|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie ButterB ja byłam za tym co Ty, a mój Tżet jest zdania jak Madlen- że trzeba jej pomóc, naprowadzić, on chce abym ja jej zmieniła styl ale to nie jest takie proste.........Ona musiałaby sama chcieć, a ona niby chce ale boi się ![]() I mąż się upiera abym jej pomogła i kupiła jakiś ciuch, jeden ciuch nic nie zmieni ale z drugiej strony od czegoś trzeba zacząć
|
||
|
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee tam leniuszku zaraz, chora jestem przecież ![]() ze zdrowiem już lepiej, obecny antybiotyk w końcu pomaga, kaszel jakby słabnie. Tylko trochę się martwię, bo trochę jakby węch straciłam - katar to już raczej na wykończeniu a ja nadal niezbyt czuję zapachy, mam nadzieję, że mi to przejdzie Cytat:
Ja bym kupiła portfel, bo to najbezpieczniej i największa szansa na to, że jej się spodoba. |
||
|
|
|
#1023 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie schizuj się, no coś Ty ![]() Cytat:
ot tak, żeby czasem mieć inny.Madlen, mnie te bluzki jakoś nie powaliły.. W 1 tez żabot mi sie średnio podoba. W 2 podoba mi się dekolt, ale przesadzili z kokardka i falbankami. Ale jak i tak idziesz do sklepu to zmierzysz i znajdziesz cos dla siebie na pewno ![]() Poemi, narozrabialas coś? Nie przejmuj sie uczelnia, a juz na pewno nie rezygnuj przez nia ze swoich planow
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W związku dopiero namieszam. Ewentualnie TŻ mnie wyprzedzi, ale to raczej ja będę pierwsza... O, to tak jak siostra mojego TŻ-a . Ja jej kupiłam torebkę (bo taka uniwersalna, wybrałam klasyk żeby jej się spodobała, a mi nie było głupio, że kicz kupuję).Z tych propozycji ja bym kupiła portfel. Najbardziej uniwersalny. Na kosmetykach może się nie poznać (a przynajmniej tak twierdzi moja mama w stosunku do siostry TŻ-a, mówi, że ja się tym interesuję, ale ona nie więc dla niej "genialny kosmetyk" będzie tylko "zwykłym kosmetykiem"), kupując ubranie będziesz mieć świadomość, że kupujesz jakieś paskudztwo, ewentualnie kupisz coś co się jej nie spodoba . Z portfelem chyba najłatwiej trafić.Taki śmieszny dialog z wczoraj. Rozmowa telefoniczna. TŻ: [...] bo wkurzony jestem! ja: czemu? TŻ: miałem mamę zawieźć do siostry, ale trochę przysnąłem i wiązłem ją na stację żeby pociągiem pojechała, nagle ona pyta gdzie jadę, a ja jej mówię, że do M. (miasto w którym TŻ wsiada do pociągu, u siebie też ma stację, ale tam nie zatrzymuje się pociąg którym TŻ chciał jechać, a na inne zaspał), stanąłem na skrzyżowaniu, a ona wysiadła ja: i co zrobiłeś? TŻ: nic, pojechałem do M. bo miałem mało czasu ja: nie odzywa się do ciebie? TŻ: nie wiem, nie gadałem z nią ja: aha... TŻ: bo to taka sama wariatka jak ty! ja: wcale nie... TŻ: no w sumie... ty jesteś większą wariatką! Taaaak. Mama TŻ-a zachowała się bardzo w moim stylu . Ale po mnie TŻ musiałby wrócić...
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko ja bym kupiła raczej kosmetyk pielęgnacyjny, bo to raczej "bezpieczny" prezent... na drugim miejscu portfel.
Ciuch... ciekawe czy w ogóle założyłaby to co byś jej kupiła skoro napisałaś, ze boi się zmienić styl.
|
#1026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ejjj...bez przesady, nikt stąd nie znika!!!! Proszę się w tej chwili uspokoić. To na pewno stąd ta sytuacja, że L_V ma nerwową syt. w pracy, a Svinecka troche problemów 'osobistych'. Obie jesteście nerwowe, ale to nie powód, żeby się kłócić, obrażać i zniakć stąd. Przecież ten wątek jest po to, żebyśmy się na wzajem wspierały...a to, że czasem ktoś wyrazi swoje zdanie, troche mniej przyjemnie - zdarza się, wszyscy przecież jesteśmy ludzmi, a nie cyborgami...emocje związane z pracą i życiem osobistym wpływają na to, jak zachowujemy się tutaj... Kochanie, nie ma sensu się kłócić
|
||
|
|
|
#1027 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już prawie 3 tyg.alhoholu zero (najpierw antybiotyki, a teraz dieta )Cytat:
Niekiedy idąc przez życie coś kopie nas w d..., próbuje zniszczyć, stłamsić- upadamy. Trzeba wstać, otrzepać się i iść dalej... ![]() Cytat:
)Ubrania kupuję osobom, które bardzo dobrze znam i wiem, że na 100% trafię w gust i będzie w tym chodzić, a nie wrzuci do szafy Kosmetyki, to dobry pomysł ![]() I jak dostaje jakieś kosmetyki na imieniny od ciotek, czy też koleżanek, to stawia je do szafki. Natomiast zawsze się zużyje uniwersalny zestaw kosmetyków, w którym jest żel pod prysznic, balsam i np.peeling (bo służą do codziennego użytku) |
|||
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko zacytuję ButterB bo napisała wszystko co można o tej sytuacji powiedzieć.... _________________________ _________________________ _________________ Dzieki za wypowiedzi odnośnie prezentu, czyli z Waszych głosów portfel górą
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
napisze ostatni raz w tym watku - zeby nie bylo czasem, ze sie uzalam nad soba albo jestem do wszystkiego negatywnie nastawiona
no wlasnie....ja chcialam wyrazic swoje zdanie, nikogo nie obrazilam no ale niestety ktos inny nie mogl sie powstrzymac sory ale nie chce sie juz tutaj udzielac - po co? potem wyjdzie, ze sie uzalam nad soba albo nie mam klasy zegnajcie.....bede tesknic za Wami wiekszosc z Was jest mi naprawde bliskie zycze powodzenia
|
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Jestem rozbita, właśnie zwolnili jeszcze jedną osobę... Kolegę.
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosia ale będziesz laska chociaż, ciekawa jestem ile zrzucisz na I fazie ? Byłaś już kiedyś ? A z całą reszta odnośnie kosmetyków sie zgadzam _________________________ _________________________ __________________ Svinecka nie znikaj, wątek tworzymy Wszystkie, każda z nas tutaj, i czy jedna kłótnia ma spowodowac że zaczniemy się wykruszać, nie lepiej spojrzeć na to jak napisała ButterB- obydwie macie nierwowy etep w życiu ... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-23 o 13:43 |
|
|
|
|
#1033 |
|
Rozeznanie
|
Nie no dziewczyny.... Podpisuję się tez pod tym co napisała Butter.
Jesteśmy tu po to żeby sobie poplotkowac, pogadac o "dupie marynie" i o poważnych sprawach. Lubimy sie przecież wszystkie bardzo i zawsze się wspieramy. Ok, dziś zrobiło się trochę nerwowo, zdarza się, człowiek nie jest doskonały i trochę go poniesie. Ale to przecież ludzkie, ze znajomymi przyjaciółmi, TŻtami też się czasem kłocimy, a jakoś nie zwiewamy od nich. Więc Sviniecko, jakie znikanie?
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-23 o 13:51 |
|
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam koleżankę która projektuje, świetnie zna się na modzie, jak pójdzie do skleu to wyszuka takie perełki, że aż się rozpływam, a sama ubiera się hmm... nieciekawie. Bo nie przykłada do tego znaczenia i nie czuje potrzeby by to zmienić.Cytat:
. TŻ padnie trupem. Jego rodzina też (bo prawdopodobnie dowie się o tym podczas jutrzejszej uroczystości).Na razie będę się przejmować uczelnią. Chociaż wszyscy mi mówią żebym olała (i nawet sama to mówię koleżance którą zniszczyli gorzej niż mnie)... Ale może kiedyś mi przejdzie i wszystkim pokażę! A co
|
||
|
|
|
#1035 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze że wreszcie możecie sobie odpocząć, szkoda że powodem jest choroba, ale jeśli już lepiej to przez weekend na pewno bedziecie już hasać Nos pewnie zmęczony przez katar, dojdzie do siebie ![]() Cytat:
Jej, najgorsze chyba byłoby właśnie, gdyby dziewczyna założyła ten ciuch- prezent od Dorinki, ale zestawiła go z czymś tak, że ostatecznie i tak będzie wyglądał okropnie. Jeden ciuch to faktycznie chyba za mało. Może Dorinko wybierzcie się na zakupy kiedyś? Będziesz jej guru ![]() Oj... przykre współczuję..Poemi: nie przejmuj się uczelnią. Nie ważne jakich bzdur Ci tam nagadali, po prostu nie mają racji, bądz ponad to. I nie daj się stłamsić idiotom. I nie kombinuj za bardzo z Twoim TŻ ok?
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko nie znikaj. moze L_V troche przesadzila, moze nie...
ja tam wiem ze dosc niedawno tez mi sie oberwalo od niej i wiesz co,miala racje. i chyba jej nawet za to podziekuje, czasem sie taki kopniak przydaje dlatego nie uciekaj, wiadomo zawsze ma sie lepsze dni, czasem gorsze. a w takim "tlumie" nietrudno o roznice zdan ----------- ale mam lajtowy okres-az sie sama dziwie prawie nie boli, moge jesc i w ogole .tylko troche oslabienia czuje. zeby to juz tak zawsze bylo
|
#1037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie niedługo też będziesz mogła sobie na to pozwolić.Ja jestem durna...najbardziej się cieszę na wyjście wieczorne, dlatego, że będę się mogła ładnie ubrać itp itd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo..to widzę, że u Ciebie, jak w mojej byłej pracy. Ciągła rotacja i przerażenie "kiedy dostanę wypowiedzenie ?
|
|||
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może trochę przesadzam, ale jak do tej pory nikt nie pokazał mi tak dobitnie "gdzie jest moje miejsce". Nawet nie chodzi o moją ocenę, ale o komentarz do niej i ocenę innej osoby... Zestawiając to wszystko (no i jeszcze ocenę mojej koleżanki)... Po prostu bez komentarza. |
|
|
|
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie z facetami też się kłócimy i nie uciekamy od nich ![]() Cytat:
Ostatnio Tżet wymyślił, że kupimy jej buty na obcasie , myślałam że padnę ....On nie rozumie, że ona może nie chcieć a ja w jej przypadku też nie mam parcia na metamorfozę ![]() Coś Ty narobiła ? A może w ciąży jesteś co ? |
||
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie kombinuję, po prostu wiem co chcę zrobić zaraz po obronie dyplomu... A co TŻ na to to już inna bajka. Ale jakby nie było żadnych planów nie mam więc chyba mogę wprowadzić swoje... |
|
|
|
|
#1041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zanim ja będę laska, to trochę miesięcy minie ![]() Niestety muszę przyznać, że się zapuściłam i przytyłam w tamtym roku Nie byłam jeszcze nigdy na SB i wiesz dzisiaj rano się ważyłam i od niedzieli wieczór ważę mniej o 2,5Kg , ale to chyba woda na początku.Zaczęłam też znowu na rowerku treningowym jeździć, ale nie mam czasu codziennie Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-23 o 14:03 Powód: błąd |
|||
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc nic takiego miejsca nie miało... A schizuję, bo przez przerwą od tabsów, bolały mnie nogi...i dlatego zrobiłam przerwę...chociaż moja pani gin (była) wcale tego nie doradzała... i teraz się boję, że może przez tabsy mi jakaś żyłka pękła.. takie mam schizy, bo kocham brać tabletki anty (nie te, które biorę teraz...ale po tym opakowaniu wracam do poprzednich) i nie chcę sytuacji, że będę musiała odstawić...
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Po prostu stwierdziłam, że nie ma co marnować czasu, trzeba wykorzystać przerwę w edukacji (no niby ciągle będę chodzić do drugiej szkoły, ale w końcu po coś jest tok indywidualny), w każdym razie plan jest taki, że jak najszybciej gromadzę sporą sumę pieniędzy (jakieś 8 tysięcy mnie zadowoli) i wybywam do Indii w poszukiwaniu nowych doświadczeń życiowych. Takie odświeżenie przed magisterskimi. Problem w tym, że TŻ myśli, że największym szaleństwem jakie mogę w tym czasie zrobić jest przeprowadzka do Krakowa .
|
|
|
|
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze mówiąc to wcale mnie to nie rusza jeśli chodzi o moją osobę. Wątpię czy bym się przejęła jakby mieli mnie zwolnić.
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia to zrzucisz conajmniej 4-5 kg na I FAZIE, najpierw woda ale dobra i woda bo nie wiadomo jak ją z siebie wyrzucić , zdaje się że to mój główny problem właśnie, piję jakieś herbatki co niby mają wypłukiwać tę wodę ale czy tak jest ![]() Gosia ile chcesz zrzucić w sumie ? |
|
|
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy tam nie byłam, ale kobieta nie jest tam dobrze traktowana Cytat:
z tego co czytałam trzeba uważać przy przejście z I fazy na II, bo nieodpowiednie wprowadzanie pokarmów może doprowadzić do ponownego tycia Będę uważać, bo bardzo mi zależy Chciałabym schudnąć ok.10kg (może być nawet 12 ), ale może to być rozłożone na dłuższy okres (nawet do grudnia).Wolę wolniej i na stałe niż szybko i efekt jo-jo |
||
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak sobie rozmyślałam na temat gdzie chcę spędzić te kilka miesięcy to właśnie Indie mi wpadły do głowy . O kuturze Indii trochę wiem (nie ma to jak przygody z sektą) więc będę miała okazję sprawdzić jak to wygląda. No chyba, że przez rok wymyślę coś innego, ale na dzień dzisiejszy obstaję przy podróży do Indii.
|
|
|
|
|
#1048 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój ginekolog też nie doradzał mi robienia przerw... Sama je robiłam od czasu do czasu, żeby się jakoś tak "oczyścić". Chociaż efekt pewnie był głownie psychiczny. A nie sugerowała Ci Twoja gin, o co chodzi z tymi nogami? Chyba jeszcze się nie spotkałam z takim działaniem niepożądanym tabsów. Cytat:
Cytat:
Wow. Powiem tyle: mam znajomych, parę, którzy po obronie pojechali na 5 miesięcy do Azji. Byli praktycznie wszędzie, Indie oczywiście też (spędzali tam nawet sylwestra), wspominają makabrycznie tylko Kalkutę. Strasznie im zazdroszczę. Szczególnie trekkingu w Nepalu... Jedź póki młoda jesteś! ![]() Gosiu, a jak samopoczucie na diecie? Jak ją znosicie Ty i Twój organizm?
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen strasznie ciezko cos sobie zalatwic (wiec o czym pisze
). albo splawiaja albo kaza placic czy dlugo czekac wlasnie zadzwonilam w jedno miejsce to pan tez mi nic nie chcial powiedziec przez telefon, kazal sie zglosic i juz
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale i tak się nie dam i pojadę!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Powtarzam się, ale co tam: ale macie fajnie 

) i nie wiem skąd się wziął, bo nie pamiętam, żebym się uderzyła...i teraz mam schizę, że mi coś pekło przez tablety anty ....
Coś namieszałaś w zwiazku ?
. W związku dopiero namieszam. Ewentualnie TŻ mnie wyprzedzi, ale to raczej ja będę pierwsza... 

wiekszosc z Was jest mi naprawde bliskie 

?
Nigdy tam nie byłam, ale kobieta nie jest tam dobrze traktowana