|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zadomowienie
|
Ja to chyba zamówie tak z 5 miesiecy przed ślubem, fryzjera tak samo
![]() Dziewczynki a idziecie do kosmetyczki czy malujecie sie same? Ja napewno pójde na jakies oczyszczanko, maseczki itp.. a na makijaż pójde najpierw na próbe np. przed dyskoteką. Mysle, ze to dobry sprawdzian moze być, bo jak się utrzyma make-up przez tyle godzin i podczas tanców tzn ze bedzie dobry. Tylko, jest taka sprawa, ze na dyskotece jest sporo ciemniej, a inaczej przy świetle sztucznym jasnym skóra wygląda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Wtajemniczenie
|
Olajka oj tyle pytań
![]() Co do stroju narzeczonego, to powiedział mi że jak on nie może zobaczyć mojej sukienki to ja też jego ubrania nie zobacze ![]() ![]() Jeśli chodzi o butki to na 200% nie będę mieć takich z długimi noskami, nie podobają mi się wogóle. Będę szukać czegoś jak na tym zdjeciu przez Ciebie wstawionym https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1231425205 narazie wogóle o takich rzeczach jeszcze nie myśle. Do fryzjera i kosmetyczki planuje się umówić pod koniec lutego, czyli pół roku przed ślubem. Fryzjerkę mam swoją stałą od lat w Sandomierzu, więc nie będzie problemu, co do kosmetyczki to mam nadzieje że fryzjerka mi kogoś poleci, a jeśli nie to jest tu też taka u której już kilka razy byłam i zawsze było wszystko ok, ale chciałąbym jeszcze poszukać. Mam sporo wesel to makijaże próbne można będzie robić. Nawet nie pomyslałam o tym żebym sie sama malowała, nie mam zbyt duzej wprawy, chociaż maluje się na codzień, zresztą za duży jak dla mnie stres w tym dniu i ręka by mi latała ![]() Jak będę się zapisywać na malowanie to pogadam z kosmetyczką co konkretnie mogłabym zrobić z różnych zabiegów, bo tak jak Ty planuje jakieś na twarz no i chyba pierwszy raz depilacje woskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Własnie niewiem kto ją śpiewa link do niej znalazłam na innym forum i z tąd o niej wiem. Ja myślałam żeby ją puscić rodzicą w domu w dzień przed ślubem jak takie moję prywatne podziękowanie tylko dla nich bo na weselu to "cudownych rodziców mam". Moja mam bardzo uczuciowa, wzrusza na takich piosenkach i boje się że mogło to by być dla niej zadużo tak na weselu. Ta piosenka jest podziękowaniem córki dla rodziców, a nie syna więc wydaje mi się że na takie oficjalne podziękowanie dla obydwojga rodziców niebardzo pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
Co do kosmetyczki i fryzjera do też myśle pójść tak poł roku przed ślubem się umówić, nad kosmetyczką zastanawiałam się ale stwierdziałam że oni mają lepszej jakości kosmetyki niż te moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zadomowienie
|
kasiuni_a Te butki co wybrałaś, własnie tez bardzo mi się podobają
![]() ![]() ![]() ![]() Ja napewno zakupie jakaś fajna, sexy, ślubną bieliznę na ten Wielki Dzień ![]() kinga1701 moja własnie tez jest bardzo uczuciowa i na bank sie rozklei. Pewnie przy błogosławienstwie no i w kosciele wiadoma sprawa.. to takie dwa w sumie najwazniejsze momenty Tego Dnia ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez olajka Czas edycji: 2009-01-08 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
olajka pierwszy raz słysze o takiej firmie, a ich kosmetyki drogię są, ale właśnie z tą ręką może być problem, zrobić prostąmkreske nad okiem nielada wyzwanie.
Może wy mi pomożecie co do tych podziękowań, bo niewyobrażam sobie żeby ich niebyło, to zarówno ważny momet dla mnie jak i dla rodziców, ale z drugiej strony mama mojego TŻ nieżyje już pare lat, a piosenka "cudownych rodziców mam" mówi o obojgu rodziców, myślałam że może jak będą podziękowania dla rodziców to żeby na sali zapalić świeczke tak dla jego mamy, jako nasze podziękowanie dla niej i dopiero dzięować obecnym z nami rodzicą co o tym myślicie?(a co znaczy świeczka nikt niemusi wiedzieć oprucz nas) Tż jeszcze o moim pomyśle niewie. A może wy macie jakiś inny pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spodziewam się, że depilacja woskiem boli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zadomowienie
|
Co do depilacji woskiem, to 2 razy byłam u kosmetyczki na depilacji pach. Tak bardzo nie bolało ale efekty żadna rewelacja!
#3130 |
Zakorzenienie
|
Olajko z butów które zaprezentowałaś podobają mi się te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1231425055 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1231425205 i takie będę szukać ![]() Już kwiaciarnię trzeba zamawiać matko tak wcześnie ![]() Jeśli chodzi o makijażystkę to jeszcze nie wiem którą wybiorę ale będę mieć namiary na jedna panią która maluje w domu podobno ma fach w ręku i powiem Wam dziewczyny że polecam panią Gabrysię która ma gabinet kosmetyczny na Iłżeckiej, robiła mi makijaż jak byłam za świadkową.Super mi zrobiła makijaż i kosmetyki do makijażu miała pierwsza klasa, makijaż do rana bez żadnych poprawek mi się trzymał. ![]() A fryzurkę mam już upatrzoną a zrobi mi ja moja koleżanka fryzjerka, teraz tylko pozostaje mi do niej zapuszczać włoski . |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zadomowienie
|
olajka co butów to z pierwszego postu podobają mi sie nr 2 i 4 a z drugiego postu te środkowe - ale ja bym jednak wybrała zapinane na kostkę.
#3132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogłabyś napisać jaki mniej więcej jest koszt depilacji woskiem? Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-01-08 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja miałam, że tak powiem 2 spotkania w jednym, w ramach tego, że w mieście w któym mieszkamy babka nie chciała nas przyjąć na kolejne spotkania, bo nie jestesmy z jej parafii. Ale to akurat sytuacja wyjątkowa, a widać, że babka jest taka, że nie odpuści. Powiem tyle, powtórzcie sobie wszystkie informacje na temat zapładniania, antykoncepcji itd ![]() ![]() ![]() Wogóle to dla mnie niesmaczne rozmawiać przy innych parach w swoim śluzie, kiedy mokro, kiedy sucho, o spermie blablabla. Mam tylko nadzieje, że nie będzie wam kazała robić tych wykresów ![]() Ale głowa do góry, można spróbować, może do was trafi jej rozumowanie, my mieliśmy potem lekki ubaw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wosk wcale tak dokładnie wszystkich włosków mi nie usunął - być może niektóre były za krótkie. No i wiadomo ze pierwszy raz to może zostać zaczerwienienie więc warto iść dużo wcześniej. Koszt bodajże ok. 20 zł za same paszki.
![]() |
#3135 |
Zadomowienie
|
Dla mnie te 3 spotkania w poradni to koszmar, stracony czas.... Jakieś głupie gadki tej kobity.
Wykresy też musilam robić, oczywiście zrobiłam na oko i coś pomieszałam ![]() Prawdziwa strata czasu!!!!
#3136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam! miałam takie robione za zajeciach (na kosmetyczke sie ucze) i efekt jest powalający! Sa swietne!
![]() |
#3137 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, powiedzcie co sądzicice o bukietach wachlarzach. Mnie osobiści sie podobaja, ale niewiem czy modne są od niedawna, czy stały się już troche przestarzałe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze i oryginalne, ale nie specjalnie mi sie podoba
![]() |
#3139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3140 |
Zadomowienie
|
Mnie też średnio podobają się.
Ale ten ostatni jest ładny - taki delikatny.
#3141 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się gusta są różne, mnie jednak zaciekawiły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Rozeznanie
|
Ja zamówiłam już wstępnie termin w kwiaciarni Tara i jakoś nikt nie był poruszony, że to zbyt za wcześnie. Nie jestem w Ostrowcu zbyt często, raczej bywam i wolę planować pewne rzeczy. Pani pokazała mi wprawdzie katalog z dekoracjami na samochód czy bukietami, ale jeśli chodzi o te, to myślę, że pobuszuję trochę w sieci i będę miała własne propozycje
![]() Z piosenką dla rodziców też mam mały dylemat, bo przyznam, że nie lubię Cudownych rodziców... wzdrygam się na samą myśl ![]() http://ewka50.wrzuta.pl/audio/b447uB...ni_moi_rodzice.
#3143 |
Wtajemniczenie
|
Mnie również niezbyt się podobają, chociaż ten przedostatni jest całkiem niezły. I wydaje mi się, że ostatnio coraz ich więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie podoba mi sie...
![]() |
#3145 |
Zadomowienie
|
Beatrice ten 5 mi się bardzo podoba, niby wachlarzowaty, ale ładnie zbity, ładna kompozycja kwiatów.
Ywanko, a co z tego, że te dziewczyny były w ciąży?To już nie musiały robić?Bez sensu, wydaje mi się, że tym bardziej powinny...ekhem.... ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2009-01-08 o 17:01 Powód: poprawki |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 | |||||
Zakorzenienie
|
Zostawić was na pare godzin a potem nie mogę nadążyć z czytaniem, ostatnio jakaś produkcja masowa się tu odbywa
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Rozeznanie
|
Jeśli mowa o poradni rodzinnej i tych bardzo prywatnych sprawach, to ja chyba będę musiała mojego narzeczonego siłą tam zaciągać i obawiać się jego reakcji, jeśli jakaś babka go zacznie przepytywać, pouczać... ja też jestem jakby temu niechętna
![]()
![]() |
#3148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kinga1701 napisałam Ci PW ![]() Edytowane przez kasiuni_a Czas edycji: 2009-01-08 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zadomowienie
|
Andromedaa o i tu masz rację.Nie wiem, czy dam sobie rade z moim narzeczonym... może być kobietka w tarapatach jak zacznie gadać o "tych"
![]() Co do wzruszań kobietki to ja już powoli moją mamuśkę nakierowuję na to, że wcale tak nie jest, ze wszystko się dzieje natychmiast tzn. Wchodzi Pan Młody i zaraz błogosławieństwo i już do kościoła itd..... To jest trochę tak jak kręcene filmu. Wszystko powoli, to się ustawic do zdjęcia trzeba, tu czegoś napić...kamerzysta,fotogr af...Czas jest na wszystko. Wiem bo na niejednym weselu już byłam i nie raz jako starsza. Znam to "od srodka" ![]() ![]() Olajko Butki super ![]() A i wiecie co? Sklep sklepowi nie równy. Te same buty w wąskiej uliczce kosztowały 80 zł. więcej niż w sklepie obówniczym nad Biedronką na rynku. A były IDENTYCZNE (i producent ten sam...) |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() Coś Wam napisze o pani z poradni rodzinnej na stawkach. Znam ją, bo mieszka blisko mnie, mam też to "szczęście", że zna ją moja mama. Zapowiedziałam mamie, że ja nie pójdę do p. Grażyny opowiadać jej o moim śluzie itp., mama sprobuje z nią zagadać przy najblizszym spotkaniu, żeby nam odpóściła tą całą poradnię. Ciekawe czy coś wskóra ![]() Jeśli chodzi o samochód - czajkę, którym Ostrowczanka jechała do ślubu, to cena nieco się podniosła - w roku 2009 wynajęcie kosztuje 900 zł. Co zabawne facet wmawiał mi, że taką cene miał też w 2008r. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.