|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
"Mówi się, że zajmuje minutę, aby znaleźć szczególnie ważne dla nas osoby, godzinę aby je docenić,
dzień aby je pokochać i całe życie, aby o nich następnie zapomnieć.." jedno uczucie rozdzielone na dwie drogi.. "A miało być tak pięknie, miało w oczy nie wiać nam, i ociekać szczęściem, miało być sto lat, sto lat..' Bardzo chce nauczyć się sobą być, gdy nie ma Cię.. Ja wierzę, że przeznaczone sobie serca, kiedyś się odnajdą.. Chciałam z Tobą spać i budzić się, tak zazdroszczę innym choć oni myślą że, rutyna niszczy miłość-mylą się.. " (...)dotknęłam kiedyś miłości miała smak gorzki jak filiżanka ciemnej kawy wzmogła rytm serca rozdrażniła mój żywy organizm rozkołysała zmysły i odeszła (...)" ,,Straszliwa przepaść dzieli zamiar od spełnienia" Płynę sama rzeką życia.. Łodzią z dziurawym dnem. "..to nic, że świat na którym przyszło Ci żyć, lepszym wydawał się być.." Nie dawaj ludziom zbyt wiele nadziei, by potem, gdy będziesz ją odbierać, nie utonąć w potoku ludzkich łez. Co to jest miłosc nie wiem... Ale to miłe.. Że chcę Cię miec dla Siebie.. Na nie wiem ile.. Gdzie mieszka miłosc? Nie wiem.. Może w uśmiechu.. Czasem ją słychac w śpiewie.. a czasem w echu... Co to jest miłosc? Powiedz? Albo nic nie mów.. Ja chcę Cię miec dla siebie.. i nie wiem czemu.. Ty, Ty jesteś moim biblijnym Adamem Ty, Ty jesteś moim świętym Gralem Ty, Ty jesteś moją Bursztynową Komnatą... Ty, Ty innym nie znany Ty, Ty innym niedostęny Ty, Ty tylko Ty mój Tak bardzo lubię zaimek "Ty" Bo tylko Ty jesteś sensem, bo tylko Ty jesteś moim spełnieniem Ty... Boże przecież te "Ty" jest tylko moje!
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
mam taka nietypowa prosbe
macie cos co rymuje siee np do Paulina Pina (pina kokaina) Pinka ( np Pinka Spinka) Prooosze . ! ;* ` -..ale obronisz mnie.? -tak. -przecież Ty nawet nie potrafisz obronić siebie. i nie pozwolę sobie o Tobie zapomnieć.!
|
#2103 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() fakt . nie znam drugiego tak genialnego opisu . i don`t want be ur toy . i wont to be someone more . bo ja tak chce i tak ma być . w swoich własnych czterech kolorach to od czego zaczynamy zmieniać swoje życie ? magda em . i dlatego chciałabym ukryć nas za najodleglejszą rzeką .
|
|
#2104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyna kraina rodzina trzyma wina lina platyna amfetamina żurawina zwierzyna pachwina pina to samo... pinka- minka świnka krainka rodzinka linka muminka rodzynka pralinka haa, ale nawymyślałam ![]() _____ Nie potrzebny mi Rolex , żebym znała czas olej hajs , to ja jestem jak milion dolarów myślę trzeba mu powiedzieć zanim ktoś mu zrobi krzywdę mieścisz mi się pod paznokciem im większy sobie się zdajesz, tym bardziej malejesz
To moje terytorium pod jego ubraniem. ♥ Paulina jestem ! Edytowane przez Paajkaa Czas edycji: 2009-02-01 o 15:22 |
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje Ci ;* i kradne te 2 ;* Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości.. jak Ty.
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-02-01 o 15:26 |
|
|
|
|
#2106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
-Proszę Cię.Uśmiechnij się ![]() -W moim innym świecie jest inna prawda. Tu Ciebie nie ma to tylko wyobraźnia.
|
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
NieZTejBajki - naprawde ;p Tyś jedna z najlepszych mych ;* podążaj szlakiem tęczy, a wszystko wokół Ciebie stanie się piękne.3martyna3 - miło ;* dziękuje <3 lilyblack - ajć. fajnie być czyjąś miłością ;p kocham i kradne ;* ______________________ i co ? to też mi się należało ? i jestem tak zagubiona w słowach i jestem tak przytłoczona. będziemy oddychać tym snem. 1000 złamanych serc niesionych przez 1000 złamanych skrzydeł. wszystkie głowy związane w ciszy. doskonała w słabości. ty ochraniasz mnie. a w środku jestem potworem. doskonale to robisz.
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
Chcesz wiedzieć co ja robię? hmmm...
Niech się zastanowię, myślę o Tobie, Tylko Ty jesteś w mojej głowie, W moich myślach, szkoda że nie widzisz jak za Tobą tęsknię, brak mi Twych uśmiechów Twych westchnień, Twych włosów czuję się nieswojo gdy nie słyszę Twego głosu Liczy się każdy moment spędzony z Tobą nie zamieniłbym go z żadną pieniędzy kwotą, bo dla mnie noce i dnie są tylko po to, aby co robić? o Tobie myśleć dla mnie to jedyne, możliwe wyjście w tych chwilach kiedy Ciebie obok mnie nie ma to, co pozostaje mi to marzenia. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Każdy z Tobą moment piękny, każdy piękny z Tobą dzień. Już na zawsze być przy Tobie, będę wierny jak Twój cień. Teraz wiem czym jest miłość i nieważne co się stanie, w mym sercu na zawsze będziesz tylko Ty kochanie. Miłość to oddanie, a więc oddałem się Tobie, zrobię wszystko to, co zechcesz, nawet skoczę w ogień. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niezapomniane chwile, tego nie da się wymazać Nie raz przychodzi taki moment, gdy potrzeba się wypłakać S.T.O.K
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2009-02-01 o 16:05 |
|
|
|
#2109 |
|
Raczkowanie
|
oj troszQ mnie tu nie bylo
opisy dziewczyny jak zawsze świetne![]() Jedna chwila z Tobą taka miła odmieniła moje życie mi wystarczą Twoje słowa.. <3 proszę wróć zamknij oczy, pomyśl chwilę miłość z Tobą jest cudowną drogą, idę Twoją drogą rozświetloną życia promieniami każdą chwilę chciałbym spędzać z Tobą. w Twych objęciach kłaść się spać, razem z Tobą rano wstać obok Ciebie zawsze być, zawsze z Tobą pragnę żyć jesteś jak moje przeznaczenie, przyszłość zależy od Ciebie... niezapomniane chwile,
|
#2110 |
|
Raczkowanie
|
Odbieram to jako komplement
Dziękuję.' Na tej ziemi są cudowne istoty, które chodzą, udając ludzi '
' Świat to potwór zębaty, gotowy gryźć, gdy tylko zechce ' ' życzę Ci spokojnych snów i przebudzeń.. ' ' Kiedy serce śpi, daj odpocząć mu, przecież czeka je nowy ból '
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynyy .. jak wy pędzicie .
narobiłam sobie zaległości więc nadrabiam. ;D nydee , papergirl , kissabble , lilyblack , 3martyna3 . honey091 kee . to by było chyba na tyle . ;> KOOOCHAM ! i okradam .. chcę podziękować Ci za każdy dzień . w sercu pozostanie ślad . Twoje serce - moim miejscem . <3 przy Tobie taka mała , chciała tak wiele .. wydaje mi się że mógłbyś się we mnie zakochać . lubię swoją samotność . czasami łatwiej zająć się nieznajomymi, niż tymi, których się kocha . <3 .. twój szybki oddech i zimne usta . Tak bardzo chciałabym być Twoją Jedyną Kobietą. Jedyną- rozumiesz?! I wiedzieć, że będę Cię miała jutro, w przyszły poniedziałek i także w Wigilie. Rozumiesz?! Płakałam. Chciałabym być Twoją Jedyną Kobietą. Tylko to... przytuliła się do jego zapachu . Jeśli kilka razy nurkujesz do szafy dla faceta, to tak naprawdę już chcesz, aby zdjął Ci majtki. To na nich powinnaś się skupić i zapomnieć o reszcie .. architekt złych snów . jakoś tak. yhh ;| ale może ktoś coś ukradnie ..
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, jestem niegrzeczna ![]() Znowu kradnę ![]() ~Zmieniam się tylko wtedy, kiedy chcę ![]() ~Zwyczajnie. Bo słońce się schowało.. ![]() ~Gdzieś daleko stąd ![]() ~Nieuchwytna. Niezależna. Zaskakująca
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Przyczajenie
|
jestem tu nowa, i może pomogęę. ;D * chciałabym umrzeć z miłości.większość opisów z innych wątków. ![]() * tęsknić za tobą jak dziecko tęskni za kocykiem. * bądź szczęśliwy z nią. powiedz aby chroniła to co kocham. * będę aż do końca obietnica, którą mogę Ci dać. * wczoraj dla kogoś byłaś wszystkim dziś jesteś nikim. |
|
|
|
#2114 |
|
Rozeznanie
|
co ludzie myślą nieistotne.
siedź teraz cichutko. szuka Cię przeznaczenie. zakochałam się w magii słów. w tym, jak mnie dotykał i co mówił, kiedy mnie dotykał.. i znów życie w twarz mi się śmieje. zbyt mnie straszyli i teraz niczym już przestraszyć nie są w stanie. powiedz co czujesz gdy jestem obok Ciebie. nieproszone wspomnienia. no przecież jestem taką mała, niepozorną istotką.
|
#2115 |
|
Raczkowanie
|
dzięki, dzięki dziewczęta za uznanie ![]() __
|
|
|
|
#2116 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
kradnę podkreślony.
|
|
#2117 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miło mi ahh.. i podkradam te wyżej cuudne są ![]() Cytat:
podkradam te wyżej i jeśli mogłabym zapytać skąd pochodzi ten na czerwono bo gdzieś go już słyszałam zdaje się ![]() Cytat:
i muszę przyznać że Twoje opisy również często podkradam ![]() dziś tak skromnie ![]() w nic już nie wierzę. chce żeby wrócił. rzeczy najważniejsze pozostają niezmienne. między nami jest coś. nie zaprzeczaj mi. stras are blind. / gwiazdy są ślepe. gdy Bój zamyka drzwi zawsze otwiera jakieś okno. stworzyłam tu sobie własny świat. z daleka wydaje się szczęśliwy. jednak gdy się podjedzie widać ile w nim smutku.
Warto tęsknić i czekać? Z myślą tak upartą? Warto? Edytowane przez jednaZwielu Czas edycji: 2009-02-01 o 17:28 |
|||
|
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
trzeba walczyć o szczęście, kochanie.
wiesz, że ja nigdy nie rezygnuję. wczorajszy wieczór przyniósł wiele łez. gdy wyschną nasze dłonie poplamione łzami... spuchnięty śnieg od uderzeń w parapet, jest tak samo czuły jak twarze pobite. nędzne były te twoje zapewnienia. zostawmy nasze uprzedzenia za szklanką pełną wzruszeń... ludzie nie mówią nam dzień dobry. błąkam się bez celu w otchłani namiętności. powiedziałeś, że za mną zawsze stoi cisza... już nie tęsknię. nie mam za czym... przyznaję, że nie mam już sił. siedzimy w klatkach pachnących wczorajszym wzruszeniem. staję na przeciwko ciszy, która ciąży nam nie ubłagalnie... nasze lekkie szepty siadają na granicy zła. nasze wspólne chwile nie pachną już dziecięcym szczęściem. zaczekam na ciebie, choćby w piekle. czas kruszy się nam w dłoniach .. pamiętam jak usiadałam pod sufitem i patrzyłam na wszystko z góry... kolejna lampka wina ma gorzki smak życia. papieros gaśnie, jak blask w twoich oczach. skronie pulsują. nie wiem czy z zimna, czy ze strachu... powiedziałeś, że nie należy bać się miłości ...kłamałeś? szare dni pieszczą lekko moją duszę. wczoraj nie liczyły się słowa. w pokoju obok leży krucha nasza miłość... chłopczyku z zimnymi dłońmi, mogę zostać twoją małą dziewczynką? cienie czasu pozostawiają bruzdy na naszych kruchych duszach. panie mój, uczyń bym była z kamienia! mamy chore dusze, mój mały obłudniku. Aniele, najczęściej można spotkać cię nad przepaścią lukrowaną. Gdzie przez dziurawą kładkę przeprowadzasz dwoje dzieci. dajmy sobie ostatnią szansę. chciałabym zobaczyć, co dzieje się w twych snach. pozwól mi już więcej nie płakać ...
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-02-01 o 18:05 |
|
|
|
#2119 |
|
Raczkowanie
|
miło ![]() __
|
|
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
On mówił a do niej jakby to nie docierało..
- Ona lubi latać - powiedziałam. - Musi nauczyć się chodzić zanim będzie mogła biegać, a co dopiero latać - odparła. Tylko że ja też chciałam wzlecieć.. To nie była love story.. Jedną z rzeczy, których trzeba się nauczyć, jest patrzenie faktom prosto w oczy. Niekoniecznie bez mrugania.. Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie..? Nie myśl, że twój ból zniknie, gdzy włączysz radio albo płytę i połuchasz muzyki. Tego, co w środku, nic nie zagłuszy. Jeżeli potrafiłaś tyle sił włożyć w upadek ducha, to czy nie mogłabyś choć połowę tej energii zużyć na odzyskanie równowagi i kontynuowanie normalnych zajęć? Żebyś wiedziała jaki to ból. To nie tak, jak się skaleczy nogę, rozwali rękę czy dostanie zastrzyk. To jest tak, że się nie chce poruszyć ani ręką, ani nogą, ani nawet nie ma się ochoty głowy odwrócić na poduszce.. |
|
|
|
#2121 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was Panie
![]() Piszę do Was znowu z prośbą o opis tamte mi się bardzo podobały i bardzo za nie dziękuję Otóż za kilka godzin będę rozmawiał z Nią przez telefon i bardzo chciałbym Ją jutro odwiedzić bo jest trochę chora a nie widziałem Jej 5 dni i się bardzo z tym źle czuję... Kocham Ją i się bardzo o Nią martwię no i tęsknię za Nią ... Nie jesteśmy jeszcze razem no ale może za niedługo będziemy ... tylko na tym mi teraz zależy... I chcę się Ją spytać o to czy mógłbym Ją jutro odwiedzić i przydałby mi się opis w którym byłoby to zamieszczone ... Coś w Stylu "kolejny dzień bez Ciebie,wieczność bez Ciebie" Z tym że przydałoby się coś jeszcze takiego żeby wiedziała że mi na Niej bardzo zależy że chcę żeby szybko wróciła do zdrowia ... Bardzo mi na Niej zależy proszę Pomóżcie ... Mam jakieś 3-4h max Proszę o szybką odpowiedź ... Z góry Dziękuję |
|
|
|
#2122 |
|
Rozeznanie
|
Teraz kilka śmiesznych dialogów, wymyślonych przeze mnie x D :
* - Chciałbym prosić o rękę pani córki . - A jej dupa to już Ci nie wystarcza ? * - Będziesz ze mną chodzić ? - Ewentualnie na spacery . * - Powiedz, co Ci się we mnie podoba . - Hmm.. twoje ucho jest nieprawdopodobnie ładne .
|
|
#2123 | |||
|
Raczkowanie
|
miło mi
Cytat:
Cytat:
** <3.Cytat:
śliczne opisy! kradnę i coś ode mnie: _- Kochanie, prosze zmien filtr w czajniku. - Potem zmienie. - Filtr. Zmienisz? Prosze. - Za chwile. - Zmieniles filtr?? - Pozniej. - Czy moglbys w koncu zmienic ten cholerny filtr??!? - Juz zmieniam. Czemu sie tak denerwujesz? - Bo tak sie zastanawiam, czy dla Ciebie to nie jest istotne, ze jestes mi potrzebny, ze musze prosic Cie o pomoc, ze jestes no wiesz.. uzyteczny? Czy nie czujesz sie przez to wazny dla mnie?? - No tak!! Bogu dzieki, ze mamy czajnik z filtrem! miało być tak pięknie, miał się nam nie kurczyć świat. sa na świecie Indianie,jest wielka bezkresna preria.
|
|
#2124 |
|
Przyczajenie
|
styrana , JednaZwielu , nydee [jesteście przewspaniałe ;* uzależniona od waszych opisów
]`Jesteś moim osobistym słońcem. Odganiasz dla mnie chmury. `Przyrzekam kochać Cię każdego dnia wieczności z osobna. `Mówiąc że mnie kochasz porównywałeś jedno mizerne drzewko z całym lasem. `Dziękuje, że zabiłeś obcych sobie ludzi jakimi się dla siebie staliśmy. `Jestem prostym pytaniem , a Ty na nie odpowiedzią.
|
#2125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 3martyna3, styrana, kissable, kee, klerii, abunee, peculiarity, jednaZwielu, near, lillyblack, papergirl i caaaaała reszta. ubóstwiam, wielbię, kocham, kradnę! ![]() bo.. kiedy nie ma miłości.. co dalej? przejadłam myśli, wypiłam marzenia. Z miłością jest jak z kolką nerwową. Dopóki cię nie chwyci atak, nawet sobie nie wyobrażasz, co to takiego. A gdy Ci o tym opowiadają, nie wierzysz. o jest w nim takiego szczególnego? Szczególnego w nim? Jak to co?! Wszystko jest w nim szczególne! Już pierwsze godziny jego obecności w moim życiu były szczególne.
|
|
#2126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zabieram ten, bo akurat najlepiej teraz do mnie pasuje bardzo miło, że zostałam doceniona ;* NieZTejBajki kochana, wiesz, że ja Ciebie też uwielbiam Cytat:
___________ - przecież mówił Ci, że kocha ponad życie. - widać życie dla niego zwiększyło swą wartość... Miłość. Nie lubię tego słowa, ale ono idealnie tutaj pasuje. dni napięte jak bycze jaja! emanujesz szarością ahh, ten Twój testosteron Ponownie jestem bardzo, bardzo głupia. A ja będę szła naprzód. Oglądając się czasem za siebie. Naprawiając błędy. Ładnie wyglądam przy Twoim boku. Ubrana w twe uczucia. Daj siebie bez końca. Patrz na nią jak na gwiazdę i poparz się od tego słońca. Zamknęła Twoją duszę w diamentowych pierścionkach. Popatrz,jak ruszają się pełne i gorące biodra. I co z tego, że jest tak bardzo zła i tak niedobra? Szaleni faceci chcą z nią spadać ostro w dół.
|
|
#2127 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I kradnę Ci ten jeden. ![]() _________________________ _____________________ _________________________ _____________________ ` Zanim jedno z nas będzie musiało odejść. ` W twoich oczach jest brzemię. ` Moja dusza ciągle krzyczy. ` Nie wyglądam dziś przesadnie ładnie. ` Nie mam siły na zabawę w miłość. ` Coś było w jego oczach, myślę, że to lęk. |
|
|
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
Udowodnji, że bedzie tak jak kiedyś.
Jestes jak boomerang- zawsze wracasz "..Przeszłość miga jak migawka flesza Chce czuć smak życia na swoich ustach.." Ej skąd wiesz co myślę.? Czytasz w moich myślach? Nie możliwe bo twoje przyczepiły się do tyłka. Pocałowałabym Cię w usta, by poczuć smak życia. wiesz, nienawidzę Cię. Wzdrygnąć ramionami i iść z uniesioną głową
|
#2129 |
|
Raczkowanie
|
Little Ballerina - Cieszę się, że się podobają opisy, dziękuję.
Kocham ;* *DREAMS*** - Miło mi ;* I vice versa, skarbie <3 NieZTejBajki - Wśród Tej dłuuugiej nizliczonej listy guru jesteś też Ty ;*** Judyskaa - Cieszę się, że się podobają. I nawzajeeem ;*** bananowalaska - Kocham też ;*yyyskarbus - I nawzajem ;* Miło mi ![]() peculiarity - Miło A kradnij, kradnij.Mówiłam Ci już, ile ja kradnę Twoich? Dużo, dużo. Genialna peculiarity ;* Opisy; * Zamknij oczy i milcz. * Sekunda po sekundzie. * Przygotowując roztwory miłości chcą być lżejści od ciężaru swoich ciał. * Dyskretny nonsens lustra. * Jesteś podwiniętą rzęsą pod moją powieką. * You make me wonder. * Związuję włosy, aby nie było widać jak bardzo pragną dotyku. * Dla Ciebie stanę na głowie, a nawet na rzęsach - jeśli chcesz. * I tak ulegnę Ci tysięczny raz. * Nie czuję się ani szczęśliwa, ani nie szczęśliwa i nie mogę tego znieść. * Zanim mnie poznasz, pomylisz się tysiąckroś. * Spojrzysz w jej oczy, pełne szaleństwa. * Bo nigdy nie wiesz, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu. * To przecież Twoje życie jest. * He smiled at me on the subway. / Uśmiechnął się do mnie w metrze. * Twoja twarz jest mapą świata. * So shut up and dance with me. * Likier, miód, liryczne cudo. Kochaj mnie - mimo wszystko.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#2130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . .Ja oczywiscie kochana Ciebie i Twoje perfekcyjne opisy tez kocham i uwielbiam ;D. __ __ -Odszedł? -Mówił że zbyt trudno mnie kochać.. -Zapukał do moich drzwi.. -I co zrobiłaś?. -Powiedziałam że siostry nie ma.. -Dzisiaj spojrzał w moją strone.. Na wystawe z butami.. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Dziękuję.

Wiem, jestem niegrzeczna