|
|
#871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman - część IV
Cytat:
mOna01: a u Ciebie byly testery tych maczków? Jak uzyjesz to napisz jak się sprawuje |
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Ach mea culpa, tak tylko uprzejmię doniosłam
Jesteście zatem dobrze z wyprzedzeniem widzę poinformowane,ja z gazetką ważną od 31.01 zapoznałam się 01.02. Aż tak nie jestem chyba uzależniona od tej drogerii
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#874 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale to już kolejne 12zł ;D
Cytat:
za dużo kolorów a za mało miejsca na półeczce ![]() Przed zmyciem makijażu maznęłam po policzkach i całkiem fajnie wygląda taki złocisto-brązowy, drobinki delikatne Teraz jestem blada i mi średnio pasuje brąz na policzkach, ale jak się opalę na wiosnę to będzie ładnie
|
|
#875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj, jak mowilam, ze kupilam TŻtowi ten krem wlasnie w Galerii Krakowskiej w tej drogerii - aptece, a tam tylko jedna taka jest wiec cie wyprzedzilam, ha! ![]() Cytat:
po trzecie - fantastycznie sie pieni, po czwarte i najwazniejsze - nawilza moja skore na tyle, ze pierwszy raz w zyciu nie mam wyrzutow sumienia gdy jestem zbyt zmeczona i rezygnuje ze smarowania sie balsamem po kapieli ![]() Cytat:
Mona - to ja ze zniecierpliwieniem czekam na dalsze opinie o maczku, bo od kilku dni omijam rossmanny, bo wiem, ze jak wejde, to go nabede. ja jego trwalosc? jak sie naklada?
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|||
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie wyciapiesz kiedys na dluzej to daj znac jak tam z trwaloscia
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wiem ze sie zmnienila szata graficzna Sun Ozon (tego samoopalacza) Jak teraz wyglada? Jaki ma kolor?
chodzi o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ungsspray.html
Edytowane przez klada Czas edycji: 2009-02-03 o 00:07 |
|
|
|
#879 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może skusi mnie inna wersja zapachowa, bo faktycznie całkiem dobrze pielęgnuje to mydło. |
|
|
|
|
#880 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam balsam do ust ISANA,tragedia-zwykły biały krem w tubce
chciałam zaoszczędzić ![]() a pachnie skóra po tym żelu ziaji kakaowym? |
|
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
Jak był szał na krem AA, to poszłam do rossmanna i kupiłam, ale przez pomyłkę wzięłam ten z literką C- nawilżająco-matujący. I... to chyba najlepszy krem, jaki miałam w życiu
Zlikwidował mi takie okropne, ciągle wyskakujące w tym samym miejscu pryszcze na szyi, z którymi męczyłam się pół roku! A wczoraj, będąc w superpharmie kupiłam (ostatni na półce) krem Intensywna Pielęgnacja. Jak na razie efekt ten sam co przy Nawilżająco-Matującym, ale na dokładne sprawdzenie efektu i działania muszę jeszcze trochę poczekać Dodam, że większość kremów mnie zapycha, często też uczula, a w przypadku kremów AA nie ma o tym mowy ![]() Też poluję na maczki, może wstąpię dziś do rossmanna ^^ |
|
|
|
#882 |
|
Konto usunięte
|
Emi- zapach zostaje na skórze.
Dyplomatko- który to krem AA? mogę prosić o link do KWC?
|
|
|
|
#883 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak wiem, że pisałaś, ale ja w Krk nie mieszkam, byłam 'przelotem' w GK i zajrzałam do Mediqusa (btw. niezła ta drogeria ) i potwierdzam, kremy jeszcze są
|
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Rossmannie i kupiłam krówkową tarkę do stóp
Reszta artykułów z tej serii też była dostępna Mydełka MILK fajnie wyglądały, ale w opakowaniu - szkoda, że wzorki są tylko na folii, a nie na mydełku Widziałam i wąchałam nowe żele Fa - hibiskus i żurawina piękny zapach A! U mnie kremów AA antybakteryjnych (ok. 16 zł) i nawilżająco-matujących (ok. 15 zł) był cały rządek na półce
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2009-02-03 o 16:40 |
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilam z rossmana. Chcialam kupic sobie rossmanowski samoopalacz w sprayu, ale go nie bylo...
Za to kupilam olejek do ust Wibo i pomadke ochronna Bebe.A propo tych kremow z AA to u mnie bylo ich 3. W sumie w moim miescie to normalne, ze tylko tyle
|
#886 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Czy któraś z Was miała już do czynienia z nowym podkładem Wibo, tym kaszmirowym w słoiczku z pompką? Podszedł mi kolor, ale nie wiem, jak się zachowa na mojej suchej twarzy.
|
|
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak
a ja sie jeszcze dodatkowo smaruje po prysznicu maslem kakaowym z tej serii i skora cudownie pachnie i dlugo! Cytat:
i fajna ta drogeria ![]() Cytat:
no i to, ze sa te kremy, to dobra wiadomosc, czyli ich moze nie wycofuja!
||
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanko mam.
Czy któraś z Was kupiła jakiś czas temu termometr? (zewnętrzny i wewnętrzny), kosztował jakoś kilkanaście zł. Mam z nim teraz problem, próbuję wyłączyć alarm (tj po prostu, żeby się codziennie nie włączał) i jakoś się nie udaje, w instrukcji brak takiej opcji, jest tylko przestawianie godziny i wyłączanie do kolejnego budzenia. Jeśli macie jakiś pomysł- będę wdzięczna za wskazówki (bo taki budzik, zwłaszcza stojący na odległym oknie) nie jest mi do niczego potrzebny!) :/
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani sprayu ani mleczka kupiłam chusteczki do demakijażu hydro, czy ktoś już może używał??
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie
Cytat:
|
|
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś kupiłam
-paste colgate max fresh - 3w1 garnier - płyn do intymnej lactacyd - mleczko pod prysznic kakaowe -krem do buzi masło kakasowe - płyn do kąpieli dla dzieci gruszkowy
|
|
#892 |
|
Konto usunięte
|
dopiero co skończyłam ten płyn i nie kupię więcej.
poza tym podrażnia, nie odświeża. teraz kupiłam Ziaję, dużo tańszą, dużo większą i lepszą.
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
natomiast raz kupilam ziaje, jak nie mialam pieniedzy. dla mnie ten plyn to tragedia. w koncu i tak kupilam lactacyd za ostatnie pieniadze, bo po ziaji czulam sie niedomyta, jakbym sie myla czyms rozcienczonym, nie lubie i wiecej nie kupie
||
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#896 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() krem Intensywna pielęgnacja - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...elegnacja.html krem nawilżająco-matujący - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...iltrem-uv.html Wczoraj jednak nie dotarłam do rossmanna, ale dzisiaj to już must Muszę zdecydowanie zastanowić się nad maczkiem. I muszę jeszcze kupić tonik Ziaji opuncjowy- zawiera wodę, glicerynę i ekstrakt roślinny, i jest przydatny do nakładania na mokro minerałów, a właśnie czekam na swoją pierwszą przesyłkę z EDM I jeszcze jakiś płyn do higieny intymnej by mi się akurat przydał... Miałam próbkę Lactacydu i jest dobry, więc chyba zainwestuję w pełnowymiarowe opakowanie.Ech, znowu zostawię kupę pieniędzy w rossmannie :P |
|
|
|
|
#897 | |
|
Konto usunięte
|
a co mi po tym, że go ginekolodzy polecają, jeśli powoduje pieczenie i nie myje?
![]() Cytat:
w każdym razie- dziękuję za link.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2009-02-04 o 11:33 |
|
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mozesz sprobowac plynu AA, podobno super [zobacz opinie na KWC] ![]() Cytat:
![]() co do rossmanna - ide w piatek i pewnie kupie maczka
||
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli nie odpowiada komuś Lactacyd to podobny (do płynu, nie emulsji - bo leczniczy) jest też Pliva Fem, też polecany przez ginekologów
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

za dużo kolorów a za mało miejsca na półeczce
taki złocisto-brązowy, drobinki delikatne
Teraz jestem blada i mi średnio pasuje brąz na policzkach, ale jak się opalę na wiosnę to będzie ładnie 
i to wcale nie dlatego, że rzadko się myję.
używałam go codziennie, wydajne to strasznie... tak więc kakaowe klimaty pod prysznicem mi się znudziły. 

Za to kupilam olejek do ust Wibo i pomadke ochronna Bebe.
poza tym podrażnia, nie odświeża. teraz kupiłam Ziaję, dużo tańszą, dużo większą i lepszą.