![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Tola
![]() rozumiem Cie, bo sama to przechodziłam i chyba dalej przechodzę ![]() mam na dzieje i trzymam mocno kciuki, żebyście się jak najszybciej pogodzili, wszystko wyjaśnili, szczerze porozmawiali i aby więcej to się już nie przydarzyło ![]() a co do wyjazdów to czemu nie? do 2 lat dzieciaki jeżdżą prawie za free, tylko może to nie będzie taki odpoczynek jak bez dziecka ale zawsze to zamian klimatu, otoczenia, oderwanie sie od rzeczywistości ![]() ja chciałam w tym roku wybrać się z Gosią do Bułgarii, moja szefowa ma biuro podróży, w tamtym roku sama była w Bułgarii w hotelu typowym dla rodzin z malutkimi dziećmi. Muszę tylko sobie cos wynaleźć niedrogiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z uczelni dopiero i padam, ale na szczęście wszystko zaliczone dziś, został mi tylko jeden egzamin za 2 tygodnie i koniec studiów
![]() Tzn jeszcze obrona ![]() Byłam też w Olimpie i w Esotiqu jest super wyprzedaż całej bielizny do 70% - naprawdę polecam, kupiłam bawełnianą koszulkę do spania z 44 zł zapłaciłam 22 i stanik za 22,30 ![]() Jutro w końcu upragniony dzień lenistwa, chyba przeleżę cały ![]() Tola co małża, to tak jak radzą dziewczyny - chyba musisz postawić go przed faktem i wyjść gdzieś na jakiś czas ![]() ![]() ![]() Jodie kiedy będziesz w Lublinie - może w końcu uda nam się spotkać ![]() Cytat:
![]() Selka, tak jak wcześniej pisałam - wygadanie może pomóc, zresztą tak nawet pisała swego czasu Annabel ![]() Póki co trzymaj się ![]()
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ojoj ale dawno tu nie zaglądałam,mam nadzieje ze nie pamiętacie ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]()
#1504 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ja tez nie zaglądałam kilka dni i nadrabiam zaległości w czytaniu ![]() pozdrawiam i buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | ||||||
Zakorzenienie
|
ojoj nie doczytałam do końca ale choc troszke nasktrobie bo musze ywjsc zaraz
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [quote=miss.hot;10513308 Moja tarczyca w porzadku na szczęście - razem z morfologią miałam właśnie hormon TSH zrobiony, glukozę i cholesterol. Cieszę się, że badania wyszły w porządku, bez obaw możemy zacząć z małżem staranka ![]() w takim razie i ja trzymam kciuki za staranka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tola, bandola, pola, annabel i nie wiem kto jeszcze zapraszam i ja na spotkanko ![]() ![]() Tola a co do Mikiego to chyba dziewczyny już wszystko napisały wiec przytulasek ode mnie ![]() ![]() no dobra jeszcz 2 strony do nadrobienia mi zostały ![]()
![]() |
#1506 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1507 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Małpka
![]() A Ty jak się miewasz ? To jest nas już 3 ![]()
#1508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miewam sie raczej dobrze jakiś czas temu miałąm mini kryzys ale to chyba hornmony ![]() ![]() ![]() ![]() a co do obrony to musze jak najszybciej napisac prace bo później to moze byc różnie ![]() skrzatek ciebie tez zapraszam na spotkanie, nie doczytałam wczesniej d tego miejsca ![]() ![]()
![]() |
#1509 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki, katey, za to sprostowanie-ja nie pomyślałąm, że to może być problem, bo po prostu używam miarki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() Co do tych kulinariów - zrobiłam na obiad ten makaron zapiekany ze szpinakiem ![]() ![]() ![]() Skrzatek pewnie, że miejsce się znajdzie w poniedziałek ![]() Tola gratuluję pomysłowości ![]() ![]() Martuko my woleliśmy DJ-a, u nas grał DJ Delegat, fajnie było, wszyscy się dobrze bawili. Miss.hot gratuluję zdanych egazminów. Nie zauważyłaś na tej wyprzedaży, czy mieli takie koszulki do spania rozpinane (do karmienia)? A ja już nie mam choinki ![]() ![]() Malpka jeszcze się zastanowie z tym urywaniem głowy ![]() ![]()
#1511 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Niestety takich koszulek nie widziałam ![]()
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry i ja
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1514 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Słonko się przebija przez chmury trochę, idę zaro za kije. Małż juz zdrowy właściwie, juz mam nadzieję, że wyczerpał limit chorobowy na ten sezon... ![]() Małpka, powodzenia w pisaniu! A szpinakowa i ja jestem ostatnio, wczoraj była tarta ze szpinakiem w beszamelu, pycha, powklejam w najbliższym czasie troche przepisów tak w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No to jest nas 2 z tym strachem przed prawkiem! Moj malz mnie dreczy zebym zrobila prawko bo czasem po imprezach to bym ja prowadzila- a moja odpowiedz na to jest zawsze taka sama: "ty kierujesz - pije ja!" :p Ale fakt prawko zdecydowanie ulatwia zycie noi kiedys trzeba bedzie sie przelamac,ale boje sie z moja "ciezka noga" nie bedzie latwo sie nauczyc.... Cytat:
![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1516 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko się przywitam, nie mam sily po wczorajszym wypadzie na miasto - zjadłam 2 tatary
![]() dziś mam w planach tylko leżakowanie ![]()
![]() |
#1517 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A ze mnie do środy słomiana wdowa ![]() ![]() Moja psinka niezły numer dzisiaj wywinęła. Małż przed wyjazdem, czyli przed piątą chciał ją jeszcze wyprowadzić na dwór. A ona zaparła się i NIE. Leżała tylko na swoim śpiworku na kanapie i patrzyła na niego pobłażliwym wzrokiem. Miałam wrażenie, że myślała coś w stylu "Zdurniał, kto o tej porze wychodzi na spacerek" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Bandola! Jak to w końcu było, bo przecież od mojego męża się nic nie dowiem! Teraz mi mówi, że Ty mu nic nie powiedziałaś, tylko jak Ciebie zobaczył, to mu się jakieś światełko zaświeciło i ubździł sobie, że ja o nim piszę na forum i powiedział wczoraj stanowczym tonem: "Nie życzę sobie, żebyś cokolwiek o mnie pisała na forum"...
Rozmowa była, ale jednym komunikatem zepsułam wszystko i niepotrzebnie właściwie, bo dziś owy komunikat stracił na aktualności. No i mam za swoje na drugi raz trzeba chyba jednak trzymać język za zębami... Ale dziś postanowiłam zrobić mu miłą niespodziankę i zrobiliśmy sobie z Mikim i moja koleżanką mega długi spacer i odwiedziliśmy tatusia w pracy. Chyba się ucieszył i zdziwił. Co do jutra to nadal nie wiem, co by tu wykombinować. Może na piechotkę przyjdę? Daleko ten Twój blok jest Sija od wspomnianego komisu albo kościoła? Kiedyś na piechotę przeszłam prawie od Komfortu do siebie do domu, ale z wózkiem to już nie takie hop siup by było, gdybym musiała iść z Mikim, a sama nawet jak autobusem pojadę, to będę musiała szybko wrócić. Ot dylemat! ![]()
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie mąż właśnie gwałtownie wybiegł z domu po telefonie mamy, bo jakieś szafki noszą, kurna ciesze się, że ona taki troskliwy i pomagający, ale nie znoszę tych spontanicznych akcji teściowej, jakby wcześniej nie mogła go poprosić o pomoc i się umówić, tylko takie telefony: "hej, co robisz, bo my właśnie szafki nosimy" i jak ma chłopina nie pomóc, ale utrwala w niej przekonanie, że jest na każde zawołanie i nie musi go uprzedzać o takich akcjach, tylko zadzwoni i on będzie na każde zawołanie ![]()
![]() |
#1520 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś końcówka @, ale jakaś jesteś zmęczona i zaspana, taka ogólnie nie do życia, małż zresztą ma podobnie
![]() ![]() ![]()
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a my dzisiaj byliśmy na łyżwach... a nasz wyjazd nartowy stoi pod znakiem zapytania, bo odwilż idzie a u nas w biurze w piątek wizyta pani dyrektor z wysokości ![]()
![]() |
#1522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba mi to trochę pomogło ![]() Zbieramy się z małżem do kościoła, wyjście na powietrze musi mi zrobić dobrze ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
a ja wzięłam się za sprzątanie w biblioteczce w stercie starych papierów, mam już stertę śmieci, a w szafce nic nie ubyło
![]() ![]() acha, poza tym przyznam się, wczoraj byłam straszna - grzeszyłam na potęgę! zjadłam z małżem pizzę na obiad, a wieczorem zjadłam aż pół drożdżówki (oprócz normalnej kolacji na która była makrela z puszki he he) i w piątek też niestety silna wola mnie opuściła, bo jadłam bez opamiętania delicje... ale za to zainspirowana przez jodie obejrzałam lejdis - super!
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-01-18 o 16:10 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Nie no Ruda, aż pół! No niemożliwa jesteś!
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
tylko ja niestety zazwyczaj mam tzw. esprit d'escalier
że ta cięta riposta przychodzi do mnie zazwyczaj pół godziny po fakcie ![]()
#1526 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Tola a autobusem nie możesz z Mikim jechać? bo w tym roku wznowili taką linię 12 - ona jedzie z ronda Kraśnickie-Racławickie prosto do mnie ![]() ![]() Jodie bardzo kolorowy jest świat po takich kolorowych drinkach?? ![]() Oki, adresik wysłany, razem z mapką bo ponoć do mnie trundo trafić ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2009-01-18 o 18:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Wtajemniczenie
|
może ja? ale ni obiecuję ze dotrę, wszystko będzie zależalo jak mi nocka minie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Sija! W razie czego powiedz mi o której Wy w tym komisie będziecie? Bo ja już widzę, że nie trafię do Ciebie, a komis wiem, gdzie jest, to może ewentualnie tam bym się z Wami spotkała, jeśli oczywiście mi się uda. Co do jechania z Mikim autobusem, to nie zaryzykowałabym chyba. Jeśli nie miałby mi kto pomóc na przystanku, to w życiu bym sama nie udźwignęła tego wózka. Co innego później ze spacerówką będzie (mam nadzieję), ale gondola to jednak wielkie dziadostwo...
![]() Ruda! No u mnie właśnie tak samo, zawsze trafne riposty, ale po fakcie...
#1530 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie dam rady na to spotkanie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.