...... AMERICAN GIRLS po raz VII ......... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-31, 09:59   #31
Chii1986
Zakorzenienie

Dot.: ...... AMERICAN GIRLS po raz VII .........

Gosiu, a ja Ci zazdroszczę sylwestra u znajomych sama idę na imprezę chyba z orkiestrą (nieznoszę:/) i nie wiem kto będzie i jak będzie.... ja tam wolę domówki albo kameralne imprezy w barach...

fajny ten kolor cienia na twoich oczach, fajnie rozświetla.... ja się uzależniam od czarnej kredki bez niej czuje się "niekobieco" i taka "nieumalowana"

Krokodylku, Tobie też zazdroszczę... marzy mi się sylwester w kinie albo z Tżtem sam na sam przy winku i w łóżku;-) może za rok się uda

Życzę wszystkim udanego Sylwestra- nieważne czy na imprezie, w domu, z Tżtem czy bez Tżta. szczęśliwego Nowego Roku

p.s. a sobie życzę by kurczakburgery w mc donald's były pięć razy wieksze niż są i abym budząc się codziennie rano znajdowała w swoim pokoju puszkę chipsów Pringles i nie tyła od nich

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2008-12-31 o 10:03
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:04   #32
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Krokodylek wzajemnie

malgosia jakich cieni używałaś? Ja właśnie też chce zrobić sobie jasnymi cieniami, ostatnio choruje na jasne oczy i do tego brązer tak jakby z nart sie przyszło albo z mrozu
Stary 2008-12-31, 10:06   #33
chitty
Rozeznanie

melduję się
wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i niezapomnianego Sylwestra życzę

wymianka.

tylko w weekendy.

chitty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:07   #34
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

Chii - nie narzekam - sama wybrałam; mogłam iść na jakąś imprezę, ale... imprezuję prawie tydzień w tydzień, w każdy weekend, więc co to za atrakcja;- )

ale podzielam Twoje marzenie2, najchętniej spędziłabym Sylwestra w łóżku z TŻ (tylko bez wina, nie pijam). i pewnie tak bym zrobiła, gdyby nie ta wstrętna @.

niusia 212 - trzy cienie, każdy z innej beczki.

• biały perłowy Euphora
  • błyszczyk H&M, kolor silver party - yhym, rozwaliłam opakowanie.
  • czarny - jakaś tania paleta, nawet nie wiem, co to za firma, wytarło się

Edytowane przez 3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Czas edycji: 2008-12-31 o 10:17
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:08   #35
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
Krokodylek wzajemnie

malgosia jakich cieni używałaś? Ja właśnie też chce zrobić sobie jasnymi cieniami, ostatnio choruje na jasne oczy i do tego brązer tak jakby z nart sie przyszło albo z mrozu
Taki fajny oszroniony efekt na policzkach (na powiekach też) daje diamentowy puder z limitowanki Essence (nie wiem czy jeszcze jest w Naturze, może zostały już tylko resztki ), fajnie też wygląda na rzęsach...takie migoczące drobinki, no i All Over Highliter..cudny rozświetlacz też Essence, świetni wyglądają pomalowane nim policzki w słońcu.
Stary 2008-12-31, 10:10   #36
plotkara0804
BAN stały

tak długo dzisiaj duskutowały kolezanki że teraz śpia
ja jeszcze nie mam pojecia gdzie ten nowy rok przywitac
nie chce byc w domu z tz bo rodzice itp. ale z drugiej strony nie chce mi sie nigdzie jechac
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:14   #37
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Maja, miło Cię "widzieć" też mi się strasznie podoba ten makijaż..lubię takie słodkie- różowe usta i mocno wytuszowane rzęsy.

Na Sylwestra robię fioletowe,opalizujące smoky eyes i sztuczne rzęsy...boje się tego przyklejania mam fioletową sukienkę, złote dodatki, na włosy złota opaska i albo tapir albo burza karbowanych włosów...

na tym portalu jest więcej fajnych fryzur i makijaży http://ikf.com.pl/
Miło Cię również czytać, Chii1986

W końcu dotarłam i do tego wątku na razie odrabiam jeszcze zaległości i jestem w połowie 4 części dopiero

Makijaż z mocnymi rzęsami i różowymi ustami to mój numer 1 wśród make-upów ever.

Ja dalej nie wiem co z makijażem sylwestrowy - na pewno jakieś smoky, bo mam taka biedną i marną kieckę,więc muszę nadrobić makijażem i fryzurą. Mam prostą ciemno -fioletową( śliwkową?) sukienkę ( boję się, że w sztucznym ciemnym świetle będzie wyglądało nijako-czarno. Do tego lakierowane peep toe albo lakierowane czółenka (na za niskim obcasie) i kopertówka z czarnego krokodyla. Biżu będzie cyrkoniowa.
Włosy chciałam spiąć z boku w dość wysokiego kucyka, i skręcić. Bo wtedy przynajmniej będę miała objętość.
A na oku mogłabym właśnie wymalować coś z czernią i fioletem, żeby ożywić trochę ten mój sylwestrowy look. Tylko mój cień lila fiolet chyba nijak ma si do ciemnego fioletu sukienki:/
Koniec narzekania - w Nowy Rok należy wejść z poczuciem mocy i z radością
Stary 2008-12-31, 10:17   #38
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Ale sie nam troll pod koniec wątku trafił

Właśnie siedzę w piżamie i popijam kawę - patrzę, a tu wyskoczyła juz 7 część wątku
Pewnie jeszcze tu zawitam do wieczora, także na razie nic nie życzę
Stary 2008-12-31, 10:20   #39
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość

A WAM WSZYSTKIM MOJE DROGIE PIEKNOTKI ZEBYSCIE NIGDY NIE MOWIŁY CHCE TLYKO ZAWSZE MOWIŁY MAM .
nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie to urzekło..

Cytat:
p.s. a sobie życzę by kurczakburgery w mc donald's były pięć razy wieksze niż są i abym budząc się codziennie rano znajdowała w swoim pokoju puszkę chipsów Pringles i nie tyła od nich
ja też chcę, ja też!

ja też wam wszystkie wizażanki, AG piękne moje życzę udanego nowego roku, wspaniałego sylwestra z wspaniałymi facetami, w pięknych kreacjach i cudownej atmosferze.. i żeby wam się fryzurki nie popsuły, makijaże nie spłynęły a paznokcie nie połamały..
a i kalorie z tych wszystkich chipsów, drinków i sałatek nie poszły w boczki tylko troszkę wyżej
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:29   #40
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie to urzekło..

[FONT=Georgia]ja też chcę, ja też!

ja też wam wszystkie wizażanki, AG piękne moje życzę udanego nowego roku, wspaniałego sylwestra z wspaniałymi facetami, w pięknych kreacjach i cudownej atmosferze.. i żeby wam się fryzurki nie popsuły, makijaże nie spłynęły a paznokcie nie połamały..
[/FONT] a i kalorie z tych wszystkich chipsów, drinków i sałatek nie poszły w boczki tylko
troszkę wyżej
to już jesteśmy dwie z tymi chipsami i kurczakburgerami oby się spełniło;-)

Maja, ja też mam śliwkową, skormną sukienkę, prosty krój tylko góra z cekinów. Zamówiłam sobie w necie cekinową taśme i obszyłam dół ale nadal skromnie jak dla mnie wiec stawiam na makijaż,dodatki i błyszczącą skórę....

ja to jestem jak sroka i kocham wszystko co błyszczy i ma drobinki
Stary 2008-12-31, 10:34   #41
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
Kolejny raz mam zaszczyt powitać wszystkie AG, stałe bywalczynie i te co pierwszy raz do nas trafiają

Z okazji tego ze złożyło się to z zakończeniem Roku 2008 chciałam Wam Wszystkim życzyć udanego roku 2009, sukcesów, miłości i dużo radości.

I szampańskiej zabawy dzisiaj
{mi się chyba nastrój już udzielił.. }

nie przypuszczałam że stworzymy taki wątek.. fajnie że jesteście

mały spis treści

taka mala poprawka, I czesc byla w styczniu
Swoja droga, duzo produkujemy
Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Natural, powiem Ci tak. Nawet jesli tak uważasz to nigdy nie mów o tym głośno. W każdym razie ja do tej pory w ogóle nie zwróciłam na to uwagi - widziałam tylko ślicznie obrana laleczke przed sobą

Czekolada, mam niebieskie oczy, włosy słoneczny blond, taki ciepły dość jasny blond. Biust mam średni, na pewno Ale dziękuje Wysłałam Ci zaproszenie na nk tam będzie trochę wyraźniejszych zdjęć tylko nie mam jeszcze żadnych ze słonecznym blondem, mam ze starym balejażem i niezbyt udaną koloryzacją na naturalny blond
haha Lily bo to moze tylko moje chore schizy

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
odddddaaj bbuty boskie posliniłam monitor ile dałas??
49z przesylka

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
Przyszły te butki panterkowe, co Natural ma
wejdę w nie, a już się bałam, że pójdą spowrotem na allegro. co prawda większe były by chyba lepsze, ale 41 nie było już. Ale jestem w nich mega wysoka, chyba 2 metry mam
Są trochę śliskie, ale to tak tylko po pokoju się przeszłam.

I byłam na wyprzedażach, ale kupilam tylko opaskę na oczy do spania Satynowa, różowa, wykończona czarną koronką i cyrkoniami i tylko 9,9
Dobrze ze sa dobre, bo moje takie sa malutkie... ehh ledwo wchodze w zime, a w lato w ogole bo jak goraco to nogi troche puchna.

wow pokaz opaske, brzmi Agowo

Cytat:
Napisane przez Madziolek123 Pokaż wiadomość

ja ze swoim tż jestem ponad 1,5 roku i nasi rodzice kilka razy ze sobą rozmawiali, ale raczej słabo się znają. mój tata planuje na święta wielkanocne przeprowadzić rozmowe z rodzicami tża na temat naszej przyszłości
Ja znam sie z nim od 3lat, ale o przyszlosci nie zamierzam rozmawiac z jego rodzicami i moja mama, bo to by go jeszcze przerazilo, sami lubimy sobie pogdybac, cos tak zaplanowac, i mimo ze traktujemy sie powaznie, to jednak na takie rozmowy jest za wczesnie

Cytat:
natural rzeczywiście stresująco się u Ciebie zapowiada, dobrze że u mnie jeszcze takiego spotkania nie było albo i niedobrze:/ przynajmniej miałabym to za sobą:P
Nasi ojcowie się raz spotkali przy naszym wyjezdzie na mazury i tylko tyle zresztą moja mama zna tylko TZta mame z opowiadań moich;P

Aha, oczywiscie powodzenia
Stresuje sie dalej, i jeszcze bardziej sie nakrecam
Moze lepiej miec to za soba, moja mama 2 razy rozmawiala z TZ mama przez tel, ale to nie to samo... aaaa boje sie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
natural-love boska suszarka, uwielbiam takie słodkie akcesoria!
Buty też bardzo mi się podobają, uwielbiam platformy i ogólnie taki fason butów. I mi si ę bardziej podobają musztardowe niż żółte

Ja też mam 174cm wzrostu i nie mam problemów z noszeniem obcasów. I nawet w takim 10- 12 cm czuję się drobna i jak takie ...maleństwo.

Najgorsza jest pociągławrrr....

Ja wlaśnie mam zbyt wysokie czoło i w dodatku bardzo szczupłą i pociągłą twarz. Z boku wygladam bardzo ładnie w gładkich upięciach, ale na wprost wydaje mi się, że wyglądam jak zombie.
Pamiętam, że zachwycałam się Twoim zdjęciem ze studniówki, ale zupełnie nie mogę sobie przypomnieć jak miałaś upięte włosy. Mogłabyś wkleić jeszcze raz fotkę? Albo podesłać na maila? Proszę...
Ja raczej nie jestem gadzeciara, ale suszarka kompletnie zachwycila mnie Choć moze troche i jestem, bo mam rozowy telefon, i chce pod kolor mp4 kupic Ale napewno jestem butomaniaczka heh.
Zazdroszcze wzrostu, ja pisalam ze gdybym miala tyle wzrostu to nie mialabym oporow przed wysokimi szpilkami.

Wysylam profil do nk w pryw. wiadomosci. i oczywiscie tez Cie chetnie zobacze, pamietam Cie z makijazowego, wygladasz jak typowa top modelka, jest czego pozazdroscic!

Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy...

natural-love jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 10:36   #42
LilyHoney
Zadomowienie

Nie no już kolejna część Na to wygląda, że rok 2008 na wizażu należał do AG 2009r. tym bardziej będzie no bo w końcu udzielanie się tutaj stawia pewne wymagania no ale oglądając zdjecia tych wszystkich ślicznotek trudno stać w jednym miejscu

Bardzo czesto jest zresztą tak, że AG i Barbie zamiennie są na pierwszym i drugim miejscu forum modowego no i jest nas coraz więcej
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:39   #43
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
haha Lily bo to moze tylko moje chore schizy
Oczywiście, że schizy moja kochana super wyglądasz i narzekasz powiem Ci więcej, powinnaś częściej nosić taką natapirowana grzywkę i włosy spięte przy okazji oszczędzasz włosy przed prostownicą
Stary 2008-12-31, 10:42   #44
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
fajny ten kolor cienia na twoich oczach, fajnie rozświetla.... ja się uzależniam od czarnej kredki bez niej czuje się "niekobieco" i taka "nieumalowana"

Uwielbiam Twoje upodobania żywieniowe I avatarki z tym związane i podpisy Boskie!!!

Ja też bez kredki źle się czuję. Gorzej bez tuszu, ale kredeczka nadaje spojrzeniu wyrazu
Cytat:

Yyy...ja jak wracam z mrozu czy ze stoku to nie mam takich rozświetlonych mrozem polików Cały burak czerwony jestem - co widać na załączonym obrazku. Może też byc rudolf, jak kto woli.
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10283452]i pewnie tak bym zrobiła, gdyby nie ta wstrętna @.
[/QUOTE]
Ja na szczęscie 2 dni temu skończyłam krwawić ale hormonu we mnie szaleją bo mam nastrój dołowy że hej! Albo tabletki mi nie pasują, bo mam na zmianę euforyczne poczucie radości, taka wręcz manią, a za chwilę doła.

Chii1986 świetna ta strona z fryzurami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nartki.jpg (46,0 KB, 293 załadowań)
Stary 2008-12-31, 10:42   #45
Chii1986
Zakorzenienie

Ten makijaż jest super... jestem pełna podziwu dla tej Wizażanki, dziś spróbuję takie coś w czerni i fiolecie ale zapewne nie wyjdzie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10283984

maja- świetne nauszniki i kurteczka wyglądasz super..mogłabyś grać w tej reklamie ery co koleś spotyka na stoku takie śliczne narciarki i nie wie na którą się zdecydować

co do upodobań żywieniowych...to niestety często kończą się dla mnie bólem brzucha:/ ale awatary lubię apetyczne, przynajmniej mi nie zaszkodzą

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2008-12-31 o 10:45
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 10:46   #46
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że schizy moja kochana super wyglądasz i narzekasz powiem Ci więcej, powinnaś częściej nosić taką natapirowana grzywkę i włosy spięte przy okazji oszczędzasz włosy przed prostownicą
oj nie zrobilabym z lokow takiego tapira
bo wlosy mam takie jak na zdjeciach gdzie nie prostowalam.

Ale siostra mnie wkurzyla, przed chwila przyjechala na chwilke bo cos musiala odebrac, i przy okazji dodala ze ja to sie zachowuje jak bym miala 30 lat, i spedzam sylwka z dziadkami... wrr a mnie to w ogole nie przeraza, bo z Tz mamy ustalone, ze raz bedziemy spedzac sylwka sam na sam (teraz jest wyjatek bo plany sie poprzestawialy) a kolejnego gdzies na balu, albo u znajomych/w gorach. Ona w moim wieku szalala po wszelkich mozliwych dyskotekach, i dziwi sie ze mnie to nie jara, szlajac sie po nocach czy to snieg czy to deszcz...
i az dziwie sie ze mowi to w tej chwili mezatka.
Tak jestem dziwna, bo dzis nie ide na dyskoteke...
Chyba boli ja ze ona w moim wieku byla niedojrzala, a ja moglabym rownie dobrze wyjsc za maz z mila checia

Edytowane przez natural-love
Czas edycji: 2008-12-31 o 10:47
Stary 2008-12-31, 10:48   #47
anusiuniaa
Zakorzenienie

Krokodylek
właśnie zauwazyłam ze odwiedzilas mnie dzis na naszej klasie:P
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:49   #48
olusiamalusia
Rozeznanie

dzien dobry dziewczyneczki !!
zycze Wam wszytskiego dobrego w nowym roku, zeby jedyna lezka, co sie zakreci w oczku byla z radosci
ja nie spalam do 4 i mam dzis mega spuchniete oczy, nic do Was nie pisalam, bo cos mi sie zawieszal internet
a mam spuchniete oczy, bo nie moglam spac bo ciagle plakalam

a dzis zycze szampanskiej zabawy i wypijmy swoje zdrowko nawzajem

szkoda ze sie nie zalapalam na elizeeee, bo bardzo kulturalna z nia dyskusja byla
olusiamalusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:51   #49
WhiteCherry
Zakorzenienie

I jak przygotowania ?
ja póki co wypastowałam butki i pomalowałam paznokcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 10:51   #50
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Cytat:
Taki fajny oszroniony efekt na policzkach (na powiekach też) daje diamentowy puder z limitowanki Essence (nie wiem czy jeszcze jest w Naturze, może zostały już tylko resztki ), fajnie też wygląda na rzęsach...takie migoczące drobinki, no i All Over Highliter..cudny rozświetlacz też Essence, świetni wyglądają pomalowane nim policzki w słońcu.
o dzieki wypróbuje jak znajdę oczywiście dziś ze swoich cieni coś spróbuje mam nadzieję że coś podobnego wyjdzie

Maja o inny efekt mi chodzi ale zdjecie ładne

Chiii rzeczywiście ładny makijaż tej wizażanki muszę swoje sztuczne rzęsy wyciągnąć tylko obawiam się że są w uszkodzonym stanie bo jak ostatnio je mmiałam to brokat przyczepił się do kleju:/

Edytowane przez niusia212
Czas edycji: 2008-12-31 o 10:54
niusia212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:57   #51
sunshine02
BAN stały

GG do sunshine02

sub )
sunshine02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 10:57   #52
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
Krokodylek
właśnie zauwazyłam ze odwiedzilas mnie dzis na naszej klasie:P
ups wydało się;D bardzo ładna jesteś gdyby nie ta fotka z Twojego av na forum to bym nie wiedziała kto to:P
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:08   #53
porndoll00
Wtajemniczenie

ooo to juz siódma cześć ;o
normalnie idziecie jak burza xD

Cytat:
Gosiu, a ja Ci zazdroszczę sylwestra u znajomych sama idę na imprezę chyba z orkiestrą (nieznoszę:/) i nie wiem kto będzie i jak będzie.... ja tam wolę domówki albo kameralne imprezy w barach...

Krokodylku, Tobie też zazdroszczę... marzy mi się sylwester w kinie albo z Tżtem sam na sam przy winku i w łóżku;-) może za rok się uda

Życzę wszystkim udanego Sylwestra- nieważne czy na imprezie, w domu, z Tżtem czy bez Tżta. szczęśliwego Nowego Roku

ja tez, ja też xD yummy!
porndoll00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:09   #54
anusiuniaa
Zakorzenienie

hehe no widzisz:P
dziękuje Ci bardzo
Ty tez bardzo ładnie wygladasz super 3 fotka i ostatnia
anusiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:14   #55
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Ale siostra mnie wkurzyla, przed chwila przyjechala na chwilke bo cos musiala odebrac, i przy okazji dodala ze ja to sie zachowuje jak bym miala 30 lat, i spedzam sylwka z dziadkami... wrr a mnie to w ogole nie przeraza, bo z Tz mamy ustalone, ze raz bedziemy spedzac sylwka sam na sam (teraz jest wyjatek bo plany sie poprzestawialy) a kolejnego gdzies na balu, albo u znajomych/w gorach. Ona w moim wieku szalala po wszelkich mozliwych dyskotekach, i dziwi sie ze mnie to nie jara, szlajac sie po nocach czy to snieg czy to deszcz...
i az dziwie sie ze mowi to w tej chwili mezatka.
Tak jestem dziwna, bo dzis nie ide na dyskoteke...
Chyba boli ja ze ona w moim wieku byla niedojrzala, a ja moglabym rownie dobrze wyjsc za maz z mila checia
Nie denerwuj się, nie ma czym

Osobiście jednak nie twierdzę, że jest to kwestia niedojrzałości. Jeden woli zabawę w dużym gronie a inny w domku z najbliższa osobą. No a dla większości osób w naszej grupie wiekowej jednak atrakcyjniejsza jest zabawa niż małżeństwo Każdy wiek ma swoje prawa.

Każdy powinien spędzać czas w ten sposób jaki mu sprawia przyjemność a nie w taki, który ma na celu coś komuś udowodnić
Stary 2008-12-31, 11:19   #56
maja55
Zakorzenienie

Cytat:

Maja, ja też mam śliwkową, skormną sukienkę, prosty krój tylko góra z cekinów. Zamówiłam sobie w necie cekinową taśme i obszyłam dół ale nadal skromnie jak dla mnie wiec stawiam na makijaż,dodatki i błyszczącą skórę....

ja to jestem jak sroka i kocham wszystko co błyszczy i ma drobinki
Ja też jestem sroczka
Dlatego nie bardzo widzi mi się moja kreacja bo taka skromniutka Ale posmaruję sie olejkiem Nuxe, zaszaleję z makijażem i będzie git!

Cytat:
Ten makijaż jest super... jestem pełna podziwu dla tej Wizażanki, dziś spróbuję takie coś w czerni i fiolecie ale zapewne nie wyjdzie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post10283984

maja- świetne nauszniki i kurteczka wyglądasz super..mogłabyś grać w tej reklamie ery co koleś spotyka na stoku takie śliczne narciarki i nie wie na którą się zdecydować

co do upodobań żywieniowych...to niestety często kończą się dla mnie bólem brzucha:/ ale awatary lubię apetyczne, przynajmniej mi nie zaszkodzą
Makijaż z linku, który wkleiłaś boski. Pasowałby do mojego kształtu oka. Kiedyś babka z chanela pomalowała mnie właśnie w taki sposób, ale użyła granatu fioletu i różu - cudeńko wyszło.

Dziękuję Reklamy ery nie widziałam, bo ja tv nie mam a jak jestem u rodziców to oglądam tylko tvn style:P Ale domyślam się, że jakieś fajne dziewczynki w tej reklamie były

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
I jak przygotowania ?
ja póki co wypastowałam butki i pomalowałam paznokcie
Oo, ja też lecę zrobić pedicure
Cytat:
Maja o inny efekt mi chodzi ale zdjecie ładne
Ja wiem, że własnie o inny efekt chodzi. Taki oszroniony, ale wydaje mi się, że można to osiągnąć tylko za pomocą mocno iskrzących kosmetyków, bo naturalny mróz raczej nie upiększa tylko powoduje takiego buraka i zaczerwienienia jak na tym zdjęciu. Zdjęcie było raczej jako przestroga: "chcesz oszronione poliki - zainwestuj w rozświetlacz i unikaj mrozu":P
Stary 2008-12-31, 11:20   #57
natural-love
Zakorzenienie

Cytat:
Nie denerwuj się, nie ma czym

Osobiście jednak nie twierdzę, że jest to kwestia niedojrzałości. Jeden woli zabawę w dużym gronie a inny w domku z najbliższa osobą. No a dla większości osób w naszej grupie wiekowej jednak atrakcyjniejsza jest zabawa niż małżeństwo Każdy wiek ma swoje prawa.

Każdy powinien spędzać czas w ten sposób jaki mu sprawia przyjemność a nie w taki, który ma na celu coś komuś udowodnić
ja tez nie tak nie twierdze, tylko chodzilo mi o to ze pamietam co ona robila w moim wieku, dyskoteki 3x w tyg, zero powaznych planow i smieszne podejscie do zycia ;]

Korzystajac z okazji, bo juz uciekam, zycze wszystkim udanego, lepszego 2009roku oraz szalonej zabawy!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-31, 11:21   #58
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
hehe no widzisz:P
dziękuje Ci bardzo
Ty tez bardzo ładnie wygladasz super 3 fotka i ostatnia
nie masz za co dziękować, ja tylko stwiedzam fakty, a co do mnie to czy ja wiem
wy tu tak o przygotowaniach do sylwestra a ja siedz w pracy do 14 i obecnie ślęczę nad paznokciamikażd a minutka jest cenna powodzenia Naturali Tobie też wszystkiego naj naj

Edytowane przez krokodylek
Czas edycji: 2008-12-31 o 11:23
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:23   #59
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez olusiamalusia Pokaż wiadomość
a mam spuchniete oczy, bo nie moglam spac bo ciagle plakalam
aż tak źle ? z tż?
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-31, 11:28   #60
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
ja tez nie tak nie twierdze, tylko chodzilo mi o to ze pamietam co ona robila w moim wieku, dyskoteki 3x w tyg, zero powaznych planow i smieszne podejscie do zycia ;]
Kazdy zyje tak jak chce i tez w pewnym sensie tak, jak może... Niektórzy nawet gdyby chcieli to nie moga myśleć o zamążpójściu tak jak Ty

Najlepszego kochana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości