|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
)Wogole mu powiedziałm ze ma mi nagrać jeszcze jeden
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 20:09 |
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Moge sie zapytac do jakiej piosenki ale zdjecia wasze bym potzrebowała
Tz napisał ze takie cos moze zrobuc ale tylko mi ... Niestety:P Ale napisął mi jakim programem i gdzie on jest i wogóle... Mówi ze w obsludze bardzo prościutki
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 20:22 |
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zadomowienie
|
Oj no bedzie dobrze. Pogodzicie sie
|
|
|
|
#456 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A powiem Wam coś śmiesznego. Tylko nie tutaj, bo po dzisiejszym dniu mogę zostać namierzona. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
Hej co to za cisza?? Pierwszy raz chyba
|
|
|
|
#458 |
|
Zadomowienie
|
Witam po raz pierwszy w nowej części
![]() Cherry jeśli czujecie, że to TO, chcecie się pobrać i macie do tego warunki to dlaczego macie rezygnować czy przekładać swoje plany tylko dlatego, że ktoś trzeci ma wątpliwości? To Wasze życie, jesteście już dorosłymi ludźmi A staż związku nie jest najważniejszy wiadomo, że ludzie się lepiej znają, kiedy są dłużej ale z drugiej strony Wy już razem mieszkacie więc na pewno wszystkie zalety i wady powychodzą Ja to mogłabym być żoną mojego Kochanego już po 4 miesiącach znajomości ale raz, że było to za szybko a dwa nie mieliśmy warunków teraz jesteśmy razem 1,5 roku i jestem tak samo pewna tej decyzji jak wtedy![]() Tak jak napisała Elitka, jeden potrzebuje więcej czasu a drugi nie Beatko śliczny wiersz! Joziu może towarzystwo poszło spać ?Umówiliśmy się na podpisanie umowy z zespołem
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
centipede gratuluje ze juz prawie wszystko załatwione
Ciesze sie razem z Wami choc moje juz dawno pozałatwiane I towarzystwo chyba naprawde śpi juz no aż nie wierze jest dopiero 22:30 A jutro sobota....
|
|
|
|
#461 |
|
Rozeznanie
|
A Ja mam dzień lenia
Nic się dzisiaj nie uczyłam. Nie pisałam pracy mgr, nic z tych rzeczy. Jestem tym już przeciążona. Jedyna produktywna rzecz jaką zrobiłam dzisiaj to chleb. Sama upiekłam Dostałam przepis od teściowej i dzisiaj właśnie po raz pierwszy z niego skorzystałam.
|
|
|
|
#462 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#464 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#466 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, że już późno, ale mój pierwszy w życiu własnoręcznie upieczony chleb już wystygł i nie mogłam się powstrzymać. Właśnie degustuję. Mmmm.... pycha. Dałam sporo słonecznika i jest taki fajny. Następnym razem posypię też słonecznikiem po wierzchu i się tak fajnie upraży. Tylko chyba za długo się piekł, bo skóra jak na słoniu, ale za to chrupiąca i smaczna. Jutro zaserwuję TŻtowi kanapeczki z chlebem, który sama zrobiłam. Już się nie mogę doczekać tych pochwał.
|
|
|
|
#467 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
![]() My dzisiaj z TŻ-tem i jego rodzicami jedziemy do mnie w celu zapoznania ich z moimi rodzicami. Prawie 400 kilosów!!! Strasznie się denerwuje, bo to wycieczka nie na kilka godzina a na parę dni.... |
|
|
|
#468 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my sobie wyznalismy milosc dopiero po roku no ale my dzieciaczki bylismy ![]() Cytat:
ale nie przytocze go tutaj, bo to dla nas bardzo intymna rzecz ![]() Cytat:
rodzice na pewno sie dogadaja ![]() u mnie imprezka dla rodzicow bedzie pewno w wakacje. moze zrobimy grilla albo mala imprezke u mnie w domu. tez wczoraj ogladalismy z TZem Foresta Gumpa ten film jest bezbledny. jeden z tych, ktore mozna ogladac kilka razy i sie nie nudzi ![]() TZ wczoraj zarezerwowal pokoj w Bukowinie Tatrzańskiej bedziemy tam urzedowac od 14 do 17 lutego mam nadzieje, ze jeszcze sniegu zdazy napadac porzadnie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-24 o 09:11 |
||||
|
|
|
#469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja wlsnie wstałam jestem wsciekła i wogóle musze isc na miasto i wybrac pieniadze z bankomatu jeszcze nie na moje potrzeby a nie pracuje!! Wiedziałam ze tak bedzie jak pieniedzy nie wloze na konto oszczedmosciowe. To jest tylko porzycz potem ci oddam koniec juz z tym!! |
|
|
|
|
#470 |
|
Raczkowanie
|
LadyMagnolia
będzie dobrze. Ale ja sobie nie wyobrażam żeby moi rodzice z teściami pod jednym dachem kilka dni spędzili.... never ![]() ja właśnie wstałam i miałam fajny sen śniuło mi się że kochałam się z serialowym Markiem z "Brzyduli" tylko ciiii..... bo jak mój tzcik się dowie to
|
|
|
|
#471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To dopiero będzie impreza! Nie denerwuj się, na pewno wszystko pójdzie dobrze![]() Lain też zauważyłam, że jednak troszkę mniej ludzi jest chętnych na lipiec niż na przykład na czerwiec czy sierpień ale mnie to cieszy bo z terminami łatwiej. A ja tam nie wierzę w takie przesądy. Jedziemy po południu na targi ślubne
|
|
#472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jozia śliczny ten filmik
Spróbuję coś takiego stworzyć dla mojego kochania na walentynki ![]() Cytat:
Ja się edukować znów cały dzień będę.. Serce mi się kraje.. Przynajmniej relację później zdaj...Cherry witam Cię serdecznie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#474 |
|
Raczkowanie
|
no to jesteśmy 3. bo ja też od dziś zakuwac muszę....
|
|
|
|
#475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
Sobotni dzień zaczęliśmy z TŻ od biegania Fajna sprawa tak w sumie rzecz biorąc. Cytat:
I czy piekłaś w blaszce czy w specjalnym urządzeniu do pieczenia chleba? W Holandii sa takie specjalne mieszanki do pieczenia chleba, ale nigdy jeszcze nie piekłam chleba. A co do'znajomej' hehe dobre dobre ![]() Co do bukietu to Ja też w sumie jestem za białym lub kremowym wymieszanym z zielonym czymś..Ale te pastele jakoś tak mi się spodobały bo są takie inne.. Poza tym chciałam aby Moja wiązanka była jakimś tam nawiązaniem do kwiatów jakie będę kupować do wystroju sali ![]() Cytat:
My spotkanie rodziców zrobimy gdzieś w lecie. W sumie to się znają więc nie będzie wielce oficjalnie ![]() Cytat:
![]() DZionek zaczął się sportowo, świeci piękne słoneczko, jest cieplutko i mam ochotę na jakieś działanie
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIe chce mi sie Was nadrabiać, tzn chce mi się, ale nie mam sił ![]() Aha LAin śliczne storczyki!!!!! |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie dołączam się do grupy sobotnich kujonków
![]() Jedno zaliczonko za mną pozytywnie.. teraz u tego samego pana z innego przedmiotu ... w poniedzialek.. Więc do zobaczenia po kolosie
|
|
|
|
#478 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak siostra byla w szpitalu z dzieckiem to karolina kup to kup tamto a juz nie praowałam a ja szlam nie lczylam jej a ona tez nic nie mowila moze oddam. Teraz druga w szpitalu i to samo karolina.... Koniec reszta idzie na konto. A za tydzien mam egamin na prawo jazdy jak nie zdam to znowu tzreba 112 zł wyłozyc na poprawke!!
Ja naszczescie nauke mam juz za soba mam dosc!! ide sie zrelaksowac |
|
|
|
#479 |
|
Raczkowanie
|
Hej
jeszcze się nie pojawiłam w nowej części naszego wątku, a tu już szesnaście stron Wszystko przez naukę - do końca sesji jeszcze długo.. A i teraz mam czas zajrzeć tu tylko z powodu przyczyn losowych - tzn jestem unieruchomiona, więc nie mam za wielkego wyboru co do możliwych do robienia rzeczy... :/ Dzisiaj rano jak się przeciągałam na łóżku po przebudzeniu coś mi strasznie chrupnęło w karku i teraz nie mogę ruszać głową:/ Mój narzeczony musiał mnie z łóżka podnosić, jak siedzę to boli, jak próbuje głową poruszyć to boli bardziej, ba, nawet śniadania zjeść nie mogę bo boli jak przełykam I chyba mi trochę lewa ręka drętwieje Może wie któraś co na to poradzić??![]() Sorki że się tu wyżalam, ale nie mam za bardzo co ze sobą zrobić, siedzę na fotelu i jęczę... To stwierdziłam że sobie chociaż do was popiszę
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-01-24 o 10:44 |
|
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no u mnie rok i 2 miechy ale trochę mnie to martwi, bo nic w sumie nie mamy, czekamy na teściową![]() Cytat:
u nas jest super![]() nie było mnie tutaj kilka dni wczoraj zaliczyłam strasznie ciężki projekt siedziałam do 23:00 na uczelni, bałam się jak nie wiem ok 22:00 miałam kryzys(bo ten prof. to postrach uczelni) i mówię do TZ chodźmy już do domu ale on powiedział, że jak chcę to on powie, że ja się źle czułam i sam do niego pójdzie. i dobrze, że poszliśmy bo zaliczyliśmyna dodatek dostałam wypłatę+premię-nie wiem za co, ale się cieszę kocham TZ
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

)

ale raz, że było to za szybko a dwa nie mieliśmy warunków

ale nie przytocze go tutaj, bo to dla nas bardzo intymna rzecz

Ja się edukować znów cały dzień będę.. Serce mi się kraje..

I chyba mi trochę lewa ręka drętwieje