Scent Bar VII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-12, 12:16   #1381
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
A Ty chciałaś na starość czy na garba ten gorset No, chyba, że Cię z kimś mylę, Madzik Monster
Na garba Wprawdzie tu i ówdzie zaczynam podejrzanie wiotczeć, ale stara się jeszcze nie czuję, wręcz przeciwnie - z Nowy Rokiem czuję podejrzany apetyt na życie. Zastanawiam się kto mi to pranie mózgu zrobił

Ja w ferworze pakowania

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:53   #1382
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
A co na to Polly i Big Mama ?
Melduję, żem też Agnieszka
... na drugie (serio, serio )

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Czarownicą się czuję .
edytuję, bo nic nie wpisałam w tym miejscu przy "płodzeniu' posta

Czarownica oczywiście od słowa "czar, wdzięk"

Cytat:
Po pierwsze: Czy Wasza Bigmamowatość przyjmie całuski w stópki i przeprosiny za wywołanie rumieńca? Się poprawię
... to już może nie w odnóża kroczne, bo w bucikach od rana są, więc umartwienie Twoje byłoby nieadekwatne do "przewiny"

to juz lepiej tak

Cytat:
Nie chce mi się pracować Czy Wam też się nie chce?
..ależ my ciągle z ochotą pracujemy (ja np cały czas przy komputerze pracuję i ciągle coś piszę, mam bardzo dużo pisania)

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Zastanawiam się kto mi to pranie mózgu zrobił
Ja wiem, ja wiem Pan Sylwester Ci to zrobił, pojechałaś do niego i wróciłaś bardzo radosna

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-01-12 o 13:02
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:55   #1383
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
A co najlepsze, nagle zaczęłam autem jeździć (normalnie wow, nie sądziłam, że mnie to w życiu spotka )
Zapomniałam że wcześniej chciałam zacytować Twój post odnośnie pieczenia ciast skomplikowanych gdzie białka ubić osobno, potem każdy ze składników, przesiewanie mąki itp. jednak dziś w pracy co chwila nie mam prądu i tak szybko nie to wycinałam i usuwałam i wyszło jak wyszło
Z przepisów w Wizażu robię czasem też sernik z brzoskwiniami i tam trzeba ciasto zagniatać, jak ja tego nie lubię, nigdy to ciasto spójne mi nie wychodzi a boję się ze składnikami kombinowac i zawsze rozwałkowuję małe kawałki i sklejam spód jak puzzle.

Dzwoniłam do księgowości, i okazuje się że pracując na umowę zlecenie, nawet jeśli odprowadzają mi wszystkie składki, bo nie jestem już studentką to książeczki ubezpieczeniowej mi nie wystawią.

Vesenko kolejne do zrobienia ciasto przeze mnie to Poduszkowiec, ciekawie wygląda. Muszę udać się na poszukiwania tego serka Delfiko, bo nigdzie go nie wiedziałam do tej pory u mnie.
Mam pytanie po zmieszaniu białek i masy żółtkowej wsypując mąkę, kakao i proszek do pieczenia już nie miksujemy, a mieszamy łyżką?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2009-01-12 o 13:07
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:57   #1384
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
A co najlepsze, nagle zaczęłam autem jeździć (normalnie wow, nie sądziłam, że mnie to w życiu spotka )

Cieszę sie razem z Tobą

Cytat:

Posiedziałabym sobie w domu i obejrzała jakiś film, mam w domu kilka fajnych polskich. A oglądanie wieczorem kończy się tym, że w połowie zasypiam (co zaliczyłam wczoraj)
I książkę mam fajną, dopiro zaczętą.
I wyszywam swój pierwszy w życiu obrazek.
I nawet posprzątać bym mogła...

Ech...
Lenię się razem z Tobą
Oglądanie filmów wieczorem ok, byle nie w telewizji, bo przerwa na reklamę przeważnie kończy się zaśnięciem

A w ogóle zaczyna mi chodzić po głowie fryzjer. Zapuszczanie moich włosów jest chyba bez sensu...
No nie będzie ich tyle co kiedyś, a czym dłuższe tym bardziej to widać...

Co myślicie o TEJ fryzurce?

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 12:59   #1385
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Co myślicie o TEJ fryzurce?
Fajna. I da się zrobić, bo masz takie włosy jak ta modelka (tzn ten sam skręt fal)

Frank Zappa

Stary 2009-01-12, 13:19   #1386
gryx82
BAN stały

Cytat:
Hmmm, w kwestii kompleksów pisałam o sobie, a tu tyle osób się pod to podpięło. I to takie znakomitości jak Polly, Big Mama i Grysiu (w życiu bym nie pomyślała, że któreś z Was może też tak mieć Jak to jednak ludzie umieją wymyślać na swój temat najgorsze rzeczy). Choć jesteśmy w niedoli, to jednak w dobrym towarzystwie
Że niby Gryxiu znakomitość? No... skoro się upierasz

I wcale nic nie wymyślam Mam już taką blokadę pt. "A kogo do cholery obchodzi twoje zdanie?"

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Niestety, muszę być tajemnicza.
Rozumiem

Cytat:
Gryxiu, może to nie o dążenie chodzi, tylko o wyobrażanie sobie, że szczęście to takie nie wiedomo co, co po pierwsze powala na kolana, a po drugie jak już osiągniesz, to masz?
Trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem, o wyobrażenie chodzi W dążeniu do szczęścia nie ma przecież niczego złego A wyobrażenia są często mylne, mgliste.

Cytat:
Mam chyba problem "komputerowy", do tej pory chyba załączniki otwierały i powiększały mi się po jednym kliknięciu, a teraz po dwukrotnym
U mnie też po dwukrotnym

Cytat:
A zapomniałam, że wieczorem założyłam blokadę skrzyni biegów!!!!
Słodkie

Cytat:
Bardzo rzadko jej używam, a wczoraj mi miejsca na parkingu brakło i stałam "za hasiokiem" więc założyłam....
Co to jest hasiok?

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
..ależ my ciągle z ochotą pracujemy (ja np cały czas przy komputerze pracuję i ciągle coś piszę, mam bardzo dużo pisania)

Wykończą Cię w tej robocie

---

Piję czerwoną herbatę i zastanawiam się, czy nie wypadałoby odkurzyć mieszkania
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 13:28   #1387
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Fajna. I da się zrobić, bo masz takie włosy jak ta modelka (tzn ten sam skręt fal)
Chyba spróbuję

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Co to jest hasiok?
Śmietnik

Stary 2009-01-12, 14:09   #1388
miss natasha
Zadomowienie

omatko, co za marazm

siedze w pracy sama, pada deszcz, wieje i ZERO ludzi w sklepie. nuda. wiec szanowny pan manager wymyslil, ze mam pousuwac naklejki z szyby wystawowej, jakies 12 sztuk po 40x20cm - cudne girlandy jezynek promujacych ekstrakt Mure et Musc
jak spedzilam jakies 5 minut meczac sie z pierwsza, ktora zamiast ladnie schodzic przedzierala sie co 0.4cm to myslalam ze mnie szlag trafi.
nie wspomne o moich paznokciach i o tym, ze zmarzlam jak cholera.

zostaly jeszcze dwie, ale sa wysoko i zaczal padac mocniej deszcz wiec to oficjalnie olewam.

TAKA mam ochote zadzwonic i powiedziec, ze nie jestem zadna pi...profesjonalna visual merchandiserka

a na dodatek [tak, jeszcze troche mam powodow do marudzenia w zanadrzu] - wiec na dodatek ledwo co wywloklam sie z lozka po 2 dniach lezenia z goraczka i kaza mi wystawac na zimnie zdzierajac jakies glupie naklejki. grrr.

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 14:36   #1389
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
a na dodatek [tak, jeszcze troche mam powodow do marudzenia w zanadrzu] - wiec na dodatek ledwo co wywloklam sie z lozka po 2 dniach lezenia z goraczka i kaza mi wystawac na zimnie zdzierajac jakies glupie naklejki. grrr.

Biedula!

Olej te naklejki, niech sobie sam sciaga.

A pogoda cudna - w nocy pizgalo jak w kieleckim...

A ja sie juz doczekac wakacji w cieplym miejscu doczekac nie moge, jeszcze tylko 'cieplego' miejsca nie wybralismy. Ale padnie na Kanary chyba.

Kulezanka obwachala mnie dzis i mowi 'czym pachniesz?'
odpowiedzialam, ze NR EDT na co uslyszalam taktowne
'straszne, wez zmien te... PERFUME!'

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 14:45   #1390
bluegirl
Zakorzenienie

Kieleckie słoneczne od wczoraj , tylko nade mną chmury gradowe ostatnio.

Muszę coś upiec dziś, albo sałatkę zrobić jakąś, dawno sałatki nie robiłam. Muszę się czymś zająć, a wolę gotowanie i myślenie o przepisie i składnikach niż sprzątanie, lub co gorsza prasowanie

Stary 2009-01-12, 14:58   #1391
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dziewczyny i chłopcy Jako, że powoli będę się zbierać, przyszłam pomachać łapkąTym razem nie będę miała dostępu do kompa, więc poklikam z wami dopiero 19-tego

Frank Zappa

Stary 2009-01-12, 15:07   #1392
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Dziewczyny i chłopcy Jako, że powoli będę się zbierać, przyszłam pomachać łapkąTym razem nie będę miała dostępu do kompa, więc poklikam z wami dopiero 19-tego

Miłego wypoczynku i wracaj do nas

Stary 2009-01-12, 15:46   #1393
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
A co na to Polly i Big Mama ?
Nie iwem o co chodzi ale ja nie Agnieszka- ale mam kuzynkę Agnieszkę i koleżankę w pracy-hehe.
Zaczęłam rano odpisywać ale mozilla padła, więc chce tylko napisać, ża co do ubran o tez mnie wszystko gniecie i dlatego ciuszki do spania mam łajzowate, bo wszystkie dostepne bielizny spaniowe mi się "bulą" a w koszulce na ramiączkach nie mogę bo mi marzną ramiona, więc do spania nabywam dopasowane T-shirty takie prawie obcisłe, ale nie za bardzo.

Cytat:
Po pierwsze: Czy Wasza Bigmamowatość przyjmie całuski w stópki i przeprosiny za wywołanie rumieńca? Się poprawię

A Ty chciałaś na starość czy na garba ten gorset No, chyba, że Cię z kimś mylę, Madzik Monster

Posiedziałabym sobie w domu i obejrzała jakiś film, mam w domu kilka fajnych polskich. A oglądanie wieczorem kończy się tym, że w połowie zasypiam (co zaliczyłam wczoraj)
I książkę mam fajną, dopiro zaczętą.
I wyszywam swój pierwszy w życiu obrazek.
I nawet posprzątać bym mogła...

Ech...

jehjehjeh, normalnie mam takie same marzenia ostatnio- nawet to o sprzątaniu- zbzikowałam chyba nieco od tej zimy...i film mi się marzy dobry- a mam z 15 zaległych...a w ogóle to ja siedzę w chacie dzis- zle tez pracuję- fuszkę robię- nie ma to jak w 1 dzień prawie pół pensji zarobić
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 16:17   #1394
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Zaraz bar nadrobie, ale najpierw sie zapytam Was czy ktoras miala trwala Sephorowa pomadke? Ja dzis to cudo kupilam z mysla o sobocie, ale tak mi sie podoba, ze moglabym chyba tylko jej uzywac. I tu pojawia sie pytanie (do tych co ja znaja) czy nie wysusza? Bo jak mi sie skorupa na ustach zrobi to dopiero bedzie. Zanabylam jeszcze paletke cieni i zloty pyl, zeby byc piekna

Ale w tej chwili, to jestem juz tylko zmeczona. Najpierw bylam u grzebologa, gdzie mama zrobila awanture pany z szatni, ze patrzy mi w moje skarby fakt faktem robil to na bezczela, ale sytuacja tak mnie rozbawila, ze zlosc odeszla moja mama jest ostra potem mialysmy sklepowy maraton, bo trzeba bylo kupic podwiazke, bielizne, spinki, kolorowke... itd. Kupilam sobie tez walki, ciekawe, co z tego wyjdzie jeszcze nie mialam okazji sie nakrecic na takie cos.

a po tym calym bieganiu po dworzu, chyba mam atak goraczki. Ale, ostatnio termometr pekl mi pod pacha, to jakos obawiam sie tego cudu techniki...
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 17:25   #1395
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Biedula!

Olej te naklejki, niech sobie sam sciaga.

A pogoda cudna - w nocy pizgalo jak w kieleckim...

A ja sie juz doczekac wakacji w cieplym miejscu doczekac nie moge, jeszcze tylko 'cieplego' miejsca nie wybralismy. Ale padnie na Kanary chyba.

Kulezanka obwachala mnie dzis i mowi 'czym pachniesz?'
odpowiedzialam, ze NR EDT na co uslyszalam taktowne
'straszne, wez zmien te... PERFUME!'
my tez planujemy cos cieplego na lato
[o ile sie wybierzemy, bo ostatnio jakis kryzys, nuda w zwiazku i te sprawy...czasem mi takie mysli po glowie chodza, ze potem przez tydzien mam wyrzuty sumienia i co tu zrobic...zbieram sie do rozmowy ]

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Ale w tej chwili, to jestem juz tylko zmeczona. Najpierw bylam u grzebologa, gdzie mama zrobila awanture pany z szatni, ze patrzy mi w moje skarby fakt faktem robil to na bezczela, ale sytuacja tak mnie rozbawila, ze zlosc odeszla
az sie boje spytac, ale...chodzi Ci o ginekologa?
Cytat:
a po tym calym bieganiu po dworzu, chyba mam atak goraczki. Ale, ostatnio termometr pekl mi pod pacha, to jakos obawiam sie tego cudu techniki...
ej, ja ostatnio mialam 38C przez DOBE, a potem jak reka odjal - goraczka zniknela, bol plecow i stawow tez i jestem zdrowa [i w pracy]
dziwne, tak sie juz nastawilam na chorowanie a tu nic

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 17:29   #1396
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Madziu, trzymaj się cieplutko Będziemy na Ciebie czekać.

Cytat:
Zaraz bar nadrobie, ale najpierw sie zapytam Was czy ktoras miala trwala Sephorowa pomadke? Ja dzis to cudo kupilam z mysla o sobocie, ale tak mi sie podoba, ze moglabym chyba tylko jej uzywac. I tu pojawia sie pytanie (do tych co ja znaja) czy nie wysusza? Bo jak mi sie skorupa na ustach zrobi to dopiero bedzie. Zanabylam jeszcze paletke cieni i zloty pyl, zeby byc piekna

Ale w tej chwili, to jestem juz tylko zmeczona. Najpierw bylam u grzebologa, gdzie mama zrobila awanture pany z szatni, ze patrzy mi w moje skarby fakt faktem robil to na bezczela, ale sytuacja tak mnie rozbawila, ze zlosc odeszla moja mama jest ostra potem mialysmy sklepowy maraton, bo trzeba bylo kupic podwiazke, bielizne, spinki, kolorowke... itd. Kupilam sobie tez walki, ciekawe, co z tego wyjdzie jeszcze nie mialam okazji sie nakrecic na takie cos.

O matko Pracowity dzień miałaś. A Twoja mama to chyba faktycznie ostra babka
Ja też dzisiaj biegałam z córą po sklepach, kupić sukienkę i buty na połowinki. Czuję się zmęczona i odarta ze wszystkich złudzeń.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 17:35   #1397
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:

ej, ja ostatnio mialam 38C przez DOBE, a potem jak reka odjal - goraczka zniknela, bol plecow i stawow tez i jestem zdrowa [i w pracy]
Tak wlasnie o tego lekarza mi chodzi Swoja droga, to chyba najgorszy zawod swiata

Ja mam nadzieje, ze minie bardzo szybko, a jak nie, to niech sie rozwinie teraz bo do soboty musze byc naj nowo narodzona

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj biegałam z córą po sklepach, kupić sukienkę i buty na połowinki. Czuję się zmęczona i odarta ze wszystkich złudzeń.
Mama bardzo nie lubi takich panow To Twoja corka w 2 klasie liceum jest, tak? Kupilyscie?
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 17:35   #1398
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Pokaż wiadomość
e tam, gorsety świetnie pomagają na garbienie się niezależnie od wieku
to ja powinnam sobie sprawić
swoją drogą... fajny taki gorset
Cytat:
Muszę coś upiec dziś, albo sałatkę zrobić jakąś, dawno sałatki nie robiłam. Muszę się czymś zająć, a wolę gotowanie i myślenie o przepisie i składnikach niż sprzątanie, lub co gorsza prasowanie
Prasowanie jest fajne uwielbiam prasować
gotować nie umiem, ale do upieczenia czegoś zbieram się już od dawna... tylko tyle przepisów jest, że nie mogę się zdecydować
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 17:39   #1399
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Że niby Gryxiu znakomitość?
No pięknie, jeszcze niech mnie Polly zjedzie
Już nic nie powiem.
Żartowałam

Cytat:
Madzik Monster, bye bye Wracaj cała, zdrowa i radosna

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Nie iwem o co chodzi ale ja nie Agnieszka- ale mam kuzynkę Agnieszkę i koleżankę w pracy-hehe.
No! To pozostaje nam tylko Gryksianka na Agusię przerobić i mamy niezły gang
A jest nas tu więcej, prawda?

Cytat:
Najpierw bylam u grzebologa
Księżniczko, jakim Ty szyfrem ostatnio mówisz? Najpierw jakieś Dziwki, teraz Grzebolog

Ubzdurałam sobie, że mój mąż idzie do pracy dopiero jutro rano. Jakoś sobie w głowie ułożyłam plany na wspólny wieczór, a on dziś ma nockę (zresztą jak najbardziej zgodnie z planem). Jakoś tak mi smutno

Zamiast tego robię zakupy na allegro (A tak się znam na ciuszkach dziecięcych, że szok. Mam nadzieję, że trafię w gusta obdarowywanej ), a potem może w końcu przepsikam te próbki

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-01-12 o 17:43
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 17:58   #1400
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Ja mówię z angielska dżin jak ten z lampy

Cytat:
Ej, ja miałam to samo tylko 39, myslałam że mnie grypa złozy po stawy mnie bolały jak dziabli- ale pospałam 18 godzin i wszystko pzreszło....dziwne....

Cytat:
Madziu, trzymaj się cieplutko Będziemy na Ciebie czekać.

Co to są połowinki?

Cytat:
Już nic nie powiem.
Żartowałam
kurczaczki coś nie doczytalam.....musze się cofnąc
A już sie cofnęłam....ja tam pięknie podziękowalam...czy nie?..bo mi ostatnio co chce wysłać odpowiedź to mozzilla pada i juz nie wiem co sie wysłało a co nie......

Cytat:
Zamiast tego robię zakupy na allegro (A tak się znam na ciuszkach dziecięcych, że szok. Mam nadzieję, że trafię w gusta obdarowywanej ), a potem może w końcu przepsikam te próbki
A ja w pierwszej chwili myślałam...(ze tak szybko wam poszło...)

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-01-12 o 18:00
Stary 2009-01-12, 18:01   #1401
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w pierwszej chwili myślałam...(ze tak szybko wam poszło...)
Hihihi, nie, aż tak prędko to chyba się nie da
Jam matka chrzestna dla rocznego dziewczęcia (dwuletnie chrzestne chłopię udało mi się odhaczyć w sobotę )
Dobrze, że mi napisano ile mała ma wzrostu. Ja to się tylko orientuję ile mierzy i waży noworodek, potem czarna dziura, a potem dopiero parametry dla dorosłego znam.

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-01-12 o 18:04
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 18:08   #1402
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
To Twoja corka w 2 klasie liceum jest, tak? Kupilyscie?
Owszem w drugiej ale gimnazjum Teraz to już nawet w gimnazjach wiedzą jak się bawić. Kupiłyśmy i kieckę i buty Smarkata naciągnęła mnie na 8cm szpilki Normalnie świat się kończy.
Cytat:

Co to są połowinki?
Impreza w połowie szkoły, czyli w drugiej klasie.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 18:44   #1403
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Hihihi, nie, aż tak prędko to chyba się nie da
Jam matka chrzestna dla rocznego dziewczęcia (dwuletnie chrzestne chłopię udało mi się odhaczyć w sobotę )
Dobrze, że mi napisano ile mała ma wzrostu. Ja to się tylko orientuję ile mierzy i waży noworodek, potem czarna dziura, a potem dopiero parametry dla dorosłego znam.
hehe! i dajesz się wrobić miła chrzestna matko! ubranka dla dziecka to prezent dla rodziców, ja z uporem maniaka daję wszystkim dzieciom książki- nawet tym rocznym- niech starzy poczytają trochę hehe! i czasem zabawki, chociaż dzieci najchętniej bawią się badziewiem...czyli co w chacie znajdą...

Cytat:
Owszem w drugiej ale gimnazjum Teraz to już nawet w gimnazjach wiedzą jak się bawić. Kupiłyśmy i kieckę i buty Smarkata naciągnęła mnie na 8cm szpilki Normalnie świat się kończy.

aaaa..kapuje, półmetek znaczy się miałam w ogólniaku a to teraz dzieciaki kurcze mają więcej półmetków skubane!
jezusicku- ja w tym wieku nie wiedziałam co to buty są oprócz trampek i relaksów na zimę a tu prosze...
Stary 2009-01-12, 19:03   #1404
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem w drugiej ale gimuujenazjum Teraz to już nawet w gimnazjach wiedzą jak się bawić. Kupiłyśmy i kieckę i buty Smarkata naciągnęła mnie na 8cm szpilki Normalnie świat się kończy.

Moja tez jest w drugiej gimnazjum,ale balu nie maja
Dziewczyny, boli mnie zab, kregosłup i czuje sie jak wrak...
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:03   #1405
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
baw się dobrze, madziusiu - będzie nam Cię brakowało
(któż, ach któż się przez ten czas z Gryxem poprzekomarza przezabawnie ? )

Cytat:
mama zrobila awanture pany z szatni, ze patrzy mi w moje skarby fakt faktem robil to na bezczela, ale sytuacja tak mnie rozbawila, ze zlosc odeszla moja mama jest ostra
to musiało być świetne - fajną masz mamę

Cytat:
T do soboty musze byc naj nowo narodzona
wkleisz fotki ?
suknię widziałam i chciałabym Cię zobaczyć jeszcze "w pełnym rynsztunku"

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
to przyjeżdżaj do mnie mam baaardzo dużo prasowania perfum trochę mniej

Cytat:
Już nic nie powiem.
Żartowałam
ojejej ... czy poczułaś się przeze mnie, niedajboże, zrugana?

(nie być dobrze, nie być dobrze ... cóż tu robić?)

podpuszczam Cię

Cytat:
No! To pozostaje nam tylko Gryksianka na Agusię przerobić i mamy niezły gang
Gryxie, broń się - ciągle chcą Cię przerabiać, a to na pierożka, a to na Agusię , a Ty taki fajny jesteś nieprzetworzony

no, chyba, że chcesz - to kupimy Ci kolorówkę, gorsecik i perfumy - jakie będziesz chciała

Cytat:
Ubzdurałam sobie, że mój mąż idzie do pracy dopiero jutro rano. Jakoś sobie w głowie ułożyłam plany na wspólny wieczór, a on dziś ma nockę (zresztą jak najbardziej zgodnie z planem). Jakoś tak mi smutno
nie smutaj tak bardzo, z nami posiedzisz (zawszeć to jakieś towarzystwo, prawda?)

Cytat:
Zamiast tego robię zakupy na allegro (A tak się znam na ciuszkach dziecięcych, że szok. Mam nadzieję, że trafię w gusta obdarowywanej ),
bajeczki kup twarde lepiej

Cytat:
ja z uporem maniaka daję wszystkim dzieciom książki- nawet tym rocznym-
widzę, że Polly wpadła na ten sam pomysł

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, boli mnie zab, kregosłup i czuje sie jak wrak...
ojej ... będzie grypa ?

.

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-01-12 o 20:33 Powód: emotki
Stary 2009-01-12, 20:25   #1406
bluegirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
gotować nie umiem, ale do upieczenia czegoś zbieram się już od dawna... tylko tyle przepisów jest, że nie mogę się zdecydować
Oj u mnie prasowanie nie idzie wcale. Od kilku miesięcy zbieram się wyprasować spodnie które lubię, a w których ostatnio nie chodzę, bo wrzuciłam je na którąś z półek żeby wyprasować, teraz gdzieś są, ale najpierw trzeba zrobić porządki żeby je znaleźć, podobnie do prasowania czeka koszula

Vesenko poduszkowiec upiekłam, już połowa zjedzona

Stary 2009-01-12, 20:32   #1407
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ojej ... będzie grypa ?

.

albo leczenie kanałowe...
Stary 2009-01-12, 20:37   #1408
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
albo leczenie kanałowe...
... no tak ... ale ból kręgosłupa i ogólne złe samopoczucie od zęba?

Edit :Polly , dotarło?

Stary 2009-01-12, 20:38   #1409
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

ojej ... będzie grypa ?

.
Kochana, ostatnio zęby bolą mnie na zmianę pogody, a kręgosłup to dysk się znów przesunął. Mam już dosć Przez to cholerstwo nie mogę iśc do pracy. A tak w ogóle to ja sie nie przeziębiam Odpornośc mam po byku
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-12, 20:52   #1410
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Gdzie jest Sabbath
Wie cos ktoś ?

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości