|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
OMG lemorrka, co mu było. Tez ból brzucha biegunka itp?
Tż nie ma goraczki aktualnie, zjkadł cienki ugotowany przeze mnie rosołek, je herbatniki, macę, duzo wody pije. aktualnie nic go nie boli tylko się czuje oslabiony, bo od 3 dni ten rosól to 1rwszy ciepły posiłek...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze było to zbagatelizowanie przez lekarzy. Ale mój powiatowy szpital jest wyjątkowy.......... ![]() Na osłabienie daj mu jakiegoś mięska gotowanego, ale najlepsza bylaby cielęcinka |
|
|
|
|
#1443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszne,a mnie ostatnio strasznie bolał brzuch, ale zwaliłam, to na jajniki.Przestał boleć a do lekarza nie poszłam Cytat:
80zł za balejaż, to bardzo mało )Gratulacje
|
||
|
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
O kurdę, M nie wymiotował.
Mówili, że albo tzw grypa żołądkowa, albo wyrostek. Mam nadzieję, że to 1 i przechodzi
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1445 |
|
Zadomowienie
|
Madlen ślicznie wyglądasz
Asiuk gratulacje Ja mam już wszystkiego dość, ciągłe awantury z babcią, z którą mieszkam (naprawdę mogę nie jeść byle wziąć ten kredyt i kupić mieszkanie). Ostatnio bez przerwy jest mi niedobrze jakbym miała za chwilę zwymiotować i po wizycie u gina stwierdzam że więcej nie chodzę do lekarzy. nie wiem czy ze mną jest coś nie tak ale chyba tekst "ma Pani taki śmieszny guz" nie jest na miejscu
|
|
#1446 | |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko na sekundę
![]() GRATULACJE!!! Cytat:
Madlen, wygladasz naprawde rewelacyjnie, dla mnie bomba, cudo! Prosze więcej zdjęc! I opiekuj sie Mężem, biedak ![]() dobranoc
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-27 o 23:31 |
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzisiaj się obudziłam i myślałam, że już piątek.Jakie było moje rozczarowanie jak się dobudziłam i stwierdziłam,że dopiero środa
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jutro jade z TZ do warszawy juz sie nie moge doczekac. chcemy kupic te obraczki (juz grawerke wczoraj wybralismy jednogłosnie), laptopa, nawigacje i konsole sony 3 z kilkoma grami to bedzie fajny dzien hehew piatek mamy spotkanie rodzinne tzn jego rodzice do nas przychodzą pierwszy raz a w sobote jedziemy juz do Holandii - tym razem wracamy jakos w maju dopiero. ps. Madlen slicznie wyladasz w nowej fryzurce |
|
|
|
#1449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę przegięcie. Większość tych firm jest wcale nie najtańsza, a męskie koszule z vistuli kosztują coś koło 200zł za sztukę, więc zakładam, że skoro te akurat firmy sugerowali, to chociaż wam przyzwoicie płacą, żebyście sobie mogli pozwolić na te ciuchygratuluję dzień dobry, ja wczoraj zaszłam po drodze z pracy do dwóch banków i jestem załamana sytuacją kredytową w ogóle. Na razie zostawiam ten temat. |
|
|
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Miśkowa a czemu się tak załamałaś jeśli mogę spytać. Generalnie wieści dla tych,którzy chcą brać kredyt są coraz gorsze bo w marcu ma byc przyjęty projekt tzw. Rekomendacji T, na mocy której banki nie będą udzielać kredytów jeśli nie będzie się miało co najmniej 20% wkłady własnego ale to bank po analizie sytuacji osoby starającej się będzie decydował na ile procent wartości nieruchomości da kredyt i może zarządać większego wkładu własnego. Rekomendacja T będzie obowiązywać najpóźniej od 2010 roku. nie powiem, że mnie to cieszy. Dlatego coraz poważniej myślę o tej "odzinie na swoim" o czym juz wcześniej pisałam
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba muszę się za to inaczej zabrać, najpierw się obczytać w temacie a potem kombinować w bankach. Teraz się zbliża dobry czas na kupowanie mieszkań, bo kryzys, ale z kolei zły czas na branie kredytu, bo też kryzys. Więc to błędne koło. Jedno się tylko wyjaśniło, to czy wezmę sama ten kredyt, czy z tż wspólnie, niewiele zmienia. No i raczej dają kredyty w walucie, w której się zarabia, więc wybór jest ograniczony. Fakt, byłam tylko w dwóch bankach dopiero, ale nie łudzę się, że w innych dostanę jakieś radykalnie inne warunki. Także ![]() EDIT: No właśnie zapomniałam napisać Madlen, że super wyglądasz w tej nowej fryzurze, z pazurem Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2009-01-28 o 09:10 |
|
|
|
|
#1452 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Madlen bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurze |
|
|
|
#1453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potem spotkaliśmy się z babką z open finance i okazało się, że w PeKaO zdolność mamy dużo większą a rata jeszcze przed obniżeniem stóp procentowych była o 400zł niższa a jak nam wyliczyła ratę po obniżce stóp to wyszła w sumie niższa o prawie 700zł od tej w "moim" banku. Nie ma się co zamartwiać i szybko rezygnować bo można naprawdę zxnaleźć coś fajnego. Nas najbardziej zaskoczyła wysokość opłat za formalności bo to trzeba jeszcze doliczyć do ceny mieszkania i nie jest kolorowo. Ale wierzę, że uda Ci się coś załatwić mimo chwilowego zwątpienia, będe trzymać kciuki
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zasadzie myślałam że to zdjęcie Anji Rubik. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie mam pojęcia ile faceci zarabiają. U mnie w firmie sa to głownie informatycy (strój do pracu: dzinsy + t-shirt, adidiasy) oraz handlowcy. No ale handlowcy to codziennie wgarniturach. |
||
|
|
|
#1456 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1457 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Haniu, ja nie wiem czy chcę być małolatą ![]() Cytat:
![]() GRATULACJE ![]() Bycie ciocią jest super, wiem, sama jestem. Jak dzidzia ma na imię? Cytat:
Co???? Co się stało?Cytat:
A jeszcze wczoraj była teściowa, zobaczyć postępy w remoncie...i 3 butelki wina poszły...
|
||||
|
|
|
#1458 | |
|
Zadomowienie
|
Asiuk gratuluję
![]() Cytat:
Apropos gina to się podłamałam bo ostatnio jakieś zapalenie mnie dopadło i nie daje mi żyć więc na duch szukałam kogoś kto mnie jak najszybciej przyjmie i jeden ma termin najbliższy na 17 lutego Na szczęście znalazłam jednego który się zlitował i mnie przyjmnie dziś. Państwowo czeka się ponad miesiąc a tu okazuje się że nawet jeli chcesz iśc i zapłacić to musisz czekać
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#1459 |
|
Rozeznanie
|
Bry wszystkim
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Rozeznanie
|
Cisza jak makiem zasiał
|
|
#1462 |
|
Zadomowienie
|
Cześć.
Dziś nie mogłam się obudzić. Chyba dlatego, że rano zabolał mnie brzuch, jutro jak w kalendarzu powinnam dostać okres. Jak modliłam się, żeby był to czasami tyle stresu, bo się spóźniał, teraz kiedy marzy mi sie dzidzia to okres jak w zegarku ![]() Pzs1 idz koniecznie do innego ginekologa. Poprzednią babkę olej i nie bagatelizuj tylko się zbadaj. Może nic tam się takiego nie dzieje i uwolni Cie to od stresu, a może w czas zadziałasz. Coś jeszcze chciałam napisać, ale już nie pamiętam. No nic...
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
A może sobie nie wmawiasz...kto wie..?
![]() Dzięki za kciuki ,trzymaj mocno,dopóki nie powiem,że juz mozesz przestać Asiuk Gratulacje ![]() ja tez niedlugo zostane ciocią ,za 2 tygodnie mniej więcej ![]() Madlenfajnie wyglądasz ,tak rrrasowo ![]() Moja praca mnie denerwuje (delikatnie mowiac) :angry: Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-01-28 o 11:01 |
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
co do bycia ciocia...ja w grudniu zostalam nia po raz...18
![]() witam sie i uciekam do nauki. w zyciu nie bylam tak zestresowana, wsciekla itp. moj TZ ma za mna przerabane teraz. ale juz niedlugo
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2009-01-28 o 11:03 |
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem,wiem
![]() Ale powoli już mam dość. Z 1 stycznia skonczyla mi sie umowa.I do tej pory nie jest odnowiona. Jesienią była mowa o tym,że jak sie skonczy to odnawiamy.Potem sie okazalo,ze jestem w ciąży ,wiec tymbardziej nie bylo problemu,bo w tej sytuacji musieli mi przedluzyc. A potem ....no cóż,w ciaży już nie jestem,i tak sobie czekam na podpisanie tej umowy. I nie wiem co bedzie dalej. Szef się nie pokazuje w tym tygodniu,tamten tydzien mialam wolne. Tak mysle,ze przycisne go do muru jak sie zjawi, bo ile mozna czekac? Tylko szukanie nowje pracy jakos mi sie nie usmiecha. Po pierwsze zupełny brak ofert,po drugie,głupio mi bedzie ,jesliw nowej pracy po paru miesiacach zajde w ciaze i wezme L4 (a z tego co mowi gin,to tak raczej bedzie)... Eh... Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-01-28 o 11:12 Powód: ...bo moja wypowiedz byla tak jasna,jak corne okulary |
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie się zgadzam
Cytat:
ja jestem ciocią 4 razy,a raz przyszywaną synka od przyjaciółki ( w tym raz chrzestną synka od siostry )
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
kto to ta Anja?
Aż ze zobaczę z ciekawości. Na temat kredytów się nie wypowiem, bo nigdy nie będę mieć zdolności chyba:d i poza tym chyba bym umarla z nerwów przez te 30 lat... Wiecie co, to chyba wirus tzw grypy żołądkowej, w nocy rozłożyło mojego teścia. Identyczne objawy. Widzicie wyraźnie avatar? Ja mam jakiś skopany monitor, inaczej mam kontrasty poustawiane, i chcialam, żeby foto było wyraźniejsze i nie wiem czy mi wyszło? Była u mnie na chwilę teściowa, też w szoku i mówi, że super.. Jak sądzicie, kobiety z długimi włosami są seksowniejsze od tych z krotkimi, bo tamte to takie "chłopczyce"? (proszę nie mówić w kontekście mojej osoby )Boli brzuchhh , mam @ i jeszcze jakby mnie ten wirus złapał to chyba być umarła..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.

straszne,a mnie ostatnio strasznie bolał brzuch, ale zwaliłam, to na jajniki.Przestał boleć
a do lekarza nie poszłam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jak modliłam się, żeby był to czasami tyle stresu, bo się spóźniał, teraz kiedy marzy mi sie dzidzia to okres jak w zegarku
Chyba sobie wmawiam