Lubelskie Panny Młode cz. IV - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-01-21, 14:51   #2641
czerwonafasolka
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV

Znowu powracam z kwestią fryzjera/fryzjerki;-) Powoli zniechęcam się do salonu U Ani. Mam kolejny na oku, salon Anny Chołoty na Bursztynowej, a fryzjerka Edyta, podobno bardzo dobra;-) ktoś coś słyszał?

Co do nazwiska, ja chyba będę mieć dwa;-) moje jest dość długie, a mojego mężczyzny krótkie, więc w sam raz i obydwa na K;-) No i muszę przyznać, że moje ładniejsze, więc mam trochę dylemat
czerwonafasolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 15:07   #2642
czerwonafasolka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Pewnie To Ula z Prestiżu http://salonprestiz.lublin.pl/home.html Zobaczę jeszcze co stworzy na mojej głowie w lutym, ale na razie nastawiam się, że to ona mnie uczesze. Bardzo podobało mi się jak uczesała mnie na wesele moich znajomych, słuchała moich sugestii, zajmowała się tylko mną a nie 5 innymi klientkami na raz i cena tez była bardzo ok.
A możesz powiedziec jak cenowo wygląda u tej Uli;-) byłam na jej stronie, ciekawie to wygląda;-)
Stary 2009-01-21, 15:36   #2643
gosia j.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czerwonafasolka Pokaż wiadomość
Znowu powracam z kwestią fryzjera/fryzjerki;-) Powoli zniechęcam się do salonu U Ani. Mam kolejny na oku, salon Anny Chołoty na Bursztynowej, a fryzjerka Edyta, podobno bardzo dobra;-) ktoś coś słyszał?

Co do nazwiska, ja chyba będę mieć dwa;-) moje jest dość długie, a mojego mężczyzny krótkie, więc w sam raz i obydwa na K;-) No i muszę przyznać, że moje ładniejsze, więc mam trochę dylemat
Znam Edyte z dawnych czasow jak zaczynala i zawsze ladnie czesala. Kuzynka mojego meza u niej robila i wyszlo naprawde ciekawie. Ale tylko Edyte od Choloty polecam, nikogo innego. NAwet sama wlascicielka ladnie nie czesze.

gosia j. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 16:14   #2644
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
A możesz powiedziec jak cenowo wygląda u tej Uli;-) byłam na jej stronie, ciekawie to wygląda;-)

Jeszcze niedawno na stronie był cennik i upięcie kosztowało 60-80zł. Jeśli ceny się zmieniły to napisze Wam po wizycie u niej Ulę wynalazłam właśnie na Wizażu parę lat temu, chwaliły ją PM , które czesała Na stronie nie ma za dużo i trudno ja namierzyć w sieci.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 16:28   #2645
czerwonafasolka
Raczkowanie

No to mamy dwie dobre fryzjerki na bursztynowej;-)
Stary 2009-01-21, 17:41   #2646
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Napisane przez gosia j. Pokaż wiadomość
Znam Edyte z dawnych czasow jak zaczynala i zawsze ladnie czesala. Kuzynka mojego meza u niej robila i wyszlo naprawde ciekawie. Ale tylko Edyte od Choloty polecam, nikogo innego. NAwet sama wlascicielka ladnie nie czesze.
POPIERAM,jak tam to TYLKO p.Edyta,
najprawdopodobniej bedzie mnie czesac, ale jeszcze nic pewnego

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Jeszcze niedawno na stronie był cennik i upięcie kosztowało 60-80zł. Jeśli ceny się zmieniły to napisze Wam po wizycie u niej Ulę wynalazłam właśnie na Wizażu parę lat temu, chwaliły ją PM , które czesała Na stronie nie ma za dużo i trudno ja namierzyć w sieci.
szkoda ze na stronie nie ma wiecej fryzurek

a co do nazwiska, to wlasciwie sama nie wiem czy moje i Tz-a pasuja do siebie, ale nie wyobrazam sobie pozbyc sie wlasnego, tylko dlatego ze wychodze za maz

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 17:50   #2647
aloy
Raczkowanie

a ja zmienię nazwisko moje mi się nie podoba i bardzo się cieszę że zmienię na ładniejsze

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 19:03   #2648
froggie
Zakorzenienie

Mi to jest wszystko jedno czy bede mieć swoje nazwisko, podwójne czy TZta.
szkoda ze imienia podczas slubu się nie zmienia

Wy myślicie o upięciach i fryzjerze a ja o tym zeby sciąc włosy i mieć święty spokój z nimi.
Stary 2009-01-21, 19:06   #2649
marteczka266
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
Mi to jest wszystko jedno czy bede mieć swoje nazwisko, podwójne czy TZta.
szkoda ze imienia podczas slubu się nie zmienia

Wy myślicie o upięciach i fryzjerze a ja o tym zeby sciąc włosy i mieć święty spokój z nimi.
mnie za każdym razem u fryzjera kusi, żeby powiedzieć: na boba poproszę

a co do nazwiska to chciałabym podwójne, mam krótkie imię, swoje nazwisko krótkie i TŻ-ta nazwisko krótkie do tego pasuje, przynajmniej moim zdaniem
marteczka266 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 19:16   #2650
OlaSzt
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny, przeglądam wasze forum od jakiegoś czasu i muszę powiedziec, że czerpię od was bardzo dużo przydatnych informacji. W związku z tym, że sama szykuje się do swojego ślubu, chaiłabym zapytać co sądzicie o zespole Kaktus. Być może była juz o nim mowa, ale nei moge się doszukac za bardzo. Z informacji jakie droga mailową, dowiedziałam się, że w ich składfzie może grać Dariusz Tokarzewski z Voxu. Co prawda cena wtedy mocno wzrasta, ale może warto. Widziałyście może ta kapele w akcji z Panem Dariuszem?

Od jutra zabieram się za szukanie kamerzysty i fotografa
PS.
Nazwisko męża rzecz jasna i to zdecydowanie
OlaSzt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 19:36   #2651
sylwiakruk
Raczkowanie

GG do sylwiakruk

Hej dziewczyny
A ja mam takie pytanie: czy kiedyś byłyście, widziałyście, a może same organizowałyście wesele w plenerze? Czy wiecie co i jak, jak załatwiać, jaka firma cateringowa najlepsza? Jakieś porady opinie? Oczywiście wesele byłoby w sierpniu w samym srodku wakacji...co sądzicie o takim pomyśle?

A nazwisko również zmienię....
Stary 2009-01-21, 20:00   #2652
iwonka861
Rozeznanie

Ja także zmienię nazwisko na Tż,mimo iż nie jest za piękne,ale chyba lepsze od mojego Oba nazwiska czteroliterowe, i kompletnie do siebie nie pasują, więc ten dylemat mam z głowy
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 20:01   #2653
Matplaneta
Raczkowanie

Dziewczyny, czy ktoraś z Was orientuje się jak to jest z rezygnacją z sali weselnej już po wplaceniu zaliczki? Czy tylko zaliczka przepada?
Matplaneta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 20:28   #2654
chanel77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
spotkam dziś którąś z Was w Św. Rodzinie? :P
ja byłam dzisiaj bardzo fajna konferencja, przynajmniej nam sie podobało
chanel77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 20:31   #2655
ana_01
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
Z takich samych względów..tzn świetego spokoju, ja mam krótkie włosy i nie wyobrażam sobie siebie z długimi włosami...nawet taka impreza jak ślub jakoś mnie nie mobilizują do zapuszczania..
Cytat:
Napisane przez marteczka266 Pokaż wiadomość
Zespól ze Świdnika, nawet się nad nim zastanawiałam, grają ładnie - 2 panów i jedna pani. Ciekawe jest, że jeden z panów gra na saksofonie i jak jest taniec młodych to wychodzi na parkiet i koło nich gra jakąś solówkę. Widziałam ich demo i płytę z wesela - osobiście bardzo ich chciałam, ale sponsorzy (czytaj: rodzice) woleli inny zespół
Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
slyszalam ze fajnie graja, znajoma mojego Tż miala ich na weselu
Właśnie mam ich demo, oglądałam, ale nie widziałam ich na żywo, na tej płycie, którą mi dali nie ma zbyt dużo materiału, nie ma też oczepin..szkoda co do tej solówki na saksie to fajna sprawa- widziałam na płycie. Mają u mnie jednego plusa, a nawet dwa Wydają się być sympatycznymi ludzmi, a dwa..wedle ich spisu piosenek mają nawet sporo disco polo w repertuarze, a ja to lubię))

Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy ktoraś z Was orientuje się jak to jest z rezygnacją z sali weselnej już po wplaceniu zaliczki? Czy tylko zaliczka przepada?
hmm.. zaliczka tylko przepada.
Stary 2009-01-21, 20:38   #2656
agalbn
Raczkowanie

czesc forumowiczki.pisze posta odnosnie zespolu kaktus.oluszt jesli interesuje cie ten zespol to z gory odadzam.bylam na weselu w maju gdzie grali i powiem w wielkim skrucie ze sa do bani.przerwy maja baaardzo dlugie,repertuar zatrzymal sie u nich na utworach z lat 90-tych a pani wokalistka ok.24.00 wygladala jakby uszlo z niej zycie a gdy pytalam sie jej czy cos jej nie dolega w odpowiedzi uslyszalam ze jest juz bardzo zmeczona.zapomnialam dodac ze gdy goscie jedli cieple posilki zarowno na poczatku wesela jak i wtrakcie nie grala zadna muzyka wiec slychac bylo tylko brzek szkla i widelcy.no i najwazniesze zazwyczj oczepiny zapowiadane na godzine 24.00 odbywaja sie o tej porze natomiast u nich odbylo sie 40 min.po zapowiedzeniu no i oczywiscie rowniez nie byla puszczana zadna muzyka.jest tez plus w tej calej histori otoz PM otrzymali malutkiego kaktusika za 2zl na nowa droge zycia od zespolu.jeszcze nigdy nie bylam na tak fatalnie poprowdzonym weselu ale to rzecz gustu i upodoban moze to tylko wowczs tak katasstrofalnie sie zachowal zespol ale u mnie na pewno grac to oni niebeda.serdecznie pozdrawiam i zycze wytrwalosci w poszukiwaniach.
agalbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 20:39   #2657
grusiaczek84
Raczkowanie

Witamy na naszym forum
Cytat:
Napisane przez sylwiakruk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
A ja mam takie pytanie: czy kiedyś byłyście, widziałyście, a może same organizowałyście wesele w plenerze? Czy wiecie co i jak, jak załatwiać, jaka firma cateringowa najlepsza? Jakieś porady opinie? Oczywiście wesele byłoby w sierpniu w samym srodku wakacji...co sądzicie o takim pomyśle?
Nie byłam na takim weselu, ale myśle, że jest to napewno bardzo ciekawy pomysł Tu masz informacje na ten temat, może się coś przyda:
http://www.lisaferrera.pl/informatio...352&info_id=29
Cytat:
Napisane przez Matplaneta Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że po to są zaliczki ale upewnij się bo na umowie którą podpisaliście na pewno są wszystkie warunki
grusiaczek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 21:13   #2658
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez OlaSzt Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, przeglądam wasze forum od jakiegoś czasu i muszę powiedziec, że czerpię od was bardzo dużo przydatnych informacji. W związku z tym, że sama szykuje się do swojego ślubu, chaiłabym zapytać co sądzicie o zespole Kaktus. Być może była juz o nim mowa, ale nei moge się doszukac za bardzo. Z informacji jakie droga mailową, dowiedziałam się, że w ich składfzie może grać Dariusz Tokarzewski z Voxu. Co prawda cena wtedy mocno wzrasta, ale może warto. Widziałyście może ta kapele w akcji z Panem Dariuszem?

Od jutra zabieram się za szukanie kamerzysty i fotografa
PS.
Nazwisko męża rzecz jasna i to zdecydowanie
Cytat:
Napisane przez agalbn Pokaż wiadomość
czesc forumowiczki.pisze posta odnosnie zespolu kaktus.oluszt jesli interesuje cie ten zespol to z gory odadzam.bylam na weselu w maju gdzie grali i powiem w wielkim skrucie ze sa do bani.przerwy maja baaardzo dlugie,repertuar zatrzymal sie u nich na utworach z lat 90-tych a pani wokalistka ok.24.00 wygladala jakby uszlo z niej zycie a gdy pytalam sie jej czy cos jej nie dolega w odpowiedzi uslyszalam ze jest juz bardzo zmeczona.zapomnialam dodac ze gdy goscie jedli cieple posilki zarowno na poczatku wesela jak i wtrakcie nie grala zadna muzyka wiec slychac bylo tylko brzek szkla i widelcy.no i najwazniesze zazwyczj oczepiny zapowiadane na godzine 24.00 odbywaja sie o tej porze natomiast u nich odbylo sie 40 min.po zapowiedzeniu no i oczywiscie rowniez nie byla puszczana zadna muzyka.jest tez plus w tej calej histori otoz PM otrzymali malutkiego kaktusika za 2zl na nowa droge zycia od zespolu.jeszcze nigdy nie bylam na tak fatalnie poprowdzonym weselu ale to rzecz gustu i upodoban moze to tylko wowczs tak katasstrofalnie sie zachowal zespol ale u mnie na pewno grac to oni niebeda.serdecznie pozdrawiam i zycze wytrwalosci w poszukiwaniach.

Teraz to dopiero zacznę miec koszmary Bo mam zamówiony ten zespół i szczerze mówiąc miałam nadzieję że będzie fajny. Nie wiem jak z tymi przerwami dokładnie jest ale z tego co ja rozmawiałam to puszczają muzykę między posiłkami no a z wokalistką... ehh głos ma ładny ale jako kobieta może miec trudne dni chociaz wiem , że jako profesjonalistka nie powinna w ten sposób się zachowywać. No chyba się zapłacze jak będzie tragicznie albo

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 21:14   #2659
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość

a gzdie ty wyczytałaś że w tym salonie można te suknie wypożyczyć??

a jest jest trzeba dobrz przeczytać na ich strince koszt jest 50% mniejszy

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 21:25   #2660
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiakruk Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

A nazwisko również zmienię....
niestety nie mieszkamy w tropikach pogody zagwarantować nie można, trzeba koniecznie duuuzy namiot

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-01-21, 21:35   #2661
grusiaczek84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
a jest jest trzeba dobrz przeczytać na ich strince koszt jest 50% mniejszy
Na stronce jest informacje o wypożyczaniu, ale jest też o promocjach - nawet do 11%

A co do salonu LillYes to nie wytrzymałam i pojechałam dziś zobaczyć Wszystko fajnie, ale salon dopiero ruszył, mają jeszcze mało wzorów sukien, ale na pewno się rozwinie
suknie MS ehh kosztują jak dla mnie za drogo (ok. 3.5 tyś), po za tym mają strasznie długieee treny i sporo ważą - rozczarowałam się trochę
grusiaczek84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 22:07   #2662
smieszek
Przyczajenie

Cytat:
Możesz podać jakieś namiary na Edytę? W jakim salonie pracuje?
smieszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 22:18   #2663
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grusiaczek84 Pokaż wiadomość
Na stronce jest informacje o wypożyczaniu, ale jest też o promocjach - nawet do 11%

A co do salonu LillYes to nie wytrzymałam i pojechałam dziś zobaczyć Wszystko fajnie, ale salon dopiero ruszył, mają jeszcze mało wzorów sukien, ale na pewno się rozwinie
suknie MS ehh kosztują jak dla mnie za drogo (ok. 3.5 tyś), po za tym mają strasznie długieee treny i sporo ważą - rozczarowałam się trochę
kurde to dla mnie też dużo ja się nastawiam max na 2000 za sukienkę

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-01-21, 22:22   #2664
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:

oj moja droga odradzam. jeśli będzie cię robiła
anka to nastaw się na min 2 godziny spuszczania się nad twoją fryzurą a jak praktykanci to będą ci np 3 osoby robiły jeden balejage i z każdej strony będzi eco innego.
Wieczne poślizgi czasowe, ale się wycwanili, bo jak tylko przyjdziesz to ci umyją głowę, żebyś nie uciekła, wieczny mlyn i harmider! Fuuu....i nic specjalnego! wiele osób od niej odchodzi

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-01-21, 23:05   #2665
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Teraz to dopiero zacznę miec koszmary Bo mam zamówiony ten zespół i szczerze mówiąc miałam nadzieję że będzie fajny. Nie wiem jak z tymi przerwami dokładnie jest ale z tego co ja rozmawiałam to puszczają muzykę między posiłkami no a z wokalistką... ehh głos ma ładny ale jako kobieta może miec trudne dni chociaz wiem , że jako profesjonalistka nie powinna w ten sposób się zachowywać. No chyba się zapłacze jak będzie tragicznie albo
Calinkinia, nie masz co się przejmować zbyt wcześnie, trzeba być dobrej myśli!!! A nawet jeśli byłoby coś nie tak, to ja na Twoim miejscu wybrałabym w kryzysowej sytuacji tą drugą opcję, zawsze, to będzie weselej,sama zaczniesz wtedy zabawiać gości Don't worry be happy!
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 23:10   #2666
czerwonafasolka
Raczkowanie

Bianeczkaa: Heheh no już co raz bardziej się zniechęcam do tego salonu;-) A co do sukienki to też zamierzam maksymalnie wydać 2000zł. Wiele osób mówi, że to jedyny taki dzień i jeśli się dobrze czuje w sukience dużo droższej to warto wydać...do mnie za bardzo to nie przemawia;-) Zresztą widziałam już kilka ładnych sukien i nie były droższe niż 2tyś.

Namiary na Panią Edytę: Salon Anna Chołota, tel. 081 442 4626
Stary 2009-01-21, 23:13   #2667
smieszek
Przyczajenie

dziękuje czerwonafasolko
smieszek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 23:53   #2668
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bianeczkaa: Heheh no już co raz bardziej się zniechęcam do tego salonu;-) A co do sukienki to też zamierzam maksymalnie wydać 2000zł. Wiele osób mówi, że to jedyny taki dzień i jeśli się dobrze czuje w sukience dużo droższej to warto wydać...do mnie za bardzo to nie przemawia;-) Zresztą widziałam już kilka ładnych sukien i nie były droższe niż 2tyś.

no właśnie. Ja zbytnio tego nie rozumiem, bo nie sztuką jest wydać furę kasy na sukienkę, sztuka jest kupić tanio i zeby była jeszcze piękniejsza i wygodniejsza od tej drogiej Ja widziałam wiele sukienek w cenie ponad 3000 i nie było w nich nic zachwycającego. Jedna to wprost była jakaś kpina. Za duża, zwykłą na ramiaczkach, mega pogrubiała na dodatek dziewczyna założyła majty co jej się cudnie w pup wcinały i odbijały na sukience już nie mówię o fakcie że na poprawiny przyszła w zwykłej bluzce a jej już mąż w bluzie od dresu moja mama wyglądała 100 razy lepiej od niej a była tylko gościem

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2009-01-22, 01:32   #2669
egwene6
Rozeznanie

Cytat:
no właśnie. Ja zbytnio tego nie rozumiem, bo nie sztuką jest wydać furę kasy na sukienkę, sztuka jest kupić tanio i zeby była jeszcze piękniejsza i wygodniejsza od tej drogiej Ja widziałam wiele sukienek w cenie ponad 3000 i nie było w nich nic zachwycającego.
Nie mogę się z Tobą zgodzic - niestety jest tak że za jakośc się płaci. Nie twierdzę że nie ma sukienek w których przepłaca się za markę czy nazwisko projektanta ale jednak jest tak że zazwyczaj tańsze sukienki to gorsze materiały i mniej staranne wykonanie. Oczywiście w wielu przypadkach wybór jest podyktowany budżetem ale według mnie nie jest prawdą że nie warto wydac trochę więcej jeśli można sobie na to pozwolic

12.09.2011
Emma i Gabriel już z nami
egwene6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-22, 06:55   #2670
aniamalus
BAN stały

Cytat:
monia 1 najładniejsza ja mieszkam obok i nie omieszkam się przejść tam już mnie mama sama namawiała a jak cenowo?? szyją na miarę??

mnie się z kolei podoba ta:
http://lillyes.pl/suknie.php?p=2&m=Atena_2&n=6
http://lillyes.pl/suknie.php?p=1&m=Anna_Lazur&n=0
http://lillyes.pl/suknie.php?p=3&m=Elena&n=12

no ale z moją figurą to się raczej mogę pożegnać

oooo można tam wypożyczyć! a ciekawe czy uszyć i zostawić też można?
Co do sukni to warto odwiedzić Mirandę - na jej stronie www.miranda.net.pl może nie ma zachwycających zdjęć ale to co potrafi wyczarować Jolanta Patronowicz to już inny temat. Z tego co wiem niektóre suknie Macieja Zienia są tam szyte. Jeżeli chodzi o finanse to jak porównywałam czasami nawet połowa tej kwoty co trzeba zapłacić w sklepie z pięknymi marmurami na Narutowicza
aniamalus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości