Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 11:49   #1051
Fionka21
Raczkowanie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

esti1984
brzusio rewelacja! czy ty na pewno jesteś w ciąży ) hehe..

katrin1
wypróbuję ten kisiel (bo uwielbiam go!)

jestem dobrej myśli.. na 14.00 jestem zarejestrowana do 3 lekarza.. zobaczymy co ten powie.. bo jak mi nie da jakiegoś leku to go uduszą gołymi rękoma!! dzidzia po każdym moim kaszlnięciu jest baardzo ruchliwa i ją tam ładnie musi wstrząsać..wrr.. wstrętne choróbska!
Fionka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 11:52   #1052
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
sashka20 może macha rękami albo głową ?? Chociaż to mało prawdopodobne,bo moja koleżanka ma dobre ułożenie dziecka i ją kopie powyżej pępka i po bokach nad jajnikami...
No wlasnie.... ja czuje kopniaki ponizej pepka... Bo jak sie dzidzia tylko rusza czy przesuwa to czuje ja w calym brzuszku. Ale kopniaki to tylko w dolnej czesci, ponizej pepka. Nie czuje kopniakow powyzej i po bokach. No nic... nie bede sie martwic na zapas. Za dwa tygodnie mam usg to sie okaze.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

68kg................jest 52kg
sashka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 11:53   #1053
Małgosia:)
Wtajemniczenie

sashka ...

te w paseczki..... Cudne!
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 11:54   #1054
esti1984
Wtajemniczenie

Svinecka odwiedzę Wam za chwilkę

Nicola ja tam się nie martwię. Jestem pewna że dziewuszka widzieliśmy jajniki i płeć teżzresztą w 32 tc też chcę iść na 4D więc sprawdzimy. U tego lekarza w 32 tc u Julki dostałam takie zdjęcie krocza że nikt nie miał wątpliwości nawet osoby co z reguły nie wiedzą jak patrzeć na zdjęcia z usg ciekawe czy i tym razem córcia tak się ułoży że będziemy mieli taką fotkę

Małgosiu fajny wózio tylko dla mnie za duży

paula w pierwszej ciąży miałam większy brzucho a teraz nie wiem czemu wolniej roście a dzidzia rośnie prawidłowo i to najważniejsze
na pieczenie nic nie polecę bo nie mam takich problemówi nie wiem co można brać.

malutka to faktycznie wózek musi być w miarę wąski :/
pokazuj brzusio

paula podoba mi się Twój typ, tylko właśnie drogi. A podobny do coneco i leviroo

Katrin rok to chyba żadne dziecko nie jeździło ja słyszę właśnie wszędzie że w gondoli od 3-6 miesięcy max. Ale to zależy od pory roku bo jak już ciepło to fajnie w spacerówce a jak 3 miesięczne dziecko i zima to lepiej opatulić w gondolce

Ważne jest to czy rozkłada się na leżąco bo no 3 miesięczne dziecko nie powinno jeszcze półleżeć chyba że nie na długo. Coneco ma spacerówkę kubełkową tak jak Quinny czyli rozkłada się na leżąco ale pod kątem czyli w pupie tak jakby dizecko siedzi. Mi się to podoba i widziałam dużo dzieci tak śpiących. W sklepie mówili że nowe modele takie robią i rzadko są już takie rozkładane całkiem na prosto

nosidełko to to samo co fotelik. Jak macie samochód to przydatna funkcja żeby fotelik montował się na stelażu. Bo jak jedziecie na zakupy a dziecko śpi w foteliku to bierzesz tylko stelaż i wpinasz.

manolita gratuluję

sashka jak możesz dwukrotnie Cię wzywałam
ładnie 8 kg. Ja nadal 4 kg ale pewnie i mnie czeka nagły wzrost wagi chociaż z Julką cała ciąża to 8 kg
ciuszki piękne

Katrin nie wiem ile ma gondola ale spytam koleżankę która w środę kupowała ten wózek ze mną
kochana a piankowe koła są tylko z przodu i są obrotowe z możliwością zablokowania. Tylnie są pompowane. Uwierz mi że żadnego wózka nie prowadziło mi się wygodniej sprawdź w sklepie
A nie wiedziałam że leviroo ma największą gondolę to u mnie odpada
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 11:58   #1055
esti1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sashka20 Pokaż wiadomość
No wlasnie.... ja czuje kopniaki ponizej pepka... Bo jak sie dzidzia tylko rusza czy przesuwa to czuje ja w calym brzuszku. Ale kopniaki to tylko w dolnej czesci, ponizej pepka. Nie czuje kopniakow powyzej i po bokach. No nic... nie bede sie martwic na zapas. Za dwa tygodnie mam usg to sie okaze.
sashka nie denerwuj się. Dzidzia może być ułożona prawidłowo. Jak kopie Cię na dole. Widziałam dokładnie na usg. Mam położenie główkowe i córcia bardziej wali mnie rączkami które ma przy samej główce niż nóżkami które ma podwinięte. Czasami kopnie mnie w żebro, ale rzadko. Ruchy najbardziej czuję na dole i to są ruchliwe rączki

Siedzę tak tu z Wami a obiad czeka. I Julkę muszę położyć. Odezwę się za jakiś czas
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:06   #1056
gosikk_s
Zakorzenienie

Manolita, gratuluję synka

Sashka, hoho to ładnie Ci przybyło Jakie masz ciśnienie że aż musisz brać krople? Ciuszki bardzo fajne, obkupiłaś się Ja czuję Juniora tylko w podbrzuszu, nigdy wyżej. Byłabym szczęśliwa jakby to było ułożenie miednicowe

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:13   #1057
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

Hej mateczki i dzieciaczki

ciezko was nadrobic jak sie np 1 dzien nie przeczyta wszystkiego

widze ze dominuja na naszym watki chlopaki moja Majka jest w miejszosci z kolezankami

co do wozkow mnie najbardzioej podoba sie Quinny Buzz 4 w sumie jestem na niego zdecydowana, ale jak tak podsylacie linki z tanszymi odpowiednikami (Coneco V4 i Liveroo) to zaczynam sie wahac czy warto dac 2500 zl za wozem, moze 1100 zl wystarczy, hmm, tylko mam problem bo TZ nie chce slyszec o innym jak Quinny, juz sie na niego napalil, no ale w koncu matka tez ma cos do powiedzenia w sprawie wozka, a wlasciwie wiecej od tatusia, wiec sprawa nie jest jeszcze zamknieta

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)

Edytowane przez Karola_82
Czas edycji: 2009-01-16 o 12:18
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 12:22   #1058
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Ale mi dzisiaj szybko dzień mija Jeszcze 2 i pół godzinki i do domu.

Zapowiedziałam mojemu męzowi, żę życzymy sobie żęby nas dzisiaj gdzieś na miasto zabrał na jakieś dobre Papu.... już nawet powiedziałam gdzie chce iśc.

I chyba pojedziemy
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:23   #1059
sashka20
Rozeznanie

Fionka wlasnie jaka ze mnie gapa... dobrze ze Katrin mi przypomniala
Ja tez teraz mam chrype i kaszel. I tesciowa wczoraj mi wlasnie mowila, zebym wcinala kisiel. Ale taki goracy ( ja mam az troche jezyk poparzony przez to). Ja od wczoraj mam juz 6 kubkow zjadle i widze poprawe.
Esti widzialam jak mnie wzywalas. W pierwszym poscie Cie za to nawet wycalowalam Nie widzialas????
To troche mnie uspokoilas. Tylko jak to moga byc raczki mojej dzidzi to chyba mi sie szukuje jakis bokser/bokserka Bo mi moja dzidzia daje niezle popalic. W ogole po pecherzu. Dzidzius uwielbia mnie kopac po pecherzu
Malgosia ja tez widzialam ciuszki dla Antosia, ktore zamowilas Sa sliczne Masz je zamowione ze sklepu od takiej babki jak sie nie myle?? Ona ma super ciuszki chce od niej zamowic w przyszlym miesiacu.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Edytowane przez sashka20
Czas edycji: 2009-01-16 o 12:46 Powód: pomylka imionek:)
Stary 2009-01-16, 12:34   #1060
*kaalinaa*
Zadomowienie

Hej Dziewczyny rzadko tu ostatnio zaglądam ale w pracy mam sajgon a Wy tak dużo piszecie, że za Wami po prostu nie nadążam

Cytat:
Napisane przez paula_26 Pokaż wiadomość
Esti jak ty to zrobilas ja zaczelam 23 tydz w srde a brzuszek to ma dwa razy taki jak ty a w spodniach ciazowych to ja juz chodze od 16 tyg bo bylam przewrazliwiona ze go gniote za bardzo heheh

dziewczyny mam pytanie czy mozecie m i polecic cos na pieczenie no wiecie gdzie na wizyte jeszcze daleko tym bardzoej ze nie chce mi sie leciec do lekarza a co najlepsze to na ost wizycie mi sprawdzal szyjke i wogole i tam wyszlo wszystko w porzadku ph mialam dobre. raz na tydzien kazal mi sie przemywac tamtum rosa ale raz na tydzien a to nawet pomaga a cos innego mozecie polecic w ciąży?
Mnie tez ostatnio zaczęło się takie pieczenie i akurat byłam na wizycie i Pan dr. kazał mi kupić sobie aphtin (to są takie kropelki za 1,90 zł do ust na te białe pleśniawki afty). Powiedział żebym na palec kilka kropelek wzięła w pomiziała tam trochę, chodzi po prostu o zakwaszenie środowiska pochwy i powiem Ci, że jak ręką odjął. A tantum rosa stosowałam i też nie było różnicy.

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
Witajcie

Ni zdążyłam jeszcze wszystkiego przeczytać, koniecznie musze nadrobic zaległości / spore /.

Wczoraj byliśmy na USG. Chłopaki górą.
Będę miała drugiego syna !!!

Kolejne Usg tylko potwierdzi, bo wspaniale było było widać "klejnociki".

Cieszę się.
Dziewczyny czy któraś z Was ma wymiary swoejego dzidziusia z 24 tc ?
Gratuluję synusia No właśnie ciakawa jestem jak tam przedstawiają się statystyki. Pewnie więcej jest chłopców

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:35   #1061
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość

Sashka, hoho to ładnie Ci przybyło Jakie masz ciśnienie że aż musisz brać krople? Ciuszki bardzo fajne, obkupiłaś się Ja czuję Juniora tylko w podbrzuszu, nigdy wyżej. Byłabym szczęśliwa jakby to było ułożenie miednicowe
No nie mowie troche juz mam na plusie. Tylko niewiem gdzie to mam W ogole sie nie spodziewalam ze az 6 kg Ale mi to nie przeszkadza Troche mnie tylko zmartwilo, ze przybralam tyle w tak krotkim czasie. Oczywiscie moj gin to mial banana na buzi jak spojrzal w karte ile mi doszlo kg I powiedzial: "No teraz to wygladasz jak kobietka w ciazy, brzuszek urosl i kilogramki doszly. Moge byc spokojny" hehe. Myslalam ze padne...
Cisnienie mam takie same jak ostatnim razem 100/60. I mowil, ze mam sobie takie kropelki bez recepty kupic w aptece jakis cardiol kofeina czy cos Sa bezpieczne dla dzidzi.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 12:54   #1062
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
No nie mowie troche juz mam na plusie. Tylko niewiem gdzie to mam W ogole sie nie spodziewalam ze az 6 kg Ale mi to nie przeszkadza Troche mnie tylko zmartwilo, ze przybralam tyle w tak krotkim czasie. Oczywiscie moj gin to mial banana na buzi jak spojrzal w karte ile mi doszlo kg I powiedzial: "No teraz to wygladasz jak kobietka w ciazy, brzuszek urosl i kilogramki doszly. Moge byc spokojny" hehe. Myslalam ze padne...
Cisnienie mam takie same jak ostatnim razem 100/60. I mowil, ze mam sobie takie kropelki bez recepty kupic w aptece jakis cardiol kofeina czy cos Sa bezpieczne dla dzidzi.
Ja mam ciśnienie 90/50 ale lekarz nie kazał mi nic brać tylko się cieszyć. Ponoć w ciąży niskie ciśnienie to nie problem. Z wysokim nie jest fajnie. W rodzinie męża dziewczyna rodziła w grudniu i miała cesarkę właśnie za względu na wysokie ciśnienie, które zagrażało jej i dziecku.

Stary 2009-01-16, 12:59   #1063
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1

Ja ciągle w tych wózkach szperam, a co powiecie na coneco toledo? Jest cięższy od V4, ale też fajny i spacerówka się rozkłada chyba całkiem na płasko z tego co tam piszą. Ma wszystkie koła pompowane.

http://www.allegro.pl/item524112027_..._i_kurier.html

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:02   #1064
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Sashka, widać Twój gin widzi te dodatkowe kilogramy skoro tak powiedział, Ty się widzisz na codzień więc pewnie nie zauważasz różnicy Mieścisz się w ciuchy sprzed ciąży? To ja takie ciśnienie jak Ty mam normalnie i nie biorę żadnych leków. I cieszę się że nie rośnie

Stary 2009-01-16, 13:18   #1065
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Sashka, widać Twój gin widzi te dodatkowe kilogramy skoro tak powiedział, Ty się widzisz na codzień więc pewnie nie zauważasz różnicy Mieścisz się w ciuchy sprzed ciąży? To ja takie ciśnienie jak Ty mam normalnie i nie biorę żadnych leków. I cieszę się że nie rośnie
Fakt ja sie na codzien widze i moze dlatego nie zauwazam roznicy. Ale i tak nie czuje sie jakos duza i grubasna. Moze to przez ten moj wzrost. Moj gin sam wczoraj mowil co to jest 8 kilo na moj wzrost.
A w ciuchy przedciazowe to sie mieszcze tzn. w spodnie to tylko juz w dwie pary A w sweterki i bluzki to w sumie tez bez problemu. Sa w cyckach bardziej obcisniete

Wiecie co???? Nie bede brala tych kropli na to cisnienie. Zamiast jednej kawki, bede pila dwie. Niby te krople sa bezpieczne dla dzidzi, ale to zawsze lek. Moja mama tez mowila ze lepiej miec za niskie cisnienie niz za wysokie.

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Stary 2009-01-16, 13:31   #1066
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt ja sie na codzien widze i moze dlatego nie zauwazam roznicy. Ale i tak nie czuje sie jakos duza i grubasna. Moze to przez ten moj wzrost. Moj gin sam wczoraj mowil co to jest 8 kilo na moj wzrost.
A w ciuchy przedciazowe to sie mieszcze tzn. w spodnie to tylko juz w dwie pary A w sweterki i bluzki to w sumie tez bez problemu. Sa w cyckach bardziej obcisniete

Wiecie co???? Nie bede brala tych kropli na to cisnienie. Zamiast jednej kawki, bede pila dwie. Niby te krople sa bezpieczne dla dzidzi, ale to zawsze lek. Moja mama tez mowila ze lepiej miec za niskie cisnienie niz za wysokie.
No dokładnie, przy Twoim wzroście to się rozkłada Ja w bluzki wchodzę bez problemu ale w spodnie ledwo ledwo I słusznie, lepiej nie bierz kropli. Takie ciśnienie mieści się w normie a lepiej żeby po lekach nie podskoczyło.

Stary 2009-01-16, 13:34   #1067
DIDI84
Raczkowanie

witam was wszystkie

ostatnio napisałam ze wybieram się dziś na USG 3D ale chyba nikt tego nie zauważył Chciałam się wam pochwalić ze z dzidzia wszytko dobrze i ze będziemy mieli
córeczkę wazy już 881g jesteśmy strasznie szczęśliwi pozdrawiam was i życzę miłego dnia

dodaje zdjęcia naszej córci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nasza coreczka.jpg (57,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Nasza coreczka1.jpg (53,8 KB, 31 załadowań)

my 18.06.2005
Kacperek 10.06.2006 4090g i 56cm
Nikolka 28.04.2009 4170g i 53cm

DIDI84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:39   #1068
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DIDI84 Pokaż wiadomość
witam was wszystkie

ostatnio napisałam ze wybieram się dziś na USG 3D ale chyba nikt tego nie zauważył Chciałam się wam pochwalić ze z dzidzia wszytko dobrze i ze będziemy mieli
córeczkę wazy już 881g jesteśmy strasznie szczęśliwi pozdrawiam was i życzę miłego dnia

Gratuluję córci

I mam pytanie czy na usg 3D czy 4D trzeba przynosić swoją płytkę czy to już jest w cenie?

Stary 2009-01-16, 13:46   #1069
manolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość
Ja ciągle w tych wózkach szperam, a co powiecie na coneco toledo? Jest cięższy od V4, ale też fajny i spacerówka się rozkłada chyba całkiem na płasko z tego co tam piszą. Ma wszystkie koła pompowane.

http://www.allegro.pl/item524112027_..._i_kurier.html
Katrin V3 jest fajna, ale jest strasznie sztywna, poza tym spacerówka ma kształt kubełkowy z tego co pamiętam. Kolejnym moim zdaniem minusem są małe kółka z przodu, ale za to fajnie sie składa
acha... i wcale nie jest taka lekka...

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 13:47   #1070
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
witam was wszystkie

Serdecznie gratuluję córci No i śliczne fotki A powiedz, ładnie wszystko było widać? Bo ja ciągle się waham czy iść na 3/4D i gdybym jednak szła, to nie wiem kiedy najlepiej...

Stary 2009-01-16, 13:54   #1071
nicola2002
Raczkowanie

GG do nicola2002

Manolita, gratuluję synusia!
Didi, gratuluję córci!

ja czekam do poniedziałku na potwierdzenie swojej córeczki, no ciekawe....
nicola2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:01   #1072
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
No dokładnie, przy Twoim wzroście to się rozkłada Ja w bluzki wchodzę bez problemu ale w spodnie ledwo ledwo I słusznie, lepiej nie bierz kropli. Takie ciśnienie mieści się w normie a lepiej żeby po lekach nie podskoczyło.
Ja sie juz w ogole nie mieszcze w takie spodnie zapinane w pasie. Jak zaczelam jakos 5 mesiac to juz w takich nie moglam sie dopiac Bo w biodrowki to wejde, ale tylko w te dwie pary, ktore przed ciaza mi z tylka spadaly Musze sobie jeszcze jedne spodnie ciazowe kupic.

Didi gratuluje coreczkiCuronia sliczna Ja tez chce....

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Stary 2009-01-16, 14:08   #1073
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie juz w ogole nie mieszcze w takie spodnie zapinane w pasie. Jak zaczelam jakos 5 mesiac to juz w takich nie moglam sie dopiac Bo w biodrowki to wejde, ale tylko w te dwie pary, ktore przed ciaza mi z tylka spadaly Musze sobie jeszcze jedne spodnie ciazowe kupic.

Didi gratuluje coreczkiCuronia sliczna Ja tez chce....
Ja przed ciążą nosiłam tylko dżinsowe wąskie biodrówki i na siłę wcisnę ale oczywiście bez zapinania. Jedne, które były za duże teraz są akurat ale oczywiście też ich nie zasunę...Pora wreszcie włożyć ciążówki, zaczęłam właśnie 6 miesiąc więc już się przemogę... Do tej pory uparcie chodziłam w normalnych

Stary 2009-01-16, 14:29   #1074
superzabula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja ide w pon na 3D Tż juz nie moze sie doczekac jestem ciekawa co mi nagra
mam pytanie ile trwa takie badanie?
Ja ide 26 stycznia i juz tez sie nie moge doczekac, a moj Tz to juz nie mowie, bo on jeszcze Malego nie widzial

Cytat:
Napisane przez malwa1234 Pokaż wiadomość
kokoin gratuluje synka ciekawe czy wiecej coreczek czy synkow na naszym watku?ja zmykam do pracy pa
No u nas na watku to z tego co wiem to wiecej chlopaczkow

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
sashka20 może macha rękami albo głową ?? Chociaż to mało prawdopodobne,bo moja koleżanka ma dobre ułożenie dziecka i ją kopie powyżej pępka i po bokach nad jajnikami...
U mnie jest prawidlowo ulozony i tez czuje Go ponizej pepka, wiec to nie jest powiedziane, ze jak czujemy ponizej to jest zle ulozone

Cytat:
witam was wszystkie

Didi wlasnie jak to jest na tym USG bo my z Tz idziemy 26 stycznia i jestem ciekawa czy to naprawde widac tak ladnie? Zdaj relacje

Esti brzuszek slicznie malutki

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:30   #1075
Kathi75
Zakorzenienie

Laski wrocilam z wynikami i mam tak
anemie ( za malo erytrocytow) to podgonie zelazem
jakiegos wirusa( za duzo bialych krwinek) ale niewiele wiec to moze byc tak sobie bo w ciazy jestem
Zapowiadajaca sie cukrzyce ciazowa ( zbyt wysoki cukier na czczo ale tez niewiele ponad gorny granice ) zegnajcie slodycze , owoce , rarytaski , witaj gotowane miecho i dietka do tego duuuzo ruchu trzy sie za siebie wziac no i juz mi gin zapowiedzial ze jak przyjde to dostane sprzecior do mierzenia cukru i mam sie kluc 7 razy dziennie tak na mily poczatek PIEKNIE piiip PIEKNIE

Przy synu podejzewali mi cukrzyce ciazowa dlatego gin panike mi tu sieje mimo ze wzrost i spadek jest piekny to ten poczatkowy cukier do dupy

DIDI czy Twoja circia sie spowiada normalnie rewelacja zdjecia

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:34   #1076
superzabula
Zadomowienie

A tak w ogole to bylam dzis z moim Tz na zakupach i on wpadl w szal dopadl sie do dzialu dzieciecego i kupil Malemu pare rzeczy Niektore sa na troszke wiekszego brzdaca, ale mowi ze nie mogl sie oprzec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SP_A0102.jpg (20,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SP_A0103.jpg (24,1 KB, 23 załadowań)

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-01-16, 14:38   #1077
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
Laski wrocilam z wynikami i mam tak
anemie ( za malo erytrocytow) to podgonie zelazem
jakiegos wirusa( za duzo bialych krwinek) ale niewiele wiec to moze byc tak sobie bo w ciazy jestem
Zapowiadajaca sie cukrzyce ciazowa ( zbyt wysoki cukier na czczo ale tez niewiele ponad gorny granice ) zegnajcie slodycze , owoce , rarytaski , witaj gotowane miecho i dietka do tego duuuzo ruchu trzy sie za siebie wziac no i juz mi gin zapowiedzial ze jak przyjde to dostane sprzecior do mierzenia cukru i mam sie kluc 7 razy dziennie tak na mily poczatek PIEKNIE piiip PIEKNIE

Przy synu podejzewali mi cukrzyce ciazowa dlatego gin panike mi tu sieje mimo ze wzrost i spadek jest piekny to ten poczatkowy cukier do dupy

DIDI czy Twoja circia sie spowiada normalnie rewelacja zdjecia
Jaki miałaś poziom cukru na czczo?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 14:42   #1078
sashka20
Rozeznanie

Cytat:
Ja przed ciążą nosiłam tylko dżinsowe wąskie biodrówki i na siłę wcisnę ale oczywiście bez zapinania. Jedne, które były za duże teraz są akurat ale oczywiście też ich nie zasunę...Pora wreszcie włożyć ciążówki, zaczęłam właśnie 6 miesiąc więc już się przemogę... Do tej pory uparcie chodziłam w normalnych
Ja ciazowki to juz przed swietami zaczelam nosic Bo wygodniejsze byly niz normalne. A w domu to i tak pomykam w dresikach. Jedynie jak wychodze to zakladam ciazowe albo te w, ktore sie mieszcze. Ale powiem ze, mam schiza jak mam ubrane normalne spodnie. Mam obsesje, ze sciskam mojego dzidziusia i ze mu krzywde robie.

Przed chwila ogladalam moje zdjecia takie z przed ciazy.... Boze jak ja wygladalam. Tak jakos dziwnie.... bez tego brzuszka, bez cyckow, bez tyleczka Normalnie nie poznaje siebie jak patrze na tez zdjecia hehe.

Mam do was pytanie babeczki???
Jak wy oddajecie mocz na badanka do laboratorium???? Wiem ze glupie i niedorzeczne pytanie Ale wczoraj polozna mi mowila, zebym przed siusiu do pojemnika sie podmyla i wlozyla do piczesy tampon lub gazik. Bo tak to moje wyniki moczu beda zawsze zle wygladac. I ze te bakterie, leukocyty, nablonki sa z piczki
Ja przed zrobieniem siusiu do tego pojemniczka to wiadomo podmyc sie podmyje, ale tamponu lub gazika sobie nie wkladalam. Nawet nie wiedzialam ze tak trzeba robic.
A wy jak robicie????

Kubus juz jest z nami
ur. 30.04.2009

Stary 2009-01-16, 14:44   #1079
superzabula
Zadomowienie

Ja przed badaniem to jednynie sie podmywam, niczym sie w srodku nie wycieram Moj gin mi powiedzial, ze w ciazy normalne ze niektore parametry nie sa idealne

Fitness czy bieganie?
bądź szczęśliwa!!!

Stary 2009-01-16, 14:48   #1080
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

ja bede miec badanie obiazenia glukoza w poniedzialek 26.01, juz sie boje, nie z powodu wynikow, tylko slyszalam ze ta glukoza jest nie do wypicia, gin mowil zebym zaopatrzyla sie w cytrynke lub limonke

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości