Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-01, 14:46   #601
luffka
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Zmykam na obiad i na meczyk Jakoś wątpie, żeby naszym udało się zdobyć brąz... No ale trzymam kciuki i mam zamiar kibicować mimo wszystko
Stary 2009-02-01, 15:01   #602
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Moj sie nie czepia, to ja sie czepiam. On nie ma sie o co czepiac, bo jestem idealna ;-)
Ale Ty jesteś śliczna !!!
Do tak ładnej buzi to każda długość włosów pasuje

A z TŻem wyglądacie razem piękniście

Też chcę zobaczyć jak wyglądacie...

Noo i tez zapuszczam, tylko nie wiem czy w moim przypadku to dobrze, bo mam strasznie cieniutkie wlosy. Jako dzieciak mialam do pasa, pozniej jak juz raz scielam to az do teraz scinalam zawsze do ramion, czasem krocej. Teraz siegaja mi do lopatek te najdluzsze

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:12   #603
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzien doby Wszystkim
ja ze swoim Tżetem jestem juz prawie 3 lata (14 luty wybije 3 rok).. mamy po 21 lat aktualnie..
chcialabym juz zareczyny,czemu nie.. peirscionek mozna i rok,dwa lata wczesniej nosic.. formalnosci tez zabieraja czas..
ale on naal na garnuszku rodzicow,stad tez musze czekac :/

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:37   #604
luffka
Zakorzenienie

Ależ ja się meczem stresuję, masakra!

asiaczek witam
Stary 2009-02-01, 15:38   #605
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Dzień dobry

ja już po było bardzo fajnie tylko nie mogłam wam żadnego zdjęcia wrzucić ze względu na baterie w aparacie ;/ nie naładowały się te akumulatorki. Ale nic specjalnego

Zabawa była całkiem fajna tylko jedzenie okropne :P ale to taki szczegół

ja widzę, że wy się tak tutaj oglądacie :P
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:39   #606
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dzien doby Wszystkim
ja ze swoim Tżetem jestem juz prawie 3 lata (14 luty wybije 3 rok).. mamy po 21 lat aktualnie..
chcialabym juz zareczyny,czemu nie.. peirscionek mozna i rok,dwa lata wczesniej nosic.. formalnosci tez zabieraja czas..

witam moze mimo tego ze na garnuszku sprawi Ci piersionek w najblizszym czasie

EDIT: Sanrioo to super ze sie udala 100dniowka.jak tam TZ sie bawil?

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-01 o 15:40
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:48   #607
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
Oj nie sądze najpierw musi trochę dojrzeć do tego kroku.. pomału zaczynam rozumieć dlaczego lepiej mieć starszego faceta.. oni jakoś szybciej w tym wszystkim sie łapią wg.mnie

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:50   #608
_agatka
Rozeznanie

Troche doczytałam, wiec komentuje
Cytat:
Wiecie co dziewczyny? My jesteśmy dziwne. Piszemy na wątku nt zaręczyn, a tak naprawdę nie wiemy czy tego chcemy z TYMI facetami. Prawie każda ma jakieś problemy w związkach. To chyba nie jest najlepszy moment na oświadczyny.
no własnie to jakby wypisz wymaluj o mnie
Carmelova - szczescie w nieszczesciu to dobrzez ze On w pracy był - moze faktycznie potrzebuje pieniazków w zwiazku z wasza przyszłoscia....

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Mama mi się rozchorowała, grypa ją rozłożyła a żeby tego było mało, to TŻ też dzwonił do mnie ze śpikiem po pas, a w robocie był. A w weekend musi jechać na uczelnię...
a co to jest 'śpik po pas'?

_agatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:55   #609
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Oj nie sądze najpierw musi trochę dojrzeć do tego kroku.. pomału zaczynam rozumieć dlaczego lepiej mieć starszego faceta.. oni jakoś szybciej w tym wszystkim sie łapią wg.mnie
hm. na każdego przyjdzie pora Twój kiedyś też bedzie się łapał tylko treba czasu. Ja nie uważam, że straszy = lepszy. Choć mój jest straszy 4 lata.

Cytat:

EDIT: Sanrioo to super ze sie udala 100dniowka.jak tam TZ sie bawil?
może sprawi i mnie :P

TZ bardzo dobrze razem sie bawiliśmy cały czas wiedziałam, że się rozkręci
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 15:57   #610
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
to w takim razie pozostaje Ci marzyc tu z nami ojj i duzo starsi faceci bywaja niedojrzali..tak jak to sie mowi "faceci rozwijaja sie do 5-tego roku zycia,a pozniej to tylko rosną"

a ja sie pochwale (a co) moj TZ wzial mnie dzis sila do jubilera zeby obejrzec pierscionki.ale i tak dlugo tam nie bylismy bo ja jak zwykle sceptyczna mowie ze po co stac tam stwierdzil ze on nie widzi roznicy w zadnych pierscionkach,dla niego wszystkie takie same i znajac moj wybredny gust to mi sie nie spodoba

EDIT: Sanrioo zazdroszcze Ci studniowki..ahh.i widzisz rozkrecil sie i nie trzeba bylo go sluchac ze nie chce za bardzo tam isc

luffka jak tam mecz?

Czas edycji: 2009-02-01 o 16:02
Stary 2009-02-01, 16:22   #611
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien doby Wszystkim
Witamy. A co do Twojego TŻta, to raczej go rozumiem. Pewnie chce najpierw się trochę usamodzielnić, a potem wziąć na siebie odpowiedzialność za drugą osobę

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Ale Ty jesteś śliczna !!!
Do tak ładnej buzi to każda długość włosów pasuje

A z TŻem wyglądacie razem piękniście

Też chcę zobaczyć jak wyglądacie...

Noo i tez zapuszczam, tylko nie wiem czy w moim przypadku to dobrze, bo mam strasznie cieniutkie wlosy. Jako dzieciak mialam do pasa, pozniej jak juz raz scielam to az do teraz scinalam zawsze do ramion, czasem krocej. Teraz siegaja mi do lopatek te najdluzsze
Zawstydziłam się

Cytat:
to w takim razie pozostaje Ci marzyc tu z nami ojj i duzo starsi faceci bywaja niedojrzali..tak jak to sie mowi "faceci rozwijaja sie do 5-tego roku zycia,a pozniej to tylko rosną"

a ja sie pochwale (a co) moj TZ wzial mnie dzis sila do jubilera zeby obejrzec pierscionki.ale i tak dlugo tam nie bylismy bo ja jak zwykle sceptyczna mowie ze po co stac tam stwierdzil ze on nie widzi roznicy w zadnych pierscionkach,dla niego wszystkie takie same i znajac moj wybredny gust to mi sie nie spodoba

EDIT: Sanrioo zazdroszcze Ci studniowki..ahh.i widzisz rozkrecil sie i nie trzeba bylo go sluchac ze nie chce za bardzo tam isc

luffka jak tam mecz?
AAAA!!!! :Kami skacze z radości: To już jest coś poważnego
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 16:30   #612
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy. A co do Twojego TŻta, to raczej go rozumiem. Pewnie chce najpierw się trochę usamodzielnić, a potem wziąć na siebie odpowiedzialność za drugą osobę

Zawstydziłam się

AAAA!!!! :Kami skacze z radości: To już jest coś poważnego

ja sie rowniez zgadzam w 1000% z Biska.sliczna jestes i Twoj TZ rowniez(nie wyczuwaj to zadnego zagrozenia) co daje tylko jasne podsumowanie ze sliczna z Was parka tak sobie wyobrazam Was na oltarzu hehe.to dopiero widok

no jest juz "cos" ale sie nie spodziewam jeszcze niczego.stwierdzil ze chcialby jakies "inne" zareczyny ale ma gówniane mozliwosci w małej mieścinie..a na wyjazd gdzies to nawet nie ma co liczy.

aa i "tesciowa" ostatnio do niego zeby chodzic na nauki nawet juz sie napalil
Stary 2009-02-01, 16:36   #613
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
a ja sie pochwale (a co) moj tz wzial mnie dzis sila do jubilera:d zeby obejrzec pierscionki.ale i tak dlugo tam nie bylismy bo ja jak zwykle sceptyczna mowie ze po co stac tam Stwierdzil ze on nie widzi roznicy w zadnych pierscionkach,dla niego wszystkie takie same i znajac moj wybredny gust to mi sie nie spodoba:d

Edytowane przez Soy Marisol
Czas edycji: 2009-02-01 o 16:38
Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 16:37   #614
luffka
Zakorzenienie

AAAAAAA! Wygraliśmy! Ale się stresowałam!
Stary 2009-02-01, 16:41   #615
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
co ty gadasz?aaaaaa supeeeeeer
Stary 2009-02-01, 16:42   #616
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
co ty gadasz?aaaaaa supeeeeeer
Kilka razy ze stresu nie wytrzymałam i uciekałam sprzed tv do kuchni
Stary 2009-02-01, 16:43   #617
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Justynko jaki Ty masz sliczny uśmiech, cały czas jesteś taka radosna? Lubię takich pozytywnych ludzi, sama staram się taka być
Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
zgadzam sie z Claris - Justynko emanujesz nawet wirtualnie ciepłem, radoscia i optymizmem
O... dziękuję ale jestem ostatnią ze znanych mi osób, którą bym podejrzewała o optymizm chociaż może rzeczywiście w ciągu ostatnich lat czy miesięcy coś się zmieniło, ale człowiek się całe życie zmienia i uczy
Mi się wydawało, że wiecznie naburmuszona jestem, ale to chyba pozostałość po okresie dojrzewania
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
Dzień dobry

ja już po było bardzo fajnie tylko nie mogłam wam żadnego zdjęcia wrzucić ze względu na baterie w aparacie ;/ nie naładowały się te akumulatorki. Ale nic specjalnego

Zabawa była całkiem fajna tylko jedzenie okropne :P ale to taki szczegół

ja widzę, że wy się tak tutaj oglądacie :P
Ooo, cieszę się, że się dobrze bawiliście : no i czekamy na zdjęcia
Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
a co to jest 'śpik po pas'?
W dużym uogólnieniu to... jest bardzo zakatarzona
Cytat:
Ło ho ho, no to już... pewnie Walentynki
Cytat:
Wygraliśmy!? cholera, dobrze, że się nie zakładałam ale teraz to cała moja teoria o Polaczkach padła

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 16:49   #618
luffka
Zakorzenienie

Od kilku dni grywam namiętnie w durną grę... Wciągnęło mnie na amen... jakby któraś chciała to podaje linka :
http://www.joemonster.org/filmy/13497/Perfect_Balance
Ale ostrzegam- jak się zacznie grać to nie można przestać
Stary 2009-02-01, 16:49   #619
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
O... dziękuję ale jestem ostatnią ze znanych mi osób, którą bym podejrzewała o optymizm chociaż może rzeczywiście w ciągu ostatnich lat czy miesięcy coś się zmieniło, ale człowiek się całe życie zmienia i uczy
Mi się wydawało, że wiecznie naburmuszona jestem, ale to chyba pozostałość po okresie dojrzewania

Ooo, cieszę się, że się dobrze bawiliście : no i czekamy na zdjęcia

W dużym uogólnieniu to... jest bardzo zakatarzona

Ło ho ho, no to już... pewnie Walentynki

Wygraliśmy!? cholera, dobrze, że się nie zakładałam ale teraz to cała moja teoria o Polaczkach padła
ja juz po zdjeciu na avatarze to zobaczylam ze bardzo sympatyczna osóbka a jeszcze potem po wypowiedziach to juz tym bardziej.w koncu kazdy raz tryska optymizmem,a raz niestety pesymizmem

a ja nawet nie mysle o Walentynkach bo bedziemy siedziec w domu a tak jak wyzej mowilam on niby chce jakis "inne",wiec znajac jego to bedzie siedzial i myslal z rok az w koncu i tak nic nie wymysli(ze wzgledow kasowych i czasowych bo z pracy na pewno zwolnienia nie dostanie)

to ja wole nie zaczynac tej gry

Czas edycji: 2009-02-01 o 16:51
Stary 2009-02-01, 17:21   #620
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ja też zapuszczam włosy, bo zawsze sobie mówiłam, że na ślub będę zapuszczać, żeby jakąś fryzurkę można było zrobić, więc już nastał ten czas
Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość
Aelitko, dokładnie to samo przeszłam, bo kobitka ścięła mi włosy nie od razu na krótko, tylko góra była krótka - tak jak piszesz- ok. 7cm , a dół został półdługi Podczas gdy ja przyszłam do niej z wyciętą z gazety, ładną, półdługą fryzurką i nijak moja nowa fryzura nie była podobna do tej ze zdjęcia
Jak zobaczyłam się w lustrze nawrzeszczałam na fryzjerkę przy wszysttkich klientach! Normalnie z wierzchu krótko, a z tyłu "dywan" I potem od razu ścięłam ten spód, żeby wyrównać włosy, tracąc kolejne 10 cm włosów
I tak, jak zawsze pełno facetów się za mną oglądało, tak wizyta u fryzjera spowodowała, że już tak nie jest Buuu Teraz już jest lepiej. Prawie dotykają ramion. Do wesela się zagoi, prawda?

A więc dziewczyny, która z was chce mieć długie włosy do ślubu?
Przeciętnie włos rośnie 1cm na miesiąc, a u niektórych nawet szybciej. U mnie to ostatni dzwonek, żeby teraz zapuszczać włosy. Koniec u mnie z fryzjerami!
Kto się zgłasza? Aelitka, Najfajniejsza, Claris, Luffka zapuszczamy?

O tak! Żeby chodzic bez biustonosza i mieć przykryte piersi Kiedyś mogłam chodzić bez gaci, a i tak nie było widać tyłka, takie długie włosy miałam
Ja na wesele chce mieć rozpuszczone włosy, co najwyżej troszkę spięte Mój TŻ uwielbia, gdy mam rozpuszczone włosy, dlatego często chodzę z rozpuszczonymi włosami. Mam właśnie takie włosy zasłaniające cycuszki I nie zetnę ich do ślubu co najmniej do ślubu! Zawsze miałam długie włosy (nie miałam krótszych niż półdługie), ponieważ uważam, że największą ozdobą kobiety są włosy No i mój TŻ uwielbia moje długie włosy, więc ich nie ścinam, tylko podcinam końcówki.

Soy Marisol, do wesela jeszcze Ci urosną i to na wyrost!

Ja słyszałam, że włosy rosną przeciętnie 1,5 cm na miesiąc, a nie tylko 1 cm

A i jeszcze jedno. Przeczytałam kiedyś w gazecie fryzjerskiej wypowiedź jednego fryzjera czeszącego największe gwiazdy, że nie należy mieć dłuższych włosów niż za łokcie, no chyba, że ma się 12 lat Ja trzymam się tej zasady. Zawsze mam długie włosy, ale nie dopuszczam do tego, żebym chodziła z włosami dłuższymi niż za łokcie

Cytat:
Napisane przez myilussion Pokaż wiadomość
ja mialam wczoraj ustny dostalam 5 - jakas lepsza ocena zawsze sie przyda

ja sie ostatnio dzien w dzien kloce z TZem w piatek sie posprzeczalismy, pozniej pogodzilismy ale slad zostal wczoraj to juz w ogole szkoda gadac ... na drodze bylo slisko, szlismy pod reke i on troszke uslizgnal a ja mu powiedzialam 'no nie rob se jaj' a on zaraz na mnie, ze mam sie wrocic do tego miejsca, i w ogole takie slowa, ze nie chce ich tu powtarzac czuje sie tak jakby ktos mi go podmienil z kochanego faceta na takiego z chamskimi i wulgarnymi odzywkami... niby pozniej przeprasza, mowi, ze schrzanil wszystko, ze jestem kochana, ze mu glupio ale co z tego, jak nie wyciaga nauk na przyszlosc ja nie wiem co mam robic, cala noc przeplakalam, oczy mnie bola i jak to pisze to juz mnie na placz zgania
Gratuluję piątki!

A jakie to są słowa? Mam nadzieję, że TŻ Cię nie wyzywa?...

Edit:
Zaraz Wam się pochwalę moimi włosami Wstawię fotki
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2009-02-01 o 17:27
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 17:52   #621
kinuko
Przyczajenie

hej dziewczyny!!

pasuję do tego grona jak ulał...;] znam mojego 9 lat, przez wiekszość tego czasu jesteśmy ze sobą (ale to długa historia), a ja ciągle starą panna jestem!! i to niestety dosłownie, jeszcze trochę i trzydziestka bedzie;] On już przekroczył tę linię graniczną czyli można powiedzieć, że dojrzały facet i na rodzinę czas... ale jak widać na niektórych to nie dziala
i cóż ja biedna mogę zrobić, już nawet suknie ślubne mu pokazywałam, że takie ładne niektóre!
kinuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 18:08   #622
luffka
Zakorzenienie

hajja dawaj te fotki bom ciekawa

kinuko witam na niektórych chłopów nic nie działa, taka ich natura trzeba albo się z tym pogodzić albo zmienić tą ich naturę
Stary 2009-02-01, 18:14   #623
kinuko
Przyczajenie

Cytat:

kinuko witam na niektórych chłopów nic nie działa, taka ich natura trzeba albo się z tym pogodzić albo zmienić tą ich naturę

zmienić naturę - to chyba dla mnie za trudne, przecież nawet nie potrafię sprawić, żeby zdanie zmienił a przecież nie będe Go straszyć albo wpadać w "przypadkową" ciążę;D
kinuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 18:16   #624
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Wyślę zdjęcia jutro lub dzisiaj wieczorem, bo mi coś net się teraz chrzani.

nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2009-02-01 o 18:23
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 18:24   #625
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinuko Pokaż wiadomość

zmienić naturę - to chyba dla mnie za trudne, przecież nawet nie potrafię sprawić, żeby zdanie zmienił a przecież nie będe Go straszyć albo wpadać w "przypadkową" ciążę;D
nie polecam wpadek... Ale pytałaś go czemu jeszcze nie chce założyć rodziny?
Stary 2009-02-01, 18:27   #626
najfajniejsza
Zakorzenienie

ejj, ja chcę wasze fotki. wszystkie, Aelitki, carmelovej, luffki, no i wszystkich pozostałych. może być na pm, czy link do naszej klasy (ja nie mam nk, ale mogę luknąć od siostry ), błagaaaaaaaaaam :PP

Justyna, śliczna
myilluion, kogoś mi przypominasz... ale nie wiem kogo

a oto ja, ale tylko do mojego następnego wejścia na kompa Wam pokażę - teraz mam taką długość i kolor jak na pierwszym (no, może 2 cm dłuższe), a w wakacje miałam takie jak na drugim (i - niestety, mam takie falowane zryte włosy).

wiem, że niewiele widać, ale jakieś wyobrażenie jest.

PS O Boże, mam krzywe oczy...

EDIT: witam kinuko a jak Twój luby się zapatruje na kwestie rodziny? mieszkacie razem?

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2009-02-02 o 13:26
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 18:36   #627
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ejj, ja chcę wasze fotki. wszystkie, Aelitki, carmelovej, luffki, no i wszystkich pozostałych. może być na pm, czy link do naszej klasy (ja nie mam nk, ale mogę luknąć od siostry ), błagaaaaaaaaaam :PP

Justyna, śliczna
myilluion, kogoś mi przypominasz... ale nie wiem kogo

a oto ja, ale tylko do mojego następnego wejścia na kompa Wam pokażę - teraz mam taką długość i kolor jak na pierwszym (no, może 2 cm dłuższe), a w wakacje miałam takie jak na drugim (i - niestety, mam takie falowane zryte włosy).

wiem, że niewiele widać, ale jakieś wyobrażenie jest.

PS O Boże, mam krzywe oczy...

Bardzo ladnie Ci w takiej grzyweczce Kogos mi przypominasz, tylko nie moge skojarzyc kogo Na pocieszenie powiem Ci, ze moje wlosy ukladaja sie identycznie!!! I lacze sie w bolu Poza tym bardzo sympatyczna i milutka masz buzke

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 18:42   #628
elizka773
Wtajemniczenie

tez bym chciala wasze zdjecia ale niestety ktos mi sie wlamal na kompa.wyrzucilam wszystko i konto na n-k musialam wykasowac
Stary 2009-02-01, 18:43   #629
najfajniejsza
Zakorzenienie

wiem, że lepiej mi w grzywce, dlatego nie będę zapuszczać na straaasznie długo włosów, raczej tak maksymalnie do łopatek, bo inaczej to kiepsko wygląda, no i wycieniuję - takie mam zamiary, ale co mi zrobi fryzjer, to nie wiem, mam nadzieję, że nie to, co niektórym z Was, bo chyba bym się pochlastała

a do ślubu jakbym miała zapuszczać, to popiłabym rekord świata w długości włosów

aha, witaj w klubie sianka na głowie

edit:
włamanie na kompa? uuu... mam nadzieję, że bez poważniejszych konsekwencji?
no nic, napstrykaj sobie fotek i wrzucaj

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2009-02-01 o 18:44
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-01, 18:48   #630
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
wiem, że lepiej mi w grzywce, dlatego nie będę zapuszczać na straaasznie długo włosów, raczej tak maksymalnie do łopatek, bo inaczej to kiepsko wygląda, no i wycieniuję - takie mam zamiary, ale co mi zrobi fryzjer, to nie wiem, mam nadzieję, że nie to, co niektórym z Was, bo chyba bym się pochlastała

a do ślubu jakbym miała zapuszczać, to popiłabym rekord świata w długości włosów

aha, witaj w klubie sianka na głowie

edit:
włamanie na kompa? uuu... mam nadzieję, że bez poważniejszych konsekwencji?
no nic, napstrykaj sobie fotek i wrzucaj
wlasnie nie wiem czy bez powazniejszych.dzisiaj mial byc robiony ale nie dalo rady.ktos korzysta chyba z mojego kompa,i na n-k pisal komantarze do znajomych.w pore zobaczylam.
mam jedno zdjecie stare tylko na kompie hehe reszta juz na plytach u TZ.moge wyslac na priv jesli bede umiala:p ale to jutro bo zaraz zmykam.TZ przyjezdza.milego wieczorku Wam

Czas edycji: 2009-02-01 o 18:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości