Scent Bar VII - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-21, 18:33   #1861
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ładnie to tak z cudzego nieszczęścia się natrząsać?

Na wieść o zaginięciu kobita wydała się zmartwiona, bo, jak stwierdziła "Jeśli się nie znajdzie, będzie Pan musiał odnaleźć wszystkich wykładowców i pouzupełniać wpisy od nowa" Ale coś mi tu nie gra - od czego są karty egzaminacyjne w takim razie? A ogólnie to śmiesznie było Kobita szuka dziewczynie karty, szuka i szuka, a po chwili stwierdza "Dam pani nową kartę. W tym burdlu nic nie można znaleźć"
Z tymi podpisami to akurat fakt- kumpela miala to samo-zgubiła i musiała wszystkich podpisy zdobyc, z jednym był problem bo już nie żył......
Ale najlepiej miał kumpel-któremu dziekanat zgubił kartę- kazali mu smigać za podpisami z nową karta
Chyba Cię nie pocieszyłam...
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:44   #1862
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja chyba musze rozejrzec się za bronzerem jakimś, matowym, bez dziwnego złotego połysku, który uwidacznia pory.
Ziemia egipska Bi-Kor
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 18:58   #1863
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Agnysko - jak tam inwentaryzacja?
U mnie szczęśliwy koniec
Nie denerwuj mnie kobieto Jezdem w lesie Nic nie zrobiłam, bo miałam po dziurki w uszach bieżącej roboty.
U mnie za to na całą szkołę jest koło 40 stolików, w tym uczniowskich Nie wiem, jak jednocześnie może to obskoczyć 250 uczniów.
Ale wiem, jak to się stało: była tu kiedyś praktykantka (przed moją erą), która dorwała się do kompa (poprzednia sekretarka miała kompofobię i nawet nie wiedziała co i jak, toteż jej nadzór był znikomy). A że była pomysłowa to zaczęła wykasowywać z programu pozycje w inwentarzu o wartości 0,00 zł Dobrze, że ktoś to dość prędko zauważył. Ale co wykasowała, tego nikt nie wie do końca. Mniej więcej doszłyśmy na podstawie poprzedniego spisu. Ale chyba raczej mniej niż więcej doszłyśmy

Cytat:
Napisane przez Yola Pokaż wiadomość
Co fajnego wyszyłaś?
Słonko na granatowym niebie Dostałam od teściowej Ona to zawsze wie, co mi kupić, bo ma dobrą pamięć i słucha przez cały rok, o czym mówię. Kiedyś wspomniałam o wyszywance, że chciałabym, to mi kupiła na początek coś w miarę prostego
Fajną mam teściową

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:05   #1864
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ja bardzo proszę o wirtualnego kopa w d....Znowu mam doła i schizę, że nie znajdę pracy, że leci mi już drugi rok.... Jak ja nienawidzę takich ataków paniki Znowu się dołuję ogłoszeniami, że połowa nie dla mnie, połowa po rozmowach okazuje się, nie tym, czym miała być...

Idę sobie zadrinkować

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:12   #1865
ivanna
Zakorzenienie

Madziku ja cie zaraz walne w czajnik!! Kochana co to za doły? Tak nie można, wiesz ile tracisz właśnie przez taki pesymizm? Nie patrz czy praca jest dla ciebie czy może się nie nadajesz - spróbuj kochana... Ja myślałam że praca w prokuraturze (jako urzędnik) będzie cudowna i co? Poszłam sobie po 3 msc... teraz masz szanse iść i próbować znaleść to co lubisz, naprawdę. Nie warto tak się dołować...

Napisz do mnie na gg 3471230
Stary 2009-01-21, 19:14   #1866
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Madzik - slij CV wszedzie! nie tylko tam, gdzie myslisz, ze Ciebie chca.
Oni sami jeszcze nie wiedza, ze Cie chca!

Wysylaj pod wszelkie interesujace Cie oferty!

Ja tez nie pracuje w zawodzie, w ogole w ciezkim szoku jestem jak z moim wyksztalceniem robie te robote!

Probuj!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:17   #1867
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Ładnie to tak z cudzego nieszczęścia się natrząsać?

Na wieść o zaginięciu kobita wydała się zmartwiona, bo, jak stwierdziła "Jeśli się nie znajdzie, będzie Pan musiał odnaleźć wszystkich wykładowców i pouzupełniać wpisy od nowa" Ale coś mi tu nie gra - od czego są karty egzaminacyjne w takim razie? A ogólnie to śmiesznie było Kobita szuka dziewczynie karty, szuka i szuka, a po chwili stwierdza "Dam pani nową kartę. W tym burdlu nic nie można znaleźć"

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Nie denerwuj mnie kobieto Jezdem w lesie Nic nie zrobiłam, bo miałam po dziurki w uszach bieżącej roboty.
U mnie za to na całą szkołę jest koło 40 stolików, w tym uczniowskich Nie wiem, jak jednocześnie może to obskoczyć 250 uczniów.
Ale wiem, jak to się stało: była tu kiedyś praktykantka (przed moją erą), która dorwała się do kompa (poprzednia sekretarka miała kompofobię i nawet nie wiedziała co i jak, toteż jej nadzór był znikomy). A że była pomysłowa to zaczęła wykasowywać z programu pozycje w inwentarzu o wartości 0,00 zł Dobrze, że ktoś to dość prędko zauważył. Ale co wykasowała, tego nikt nie wie do końca. Mniej więcej doszłyśmy na podstawie poprzedniego spisu. Ale chyba raczej mniej niż więcej doszłyśmy

A to Ty sama to robisz?
Na te ławki to nie ma innego sposobu, jak spis z natury chyba
U nas dostaje się wycinek inwentarza i to się spisuje z natury (ma się zgodzić z zapisem w księgach - zwykle się niezgadza , bo pani, ktora je prowadzi jakoś dziwnie mnoży i odejmuje, a czasem potrafi najpierw coś zubytkować zanim zakupi )

Edit
Madziuś

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-01-21 o 19:21
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:19   #1868
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:

A ogólnie to śmiesznie było Kobita szuka dziewczynie karty, szuka i szuka, a po chwili stwierdza "Dam pani nową kartę. W tym burdlu nic nie można znaleźć"
Ups.... to nie było śmieszne

Cytat:

Słonko na granatowym niebie Dostałam od teściowej Ona to zawsze wie, co mi kupić, bo ma dobrą pamięć i słucha przez cały rok, o czym mówię. Kiedyś wspomniałam o wyszywance, że chciałabym, to mi kupiła na początek coś w miarę prostego
Fajną mam teściową
Fajnie miec fajną teściową , swoją też bardzo lubię, chciaż prezenty kupuje takie ni z gruszki ni z pietruszki

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Ja bardzo proszę o wirtualnego kopa w d....Znowu mam doła i schizę, że nie znajdę pracy, że leci mi już drugi rok.... Jak ja nienawidzę takich ataków paniki Znowu się dołuję ogłoszeniami, że połowa nie dla mnie, połowa po rozmowach okazuje się, nie tym, czym miała być...

Idę sobie zadrinkować
Madzik...
Los się musi odmienic
Cierpliwości i sił

Podrinkujmy

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:26   #1869
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Hecate - no właśnie chciałabym posłać - już mnie dziewczyny tu przekonały, że nie warto ograniczać się do swojej działki. Ale i tak czasem mały wybór

Yolik
- ja też wierzę, że się musi odmienić i tego się trzymam Tylko czasem mam takie dni, momenty, że sama bym siebie huknęła

Frank Zappa

Stary 2009-01-21, 19:31   #1870
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
A to Ty sama to robisz?
Jak mam być już bardzo dokładna to jesteśmy we dwie z mamą
No, ale ja nie wiem jak mam robić spis z natury, jak na sprzętach albo nie ma numerów, albo są jakieś z kosmosu Albo są dwa, bo na przykład ławka czy krzesełko były składane z dwóch części w czasie naprawy. Ja w ogóle mam o tym raczej nikłe pojęcie

Cytat:
Fajnie miec fajną teściową
I teścia też Mój mi ostatnio powiedział "Jaką mamy śliczną synową" Moi teściowie są generalnie bardziej czuli wobec mnie niż moi rodzice. Słyszę od nich dużo miłych słów i zawsze jak się widzimy to mnie wycałują i wyściskają.

Madzik, no to huknij! I do przodu

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 19:37   #1871
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Właśnie się huknęłam Dziewczyny, aż mi czasem głupio, że marudzę Miałam od tego roku tego nie robić, ale czasem mam jakieś takie głupie dni, momenty właśnie. Muszę się postarać nie poddawać złym myślom - czeka mnie długa i mozolna praca nad sobą

Frank Zappa

Stary 2009-01-21, 19:52   #1872
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Idę sobie zadrinkować
Madzik! Ty po prostu przestań myśleć i zacznij szukać!
Ja kombinowałam pół roku- ze to, że tamto, ze to nie dla mnie a tu to mnie nie zechcą, w końcu stwierdziłam że w dupie to mam, napisałam CV i zaczęłam roznosić, akurat w moim fachu to najskuteczniejszy sposób- przynieść papiery i od razu do szefa uderzać z autoreklamą......potem się załamałam bo tempo miałam 3-4 komplety na dzień....no ale trudno-powiedziałam sobie, jak szybciej się nie da to co ja poradzę, no i tak nosiłam cały listopad i grudzień, robotę znalazłam w lutym.
Stary 2009-01-21, 19:57   #1873
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Madzik! Ty po prostu przestań myśleć i zacznij szukać!
Ja kombinowałam pół roku- ze to, że tamto, ze to nie dla mnie a tu to mnie nie zechcą, w końcu stwierdziłam że w dupie to mam, napisałam CV i zaczęłam
roznosić, akurat w moim fachu to najskuteczniejszy sposób- przynieść papiery i od razu do szefa uderzać z autoreklamą......potem się załamałam bo tempo miałam 3-4 komplety na dzień....no ale trudno-powiedziałam sobie, jak szybciej się nie da to co ja poradzę, no i tak nosiłam cały listopad i grudzień, robotę znalazłam w lutym.

O to tak jak ja - z tym, że od niedawna zaczęłam też mieć to w d... i też roznoszę gdzie popadnie, albo tam gdzie chcę - tzn. tam gdzie chciałabym ewentualnie pracować Trzeba jeszcze rozszerzyć pola

Kurczaki, jak jak nie lubię tych swoich nagłych ataków "paniki"

Frank Zappa

Stary 2009-01-21, 19:57   #1874
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Jak mam być już bardzo dokładna to jesteśmy we dwie z mamą
No, ale ja nie wiem jak mam robić spis z natury, jak na sprzętach albo nie ma numerów, albo są jakieś z kosmosu Albo są dwa, bo na przykład ławka czy krzesełko były składane z dwóch części w czasie naprawy. Ja w ogóle mam o tym raczej nikłe pojęcie
Zdroworozsądkowo - to trzeba by spisać wszystko co stoi (jak ma sygnaturę to z sygnaturą, a jak nie ma, to opisać sprzęt w miarę dokładnie) włażąc nawet w mysie dziury i dopasować do tego, co jest w inwentarzu. Brakujące rzeczy zubytkować, a jak już się dojdzie co jest co mniej więcej to od razu zasygnować - tylko, że to nie jest robota na czas roku szkolnego a raczej na wakacje, bo trzeba na to pewnie z miesiąc względnego spokoju. No i uzgodnić trzeba by takie działanie z osobą odpowiedzialną materialnie za całość, żeby pozwoliła spisać braki.

Nie drukujecie inwentarzy z komputera, żeby była kopia papierowa, jakby coś padło?
Nie wiem jak sekretariaty, ale biblioteki jeśli prowadzą inwentarze w formie elektronicznej, to mają obowiązek drukować co jakiś czas kolejne strony inwentarzy

Wspólczuję w każdym razie i już nie drażnię

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2009-01-21 o 19:59
Stary 2009-01-21, 20:03   #1875
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
O to tak jak ja - z tym, że od niedawna zaczęłam też mieć to w d... i też roznoszę gdzie popadnie, albo tam gdzie chcę - tzn. tam gdzie chciałabym ewentualnie pracować Trzeba jeszcze rozszerzyć pola

Kurczaki, jak jak nie lubię tych swoich nagłych ataków "paniki"
No to widze że dośc szybko przeszłaś do prawidłowego etapu, czyli działania a nie bezsensownego myślenia Ja przy swoim szukaniu roboty miałam tyle "przygód", że do dziś je opowiadam

Cytat:
Zdroworozsądkowo - to trzeba by spisać wszystko co stoi (jak ma sygnaturę to z sygnaturą, a jak nie ma, to opisać sprzęt w miarę dokładnie) włażąc nawet w mysie dziury i dopasować do tego, co jest w inwentarzu. Brakujące rzeczy zubytkować, a jak już się dojdzie co jest co mniej więcej to od razu zasygnować - tylko, że to nie jest robota na czas roku szkolnego a raczej na wakacje, bo trzeba na to pewnie z miesiąc względnego spokoju. No i uzgodnić trzeba by takie działanie z osobą odpowiedzialną materialnie za całość, żeby pozwoliła spisać braki.

Nie drukujecie inwentarzy z komputera, żeby była kopia papierowa, jakby coś padło?
Nie wiem jak sekretariaty, ale biblioteki jeśli prowadzą inwentarze w formie elektronicznej, to mają obowiązek drukować co jakiś czas kolejne strony inwentarzy

Wspólczuję w każdym razie i już nie drażnię
Już widze jak Agnyska wpada na lekcje i wyrywa uczniom krzesełka spod tyłków
albo włazi pod ławkę aby spisać numerki...
Stary 2009-01-21, 20:14   #1876
BigMama
Zakorzenienie

Cytat:
Już widze jak Agnyska wpada na lekcje i wyrywa uczniom krzesełka spod tyłków
albo włazi pod ławkę aby spisać numerki...
Wizja kusząca, ale jakoś mi do Agnyski nie pasuje - nie wygląda mi ona na kobietę, która coś komuś by wyrwała

Problem w tym, że inwentaryzuje się na koniec roku kalendarzowego, który za diabła nie chce się zbiec z końcem roku szkolnego.
Dlatego mądry szef dałby teraz sobie spokój z dokładnością , a za porządki wziąłby się w tzw. martwym sezonie. Ale jak wiemy szefowie są różni.

Stary 2009-01-21, 20:55   #1877
Zuziunia
BAN stały

Rozsadza mnie czajnik, więc zapodaje sobie żubra...chociaz zdecydowanie wole Tyskie, nie wiem czemu to paskudztwo sobie kupiłam.

W piatek jadę kupic kompa wreszcie.

W pracy afera..że szkoda gadać, na szczęście mnie bezpośrednio nie dotyczy.

Ale sekretariat dzisiaj to jakby tajfun przeszedł, kłótnie, łzy...ach szkoda ghadac a ja jak między młotem a kowadłem...i nie tylko ja.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 21:01   #1878
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Facet moj wlasnie mi rzecze
'chlip chlip do dziadka dzwonilem podziekowac za 1k jaki mi dal. Wiesz, on tez byl w Egipcie, ale mnie to zaskoczylo. chlip chlip. Teraz mi smutno... chlip chlip. On tak sie ucieszyl, ze mnie uslyszal, bo on teraz juz sam jest chlip chlip'

Wkrewilam sie teraz tak, ze poziom mej frustracji przekroczyl dopuszczalne.

Jak on smie! takie rzeczy do mnie wygadywac! Mieszkam tysiace kilometrow od domu, ze swiadomoscia, ze czas z ukochana babcia mi ucieka. Ze czas z mama, mlodosc siostry...

A jemu jest teraz troche smutno!!!!!!! jego dziadek mieszka od niego 7 minut autobusem!

Zjechalam bo nie znosze czegos takiego.

Nie odzywa sie do mnie.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-01-21, 21:11   #1879
gryx82
BAN stały

Cytat:
Z tymi podpisami to akurat fakt- kumpela miala to samo-zgubiła i musiała wszystkich podpisy zdobyc, z jednym był problem bo już nie żył......
Ale najlepiej miał kumpel-któremu dziekanat zgubił kartę- kazali mu smigać za podpisami z nową karta
Chyba Cię nie pocieszyłam...
No... nie bardzo

Cytat:

Idę sobie zadrinkować
Madzik, a co było mówione? W ten Nowy Rok weszłaś przecież pełna optymizmu i wiary w szczęśliwa przyszłość No... proszę się ogarnąć

Cytat:
Ups.... to nie było śmieszne
To było tak absurdalne, że mało się tam nie posikałem Nie ma to jak nazwać rzecz po imieniu

Cytat:
Rozsadza mnie czajnik, więc zapodaje sobie żubra...chociaz zdecydowanie wole Tyskie, nie wiem czemu to paskudztwo sobie kupiłam
Też nie lubię Żubra
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 21:14   #1880
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Madzik, a co było mówione? W ten Nowy Rok weszłaś przecież pełna optymizmu i wiary w szczęśliwa przyszłość No... proszę się ogarnąć

Tak jest!

Frank Zappa

Stary 2009-01-21, 21:14   #1881
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:

Też nie lubię Żubra
w dupach sie, panie dziejku, poprzewracalo!

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-01-21, 21:15   #1882
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
(...).

Jak on smie! takie rzeczy do mnie wygadywac! Mieszkam tysiace kilometrow od domu, ze swiadomoscia, ze czas z ukochana babcia mi ucieka. Ze czas z mama, mlodosc siostry...

A jemu jest teraz troche smutno!!!!!!! jego dziadek mieszka od niego 7 minut autobusem!

Zjechalam bo nie znosze czegos takiego.

Nie odzywa sie do mnie.
Wiesz co? Powiem tylko ze masz racje. Ja bym zrobiła chyba tak samo tzn. strzeliła gadko-z***..ke moralna.

Ja rozumiem ze to ja cs powiem o samotności babć (3 bo są same bez dziadków) ale dzwonie do nich regularnie co 1-2 tygodnie. No ale ja mam babcie po 400 km od siebie.

Jak mieszkałam z rodzicami to nie było mowy bym babć nie odwiedziła raz w tygodniu.
A wiązało się to przeważnie (jak było ładnie i ciepło bo jak było zimno to ojciec z nami jeździł samochodem lub dawał samochód) z jazda pociągiem i drałowaniem od stacji 4 km pieszo.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki

Edytowane przez Eenax
Czas edycji: 2009-01-21 o 21:16
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-21, 21:22   #1883
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Wiesz co? Powiem tylko ze masz racje. Ja bym zrobiła chyba tak samo tzn. strzeliła gadko-z***..ke moralna.
No juz myslalam, ze sie czepiam (znow).

Ale to takie dziecko (27 letnie) pod kloszem trzymane, poklady egoizmu poprostu nieprzebrane. I taka bezmyslnosc.

Normalne, ze sie odwiedza rodzine. Ja nawet do rodzicow ojca zachodze jak jestem tylko w PL... a nie kochamy sie wielce.

Moze ja zazdrosna, ze ja do swojej kasy dojsc musze sama?

Ale tylko czekam na dzien, w ktorym jasnie pan ruszy swoj dziewiczy tylek i pojdzie na swoje. Dla mnie jest chore, ze zarabiajacy facet nie lozy na dom... ba! nawet jedzenie sponsoruja rodzice bo z nimi mieszka.

Ja bardzo dopinguje wyprowadzke - bedzie sie dzialo!

A gadki o moim wiecznym 'niemaniu' kasy ucinam szybko, jednym i tym samym tekstem.
'zacznij placic swoje rachunki, rent, robic zakupy nie tylko nowych ciuszkow i zobaczymy'

To bedzie szkola zycia - learn to swim!

(a propos kasy - odzyskalam po 2 miesiach szarpanin pieniadze za kurtke... a on mowi 'o Twoje holiday money' zeby odkladac w swinke juz na mysl o wakacjach za 5 miesiecy... odpowiedzialam 'sory ale nie - wydam na alkohol, dragi i meski dzi(e)wki' . Znow sie poczul urazony moim zartem)

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez hecate
Czas edycji: 2009-01-21 o 21:31
Stary 2009-01-21, 21:26   #1884
gryx82
BAN stały

Cytat:
w dupach sie, panie dziejku, poprzewracalo!
A że niby dlaczego?
Stary 2009-01-21, 21:28   #1885
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
A że niby dlaczego?

Taka to ta nasza mlodziez dzis...

na piwo wybrzydzac?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-01-21, 21:41   #1886
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Taka to ta nasza mlodziez dzis...

na piwo wybrzydzac?
Za duzo gatunków...co jeden to gorszy niestety...
Stary 2009-01-21, 21:43   #1887
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Za duzo gatunków...co jeden to gorszy niestety...

Napij sie nalewki za 4 zlote i Zubr bedzie sie miodem z ustach wydawal

Eh ten dobrobyt

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2009-01-21, 21:45   #1888
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napij sie nalewki za 4 zlote i Zubr bedzie sie miodem z ustach wydawal

Eh ten dobrobyt
hehe, jednak tyskie ponad wszystkie a z soczkiem miód malina..i to jest to co lubię..mimo ze sporo osób twierdzi ze piwo z sokiem to juz nie piwo, ale co z tego ja to lubię...coż mnie podkusiło aby tego zubra kupic..głupia ja..
Stary 2009-01-21, 21:48   #1889
gryx82
BAN stały

Tyskie, Żywiec, Lech, Heineken i Warka Strong
Stary 2009-01-21, 21:51   #1890
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Tyskie, Żywiec, Lech, Heineken i Warka Strong

Warka silna dobra

Tyskie z sokiem - dobre.

Stella Artois - dobre, grolsh - ujdzie, Carlsberg - lubie. Siki Fosters - lubie!

Ale i tak lubie Cidery naaaaj

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości