|
|
#1861 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Ale najlepiej miał kumpel-któremu dziekanat zgubił kartę- kazali mu smigać za podpisami z nową karta ![]() Chyba Cię nie pocieszyłam...
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Nie denerwuj mnie kobieto
Jezdem w lesie Nic nie zrobiłam, bo miałam po dziurki w uszach bieżącej roboty. U mnie za to na całą szkołę jest koło 40 stolików, w tym uczniowskich Nie wiem, jak jednocześnie może to obskoczyć 250 uczniów.Ale wiem, jak to się stało: była tu kiedyś praktykantka (przed moją erą), która dorwała się do kompa (poprzednia sekretarka miała kompofobię i nawet nie wiedziała co i jak, toteż jej nadzór był znikomy). A że była pomysłowa to zaczęła wykasowywać z programu pozycje w inwentarzu o wartości 0,00 zł Dobrze, że ktoś to dość prędko zauważył. Ale co wykasowała, tego nikt nie wie do końca. Mniej więcej doszłyśmy na podstawie poprzedniego spisu. Ale chyba raczej mniej niż więcej doszłyśmy ![]() Słonko na granatowym niebie Dostałam od teściowej ![]() Fajną mam teściową
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bardzo proszę o wirtualnego kopa w d....Znowu mam doła i schizę, że nie znajdę pracy, że leci mi już drugi rok....
Jak ja nienawidzę takich ataków paniki Znowu się dołuję ogłoszeniami, że połowa nie dla mnie, połowa po rozmowach okazuje się, nie tym, czym miała być...Idę sobie zadrinkować
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
Madziku ja cie zaraz walne w czajnik!! Kochana co to za doły? Tak nie można, wiesz ile tracisz właśnie przez taki pesymizm? Nie patrz czy praca jest dla ciebie czy może się nie nadajesz - spróbuj kochana... Ja myślałam że praca w prokuraturze (jako urzędnik) będzie cudowna i co? Poszłam sobie po 3 msc... teraz masz szanse iść i próbować znaleść to co lubisz, naprawdę. Nie warto tak się dołować...
Napisz do mnie na gg 3471230
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik - slij CV wszedzie! nie tylko tam, gdzie myslisz, ze Ciebie chca.
Oni sami jeszcze nie wiedza, ze Cie chca! Wysylaj pod wszelkie interesujace Cie oferty! Ja tez nie pracuje w zawodzie, w ogole w ciezkim szoku jestem jak z moim wyksztalceniem robie te robote! Probuj! |
|
|
|
#1867 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na te ławki to nie ma innego sposobu, jak spis z natury chyba ![]() U nas dostaje się wycinek inwentarza i to się spisuje z natury (ma się zgodzić z zapisem w księgach - zwykle się niezgadza , bo pani, ktora je prowadzi jakoś dziwnie mnoży i odejmuje, a czasem potrafi najpierw coś zubytkować zanim zakupi )Edit Madziuś
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-21 o 19:21 |
||
|
|
|
#1868 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
, swoją też bardzo lubię, chciaż prezenty kupuje takie ni z gruszki ni z pietruszki Cytat:
Los się musi odmienic Cierpliwości i sił Podrinkujmy |
|||
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - no właśnie chciałabym posłać - już mnie dziewczyny tu przekonały, że nie warto ograniczać się do swojej działki. Ale i tak czasem mały wybór
![]() Yolik - ja też wierzę, że się musi odmienić i tego się trzymam Tylko czasem mam takie dni, momenty, że sama bym siebie huknęła
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mam być już bardzo dokładna to jesteśmy we dwie z mamą
No, ale ja nie wiem jak mam robić spis z natury, jak na sprzętach albo nie ma numerów, albo są jakieś z kosmosu Albo są dwa, bo na przykład ławka czy krzesełko były składane z dwóch części w czasie naprawy. Ja w ogóle mam o tym raczej nikłe pojęcie ![]() Mój mi ostatnio powiedział "Jaką mamy śliczną synową" Moi teściowie są generalnie bardziej czuli wobec mnie niż moi rodzice. Słyszę od nich dużo miłych słów i zawsze jak się widzimy to mnie wycałują i wyściskają. Madzik, no to huknij! I do przodu
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się huknęłam
Dziewczyny, aż mi czasem głupio, że marudzę Miałam od tego roku tego nie robić, ale czasem mam jakieś takie głupie dni, momenty właśnie. Muszę się postarać nie poddawać złym myślom - czeka mnie długa i mozolna praca nad sobą
|
|
|
#1872 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Ja kombinowałam pół roku- ze to, że tamto, ze to nie dla mnie a tu to mnie nie zechcą, w końcu stwierdziłam że w dupie to mam, napisałam CV i zaczęłam roznosić, akurat w moim fachu to najskuteczniejszy sposób- przynieść papiery i od razu do szefa uderzać z autoreklamą......potem się załamałam bo tempo miałam 3-4 komplety na dzień....no ale trudno-powiedziałam sobie, jak szybciej się nie da to co ja poradzę, no i tak nosiłam cały listopad i grudzień, robotę znalazłam w lutym.
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to tak jak ja - z tym, że od niedawna zaczęłam też mieć to w d... i też roznoszę gdzie popadnie, albo tam gdzie chcę - tzn. tam gdzie chciałabym ewentualnie pracować Trzeba jeszcze rozszerzyć pola![]() Kurczaki, jak jak nie lubię tych swoich nagłych ataków "paniki"
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
Nie drukujecie inwentarzy z komputera, żeby była kopia papierowa, jakby coś padło? Nie wiem jak sekretariaty, ale biblioteki jeśli prowadzą inwentarze w formie elektronicznej, to mają obowiązek drukować co jakiś czas kolejne strony inwentarzy Wspólczuję w każdym razie i już nie drażnię
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-21 o 19:59 |
|
|
|
|
#1875 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Ja przy swoim szukaniu roboty miałam tyle "przygód", że do dziś je opowiadam ![]() Cytat:
![]() albo włazi pod ławkę aby spisać numerki...
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem w tym, że inwentaryzuje się na koniec roku kalendarzowego, który za diabła nie chce się zbiec z końcem roku szkolnego. Dlatego mądry szef dałby teraz sobie spokój z dokładnością , a za porządki wziąłby się w tzw. martwym sezonie. Ale jak wiemy szefowie są różni.
|
|
#1877 |
|
BAN stały
|
Rozsadza mnie czajnik, więc zapodaje sobie żubra...chociaz zdecydowanie wole Tyskie, nie wiem czemu to paskudztwo sobie kupiłam.
W piatek jadę kupic kompa wreszcie. W pracy afera..że szkoda gadać, na szczęście mnie bezpośrednio nie dotyczy. Ale sekretariat dzisiaj to jakby tajfun przeszedł, kłótnie, łzy...ach szkoda ghadac a ja jak między młotem a kowadłem...i nie tylko ja. |
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Facet moj wlasnie mi rzecze
'chlip chlip do dziadka dzwonilem podziekowac za 1k jaki mi dal. Wiesz, on tez byl w Egipcie, ale mnie to zaskoczylo. chlip chlip. Teraz mi smutno... chlip chlip. On tak sie ucieszyl, ze mnie uslyszal, bo on teraz juz sam jest chlip chlip' Wkrewilam sie teraz tak, ze poziom mej frustracji przekroczyl dopuszczalne. Jak on smie! takie rzeczy do mnie wygadywac! Mieszkam tysiace kilometrow od domu, ze swiadomoscia, ze czas z ukochana babcia mi ucieka. Ze czas z mama, mlodosc siostry... A jemu jest teraz troche smutno!!!!!!! jego dziadek mieszka od niego 7 minut autobusem! Zjechalam bo nie znosze czegos takiego. Nie odzywa sie do mnie. |
|
|
|
#1879 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
W ten Nowy Rok weszłaś przecież pełna optymizmu i wiary w szczęśliwa przyszłość ![]() To było tak absurdalne, że mało się tam nie posikałem Nie ma to jak nazwać rzecz po imieniu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jest!
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem ze to ja cs powiem o samotności babć (3 bo są same bez dziadków) ale dzwonie do nich regularnie co 1-2 tygodnie. No ale ja mam babcie po 400 km od siebie. Jak mieszkałam z rodzicami to nie było mowy bym babć nie odwiedziła raz w tygodniu. A wiązało się to przeważnie (jak było ładnie i ciepło bo jak było zimno to ojciec z nami jeździł samochodem lub dawał samochód) z jazda pociągiem i drałowaniem od stacji 4 km pieszo.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2009-01-21 o 21:16 |
|
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to takie dziecko (27 letnie) pod kloszem trzymane, poklady egoizmu poprostu nieprzebrane. I taka bezmyslnosc. Normalne, ze sie odwiedza rodzine. Ja nawet do rodzicow ojca zachodze jak jestem tylko w PL... a nie kochamy sie wielce. Moze ja zazdrosna, ze ja do swojej kasy dojsc musze sama? Ale tylko czekam na dzien, w ktorym jasnie pan ruszy swoj dziewiczy tylek i pojdzie na swoje. Dla mnie jest chore, ze zarabiajacy facet nie lozy na dom... ba! nawet jedzenie sponsoruja rodzice bo z nimi mieszka. Ja bardzo dopinguje wyprowadzke - bedzie sie dzialo! A gadki o moim wiecznym 'niemaniu' kasy ucinam szybko, jednym i tym samym tekstem. 'zacznij placic swoje rachunki, rent, robic zakupy nie tylko nowych ciuszkow i zobaczymy' To bedzie szkola zycia - learn to swim! (a propos kasy - odzyskalam po 2 miesiach szarpanin pieniadze za kurtke... a on mowi 'o Twoje holiday money' zeby odkladac w swinke juz na mysl o wakacjach za 5 miesiecy... odpowiedzialam 'sory ale nie - wydam na alkohol, dragi i meski dzi(e)wki' . Znow sie poczul urazony moim zartem) Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-01-21 o 21:31 |
|
|
|
|
#1884 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
Taka to ta nasza mlodziez dzis... ![]() na piwo wybrzydzac? |
|
|
|
#1886 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
Napij sie nalewki za 4 zlote i Zubr bedzie sie miodem z ustach wydawal ![]() Eh ten dobrobyt |
|
|
|
#1888 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1889 |
|
BAN stały
|
Tyskie, Żywiec, Lech, Heineken i Warka Strong
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Warka silna dobra ![]() Tyskie z sokiem - dobre. Stella Artois - dobre, grolsh - ujdzie, Carlsberg - lubie. Siki Fosters - lubie! Ale i tak lubie Cidery naaaaj
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Ale coś mi tu nie gra - od czego są karty egzaminacyjne w takim razie?
A ogólnie to śmiesznie było
Kobita szuka dziewczynie karty, szuka i szuka, a po chwili stwierdza "Dam pani nową kartę. W tym burdlu nic nie można znaleźć" 

Jezdem w lesie
Nic nie zrobiłam, bo miałam po dziurki w uszach bieżącej roboty.
Dostałam od teściowej