![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe czy jakbym jutro poszła do biedrony to by jeszcze były te termofory co Ty kupiłaś? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-29 o 14:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A poza tym rozsyłam CV gdzie się da, ale w tej dziurze rynek pracy ciężki ![]()
![]() |
#2644 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No to sie wygadalam..... No i przez Ciebie zaczelam szukac torebki. Dostalam oczoplasu i zmeczylam oczy ze az mnie glowa zaczela bolec, znalazalm 8 ktore moglyby mi podpasowac, taaaaaa ciekawe czy w ogole ktoras zamowie Kuruj sie Kochana, ![]() Oooo widze ze cos nas laczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() super torebki ![]() ![]() a wierszyk dla Aguni wypasiony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aguniu na szefa słów nie ma ![]() MILI OGROMNE GRATULACJE!!! a ja tam wierze temu kalkulatorowi biustowemu http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Wtajemniczenie
|
Serca równiez posiadam takie z octanem sodu- niezrównane po szaleństwie na saneczkach- podobnie jak termos z herbatą
![]() A ten termoforek wygląda jak maskotka ![]() Dageciku rozumiem Twoje boje- jak przeczytałam o lodówce to mi się przypomniało jak w takim sklepie mięsnym kupiłam sobie taką staropolską wędlinkę- 4 plasterki tylko bo kosztowała 48zł/kg . Przyjechałam do Obornik, włożyłam ją do lodówki z zamiarem zjedzenia tego rano. Budzę się patrzę a tam pusto. Daniel z Natalą przyjechali w nocy i mimo iż mieliśmy już wtedy osobne kuchnie (po mojej wielkiej awanturze przy całej rodzinie o to jak Daniel postępuje, ze nie pomaga mi nosić mleka po czym wypija ile sie da itp) im się zachciało czegoś mięsnego...A zę Daniel nic nie miał zjedli nasze i jeszcze szwagier rano zapytał co tak mało. Słońce powiem Ci tak- małe własne niedzielone z nikim innym mieszkanko jest najlepsze. Jak nie zrobisz zakupów-jeść nie będziesz ale jak zrobisz to możesz być pewna że z lodówki nie wyparuje. Poza tym chyba by mnie trafiło jakby mi ktoś gary sprawdzał. Wiesz...głupstwa , głupotki doprowadzają zazwyczaj do kryzysów.I o ile Twój mąż do tego przywykł od dzieciństwa to ty niekoniecznie. Ja kocham moich teściów i szanuję ich ale na dłuższą metę bym nie wytrzymała z teściową. Niby fajna babka ale też ona wie najlepiej. Poza tym nie powiem że nie zabolało mnie to z jaką różnicą byłam potraktowana ja a jak Natalia. No ale Natalia jest z rodziny lekarzy... Jak ja byłam na wakacjach u Kamila a on pracował to ja albo siedziałam z nim i mu pomagałam albo sama organizowałam sobie czas. A Natalia trzeba się zająć. I dlatego też większość czasu w zeszłoroczną majówkę spedzilam z Natalią a nie z Kamem. Poza tym przez tyle lat odwiedzania Miedzyzdrojów też mam tam swoje koleżanki, które wolę od Natalii- nie żeby była zła tylko co patrzę na tę dziewczynę to widzę Daniela ![]() Milibili słoneczko moje gratulacje przeogromne... Właśnie mi sie coś przypomniało- miałam profesora na studiach który stwierdził kiedyś...jeżeli myślicie że zawsze jesteście ostatni to pomyślcie że na starcie Waszego życia jeden wielki wyścig wygraliście zostawiając za sobą miliony konkurentów ![]()
#2647 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki zgadzam się z Wami całkowicie!!! Mieszkanie z teściami to nie jest wymarzona sprawa. My mieszkamy sami (nie wiem jak długo jeszcze i już się strasznie boję), ale wystarczy mi jak czasem pojedziemy na kilka dni
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-29 o 19:16 Powód: po raz kolejny proszę o nie pisanie post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Wtajemniczenie
|
Izabelka już tyle razy mówiłam, ale powtórzę - Twój szwagier to ---->
![]() ![]() ![]() tak właśnie sobie w kalendarz patrzyłam i 23 lutego mija nam pół roku ![]() ![]() tak sie zastanawiam na nad kupnem wyprzedażowych botków skórzanych z 179 na 129 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
![]() Z teściami lubię się spotykac, pogadać itp ale cieszę się ze np moja teściowa nie miała możliwości pomocy przy organizacji wesela- bylo za daleko. Najbardziej z tego cieszył się...mój mąż. Muszę przyznać, że mieliśmy pełną dowolność-i chociaz kilka pomysłów było traktowanych przez naszych rodziców jako zbędne fanaberie to teraz jest to powodem do dumy (śpiewniki, a już w szczególności prezenciki dla gości i winietki). Teściowa sobie zachowala- wkleiła do albumu nasze zaproszenie, winietki śpiewnik i inne takie i pokazuje wszystkim naokoło. Poza tym mieszkanie osobno pozwala się dobrze pokłócić- przy innych tak bez sensu jest. Pamietam jak kiedyś w M-jach byłam wściekła na Kamila bo ten się na mnie wydarł że mu zabrałam ostatnią wodę mineralną na sklep. Tak się wkurzyłam ze kupilam 6-pak tej wody przytargalam na górę zostawiłam przed drzwiami zadzwonilam dzwonkiem i...poszlam na plażę. Heh Kamila nie było ale przyszedl i na tej plazy znalazł mnie jego tato i normalnie do dzis nie zapomne jak mnie rozbroił zdaniem" no Iza nie gniewaj się na syneczka, to dobry chłopak" ![]()
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Wiem, ze jeszcze troche, tylko jeszcze troche, ale z kazdym dniem jest mi coraz ciezej. ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie noooo bardzo smieszne. Przesadzilas teraz Dzasti. No i znowu pokrzywdzona jestem, co za los..... phi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Zakorzenienie
|
helol
zaleglosci calodniowe nadrobilam ![]() Milli teraz juz glosno gratulujee ![]() ![]() a teraz zmykam malzowi jakis obiad zrobic bo przyjdzie glodny i jak nie bedzie nic do papu to dostane szlaban na neta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2652 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja leżę w łóżku i zwijam się z bólem kręgosłupa ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie no Widgetku nie gniewosz się ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Rozeznanie
|
hej laski...
nadrobilam zaleglosci,ale pewnie zaraz zmykam bo 1. glowa zaczyna bolec 2. zly ogolny nastroj <zbliza sie @ wrrr> 3. malz juz zasypia Dzasta, ale sadystka jestes:P no tak sie nasmiewac z dziewczyn ![]() ![]() Daget- lacze sie w bolu ![]() ehhh zwlaszcza przed okresem to i mnie denerwuje ton glosu, najdrobniejsze zachowanie "nie tak" .....i moglabym tak wyliczac w nieskonczonosc.... Mili gratuluje juz oficjalnie ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moja dewiza ![]() Bo póżniej jak będziesz potrzebowała to nie znajdziesz ![]() Cytat:
![]() Leż grzecznie w łóżeczku , mam nadzieję że szybko przejdzie ![]() Miluniu królewno gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja idę zaraz spac. Moja menda już śpi od jakiejś godziny... nadal się do mnie nie odzywa i tym mnie wkurza najbardziej ![]() ![]() ![]() Idę go obudzic zeby szedł się myc i sama też zmykam. Dobrej nocki misie ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-01-29 o 19:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
dokladnie Dzasta mieszkam w UK ale za 6 m-cy wracamy do Polski i narazie zaopatrzam sie tu w staniki, i powiem ze ceny maja pooowalajace
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Wtajemniczenie
|
wcześniej miałam raz taki ból, ale po odpowiednich tabletkach mi przeszło, ale teraz nul tabletek
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no ja mam nadzieję, że to w miarę szybko przejdzie, a przynajmniej na tyle, że będę mogła normalnie egzystować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
A propos paznokci, moje zniszczyły się prawdopodobnie nie przez sam żel, ale przez ich wcześniejsze ścieranie pilnikiem. Okazało się, że są bardzo wrazliwe i manikiurzystka musiała bardzo delikatnie piłować żel, bo za chwilę mnie bolało ![]() Aguniu, tupet Twojego szefa nie zna chyba granic ![]() Izuś, Twój szwagier rzeczywiście jakiś nie teges jest. W ogóle chyba nie czuje, co gada ![]() Mili, a gdzie mogłaś mnie widzieć? ![]() ![]() A tak na marginesie, serdecznie Ci gratuluję fasolki! ![]() ![]() Kasiu, Izuś - torebki przepiękne! ![]() Miłej nocy Wam życzę, zmykam do męża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Wtajemniczenie
|
hejka ho
Malutka i Okruszku biedaki jesteście-tacy uziemieni.Mama pupą za dużo ruszała wabiąc tatusia to teraz ma ![]() ![]() ![]() Co do staniorów to też lubię i też kupuję mniejsze w obwodzie o wiekszej misce i super jest. Na początku może ciśnie ale potem rewelacja-nic nie skacze, nie obsuwa się i jest git. Co do torebek to zdradzę Wam cenę - razem z przesyłką wychodzi po 30zł na łebka ![]() takie to rozrzutne baby jesteśmy Dzasta wiesz co boska jesteś- tekst o półrocznicy mnie powalił.Szacuneczek największa zołzo wśród zołz...Oj jak ja Cię lubię ![]()
#2662 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() ale mi się dziś dobrze spało ![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. obudziłaś Małża?? Poprzepraszaliście się?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć. Napisze troche i spadam na ploty
![]() Kurna połowę cytowania mi zjadło i w ogóle coś się chrzani. Mili gratulacje oficjalnie!!! Cytat:
Cytat:
![]() Trzymaj się kochaniutka, dasz radę! A na pocieszenie koniecznie kup sobie torebkę, co tam torebkę, kup wszystkie osiem, należy Ci się ![]() Dżasta ta zołza to do Ciebie nie pasuje ![]() ![]() Ostatnio 70D Kostara jest dla mnie ok. OMG Izunia nie wierze że to napisałaś ![]() Szwagier - zaczynam lubić Twoje opowieści na jego temat. Nie obraź się (w końcu to brat Twojego męża), ale to istny debil. Cytat:
Co to oxfordy? Pokazywać mi tu natychmiast! Padłam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kacha właśnie ostatnio przeglądałam te staniory Ewy Bien. Powiedz jak one gatunkowo i w ogóle czy wygodne to może też zamówię w końcu na tej Twojej stronce niezłe wyprzedaże są. Cytat:
![]() I wszystkie pozostałe zołzy (i te mniejsze zołzy) też lubię Buziaki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2664 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszi ja tylko na chwilke bo musze sie zebrac i jechac do Legionowa gdyz z tamtad mnie moj Skarbek zabiera i mkniemy na Walbrzych. Tylko ten snieg w ogole mi sie nie podoba.
Odebralismy wczoraj zdjecia z Fotojokera istna porazka wiecej tam zdjec nie wywoluje, nie dosc ze poprzycinali po swojemu zamiast 10x15, mam 10x13 ale to jeczcze ujdzie bo i tak je do albumu wklejam i bym je poprzycinala. Ale jakosc, okropna, a jakie blade kolory. Chcialam zaoszczedzic 19 gr na zdjeciu i no i widac czym to skutkuje. Powiedzialam tez wczoraj mezowi ze juz psychicznie nie moge..... Zrozumial mnie doskonale bedzimy namawiac tate na przyjazd szybciutenki. I.... zakupilam 2 torebalki ![]() ![]() Malutka jej odpoczywaj, i buziak dla uziemionych. Lece sie szykowac młamłaki dla kazdej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Wtajemniczenie
|
Dzgeciku jedźcie ostrożnie.
Ta Kasieńkowa stronka ze staniorkami jest super, zamówie przynajmniej dwa. Poza tym jest o wiele taniej niż na innych stronach z tymi samymi modelami. |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |||
Zakorzenienie
|
Hej ho z rańca dziołszki kochane
![]() Cytat:
Wyjdę publicznie na totalnego debila ale napiszę to! O co kaman z tą półrocznicą, bo moje szare komórki nie potrafią tego zajarzyć ![]() ![]() ![]() A tak wygląda mój bezmózgi wstyd --> ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ad.2- Obudziłam i wygoniłam do mycia, bo leżał w poprzek łóżka. ![]() Nie przepraszaliśmy się, bo on wcale ze mną nie gada i jest wredny. Trudno... zobaczymy kto pierwszy się złamie... ![]() Ale widzę, że powoli rura mu mięknie ![]() ![]() Aaaaa i nie pytajcie czemu z nim nie pogadam, chciałam z nim pogadać to powiedział że nie chce... Cóż ... nie bede go zmuszała ![]() Cytat:
![]() Ad.2- brrrrrrrrrrrrrrrr nienawidzę czegoś takiego!!! Mam szczęście, że mojemu mężowi się to nigdy nie zdarzyło... może dlatego że wie jakie mam na to uczulenie ![]() Ad.3- Wg mnie gatunkowo są super, wiesz to opinia subiektywna. Mam tylko jeden z nich i bardzo go lubię ![]() Jak chcesz to poczekaj jeszcze trochę aż przyjdą te 3 które zamówiłam ![]() ![]() Powiem szczerze, że mam go jakieś pół roku może więcej, nosze go bardzo często a co za tym idzie często go piorę i wyglada jak nowy ![]() Mają 2 tyg na przysłanie mi ich, jak chcesz to poczekaj na moją opinię.
![]() |
#2667 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2668 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak pomyślę, jakie małe miseczki nosiłam, to normalnie ![]() Cytat:
![]() co za patafian ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2669 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() licz po prostu od ostatniej miesiaczki. Wszyscy tak licza a potem sie przyzwyczaisz Buziol przeogromny tak sie ciesze ![]()
![]() |
#2670 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wzięłam taki: http://www.ewabien.com/eshop/?prod,866 I taki w komplecie ze stringami: http://www.ewabien.com/eshop/?prod,813 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.