|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
no jak by nie patrzec
na kuzynow i kuzynki zawsze mowie po prostu brat/siostra. sa dla mnie jak najblizsze rodzenstwo. do tego rodzina TZa (no jakby nie patrzec tez tam funkcjonuje jako ciocia dla wielu pociech).w sumie daje to 18...no do wakacji bedzie 20 ![]() MAdlen ladna fryzurka
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż powiem Ci Madlen, że Twoja fryzura ma taki pazur, że ciężko byłoby powdzieć, że nie jest sexy
|
|
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
To jest pogląd mojej mamy, która całe życie wręcz nie pozwalała mi ściąć włosów, cale dzieciństwo wczesne włosy za tyłek, warkoczyki, inne duperelki. Długie włosy miałam do 17 r.ż (ale wtedy troszkę za ramiona) niestety zniszczone strasznie. No i siedząc na fotelu fryzjerskim ucięłam sobie z panią miłą pogawndkę na temat tej seksowności a włosów.
Ja sobie siebie nigdy w krótkich nie wyobrażalam, myslałam, że będzie płać. A Fryzjerka mówi odwrotnie: w ogóle mnie sobie w długich nie wyobraża. Włosy pól-długie jakie miałam i mam teraz, ale długie stanowczo nie. Chyba widziałyście moje foto w długich jeszcze? No i tak sobie pomyślałam że was zapytam czy myślicie jak moja mama, że kobieta w krótkich nie jest taka kobieca jak ta z długimi. Sama ma krótkie ale mówi, że to ze względu na wiek, że niestety przychodzi czas kiedy trzeba zrobić ciach. Ja mam chyba zbyt spiczasty podbródek i zbyt wyraźne poliki, żeby nie ginąć za długimi, nie wiem czy się zdecyduję zapuścić kiedyś. Pewnie będe miała dłuższe niż obecnie, ale nigdy długie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam przkichane ściany w pokoju, bo zielone więc fotki w kolorze wychodzą żólte lub mam czerwonawą cerę, dlatego takie troszkę podrobione foto macie. Kolor skombinuję może dziś, poproszę małża. Ja generalnie mam spore kompleksy, i jestem w szoku po tym co mówicie. Od jakiegoś czasu umieszczam fotki w avie, żeby sobie auto-terapię robic i się przyzwyczaić. I strasznie mi się dziwnie czyta co piszecie, na prawdę nie wstawiam zdjęć, żebyście mnie chwaliły pod niebiosa. A w ogóle: gdyby było paskudnie kiedyś to miałybyście odwagę napisać? Czy, że wizażanka,z forum, no to nie będziemy przykrosci robić? Z ciekawości pytam, żeby sprawdzić czy umiecie być szczere pisząc na necie.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zadomowienie
|
Madlen co do pytania czy długie czy krótkie włosy są bardziej seksowne to uważam że to zależy od stopnia ich zadbania. Znam dziewczyny z krótkimi włoskami od których taki seksapil bije że bokserki facetom same spadają
a które w długich włosach wyglądały tak przeciętnie. A znowu długie zaniedbane włosy dla mnie nie są wcale sexi choć odkąd pamiętam to zapuszczam i na razie mam do ramion ![]() Co do drugiego pytania to raczej nie powiedziałabym Ci że wyglądas paskudnie, albo bym nie skomentowała nowej fryzurki albo powiedziała bardzo delikatnie że miany nie zawsze są dobre
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Nie napisałabym Ci,że jest paskudnie. Ale,ze np.coś mozna poprawić,albo,ze np.wczesniej korzystniej wygladałas.
Nie potrafię napisać "tak,jest suuupeer" ,kiedy myślę,ze wcale tak fajnie nie jest. Ale napisać ,że jest wstrętnie ,paskudnie i w ogóle beznadziejnie,tez nie potrafię,bo nie chce kogoś ranić,wolę po prostu zrobić to "diplomatycznie" ![]() A co do Twoich zdjęć : jesteś śliczna,naprawdę i fajnie Ci w krótszych włosach,długie i ciemne trochę Cię usmutniały ,przytłaczały.
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
No patrzcie, a jednak się przejmujemy innymi na wątku i działaja takie same mechanizmy jak w realu
![]() Patrzyłam na tą Anję: czy ja wiem czy podobna, fajnie by było ![]() Ona też ma wyraźne poliki, kształt buzi ma mój, i chudziutka jak to modelka. Ładna kobieta w sumie. W tej fryzurze podoba mi się to, że mogę zrobić albo gładko i grzecznie, albo powyciągać kosmyki, tył nastroszyć i jest bardziej drapieżnie. Tylko musze opanować jednoczesne korzystanie ze szczotki i suszarki. W ogóle to ja jestem strasznie ciekawa jak wygląda L_V
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz tez zaczesać "grzywe" do tyłu, tak a la na irokeza. Bosko to wygląda u kobitek z takimi dorbnymi buziami.
|
|
|
|
#1481 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę bo nie zanosi się na to żebym sama kiedykolwiek była ciocią Mam tylko jedną kuzynkę, 30 lat, singielka raczej bez planów małżńskich i dzieciowych.Cytat:
![]() Bo to mądra kobieta ![]() Cytat:
Niektóre kobiety z szarych myszek z długimi włosami zamieniaja się w niesamowicie seksowne babki z krótkimi Widziałam Twoje zdjęcia na nkl i moim zdaniem zdecydowanie lepiej Ci w krótkich. A ta fryzura jest, jak juz ustaliłyśmy zgodnie, BOSKA!Cytat:
i dobrze ![]() Szczerze, nie wiem co bym zrobiła- albo nie napisała nic albo napisała że mnie się odrobinę bardziej podobałaś w poprzedniej fryzurze Ale na pewno nie zachwycałabym się obecną
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, musiałabym foto poszukać, nie bardzo kojarzę o co chodzi
![]() I pamiętajmy że mam wysokie czoło. Mam w domu gumę, piankę i lakier do włosów. Kupiłam właśnie (jeszcze nie przyszła) grubą okrągłą szczotę i serum wygładzające, zobaczymy czy się będę umiała pobawić ![]() Czemu myślę o tym jak zareaguje rodzicielka? Jestem dorosła, asertywność, asertywność. Sic, że tez ona musi być taka dominująca. Niby odbijam piłeczkę, niby się nie przejmuję na zewnątrz, a w głowie mi zostaje.
|
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli wyglądałabyć brzydko, to albo bym nic nie napisała, albo stwierdziła, że w poprzedniej fryzurze było ci lepiej
|
|
|
|
|
#1484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gdyby było źle napewno bym to napisała. Nie mam z tym problemu zarówno na forum jak i w realu - i niestety nie zawsze wychodzi mi to na dobre:/ . Też mam krótkie włosy i tak jak w przypadku Madlen jest mi w nich o wiele lepiej niż w długich. Ale zanim skorzystałam z propozycji fryzjerki minęło kilka miesięcy do długich włosów już nie powrócę A jeśli chodzi o to jaka długość włosów jest seksowniejsza ....hmm.. uważam , że jest to kwestia indywidualna....jedna kobieta wygląda seksownie w długich a inna w krótkich ... jednej w długich będzie pięknie a w krótkich już tak zjawiskowo wyglądać nie będzie. Troche zagmatwałam , ale mam nadzieje , że zrozumiałyście o co mi chodzi
|
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Może się pokażecie? Novocaine? Goosia?
My się tu kiedyś pokazałyśmy wszystkie. Miło wiedzieć z kim się pisze ![]() Tym bardziej, że jestem ciekawa co novocaine masz na głowie
|
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do długości włosów....temat rzeka. Uważam, że wszystko zależy od konkretnej osoby, typu urody, stylu itp. Ja uwielbiam fryzury jak ma Madlen na kobietach o takim typie urody ale mnie jest w takich fryzurach po prostu źle, niekorzystnie... Ja, jak wiecie kocham dłuuugie włosy u siebie i tylko wówczas czuję się sexi i kobieco. Kolejna sprawa, że mój mąż ma takiego samego *******ca na punkcie długich włosów jak ja, więc przynajmniej sprawa jest jasna.... Jak długo dam radę będę miec długie, a później pewnie jakiegoś klasycznego- bądź mniej klasycznego boba - bo jako pani w późnym wieku nie będę nosić włosów do ramion ![]() Więc co innego podobać a co innego zrobić sobie, ja to umiem rozróżniać, kiedyś jak byłam młodsza sporo eksperymentowałam, więc jakieś doświadczenie w tej materii mam. Zazwyczaj kupowałam gazetę, patrzę O! jakaś aktorka ma nowy fryz, super- brałam gazetę i do fryzjera Efekty bywały różne ale ten etap już za mną. Co do szczerości w tej kwestii, ja bym powiedziała że lepiej było np. przed gdybym tak uważała... Się rozpisałam w moim ulubionym temacie włosów ![]() Dzień dobry
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli tak, to weszłam na Twoj profil i dłuższe włosy masz np na zdjęciu nr 3. I wyglądasz bardzo ładnie- słodko, dziewczęco i niewinnie. Ale z tą fryzura jaką masz teraz wyglądasz z kolei tak kobieco, elegancko, drapieżnie, dorośle... Gosiu, bardzo fajne porównanie Tylko Longoria kiepsko wyszła w tych krótkich włosach ![]() Edit: Dzień dobry Dorinko ![]() Mój TŻ też mnie lubi w długich włosach i na pewno by buczał gdybym chciała ściąć. Ale eksperymentowałam z krótkimi i z układaniem była tragedia, więc wiem że póki co to nie dla mnie. W średnim wieku tez pewnie będzie w miarę klasyczny bob i jakoś będe musiała się nauczyć go układać
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-01-28 o 12:22 |
|
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
No wiem dziewczyny, że musze iść do innego gina, ale generalnie zniesmaczona bardzo wyszlam z wizyty.
Co do długości włosów, to ja np. za seksowne moim zdaniem w większości uważam kobiety z krótkimi włosami. Nie wiem czemu, sama mam długie i wydają mi się po prostu nudne ale jeszcze nie mam w sobie tyle odwagi, żeby je drastycznie ciachnąć
|
|
#1489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
Zara: akurat mi chodziło o posta L_V gdzie napisała, że mogę postawić grzywkę do góry a ja nie bardzo wiem jak, powinna zacytować
![]() Swoja drogą ciekawa sprawa. Mam koleżankę równiez bardzo szczupłą, ma kości policzkowe jak ja, całe życie długie włosy a w liceum ścięla się na drastycznie krótko. Mimo, że mówiła, że nigdy włosów nie zetnie. Wygląda o niebo lepiej niż w długich. A to dziwne, bo myślałam, że ja jak zetnę będę jak kościutrup wyglądac bo się jeszcze uwydatni wszystko.
|
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Oczywiście jak wróce z pracy i coś znajdę, bo nawet z nk nie mogę skopiować, bo jak chyba już kiedyś pisałam mamy zablokowaną )Cytat:
Mój Tż też woli moje długie włosy, choć teraz ściełam (mam za łopatki, a wcześniej byly prawie do pasa). Zetnę jak będę miała ok.40 lat.Czytałam, że w takim wieku powinno się mieć maksymalnie włosy do ramion. |
||
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
film "Hania" ![]() ![]() Mnie nie denerwuje... bo jej nie mam ![]() Cytat:
chyba jeszcze nie dojrzałam do krótkich włosów...Mój Tata uwielbia kobiety z krótkimi włosami- zgadnijcie jakie włosy ma moja Mama?
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
Mnie nie denerwuje Szczególnie dziś jestem zadowolona..bo idę do pracy dopiero na godz. 14 .
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
a ja 4 godziny do konca wiec też nie tak źle
.Poza tym miałam owocne przedpołudnie..w koncu uporałam sie ze stertą brudów walających się po łazience
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
A ja oblałam egzamin
I zła jestem, bo mogłam to zdać a oblałam ![]() edit: Madlen super wyglądasz
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2009-01-28 o 13:32 |
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu to szkoda , a dlaczego mogłaś zdać a nie zdałaś ? Nie trafiłaś pytań ?Taak! Na Madlen małżeństwo bardzo dobrze wpływa ! |
|
|
|
|
#1500 |
|
Rozeznanie
|
No, trafiłam na średnie pytania. Najbardziej wkurza mnie to, że powiedziałabym 3 wyrazy więcej i bym zdała, a nie potrafiłam sobie tego przypomnieć. No, trudno. Trzeba się do poprawki lepiej przygotować.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

na kuzynow i kuzynki zawsze mowie po prostu brat/siostra. sa dla mnie jak najblizsze rodzenstwo. do tego rodzina TZa (no jakby nie patrzec tez tam funkcjonuje jako ciocia dla wielu pociech).

a które w długich włosach wyglądały tak przeciętnie. A znowu długie zaniedbane włosy dla mnie nie są wcale sexi choć odkąd pamiętam to zapuszczam i na razie mam do ramion 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zazdroszczę bo nie zanosi się na to żebym sama kiedykolwiek była ciocią
albo napisała że mnie się odrobinę bardziej podobałaś w poprzedniej fryzurze 

Chyba sobie wmawiam
I zła jestem, bo mogłam to zdać a oblałam