Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-23, 13:30   #1021
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Może ciuch? Coś ładnego?
Czasem trzeba dojrzeć do zmiany stylu..ale a nóż jej się spodoba i zacznie się starać bardziej?
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu wybrałabym pierwszą opcję - najłatwiej trafić...a jak mówisz, że ma kiepski gust, to może się jej nie spodobać, to co spodoba sie Tobie i jej kupisz...
Ale się wkurzyłam na te kłótnie niepotrzebne, ehhh aż napiszę podt pod postem

No właśnie ButterB ja byłam za tym co Ty, a mój Tżet jest zdania jak Madlen- że trzeba jej pomóc, naprowadzić, on chce abym ja jej zmieniła styl ale to nie jest takie proste.........Ona musiałaby sama chcieć, a ona niby chce ale boi się
I mąż się upiera abym jej pomogła i kupiła jakiś ciuch, jeden ciuch nic nie zmieni ale z drugiej strony od czegoś trzeba zacząć
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:30   #1022
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość

Cześć leniuszku Powtarzam się, ale co tam: ale macie fajnie A jak ze zdrówkiem?

eeee tam leniuszku zaraz, chora jestem przecież
ze zdrowiem już lepiej, obecny antybiotyk w końcu pomaga, kaszel jakby słabnie. Tylko trochę się martwię, bo trochę jakby węch straciłam - katar to już raczej na wykończeniu a ja nadal niezbyt czuję zapachy, mam nadzieję, że mi to przejdzie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
My dzisiaj też coś chlapniemy tradycyjnie , jutro poprawka bo mamy imieniny siostry Tża, później może na 2 godziny wymkniemy się do klubu, wrócimy bladym świtem ( do domu mamy), moja mama z nowu z politowaniem rano na nas spojrzy i powie " Że też Wy nie możecie spokojnie posiedzieć,odpocząć tylko ciągle latacie i latacie " Zawsze tak mówi... A my wtedy, że najlepiej wypoczywamy tak właśnie

P.s. Dowiedziałam sie, że synuś wraca wcześniej z nart, wiec jutro jedzie z nami
To, że ktoś się bez gustu ubiera, to jednak nie jest kwestią jednego prezentu, tak mi się wydaje. Nawet jak jej kupisz jakiś fajny ciuch, tak go zestawi, że ogólnie nadal będzie bezguściem. Takich ludzi nie zmienisz ani ciuchami, ani kosmetykami.
Ja bym kupiła portfel, bo to najbezpieczniej i największa szansa na to, że jej się spodoba.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:31   #1023
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Nie jestem niezniszczalna-właśnie zaczynam się trochę niszczyć... Mam dość..
W dodatku wczoraj podczas kąpieli znalazłam na udzie gigantycznego siniaka (to chyba pewna prawidłowość - gigantyczne udo-gigantyczny siniak ) i nie wiem skąd się wziął, bo nie pamiętam, żebym się uderzyła...i teraz mam schizę, że mi coś pekło przez tablety anty ....

TŻ już się cieszy na kładzenie paneli - lubi...i to chyba jednak lepsza robota niż malowanie. Malowanie to HORROR!!!!
Może TŻ walnął Cię wałkiem do malowania? Albo sama się nim walnęłaś
Nie schizuj się, no coś Ty

Cytat:

Myślałam o
Kosmetykach neutralnych - krem, błyszczyk....
Ciuchach- coś na wyprzedaży w Re....
Portfel- bardzo ładne są wczoraj sobie kupiłam a dzisiaj pomyślałam o niej.......
Dorinko, w Twój gust nie wątpię ani przez chwilę, ale jeśli jej coś wybierzesz, a ona- jak piszesz- gustu nie ma- to pewnie nie bedzie tego nosić. Kosmetyki zawsze bezpieczne, a portfelik to też dobry pomysł, nie znam nikogo komu nie przydałby się nowy ot tak, żeby czasem mieć inny.

Madlen, mnie te bluzki jakoś nie powaliły.. W 1 tez żabot mi sie średnio podoba. W 2 podoba mi się dekolt, ale przesadzili z kokardka i falbankami. Ale jak i tak idziesz do sklepu to zmierzysz i znajdziesz cos dla siebie na pewno

Poemi, narozrabialas coś? Nie przejmuj sie uczelnia, a juz na pewno nie rezygnuj przez nia ze swoich planow
Stary 2009-01-23, 13:33   #1024
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj się chwilowymi porażkami Coś namieszałaś w zwiazku ?
Trzymam kciuki aby wszystko jakoś się poukładało

Dziewczyny pomóźcie, mam do wyboru trzy rodzaje prezentów dla siostry Tża, tylko krótki wstęp....Ona nie ma za bardzo gustu, ztn. nie ubiera się rewelacyjnie, w dodatku z makijażem też nie najlepiej.... No i mam dylemat co jej kupić.

Myślałam o
Portfel- bardzo ładne są wczoraj sobie kupiłam a dzisiaj pomyślałam o niej.......

Co Wy na to ?
Najgorsze, że to nie jest chwilowa porażka, to porażka na całej linii. Aż mi się żyć odechciało . W związku dopiero namieszam. Ewentualnie TŻ mnie wyprzedzi, ale to raczej ja będę pierwsza...

O, to tak jak siostra mojego TŻ-a . Ja jej kupiłam torebkę (bo taka uniwersalna, wybrałam klasyk żeby jej się spodobała, a mi nie było głupio, że kicz kupuję).
Z tych propozycji ja bym kupiła portfel. Najbardziej uniwersalny. Na kosmetykach może się nie poznać (a przynajmniej tak twierdzi moja mama w stosunku do siostry TŻ-a, mówi, że ja się tym interesuję, ale ona nie więc dla niej "genialny kosmetyk" będzie tylko "zwykłym kosmetykiem"), kupując ubranie będziesz mieć świadomość, że kupujesz jakieś paskudztwo, ewentualnie kupisz coś co się jej nie spodoba . Z portfelem chyba najłatwiej trafić.

Taki śmieszny dialog z wczoraj. Rozmowa telefoniczna.
TŻ: [...] bo wkurzony jestem!
ja: czemu?
TŻ: miałem mamę zawieźć do siostry, ale trochę przysnąłem i wiązłem ją na stację żeby pociągiem pojechała, nagle ona pyta gdzie jadę, a ja jej mówię, że do M. (miasto w którym TŻ wsiada do pociągu, u siebie też ma stację, ale tam nie zatrzymuje się pociąg którym TŻ chciał jechać, a na inne zaspał), stanąłem na skrzyżowaniu, a ona wysiadła
ja: i co zrobiłeś?
TŻ: nic, pojechałem do M. bo miałem mało czasu
ja: nie odzywa się do ciebie?
TŻ: nie wiem, nie gadałem z nią
ja: aha...
TŻ: bo to taka sama wariatka jak ty!
ja: wcale nie...
TŻ: no w sumie... ty jesteś większą wariatką!

Taaaak. Mama TŻ-a zachowała się bardzo w moim stylu . Ale po mnie TŻ musiałby wrócić...
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:34   #1025
twin--maid
Zakorzenienie

Dorinko ja bym kupiła raczej kosmetyk pielęgnacyjny, bo to raczej "bezpieczny" prezent... na drugim miejscu portfel.

Ciuch... ciekawe czy w ogóle założyłaby to co byś jej kupiła skoro napisałaś, ze boi się zmienić styl.
Stary 2009-01-23, 13:34   #1026
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Svinecka daj spokój jakie znikam

Dziewczyny (Svinecka, L_V) dałyście sobie po razie-tak to potraktujmy i niech zapanuje spokój, proszę Was
Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
chociaż z drugiej strony to co mówi butter jest sensowne.
Ja pisałam przez pryzmat siebie, bo mam taką koleżankę i ona sama się nie umie odnaleźć ale prezentowe podoba jej się wszystko i zawsze nosi.
Jakby potrzebowała "pomocy", bo sama się gubi.

Svinecka: no co ty..nie znikaj..
Dziewczyny (Svinecka, L_V) co to za cyrki? Ejjj...bez przesady, nikt stąd nie znika!!!! Proszę się w tej chwili uspokoić. To na pewno stąd ta sytuacja, że L_V ma nerwową syt. w pracy, a Svinecka troche problemów 'osobistych'. Obie jesteście nerwowe, ale to nie powód, żeby się kłócić, obrażać i zniakć stąd. Przecież ten wątek jest po to, żebyśmy się na wzajem wspierały...a to, że czasem ktoś wyrazi swoje zdanie, troche mniej przyjemnie - zdarza się, wszyscy przecież jesteśmy ludzmi, a nie cyborgami...emocje związane z pracą i życiem osobistym wpływają na to, jak zachowujemy się tutaj...
Kochanie, nie ma sensu się kłócić
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:36   #1027
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Matko święta... ja też myślami już jestem przy piątkowym wieczorze
Cytat:
My dzisiaj też coś chlapniemy tradycyjnie , jutro poprawka bo mamy imieniny siostry Tża, później może na 2 godziny wymkniemy się do klubu, wrócimy bladym świtem ( do domu mamy), moja mama z nowu z politowaniem rano na nas spojrzy i powie " Że też Wy nie możecie spokojnie posiedzieć,odpocząć tylko ciągle latacie i latacie " Zawsze tak mówi... A my wtedy, że najlepiej wypoczywamy tak właśnie

P.s. Dowiedziałam sie, że synuś wraca wcześniej z nart, wiec jutro jedzie z nami
Ale wam fajnie z tym drinkowaniem (i piwkowaniem)
Ja już prawie 3 tyg.alhoholu zero (najpierw antybiotyki, a teraz dieta )

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Na uczelni syf. W życiu mnie nikt tak nie zniszczył jak dzisiaj... Ale to dopiero początek. Muszę coś wyznać TŻ-owi... A to nie będzie łatwe, nie wiem jak zareaguje... Chociaż trochę się domyślam jak to może wyglądać. Ze zdrowiem też kiepskawo więc nie mam na to wszystko sił... Mam już totalnie dość tego wszystkiego...

Dostałam propozycję wystawy, ale chyba zrezygnuję po tym dzisiejszym na uczelni...
Aż tak źle? Niestety tak bywa.
Niekiedy idąc przez życie coś kopie nas w d..., próbuje zniszczyć, stłamsić- upadamy.
Trzeba wstać, otrzepać się i iść dalej...

Cytat:
Dziewczyny pomóźcie, mam do wyboru trzy rodzaje prezentów dla siostry Tża, tylko krótki wstęp....Ona nie ma za bardzo gustu, ztn. nie ubiera się rewelacyjnie, w dodatku z makijażem też nie najlepiej.... No i mam dylemat co jej kupić.

Myślałam o

Co Wy na to ?
Ja chyba bym wybrała portfel (siostra od Tżta w tym roku dostała od nas torebkę, a w tamtym portfel )

Ubrania kupuję osobom, które bardzo dobrze znam i wiem, że na 100% trafię w gust i będzie w tym chodzić, a nie wrzuci do szafy

Kosmetyki, to dobry pomysł pod warunkiem, że znasz ją na tyle żeby wiedzieć jaki kupić.Np.moja mama mało się maluje (tylko na imprezy, wesela, sylwestra) i używa jednego kremu (czy tam 2 zamiennie), bo jest na wszystko uczulona
I jak dostaje jakieś kosmetyki na imieniny od ciotek, czy też koleżanek, to stawia je do szafki.
Natomiast zawsze się zużyje uniwersalny zestaw kosmetyków, w którym jest żel pod prysznic, balsam i np.peeling (bo służą do codziennego użytku)
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:37   #1028
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny (Svinecka, L_V) co to za cyrki? Ejjj...bez przesady, nikt stąd nie znika!!!! Proszę się w tej chwili uspokoić. To na pewno stąd ta sytuacja, że L_V ma nerwową syt. w pracy, a Svinecka troche problemów 'osobistych'. Obie jesteście nerwowe, ale to nie powód, żeby się kłócić, obrażać i zniakć stąd. Przecież ten wątek jest po to, żebyśmy się na wzajem wspierały...a to, że czasem ktoś wyrazi swoje zdanie, troche mniej przyjemnie - zdarza się, wszyscy przecież jesteśmy ludzmi, a nie cyborgami...emocje związane z pracą i życiem osobistym wpływają na to, jak zachowujemy się tutaj...
Kochanie, nie ma sensu się kłócić

Ja tylko zacytuję ButterB bo napisała wszystko co można o tej sytuacji powiedzieć....

_________________________ _________________________ _________________
Dzieki za wypowiedzi odnośnie prezentu, czyli z Waszych głosów portfel górą
Stary 2009-01-23, 13:37   #1029
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

napisze ostatni raz w tym watku - zeby nie bylo czasem, ze sie uzalam nad soba albo jestem do wszystkiego negatywnie nastawiona

no wlasnie....ja chcialam wyrazic swoje zdanie, nikogo nie obrazilam

no ale niestety ktos inny nie mogl sie powstrzymac

sory ale nie chce sie juz tutaj udzielac - po co? potem wyjdzie, ze sie uzalam nad soba albo nie mam klasy

zegnajcie.....bede tesknic za Wami wiekszosc z Was jest mi naprawde bliskie zycze powodzenia
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:38   #1030
pollynema
Zadomowienie

Jestem rozbita, właśnie zwolnili jeszcze jedną osobę... Kolegę.
Stary 2009-01-23, 13:39   #1031
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dziewczyny znikam z tego watku - zycze Wam wszystkim duzo szczescia i dziekuje za wiele milych wspolnie spedzonych chwil - jestescie super

szkoda nerwów chyba. No i czy taka akcja jednorazowa musi spowodować, że nie chcesz już z nami gadać? Nie szkoda ci tego?
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:40   #1032
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Niekiedy idąc przez życie coś kopie nas w d..., próbuje zniszczyć, stłamsić- upadamy.

Ja chyba bym wybrała portfel (siostra od Tżta w tym roku dostała od nas torebkę, a w tamtym portfel )

Ubrania kupuję osobom, które bardzo dobrze znam i wiem, że na 100% trafię w gust i będzie w tym chodzić, a nie wrzuci do szafy

Kosmetyki, to dobry pomysł pod warunkiem, że znasz ją na tyle żeby wiedzieć jaki kupić.Np.moja mama mało się maluje (tylko na imprezy, wesela, sylwestra) i używa jednego kremu (czy tam 2 zamiennie), bo jest na wszystko uczulona
I jak dostaje jakieś kosmetyki na imieniny od ciotek, czy też koleżanek, to stawia je do szafki.
Natomiast zawsze się zużyje uniwersalny zestaw kosmetyków, w którym jest żel pod prysznic, balsam i np.peeling (bo służą do codziennego użytku)
Genialnie to napisałaś o tym podnoszeniu się

Gosia ale będziesz laska chociaż, ciekawa jestem ile zrzucisz na I fazie ? Byłaś już kiedyś ?
A z całą reszta odnośnie kosmetyków sie zgadzam

_________________________ _________________________ __________________

Svinecka nie znikaj, wątek tworzymy Wszystkie, każda z nas tutaj, i czy jedna kłótnia ma spowodowac że zaczniemy się wykruszać, nie lepiej spojrzeć na to jak napisała ButterB- obydwie macie nierwowy etep w życiu ...

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-23 o 13:43
Stary 2009-01-23, 13:42   #1033
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Nie no dziewczyny.... Podpisuję się tez pod tym co napisała Butter.

Jesteśmy tu po to żeby sobie poplotkowac, pogadac o "dupie marynie" i o poważnych sprawach. Lubimy sie przecież wszystkie bardzo i zawsze się wspieramy. Ok, dziś zrobiło się trochę nerwowo, zdarza się, człowiek nie jest doskonały i trochę go poniesie. Ale to przecież ludzkie, ze znajomymi przyjaciółmi, TŻtami też się czasem kłocimy, a jakoś nie zwiewamy od nich. Więc Sviniecko, jakie znikanie?

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-23 o 13:51
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:42   #1034
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
To, że ktoś się bez gustu ubiera, to jednak nie jest kwestią jednego prezentu, tak mi się wydaje. Nawet jak jej kupisz jakiś fajny ciuch, tak go zestawi, że ogólnie nadal będzie bezguściem. Takich ludzi nie zmienisz ani ciuchami, ani kosmetykami.
Ja bym kupiła portfel, bo to najbezpieczniej i największa szansa na to, że jej się spodoba.
Też tak myślę. A poza tym nie wszyscy mają parcie na bycie "modnym" czy tam "ciekawie ubranym" czy jak to tam nazwać. Dla niektórych ubranie to po prostu ubranie . Mam koleżankę która projektuje, świetnie zna się na modzie, jak pójdzie do skleu to wyszuka takie perełki, że aż się rozpływam, a sama ubiera się hmm... nieciekawie. Bo nie przykłada do tego znaczenia i nie czuje potrzeby by to zmienić.

Cytat:
Poemi, narozrabialas coś? Nie przejmuj sie uczelnia, a juz na pewno nie rezygnuj przez nia ze swoich planow
Dopiero narorabiam.... I to jak . TŻ padnie trupem. Jego rodzina też (bo prawdopodobnie dowie się o tym podczas jutrzejszej uroczystości).
Na razie będę się przejmować uczelnią. Chociaż wszyscy mi mówią żebym olała (i nawet sama to mówię koleżance którą zniszczyli gorzej niż mnie)... Ale może kiedyś mi przejdzie i wszystkim pokażę! A co
Stary 2009-01-23, 13:48   #1035
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
eeee tam leniuszku zaraz, chora jestem przecież
ze zdrowiem już lepiej, obecny antybiotyk w końcu pomaga, kaszel jakby słabnie. Tylko trochę się martwię, bo trochę jakby węch straciłam - katar to już raczej na wykończeniu a ja nadal niezbyt czuję zapachy, mam nadzieję, że mi to przejdzie
Przecież wiesz że żartowałam... leniuszku Dobrze że wreszcie możecie sobie odpocząć, szkoda że powodem jest choroba, ale jeśli już lepiej to przez weekend na pewno bedziecie już hasać Nos pewnie zmęczony przez katar, dojdzie do siebie

Cytat:
No, zgadzam się Jej, najgorsze chyba byłoby właśnie, gdyby dziewczyna założyła ten ciuch- prezent od Dorinki, ale zestawiła go z czymś tak, że ostatecznie i tak będzie wyglądał okropnie. Jeden ciuch to faktycznie chyba za mało. Może Dorinko wybierzcie się na zakupy kiedyś? Będziesz jej guru

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Oj... przykre współczuję..

Poemi: nie przejmuj się uczelnią. Nie ważne jakich bzdur Ci tam nagadali, po prostu nie mają racji, bądz ponad to. I nie daj się stłamsić idiotom.
I nie kombinuj za bardzo z Twoim TŻ ok?
Stary 2009-01-23, 13:49   #1036
sanetka
Zakorzenienie

Svinecko nie znikaj. moze L_V troche przesadzila, moze nie...
ja tam wiem ze dosc niedawno tez mi sie oberwalo od niej i wiesz co,miala racje. i chyba jej nawet za to podziekuje, czasem sie taki kopniak przydajenawet jak robi sie przykro
dlatego nie uciekaj, wiadomo zawsze ma sie lepsze dni, czasem gorsze. a w takim "tlumie" nietrudno o roznice zdan

-----------

ale mam lajtowy okres-az sie sama dziwie prawie nie boli, moge jesc i w ogole .tylko troche oslabienia czuje. zeby to juz tak zawsze bylo

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:50   #1037
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wam fajnie z tym drinkowaniem (i piwkowaniem)
Ja już prawie 3 tyg.alhoholu zero (najpierw antybiotyki, a teraz dieta )
Haaa..pewnie, że fajnie Pewnie niedługo też będziesz mogła sobie na to pozwolić.
Ja jestem durna...najbardziej się cieszę na wyjście wieczorne, dlatego, że będę się mogła ładnie ubrać itp itd

Cytat:
[/COLOR]

Ja tylko zacytuję ButterB bo napisała wszystko co można o tej sytuacji powiedzieć....

_________________________ _________________________ _________________
Dzieki za wypowiedzi odnośnie prezentu, czyli z Waszych głosów portfel górą

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
napisze ostatni raz w tym watku - zeby nie bylo czasem, ze sie uzalam nad soba albo jestem do wszystkiego negatywnie nastawiona

no wlasnie....ja chcialam wyrazic swoje zdanie, nikogo nie obrazilam

no ale niestety ktos inny nie mogl sie powstrzymac

sory ale nie chce sie juz tutaj udzielac - po co? potem wyjdzie, ze sie uzalam nad soba albo nie mam klasy

zegnajcie.....bede tesknic za Wami wiekszosc z Was jest mi naprawde bliskie zycze powodzenia
Svinecko, przekonywać Cię nie będę..ale czy warto przez jedno nieporozumienie rezygnować z wirtualnej znajomości z nami wszystkimi?

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Ooo..to widzę, że u Ciebie, jak w mojej byłej pracy. Ciągła rotacja i przerażenie "kiedy dostanę wypowiedzenie ?
Stary 2009-01-23, 13:52   #1038
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tak źle? Niestety tak bywa.
Dzisiaj pozostanę przy etapie wkurzania się, bluzgania i odreagowywania...

Może trochę przesadzam, ale jak do tej pory nikt nie pokazał mi tak dobitnie "gdzie jest moje miejsce". Nawet nie chodzi o moją ocenę, ale o komentarz do niej i ocenę innej osoby... Zestawiając to wszystko (no i jeszcze ocenę mojej koleżanki)... Po prostu bez komentarza.
Stary 2009-01-23, 13:54   #1039
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no dziewczyny.... Podpisuję się tez pod tym co napisała Butter.

Jesteśmy tu po to żeby sobie poplotkowac, pogadac o "dupie marynie" i o poważnych sprawach. Lubimy sie przecież wszystkie bardzo i zawsze się wspieramy. Ok, dziś zrobiło się trochę nerwowo, zdarza się, człowiek nie jest doskonały i trochę go poniesie. Ale to przecież ludzkie, ze znajomymi przyjaciółmi, TŻtami też się czasem kłocimy, a jakoś nie zwiewamy od nich. Więc Sviniecko, jakie znikanie?

Dokładnie z facetami też się kłócimy i nie uciekamy od nich

Cytat:
Też tak myślę. A poza tym nie wszyscy mają parcie na bycie "modnym" czy tam "ciekawie ubranym" czy jak to tam nazwać. Dla niektórych ubranie to po prostu ubranie . Mam koleżankę która projektuje, świetnie zna się na modzie, jak pójdzie do skleu to wyszuka takie perełki, że aż się rozpływam, a sama ubiera się hmm... nieciekawie. Bo nie przykłada do tego znaczenia i nie czuje potrzeby by to zmienić.

Dopiero narorabiam.... I to jak . TŻ padnie trupem. Jego rodzina też (bo prawdopodobnie dowie się o tym podczas jutrzejszej uroczystości).
Na razie będę się przejmować uczelnią. Chociaż wszyscy mi mówią żebym olała (i nawet sama to mówię koleżance którą zniszczyli gorzej niż mnie)... Ale może kiedyś mi przejdzie i wszystkim pokażę! A co
No może i tak właśnie jest, nie każdy się tym interesuje ale ja w to nie wnikam, tylko Tżet nie rozumie, że ona może nie chcieć mojej pomocy w tej kwestii bo jej jest dobrze jak jest, ubranie ma dla niej jedynie kwestię użytkową nie estetyczną Ostatnio Tżet wymyślił, że kupimy jej buty na obcasie , myślałam że padnę ....On nie rozumie, że ona może nie chcieć a ja w jej przypadku też nie mam parcia na metamorfozę

Coś Ty narobiła ? A może w ciąży jesteś co ?
Stary 2009-01-23, 13:57   #1040
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Poemi: nie przejmuj się uczelnią. Nie ważne jakich bzdur Ci tam nagadali, po prostu nie mają racji, bądz ponad to. I nie daj się stłamsić idiotom.
I nie kombinuj za bardzo z Twoim TŻ ok?
Wiem, że nie mają racji... Ale i tak niesmak pozostał...
Ja nie kombinuję, po prostu wiem co chcę zrobić zaraz po obronie dyplomu... A co TŻ na to to już inna bajka. Ale jakby nie było żadnych planów nie mam więc chyba mogę wprowadzić swoje...
Stary 2009-01-23, 14:00   #1041
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Genialnie to napisałaś o tym podnoszeniu się

Gosia ale będziesz laska chociaż, ciekawa jestem ile zrzucisz na I fazie ? Byłaś już kiedyś ?
A z całą reszta odnośnie kosmetyków sie zgadzam
Eee
Zanim ja będę laska, to trochę miesięcy minie
Niestety muszę przyznać, że się zapuściłam i przytyłam w tamtym roku
Nie byłam jeszcze nigdy na SB i wiesz dzisiaj rano się ważyłam i od niedzieli wieczór ważę mniej o 2,5Kg , ale to chyba woda na początku.
Zaczęłam też znowu na rowerku treningowym jeździć, ale nie mam czasu codziennie muszę trochę zaostrzyć ćwiczenia.

Cytat:
Haaa..pewnie, że fajnie Pewnie niedługo też będziesz mogła sobie na to pozwolić.
Ja jestem durna...najbardziej się cieszę na wyjście wieczorne, dlatego, że będę się mogła ładnie ubrać itp itd

Cytat:

Svinecko, przekonywać Cię nie będę..ale czy warto przez jedno nieporozumienie rezygnować z wirtualnej znajomości z nami wszystkimi?
wszędzie zdarzają się nieporozumienia

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-01-23 o 14:03 Powód: błąd
Stary 2009-01-23, 14:02   #1042
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Może TŻ walnął Cię wałkiem do malowania? Albo sama się nim walnęłaś
Nie schizuj się, no coś Ty
W tym natłoku postów zapomniałam odpowiedzieć na Twój na temat dramatycznego spotkania wałka z moją nogą...złośliwcu
Więc nic takiego miejsca nie miało...
A schizuję, bo przez przerwą od tabsów, bolały mnie nogi...i dlatego zrobiłam przerwę...chociaż moja pani gin (była) wcale tego nie doradzała...
i teraz się boję, że może przez tabsy mi jakaś żyłka pękła.. takie mam schizy, bo kocham brać tabletki anty (nie te, które biorę teraz...ale po tym opakowaniu wracam do poprzednich) i nie chcę sytuacji, że będę musiała odstawić...
Stary 2009-01-23, 14:02   #1043
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

Dokładnie z facetami też się kłócimy i nie uciekamy od nich

No może i tak właśnie jest, nie każdy się tym interesuje ale ja w to nie wnikam, tylko Tżet nie rozumie, że ona może nie chcieć mojej pomocy w tej kwestii bo jej jest dobrze jak jest, ubranie ma dla niej jedynie kwestię użytkową nie estetyczną Ostatnio Tżet wymyślił, że kupimy jej buty na obcasie , myślałam że padnę ....On nie rozumie, że ona może nie chcieć a ja w jej przypadku też nie mam parcia na metamorfozę

Coś Ty narobiła ? A może w ciąży jesteś co ?
Nie szalejmy . Po prostu stwierdziłam, że nie ma co marnować czasu, trzeba wykorzystać przerwę w edukacji (no niby ciągle będę chodzić do drugiej szkoły, ale w końcu po coś jest tok indywidualny), w każdym razie plan jest taki, że jak najszybciej gromadzę sporą sumę pieniędzy (jakieś 8 tysięcy mnie zadowoli) i wybywam do Indii w poszukiwaniu nowych doświadczeń życiowych. Takie odświeżenie przed magisterskimi. Problem w tym, że TŻ myśli, że największym szaleństwem jakie mogę w tym czasie zrobić jest przeprowadzka do Krakowa .
Stary 2009-01-23, 14:04   #1044
pollynema
Zadomowienie

Cytat:

Ooo..to widzę, że u Ciebie, jak w mojej byłej pracy. Ciągła rotacja i przerażenie "kiedy dostanę wypowiedzenie ?
Szczerze mówiąc to wcale mnie to nie rusza jeśli chodzi o moją osobę. Wątpię czy bym się przejęła jakby mieli mnie zwolnić.
Stary 2009-01-23, 14:05   #1045
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Eee
Zanim ja będę laska, to trochę miesięcy minie
Niestety muszę przyznać, że się zapuściłam i przytyłam w tamtym roku
Nie byłam jeszcze nigdy na SB i wiesz dzisiaj rano się ważyłam i od niedzieli wieczór ważę mniej o 2,5Kg , ale to chyba woda na początku.
Zaczęłam też znowu na rowerku treningowym jeździć, ale nie mam czasu codziennie muszę trochę zaostrzyć ćwiczenia

wszędzie zdażają się nieporozumienia

Gosia to zrzucisz conajmniej 4-5 kg na I FAZIE, najpierw woda ale dobra i woda bo nie wiadomo jak ją z siebie wyrzucić, zdaje się że to mój główny problem właśnie, piję jakieś herbatki co niby mają wypłukiwać tę wodę ale czy tak jest
Gosia ile chcesz zrzucić w sumie ?
Stary 2009-01-23, 14:19   #1046
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Nie szalejmy . Po prostu stwierdziłam, że nie ma co marnować czasu, trzeba wykorzystać przerwę w edukacji (no niby ciągle będę chodzić do drugiej szkoły, ale w końcu po coś jest tok indywidualny), w każdym razie plan jest taki, że jak najszybciej gromadzę sporą sumę pieniędzy (jakieś 8 tysięcy mnie zadowoli) i wybywam do Indii w poszukiwaniu nowych doświadczeń życiowych. Takie odświeżenie przed magisterskimi. Problem w tym, że TŻ myśli, że największym szaleństwem jakie mogę w tym czasie zrobić jest przeprowadzka do Krakowa .
Do Indii Nigdy tam nie byłam, ale kobieta nie jest tam dobrze traktowana (choć pewnie inaczej traktują cudzoziemkę)

Cytat:
Gosia to zrzucisz conajmniej 4-5 kg na I FAZIE, najpierw woda ale dobra i woda bo nie wiadomo jak ją z siebie wyrzucić, zdaje się że to mój główny problem właśnie, piję jakieś herbatki co niby mają wypłukiwać tę wodę ale czy tak jest
Gosia ile chcesz zrzucić w sumie ?
Super z tego co czytałam trzeba uważać przy przejście z I fazy na II, bo nieodpowiednie wprowadzanie pokarmów może doprowadzić do ponownego tycia Będę uważać, bo bardzo mi zależy
Chciałabym schudnąć ok.10kg (może być nawet 12 ), ale może to być rozłożone na dłuższy okres (nawet do grudnia).Wolę wolniej i na stałe niż szybko i efekt jo-jo
Stary 2009-01-23, 14:25   #1047
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Do Indii Nigdy tam nie byłam, ale kobieta nie jest tam dobrze traktowana (choć pewnie inaczej traktują cudzoziemkę)
Ja też nie. Dlatego stwierdzam, że muszę nadrobić . Jak sobie rozmyślałam na temat gdzie chcę spędzić te kilka miesięcy to właśnie Indie mi wpadły do głowy . O kuturze Indii trochę wiem (nie ma to jak przygody z sektą) więc będę miała okazję sprawdzić jak to wygląda. No chyba, że przez rok wymyślę coś innego, ale na dzień dzisiejszy obstaję przy podróży do Indii.
Stary 2009-01-23, 14:27   #1048
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
W tym natłoku postów zapomniałam odpowiedzieć na Twój na temat dramatycznego spotkania wałka z moją nogą...złośliwcu
Więc nic takiego miejsca nie miało...
A schizuję, bo przez przerwą od tabsów, bolały mnie nogi...i dlatego zrobiłam przerwę...chociaż moja pani gin (była) wcale tego nie doradzała...
i teraz się boję, że może przez tabsy mi jakaś żyłka pękła.. takie mam schizy, bo kocham brać tabletki anty (nie te, które biorę teraz...ale po tym opakowaniu wracam do poprzednich) i nie chcę sytuacji, że będę musiała odstawić...

Mój ginekolog też nie doradzał mi robienia przerw... Sama je robiłam od czasu do czasu, żeby się jakoś tak "oczyścić". Chociaż efekt pewnie był głownie psychiczny. A nie sugerowała Ci Twoja gin, o co chodzi z tymi nogami? Chyba jeszcze się nie spotkałam z takim działaniem niepożądanym tabsów.

Cytat:
Wiem, że nie mają racji... Ale i tak niesmak pozostał...
Ja nie kombinuję, po prostu wiem co chcę zrobić zaraz po obronie dyplomu... A co TŻ na to to już inna bajka. Ale jakby nie było żadnych planów nie mam więc chyba mogę wprowadzić swoje...
Cytat:
Wow. Powiem tyle: mam znajomych, parę, którzy po obronie pojechali na 5 miesięcy do Azji. Byli praktycznie wszędzie, Indie oczywiście też (spędzali tam nawet sylwestra), wspominają makabrycznie tylko Kalkutę. Strasznie im zazdroszczę. Szczególnie trekkingu w Nepalu... Jedź póki młoda jesteś!

Gosiu, a jak samopoczucie na diecie? Jak ją znosicie Ty i Twój organizm?
Stary 2009-01-23, 14:30   #1049
sanetka
Zakorzenienie

Madlen strasznie ciezko cos sobie zalatwic (wiec o czym pisze).
albo splawiaja albo kaza placic czy dlugo czekac
wlasnie zadzwonilam w jedno miejsce to pan tez mi nic nie chcial powiedziec przez telefon, kazal sie zglosic i juz

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 14:32   #1050
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Wow. Powiem tyle: mam znajomych, parę, którzy po obronie pojechali na 5 miesięcy do Azji. Byli praktycznie wszędzie, Indie oczywiście też (spędzali tam nawet sylwestra), wspominają makabrycznie tylko Kalkutę. Strasznie im zazdroszczę. Szczególnie trekkingu w Nepalu... Jedź póki młoda jesteś!
Właśnie sobie uświadomiłam, że to się pokrywa z obroną TŻ-a... Który właśnie przyjechał więc spadam . Ale i tak się nie dam i pojadę!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości