Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-08, 14:47   #3121
mehja
Zakorzenienie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Cytat:
Napisane przez olajka Pokaż wiadomość
My pójdziemy na to jedno i zobaczymy, rozmawiałam już z narzeczonym o niej i o jej podobno niemiłym zachowaniu. Z tego są tylko 3 spotkania, ale nie wiem po ile godzin Jak bedzie jakaś wredna to zrezygnujemy i odbedziemy te spotkania w mojej parafii czyli w Michale
Coś słyszałam, że godzinę trwa takie spotkanie

Cytat:
Napisane przez Andromedaa Pokaż wiadomość

Tempo, w jakim pozostawiacie tu swoje posty jest przyznaję zabójcze, ale braki udało mi się jakoś nadrobić. Widzę, że przygotowania ruszyły pełną parą, oby tak dalej ja z braku czasu zrobiłam mały krok do przodu- udało mi się zarezerwować kwiaciarnię, z czego się bardzo cieszę. Jednak przy moim niezdecydowaniu, wybór bukietu i kwiatów będzie nielada wyzwaniem
Gdzie zamówiłaś kwiaciarnię? pani się nie zdziwiła, że tak wcześnie? bo ja też się zastanawiałam czy już nie zamówić ale myślałam, że za wcześnie.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 15:03   #3122
olajka
Zadomowienie

Ja to chyba zamówie tak z 5 miesiecy przed ślubem, fryzjera tak samo
Dziewczynki a idziecie do kosmetyczki czy malujecie sie same? Ja napewno pójde na jakies oczyszczanko, maseczki itp.. a na makijaż pójde najpierw na próbe np. przed dyskoteką. Mysle, ze to dobry sprawdzian moze być, bo jak się utrzyma make-up przez tyle godzin i podczas tanców tzn ze bedzie dobry. Tylko, jest taka sprawa, ze na dyskotece jest sporo ciemniej, a inaczej przy świetle sztucznym jasnym skóra wygląda No ale jezeli to przetrzyma to moze sie zdecyduje na kosmetyczkę do makijazu. Ja się maluje wiec mam swoje ulubione odcienie,a moja siostre jak malowala kosmetyczka do slubu, która sie nie maluje to jej wydawało sie ze ma za mocny makijaż, a miala delikatnym fioletem oczka podkreslone i wyszlo pieknie. Bo to na kamerce i fotkach inaczej wyglada, wiadomo, ze bardziej wyraziscie. Nie podoba mi sie natomiast jak niektóre dziewczyny zupełnie sie nie maluja na codzien, a do slubu sa wymalowane,az za bardzo i stanowczo za mocno, czasem wrecz nieelegancko Ja mam klopot z cera i zalezy mi, zeby make-up wygladał dobrze a jednoczesnie nie chce zeby za bardzo rzucal sie w oczy, no i wiadomo zeby nie splywałnie chce sie tez swiecic(trzeba zaopatrzec sie w bibułki matujace,podobno dobre sa takie dwa w jednym, ktore zawieraja troszke pudru) Co myslicie o przyklejeniu sztucznych rzes??? bo moje nie sa takie geste niestety Podawajcie namiary na dobre kosmetyczki..

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 15:20   #3123
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Olajka oj tyle pytań

Co do stroju narzeczonego, to powiedział mi że jak on nie może zobaczyć mojej sukienki to ja też jego ubrania nie zobacze Poprosiłam go tylko żeby kupił sobie smoking i na to sie zgodził

Jeśli chodzi o butki to na 200% nie będę mieć takich z długimi noskami, nie podobają mi się wogóle. Będę szukać czegoś jak na tym zdjeciu przez Ciebie wstawionym
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1231425205
narazie wogóle o takich rzeczach jeszcze nie myśle.

Do fryzjera i kosmetyczki planuje się umówić pod koniec lutego, czyli pół roku przed ślubem. Fryzjerkę mam swoją stałą od lat w Sandomierzu, więc nie będzie problemu, co do kosmetyczki to mam nadzieje że fryzjerka mi kogoś poleci, a jeśli nie to jest tu też taka u której już kilka razy byłam i zawsze było wszystko ok, ale chciałąbym jeszcze poszukać. Mam sporo wesel to makijaże próbne można będzie robić. Nawet nie pomyslałam o tym żebym sie sama malowała, nie mam zbyt duzej wprawy, chociaż maluje się na codzień, zresztą za duży jak dla mnie stres w tym dniu i ręka by mi latała
Jak będę się zapisywać na malowanie to pogadam z kosmetyczką co konkretnie mogłabym zrobić z różnych zabiegów, bo tak jak Ty planuje jakieś na twarz no i chyba pierwszy raz depilacje woskiem

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 15:24   #3124
kinga1701
Zakorzenienie

Własnie niewiem kto ją śpiewa link do niej znalazłam na innym forum i z tąd o niej wiem. Ja myślałam żeby ją puscić rodzicą w domu w dzień przed ślubem jak takie moję prywatne podziękowanie tylko dla nich bo na weselu to "cudownych rodziców mam". Moja mam bardzo uczuciowa, wzrusza na takich piosenkach i boje się że mogło to by być dla niej zadużo tak na weselu. Ta piosenka jest podziękowaniem córki dla rodziców, a nie syna więc wydaje mi się że na takie oficjalne podziękowanie dla obydwojga rodziców niebardzo pasuje.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 15:27   #3125
kinga1701
Zakorzenienie

Co do kosmetyczki i fryzjera do też myśle pójść tak poł roku przed ślubem się umówić, nad kosmetyczką zastanawiałam się ale stwierdziałam że oni mają lepszej jakości kosmetyki niż te moje więc ich makijaż może się dłużej utrzymać i wyglądać na świerzy przez cały czas niż ten mój.
Stary 2009-01-08, 15:28   #3126
olajka
Zadomowienie

kasiuni_a Te butki co wybrałaś, własnie tez bardzo mi się podobają Słyszałam, że boli ta depilacja woskiem Ja tam wole depilatorek Spróbuj może tego wosku wczesniej duzo przed ślubem, zobaczysz co i jak przynajmniej
Ja napewno zakupie jakaś fajna, sexy, ślubną bieliznę na ten Wielki Dzień

kinga1701 moja własnie tez jest bardzo uczuciowa i na bank sie rozklei. Pewnie przy błogosławienstwie no i w kosciele wiadoma sprawa.. to takie dwa w sumie najwazniejsze momenty Tego Dnia Ja sie obawiam, o sama siebie bo tez czasem mnie nachodzi i rozczulam się.. Jeśli chodzi o kosmetyki to w sumie mozmna podtuningowac swoje kosmetyczne zbiory przed slubem Np.zamówić te kosmetyki firmy MAC , podobno bardzo dobre i pełen profesjonalizm, choc kasiuni_a ma tu racje z ta drżącą reką

Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy..

http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png

Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia
Weroniczka ur.13.11.2010 r.

Edytowane przez olajka
Czas edycji: 2009-01-08 o 15:33
olajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 15:40   #3127
kinga1701
Zakorzenienie

olajka pierwszy raz słysze o takiej firmie, a ich kosmetyki drogię są, ale właśnie z tą ręką może być problem, zrobić prostąmkreske nad okiem nielada wyzwanie.

Może wy mi pomożecie co do tych podziękowań, bo niewyobrażam sobie żeby ich niebyło, to zarówno ważny momet dla mnie jak i dla rodziców, ale z drugiej strony mama mojego TŻ nieżyje już pare lat, a piosenka "cudownych rodziców mam" mówi o obojgu rodziców, myślałam że może jak będą podziękowania dla rodziców to żeby na sali zapalić świeczke tak dla jego mamy, jako nasze podziękowanie dla niej i dopiero dzięować obecnym z nami rodzicą co o tym myślicie?(a co znaczy świeczka nikt niemusi wiedzieć oprucz nas) Tż jeszcze o moim pomyśle niewie. A może wy macie jakiś inny pomysł.
Stary 2009-01-08, 15:44   #3128
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
kasiuni_a Te butki co wybrałaś, własnie tez bardzo mi się podobają Słyszałam, że boli ta depilacja woskiem Ja tam wole depilatorek Spróbuj może tego wosku wczesniej duzo przed ślubem, zobaczysz co i jak przynajmniej
Ja napewno zakupie jakaś fajna, sexy, ślubną bieliznę na ten Wielki Dzień
Ja uwielbiam tego typu butki, ale troche obawiam się o moje palce, bo wiadomo, że pewnie ktoś mi stopy podepta
Spodziewam się, że depilacja woskiem boli ale efekty chyba będą najlepsze. Masz racje, musze zrobić próbe jakiś czas przed ślubem.

Cytat:
Ja sie obawiam, o sama siebie bo tez czasem mnie nachodzi i rozczulam się.. Jeśli chodzi o kosmetyki to w sumie mozmna podtuningowac swoje kosmetyczne zbiory przed slubem Np.zamówić te kosmetyki firmy MAC, podobno bardzo dobre i pełen profesjonalizm, choc kasiuni_a ma tu racje z ta drżącą reką
Oj zgadzam się z Tobą, też się obawiam o swoje zachowanie Jestem płaczkiem strasznym i wiem, że na pewno mnie to nie ominie. A do tego mam tak, że przed wyjściem na wszelkie imprezy typu wesle, chodzę po domu jak burza i lepiej mi nie wchodzić w drogę Jestem zła jak osa bo wtedy własnie mi się zaczyna wszystko nie podobać, zaczynając od stroju a kończąc na pogodzie

Mel B 14/14 +
Stary 2009-01-08, 15:48   #3129
Ywanka
Zadomowienie

Co do depilacji woskiem, to 2 razy byłam u kosmetyczki na depilacji pach. Tak bardzo nie bolało ale efekty żadna rewelacja!
Stary 2009-01-08, 15:52   #3130
Elsi81
Zakorzenienie

Olajko z butów które zaprezentowałaś podobają mi się te:

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1231425055
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1231425205

i takie będę szukać Garnitury tez są fajne ten szary jest w moim guście ale zobaczymy jak to będę chodzić z moim TŻ-etem i co wybierzemy.

Już kwiaciarnię trzeba zamawiać matko tak wcześnie
Jeśli chodzi o makijażystkę to jeszcze nie wiem którą wybiorę ale będę mieć namiary na jedna panią która maluje w domu podobno ma fach w ręku i powiem Wam dziewczyny że polecam panią Gabrysię która ma gabinet kosmetyczny na Iłżeckiej, robiła mi makijaż jak byłam za świadkową.Super mi zrobiła makijaż i kosmetyki do makijażu miała pierwsza klasa, makijaż do rana bez żadnych poprawek mi się trzymał.
A fryzurkę mam już upatrzoną a zrobi mi ja moja koleżanka fryzjerka, teraz tylko pozostaje mi do niej zapuszczać włoski .

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 15:58   #3131
Ywanka
Zadomowienie

olajka co butów to z pierwszego postu podobają mi sie nr 2 i 4 a z drugiego postu te środkowe - ale ja bym jednak wybrała zapinane na kostkę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 16:00   #3132
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Co do depilacji woskiem, to 2 razy byłam u kosmetyczki na depilacji pach. Tak bardzo nie bolało ale efekty żadna rewelacja!
To znaczy, że włoski szybko odrastały??
Mogłabyś napisać jaki mniej więcej jest koszt depilacji woskiem?

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2009-01-08 o 16:23
Stary 2009-01-08, 16:03   #3133
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
a gdzie jest ta świetlica parafialna?

Boję się tej babki na Stawkach Serio! Słyszałam od koleżanki, że ona jest bardzo ciekawska, czasem niemiła, Katalinka17 też pisała, że nie poleca tam iść. Więc pójdę gdzie indziej

Dziewczyny ja miałam, że tak powiem 2 spotkania w jednym, w ramach tego, że w mieście w któym mieszkamy babka nie chciała nas przyjąć na kolejne spotkania, bo nie jestesmy z jej parafii. Ale to akurat sytuacja wyjątkowa, a widać, że babka jest taka, że nie odpuści.
Powiem tyle, powtórzcie sobie wszystkie informacje na temat zapładniania, antykoncepcji itdOd babki powiewa tendencyjnością, a nie chciałam jej wyprowadzać z ewidentnych błędów, więc tylko kiwałam głową.
Wogóle to dla mnie niesmaczne rozmawiać przy innych parach w swoim śluzie, kiedy mokro, kiedy sucho, o spermie blablabla.

Mam tylko nadzieje, że nie będzie wam kazała robić tych wykresów
Ale głowa do góry, można spróbować, może do was trafi jej rozumowanie, my mieliśmy potem lekki ubaw

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:04   #3134
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
To znaczy, że włsoki szybko odrastały??
Mogłabyś napisać jaki mniej więcej jest koszt depilacji woskiem?
Zacznę od tego ze trzeba nie golić włosków ok tygodnia żeby były ja najdłuższe - co jest wkurzające!
Wosk wcale tak dokładnie wszystkich włosków mi nie usunął - być może niektóre były za krótkie.
No i wiadomo ze pierwszy raz to może zostać zaczerwienienie więc warto iść dużo wcześniej.
Koszt bodajże ok. 20 zł za same paszki.
Stary 2009-01-08, 16:12   #3135
Ywanka
Zadomowienie

Dla mnie te 3 spotkania w poradni to koszmar, stracony czas.... Jakieś głupie gadki tej kobity.
Wykresy też musilam robić, oczywiście zrobiłam na oko i coś pomieszałam Najgorsze było to ze na tym spotkaniu co miałam pokazać ten wykres były 2 inne pary i tylko ja robiłam ten cholerny wykres - bo tamte dziewczyny były w ciąży. No i mój wykres na głos omawiała - paranoja!
Prawdziwa strata czasu!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 16:13   #3136
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Co myslicie o przyklejeniu sztucznych rzes??? bo moje nie sa takie geste niestety Podawajcie namiary na dobre kosmetyczki..

Polecam! miałam takie robione za zajeciach (na kosmetyczke sie ucze) i efekt jest powalający! Sa swietne!

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Daisy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:15   #3137
beatrice1234
Rozeznanie

Dziewczyny, powiedzcie co sądzicice o bukietach wachlarzach. Mnie osobiści sie podobaja, ale niewiem czy modne są od niedawna, czy stały się już troche przestarzałe?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _310842_n.jpg (25,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2k943aa635ec.jpg (67,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _464495_n.jpg (22,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub30-big.jpg (15,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2jq4.jpg (30,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 365043wr1.jpg (26,4 KB, 11 załadowań)
beatrice1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:26   #3138
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrice1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie co sądzicice o bukietach wachlarzach. Mnie osobiści sie podobaja, ale niewiem czy modne są od niedawna, czy stały się już troche przestarzałe?

Moze i oryginalne, ale nie specjalnie mi sie podoba

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Stary 2009-01-08, 16:29   #3139
michel82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beatrice1234 Pokaż wiadomość
Nie za bardzo mi się one podobają Ale wiadomo, że to kwestia gustu.

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:31   #3140
Ywanka
Zadomowienie

Mnie też średnio podobają się.
Ale ten ostatni jest ładny - taki delikatny.
Stary 2009-01-08, 16:35   #3141
beatrice1234
Rozeznanie

Zgadzam się gusta są różne, mnie jednak zaciekawiły
beatrice1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:36   #3142
Andromedaa
Rozeznanie

Ja zamówiłam już wstępnie termin w kwiaciarni Tara i jakoś nikt nie był poruszony, że to zbyt za wcześnie. Nie jestem w Ostrowcu zbyt często, raczej bywam i wolę planować pewne rzeczy. Pani pokazała mi wprawdzie katalog z dekoracjami na samochód czy bukietami, ale jeśli chodzi o te, to myślę, że pobuszuję trochę w sieci i będę miała własne propozycje

Z piosenką dla rodziców też mam mały dylemat, bo przyznam, że nie lubię Cudownych rodziców... wzdrygam się na samą myśl wiem też, że wyboru wielkiego w tym temacie nie ma... no może z małym wyjątkiem, co sądzicie?

http://ewka50.wrzuta.pl/audio/b447uB...ni_moi_rodzice.

... moje serce jest pełne Ciebie
jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru...

Andromedaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:37   #3143
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Mnie również niezbyt się podobają, chociaż ten przedostatni jest całkiem niezły. I wydaje mi się, że ostatnio coraz ich więcej.

Mel B 14/14 +

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 16:41   #3144
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
o te, to myślę, że pobuszuję trochę w sieci i będę miała własne propozycje

Z piosenką dla rodziców też mam mały dylemat, bo przyznam, że nie lubię Cudownych rodziców... wzdrygam się na samą myśl wiem też, że wyboru wielkiego w tym temacie nie ma... no może z małym wyjątkiem, co sądzicie?

http://ewka50.wrzuta.pl/audio/b447uB...ni_moi_rodzice.

Nie podoba mi sie...

Stary 2009-01-08, 17:00   #3145
katalinka17
Zadomowienie

Beatrice ten 5 mi się bardzo podoba, niby wachlarzowaty, ale ładnie zbity, ładna kompozycja kwiatów.

Ywanko, a co z tego, że te dziewczyny były w ciąży?To już nie musiały robić?Bez sensu, wydaje mi się, że tym bardziej powinny...ekhem....

SYN

Edytowane przez katalinka17
Czas edycji: 2009-01-08 o 17:01 Powód: poprawki
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 17:25   #3146
mehja
Zakorzenienie

Zostawić was na pare godzin a potem nie mogę nadążyć z czytaniem, ostatnio jakaś produkcja masowa się tu odbywa

Cytat:
I jeszcze butki ślubne... Które Wam się podobają? Co sadzicie o odkrytych? Ja raczej wiem, że tych z długimi noskami nie chce mieć
Nie wiedziałam, że buty ślubne mogą być takie ładne! Wszędzie widziałam tylko te z waskimi, długimi czubami, nie lubię ich od zawsze brr. Bardzo mi się podobają 1 i 4 z pierwszej serii Jeśli chodzi o buty z odkrytymi palcami, to nie dla mnie. Ja muszę mieć rajstopki (bo nienawidzę jak mi się stopa przykleja do buta a w lato na pewno będzie) a to będzie brzydko wyglądało w takich butach

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

Oj zgadzam się z Tobą, też się obawiam o swoje zachowanie Jestem płaczkiem strasznym i wiem, że na pewno mnie to nie ominie. A do tego mam tak, że przed wyjściem na wszelkie imprezy typu wesle, chodzę po domu jak burza i lepiej mi nie wchodzić w drogę Jestem zła jak osa bo wtedy własnie mi się zaczyna wszystko nie podobać, zaczynając od stroju a kończąc na pogodzie
Ja na pewno będę płakać w kościele, już teraz jak sobie czasem wyobrażam tą chwilę to łezka mi się w oku kręci. Bardzo wrażliwa jestem

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o makijażystkę to jeszcze nie wiem którą wybiorę ale będę mieć namiary na jedna panią która maluje w domu podobno ma fach w ręku i powiem Wam dziewczyny że polecam panią Gabrysię która ma gabinet kosmetyczny na Iłżeckiej, robiła mi makijaż jak byłam za świadkową.Super mi zrobiła makijaż i kosmetyki do makijażu miała pierwsza klasa, makijaż do rana bez żadnych poprawek mi się trzymał.
.
Elsi powiedz w którym dokładnie to miejscu jest.

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja miałam, że tak powiem 2 spotkania w jednym, w ramach tego, że w mieście w któym mieszkamy babka nie chciała nas przyjąć na kolejne spotkania, bo nie jestesmy z jej parafii. Ale to akurat sytuacja wyjątkowa, a widać, że babka jest taka, że nie odpuści.
Powiem tyle, powtórzcie sobie wszystkie informacje na temat zapładniania, antykoncepcji itdOd babki powiewa tendencyjnością, a nie chciałam jej wyprowadzać z ewidentnych błędów, więc tylko kiwałam głową.
Wogóle to dla mnie niesmaczne rozmawiać przy innych parach w swoim śluzie, kiedy mokro, kiedy sucho, o spermie blablabla.

Mam tylko nadzieje, że nie będzie wam kazała robić tych wykresów
Ale głowa do góry, można spróbować, może do was trafi jej rozumowanie, my mieliśmy potem lekki ubaw
Cytat:
Napisane przez Ywanka Pokaż wiadomość
Dla mnie te 3 spotkania w poradni to koszmar, stracony czas.... Jakieś głupie gadki tej kobity.
Wykresy też musilam robić, oczywiście zrobiłam na oko i coś pomieszałam Najgorsze było to ze na tym spotkaniu co miałam pokazać ten wykres były 2 inne pary i tylko ja robiłam ten cholerny wykres - bo tamte dziewczyny były w ciąży. No i mój wykres na głos omawiała - paranoja!
Prawdziwa strata czasu!!!!
Dlatego tam właśnie nie chce iść. Ratunku!
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 17:40   #3147
Andromedaa
Rozeznanie

Jeśli mowa o poradni rodzinnej i tych bardzo prywatnych sprawach, to ja chyba będę musiała mojego narzeczonego siłą tam zaciągać i obawiać się jego reakcji, jeśli jakaś babka go zacznie przepytywać, pouczać... ja też jestem jakby temu niechętna

... moje serce jest pełne Ciebie
jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru...

Andromedaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:02   #3148
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeśli mowa o poradni rodzinnej i tych bardzo prywatnych sprawach, to ja chyba będę musiała mojego narzeczonego siłą tam zaciągać i obawiać się jego reakcji, jeśli jakaś babka go zacznie przepytywać, pouczać... ja też jestem jakby temu niechętna
Ja będę sama musiała zrobić narzeczonemu krótki wykład przed tą poradnią, żeby ładnie potakiwał, nie dociekał niczego i nie próbował się sprzeczać

Kinga1701 napisałam Ci PW

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2009-01-08 o 18:10
Stary 2009-01-08, 18:12   #3149
ninuska
Zadomowienie

Andromedaa o i tu masz rację.Nie wiem, czy dam sobie rade z moim narzeczonym... może być kobietka w tarapatach jak zacznie gadać o "tych" sprawach.

Co do wzruszań kobietki to ja już powoli moją mamuśkę nakierowuję na to, że wcale tak nie jest, ze wszystko się dzieje natychmiast tzn. Wchodzi Pan Młody i zaraz błogosławieństwo i już do kościoła itd..... To jest trochę tak jak kręcene filmu. Wszystko powoli, to się ustawic do zdjęcia trzeba, tu czegoś napić...kamerzysta,fotogr af...Czas jest na wszystko. Wiem bo na niejednym weselu już byłam i nie raz jako starsza. Znam to "od srodka"I od razu jej zapowiedziałam, że ma mi do ucha coś śmiesznego powiedzieć przy błogosławieństwie, bo się obie rozkleimy i będzie po naszych makijażach za taaaką kasę

Olajko Butki super uwielbiam o zaokrąglonych czubach(i mniejsze prawdopodobieństwo potknięcia się). I też nie sądziłam, że jest aż tyle gatunków tych bucików.
A i wiecie co? Sklep sklepowi nie równy. Te same buty w wąskiej uliczce kosztowały 80 zł. więcej niż w sklepie obówniczym nad Biedronką na rynku. A były IDENTYCZNE (i producent ten sam...)
ninuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:50   #3150
domelowa1
Raczkowanie

witam dziewczyny
Coś Wam napisze o pani z poradni rodzinnej na stawkach. Znam ją, bo mieszka blisko mnie, mam też to "szczęście", że zna ją moja mama. Zapowiedziałam mamie, że ja nie pójdę do p. Grażyny opowiadać jej o moim śluzie itp., mama sprobuje z nią zagadać przy najblizszym spotkaniu, żeby nam odpóściła tą całą poradnię. Ciekawe czy coś wskóra ?? Tak na marginesie to kobitka tak na codzień jest bardzo miła.

Jeśli chodzi o samochód - czajkę, którym Ostrowczanka jechała do ślubu, to cena nieco się podniosła - w roku 2009 wynajęcie kosztuje 900 zł. Co zabawne facet wmawiał mi, że taką cene miał też w 2008r.
domelowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości