![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
co tak cicho...?
![]()
#992 | |
Zakorzenienie
|
annabel super i fryzurka i sukienka
![]() Cytat:
![]() a co do mężów pijących to mój potrafi przerwać jak czuje że mu już nie wchodzi ![]() ![]()
![]() |
#993 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() Oj ja tez bym chciala w gory ![]() ![]() annabel, swietny fryz i sukienka tez bardzo ladna , a z malzem ten sam problem czasami ,a pozniej placze na drugi dzien ze glowka boli ![]() ![]() ![]() miss hot to myslami juz chyba w gorach, co ??? ![]() Malpka sliczna choina ![]() a ja szukam pracy............ |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
Jak makiem zasiał...
Tak => http://www.noclegi.zakopaneonline.pl...d=371&jak=solo byliśmy już dwa razy w tym miejscu i jesteśmy naprawdę zadowoleni ![]() Ostatnio mieliśmy ten pokój z górnym balkonem, który ma widok bezpośrednio na Giewont ![]() ![]() Trochę tak ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-01-02 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor
![]() ![]() Mialo być spotkanie i co z nim??? ![]() U mnei się kończą święta wreszcie, mąz jutro pracuje trochę, a potem idziemy do znajomych ![]() Ostrowczanko, mam nadzieję,że z dziadkiem już lepiej. Mojka mama niedawno miala zawal, dowiedzialąm sie o tym później, bo mówili że stan przedzawalowy a to ponoć w trakcie zabiegu jej się pogorszylo i byl taki kontrolowany zawał. Teraz musi brać tony leko, nigdy nie miała problemo z sercem, ale tem cholesterol ![]() Jolinek, śliczna niunia, i jaka już pobożna ![]() ![]() annabel, to jednak falbanki ![]() ![]() a, jodie, to tam gdzie jesteś wynajmują pokoje???? Dziewczyn y idę, bo malż sam siedzi przed telewizorem, jeszcze mu tak zostanie... Poza tym zje mi calą sałątkę owocową ![]() Edytowane przez martuko Czas edycji: 2009-01-02 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
a jak tam miss.hot z kontrolowaniem jedzenia idzie?
![]() ja dzisiaj zeżarłam kawałek ciasta, ale tylko jeden, a nie jak w święta po 3 - 4 dziennie... no i na obiad miałam rybę po grecku, czyli niezbyt ciężko... teraz w pracy tylko rosołek z pół kostki, czyli bez kluseczek martuko - musisz pilnowac małża przy TV, jeszcze cos nawywija i nie da sie przełaczyc na inny kanał, jak tylko na sport he he
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-01-02 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na śniadanko pół kromki pieczywka tylko z masłem, w pracy trochę sałatki warzywnej, w domciu zupka ogórkowa i koło 19 jabłko ![]() ![]() Jutro zajęcia, więc trochę więcej zjem - uwielbiam naleśniki ze szpinakiem z uczelnianego barku ![]() Ruda damy radę ![]() Ps. Ciekawe co u Toli ![]() Skrzatek i Pola_m dawno się nie odzywały.... ![]() Edit. Idę spać, jutro niestety znów poranne wstawanie ![]() Buziole ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-01-02 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
ja mam plan robić jak najwięcej ryb teraz, tylko niestety nie wiem za bardzo gdzie kupować jakies dobre ryby... zazwyczaj kupije mrozone filety z pangi albo z dorsza, ale chcialabym kiedys kupić cos ciekawszego
![]() kiedyś zrobiłam pstrąga z grilla ale był słabo doprawiony...
#999 | |||||
Zadomowienie
|
Ale Wy kobitki płodne jesteście...
Ja po super kąpieli w mleku kozim, czuję się taka odprężona ![]() Jolinek, Michalina bardzo ładne imię, mnie się bardzo podoba. Cytat:
Ej Ruda jesteś, jesteś ale po 45 minutach a tyle bym tu kwitła a tak oszamałam gołąbka, ciasto i mam w nosie odchudzanie, święta i okres poświateczny jest po to aby jeść a odchudzac to sie mogę na wiosnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko tak się zastanawiam po jaka chorobę Ci laptop w takim pięknym miejscu. Ja nic służbowego nie biorę ze sobą chociaż by się miało palić, grzmieć- mnie nie ma. Jodie wycisz się podziwiaj góry a laptop zamknij na amen!!! Ano sie tak właśnie zastanawiam co z Tolą, nie daje znaku kiedy ją można nawiedzić, też bym pojechała do niej z Tobą , tylko nie wiem do której dyro będzie mnie trzymał w robocie no i po co. Cytat:
A co do picia to mój też nie zna umiaru, najśmieszniejsze są momenty jak jęczy, zebym zabroniła mu pić a podstawia koledze kieliszek. Ale mam na niego sposoby, porywam go wtedy do tańca, gorzej jak tylko jest to nasiadówka. Martynka , a co się stało? Nie pamiętam gdzie pracowałaś ![]() Cytat:
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
bandola - musiałam jakos do pracy dojechać, z laptopem na kolanach to raczej trudne by było
![]() a ja troche muszę przystopować z jedzonkiem, bo mi ciasno w dżinsach ![]() ale nie zamierzam eliminować tylko przede wszystkim ograniczać (niestety okres poświąteczny, aż do marca, to duża ilość okazji w mojej i małża rodzinie...) co do lapków na urlopach - są co prawda służbowe, ale przydaja się do różnych celów: do pisania na wizażu, ogladania filmów na DVD, sprawdzania godzin pracy muzeum, oglądania mapy dojazdu, etc. ![]() na wileńskiej powiadasz...? ![]() ja na przykład dostałam książkę z przepisami z kuchni greckiej i tam jest przepis na taką rybę co się nazywa.... lucjan czerwony ![]()
#1001 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
Jodie, miss.hot - wam to dobrze mój nawet o górach słyszeć nie chce bo twierdzi ze nachodzi się w pracy. Musze jeszcze popracować nad nim ![]() Cos wspominałyście o spotkaniu .. może by tak w niedzielę gdzieś udało sie nam wyjść. Jutro jadę do Lublina/Świdnika do fryzjera i odwiedzić znajomych i zostaję na cały weekend. Ostrowczanka - dużo zdrowia dla dziadka. Martynka - jak to, tak z nowym rokiem wypowiedzenie Ci dali? ![]()
#1002 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Annabel fajna fryzurka ![]()
![]() |
#1003 |
Zadomowienie
|
Ruda - "Lucjan czerwony", od samej nazwy mam na niego ochotę, tak myślę, że niezły musi być
![]() ![]() Sija Ty się nawet w plecak zmieścisz chudzino. A tak mnie ciekawi ile przytyłas do tej pory, mnie to chyba żadna nie pobije z tym moim "5 kg" ![]() Tola melduj się łobuziaro , jeszcze się nie przywitałas w nowym roku! No chyba, że odsypiasz z Mikim albo wykorzystujesz urlop męża ![]() Jodie, gdzie Twój avatar?
#1004 |
Zakorzenienie
|
własnie jodie - musisz sobie sparwić jakiś porządny avatar! bo już od jakiegoś czasu nic nie masz... nawet nie wiesz, jak to poprawia nastrój, taki avatar
![]()
#1005 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie nie dziewczynki, nie dali mi wypowiedzenia, ja po przyjezdzie z zagranicy, nie pracowalam, a dosc dlugo mnie nie bylo , no i ze tak powiem , wypadlam z naszego rynku pacy ![]() ![]() zycze milej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie możliwe pierwsza dziś jestem ![]()
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2009-01-03 o 08:16 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak wogóle to dzień dobry ![]() Plan na dziś: jakieś spożywcze zakupy, szarlotka i na kolacje domowa pizza ![]() ![]() Yoolia widze Cię na pasku ![]() ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2009-01-03 o 08:21 Powód: Dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
Matko jedyna! Nie było mnie na necie od sylwestra, nie miałam kiedy i teraz nadrobić czytanie to jakaś masakra! Nie nadążam za Wami! I widzę, że bandola chciałaś do mnie wczoraj lub dzisiaj przyjść... Co do wczoraj, no to już buła, a co do dzisiaj, to od 15 chodzi u nas ksiądz po kolendzie, ale myślę, że max 2 godzinki i będzie po wszystkim, więc jak nie jest dla Ciebie za późno, to zapraszamy! Z Krzysiem koniecznie! Mój małż strasznie chce go poznać! I Mikołaj też!
![]() Jodie! Oczywiście, że mi pasuje pon, 15, wpadaj! Jak któraś jeszcze chętna, to też zapraszam! Ostrowczanka! Pozdrowienia dla dziadka! Jolinek! Gratulacje! Śliczna ta Twoja Michalinka! Ale Ci się pobyt w szpitalu trafił... I wigilia i sylwester. Gdzie rodziłaś? Annabel! Ja mam z moim to samo. Co imprezka/wyjście to muszę go pilnować, co łatwe nie jest, bo po alkoholu ma gdzieś moje gadanie... A jak go zostawię, to już w ogóle tragedia jest. Np. wczoraj... Przyjechali do nas: brat Krzyśka z żoną i dzieckiem. Ja po karmieniu Mikiego padłam, bratowa też poszła spać, a panowie poszaleli... Wypili po 4 piwa, 0,5 l wódki smakowej i 0,5 l czystej. To, co się działo z moim małżem rano... Eh... Faceci. No, ale jak tu się na niego gniewać, jak się go kocha? A Mikołaj robi postępy. Wyobraźcie sobie, że już drugą noc przespał w swoim łóżeczku! ![]()
#1009 |
Zadomowienie
|
Witam!
Hej Małpka chyba mi zazdrościłaś tej kąpieli ![]() ![]() Tola, nareszcie, my tu czekamy na wieści a Ty imprezujesz ![]() Miałam do Ciebie dzwonić ale sobie przypomniałam jak ja rzadko byłam wtedy dostępna pod telefonem, jak ktoś dzwonił to albo karmiłam, albo przewijałam albo lulałam itd. Mi dziś pasuje bardziej koło 13 do 15-stej po 17-stej nie mogę, ewentualnie będę po 17-stej w poniedziałek ale to nic pewnego. A nie za późno na wizyty o której kąpiecie Mikiego? A i dzielny chłopak, zakumał do czego służy łóżeczko ![]() ![]() Hej, jakoś nie możemy się zgrać, idę w takim razie z Krzysiem na spacer.
Edytowane przez bandola18 Czas edycji: 2009-01-03 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Rozeznanie
|
Witam Was (chyba jako jedna z ostatnich) w Nowym Roku
![]() ![]() ![]() Jolinek - gratulacje. Piękny prezent sprawiłaś sobie, mężowi i rodzince!!! Jodie i ja zazdroszczę pobytu w górach. Jakiś czas temu co roku jeździliśmy do Zakopanego albo Murzasichle zimą. Albo na Sylwka albo na skoki. A właśnie Miss.hot zawsze w tym okresie w którym się wybieracie były skoki, ale w tym roku chyba wcześniej będą. Fajnie, też przydałby nam się taki odpoczynek, szczególnie mężowi, który przez ostatnie 4 miesiące pracował po 18 godzin dziennie:/ Ruda też miałam kiedyś problem z dekoloryzacją, po podobnie jak Bandoli zachcialo mi się ciemnych włosów. Po kilku myciach kolor zmieniał się na coraz bardziej siwy. W tych powiedzmy "lepszych" salonach patrzyli na mnie z politowaniem i twierdzili, że nic na to nie poradzą. Dopiero w małym osiedlowym zakładzie bez problemu udało się coś z tym zrobić. Też zrobiłam wtedy pasemka i całkiem fajnie to wyszło. Ostrowczanka ja podobnie mam uczulenie na lubelską wodę. Męczyłam się przez kilka lat. Z tą różnicą, że nie mam wysypki, a pieczenie skóry podczas mycia czy kąpieli. Szczególnie po kontakcie z ciepłą wodą. No ale na to nic się nie poradzi. Mam nadzieję, że teraz moja skóra trochę odżyje. Z dobrych wieści noworocznych. W poniedziałek prawdopodobnie zaczynamy przeprowadzkę ![]() ![]() Co do wagi - mi już też trochę przybyło. Napewno nie skończy się na 5 kg tak jak u Bandoli, no ale mnie ominęły nudności w I trymestrze. Ale żeby za bardzo nie szaleć, jednym z prezentów choinkowych dla mnie była waga ![]() Kiedyś też z każdym nowym rokiem postanawiałam schudnąć i nic z tego nie wychodziło. Chyba zbyt obsesyjnie o tym myślałam. Dopiero, kiedy zupełnie przestałam myśleć o wadze zrzuciłam stopniowio 8 kilo. W każdym razie trzymam kciuki za walkę z kg ![]() Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-01-03 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zakorzenienie
|
Oj Bandola faktycznie nie możemy się zgrać. Następnym razem pisz na kom. Zazwyczaj noszę przy sobie w kieszeni spodni, bo inaczej faktycznie odbierałabym "połączenia nieodebrane" po dwóch dniach... Dziś tylko mam spodnie bez kieszeni, ale to wyjątek.
![]() My kąpiemy Mikiego ok. 21:30, tak więc 17 jak najbardziej w poniedziałek pasuje. Zapraszamy!
#1012 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1013 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tymjakoś tak od wczoraj kiepsko się czuję - coś mi na żołądek siadło i jakoś tak ciężko ![]() Cytat:
![]() Pech chciał, że nie mieli dziś naleśniczków ![]() Zjadłam w zamian zestaw obiadowy - frytki, kawałki kurczaka i pyszna surówka ![]() Cytat:
![]() W końcu Ci się Tola udało ![]() Ja dopiero wróciłam z uczelni - padam totalnie ![]() Byliśmy też z małżem na zakupach i w końcu kupiłam sobie porządną, w miarę sporą torebkę ![]() ![]() ![]() Idę na relaksik pod prysznicem, a potem chyba jakąś nospę wezmę, bo kłuje niesamowicie ![]()
![]() Edytowane przez miss.hot Czas edycji: 2009-01-03 o 19:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1014 |
Wtajemniczenie
|
Hej
Tola - to fajnie że się udało. Za to u Szymona ciag dalszy biegunki ![]() Malpka - ktora ksiażka ne doszła, bo nie pamietam,ktorą wysyłałam jako pierwszą. Bandola - byliście na basanie na AR? Jak wrażenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
My chwieliśmy dzisiaj pójść do kina na konia trojańskiego, ale przyjechaliśmy do Plazy akurat 5 min przed seansem, a tam taaaaaaaaaakie kolejki
![]() No i zrezygnowaliśmy, bo w tych kolejkach to chyba ze 20-30 minut by trzeba było stać. Hmmm, więc małż mi kupił bluzę na wyprzedaży - akurat równowartość prawie dwóch biletów do kina ![]()
#1016 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
#1017 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Tola to i ja się zapowiadam na jutro na 15 ![]()
#1018 |
Wtajemniczenie
|
Ruda - my byliśmy na "koniu" - mi się podobało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 |
Zakorzenienie
|
Super! Zapraszam!
![]() Miki spał dziś ciurkiem w swoim łóżeczku 5 godzin. Normalnie ktoś mi dziecko podmienił... Ksiądz będący wczoraj po kolendzie u nas (swoją drogą naczekaliśmy się na niego masakrycznie długo, wizyty w 4 mieszkaniach zajęły mu 2,5 godziny!) patrzy na mnie i mówi: "O to już drugie dziecko, tak?" Ja się na niego patrzę i zastanawiam się, o co mu chodzi?! Wreszcie zaczaiłam! On myślał, że ja w ciąży jestem po raz drugi!!!!!!!!!!!!!! No komplement mi strzelił zarąbisty... A ja myślałam, że już całkiem nieźle wyglądam... ![]()
#1020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym może ma jakieś skłonności nie teges i podobają mu się chłopięce sylwetki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.