![]() |
#2611 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzień dobry
![]() Niestety nie tak kameralną jak myślisz ![]() Oj Kochana, pacany, pacany i dlatego w szoku jestem, że trafił mi się ktoś normalny... ![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to spóźnione, ale szczere - zdrowiej ![]() Cytat:
Ojej, Ty to masz z tym zębologiem przeorane ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Baw sie dobrze i grzecznie Kochana ![]() Cytat:
![]() Witaj Kochana, w końcu się pojawiłaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() melduje się iż żyje, szczęśliwa, uśmiechnięta i w ogóle ![]() W niedziele z TŻ pojchalismy do kina na "Just dance" - film taki sobie, ale w jego towarzystwie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś, dziś SYLWESTER ![]() ![]() ![]() ![]() a własnie: UDANEGO SYLWESTRA, SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY, A W NOWYM ROKU SPEŁNIENIA WSZYSTLICH MARZEŃ ! ![]() No i poza tym miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Tamo-na poprzedniej stronie sie chwalilam zakupami:P a siostra wyglada dosc znoscnie hehe
![]()
#2613 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() jednak zdążę na szybko coś skrobnąć ![]() Mango - no mam nadzieję że w nowym roku się odważysz na spotkanie z tym wymarzonym ![]() Yerbuś - ale fajnie że Ci się trafiła okazja na babskie party ![]() ![]() Orzeszku - super zakupki ![]() ![]() ![]() Agolku - odchudzaniem się nie przejmuj, gdzieś tam po drodze się zgubi ![]() ![]() Tamuś - super ze Ci się układa z TŻ-em ![]() ![]() ![]() wróciłam od TŻ-a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Wam życzę dzisiaj udanych wieczorów (nie pijcie za dużo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2008-12-31 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Imprezka się na pewno uda! ![]() ![]() Tamuś, ach, Ci się poszczęściło ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | ||||||||||||||
Zadomowienie
|
ahoj
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() szkola sie nie martw, ze studiow naprawde trudno jest wyleciec;P co do sylwka, ja chetne bym go przespala ![]() Cytat:
![]() fajny sylwek Ci sie szykuje, gdybym nie prcowala i nie chorowala to tez najchetniej urzadzilabym babski, brakuje mi takich wieczorkow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I mis przeslodki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziekuje ze "zdrowiej", postaram sie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajne masz teraz zycie jak widze, oby ta tendecja trwala i w przyszlym roku ![]() Cytat:
![]() Melduje,ze zyje, aczkolwiek jak juz wspomnialam do zdrowia mi daleko ![]() ![]() ![]() ![]() Buzka kochane, bawcie sie cudownie, nie pijcie na umor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-12-31 o 10:52 |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
tia,chudzinka
![]() ![]() Bylam w rossmanie,kupilam sobie perfumy pumy czerwone-slicznie pachna ![]() a dla Mamy Gabriele Sabatini takie pomaranczow-tez sliczne. Troche Wam zazdroszcze ze gdzies idziecie... ale co tam,przezyje ![]() Jabluszko-mowisz,ze nie tak latwo wyleciec ze studiow? :d dobrrze wiedziec ![]() ![]() Tamo- gratuluje TZ i polubienia przez rodine ![]() ![]() ![]() Ja Wam jeszcze zyczenia zloze wieczorkiem ![]()
#2617 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Tamuś-Krótko mówiąc szykuje się radosny krok w Nowy Rok xD Orzeszku-Nie ma nic lepszego niż owocne zakupy ^^ Madame- Jutro odeśpisz ![]() ![]() Agolek-ważne,że wspólnie spędzicie wieczór ;> Mango-Ty to masz przygody,ale ważne,że święta w pydę. Z facetami to mam podobnie. Gdy ktoś raczy mnie zaintrygować jakiś czort wstępuje i ani be ani me, chyba,że duronowaty uśmiech ![]() Ledwie co wstałam,bo oczywiście poprzednią noc musiałam zarwac,a 40h bez snu prędzej czy później da się we znaki. Podróż docelowa przebiegła w miarę przyjemnie,wiadomo Wars,żarcie podane w normalnych naczyniach ;p W stolycy wstąpiłam na chwilkę do Złotych Tarasów. Bida z nędzą po prostu. Ciuchy poukładane jak w lumpeksach,wybór słaby ,w Zarze baby by sie niemalże pobiły o parę szmatek oO Jedynie kupiłam se pierwszy z serii książek-Zmierzch. Kiedyś przeczytam ![]() U doktorka stara (no prawie) śpiewka. Przylazł kompletnie rozłożony,katar kaszel itp i 'tańcował' nad dopracowywaniem koron z 2 godziny. Do łez rozwalił mnie tekst do asystenta,że popije 2 tabletki Augumentinu szklanką wódki i będzie miał taaakie fajerwerki bez ich rzeczywistego użytku ![]() Przynajmniej jedno mam z głowy. Choć efekt może być nikły,jako,że szkielet protezy może się nie utrzymać przez siłę ciężkości tego czegoś ,a kość może być wszczepiona dopiero za 2 lata :/ Tak więc chyba lepiej będzie za w czasu strzelić se kulkę w łeb . Potem z lądowałam w jakiejś knajpce pochłonąwszy mega naleśnika z łososiem,serem et.c i wziuum do Gd. Klasycznie nie obyło się bez niespodzianek ,tj.90 minutowego opóźnienia bo coś się w pociągu popsuło.. O 22 byłam już w domu,zjadłam niemiłosiernie dużą kolację,jako że brak snu powoduje u mnie zagłuszenie sytości i wilczy apetyt i zasnęłam na jakieś 12 godzin. Teraz próbuję się zmobilizować do dokończenia pracy,popijając od niechcenia kieliszek wina. Wieczorem może pójdę na chwilę obejrzeć koncert Golden Life i taki to będzie sylwester. Cóż takie życie,a jak se pomyślę o przyszłym tygodniu,zaliczeniach (praktyczne koło z emisji głosu obleję na bank,wiadomo dlaczego ![]() ![]() Dobra kończę swe lamenty i idę obalić drugi kielich winka. Trzymajcie się i udanej zabawy ! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Madame, Agness,Schism,Mango,Yerba ,malinka,Tamus,Iza i wszystkie ktore sa ale z powodu chwilowego zacmienia umyslowego ominelam - jeszcze raz wspanialego Nowego Roku ![]() ![]() osobne zyczenia dla Orzeszka bo przy okazji musze na cos zwrocic uwage. Orzeszku, jak ty naprawde szczerze wierzysz,ze musisz 10 kg ![]() ![]() ![]() ja wlasnei drzemke ucinam a potem na lotnisko..nie wiem jeszcze co bedziemy robic dzis.moze na fajerwerki do miasta pojedziemy.. milego kochane!
![]() |
#2619 |
Zakorzenienie
|
A ja życzę Do Siego Roku i braku kaca jutro
![]()
#2620 |
Zakorzenienie
|
moje plany sylwestrowe wczoraj legły w gruzach
![]() no cóż, trudno... może za rok będzie lepiej... no, ale przynajmniej nie spędzę go sama ![]() Szczęśliwego Kochane ![]() Bawcie się dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
Kochaniutkie!
Akurat jestem bez neta a teraz mam okazję to muszę coś moim plotkarom skrobnąć ![]() Życzę Wam udanego Sylwestra, szczęśliwego Nowego Roku i braku kaca ![]() W tym roku z TŻ-em spędzam sylwestra (sami)i jestem z tego powodu bardzo zadowolona ![]() Do zaklikania ![]() ![]()
#2622 |
Zakorzenienie
|
Wszytskiego Najlepszego Dziewczynki
![]() ![]() ehh, chyba ide spac zaraz, i tak nie mam co z soba zrobic;(
#2623 |
Zadomowienie
|
Spaza-No ba na pewno za rok będzie o wiele,wiele lepiej.
![]() Malinka-Nawzajem ;> Nefre-Taka 'zabawa'we dwójkę też ma swój urok ![]() Orzeszku-Zawsze jest coś do zrobienia ;D Może włącz ulubioną muzykę i tańcz,tańcz jezcze raz tańcz! zapominając tym samym o bożym świecie. Efekt jest wyśmienicie pozytywny toteż.. ^^ Hmm ,a ja powoli "szykuję' sie do wyjścia, mimo ,że tylko na 2 godzinki ,na mrozie w huku petard ( ![]() ![]() Napisałam tyż esa do koleżanki,ona cała w skowronkach no na domówkę do TŻ'ta kumpeli (także mej..)idzie, od niechcenia wystukała 'To ty się jakoś trzymaj' i tyle z pogawędki było. Rozważając nad stanem mych znajomości , tylko Ja jak zwykle się staram', jako pierwsza się odzywam,wybiegam z propozycjami odnośnie wyjść et.c ale bez przesady,nagadywania itd a skutek marny, Owszem jest miło,zwłaszcza im Oo Niedawno jednej 'przyjaciółce' wysłałam życzenia świąteczne ona nic, na jej urodziny wykosztowałam się z prezentem, ta wydaje się zapomniała,a o braku finansów mowy być nie może ![]() A gdy to Ja mam jakąś sprawę (z przyzwoitości mam ich mało) to kończy się na znudzonym przytaknięciem jakby mi łaskę robili ![]() Bywa. Przynajmniej mam lekcję,aby zachować jeszcze większy dystans i nader emocjonalnie nie angażować się w tego typu relacje . ![]() Trochę to puste,instrumentalne ,ale skoro mam obrywać za dobroć to.. ![]() No to przypadkiem kończę post jednym z długaśnej listy noworocznych postanowień i idę coś zjeść bo apetyt mam masakrycznie wielki.. (a właśnie , mniej żryć ! ![]() Arrivederci dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Raczkowanie
|
Spontany są najlepsze, i imprezy organizowane 'na biegu' także SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY życzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zadomowienie
|
I jako pierwsza w nowym roku ,piszę...
![]() A raczej dzielę się wrażeniami ;> Wiem,że rZal.ru ,nie mam co robić,jestem zapewne be i nudna aczkolwiek.. New Year Eve rozpoczął się u mnie w chwili przełączenia TVP 3 i ujrzenia wyczynów Thomasa Anders'a (ambitnie ![]() ![]() I nadeszła kolej koncertuuu Goldenów ;D Z matką i jej znajomą dotarłyśmy pod skwer pieszo tą chłodną ,hukiem petard targaną Gdynią. Na miejscu spory tłum, band grał już drugi z kolei utwór ('Dobra,dobra') niemalże od początku porywając mnie do radosnego tupania (yhh korciło mnie,aby szaleć, nawet pogować pod sceną,ale towarzystwa nań brak ;? ) i dobrego nastroju. Chłopaki zagrali energetycznie 45-minutową ( ;( ) setlistę, z werwą,pasją. Aż słuchać (przy coverze Boba Marley'a 'Stand Up odpłynęłam )i patrzeć się chciało. Więc patrzyłam. I zrobiłam ukochaną lustrzanką ze 100 wyraźnych (wreszcie ![]() (dzieciatego,zapewne żonatego ale cóż,uczucie nie wybiera ![]() Irytowała publika. Wiele osób 'z ulicy' wciętych . Blisko nas stała grupka trzech młodzieniaszków chlejących wódę z gwinta,skaczących jak małpy w cyrku, podrywani przez dwie 60-letnie panie,również w stanie wskazującym ,jedna wyglądała na istotę z 'zaburzeniami psychicznymi' zachowała się agresywnie, nagle bez powodu zaczęła szarpać jakiegoś faceta, bo 'ona tu stoi' Taa 4 metry za nim. Ten błyskotliwie odparł- 'Ja tez tu stoję' Na domiar tego była z dużym wilczurowatym kundlem i polizei się przyczepiła, z pytaniami :'czy był szczepiony,dlaczego nie ma kagańca' Na pewno wiedziała o co kaman ![]() Gig się skończył ,konferansjer zapowiedział występ Krawczyka Krzysia ,nam się odechciało i wolnym krokiem przez reprezentacyjną (zaiste.) ulicę miasta powędrowałyśmy z powrotem. Czasem zatrzymałam się przed witryną sklepu 'wyższej półki' z obłędnymi ciuchami,butami,a zwłaszcza sukniami ![]() 20 min. przed północą zładowałyśmy, tym samym sylwestra (niekoniecznie Stallone_^_) z dwójką C.D , było 'wielkie odliczanie' ,życzenia,symboliczne stuknięcie kieliszkami. Po niecałej porcji szampana Spumante poczułam charakterystyczne ciepło i arcy dobry humorek tudzież atak chichrania . Potem zjazd,trzęsawka,złość ,acz jak się 6 godzin nie jadło :p klasycznie wszamałam coś słodkiego i czwarte 'kapuczyunko' . Teraz morzy mnie sen i coś czuję,że trza będzie mu ulec. Póki co 'podglądam' last.fma niedoszłego byłego, właśnie ten indie boy słucha Iglesiasa młodego na przemian z Crazy Loop'em i,timberlejkiem PussyCat Dolls ![]() Jednymi słowy ;domówka pełną parą. Poza tym, Życzę Wam dziewczyny ; Ewuś, Jabłuszko,Malinka, Nefre,Werko,Euph,Monochro me,Hypnotic ,Yerba,Orzeszku,Tamo,Mang o,Agolku ,Toffiee,Izo-W,Lolciu i reszcie,którą pominęłam (wybaczcie słabą pamięć ;>.) Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń, zdrowia (najważniejsze ,aby mieć siły do punktu 1.)radości,zabawy,dobrych wyników w nauce (i bez wysiłku ![]() ![]() btw. pochwalę się pewnymi tworami abstrakcyjnej -inaczej fotografii ;p http://img126.imageshack.us/my.php?image=snbr7.jpg http://img508.imageshack.us/my.php?image=gllke0.jpg http://img261.imageshack.us/my.php?image=skjw5.jpg a jak grał.. ![]() ^^ ps; Buc (zaiste [sic!] we własnej osobie ![]() -> http://img71.imageshack.us/my.php?image=buczm4.jpg Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2009-01-01 o 02:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Zakorzenienie
|
Witamy Witamy
![]() ![]() ![]() ![]() po 20 zaczelam usilnie szukac wtym domu jakiegos alkoholu,znalazłam wódke o nazwie grappe,grappa ![]() ![]() jeszcze sie zdenerwowalam,bo TZ wielce miał nigdzie nie isc(zarzekal sie) a ja dzwonie do niego,tak mi jakos smutno bylo,a tu go nie ma,wyszedł z kolega ![]() "flaszki z kolega wypic nie moge?" ![]() ![]() ogladalam transmisje z berlina na rtlII do 23 gdzie posluchalam sobie jakis deutschlandowskich zespołów, mnie sie podobal jedynie wystep Michaela Mind'a (bo gra jakis rodzaj housa ![]() ![]() ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-01-01 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
schism_ - chociaż fajnie było nie ważne że brak towarzystwa do tańczenia ale fajnie było
![]() Spaza - witamy ![]() orzeszku - heheh to musiałaś być nieźle wcięta tym grappe grappa jak usnęłaś ![]() ![]() a ja rozpoczęłam wczoraj w nocy płaczki i płaczę do dzisiaj bo mi jest tragicznie smutno. doszłam do wniosku, że w swoim rodzinnym mieście oprócz ex-faceta, a zarazem mojego dobrego kumpla i najlepszej przyjaciółki od 18stu lat to nie mam nikogo, ze znajomych, wszyscy powyjeżdżali albo się nie odzywają. 20 osobowa ekipa się rozwaliła, normalnie spotkałam 2 dni temu kumpla z tej ekipy, zawsze było buzi buzi i w ogóle, traktowałam go jak brata, on mnie jak siostrę (nieraz po pijaku tak mówił ![]()
#2629 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja bawiłam się suuuuper ![]() ![]() Ale tak mi brzuch wydęło, że masakra ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że u Was również miło było ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2009-01-01 o 12:05 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku - w prawdzie TŻ Ci obiecał, ale to w końcu sylwester, więc można mu to wybaczyć
![]() Schism - dobrze, że impreza się udała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko- Również miałam taki okres ostatnio, myślę, że w końcu znowu wszystko się odmieni - tak jak u mnie. ![]() Od Nowego Roku już czas się udzielać na wizażu ![]() Wczoraj spotkałam się ze wspomnianym "egzemplarzem" ![]() ![]() ![]() Dochodziłam na umówione miejsce, zobaczyłam względnie podobnego osobnika i już idąc do mnie zarzucił donośne "Czeeeść!!". Musiałybyście mnie widzieć ![]() ![]() Ale chyba aż tak tragicznie nie wypadłam, bo odezwał się zaraz jak wrócił na gg, a gdy już mnie nie było smsował ze mną, dopóki nie doszedł na imprezę. A nowy rok witałam u rodzinki, było całkiem nieźle. ![]() ![]() Wszystkim plotkarą życzę Szczęśliwego Nowego Roku! ![]()
In my head the flesh seems thicker Sandpaper tears corrode the film... ...And I need you now somehow, And I need you now somehow. Edytowane przez Mangolina Czas edycji: 2009-01-01 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Wtajemniczenie
|
[quote=malinka_86;10293524 a ja rozpoczęłam wczoraj w nocy płaczki i płaczę do dzisiaj bo mi jest tragicznie smutno. doszłam do wniosku, że w swoim rodzinnym mieście oprócz ex-faceta, a zarazem mojego dobrego kumpla i najlepszej przyjaciółki od 18stu lat to nie mam nikogo, ze znajomych, wszyscy powyjeżdżali albo się nie odzywają. .[/quote]
Malinko, nie liczy sie ilosc ale jakosc. Lepiej miec 2 sprawdzonych przyjaciol niz cale grono falszywych/nieszczerych. Jest mnostwo wspanialych i wratosciowych ludzi na swiecie i napewno z czasem nawiazesz nowe znajomosci. Nie martw sie kochana. ![]() ![]() przejdzie,przejdzie nie martw sie ![]() ![]() hej laleczki, witam was wszystkie w 2009 Roku...o rok madrzejsze,piekniejsze,zd olniejsze ![]() Moj wieczor wczoraj mily,obejrzelismy Sylwestra w Dwojce na zmiane z Polsatem(zalezy jaka piosenka byla) i po polnocy poszlismy spac bo oboje zmeczni bardzo bylismy.. Dzis pojechalismy na 1.5 h spacer dookola zalewu,mrozno bylo ale slonce swiecilo i w sumie wrocilismy zmeczeni ale ''odswiezeni''. Potem goraca zupka,kocyk,drzemka i teraz w sumei dopiero zagladam na neta. jutro do pracy ale jest piatek wiec nie ma tragedii ![]() milego wieczorka! PS.No i niech se reszta melduje co i jak ![]()
#2632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hihihihihih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witajcie Kochane ![]() ![]() ![]() ![]() Malinko - słoneczko, nosek do góry ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz wszystkim szczęśliwego! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2633 |
Zakorzenienie
|
jutro wstaje o 4 zeby dotrzec do Kolonii a o 8samolot do Katowic,potem do Krakowa jakos dotrzec i do domku,pewnie bede tak kolo 8 wieczorem dopiero...ale zobacze sie z TZ wreszcie
![]() poza tym,wszystko jest do d.. dobranoc
![]() |
#2634 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Szczęśliwego Nowego! (jeszcze raz ![]() I ja tez melduję ze żyję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziś muszę odespać bo jestem straaasznie zmęczona ![]() ![]() Macie pozdrowienia od Lolci która baluje w Krakowie ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2635 |
Zakorzenienie
|
Mango - tylko że ja fakt faktem nie wychodzę nigdzie jak jestem w Kielcach, siedzę piszę pracę, jak chcę gdzieś wyjść to albo buce (chłopaki ode mnie z grupy) pracują do 22 i potem im się nie chce, albo idą z laskami, albo kumpele z facetami i jestem jak 5 koło u wozu i za cholerę dobrze się nie bawię. Niby mam znajomych w Kielcach, ale większość pary pary pary, czuję się jak odrzutek
![]() ![]() ![]() ![]() agolku - No rozumiem Cię ja bym chyba za granicami nie wytrzymała... ale mnie denerwuje nawiązywanie nowych znajomości ![]() ![]() yerbuś - może i pora, ale kogo ja mam poznać jak nigdzie nie wychodzę (powód powyżej jak pisałam Mango) Ewuś - to dlaczego ja spotykam tych ograniczonych? ![]()
#2636 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() tak szybciurem noworocznie melduje, ze zyje ![]() sylwester jak na to, ze bylam w pracy uwazam za megaudany ![]() ![]() ![]() Minusy - jestem tak zmeczona i obola,ze dzis nie nadaje sie do zycia - bola mnie nogi, palec przytrzasniety drzwiami, boli mnie caly czlowiek...;P Wrocilam dzis do somu przed 7, a wstalam ok. 14 ![]() Zaraz klade sie dalej, dzisiejszy dzien przeznaczam w calosci na regenracje, mam nadzieje, ze jutro bede bardziej do zycia ![]() POzdrawiam Was cieplutko, jutro sie odezwe szczegolowiej... wszystkie zdolowane tule podwojnie - bedzie dobrze, a zycie wcale nie jest do d... i nie mozna nawet tak myslec ![]() ![]() ![]() Ide spatulki bo czuje sie jak zwloki...:P Buzka kochane, odezwe sie po przebudzeniu jakos ![]()
#2637 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Welcome to New Year !
![]() Ooj trafi się, nawet nie będziesz wiedziała kiedy.. ; ) Cytat:
![]() ![]() Kochana.. 10 kg ? Wszystko Ci się wylewa ?! O Boże.. co Ty piszesz w ogole ?!! ![]() ![]() Oj tak Kochana, oj taaaak ! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() typów, bo to puste, meskie laleczki (Chucky^^) które niby patrzą tylko na wygląd, ale jak przyjdzie co do czego to wcale nie wiążą się z mega szczupłymi i pięknymi dziewczynami.. Co za koleś, no nie moge..l niech się cieszy, ze nie trafił na mnie, bo pocisk mialby nieziemnski ! Olej kochana ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Melduję, że żyje ! (ledwie bo ledwie, ale jednak) : D Mój Sylwester minął.. cudownie ![]() ![]() ![]() ![]() co do samego faktu nadejścia Nowego Roku to.. no coś cudownego, pierwszy taki Sylwester w moim zyciu. Jego pocałunek + zyczenia "dużo miłości i bycia ze mną.." - cudowne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak jeszcze dodam.. jesli to prawda, że jaki nowy rok, taki cały rok, to przyznam, ze moj rok bedzie cudownyyyy ! ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
tamo - a prawda jest taka, że wcale przystojny nie jest... odezwał się na fotce hahah
![]() ![]() ![]()
#2639 |
Raczkowanie
|
Malinko - Jak nie wychodzisz z domu, to moze zapisz sie na jakis kurs? Zawsze to okazja, zeby poznac nowych ludzi. Po lekcjach angielskiego mozna myknac gdzies na kawe czy cos. W sumie ja tez nie lubie "na sile" szukac okazji do poznania kogos nowego, ale to sie samo dzieje. Trzeba tylko wyjsc z domu..
![]() Ewuś - ciesze sie, ze imprezka udana ![]() ![]() Ja dzis spalam do 12 ![]() ![]() ![]() ![]() Milego dnia Lasiczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
yerbus - byłam na niemieckim w tamtym i tym roku, i zawsze osoby pracujące lub nie z Kielc i każdy po kursie albo w samochód albo w busa i do domu... taka mega lipa
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.