|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Wprawdzie tu i ówdzie zaczynam podejrzanie wiotczeć, ale stara się jeszcze nie czuję, wręcz przeciwnie - z Nowy Rokiem czuję podejrzany apetyt na życie. Zastanawiam się kto mi to pranie mózgu zrobił![]() Ja w ferworze pakowania
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Melduję, żem też Agnieszka
![]() ... na drugie (serio, serio edytuję, bo nic nie wpisałam w tym miejscu przy "płodzeniu' posta Czarownica oczywiście od słowa "czar, wdzięk" ![]() ![]() Cytat:
to juz lepiej tak ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wiem, ja wiem Pan Sylwester Ci to zrobił, pojechałaś do niego i wróciłaś bardzo radosna
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-12 o 13:02 |
||
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z przepisów w Wizażu robię czasem też sernik z brzoskwiniami i tam trzeba ciasto zagniatać, jak ja tego nie lubię, nigdy to ciasto spójne mi nie wychodzi a boję się ze składnikami kombinowac i zawsze rozwałkowuję małe kawałki i sklejam spód jak puzzle. Dzwoniłam do księgowości, i okazuje się że pracując na umowę zlecenie, nawet jeśli odprowadzają mi wszystkie składki, bo nie jestem już studentką to książeczki ubezpieczeniowej mi nie wystawią. ![]() Vesenko kolejne do zrobienia ciasto przeze mnie to Poduszkowiec, ciekawie wygląda. Muszę udać się na poszukiwania tego serka Delfiko, bo nigdzie go nie wiedziałam do tej pory u mnie. Mam pytanie po zmieszaniu białek i masy żółtkowej wsypując mąkę, kakao i proszek do pieczenia już nie miksujemy, a mieszamy łyżką?
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-01-12 o 13:07 |
|
|
|
|
#1384 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oglądanie filmów wieczorem ok, byle nie w telewizji, bo przerwa na reklamę przeważnie kończy się zaśnięciem ![]() A w ogóle zaczyna mi chodzić po głowie fryzjer. Zapuszczanie moich włosów jest chyba bez sensu... No nie będzie ich tyle co kiedyś, a czym dłuższe tym bardziej to widać... ![]() Co myślicie o TEJ fryzurce? |
||
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1386 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
No... skoro się upierasz ![]() I wcale nic nie wymyślam ![]() Rozumiem ![]() Cytat:
A wyobrażenia są często mylne, mgliste.Cytat:
Słodkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wykończą Cię w tej robocie ![]() --- Piję czerwoną herbatę i zastanawiam się, czy nie wypadałoby odkurzyć mieszkania
|
|||||
|
|
|
#1387 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Śmietnik
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zadomowienie
|
omatko, co za marazm
siedze w pracy sama, pada deszcz, wieje i ZERO ludzi w sklepie. nuda. wiec szanowny pan manager wymyslil, ze mam pousuwac naklejki z szyby wystawowej, jakies 12 sztuk po 40x20cm - cudne girlandy jezynek promujacych ekstrakt Mure et Musc ![]() jak spedzilam jakies 5 minut meczac sie z pierwsza, ktora zamiast ladnie schodzic przedzierala sie co 0.4cm to myslalam ze mnie szlag trafi. nie wspomne o moich paznokciach i o tym, ze zmarzlam jak cholera. zostaly jeszcze dwie, ale sa wysoko i zaczal padac mocniej deszcz wiec to oficjalnie olewam. TAKA mam ochote zadzwonic i powiedziec, ze nie jestem zadna pi...profesjonalna visual merchandiserka a na dodatek [tak, jeszcze troche mam powodow do marudzenia w zanadrzu] - wiec na dodatek ledwo co wywloklam sie z lozka po 2 dniach lezenia z goraczka i kaza mi wystawac na zimnie zdzierajac jakies glupie naklejki. grrr.
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedula! Olej te naklejki, niech sobie sam sciaga. A pogoda cudna - w nocy pizgalo jak w kieleckim... A ja sie juz doczekac wakacji w cieplym miejscu doczekac nie moge, jeszcze tylko 'cieplego' miejsca nie wybralismy. Ale padnie na Kanary chyba. Kulezanka obwachala mnie dzis i mowi 'czym pachniesz?' odpowiedzialam, ze NR EDT na co uslyszalam taktowne 'straszne, wez zmien te... PERFUME!' |
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Kieleckie słoneczne od wczoraj
, tylko nade mną chmury gradowe ostatnio.Muszę coś upiec dziś, albo sałatkę zrobić jakąś, dawno sałatki nie robiłam. Muszę się czymś zająć, a wolę gotowanie i myślenie o przepisie i składnikach niż sprzątanie, lub co gorsza prasowanie
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i chłopcy
Jako, że powoli będę się zbierać, przyszłam pomachać łapką
|
|
|
#1392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłego wypoczynku i wracaj do nas |
|
|
|
|
#1393 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Nie iwem o co chodzi ale ja nie Agnieszka- ale mam kuzynkę Agnieszkę i koleżankę w pracy-hehe.
Zaczęłam rano odpisywać ale mozilla padła, więc chce tylko napisać, ża co do ubran o tez mnie wszystko gniecie i dlatego ciuszki do spania mam łajzowate, bo wszystkie dostepne bielizny spaniowe mi się "bulą" a w koszulce na ramiączkach nie mogę bo mi marzną ramiona, więc do spania nabywam dopasowane T-shirty takie prawie obcisłe, ale nie za bardzo. Cytat:
jehjehjeh, normalnie mam takie same marzenia ostatnio- nawet to o sprzątaniu- zbzikowałam chyba nieco od tej zimy...i film mi się marzy dobry- a mam z 15 zaległych...a w ogóle to ja siedzę w chacie dzis- zle tez pracuję- fuszkę robię- nie ma to jak w 1 dzień prawie pół pensji zarobić
|
|
|
#1394 |
|
BAN stały
|
Zaraz bar nadrobie, ale najpierw sie zapytam Was czy ktoras miala trwala Sephorowa pomadke? Ja dzis to cudo kupilam z mysla o sobocie, ale tak mi sie podoba, ze moglabym chyba tylko jej uzywac. I tu pojawia sie pytanie (do tych co ja znaja) czy nie wysusza? Bo jak mi sie skorupa na ustach zrobi to dopiero bedzie. Zanabylam jeszcze paletke cieni i zloty pyl, zeby byc piekna
![]() Ale w tej chwili, to jestem juz tylko zmeczona. Najpierw bylam u grzebologa, gdzie mama zrobila awanture pany z szatni, ze patrzy mi w moje skarby moja mama jest ostra potem mialysmy sklepowy maraton, bo trzeba bylo kupic podwiazke, bielizne, spinki, kolorowke... itd. Kupilam sobie tez walki, ciekawe, co z tego wyjdzie jeszcze nie mialam okazji sie nakrecic na takie cos. a po tym calym bieganiu po dworzu, chyba mam atak goraczki. Ale, ostatnio termometr pekl mi pod pacha, to jakos obawiam sie tego cudu techniki... |
|
|
|
#1395 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[o ile sie wybierzemy, bo ostatnio jakis kryzys, nuda w zwiazku i te sprawy...czasem mi takie mysli po glowie chodza, ze potem przez tydzien mam wyrzuty sumienia i co tu zrobic...zbieram sie do rozmowy ]Cytat:
Cytat:
![]() dziwne, tak sie juz nastawilam na chorowanie a tu nic ![]()
|
|
#1396 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Pracowity dzień miałaś. A Twoja mama to chyba faktycznie ostra babka Ja też dzisiaj biegałam z córą po sklepach, kupić sukienkę i buty na połowinki. Czuję się zmęczona i odarta ze wszystkich złudzeń.
|
||
|
|
|
#1397 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Swoja droga, to chyba najgorszy zawod swiata![]() Ja mam nadzieje, ze minie bardzo szybko, a jak nie, to niech sie rozwinie teraz bo do soboty musze byc naj nowo narodzona ![]() Cytat:
To Twoja corka w 2 klasie liceum jest, tak? Kupilyscie?
|
||
|
|
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą... fajny taki gorset Cytat:
![]() gotować nie umiem, ale do upieczenia czegoś zbieram się już od dawna... tylko tyle przepisów jest, że nie mogę się zdecydować |
||
|
|
|
#1399 | ||
|
Zakorzenienie
|
No pięknie, jeszcze niech mnie Polly zjedzie
Już nic nie powiem. Żartowałam Cytat:
Cytat:
![]() A jest nas tu więcej, prawda? ![]() Księżniczko, jakim Ty szyfrem ostatnio mówisz? Najpierw jakieś Dziwki, teraz Grzebolog ![]() Ubzdurałam sobie, że mój mąż idzie do pracy dopiero jutro rano. Jakoś sobie w głowie ułożyłam plany na wspólny wieczór, a on dziś ma nockę ![]() Zamiast tego robię zakupy na allegro (A tak się znam na ciuszkach dziecięcych, że szok. Mam nadzieję, że trafię w gusta obdarowywanej ), a potem może w końcu przepsikam te próbki
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-01-12 o 17:43 |
||
|
|
|
#1400 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Ja mówię z angielska dżin
jak ten z lampy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A już sie cofnęłam....ja tam pięknie podziękowalam...czy nie?..bo mi ostatnio co chce wysłać odpowiedź to mozzilla pada i juz nie wiem co sie wysłało a co nie...... ![]() Cytat:
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-01-12 o 18:00 |
||||
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Hihihi, nie, aż tak prędko to chyba się nie da
Jam matka chrzestna dla rocznego dziewczęcia (dwuletnie chrzestne chłopię udało mi się odhaczyć w sobotę ![]() Dobrze, że mi napisano ile mała ma wzrostu. Ja to się tylko orientuję ile mierzy i waży noworodek, potem czarna dziura, a potem dopiero parametry dla dorosłego znam.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-01-12 o 18:04 |
|
|
|
#1402 |
|
Wtajemniczenie
|
Owszem w drugiej ale gimnazjum
Teraz to już nawet w gimnazjach wiedzą jak się bawić. Kupiłyśmy i kieckę i buty Normalnie świat się kończy.Impreza w połowie szkoły, czyli w drugiej klasie. |
|
|
|
#1403 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
aaaa..kapuje, półmetek znaczy się jezusicku- ja w tym wieku nie wiedziałam co to buty są oprócz trampek i relaksów na zimę a tu prosze...
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, boli mnie zab, kregosłup i czuje sie jak wrak...
|
|
|
|
|
#1405 | |||||||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
(któż, ach któż się przez ten czas z Gryxem poprzekomarza przezabawnie ? )Cytat:
to musiało być świetne - fajną masz mamę wkleisz fotki ? suknię widziałam i chciałabym Cię zobaczyć jeszcze "w pełnym rynsztunku" to przyjeżdżaj do mnie mam baaardzo dużo prasowania perfum trochę mniej Cytat:
![]() ![]() ![]() (nie być dobrze, nie być dobrze ... cóż tu robić?) podpuszczam Cię Cytat:
no, chyba, że chcesz - to kupimy Ci kolorówkę, gorsecik i perfumy - jakie będziesz chciała ![]() Cytat:
nie smutaj tak bardzo, z nami posiedzisz (zawszeć to jakieś towarzystwo, prawda?)Cytat:
Cytat:
![]() ojej ... będzie grypa ? .
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-12 o 20:33 Powód: emotki |
|||||||
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vesenko poduszkowiec upiekłam, już połowa zjedzona
|
|
|
#1407 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
... no tak ... ale ból kręgosłupa i ogólne złe samopoczucie od zęba?
![]() Edit :Polly , dotarło?
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest Sabbath
Wie cos ktoś ?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

No, chyba, że Cię z kimś mylę, Madzik Monster 
Wprawdzie tu i ówdzie zaczynam podejrzanie wiotczeć, ale stara się jeszcze nie czuję, wręcz przeciwnie - z Nowy Rokiem czuję podejrzany apetyt na życie. Zastanawiam się kto mi to pranie mózgu zrobił

Się poprawię 

Pan Sylwester Ci to zrobił, pojechałaś do niego i wróciłaś bardzo radosna

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

]
)
to musiało być świetne - fajną masz mamę
nie smutaj tak bardzo, z nami posiedzisz (zawszeć to jakieś towarzystwo, prawda?)