|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
własnie dzwonili moi rodzice (dzis pojechali do warszawy do salonu Hondy) ze zamówili Nową Honde accord w kolorze czarnym ale sie ciesze, szkoda, ze jej nie zobacze tylko. tzn dopiero w maju.
|
|
|
|
|
#1772 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lepiej nie ryzykować, jak Madzia nie chce się wbijać w swoją piękną suknię z brzuszkiem ![]() Cytat:
A w ogóle, to cześć ![]() Butter, zazdroszczę ręki do kwiatów. U mnie z tym kiepsko. Choc ostatnio się przełamałam i pozwoliłam się obdarować jakimiś doniczkowymi. Póki co rosną. Jedynie fiołek i calanhoe nie chcą kwitnąć , a storczyk stoi w miejscu już pół roku i nic Jedynie korzenie mu rosną.
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sie teraz narobiło. czyli albo wezme tabletke jak zacznie mi okres czyli we wtorek albo cały nastepny miesiąc mam uwazac.wiecie ja juz nie raz bralam antybiotyk wtedy po prostu uwazałam przez 7 dni od jego odstawienia i bylo dobrze, ale nigdy przez niego nie mialam krwawienia... ech
|
|
|
|
|
#1774 |
|
Rozeznanie
|
Madziu, zrób jak uwazasz. Ja wzięłabym tabletkę tak jak napisałam, tylko nie wiem czy dostaniesz okres w terminie, skoro teraz masz
Może zrób tak, że jeśli nie dostaniesz to weź tabletkę tak jak powinnaś, po 7-dniowej przerwie. Natomiast jeśli dostaniesz okres wcześniej to weź tabletkę pierwszego dnia.edit: Ja też nigdy na takie rzeczy nie zwracam uwagi jakie leki biorę itp i nigdy nie wpadliśmy, ale raczej mnie to martwi, że może coś jest nie tak. W końcu zdarzają się wpadki przez jedną zapomnianą tabletkę ![]() Dziewczyny, co powiecie na taką torebkę?
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2009-01-30 o 12:06 |
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
Też o tym myślałam. Z brązami to różnie bywa
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio tak zgrzytam ze aż meża budzę. Może trzeba by iść na jakąś psychoterapię .Cytat:
![]() A najbardziej zatrwożyło ją obuwie ..brudne trampki zakładane do wszystkiego. Dziewczyna super ubrana ale co z tego jak do spódniczki ma założone uflogane trampy ..to jak dla mnie też masakra.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-30 o 12:15 |
||
|
|
|
#1778 |
|
Rozeznanie
|
Nie czytałam Was bo byłam posłać paczę (Allegro) i zeszło mi z 1,5 h w kolejce
![]() Jadę do domku, poczytam sobie wieczorem, życzę wszystkim miłego weekendu i do usłyszenia w poniedziałek I bardzo proszę o kciuki bo czekam dziś na strasznie ważny telefon.. w sprawie pracy oczywiście.
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
no i jeszcze czy będzie można ją nosić na ramieniu czy te paski są krótkie. chyba że lubisz nosić torebkę tylko w ręku Cytat:
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mekintoszku torebka zupełnie nie w moim guście więc sie nie wypowiem.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-30 o 12:19 |
|
|
|
|
#1781 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do Londynu, jak ja byłam to dominowały baleriny wszelkiego rodzaju i zazwyczaj były czyste Może jest jakiś trend na brudne trampy teraz Ciekawe...
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bierzesz antybityki to ochrona znacznie spada. Ja równiez stosowałbym dodatkowe zabezpieczenie przez cały koejny miesiąc. Zresztą, zazwyczaj pisza o tym na ulotce. |
|
|
|
|
#1783 |
|
Rozeznanie
|
No ja właśnie też nie jestem przekonana. Nigdy nie mam problemu z zakupem, zazwyczaj wiem, że coś mi się podoba, albo nie, a tutaj się waham. Obawiam się, że ona może być bardzo sztywna, jak aktówka, a tego bym nie chciała.
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz pomyślę. Nie no moda na brudne trampy to przesada
|
|
#1785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a moda na brudne trampy to jedna z łatwiejszych do naśladowania pewnie więc czuję, że zaleje nasze ulice i będziemy tonąć w brudnych butach
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę ze takowa moda u nas by się nie przyjęła. Pamiętam niemiecką modę na za duze, niezasznurowane buciory z wywalonymi jęzorami na wierzchu...dziewczyny wpychały sobie skarpety w palce coby nie spadały, ale żeby "kłapały" bo o to glównie chodziło ![]() Ale zamilkłyście........
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie trochę za poważna
Cytat:
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
już zdecydowałam, że torbę odpuszczam. Nie lubię kupować takich rzeczy w necie. Muszę pomacać, powąchać, potarmosić żeby wiedzieć, czy to jest to. Zakup torby to poważna sprawa
![]() Haniu, pamiętam tę modę. Faktycznie paskudne to było, choć kilka egzemplarzy widziałam. W sumie, brudne trampy też czasem widuję
http://www.whenismywedding.com/signa...5c9cce506b.gif Edytowane przez mekintoszek Czas edycji: 2009-01-30 o 13:09 |
|
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To bym miała dzidzię jak nic, szkoda że nie ma POczekam na kolejną taką szansę Bo ja oczywiście sobie w najlepsze uznałam, że jestem zabezpieczona i nie zawracałam sobie głowy tematem, zresztą i tak byśmy się dodatkowo nie zabezpieczali, bez cyrków już...U nas akurat jak sie trafi to przyjmiemy z radością Edit Własnie dostałam mojego nietoperka asymetrycznego z długim rękawem, zamówiłam na razię tą co Wam pokazywałam, ale przymierzę już w domu Materiał w każdym razie fajny
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-30 o 13:45 |
||
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale cisza
![]() My właśnie zamówiliśmy w pracy jedzonko...zaraz będą moje kebabki z telepizzy
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....bo mam chrapkę na zakupki allegrowe, a nie powiem nietoperz by się przydał.![]() Cytat:
Smacznego.
|
|
#1793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A dziękuję ![]() Hania, co będziesz sadzić na balkonie?
|
||
|
|
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze czaję się na ten z krótkim rękawem albo takim 3/4
|
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w tej aukcji, przeczytałam komentarze i wybrałam najpewniejszego sprzedawcę z tych co mi się podobały http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=528937879 |
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki kolor wzięłaś? Bo właściwie i czarny i zielony i fiolet fajny
|
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
hahah...jeszcze nie mam zielonego pojęcia...poki co zbieram gazety od szwagierki. Trzebą będzie poczytać.
balkon mam spory..ale parter i na wschód..także slońce jest tylko do godz 10 więc mam trochę ograniczony wybor .
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak myślisz ? Czarną oczywiście ![]() Zielona za jasna, lubię tylko zieleń taką benettona - obsesja , a fiolet wydawał mi się taki nijaki, chciałam najbardziej szarą ale nie było, a teraz już szarą znalazłam- taką jakbym chciała ![]() Może chociaz z krótkim rękawem znajdę szarą....Uwielbiam szary kolor
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to chyba zacznę pisać bloga u mojej robocie, norlamnie film można nakręcić.
![]() Z newsów: - kolejne poblokowane strony, tym razem wszystko co ma "blog" w adresie. - wdrażają nam system, który monitoruje twój każdy krok na kompie. - wczoraj pani dyr HR robiła rajd po pokojach zeby sprawdzic czy siedzimy przy biurkach i pracujemy. A u mnei wpokoju akurat nas nie było, bo poszlysmy do kuchni zrobic sobie kawę. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

ale sie ciesze, szkoda, ze jej nie zobacze tylko. tzn dopiero w maju.

Lepiej nie ryzykować, jak Madzia nie chce się wbijać w swoją piękną suknię z brzuszkiem 
to sie teraz narobiło. czyli albo wezme tabletke jak zacznie mi okres czyli we wtorek albo cały nastepny miesiąc mam uwazac.
Może zrób tak, że jeśli nie dostaniesz to weź tabletkę tak jak powinnaś, po 7-dniowej przerwie. Natomiast jeśli dostaniesz okres wcześniej to weź tabletkę pierwszego dnia.

.