|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
Pracuje ze swoim ojcem ( też ma jej dość od kilku dni ). Będę gadać o ślubie , to ją mam nadzieję znudzi ![]() Cytat:
![]() Rybulka -no właśnie, ona nie ma co robić Siedzi na sympati i mi opowiada kto i co do niej napisał
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-29 o 14:22 |
||
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Cytat:
te sa prześliczne
|
|
#4263 |
|
Rozeznanie
|
Jakoś nie mam żadnego pomyslu na kolczyki do tej mojej sukni...ale coś się wymyśli
![]() My też nie mamy gdzie mieszkać, tzn na upartego moglibysmy mieszkac z moim rodzicami bo maja 4 pokojowe mieszkanie, ale ja nie chce, bo chce sie w koncu usamodzielnic, wiec pewnie bedziemy wynajmowac chyba ze uda nam sie kupic mieszkanko za smieszne pieniadze, bo mamy taka mozliwosc ale narazie ciiiiiiiiii..... zeby nie zapeszyc jak sie uda to sie pochwale a jak sie nie uda to pewnie przez rok albo dwa bedziemy wynajmowac a potem kredyt....Sysunia_d raczej napewno się mienią, w koncu to Swarovski
"...Udane małżeństwo wymaga wielokrotnego zakochiwania się zawsze w tej samej osobie..." Edytowane przez Lustereczko Czas edycji: 2009-01-29 o 14:23 |
|
|
|
#4264 |
|
Wtajemniczenie
|
Lustereczko, ciiiiiii
|
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A innych znajomych nie ma? Może zabiła ich tym swoim paplaniem
|
|
|
|
|
#4266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź mnie nie strasz ![]() A co myślicie jak zrobię przed nią tak : ???![]() ---- o MATKO ![]() bo ja nie chce tego sklepu. Chcę się uwolnić . A w ogole to miałabym do TŻ 80 km, a nie chce już tak w kółko jeździć.Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-29 o 14:35 |
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie, Emilka, uciekaj od niej ile sił w nogach
|
|
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
Kochane przygarnijcie mnie
ślub 18 lipca Nasze przygotowania ostro ruszyły Ostatnio wpłaciłam zadatek za sukienkę. Oczywiście okazało się że już po mam wątpliwości. Koleżanka pokazała mi inną suknię w necie...I zaczęłam przezywać, czy dobrze zrobiłam itp. Sukienki już zmienić nie można, bo zamówienie poszło do szwalni w Stanach. http://www.susanlabo.pl/sh_5884.html To ona! Jak myślicie, jakie do niej dodatki żeby nabrała charakteru??? Myśłałam o odważnej wiązance z bordowych róż. Może bardzoooo długi welon-taka mgiełka aż za tern? Pomóżcie.... |
|
|
|
#4271 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na razie studiuję dziennie, w czerwcu obrona i nie szukam teraz pracy. Cytat:
Bo jednak na wynajmowanie idzie strasznie dużo kasy, za to co się płaci komuś, można by już ratę kredytu spłacać.Emilio, a może daj jej ten nr gg i powiedz, że będziecie gadać sobie przez internet, bo ostatnio masz dużo pracy i nie możesz sobie siedzieć i gadać. Nie musisz przecież z nią na tym gg gadać, lepsze to niż ma siedzieć i marudzić |
||
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładna suknia
|
|
|
|
|
#4273 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ufff w końcu wszystko nadrobiłam
angelikaw matko już za parę dni mężatką będziesz chyba się zacznę stresować razem z tobą. Co do fryzury to nie martw się, na pewno Cię tym razem lepiej uczesząanuulaa u mnie też się kilku gości wykruszy, też z powodu ciąży, ciocia ma termin na sierpień, w dniu mojego slubu pewnie będzie po porodzie, albo dopiero będzie rodzić i na pewno z takim maleństwem się nie pojawi nawet w kościele. Kuzynka Tż też w ciązy, ma co prawda urodzić na koniec wiosny, ale czuję, że nie przyjadą na wesele. Co zrobić, prawdę mówiąc spodziewamy się, że jeszcze kilku osób może nie być, takie życie... Cytat:
jasne, że pamiętam, no szkoda, że nie ma wolnych etatów mnie po skończeniu stażu z UP zatrudnili jestem mega szczęśliwa z tego powodu. Umowę mam do końca marca, potem nie wiadomo co będzie, bo prawdopodobnie ta dziewczyna, którą zastępuję wróci po urlopie macierzyńskim. Nie zamartwiam się jednak na zapas, zobaczymy co czas przyniesieCytat:
bo fajnie by było mieć tak przejętą kosmetyczkę jak tyCytat:
Cytat:
Cytat:
w pracy z dziećmi zdecydowanie najtrudniejsze są kontakty z rodzicami. trzymam ![]() Cytat:
Dziękuje za przejęcie się moim stanem zdrowia Byłam dziś u mojego lekarza rodzinnego i jestem zła na niego przeokrutnie. Dłużej stałam przy okienku za wypisaniem L4 niż byłam u niego w gabinecie. praktycznie nawet do końca mnie nie wysłychał, mówiłam mu jakie mam objawy, nie skończyłam zdania, a on mi już patykiem do gardła celował. Poczyłam się jakbym była w fabryce, a nie w przychodni! Wszystko szybko, szybko nie ma czasu jak na taśmie produkcyjnej! ja rozumiem, ze wielu ludzi choruje, no ale bez przesady. Do tego zapisał mi leki, które sama mogę sobie kupić w aptece, czyli gripex, ascorutical i jeszcze coś, w ogóle nie wykupiłam recepty, bo wszystko to mam w domu. Chyba zmienię lekarza, bo jak tak ma mnie leczyć to ja dziękuję bardzo. Mam zwolnienie do poniedziałku, a w pracy taki młyn, że hej no ale chora na pewno bym się w przedszkolu nie przydała
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2009-01-29 o 14:42 Powód: lit. |
||||||
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu, rzeczywiście lekarz... Bez komentarza
![]() To się nazywa taśmowe leczenie... ![]() Pozostaje nam tylko życzyc Ci zdrowia, odpocznij przez te kilka dni ![]() Mnie lekarka w Medycynie Pracy też osłuchała tak szybko, że ledwo zauważyłam, a ciśnienie mi zmierzyła, że tylko nadmuchała aparat i spuściła z niego powietrze... |
|
|
|
#4275 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam jej DOŚĆ!!! ![]() Cytat:
pewnie,że przygarniemy Cytat:
![]() Jakoś się jej pozbędę mam nadzieje, bo mnie wnerwia ![]() |
||
|
|
|
#4276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczna suknia!!! Najlepiej nie oglądaj innych. Ja odkąd mam swoją, nie oglądam już sukni poza Waszymi. Ale i tak jestem w swojej tak zakochana, że już raczej żadna inna mi się nie spodoba:PZnalazłam fajny wierszyk co zamiast kwiatów: Drodzy Goście,istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami,lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami,więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki, przynieście zamiast nich wino lub czekoladki.
|
|
|
|
|
#4277 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny....powariowały ście z tym pisaniem hehe.Strippi szukam twojej sukni bo przeoczyłam...
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za miłe słowa
Chyba ich potrzebowałam. A nie jest ta sukienka za skromna?
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetny wybór, gratulacjea my planujemy takie wkładeczki robić drodzy goście! Jeśli planujecie zakup kwiatów, prosimy zamiast nich o kupony lotto, bysmy mogli sie przekonać czy mamy szczęście nie tylko w miłości.
|
|
#4280 |
|
Wtajemniczenie
|
Dekoderko, bordowe róże pasują idealnie! Może coś takiego co wkleiłam. Z biżuterii może same tylko długie kolczyki i bransoletka, bez naszyjnika.
Długi welon, koniecznie mgiełka!! |
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważnijesze, że się Tobie podoba. Możesz poszaleć z dodatkami. jak suknia jest zbyt bogata, to też nie za dobrze...A ta Twoja jest taka w sam raz
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam o jakiś "zwisającym bukiecie". Natomiast co do biżyterii to się zgadzam. Chyba z naszyjnikiem byłoby za dużo-bo na sukience są ponaszywane perełki.
|
|
|
|
#4284 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do kwiatow to wspanialy pomysl z bordowymi ![]() a i witaj wsrod nas
|
|
#4285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-01-29 o 14:55 |
|
|
|
|
#4286 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie dziewczyna, ta sukienka to jedyna wygodna jaką przymierzałam. Przy tym fajnie podkreśla talię, której nie mam
Inne sukienki, które przymierzałam to po prostu zbroja... Żebra mnie bolały A moje wahania wzięły się stąd, że teściowa, powiedziała że taka bez rewelacji ta sukienka, ale może być...tak tak to tylko jej opinia, ale ziarenko zasiała...Dzięki że podtrzymujecie mnie na duchu
|
|
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam serdecznie wszystkie nowe PM
|
||
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesc dekoderka Suknie kochana masz piekną !!!!!!! Jak dla mnie bardzo orginalna . Ja bym do niej załozyła jakąs piekna , orginalna biżuterie koniecznie z kamieniami typu kryształ w srebrze ( kolczyki , branzoleta , naszyjnik ) taka bizuteria napewno dodata tez elegancji i blasku. czerwone kwiaty tez mi sie podobaja ale czy koniecznie róże? Ja mam wrazenie ze róże satak delikatne ze w lecie bez wody to szybko oklapna.
|
|
#4289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4290 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

A będziecie się starać o jakiś kredyt? My byśmy bardzo chcieli, ale tylko TŻ ma pracę i w obecnej sytuacji żaden bank nam nie da kredytu. Ja to w ogóle nie jestem za kredytem, ale taka nasza polska rzeczywistość, zero perspektyw dla młodych małżeństw
Pracuje ze swoim ojcem ( też ma jej dość od kilku dni ). Będę gadać o ślubie
, to ją mam nadzieję znudzi 

Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r. 

---- o MATKO