![]() |
#1081 | |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
![]() Kagan, ja myslalam ze ona dotarla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: Dziewczyny, czy w Naturze są te podkłady http://www.allegro.pl/item524747227_...naturalny.html Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2009-01-08 o 12:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Mialam kiedys kumpla. Tzn w sumie to wzglednie niedawno nawet.
Pozniej on odwalil cyrk 'I though we had something' jako szantaz emocjonalny. Ja sie zupelnie odcielam od niego, na dodatek znam jego panne. Juz byla. W czasie kiedy on odwala ten cyrk wlasnie sie zeszli, wiec wyszlo na to, ze skoro ja nie chcialam to ona byla. Teraz zerwali to znow bedzie probowal do mnie. Jakos tak od kilku dni niedawaly mi spokoju mysli o nim, dodam, ze nie szukam z nim kontaktu. I co? I dostaje sms. Oczywiscie w jego stylu debilnym. Tylko sie zdenerwowalam. Sama nie wiem czy olac odpisywanie, czy odpisac i zjechac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Gwaihally
![]() Ivanno, Kaganiku - jak ja się za wami stęskniłam ![]() ![]() Ostatnio jakoś rzadziej tu zaglądam - przyznam, że wciągnęło mnie życie "w realu" - co mnie bardzo cieszy. Tak jak pisałam parę stron wcześniej - wróciłam z sylwestrowego wypadu od przyjaciółki niesamowicie podbudowana, jakoś pogodniej patrzę w przyszłość - acz nie przez totalnie różowe okulary. Ale wróciła mi chęć do życia, jakaś malutka wiara we własne siły. Mam kilka planów na ten rok, postaram się, żeby wypaliły ![]() ![]() Humor odbiera mi trochę fakt, że straszą wielkim bezrobociem, zwolnieniami... Ale może mi się poszczęści...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-08 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, testujęDżongkha i chciałam coś na jego temat przeczytać,ale nic nie znalazłam. Nawet blogu z opisami Sabbath nie mogę znaleśc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Wtajemniczenie
|
Oj, nie wiem, czy Sabbath pisała o Dzonghka.
Ale rzuć okiem na KWC - znajdziesz tam kilka recenzji http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17492 |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Napisz jak tam twoje ewolucje za kółkiem? Kiedy egzaminy ? Cytat:
![]() Edit: i tu http://nosthrills.blogspot.com/2006/...-dzongkha.html Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2009-01-08 o 16:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Kaganiku - mam wyjeżdżone chyba coś koło 20 h ( nie wiem ile, bo straciłam rachubę - muszę zapytać). Egzaminy nie wiem kiedy, muszę dokupić godziny, bo nadal jeżdżę jak potłuczona momentami, łuk nie wychodzi, inne rzeczy też nie zawsze. W tym momencie na egzamin to ja się nie nadaję. Póki co cieszę się, że pozbyłam się 3/4 stresu ( bo jakiś tam nadal jest) i cieszę się, że zmieniłam nastawienie
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Kagan i Aragonte Dzięki za linki
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
BAN stały
|
Dziękuje Wam za ciepłe słowa
![]() Czuję że to tak musi być... |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochany Madzik ![]() ![]() ![]() Gwai... jesteś naprawde wyjątkową kobietą, silną, podziwiam to. Wierze w to że będziesz szczęśliwa i życze tego z całego serducha. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Vesenko Twój przepis na piernik jest przeze mnie intensywnie eksploatowany.
40 minut temu wyjęłam ciasto z piekarnika, zamiast Finlandii jak poprzednio, dodałam wiśniówkę bo coś ostatnio wiśnie za mną chodzą. Zostało z niego może 1/4. Poszedł jeszcze na ciepło. Robię go już z 4 raz chyba od podania przepisu ![]() W piekarniku siedzi już kolejny ![]() Dziękuję za przepis. ![]()
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
A i mnie w domu pachnie bosko przed chwilką wyjętym piernikiem Vesenki !
I to juz drugi raz , wyszedł przepyszny , ale wytrzymam do jutra bo poprzednie próbowałam i ledwo wystudzony i na drugi dzień, i ta druga wersja - jak dla mnie lepsza !
#1096 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam jeszcze taki gorący jeść, ale jutro ten drugi też zjem ze smakiem.
![]() |
#1097 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Miałam dziś ciężki dzień. W pracy, tak w połowie dnia poczułam,że źle mi się przełyka, myślałam,że to gardło daje o sobie znać, po wczorajszym kwitnięciu na przystanku przy -20 stopniach. Ale to nie to. W ciągu kilkunastu minut gustownie spuchłam, zaczęłam mieć problem z oddychaniem, swędziały mnie dłonie, a na szyi wyskoczyły plamy i wysypka. Pomyślałam,że to pokrzywka jak ta lala. Kolega odwiózł mnie na pogotowie, okazało się,że to faktycznie pokrzywka. Tylko nie wiadomo od czego. Alergia? Przemarznięcie? Niby nic, ale przez to cholerstwo prawie się nie udusiłam ![]() ![]()
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Vesenko, a nie wkleiłabyś jeszcze raz przepisu? Prooooszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witam wszystkich
![]() Jeszcze sie tu nie udzielałam ![]() ![]() Ivanna,widzę,że niedaleko mieszkasz Sąsiadko ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio jakoś smutno tu w Scent Barze...
Ja - kamień z serducha, referat zaliczony, dwa dni stresu minęły jak reka odjął. Jestem dopuszczona do egzaminu. ![]()
#1101 | |
grozi wypollizowaniem
|
witaj Vesenko!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1102 | ||
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
PIERNIK VESENKI
mniamuśny jest Edit: Zuźka ![]() a my znowu łeb w łeb ![]() ładna kicia ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-08 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() BigAnn ![]() ![]()
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brałam się za zalinkowanie przepisu, ale widzę,że dziewczyny mnie ubiegły ![]()
![]() |
#1106 |
grozi wypollizowaniem
|
ludzie a ja z roboty do roboty...łeh...
#1108 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Ja tu o lynię zaczęłam dbać poświątecznie a Wy mi o pierniczku ![]() ![]() Źuźu Noir - kocik na tle jasnym jest jak najbardziej na tak ![]() Edit: Upiecz dwa - jeden zjesz na ciepło ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-08 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
BigMamo ja jestem na diecie już od paru tygodni,więc piernik zjedzą inni
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.