|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać ![]() I co dostałyście naganę za opuszczenie miejsca pracy bez powiadomienia jej ? ![]() L_V ja mam oczy zielone, ale zielony do szarego też pasi Nie wiem co jest w kolorze szarym, ale dla mnie jest to kolor niesamowity, bo można go z kazdym kolorem zestawić więc mając jedną rzecz szarą jest nieskończona ilość kombinacji, a zarazem ma w sobie to coś- czego nie ma już dla mnie czarny- i przez to nei jest taki nudny jak bywa czarny. Ale wydumałam
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-30 o 14:21 |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech już ktoś zarządzi weekend,bo padam Dorinko a tak w ogóle, to co ty myślisz o tych 3 lampkach czerwonego wina w przedostatni dzień I fazy? Bo ja się cały czas zastanawiam. |
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co mam Ci powiedzieć, ja bym wypiła ![]() Nic się nie stanie, nie zniweczysz efektu tym winem, spoko, sprawdziłam to już ![]() Gosia Tobie wysłałam to zaproszenie na nk ?
|
|
|
|
|
#1805 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio kupuje coraz więcej rzeczy szarych...zastanawiam się nawet nad torebką ![]() Cytat:
A jak pójdziesz za potrzebą, to co? Musisz iść napierw spytać czy możesz? Chore ![]() Cytat:
Też mi się wydaje, że szary z każdym kolorem się 'zejdzie'
|
||||
|
|
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aktualnie smiejemy się z tego, bo chyba nic innego nie pozostaje. Ale czuję sie jak bohaterka prozy Mroczka albo Gombrowicza: absurd, absurd i groteska. Cytat:
Szary jest przecudny, wg mnei ten kolor ma niesamowity potencjał. Pomijam już mnogość odcieni, to jeszcze sa przeciez faktiru i materiały! szczególnei lubię zestawienia szary cianki materiał (matoey lub z błyskiem) + szara dzianina. No i marzą mi się fajne ciemnoszare rurki. |
||
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mam torebkę, buty- szpilki (takie szpilki wywoławczo nie na szpilce ale na słupku) oraz szare rureczki- bardzo sexi L_V rureczki zakupiłam w Vero Modzie za grosze- jedyne 45 zł. a wyglądają jakby kosztowały milion dolarów Tak właśnie w szarym uwidaczniają się faktury materiałów, dzianin i to jest boskie
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-30 o 14:35 |
|
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak słówCytat:
![]() Dorinko ja mam trochę jak L_V , bo nk w pracy zablokowana (i strony erotyczne ) i mogę sprawdzić jak wrócę z pracy (dzisiaj jadę do siostry po pracy, to sprawdzę po 18 u niej)
|
||
|
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę to szybko nadrobić
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, nie macie wrażenia, że piątki są zdecydowanie rzadziej niż poniedziałki?
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wytrzymujesz taki rygor żywieniowy ?Ja mam wrażenie, że piątki zdecydowanie są za dłuuuuuuugie, nie wiem dlaczego tak mi się ciągną
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sera nie jem w ogóle, nawet raz na jakiś czas... ![]() O tak, piątki mi też się zawsze niemiłosiernie ciągną... ale to pewnie dlatego, że nie umiem się już doczekać weekendu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1816 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no ale nie będę jeść codziennie pizzy. dzisiaj szczawiowa ![]() a piątki są stanowczo za rzadko. |
|||||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mam odwrotnie z piątkami...zazwyczaj szybko czas mija, bo mam świadomośc ze wieczorem i przez kolejne dni nacieszę sie męzem, domkiem i znajomymi (jezeli akurat jest ta sobotą w ktorą nie pracuję
)Dziś natomiast bardzo mi sie dlużo bo wiem ze wieczorem nie przytulę sie do męża, musze do domu jechac autobusem i jutro jest ta sobota w którą do pracy idę ![]() Tak więc dziś w sumie mogłabym z pracy nie wychodzić..bo i po co. ..a nie jeden powod jest. Trzeba obejrzeć mecz!!!.
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a mecz będziesz sama oglądać czy idziesz gdzieś do znajomych ?![]() Mąż się na wyjeździe się stęskni i będzie super witanko
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie będzie bo @ od jutra
|
|
#1820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja w sobotę bardzo rzadko chodzę do pracy, chociaż chcą to zmenić
|
|||
|
|
|
#1821 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja siedzę w pracy i zbijam bąki, nuudy nikogo nie ma ale oczywiście grupa musiała się umówić w piątek na 18 do 19.30 więc w domu będę grubo po 20 a już się strasznie stęskniłam za mężem i marzy mi się długi przytulaśny wieczór ![]() Dziewczyny chodzicie do ciuchów?
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hania no z pracą w weekend to prawda, ale jesli mam wybór to wolę mieć wolne, bo ja się rozkoszuję tymi weekendami ostatnio więc już nawet fakt, że jutro oglądamy o 12 w południe mieszkanie już mi przeszkadza w naszym leniwym planie weekendowym, ale jak trzeba to trzeba
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-30 o 15:54 |
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak tylko wiesz praca od 10 do 18 bardzo ogranicza..spraw urzędowych, bankowych nie zalatwisz. Na większe zakupy nie masz wtedy ochoty....jak wracam do domu o 18:20 obiad jemy o 19...więc praktycznie o godz. 20 mam dopiero czas żeby cokoliwek zrobić..wyjsc na zakupy odwiedzić kogoś, gości przyjąć, pranie zrobić, posprzątać. No życia nie ma wtedy. Wystarczy ze wyjdę z pracy o 16..od razu jest inaczej..z wszystkim się wyrabiam. Dla mnie te 2,3 godziny krótszej pracy jest zbawieniem.
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....Ja pracuje 8.30-16.30 od poniedziałku do piątku i ten układ mi bardzo pasuje, ale pracowałam już w różnych godzinach także wiadomo można się przyzwyczaić do różnych systemów ![]() Poza tym mam opcję - pół dnia urlopu i to jest świetne rozwiązanie na zalatwienie spraw urzędowych ale to nasz wewnętrzny wymysł
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-30 o 16:05 |
|
|
|
|
#1826 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A stefanotis też piękny!Cytat:
Franco, ignorujesz mnie? ![]() Ale to by miało wpływ pozytywny na męża Testosteron i w ogóle poświęć się (i swoje dupsko )Cytat:
![]() Mnie się też czasem zdarza.. TŻ też, czasem się budzę aż bo tak zgrzytnie, on się wcale nie budzi, próbuję mu wtedy jakoś "rozmasować" szczękę i się uspokoaja. Czyli zestresowany jest hmmm. Musimy poważnie porozmawiać ![]() Cytat:
Nie wiem co powiedzieć aż.Moja kuzynka ma u siebie taki system, ktory monitoruje, ile czasu zajęła jej dana czynność. Np przed zaksięgowaniem FV wpisuje odpowiedni kod, po zakończeniu klika że skończyła. Absurd, szczególnie, że czasem zapomni odklikać że skończyła i wychodzi że coś co zajmuje jej 5 min robiła przez 2h I ktoś tych danych używa potem do obliczania optymalnego czasu trwania tych czynności ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------- Jestem już w domu. Niestety wyników mojej rozmowy sprzed równo 2 tygodni nie ma dalej... Jest takie forum GW gdzie ludzie rozmawiaja na temat tej rekrutacji, stad wiem ze nikt jeszcze nie ma informacji. Dzwonili tylko do kilku osób na początku tygodnia powiedzieć im że się nie zakwalifikowali. Zadzwoniłam dziś w końcu do babki od rekrutacji, bo już byłam w takim stresie że ehhh. Powiedziala, że przeprasza ze to tyle trwa, że nie skompletowali jeszcze teamu, że proces rekrutacj się nie zakończył jeszcze ale że raczej powinna być decyzja w przyszłym tygodniu. No i ze moją rozmowę oceniono pozytywnie i rozważają moją kandydaturę. Z tym że to ostatnie w sumie nie znaczy nic- przecież każdą kandydaturę rozważają.. No trudno, poczekam jeszcze kolejny tydzień, może w międzyczasie pojdę na rozmowę gdzie indziej.
|
|
|
#1827 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale jakbym miała pracować w soboty, to bym chyba zwariowała Cytat:
Cytat:
Nie stresuj się aż tak, na pewno niedługo dadzą znać ![]() A w międzyczasie dalej szukaj
|
||||
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu, Papatki
Lecę po pizzę i na ucztę do domku
|
|
|
|
#1829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Gdybym musiała wstawać o 7 do pracy..z męzem widywałabym się parę godzin dziennie. Nie byłoby oglądania filmow, nocnych wojaży, przyjmowania gości, czytanie książek i grania w gry.No i nie byloby szans na wspólna poranną kawę. Cytat:
...powiedziałabym ze ignoruję swoje dupsko.Wiesz chyba poczekamy na wiosenny spacering ...kiedy ja na tą silownię niby mam chodzić..ja czasu na pierdoły nie mam .Cytat:
Cytat:
Kciukasy trzymam nadal
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-30 o 16:35 |
||||
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Smacznego...i miłego weekendu
Papa Uuu..dziewczyny, za 25 minut idę do domku.. A wieczorem na piwko ze znajomymi (mam nadzieję)... Jutro planuję pojechać do ikei...Kochane, czy Wy używacie w domu pot pourri? Chcę kupić, ale boję się, że będzie waliło chemią
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać 
Nie wiem co jest w kolorze szarym, ale dla mnie jest to kolor niesamowity, bo można go z kazdym kolorem zestawić więc mając jedną rzecz szarą jest nieskończona ilość kombinacji, a zarazem ma w sobie to coś- czego nie ma już dla mnie czarny- i przez to nei jest taki nudny jak bywa czarny. Ale wydumałam

Nic się nie stanie, nie zniweczysz efektu tym winem, spoko, sprawdziłam to już
.

no ale nie będę jeść codziennie pizzy. dzisiaj szczawiowa

Nie wiem co powiedzieć aż.
Gdybym musiała wstawać o 7 do pracy..z męzem widywałabym się parę godzin dziennie. Nie byłoby oglądania filmow, nocnych wojaży, przyjmowania gości, czytanie książek i grania w gry.