|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Dla wszystkich Agnieszek (a mamy ich calkiem sporo
)wszystkiego naj naj naj.....
|
|
|
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
Ava! Wszystko jasne. Wpłaciliśmy 100$, )a druga klasa to było 50$) , więc jest OK. Dzieki za info.
Wszystkim AGNIESZKOM jak rwniez Babciom i Dziadkom najlepsze zyczenia! Jeżeli Ktoś nie widział Gosi w TV, to jest na drugim forum w TV!!!! Dzięki ZAHWA Edytowane przez MartaiMaciej Czas edycji: 2009-01-21 o 19:21 |
|
|
|
#3873 |
|
Rozeznanie
|
Zwróćcie uwagę że opłaty na 2009 sa po 20 dolarów wyższe od zeszłorocznych.
Tak dla przypomnienia. Nowe stawki to 70, 120 i 170 dolarów..
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam, że się końcu pogubiłam w tych opłatach i dzisiaj puściłam przelwe wg cennika na 2009 rok
lepiej za dużo niż za małonastępnym razem będę płaciła jeden raz to ni będzie problemu
|
#3875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie w ten sposób myślałam, ale wolałam się upewnić. To oczywiste, że wpłaty muszą być na początku roku, przecież tu chodzi o ciągłość i dzieciaki które na nas liczą Ava dostałam newsletter Na Bernarda wpłaciłam 100$ więc myślę, że teraz spokojnie poczekam na rozliczenie i dopłacę, żeby na pewno niczego nie brakło do końca roku.
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Rozeznanie
|
cześć kochani!
W sprawie kalendarzy: póki co dostałam wpłaty od 1/4 osób, które zgłosiły chęć dostania kalendarza. żeby zaczęli drukować muszę wpłacić im 50% kwoty... blla, Mama Queen - zapisuję Was na listę chętnych na kalendarz Alicja - dzięki za płytkę Możesz mi powiedzieć co to za podkład muzyczny? w sensie jaki/jacy artyści ![]() A teraz idę do łóżka - po tygodniowym zwolnieniu i dwóch dniach w pracy znowu jestem na L4 :/ Co za niefart... :/ |
|
|
|
#3877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie chyba jak do druku pójdzie 50 szt to spokojnie się sprzeda..
|
|
|
#3878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia |
|
|
|
|
#3879 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3881 | ||
|
Raczkowanie
|
Gosiu zdrowia życzę. Zdrowiej szybciutko i skutecznie
![]() Dla zainteresowanych kalendarzem: Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3882 |
|
Przyczajenie
|
[quote=gosiakk7;10587309]cześć kochani!
W sprawie kalendarzy: póki co dostałam wpłaty od 1/4 osób, które zgłosiły chęć dostania kalendarza. żeby zaczęli drukować muszę wpłacić im 50% kwoty... blla, Mama Queen - zapisuję Was na listę chętnych na kalendarz Dziękuję bardzo. Tylko skąd mam wziąć priv Gosi? Gosiu Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. |
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do Avy i Gosi w sprawie kalendarzy bo sie troszke juz pogubiłam
najpierw zgłosiłam chęc zakupienia 2 kalendzrzy na forum, później Ava napisała w mailu zeby zglaszać do niej na maila chęć zakupienia kalendzrzy i ze poda gdzie wpłacać pieniądze więc wysłałam maila z chęcią kupna 2 sztuk ale nadal nie wiem gdzie wpłacić pieniądze a teraz Gosia pisze ze wpłaciła tylko 1/4 osób i zeby pisać do niej na priv nie chciałabym robić zamieszania ale boje sie ze potem okaze sie ze zamówiłam 6sztuk
|
|
|
|
#3885 |
|
Przyczajenie
|
Ava dzięki za newslettera.
Przy okazji zapytam Cię jeszcze o naszą córkę - ma na imię Regina Lungu nr kart. 440 adoptowaliśmy ją w zeszłym roku w maju, wtedy nie chodziła do szkoły. Ostatnio dostałam (drugi raz) jej formularz. Wiem z Twoich listów, że byłaś w jej wiosce Chimusania więc mam prośbę - jeśli masz jakieś informacje o Reginie albo zdjęcie to byłabym bardzo wdzięczna Mama Queen oczywiście możesz dołożyć się do paczki. Obiecuję, że na weekendzie zważę wszystko i podam Ci ilość wolnych kilogramów i moje namiary. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to nie tak ja napisałam, że mam zgłoszone dwie osoby - rodziców, którzy po otrzymaniu newslettera przyslali zwrotnego maila z prosbą o kalendarz. Mam kilkoro takich. Nie zgłaszajcie sie podwójnie.
|
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
Mam zużyte kartridże do HP. chyba Schreck pisał, że można je wykorzystać dla misji
. Czy ktoś zna szczegóły?
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Jako jedna z Agnieszek - bardzo dziękuję za życzenia imienionwe, również te wysyłane sms-em
chciałam zapowiedzieć pewnego Pana z Katowic, jest tatusiem od dłuższego juz czasu a resztę mam nadzieje opowie nam tutaj sam
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
Witam, Gosiu piszesz ze dostalas 1/4 wplat, ja chcialam zamowic kalendarz i pisalam do ciebie na priv ale nie dostalam odpowiedzi i nie wiem gdzie wpłacac?
|
|
|
|
#3891 |
|
Raczkowanie
|
Najlepsze życzenia imieninowe Agnieszko!!
oto jestem Jak na razie niewiele mam do opowiadania, oprócz tego, że Mam syna Krzysia Tembo (11) w Mulebie i mam zamiar odwiedzić go w tym roku. W tym własnie celu tu się znalazłem aby zebrać troszkę informacji no i oczywiście poznać Adopcyjną Rodzinępozdr.K |
|
|
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj w rodzinie czuj sie jak u siebie kto pamięta kiedy Nela leci? może wyszykujemy ją z Krzysiem ?
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
Aga, troszkę chaotyczne jest to forum jak dla mnie. 1 wiadomość już wysłałem do Ciebie, teraz nowy wątek.... Potrzebuję czasu by to ogarnąć
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suuuuper To Siostra będzie mieć pomoc znowu. Wyjaśnimy kolejne sprawy Kiedy jedziesz?Nela gdzieś w marcu ma jechać chyba Znalazłam 2 marzec-2 kwiecień Post Neli
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2009-01-22 o 17:11 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3895 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie wiem kiedy pojadę. Wyjazd zależy od wielu czynników i okoliczności. Na razie jest to świeży pomysł w fazie obróbki i zbierania danych
|
|
|
|
#3896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie weim o czym mówisz?pw od ciebie nie mam jaki nowy wątek ![]() czy ty aby nie masz sposobu wświetlania postów ustawione na drzewko ? chaotyczne mówisz a jest tu pare kobitek , które chciały mnie pobic jak wposmniałam żeby się przenieś na uporządkowane forum które mamy na stronce
|
|
#3897 |
|
Raczkowanie
|
Krzysztof70 - witaj
Sporo informacji o warunkach w Zambii znajdziesz w listach Gosi i Avy na naszej stronce.Właśnie zobaczyłem, że na naszym drugim forum zahwa zamieściła filmik/reportaż który był w TVN24 z Gosią w roli głównej . Kto jeszcze nie widział to proszę: http://pl.youtube.com/watch?v=udrDYJ2jTt4
|
|
|
|
#3898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w końcu obejrzałam i jestem pod wrażeniem Krzysztof 70 witamy
|
|
|
|
|
#3899 |
|
Raczkowanie
|
Fajny filmik - tylko ten Pan psycholog jakiś taki .... bee.
|
|
|
|
#3900 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetny reportaż, ja też wcześniej go nie widziałam. Gosiu - profesjonalizm w 100% i jakie zdjęcia ładne
Krzysztof - witaj na naszym forum. Ogarniesz wszystko bardzo szybko w razie czego pytaj
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

)

lepiej za dużo niż za mało

Znalazłam
nie weim o czym mówisz?