![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ...... AMERICAN GIRLS po raz VII .........
Gosiu, a ja Ci zazdroszczę sylwestra u znajomych sama idę na imprezę chyba z orkiestrą (nieznoszę:/) i nie wiem kto będzie i jak będzie.... ja tam wolę domówki albo kameralne imprezy w barach...
fajny ten kolor cienia na twoich oczach, fajnie rozświetla.... ja się uzależniam od czarnej kredki bez niej czuje się "niekobieco" i taka "nieumalowana" ![]() Krokodylku, Tobie też zazdroszczę... marzy mi się sylwester w kinie albo z Tżtem sam na sam przy winku i w łóżku;-) może za rok się uda ![]() Życzę wszystkim udanego Sylwestra- nieważne czy na imprezie, w domu, z Tżtem czy bez Tżta. szczęśliwego Nowego Roku ![]() p.s. a sobie życzę by kurczakburgery w mc donald's były pięć razy wieksze niż są i abym budząc się codziennie rano znajdowała w swoim pokoju puszkę chipsów Pringles i nie tyła od nich ![]()
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-12-31 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Krokodylek wzajemnie
![]() malgosia jakich cieni używałaś? Ja właśnie też chce zrobić sobie jasnymi cieniami, ostatnio choruje na jasne oczy i do tego brązer tak jakby z nart sie przyszło albo z mrozu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
melduję się
![]() wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ![]() ![]() ![]()
#34 |
Konto usunięte
|
Chii - nie narzekam - sama wybrałam; mogłam iść na jakąś imprezę, ale... imprezuję prawie tydzień w tydzień, w każdy weekend, więc co to za atrakcja;- )
ale podzielam Twoje marzenie2, najchętniej spędziłabym Sylwestra w łóżku z TŻ (tylko bez wina, nie pijam). i pewnie tak bym zrobiła, gdyby nie ta wstrętna @. niusia 212 - trzy cienie, każdy z innej beczki.
Edytowane przez 3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b Czas edycji: 2008-12-31 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Taki fajny oszroniony efekt na policzkach (na powiekach też) daje diamentowy puder z limitowanki Essence (nie wiem czy jeszcze jest w Naturze, może zostały już tylko resztki ), fajnie też wygląda na rzęsach...takie migoczące drobinki, no i All Over Highliter..cudny rozświetlacz też Essence, świetni wyglądają pomalowane nim policzki w słońcu.
#36 |
BAN stały
|
tak długo dzisiaj duskutowały kolezanki że teraz śpia
![]() ja jeszcze nie mam pojecia gdzie ten nowy rok przywitac ![]() nie chce byc w domu z tz bo rodzice itp. ale z drugiej strony nie chce mi sie nigdzie jechac |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu dotarłam i do tego wątku ![]() ![]() Makijaż z mocnymi rzęsami i różowymi ustami to mój numer 1 wśród make-upów ever. Ja dalej nie wiem co z makijażem sylwestrowy - na pewno jakieś smoky, bo mam taka biedną i marną kieckę,więc muszę nadrobić makijażem i fryzurą. Mam prostą ciemno -fioletową( śliwkową?) sukienkę ( boję się, że w sztucznym ciemnym świetle będzie wyglądało nijako-czarno ![]() ![]() Włosy chciałam spiąć z boku w dość wysokiego kucyka, i skręcić. Bo wtedy przynajmniej będę miała objętość. A na oku mogłabym właśnie wymalować coś z czernią i fioletem, żeby ożywić trochę ten mój sylwestrowy look. Tylko mój cień lila fiolet chyba nijak ma si do ciemnego fioletu sukienki:/ Koniec narzekania - w Nowy Rok należy wejść z poczuciem mocy i z radością ![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Ale sie nam troll pod koniec wątku trafił
![]() Właśnie siedzę w piżamie i popijam kawę - patrzę, a tu wyskoczyła juz 7 część wątku ![]() Pewnie jeszcze tu zawitam do wieczora, także na razie nic nie życzę ![]()
![]() |
#39 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też wam wszystkie wizażanki, AG piękne moje życzę udanego nowego roku, wspaniałego sylwestra z wspaniałymi facetami, w pięknych kreacjach i cudownej atmosferze.. i żeby wam się fryzurki nie popsuły, makijaże nie spłynęły a paznokcie nie połamały.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja, ja też mam śliwkową, skormną sukienkę, prosty krój tylko góra z cekinów. Zamówiłam sobie w necie cekinową taśme i obszyłam dół ale nadal skromnie jak dla mnie wiec stawiam na makijaż,dodatki i błyszczącą skórę.... ja to jestem jak sroka i kocham wszystko co błyszczy i ma drobinki ![]()
![]() |
#41 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga, duzo produkujemy ![]() Cytat:
![]() 49z przesylka ![]() Cytat:
wow pokaz opaske, brzmi Agowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moze lepiej miec to za soba, moja mama 2 razy rozmawiala z TZ mama przez tel, ale to nie to samo... aaaa boje sie ![]() Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze wzrostu, ja pisalam ze gdybym miala tyle wzrostu to nie mialabym oporow przed wysokimi szpilkami. Wysylam profil do nk w pryw. wiadomosci. i oczywiscie tez Cie chetnie zobacze, pamietam Cie z makijazowego, wygladasz jak typowa top modelka, jest czego pozazdroscic!
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Nie no już kolejna część
![]() ![]() ![]() Bardzo czesto jest zresztą tak, że AG i Barbie zamiennie są na pierwszym i drugim miejscu forum modowego no i jest nas coraz więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też bez kredki źle się czuję. Gorzej bez tuszu, ale kredeczka nadaje spojrzeniu wyrazu ![]() Cytat:
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10283452]i pewnie tak bym zrobiła, gdyby nie ta wstrętna @. [/QUOTE] Ja na szczęscie 2 dni temu skończyłam krwawić ![]() Chii1986 świetna ta strona z fryzurami.
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ten makijaż jest super... jestem pełna podziwu dla tej Wizażanki, dziś spróbuję takie coś w czerni i fiolecie ale zapewne nie wyjdzie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10283984 maja- świetne nauszniki i kurteczka ![]() ![]() co do upodobań żywieniowych...to niestety często kończą się dla mnie bólem brzucha:/ ale awatary lubię apetyczne, przynajmniej mi nie zaszkodzą ![]()
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-12-31 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo wlosy mam takie jak na zdjeciach gdzie nie prostowalam. Ale siostra mnie wkurzyla, przed chwila przyjechala na chwilke bo cos musiala odebrac, i przy okazji dodala ze ja to sie zachowuje jak bym miala 30 lat, i spedzam sylwka z dziadkami... wrr a mnie to w ogole nie przeraza, bo z Tz mamy ustalone, ze raz bedziemy spedzac sylwka sam na sam (teraz jest wyjatek bo plany sie poprzestawialy) a kolejnego gdzies na balu, albo u znajomych/w gorach. Ona w moim wieku szalala po wszelkich mozliwych dyskotekach, i dziwi sie ze mnie to nie jara, szlajac sie po nocach czy to snieg czy to deszcz... i az dziwie sie ze mowi to w tej chwili mezatka. Tak jestem dziwna, bo dzis nie ide na dyskoteke... Chyba boli ja ze ona w moim wieku byla niedojrzala, a ja moglabym rownie dobrze wyjsc za maz z mila checia ![]()
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-12-31 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Krokodylek
właśnie zauwazyłam ze odwiedzilas mnie dzis na naszej klasie:P |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
dzien dobry dziewczyneczki !!
zycze Wam wszytskiego dobrego w nowym roku, zeby jedyna lezka, co sie zakreci w oczku byla z radosci ja nie spalam do 4 i mam dzis mega spuchniete oczy, nic do Was nie pisalam, bo cos mi sie zawieszal internet a mam spuchniete oczy, bo nie moglam spac bo ciagle plakalam ![]() a dzis zycze szampanskiej zabawy i wypijmy swoje zdrowko nawzajem ![]() szkoda ze sie nie zalapalam na elizeeee, bo bardzo kulturalna z nia dyskusja byla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
I jak przygotowania ?
ja póki co wypastowałam butki i pomalowałam paznokcie ![]()
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Maja o inny efekt mi chodzi ale zdjecie ładne ![]() Chiii rzeczywiście ładny makijaż tej wizażanki ![]() Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2008-12-31 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
sub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
ooo to juz siódma cześć ;o
normalnie idziecie jak burza xD ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
hehe no widzisz:P
dziękuje Ci bardzo ![]() Ty tez bardzo ładnie wygladasz super 3 fotka i ostatnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Osobiście jednak nie twierdzę, że jest to kwestia niedojrzałości. Jeden woli zabawę w dużym gronie a inny w domku z najbliższa osobą. No a dla większości osób w naszej grupie wiekowej jednak atrakcyjniejsza jest zabawa niż małżeństwo ![]() Każdy powinien spędzać czas w ten sposób jaki mu sprawia przyjemność a nie w taki, który ma na celu coś komuś udowodnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego nie bardzo widzi mi się moja kreacja bo taka skromniutka ![]() Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wiem, że własnie o inny efekt chodzi. Taki oszroniony, ale wydaje mi się, że można to osiągnąć tylko za pomocą mocno iskrzących kosmetyków, bo naturalny mróz raczej nie upiększa tylko powoduje takiego buraka i zaczerwienienia jak na tym zdjęciu. Zdjęcie było raczej jako przestroga: "chcesz oszronione poliki - zainwestuj w rozświetlacz i unikaj mrozu":P
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korzystajac z okazji, bo juz uciekam, zycze wszystkim udanego, lepszego 2009roku oraz szalonej zabawy!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wy tu tak o przygotowaniach do sylwestra a ja siedz w pracy do 14 i obecnie ślęczę nad paznokciami ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2008-12-31 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najlepszego kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.