Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-14, 21:16   #2371
marteczka266
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Cytat:
Napisane przez agalbn Pokaż wiadomość
odnosnie kosciolka to ja mam w mojej dawnej parafi na wsi pod lublinem slub i znajduje sie on ok 12km od lublina.okolica b.zielona szpaler drzew no i dlugi chodnik przechodzacy przez stary park...ech cudnie tylko niech swieci slonce.
tak jak mowicie o kosciólkach... nie można przypadkiem brac slubu w kosciele w skansenie? kiedyś widziałam nawet zdjecia jakiejs wizazanki, wiec da sie
marteczka266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-14, 21:24   #2372
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Elizabarbara a Ile kosztuje Twoja makijazystka i czy dojezdza do domu?
dojezdza, ale juz musialabys dzwonic, bo ona straszliwie zajeta jest
co do ceny to jeszcze nie pytalam ale polecalo ja tak wiele moich znajomych, ze juz na pewno bedzie mnie malowala
jak cos to tel do tej pani chyba jest w ogloszeniach w podpisie Joasi
jak nie ma to podam na pw
Elizabarbara a Ile kosztuje Twoja makijazystka i czy dojezdza do domu?

Cytat:
Napisane przez VanillaCafe Pokaż wiadomość
teoretycznie maja sale na 250 i 200 osob. Ale faktycznie po rozmowie z menagerem i jej obejrzeniu na żywo 240 osob na tej wiekszej sali to max, druga do tanczenia.

Cena 180 zł i może wzrosnąć o ok 10%.
to tak wlasnie jak myslalam

WYMIANKA

Edytowane przez elizabarbara
Czas edycji: 2009-01-14 o 22:00
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-14, 21:48   #2373
madzikownia
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do madzikownia

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
ja tez marzyłam o takim malenkim drewnianym kosciolku... widziałam taki w Nałęczowie... Niestety w Lublinie nic podobnego nie ma, a gosci nie bede ganiac po kilkadziesiat kilometrow to tu to tam, zwlaszcza ze wesele w Lublinie.. ehh
marteczka266 ma racje mozna zorganizowac slub w skansenie tylko nie wiem czy ten kosciolek nie jest polaczony z sala w skasenie. Moja kolezanka miala tam wesele dwa lata temu ale sali nie polecam

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość
Kochane, czy macie już jakieś pomysły jak będziecie się czesać (i gdzie?)? I jak chcecie przystroić samochód? (i w jakiej kwiaciarni bukiet i reszta)
Wlasnie weszlam na strone fryzjera u Ani bardzo ladne fryzurki ale cena porazajaca jezeli chodzi o wiazanke to Pracownia Florystyczna Passja Flora a z samochodem to udamu sie do Salon Balon tam robia fajne rzeczy na samochod
madzikownia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-14, 22:07   #2374
justenya
Raczkowanie

Cytat:
odnosnie kosciolka to ja mam w mojej dawnej parafi na wsi pod lublinem slub i znajduje sie on ok 12km od lublina.okolica b.zielona szpaler drzew no i dlugi chodnik przechodzacy przez stary park...ech cudnie tylko niech swieci slonce.
nasz ślub odbędzie się w mojej rodzimej parafii,tzn. też w małym, drewnianym i ślicznym kościółku (mój P martwił się,że się wszyscy goście nie zmieszczą )

Cytat:
Napisane przez Miira
Kochane, czy macie już jakieś pomysły jak będziecie się czesać (i gdzie?)? I jak chcecie przystroić samochód? (i w jakiej kwiaciarni bukiet i reszta)

zajrzyjcie tutaj,może tutaj znajdziecie jakieś inspiracje:
http://www.yourweddingcompany.com/in...es/planId/309/

A co do dekoracji,to na allegro wypatrzyłam cuś takiego,co prawda aukcja już zakończona,ale to było kolejne wystawienie,więc mam nadzieję,że będzie następne:
http://www.allegro.pl/item515346326_...e_i_ratan.html

mnie też nie podobają sie takie sztampowe,obfite dekoracje. nie wspominając o wielkich "złotych obrączkach".ale nie to ładne co ładne,ale co się komu podoba...

Edytowane przez justenya
Czas edycji: 2009-01-14 o 22:13 Powód: wciąż mam kłopoty z wielocytowaniem :(
justenya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-14, 23:05   #2375
karoliinka84
Raczkowanie

Cytat:
witam.jesli chodzi o fryzure na slub to w marcu ide na dwie probne ;do p.choloty i do wlascicielki,,u ani,,wiec opowiem co i jak moze pomoge.bylam juz w casj... na chopina i powie ze lada mialam fryzurke probna ale taka ilosc lakieru jaka mialam na glowie robi wrazenie sztucznej.zato makijaz tam wykonany to chyba strzal w dziesiateke.co do dekoracji zdalam sie na natalie pietrzyk.bedzie stroic mi samochod robic kotare za nami no i bukiet z ekri roz wiec mysle ze bedzie ok.
Powiedz mi czy kazda fryzura kosztuje tak jak juz ta slubna czy troche mniej!Koniecznie zdaj relacje!;-)
karoliinka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 08:34   #2376
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez silia82 Pokaż wiadomość
Co do przesądów - zauważyłyście, że wszystko musi zrobić Panna Młoda? Pewnie dlatego, że my w to wierzymy, panów trudniej byłoby przekonać do zrobienia czegoś co wynika tylko z przesadów A może słyszałyście o czymś, co musi zrobic młody? .
MA nie widzieć panny młodej przed ceremonią

Cytat:
Napisane przez MistrzyniWKochamCieMisiu Pokaż wiadomość
ja tez marzyłam o takim malenkim drewnianym kosciolku... widziałam taki w Nałęczowie... Niestety w Lublinie nic podobnego nie ma, a gosci nie bede ganiac po kilkadziesiat kilometrow to tu to tam, zwlaszcza ze wesele w Lublinie.. ehh
Cytat:

MistrzyniWKochamCieMisiu
taki mały drewniany kosciółek jest w Lublinie przy ul. Willowej, ale nie wiem czy do terminu Twojego ślubu msze jeszcze bedą tam odprawiane, nowy kościół jest w budowie
Jest jeszcze taki mały drewniany kościółek chyba jak dobrze pamiętam przy Alejach Warszawskich.

Cytat:
Napisane przez karoliinka84 Pokaż wiadomość
Powiedz mi czy kazda fryzura kosztuje tak jak juz ta slubna czy troche mniej!Koniecznie zdaj relacje!;-)
Nie każda, normalne uczesanie jest tańsze od ślubnego(chociaż nie wiem dlaczego tak samo to robią)

Co do fryzuru to nie wiem jeszcze bo przy bardzo dlugich włosach nie wszystko da się zrobić, chciałbym tylko żeby mi nie leciały na twarz i żeby były jakoś podpięte bo przy rozpuszczonych mi będzie bardzo gorąco. Uwielbiam loczki ale to się jeszce zobaczy
A do samochodu to się śmieliśmy z TZ że posadzimy właśnie takie lalki jak kiedyś sie robiło- będzie zabawnie A z innych ozdób to podoba mi się coś takiego, jak w zalączniku.

DZiewczyny ja ponowię swoje pytanie: czy naprawdę żadna nie wie czy w lublinie są suknie maggie sottero?? Jak chodziłyście po salonach nie widziałyście, słyszałyście, może wam się coś rzuciło w oko? Znalazłam śliczną sukienkę tylko chciałabym zobaczyć jak w niej wyglądam...
będę wdzięczna za odpowiedź
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0007a.jpg (32,0 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dekoracj auta.jpg (56,1 KB, 52 załadowań)

negila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 08:56   #2377
edytka27101982
Rozeznanie

Co do małego, ślicznego kościoła w Nałęczowie jest to kościół rektoralny i oczywiście można tam brać ślub, tylko na wieeeelki ścisk wejdzie tam 40 osób, mieszkam (no już się wyprowadziłam z domu, ale jakoś tak to tez jeszcze mój dom) 4km od Nałęczowa i NIGDY NIE pomyślałam żeby tam mieć ślub! wolę żeby w razie deszczu goście nie poszli do samochodów i nie stali na dworze (przy ulicy zresztą) zamiast być na ślubie.

przy warszawskich mały drewniany kościół to Cerkiew Prawosławna w skansenie.

edytka27101982 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 09:27   #2378
froggie
Zakorzenienie

Negila ja nie widziałam sukni MS w lublinie
a tez mi sie podobają
Stary 2009-01-15, 09:39   #2379
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
A do samochodu to się śmieliśmy z TZ że posadzimy właśnie takie lalki jak kiedyś sie robiło- będzie zabawnie A z innych ozdób to podoba mi się coś takiego, jak w zalączniku.
Moja mama miała takie lalki - kozacko to wyglądało
Nam się podoba taka delikatna dekoracja jak na fotce, podobna zresztą do tej którą wstawiłaś, oczywiście inny kolor samochodu i kwiatów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dekoracja_samochodu_19_1.jpg (37,0 KB, 57 załadowań)

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 10:08   #2380
negila
Rozeznanie

ja takie lalki pamiętam z dzieciństwa jak na każdym samochodzie weselnym były i jeszcze czasem maskotki.
ta dekoracja to oczywiście tylko przykład. i nawet z tego co się orientowałam nie jest zbyt droga w samodzielnym wykonaniu(przyssawki 6szt. +żyłka - 10zl, albo przyssawki na sztuki) Tylko się zastanawiam jak z trwałością? czy to nie poodpada- przy prędkości wiatr to może pozrywać te żyłki bądź sznureczki

Stary 2009-01-15, 10:23   #2381
oshinek
Wtajemniczenie

Eeee może nie poodpadają, w końcu dużo osób ma takie dekoracje i jakoś się trzymały

Mnie zastanawia jeszcze koszt wynajęcia samochodu, bo wiem, że niektórzy liczą sobie stawkę za km, ale nie mniej niż powiedzmy 300zł.
W moim przypadku odległość jest banalna, bo ja i TŻ mieszkamy na tym samym osiedlu, sąsiednie ulice -max 1km od siebie, kościół w zasadzie pod nosem od mojego domu jakieś 500m, a sala weselna 1,5-2km od kościoła i tyle.
Ciekawa jestem jakie są stawki za taką oszałamiającą trasę

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 10:38   #2382
negila
Rozeznanie

my tez mieszkamy na tym samy osiedlu- prawie blok w blok, kościół 10 minut drogi możemy się przejść. a po mszy albo pojedziemy wynajętym autokarem z gośćmi albo swoim samochodem.
nie opłaca nam sie wynajmować samochodu. TZowi na targach bardzo się podobały te samochody retro ale cena 1400-1600 zł z agencji ivis czy avis.... trochę za dużo (zwłaszcza że wypożyczają samochód praktycznie na 3-4 godz :/)

Edytowane przez negila
Czas edycji: 2009-01-15 o 10:40
Stary 2009-01-15, 10:41   #2383
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oshinek Pokaż wiadomość
Moja mama miała takie lalki - kozacko to wyglądało
Nam się podoba taka delikatna dekoracja jak na fotce, podobna zresztą do tej którą wstawiłaś, oczywiście inny kolor samochodu i kwiatów
Też mi sie podoba taka delikatna dekoracja i dzieki wam chyba takową sobie zakupie Jak tez Wizaż ułatwia życie

Negila myśle że spokojnie taka dekoracja będzie sie trzymała i nie ucieknie z wiatrem

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 10:41   #2384
A27
Przyczajenie

Cześć dziewczyny,
gdzieś na poprzednich stronach pokazywałam jaki ja miałam bukiet, samochód i fryzurę. Może Was zainspiruje
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...7#post10030977
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...8#post10042408
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...2#post10379822
Co do makijażystki to ja miałam Panią Kazanowską - Flis. Przyjeżdża do domu w dniu ślubu i nie trzeba nigdzie biegać. A makijaż super i bardzo trwały.
Pozdrawiam
A27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 10:45   #2385
ladyinred85
Rozeznanie

Suknie Maggie w Polsce są dostepne tylko w Warszawie i w Rzeszowie, przynajmniej jak sprawdzalam na ich stronie parę miesiecy temu to tak było. Masz tam lokalizację sklepów z adresami, trzeba wybrać kraj Tylko jakbys sie tam chciala wybrac, to zadzwon najpierw czy maja "Twoje" modele, bo słyszałam ze mają niezbyt duzy wybór.
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 11:02   #2386
negila
Rozeznanie

ladyinred85 dziękuje za odpowiedź ale raczej nie zdecyduje się pojechać do innego miasta po suknię :/ czasem się zdarza że w salonach są jakieś sztuki z kolekcji, dlatego pytam.

Stary 2009-01-15, 11:04   #2387
ladyinred85
Rozeznanie

Własnie weszlam ponownie na strone i jestem w szoku ile nowych salonów tam dołozyli
http://www.maggiesottero.com/stores.aspx
Co prawda Lublina tam nie ma, ale żeby nie było, że kogos wprowadziłam w bład ta Warszawą i Rzeszowem
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 11:20   #2388
grusiaczek84
Raczkowanie

Chwile mnie nie było, a widzę że forum ostro pracuje
Co do sukien MS na stronce znajdziesz adresy sklepów - jest ich sporo, ale w Lublinie niestety nie mamy. Jeżeli masz upatrzony model to najlepiej jest sprawdzać na stronie salonów czy mają go w ofercie

Poświęciłam trochę czasu na szukanie sukni i wiem już czego szukam Wstępnie mogła bym się decydować na suknię Eldora z Cymberlin.
Istotne spostrzeżenie: W Lublinie suknia jest droższa o 200zł niż w Warszawie a halka o 60zł!!

W Warszawie w weekend (17-18.01) są targi ślubne, może kogoś zainteresują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg eldora cymberlin .jpg (24,5 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eldora cymberlin.jpg (18,4 KB, 61 załadowań)
grusiaczek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 11:52   #2389
Joasia***
Rozeznanie

Nie było mnie od wtorku wieczora a tyle naskrobałyście, fajnie że jest co czytać

Cytat:
Napisane przez BitterSweet84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Jako nowicjuszka mam do przejrzenia chyba milion stron Lubelskich Panien Młodych i jakoś słabo mi to idzie. Z resztą niektóre informacje już nieco nieświeże Chciałam zapytać, czy może ktoś wie coś nowego o Fregacie przy Żeglarskiej 4. Trochę widziałam negatywnych opinii, ale termin już mam zarezerwowany i zaliczkę wpłaconą, więc tylko proszę o radę czego pilnować. Jedzenia próbowałam (imho) niezłe, ale też któraś z Was narzekała na kucharza i sama nie wiem... Z resztą wesele we wrześniu, więc jeszcze może wszystko się zmienić. I czy może w ostatnim roku któraś miała do czynienia z dj Delegatem? Stare informacje bardzo pozytywne
Cytat:
witam, wszystkie lubelskie PM
przymierzamy się do wesela w kmicicu na 250-300 osób w lecie 2010. Podali cenę 180 zł/ os. Ile płacicie w tym lokalu? Chciałabym mieć jakies rozeznanie. Jest jakas szansa cos wytargowac?

Poza tym właśnie przeczytałam o jednoczesnie drugim weselu, jeszcze nie rozmawialismy z menagerem ale jezeli to prawda, to przykroscia zrezygnujemy, mimo że miejsce idealne.
Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
hej!
jestem nowa na forum. Ślub mam 2 maja 2009. Sala już wynajęta, zespół też mam, nauki odbyte, ale jeszcze trochę zostało do przygotowania np suknia ślubna mam jedno pytanie: Mianowicie piszecie o cenach ok 160 - 180 zł, ale czy to jest za jeden dzień czy za dwa dni (łącznie z poprawinami).
Witam dziewczyny Fajnie, że dołączyłyście

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
A z innych ozdób to podoba mi się coś takiego, jak w zalączniku.
Fajne przyozdobienie samochodu, my właśnie taki mamy do ślubu, tylko ja myślałam o białych kwiatkach, na czarnym lakierze super będzie to wyglądać

Cytat:
Napisane przez grusiaczek84 Pokaż wiadomość
Chwile mnie nie było, a widzę że forum ostro pracuje
Co do sukien MS na stronce znajdziesz adresy sklepów - jest ich sporo, ale w Lublinie niestety nie mamy. Jeżeli masz upatrzony model to najlepiej jest sprawdzać na stronie salonów czy mają go w ofercie

Poświęciłam trochę czasu na szukanie sukni i wiem już czego szukam Wstępnie mogła bym się decydować na suknię Eldora z Cymberlin.
Istotne spostrzeżenie: W Lublinie suknia jest droższa o 200zł niż w Warszawie a halka o 60zł!!

W Warszawie w weekend (17-18.01) są targi ślubne, może kogoś zainteresują
A ja mam wtedy szkołe
Suknia jest prześliczna, a czy orientujesz się jaki jest jej koszt? Nie ukrywam, że mi sie spodobała
Co do Maggie to mam z tej kolekcji upatrzone 3 modele i martwię się czy znajdę je w warszawie
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 11:54   #2390
aloy
Raczkowanie

witam dzisiaj
a jakie sukienki na poprawiny planujecie, długie, takie balowe, czy raczej coś po prostu eleganckiego np sukienka w kolanko, przed lub za? bo ja nie wiem, ale chyba bardziej skłaniam się ku takiej w kolanko
aloy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 11:58   #2391
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
witam dzisiaj
a jakie sukienki na poprawiny planujecie, długie, takie balowe, czy raczej coś po prostu eleganckiego np sukienka w kolanko, przed lub za? bo ja nie wiem, ale chyba bardziej skłaniam się ku takiej w kolanko
Również skłaniam sie ku takiej w kolanko

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 12:05   #2392
aloy
Raczkowanie

wiecie uświadomiłam sobie, po przeczytaniu tego co piszecie, że ja się strasznie późno za wszystko wzięłam i bardzo się tym zestresowałam a w końcu do ślubu już tylko 3,5 miesiąca... a samochód chciałabym tak delikatnie ozdobiony kwiatami
aloy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 12:20   #2393
grusiaczek84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość

A ja mam wtedy szkołe
Suknia jest prześliczna, a czy orientujesz się jaki jest jej koszt? Nie ukrywam, że mi sie spodobała
Co do Maggie to mam z tej kolekcji upatrzone 3 modele i martwię się czy znajdę je w warszawie
Suknia kosztuje W Ona i On 2.350 + 100zł halka, W Cymberlin 2.550+160zł Jestem na nią już prawie zdecydowana, ale jeszcze poszukuję tej, o którą niedawno pytałam : Blue By Enzoani model Ankara, ale wycofali już kolekcję i jest chyba nie do zdobycia ale ciekawe bo znalazłam chyba jej odpowiednik w Demi:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia!!!.jpg (34,9 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shelby lubartowska.jpg (44,8 KB, 53 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 12:32   #2394
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grusiaczek84 Pokaż wiadomość
Suknia kosztuje W Ona i On 2.350 + 100zł halka, W Cymberlin 2.550+160zł Jestem na nią już prawie zdecydowana, ale jeszcze poszukuję tej, o którą niedawno pytałam : Blue By Enzoani model Ankara, ale wycofali już kolekcję i jest chyba nie do zdobycia ale ciekawe bo znalazłam chyba jej odpowiednik w Demi:
Nie chcę cie martwić ale mierzyłam suknie z tej serii co pierwsza i cena porażająca, coś koło 4tyś złotych prawie. Dla mnie dużo za dużo. Wydaje mi się też że wtedy pytałam się czy mogę tę Twoją przymierzyć, ale pani mi powiedziała że nie mają jej w salonie (było to w wakacje właśnie w Ona i On)
A cena tej twojej wcześniej wklejonej jest bardzo atrakcyjna
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 12:39   #2395
rybcia2309
Wtajemniczenie

Mam pytanie, a gdzie kupić te przyssawki i np jakieś ładne sztuczne kwiaty tak żeby samemu zrobić dekorację samochodu? Bo chyba skłonna jestem coś naskrobać I wiecie może gdzie po cenach hurtowych można kupić żywe kwiaty? Bo myślę nad samodzielnym ozdobieniem kościoła, a że jest niewielki to chyba hojnie go odpicuję kwiatuszkami.
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 12:45   #2396
janulla
Raczkowanie

Kameralny, drewniany kościółek jest też w Jastkowie (ok. 10 km od Lublina na Warszawę)
janulla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 12:58   #2397
negila
Rozeznanie

rybcia2309 takie przyssawki można kupić chociażby na allegro i w sklepach takich typowo ślubnych. a kwiaty to nie wiem gdzie najlepiej. Elizówka czy jakieś hurtownie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-15, 13:07   #2398
grusiaczek84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Joasia*** Pokaż wiadomość
Nie chcę cie martwić ale mierzyłam suknie z tej serii co pierwsza i cena porażająca, coś koło 4tyś złotych prawie. Dla mnie dużo za dużo. Wydaje mi się też że wtedy pytałam się czy mogę tę Twoją przymierzyć, ale pani mi powiedziała że nie mają jej w salonie (było to w wakacje właśnie w Ona i On)
A cena tej twojej wcześniej wklejonej jest bardzo atrakcyjna
Ulala 4tyś to dużo za dużo
Cena drugiej jest bardzo atrakcyjna jak na jakość sukni Co prawda obawiam się tylko tego, że zamawiają rozmiar i dopasowują w salonie Mam rozmiar 34, a ze względu na dość duży biust muszą zamówić 36. Ciekawa jestem czy suknia nie straci proporcji

A jeżeli chodzi o dekoracje bardzo duży wybór mają w Salon Balon.
Stary 2009-01-15, 13:14   #2399
rybcia2309
Wtajemniczenie

Faktycznie, nie przyszło mi do głowy, ze można na allegro kupić, dziękuję bardzo :P
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-15, 13:18   #2400
negila
Rozeznanie

Amira_2007 a ja mam pytanie jak tam Twoja opalenizna??
Bo to Ty się opalałaś na targach ??

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości