|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
A w żonatych gmerologach-amatorach nie ma nic atrakcyjnego Też bym nie odpisywała.
|
|
#1922 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
-nie ważne czymCytat:
|
|
#1923 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Fajny pomyśł Cytat:
A talentu zazdraszczam i gratuluję zapunktowania
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym przesłała te sms -y jego jego żonie
![]() Wiem, łokrutna jestem, ale dla takich czynów nie mam litości.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę obcykam w świetle dziennym swoje flakony, nawet te których raczej się nie podrabia, na wypadek jakby ktoś jednak miał wątpliwości że jednak mogła mu się trafić podróba.
W poniedziałek założę wątek. Jaki tutuł proponujecie?
|
|
#1926 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Madziczko, masz 100% racji, niestety nie znam osobnika aż tak blisko, żebym dysponowała jakimkolwiek kontaktem do jego małżonki.
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2009-01-22 o 12:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, myślałam, że znasz ich oboje.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1928 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie, w momencie, kiedy poznałam jego, fakt pozostawania w związku małżeńskim starannie ukrył. A że nie mam w zwyczaju nawiązywać znajomości o charakterze erotycznym z mężczyznami, o których wiem, że pozostają w związku, znajomość (jak mi się zdawało) zakończyłam.
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotografie orginalnych flakonów perfum - tutaj porównasz!! może taki? |
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry tytuł -krótki, zwięzły i na temat
Ja zaproponuję taki - W tym wątku sprawdzisz jak powinien wyglądać oryginał.
|
#1931 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Auć!!!!!! Całą zimę jak do tej pory przechodziłam bez problemów, śnieg nie śnieg, ślisko nie ślisko, a przed chwilą jak nie wykonam klęk podparty prosty na środku hali to chyba obydwaj koledzy i obecni klienci mieli ubaw po pachy
pończochy na szczęście całe, kolana i dłonie mniej....
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Tak wygląda oryginał - flakony i etykiety( ew.napisy)
Edit: Margot - Ty jesteś kobieta przewrotna ![]() wspólczuję
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-22 o 13:51 |
|
|
|
#1933 | |||||||
|
Wiedźma
|
Dokładnie tak.
Cytat:
![]() Witaj i miłego... popołudnia. Cytat:
No i że mąz docenił... To świadczy o trafnym wyborze męża. Cytat:
Z powyższych zeznań jasno wynika, że obie musimy przetestować jeszcze raz. Najlepiej porównując nasze wrażenia bezpośrednio. Co Ty na to? ![]() A co do radia - płyty odpadają? Cytat:
Nie znoszę lekarzy. Tylko do dentysty chodzę systematycznie. Ale już ekg odkładam drugi miesiąc... Muszę pójść w końcu... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pomysł zacny i ze wszech miar godny pochwały.
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Wzorcownik flakonów perfum
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Spisałam propozycje, będę coś kombinować.
Obiawiam się że w przypadku niektórych zapachów może być problem np. Euphoria część jest Coty z tego co pamiętam, niektóre Lempickie EDP mają inne naklejki, zależy to chyba od roku produkcji. Tak czy siak jakieś ułatwienie będzie, dla szybkiej weryfikacji aukcji, czy też otrzymanego flakonu. Oby tylko nie pojawiały się tam prośby o weryfikację posiadanych flakonów, tylko same informacyjne posty. W pierwszym poście oczywiście opiszę co i jak. Najwyżej będziemy prosić moderatorki o ciachnięcie off topa. Fotki oryginalnych Chanel i Dior się przydadzą, ja akurat tych nie posiadam .Za wyjątkiem Miss Dior Cherie 30 ml i Dolce Vita 30ml.
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) wątku.
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiecie co u Gwai? Nie pojawia się na forum.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-01-22 o 15:38 |
|
|
|
|
#1938 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W niektórych telefonach jest opcja "zablokuj nadawcę" No i tak jak pisała Sabb, można kolesia żoną postraszyć ![]() Mam to w planach ![]() Odpadają ![]() Cytat:
Ech dałabym chociaż foto swojej Coco, ale jak ja zrobię zdjęcie to nic tylko usiąść i płakać..
|
||
|
|
|
#1939 |
|
Zadomowienie
|
Blue, fajny pomysł
i najlepiej go podwiesić, wtedy nikt nie będzie pytał w innych tematach...Ależ ja jestem dziwna...! Poszłam dziś do sklepu bieliźnianego z chęcia zakupu stanika pod sukienkę studniówkową... Poprosilam o bardotki, pani mi podała dwie, miałam przymierzyć i wybrać... Oba były czarne, oba były fajne... No to kupiłam oba no i obowiązkowo podwiązkę I powiem wam, że to dobry pomysł, gdy nie możecie się zdecydować, co wybrać - kupcie dwa, nie będzie potem dręczyło was sumienie, że to drugie mogłoby być lepsze ![]() A co z Princesską? Ostatnio jej tu nie widziałam...
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale całkiem się zgadzam
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to wina męża bo kazał mi sobie kupić takie staniki jakie mi sie podobają. No to sobie kupiłam sztuk 3 (cielisty róż i biały haftowane w kwiatuszki i czarny gładki T-szertowiec). Moj TZ na widok tych jasnych stwierdził tylko "A fuuuj koronki". Dobrze ze nie wiedział ile te "a fe koronki" kosztowały.
|
|
#1942 |
|
Zadomowienie
|
oooojjj, faceci nie wiedzą, jak my się dla nich poświęcamy i ile to nas kosztuje
chociaż dla ich (i naszego dobra ) lepiej, żeby nie wiedzieli
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mocno się potłukłaś?Pomysł Bluegirl z wątkiem prezentującym zdjęcia oryginałów jest moim zdaniem świetny! Popieram też pomysł Marioli, aby w pierwszym poście (czy nawet 2-3 pierwszych postach) umieścić linki do konkretnych postów ze zdjęciami. Aby ułatwić poszukiwanie, proponowalabym jeszcze, aby osoba wrzucjaąca zdjęcia przykłądowo 5 flakonow wrzucala zdjęcia każdego flakonu do osobnego posta. W ten sposób po kliknięciuw link do danego zapachu wyskocza posty ze zdjęciami tylko danego zapachu, a nie kilku naraz.
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie będę mogła łączyć postów pod postem?
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
ahh szkoda pisać
smutno mi strasznie, zawiodłam się troche... do tego w sobote mam ważne zaliczenie i się skupić teraz nie mogę :/
|
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Ivanka
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

Nawet się nie pofatygowałam odpisać.
A w żonatych gmerologach-amatorach nie ma nic atrakcyjnego
Też bym nie odpisywała.

pończochy na szczęście całe, kolana i dłonie mniej....

.