![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Hania : podejrzewam że głosowac będzie można po 13.01 (wtedy kończy się zgłaszanie blogów do konkursu), żeby było sprawiedliwie i wszystkie blogi miały równe szanse niezależnie od tego kiedy zostały zgłoszone.
Goosia: dziękuję. Btw: ale u nas ostatnio miziankowo na wątku, wszystkie szczęśliwe! oby tak dalej. A chorym powrotu do zdrowia życzę i wracam do Tż ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kilka znajomych miało teraz u niego wizytę - wszystkie ostrzegłam, także i tak stracił sporo klientek. Uważam, że tacy ludzie nie powinni leczyć! Cytat:
O rany, zaczęłam dziś chodzić po domu, bo inaczej chyba nigdy nie przestanie mi się kręcić w głowie ![]()
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
Diana życzę Ci dużo zdrówka. Wczoraj myslałam o Tobie, że się nie pojawiasz ostatnio i chyba myślami Cię ściągnełam.
Ale ładnie biało za oknem. Zaraz idziemy z TŻ pochodzić po sniegu. Szkoda, że sanek nie mamy bo byśmy poszli na górkę pozjeżdżać ![]()
#3994 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Madlen pisze bloga, a link jest w jej podpisie. To prawda, czasem jakakolwiek aktywność fizyczna, choćby przejście się po domu, powyglądanie przez okno czy porozciąganie, czy cokolwiek, jest lepsze od leżenia w łożku. Dobrego i zdrowszego dnia Ci życzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zadomowienie
|
Wlasnie wrocilam od Tz i juz mi go brakuje
![]() Wczoraj zafundowalismy sobie maraton kinowy, 2 filmy pod rzad: Madagaskar i ile wazy kon trojanski. Bylismy we trojke/my i siostra Tz/ Bajka suuuper usmialam sie niezle i zleciala baaardzo szybko. Komedia tez fajna choc chwilami mi sie dluzylo. No a jutro juz do pracy, tak szybko zlecialo to wolne a z Tztem to czas mknie jak szalony i wciaz nam siebie malo ![]() Dorinko dobrze ze juz sie lepiej czujesz ![]() Dianko duuuzo zdrowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Zadomowienie
|
Cześć
my dziś spędziliśmy prawie cały dzień z TŻ, oglądaliśmy filmy, było pyszne jedzonko, fajny dzień mimo, że przeziębiona jestem. Obiecałam sobie i prawie wszystkim wokół że w tym roku zrobię prawo jazdy, chcę iść na kurs na wiosnę i już szkołę chyba wybrałam aczkolwiek jakoś nie jestem przekonana do bycia kierowcą mam nadzieję, że w tym roku kalendarzowym uda mi się zdać egzamin
#3997 |
Wtajemniczenie
|
Madlen, czytam sobie Twojego bloga i jestem pod dużym wrażeniem!! Naprawdę bardzo dobrze piszesz i "gładko" się to czyta.
powiem Ci jedynie, że sporadycznie trafi się jakiś błąd ortograficzny z cyklu 'razem czy oddzielnie'. |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
RAV !!!!!!!!!! widzę Cię - co się z Tobą stało?
padam na pysk - sprzątanie po remoncie jest męczące, ale mieszkanie praktycznie doprowadzone do użytku. uf!
#3999 |
Wtajemniczenie
|
Cześć! Ciekawa jestem, czy jeszcze mnie pamiętacie. Tak tylko przelotem trafiłam na wizaż w bezskutecznym poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie na jakiej wysokości powinien wisieć karnisz
![]() Z okazji Nowego Roku życzę Wam wszystkim samych radości i sukcesów, nieustającej miłości zakochanym i tytułowego pierścionka tym, które wciąż na niego czekają!
#4000 |
Zakorzenienie
|
Rav, szukałyśmy Cię i rozmawiałyśmy o Tobie..szkoda, że jesteś tylko przelotem..
#4001 |
Zadomowienie
|
Czesc
![]() No i koniec leniuchowania, czas do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czesc
![]() a ja mam dzis tyle do zrobienia....a na nic nie mam sily jak zwykle, chyba jestem leniem ![]() dzis wizyta u gin ![]() ![]()
#4003 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Niestety znowu poniedziałek i praca ![]() Dzisiaj całkowicie zasypało mi samochód.Wszystko pod śniegiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Rav, gdzies Ty się podziewała? Dlaczego przestałaś z nami pisac? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-06 o 12:22 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać regularnie z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania", takie są zasady panujące na tym forum! |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, skończyłam nadrabianie zaległości na wątku i tyle bym musiała odpisywać, że wyszłoby kilka stron, więc sobie daruję.
Życzę wam tylko, żeby nowy rok was pozytywnie zaskakiwał, żebyście się spełniały na co dzień i były szczęśliwe z waszymi tż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim w ten śnieżny poniedziałek
![]() Ale bezsens, że znowu poniedziałek... i że wolny czas mija jak z bicza trzasnął, a tydzień się ciągnie jak flaki z olejem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Zimno i śnieg pada. Ale ładnie ![]()
![]() |
#4008 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie z nowym rokiem full pracy, chyba dlatego że byłam na zwolnieniu i mam zaległości więc będę wpadać jak czas pozwoli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim!.
Myślałam,że będę miała sporo do nadrabiania a tu cooo? Nie ładnie! Dziękuję wszystkim czytającym blog. (Błędów dużo, bo piszę w notatniku i wklejam "na żywca" bez poprawek. Korekta będzie jak skończę, gdybym zaczęła poprawiac teraz to bym zaczęła zmieniac i upiększać treść. A ma być tak " na spontanie", takie mam założenie.) O...Rav! Czemu zniknęłaś z wizażu?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Zadomowienie
|
To prawda zima w pelni
![]() ![]() ![]() I tez juz dzialam od rana. Rav szkoda ze tylko przypadkiem i na chwile , mam nadzieje ze bedziesz z nami czesciej, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ide pierwszy raz chyba od 7 czy 8 lat na fitness. trzymac kciukasy żebym sie nie rozleciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Rozeznanie
|
L_V
![]() ![]() ![]() Madlen, ale piszesz dalej, prawda? Anitko, też uwielbiam taki skrzypiący śnieg pod butami ![]() ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-05 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | ||||
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Najpierw odpowiadam na polowę postów ![]() Cytat:
![]() Alez Ty sliczna jesteś ![]() Cytat:
![]() I jaką pralkę macie na oku? Cytat:
![]() e tam, burzuj od razu. Kawa 6 zł, pączek 3 zł. ![]() Cytat:
![]() mnie masz ![]() Cześc Dorinko...fajnie ze w koncu jestes ![]() Dobrze ze wrocilas do zdrowia i ze w Sylwestra zabawa trwała do rana.
![]() |
#4016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam Wam jutro znac jak było. To jakieś zajęcia taneczne pod zachęcająca nazwa fat Burning. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli ostatnią u Ciebie dodaną jest Zara na nk ?, też chcę zobaczyć w całej okazałoście jej sprężynki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
Anitko a do kiedy Twój TZ jest w Polsce?
Etuś czyli co dziś pierwsza noc w nowym wspolnym gniazdku? Rav my tu o Tobie często myslimy...a Ty wpadłas i wypadłas ![]() L_V nie przeforsuj się tylko....a ja powinnam wziąśc z Ciebie przyklad...ale jakoś mis ie nie chce ![]() Moja przyjaciolka wraca do naszego miasta za miesiąc..a ona zapalona fitnesiara i pływaczka więc moze mnie zmusi do jakiegokolwiek ruchu ![]() Zła jestem bo autko cąły czas popsute..a mechanik nie ma czasu nas przyjkąć....moze pod koniec tygodnia. Czyli nie da sie na nartki wyskoczyc...a warunki bombowe. w kazdym razie tak czy tak na weekend juz jestesmy umowieni na smiganie. Ja miałam bardzo spokojny weekend. Piatek miziankowy, sobota spacerowa, niedziela rodzinna. Tak Dorinko ostatnia Zara ![]()
#4020 |
Zakorzenienie
|
Tak. jak sprzątnę w domu to się za to zabiorę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.