Scent Bar VII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-08, 11:55   #1081
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69
Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez gwaihally Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam, za wszystkie słowa otuchy. Jakoś się trzymam. Ale tak boli, że nawet nie chce mi się czytać forum, nic nie chce mi się robić. Siedzę w syfie, żadnego czystego widelca nawet nie mam. W końcu wczoraj wylazłam i zrobiłam zakupy, bo nawet nic do jedzenia nie miałam. Już 2 kilo schudłam od poniedziałku. Może to przynajmniej jakiś plus. Myslałam że takie rzeczy się dzieją tylko na filmach. Jakiś film był z Brucem Willisem, co on tak siedział z syfie, zapijaczony po stracie żony. Tylko u mnie to bez alkoholu. Ale może by się przydało. Dzisiaj dopiero zebrałam się w sobie i napisałam smsa do siostry co się stało, bo od dwóch dni wydzwaniała a ja nie odbierałam telefonu. No i napisałam do koleżanki na gg o tym co się stało, to ma dzisiaj wpaść wieczorem. Pracuję normalnie, wczoraj miałam 3 korepetycje, dzisiaj mam jedne, dobrze że pracuję w domu i nie muszę nigdzie chodzić

Kagan, ja myslalam ze ona dotarla A nie sprawdzalas, moze gdzies tam na poczcie lezy?
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 12:08   #1082
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Kagan, zaglądaj tu do nas jak najdzie Cię smut, a my już Ci poprawimy humor
Liczę Agnieszko na Was , chociaż wczorajsza atmosfera na perfumach była yyyy.... taka nie całkiem wesoła

Cytat:
Dziękuję Wam, za wszystkie słowa otuchy. Jakoś się trzymam. Ale tak boli, że nawet nie chce mi się czytać forum, nic nie chce mi się robić. Siedzę w syfie, żadnego czystego widelca nawet nie mam. W końcu wczoraj wylazłam i zrobiłam zakupy, bo nawet nic do jedzenia nie miałam. Już 2 kilo schudłam od poniedziałku. Może to przynajmniej jakiś plus. Myslałam że takie rzeczy się dzieją tylko na filmach. Jakiś film był z Brucem Willisem, co on tak siedział z syfie, zapijaczony po stracie żony. Tylko u mnie to bez alkoholu. Ale może by się przydało. Dzisiaj dopiero zebrałam się w sobie i napisałam smsa do siostry co się stało, bo od dwóch dni wydzwaniała a ja nie odbierałam telefonu. No i napisałam do koleżanki na gg o tym co się stało, to ma dzisiaj wpaść wieczorem. Pracuję normalnie, wczoraj miałam 3 korepetycje, dzisiaj mam jedne, dobrze że pracuję w domu i nie muszę nigdzie chodzić
Ula tylko tyle mogę. Resztę musisz zrobić Ty sama, ale trzymam kciuki za Ciebie.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Aguś a i ja musze ci coś tam wyprodukować trzeba się zgadać napisze co mam i wybierzesz bo się troche nowości dorobiłam. Wiem że jest ciężko ale ty dasz rade masz 2 kochane córy które zawsze Ci pomogą

Do poprzedniego mojego wpisu: ostatni raz odwioze ojca w styczniu a potem już całą rodzinę następnym razem przed wakacjami napisałam jakoś bez sensu to :P
Nowości perfumeryjnych dużo nie mam, ale czekam na kosmetyczne. I oczywiście to, co Ci obiecałam

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość

Kagan, ja myslalam ze ona dotarla A nie sprawdzalas, moze gdzies tam na poczcie lezy?
Pani na poczcie powiedziała, że jeżeli to był polecony to muszę mieć nr nadania inaczej to ona szukała nie będzie

Edit: Dziewczyny, czy w Naturze są te podkłady http://www.allegro.pl/item524747227_...naturalny.html

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2009-01-08 o 12:12
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 12:21   #1083
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny drogie, stało się. Rozstaję się z mężem. Dzisiaj znalazłam jego korespondencję z kochanicą, więcej nie trzeba. Zadzwoniłam na komórkę i powiedziałam żeby dzisiaj zabrał rzeczy i odłożyłam telefon. Tyle chcę powiedzieć, ale nie mam siły klikać w klawiaturę. Okłamywał mnie cały czas. Tak mi wstyd że tak sie wkopałam wychodząć za niego. Ale to taka miłość była. Wszystkie koleżanki mówiły że mi zadroszczą. Ile ja razy usłyszłam że mnie kocha to chyba nikt tyle nie usłyszał. Teraz ona wysłuchuje jego słów miłości. Naprawdę wydawało mi się że takie rzeczy zdarzają się tylko na filmach, nie myślałam że mnie to spotka. On nawet wyznaie zmienił dla mnie, na moje. Wiersze mi pisał. Teraz jej pisze wiersze. Wiem że powinnam wziąć się w garść, ale prawda jest taka że mam ochotę nałykać się tabletek i się nie obudzić. Cały czas mi jeszcze mówił że mnie kocha, gdy pytałam i że nie ma innej. Przyznawał tylko że coś się psuje, mniej mnie kocha i nie jest już pewny czy ma spędzić ze mną resztę życia, ale to już pisałam Wam. Ale zaklinał się że nie ma nikogo, że nikogo nie kocha bardziej (tylko że sam siebie - takie teksty pseudoegzystencjalne). Kiedyś znalazłam od niej smsa (miesiąc temu?) że go kocha, to wmówił mi że to jego dobra koleżanka i że najwidoczniej coś sobie ubzdurała, że on sobie to z nią wyjaśni. Ze on jej nic podobnego nie mówił. A ja głupia mu uwierzyłam. A bilingi z komórki cały czas chował. Ech, koszmar, zabić się zabić się. Kiedy przyjdzie po te rzeczy? Co będzie gadał? Komu mam o tym powiedzieć? Ale Wam natrułam, teraz będziecie się martwic, nie martwcie sie, life is brutal. Czuje się jakbym połknęła czerwoną pigułkę i wyszła z matrixa, jak w filmie.
Współczuję, bardzo współczuję !
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 13:44   #1084
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Mialam kiedys kumpla. Tzn w sumie to wzglednie niedawno nawet.
Pozniej on odwalil cyrk 'I though we had something' jako szantaz emocjonalny.

Ja sie zupelnie odcielam od niego, na dodatek znam jego panne. Juz byla. W czasie kiedy on odwala ten cyrk wlasnie sie zeszli, wiec wyszlo na to, ze skoro ja nie chcialam to ona byla. Teraz zerwali to znow bedzie probowal do mnie.

Jakos tak od kilku dni niedawaly mi spokoju mysli o nim, dodam, ze nie szukam z nim kontaktu. I co? I dostaje sms. Oczywiscie w jego stylu debilnym.
Tylko sie zdenerwowalam.

Sama nie wiem czy olac odpisywanie, czy odpisac i zjechac.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 14:20   #1085
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gwaihally

Ivanno, Kaganiku
- jak ja się za wami stęskniłam

Ostatnio jakoś rzadziej tu zaglądam - przyznam, że wciągnęło mnie życie "w realu" - co mnie bardzo cieszy. Tak jak pisałam parę stron wcześniej - wróciłam z sylwestrowego wypadu od przyjaciółki niesamowicie podbudowana, jakoś pogodniej patrzę w przyszłość - acz nie przez totalnie różowe okulary. Ale wróciła mi chęć do życia, jakaś malutka wiara we własne siły. Mam kilka planów na ten rok, postaram się, żeby wypaliły Drobne to zamierzenia, ale nie odrazu Rzym zbudowano....

Humor odbiera mi trochę fakt, że straszą wielkim bezrobociem, zwolnieniami... Ale może mi się poszczęści...

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-01-08 o 14:21
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:15   #1086
edytapa68
Zakorzenienie

Dziewczyny, testujęDżongkha i chciałam coś na jego temat przeczytać,ale nic nie znalazłam. Nawet blogu z opisami Sabbath nie mogę znaleśc Poratujcie jakimiś linkami
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:33   #1087
Aragonte
Wtajemniczenie

Oj, nie wiem, czy Sabbath pisała o Dzonghka.
Ale rzuć okiem na KWC - znajdziesz tam kilka recenzji
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17492
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 16:37   #1088
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Ivanno, Kaganiku
- jak ja się za wami stęskniłam

Ostatnio jakoś rzadziej tu zaglądam - przyznam, że wciągnęło mnie życie "w realu" - co mnie bardzo cieszy. Tak jak pisałam parę stron wcześniej - wróciłam z sylwestrowego wypadu od przyjaciółki niesamowicie podbudowana, jakoś pogodniej patrzę w przyszłość - acz nie przez totalnie różowe okulary. Ale wróciła mi chęć do życia, jakaś malutka wiara we własne siły. Mam kilka planów na ten rok, postaram się, żeby wypaliły Drobne to zamierzenia, ale nie odrazu Rzym zbudowano....

Humor odbiera mi trochę fakt, że straszą wielkim bezrobociem, zwolnieniami... Ale może mi się poszczęści...
Madzik, ja też się stęskniłam, ale taki jeden skutecznie mnie zajmował, więc nie miałam czasu na przesiadywanie na wizażu
Napisz jak tam twoje ewolucje za kółkiem? Kiedy egzaminy ?

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, testujęDżongkha i chciałam coś na jego temat przeczytać,ale nic nie znalazłam. Nawet blogu z opisami Sabbath nie mogę znaleśc Poratujcie jakimiś linkami
Edyta, masz tu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,17492,dzongkha.html i tu http://missala.pl/cms/index.php?id=318

Edit: i tu http://nosthrills.blogspot.com/2006/...-dzongkha.html

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2009-01-08 o 16:38
Stary 2009-01-08, 16:42   #1089
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kaganiku - mam wyjeżdżone chyba coś koło 20 h ( nie wiem ile, bo straciłam rachubę - muszę zapytać). Egzaminy nie wiem kiedy, muszę dokupić godziny, bo nadal jeżdżę jak potłuczona momentami, łuk nie wychodzi, inne rzeczy też nie zawsze. W tym momencie na egzamin to ja się nie nadaję. Póki co cieszę się, że pozbyłam się 3/4 stresu ( bo jakiś tam nadal jest) i cieszę się, że zmieniłam nastawienie

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 16:45   #1090
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kaganiku - mam wyjeżdżone chyba coś koło 20 h ( nie wiem ile, bo straciłam rachubę - muszę zapytać). Egzaminy nie wiem kiedy, muszę dokupić godziny, bo nadal jeżdżę jak potłuczona momentami, łuk nie wychodzi, inne rzeczy też nie zawsze. W tym momencie na egzamin to ja się nie nadaję. Póki co cieszę się, że pozbyłam się 3/4 stresu ( bo jakiś tam nadal jest) i cieszę się, że zmieniłam nastawienie
To i tak duży plus. Zmiana nastawienia jest bardzo ważna coś o tym wiem . A jeżeli nie czujesz się na siłach podchodzić jeszcze do egzaminów, to jeżeli możesz, to wykup sobie dodatkowe godziny i ćwicz ile się da
Stary 2009-01-08, 17:05   #1091
edytapa68
Zakorzenienie

Kagan i Aragonte Dzięki za linki
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 17:33   #1092
Zuziunia
BAN stały

Dziękuje Wam za ciepłe słowa

Czuję że to tak musi być...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 17:57   #1093
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Gwaihally

Ivanno, Kaganiku - jak ja się za wami stęskniłam

Kochany Madzik ja też nie mam aż tyle czasu praca na dwa etety jest ciężka i studia do tego... ale silnym trza być

Gwai... jesteś naprawde wyjątkową kobietą, silną, podziwiam to. Wierze w to że będziesz szczęśliwa i życze tego z całego serducha.
Stary 2009-01-08, 18:47   #1094
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Vesenko Twój przepis na piernik jest przeze mnie intensywnie eksploatowany.
40 minut temu wyjęłam ciasto z piekarnika, zamiast Finlandii jak poprzednio, dodałam wiśniówkę bo coś ostatnio wiśnie za mną chodzą. Zostało z niego może 1/4. Poszedł jeszcze na ciepło. Robię go już z 4 raz chyba od podania przepisu
W piekarniku siedzi już kolejny , też na wiśniówce.
Dziękuję za przepis.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 18:53   #1095
ragutka
Zakorzenienie

A i mnie w domu pachnie bosko przed chwilką wyjętym piernikiem Vesenki !
I to juz drugi raz , wyszedł przepyszny , ale wytrzymam do jutra bo poprzednie próbowałam i ledwo wystudzony i na drugi dzień, i ta druga wersja - jak dla mnie lepsza !
Stary 2009-01-08, 19:03   #1096
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
I to juz drugi raz , wyszedł przepyszny , ale wytrzymam do jutra bo poprzednie próbowałam i ledwo wystudzony i na drugi dzień, i ta druga wersja - jak dla mnie lepsza !
Ja uwielbiam jeszcze taki gorący jeść, ale jutro ten drugi też zjem ze smakiem.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:33   #1097
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Vesenko Twój przepis na piernik jest przeze mnie intensywnie eksploatowany.
40 minut temu wyjęłam ciasto z piekarnika, zamiast Finlandii jak poprzednio, dodałam wiśniówkę bo coś ostatnio wiśnie za mną chodzą. Zostało z niego może 1/4. Poszedł jeszcze na ciepło. Robię go już z 4 raz chyba od podania przepisu
W piekarniku siedzi już kolejny , też na wiśniówce.
Dziękuję za przepis.
Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam jeszcze taki gorący jeść, ale jutro ten drugi też zjem ze smakiem.
Cieszę się, że smakuje. Też mam go w planach na weekend (no chyba,że zamówiona gofrownica dotrze ) Raz udało mi się ukryć pół piernika na tydzień, bo chciałam sprawdzić jaki będzie po jakimś czasie i też był super

Miałam dziś ciężki dzień. W pracy, tak w połowie dnia poczułam,że źle mi się przełyka, myślałam,że to gardło daje o sobie znać, po wczorajszym kwitnięciu na przystanku przy -20 stopniach. Ale to nie to. W ciągu kilkunastu minut gustownie spuchłam, zaczęłam mieć problem z oddychaniem, swędziały mnie dłonie, a na szyi wyskoczyły plamy i wysypka. Pomyślałam,że to pokrzywka jak ta lala. Kolega odwiózł mnie na pogotowie, okazało się,że to faktycznie pokrzywka. Tylko nie wiadomo od czego. Alergia? Przemarznięcie? Niby nic, ale przez to cholerstwo prawie się nie udusiłam Teraz już jest dobrze,ale gardło trochę boli i jestem jakaś taka rozbita. Z plusów-w życiu nie miałam takich dużych ust

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:37   #1098
Daffodilka
Zakorzenienie

Vesenko, a nie wkleiłabyś jeszcze raz przepisu? Prooooszę Przekopałam wątek, ale nie znalazłam
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:42   #1099
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Witam wszystkich
Jeszcze sie tu nie udzielałam Własnie tez zamierzałam prosic o przepis na piernik co by go Małżowi zrobić
Ivanna,widzę,że niedaleko mieszkasz Sąsiadko

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 19:48   #1100
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ostatnio jakoś smutno tu w Scent Barze...

Ja - kamień z serducha, referat zaliczony, dwa dni stresu minęły jak reka odjął. Jestem dopuszczona do egzaminu.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:53   #1101
Polly_
grozi wypollizowaniem

witaj Vesenko!

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość

Miałam dziś ciężki dzień. W pracy, tak w połowie dnia poczułam,że źle mi się przełyka, myślałam,że to gardło daje o sobie znać, po wczorajszym kwitnięciu na przystanku przy -20 stopniach. Ale to nie to. W ciągu kilkunastu minut gustownie spuchłam, zaczęłam mieć problem z oddychaniem, swędziały mnie dłonie, a na szyi wyskoczyły plamy i wysypka. Pomyślałam,że to pokrzywka jak ta lala. Kolega odwiózł mnie na pogotowie, okazało się,że to faktycznie pokrzywka. Tylko nie wiadomo od czego. Alergia? Przemarznięcie? Niby nic, ale przez to cholerstwo prawie się nie udusiłam Teraz już jest dobrze,ale gardło trochę boli i jestem jakaś taka rozbita. Z plusów-w życiu nie miałam takich dużych ust
Może to tzw. pokrzywka samoistna czyli z niczego, występuje głownie w stresie i ogólnym zmęczeniu. Ja miałam często w sesji, tylko trochę inaczej się objawiała. Na pokrzywkę najlepiej się sprawdzał hydrocortizon w żyłę i loratadyna. a może uczuliłaś się na swój piernik? wiesz, co za dużo to nie zdrowo...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:54   #1102
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Vesenko, a nie wkleiłabyś jeszcze raz przepisu? Prooooszę Przekopałam wątek, ale nie znalazłam
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Jeszcze sie tu nie udzielałam Własnie tez zamierzałam prosic o przepis na piernik co by go Małżowi zrobić
Ivanna,widzę,że niedaleko mieszkasz Sąsiadko
TUTAJ jest przepis

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 19:54   #1103
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

PIERNIK VESENKI

mniamuśny jest

Edit:

Zuźka
a my znowu łeb w łeb
ładna kicia jakiś jęzorek czerwoniasty wystawiła ;-)

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-01-08 o 19:58
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 19:59   #1104
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość

Edit:

Zuźka
a my znowu łeb w łeb
ładna kicia jakiś jęzorek czerwoniasty wystawiła ;-)
Cos w tym musi byc

BigAnn podoba sie kicia? moze zostac?

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:01   #1105
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
witaj Vesenko!

Może to tzw. pokrzywka samoistna czyli z niczego, występuje głownie w stresie i ogólnym zmęczeniu. Ja miałam często w sesji, tylko trochę inaczej się objawiała. Na pokrzywkę najlepiej się sprawdzał hydrocortizon w żyłę i loratadyna. a może uczuliłaś się na swój piernik? wiesz, co za dużo to nie zdrowo...
Też dostałam zastrzyk i receptę na Telfexo. Pomogło. To nie od piernika, bo już jakiś czas go nie robiłam. No chyba,że od myślenia o pierniku...
Brałam się za zalinkowanie przepisu, ale widzę,że dziewczyny mnie ubiegły

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:10   #1106
Polly_
grozi wypollizowaniem

ludzie a ja z roboty do roboty...łeh...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:13   #1107
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
TUTAJ jest przepis
Teresko, jesteś jak zwykle niezawodna . Dzięki, w sobotę piekę
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 20:15   #1108
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Brałam się za zalinkowanie przepisu, ale widzę,że dziewczyny mnie ubiegły
namiary na rzeczy w życiu niezbędne pod ręką trza mieć

Ja tu o lynię zaczęłam dbać poświątecznie a Wy mi o pierniczku

brzydkie "wizażystki"

Źuźu Noir - kocik na tle jasnym jest jak najbardziej na tak najlepsza jednakowoż była ta zaśmiewająca się Pani

Edit:
Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
. Dzięki, w sobotę piekę
Upiecz dwa - jeden zjesz na ciepło

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-01-08 o 20:18
Stary 2009-01-08, 20:21   #1109
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

BigMamo ja jestem na diecie już od paru tygodni,więc piernik zjedzą inni

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 20:44   #1110
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
BigMamo ja jestem na diecie już od paru tygodni,więc piernik zjedzą inni
... hie, hie, hie ...... tak Ci się tylko zdaje poczekaj, aż go poczujesz ...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości