|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Strippi co dzisiaj pijemy ?
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-07 o 12:29 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
w tv co chwile podają o zaczadzeniach w domu ![]() kawusie najpierw co o tym myślisz ??
|
|
|
#213 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Widzisz to jest to co ja dokładnie powiedziałam rodzince TŻta, że mogliśmy tydzień temu umrzeć jak było tak na maksa grzane, a oni się zaśmiali. Tym bardziej mnie przeraża, że ci ludzie z taką małą wyobraźnią decydują o tym jak będzie grzane w tym domu. Dokładnie dodałam zaraz, że co chwila w tv o tym mówią i że to nie jest tak że to komuś się tak dzieje, bo to może i nas spotkać, zwłaszcza po tym co powiedział kominiarz. A oni tak lekko podchodzą do tego, jakaś paranoja. Pocieszam się, że jak zmenimy na gaz horror się skończy, bo wszystko będzie szczelne. |
|
|
|
#214 |
|
Wtajemniczenie
|
hihi i ja się nauczyłam sama nawet nie wiedziałam jak to sie robi a buszuje długo na forum
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Stripi, na pewno ślicznie będziesz wyglądała. Szukałam Twojego modelu ale okazuje się, ze wiele firm szyje model ,,olivia"
Cytat:
![]() Daysy... co za firma jakiś koszmar. Szukaj dalej. I tak lepiej że teraz zadzoniła niz gdyby Cię zwolnili po miesiącu. Emilia211 , kiedy idziesz na przymiarkę? ![]() Cytat:
wszystkie wydają sie być podobne a wiesz juz co byś chciała? w jakim kształcie? z jkaiego materiału?
|
||
|
|
|
#216 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do sukienki- Twoja jest śliczna, jedna z tych które doskonale pamiętam nawet bez fotek (tak samo pamiętam też np. suknię Martuchy- bo wygląda jak suknia damy z południa- śliczności )i nic, ale to nic bym w niej nie zmieniła! Jest zwiewna i dziewczęca i idealnie pasuje do Twojej figury. Tylko makijaż powinnaś mieć delikatniejszy do niej, bo drapieżny styl do niej zupełnie nie pasuje Na "nieżywo" też jest przeurocza ![]() ![]() Dzięki Zaczynam w poniedziałek, jestem ciekawa, jak będzie![]() Cytat:
A poza tym- MARSZ DO LEKARZA KOBIETO!!! to przecież może być wyrostek robaczkowy!!! z takimi sprawami idzie się natychmiast do lekarza, bo to może Cię zdrowie lub nawet życie kosztować!!!
|
|
#217 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem niestety zmuszona malować się sama. W mojej okolicy nie znalazłam nikogo, kto by uszanował mój typ urody i wykonał klasyczny makijaż. A marzy mi się taki jak ma Carrie w filmowej wersji seksu w wielkim mieście.
Dużą rolę odgrywają dobre kosmetyki. Jak kupiłam podkład Lancome, to wszyscy zauważyli, chwalili "ale masz aksamitną cerę" i się pytali cały czas co to za podkład. Wystarczy poczytać na KWC co jest warte kupienia. Mój pomysł na makijaż est sam w sobie prosty, więc wiem że sobie sama poradzę. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-07 o 12:51 Powód: dopisek |
|
|
|
#218 |
|
Rozeznanie
|
Poscene, poszukaj jeszcze, w takich mniejszych, osiedlowych salonach często malują zdolne dziewczyny! a teraz jest karnawał, więc pewnie przed jakąś imprezą będzie okazja by się umalować
|
#219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oki , ale ja wole mokate cappuciono orzechowe ![]() ![]() Cytat:
hihi ja też w koncu wiem jak można ładnie cytować ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez nie zmieniłam zdania co do niej tylko wydaje mi się że jakby było większe koło to byłaby bardziej taka " widowiskowa" ale może się mylę. Czy mówiłam że mierzyłam taką samą białą ? byłam z mamą, boska !!!! jak na mnie uszyta , tylko do skrócenia. Ale poniewaz każdy salon pracuje na siebie , a w innym sklepie zamawiałam to oni muszą mi uszyć bo białej na stanie nie mają. Chociaż to ten sam salon
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Carrry ma super makijaż, ten róż na policzkach
Borjuis ma takie róże z poświatą Popscene skoro sama chcesz się malowac to próbuj i pokazuj efekty ![]() dobra baza poklad puder, fiksator mozesz też zakupić i się nim psiknąć by utrwalić make-up. Kwestia wprawy. Ale faktycznie może jeszcze w salonach kosmetycznych poszukaj. a z tym kominem to masakra jakas ![]() kasiaher Twoja suknia jest super, nic nie zmieniaj, tyljko pomysł czy chcesz ramiączka, bo bez tych ramiączek góra też by fajnie wyglądała Zresztą jak patrzę to nasze suknie są bardzo podobne, tylko Twoja ma bogatszą górę Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-07 o 12:56 |
|
|
|
#222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oprócz pana młodego oczywiście, ale ja TŻtowi spodobam się nawet w worku na śmieci więc luz![]() I tak najważniejsze jest żeby ładnie wyglądać na ślubie, a na weselu i tak wszyscy się nawalą i nie będą widzieć
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-07 o 12:58 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem może tż niech pogada super, że zmieniacie na gaz to zmieni sytuację Cytat:
już robię akurat mam ![]() Cytat:
i masz taką niewinną urodę superkurde laski kto ma pożyczyć sanie chcę zrobić kuligmój koń chodzi w zaprzęgu więc można by było zrobić
|
|
|
#224 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz wszystko wiemy ![]() czesc ![]() Cytat:
do lekarza pod razu marsz! Cytat:
![]() ale przypal z ta snia, jak w moim snie gdzie przed ślubem okazuje sie ze nie ma sukienki i musze brac cos ze sklepu ja wisi..ale koleżance niebylo przyjemnie... sliczna jet ta suknia, nic niedoszywaj.. Cytat:
Cytat:
oo dziekuje nawet niewiedzialam ze az tak ci sie podoba mi tez wlasnie przypomina troje z dawnych lat![]() musze tylko cos wykombinowac z nia bo nie chce kola bo na kole jest bardzo napieta, i chce wlasnie zeby byla taka jak na fotce zwiewna (bo wiecie ze na fotkach katalogowych to wszystko jest tak pieknie poukladane ze na zywo nie zawsze jest efekt) i jak gadalam z babkami to mi powiedzialy ze pewnie nie miala kola i ja ulozyli tak lekko, i na przymiarkach bedziemy kombinowac wlasnie tylko sama halke jakas np podwojna zeby ona sie tak lekko ukladala ale nieoklapla![]() Cytat:
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na marginesie, to u mnie w rodzinnym mieście (małe miasteczko) nie sądzę, żeby panie miały kosmetyki z górnych półek, o fixatorze nie wspominając - koleżanka wypytywała u nas u kosmetyczek jak brała ślub, ale nic nie wiedziały...No a podkładem typu L'oreal, Revlon sama się mogę umalować z resztą widziałam na youtoube filmiki z makijaży ślubnych i jakoś nie wszystkie mi się podobały, a jakość wykonania (odbity tusz tuż nad linią rzęs) też nie byłą rewelacyjna.Wiem wizażystka wizażystce nie równa... Może poszukam jakiejś znośnej, a jak nie znajdę to sama wezmę malowidła w ruch
|
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż już gadał z teściową, że gazowe jest jedynym rozwiązaniem w tym wypadku. Ewentualnie do końca tej zimy węglem, latem ocieplić budynek i założyć gaz. Trudno, niech kominiarz przychodzi raz w tygodniu i nam sprawdza czy przetrwamy
![]() Najgorsze jest to, że musimy spać w dużym pokoju, bo to akurat w sypialni jest pęknięty komin. Więc żyjemy w jednym pokoju na razie. |
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#228 |
|
Przyczajenie
|
Ja również melduję 2 maja
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
|
#230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieki jeszcze raz za miłe słowa odnośnie moej sukienki.
|
|
|
|
#231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wkoncu jestesmy tu zeby sobie pomagac ![]() Cytat:
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno zaciągnę Waszej opinii
|
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
a jak impreza pełną parą
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Witam noewe pany młode!
Daysy - ale porazka ta kobietka, szkoda normalnie gadać! Lekarz, lekarz, lekarz!!!!! - tu nie ma zartów! Popscene! - szybciutku kupuj czujnik bo to chyba niezły stres tak mieszkać ! Kochane chciałam sie Wam pochwalic naszymi zaproszeniami. Co o nich sadziecie? |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
eseska piękny papier
super.
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
W swoim rodzinnym mieście (nie we Wro)
![]() Przygotowania? Idą pełną parą do przodu załatwione mamy: - kościół (data i godz. zaklepana, wygłoszone pierwsze zapowiedzi u TŻ, nauki juz prawie, protokół spisany, kartki do spowiedzi mamy), - sala (menu mniej więcej ustalone) - orkiestra - fotograf (reportaż +plener) - kamerzysta - obrączki zamówione - wódka kupiona - suknia (bez przeróbek krawieckich jeszcze i dodatków) - zaproszenia zrobione (część już nawet rozdanych) - winietki na stoły są to tyle mniej więcej co pamiętam.
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje! jak go zobaczyam to powiedziałam, ze musze miec takie zaproszenia!
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Strippi zapraszamy dziewczyny na naszą kawową imprezę ??? W taki mróz jedyne co zostało to ![]() ![]() Cytat:
Zaproszenia po pierwsze: skromne, ale za to bardzo śliczne.Bardzo ładny tekst zaproszenia, taki uroczysty!Gratuluję wyboru |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

jakiś koszmar. Szukaj dalej. I tak lepiej że teraz zadzoniła niz gdyby Cię zwolnili po miesiącu. 

W taki mróz jedyne co zostało to