![]() |
#691 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VII
miałam Wam napisać co mi sie wczoraj śniło gdy padłam w gorączce:
sniło mmi się że przyjechałam do rodziców a tam w pokoju mojej siostry całe kartony perfum! Stosy pod sufit i w dodatku same EdM i jakieś Joop w granatowym pudełku a obok całe kartony bombek choinkowych wielkości ludzkiej głowy. Pytam siostry skad i po co te perfumy ale nic mi nie chciała powiedzieć. Pytam ojca po co te bombki, a on mi że do przyozdobienia krzyża na procesję! ![]() A dziś śniło mi sie że kupowałam atomizwrki, ale mieli same o pojemnośc 0,25 ml i się zastanawiałam jak ja będę w tym odlewki robic ![]() Wnioskuję z tego że wizaz i kolenda rzuciły mi sie na mózg
#692 | ||
BAN stały
|
Wybacz!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj testowałem jakieś męskie perfumy z Krystyną Jandą ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu jestem na tabletkach i jem rzeczy dozwolone przez dietetyka i unikam tych niedozwolonych NIGDY
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#695 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ba! Miód gryczany najlepszy do wszystkiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu tak jest to Meridia 15 przepisywana przez lekarza. Na mnie działa wiem że są także tańsze polskie opowiedniki Zalixa i jakieś musiałbyś przejść się nawet do ogólnego lekarza i zapytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzis w wielkim szoku zbudzona o 9 rano dowiedzialam sie, ze zaraz bedzie u nas ksiadz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi sie dzis snilo, ze dostalam ogromny kosz kwiatow. Nawet nie wiecie jak sie zdolowalam po przebudzeniu, gdy sie okazalo, ze zadnych roz nie ma ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Ivanko, pochwal sie efektami kuracji! Ile kg.???
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() gryzie się? nie...no co Ty ![]() ![]() Przecież pisałam że się odtruwam po księdzu... dezynfekuję moją czarną duszę ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-01-03 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
BAN stały
|
Wszystko zaliczyłam
![]() Dopiero wcinam śniadanie... jutro w sumie dzień na lajcie...także trochę sie odstresuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Gryczany zawsze i na wszystko najlepszy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 | ||
Zadomowienie
|
nadrobiłam 24 strony
![]() witajcie, stęskniłam się ![]() ![]() święta mało świąteczne w tym roku. dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia i jednocześnie przepraszam za brak odpowiedzi, ale niestety zupełnie nie byłam w nastroju ![]() a teraz dogorywam w łóżku na obczyźnie. miałam być dziś w pracy, ale jak wczoraj pani manager zobaczyła w jakim jestem stanie i doceniła moje poświęcenie [prosto z lotniska, z tobołami, mega przeziębieniem i bez makijażu ![]() w ogóle co się w tej luksusowej firmie wyrabia w kwestii organizacyjnej to szkoda gadać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() cóż, sytuacja się rozwiązała, kiedy po rozstaniu TŻ uświadomił sobie [mam nadzieję że już na zawsze ![]() ![]() podobnie pozytywnego finału Ci życzę Princess ![]() bo styczeń to jak poniedziałek ![]() ![]() za sprawą Twojego podpisu chyba się ponownie wezmę za "Szklany klosz", może tym razem w oryginale ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2009-01-03 o 17:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Ależ Ty dzielna jesteś - przecież to jak pranie mózgu prawie
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#706 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
BAN stały
|
dziewczyny a tak juz nie na temat:perfumy maja date ważności tzn czy sie kiedyś przeterminowują???zawsze mnie to ciekawiło...
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Świetny sen. Gdyby przyśniły Ci się kiedyś zapasy Rush - capnij dla mnie flaszeczkę. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I spóźnione smacznego. ![]() Cytat:
![]() Szkoda, że skarbonki nie zapomniał... Może przynajmniej jakiego tłuściutkiego ministranta na ofiarę zostawił? ![]() ![]() Witaj Natasho! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też tak wywijałam Królewnie kiedyś. Umawiałam się z kim popadnie, imprezowałam na okrągło, wiecznie mnie nie było i w ogóle łatwego życia ze mną nie miał. Dopiero kiedy się rozstaliśmy (za obopólną zgodą w sumie) stwierdziłam, że żaden inny znany mi przedstawiciel płci męskiej do pięt mu nie dorasta. Oczywiście nie przyznałam się do tego nigdy ![]() ![]() Nie żebym teraz nagle domatorką się stała, ale staram się zachowywać przynajmniej pozory przyzwoitości. ![]()
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
Sabb mam nadzieje bo kurcze mało co teraz podchodzi mojemu nosowi :/ nawet upolowane The Parfum szczerze mi zbrzydło maksymalnie nawet już nie wącham
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze i ze mna bedzie? Jakiegos ksiecia moze znajde. I moze sie tez ogarne! ha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja się od zawsze zastanawiałam co to tam jest na tym avku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miss Natasho ![]()
![]() |
#712 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Witaj! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#713 |
Zakorzenienie
|
Schudłam jeden rozmiar ubrań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() :brutalnie kopie glanem: Mówisz i masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
Odstaw flaszki, po co się męczyć i po co obrzydzać sobie piękne zapachy. wrócisz kiedy będziesz już w normie. ![]() Cytat:
![]() Na moje oko rysunek z komiksu Baranowskiego. ![]() ![]() No, zagląda mi na listę Rush For Men. Nie wzgardziłabym flaszką, ale jakoś nie widzę perspektyw... ![]() Męski Rush wcale nie jest waniliowy. Jest olśniewający i chyba wysmaruję jakiś pean na jego cześć. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I zupełnie niestateczna. ![]()
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Brakowało mi wątku (chyba, że nie umiałam znaleźć ![]() EDIT: escado - czytaj jak najwięcej i pytaj śmiało ![]() ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-03 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nadrobiłam, żeby odwrócić własną uwagę od koszmarnego bałaganu w pokoju ![]() ![]() jeśli to "ten", to prędzej czy później powinien się zorientować ![]() Cytat:
![]() ja się tylko cieszę, że po tym jak do niego dotarło, że być może nie da się już odwrócić konsekwencji jego decyzji [bo poważnie się wahałam] zdołałam przekonać siebie samą, że to co było między nami jest warte ryzyka i prawdopodobieństwa ogromnego rozczarowania. na szczęście nic takiego nie miało już miejsca ![]() trochę w tym być może było naiwności, ale z drugiej strony brak wyolbrzymionej dumy. a Twój Królewna to ma chyba anielską cierpliwość i/lub gorrrące serce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Noo....
![]() Cytat:
..no jak to co ... mały wódz Wielki Niepokój, który mówi "to ja przepraszam". ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję i zazdraszczam zawistnie. Moja bigmamowatość po świętach ... ech... ![]() ...dobre oko (nawet, jeśli tylko jedno ![]() .
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-03 o 20:06 Powód: nawias |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
I żeby nie było - doceniam w pełni. ![]() Ale z drugiej strony - niejeden chciałby się z nim zamienić miejscami więc nie żałuję go przy tym. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To jedna z największych moich komiksowych miłości. ![]() Jak tylko się pojawiłaś moje gorące uczucie przeszło i na Ciebie. ![]()
![]() |
#720 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
A ja myślałam że to jakaś forma Muminka w kapeluszu... ![]() Ale ten czubek Eskimosa gdzieś mi kołacze- chyba to jednak czytałam w młodości....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.