|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
za to strelicja sie trzyma![]() ja bym chciala rosiczke, mimoze, drzewko bonsai mi sie marzy. i duzo innych
|
|
#2072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo są długie ale chude- ja na razie ideał mój Cytat:
![]() L_V a jak sie skończyła akcja z tym robostworem wczoraj ? To można odmówić przeprowadzki tak po prostu ? Yhm, może i my tak zrobimy ![]() My znaleźliśmy mieszkanie idealne, ale cena zaporowa, więc negocjujemy, chcieliśmy żeby dla zasady chociaz 100 zł. zeszli, zobaczymy....Tżet się uparł, że jeśli nie zejdą tej stówy to szukamy dalej, bo to przegięcie.... Wczoraj miałam spotkanie w mieszkaniu z projektantem i architektem , chyba jednak projekt jest konieczny, ale fajne pomysły mieli ![]() dzień dobry, się nagadałam
|
||
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz sterlicję doniczkową? Wow ![]() Drzewko bonsai byłoby super, ale zajmowanie się tym, to masakra..drutowanie, przycinanie Ja zamówiłam sobie na allegro nasiona kapturnicy, ale facet nas zrobił w balona i nie mam ich
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-02-03 o 10:28 |
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy doczekam tego az zakwitnie w sumie juz dosc duza jest, tylko ostatnio cos niedomaga. tak jakby ciezaru wlasnych lisci nie wytrzymywala, i oklaple sa![]() kiedys zamowilam rosiczke i dzbanecznika. nawet cos wyroslo ale niestety nie wytrzymalo ![]() Niuniuniau dobrze wiedziec. bo ja do tej pory nie wierzylam ale cholercia trudno nie wierzyc jesli samemu sie odczulo
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2009-02-03 o 10:28 |
|
|
|
|
#2075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety, z tego co wysczytałam wczoraj w necie, to nie można nikogo eksmitowac w okresie od 1 listopada do 31 marca. |
||
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie dlatego to jest chamstwo do potęgi !!! ![]() L_V dobrze wiedzieć, z tą eksmisją, jak nie znajdziemy nic to też się nie wyniesieny, a co ?
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A brostwór mieszka, korzysta ze wszystkiego ale nie robi nic !!! Nie sprzata, nie kupuje chemii, nie wynosi smieci. Ja i TZT chodzimy i sprzatmy za nią, bo nie chcemy żyć w brudzie. jej jest z tym dobrze, my jej możemy naskoczyć na kant dzyndzla, a ona ma nas daleko i głęboko. I jeszcze nie chce się wyprowadzić. |
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
L_V ależ miałas dzień . Co do pracy ...no coż taka sprawiedliwośc na tym swiecie. Im człowiek bardziej uczciwy tym bardziej po dupie dostaje. Borostwur to jakies przegięcie...alez ludzie tupet mają..szok. Trzymaj sie Dorinko czuje ze bedziecie mieli prawdziwy wypas w nowym domku. ![]() A z tym wynajmem to jakiś koszmar. Mój biedny mąż jest bardzo chory ..zakupilam mu wczoraj tabcin, pomarancze (na swiezy sok) ugotowałam kapusniaczek...zjadl, wypił co trzeba i padl o godz. 20. Mial drgawki, spal w dresie i pod dwoma pierzynkami tak mu bylo zimno![]() Ja tymczasem spalam w samych majtkach i pod kocykiem bo tak gorąco w sypialni było. Spi do tej pory
|
#2079 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim!
L_V, współczuję strasznie sytuacji, nie dość że w pracy chamstwo, to jeszcze po powrocie do domu użerasz sie z jakąś idiotką. Miejmy nadzieję, że borostwór nie będzie robił wielkich problemów, ma jeszcze prawie miesiąc na załatwianie sobie czegoś, może jej sie nie będzie po prostu chciało toczyć wojen z babką bo to przecież żenujące po prostu Obrzydliwa bałaganiara ![]() Dobrze że TŻ stoi za Tobą murem Jak już mówiłam, dla mnie to skur..syństwo że można kogoś tak potraktować w pracy... szczególnie jeśli ktoś poświęca się w 120%... Pozostaje przeglądać ogłoszenia, wierze że znajdziesz pracę marzeń, z dużo lepszą atmosferą niż w obecnej pracy ![]() Anitko, posłuchałam kolędy i... wczułam się znowu w świąteczną atmosferę Pięknie ![]() Niuniuniau: motywuję Cię do nauki Gosiu, tak, mam peugeocika 206. Cóż, jest niby zasada żeby nie kupować samochodów na F ale w tym przypadku nawet się nie sprawdza. Wprawdzie wymienialiśmy ostatnio to tylną belkę, ale samochód ma juz przejechane 95 tys km, trudno wymagać od takiego auta żeby było jak nowe.206 jest fajna, jak na taki mały samochód to wygodna, nawet TŻ nogi się mieszczą i zostaje mu dużo luzu, co jest sztuką po mieście jeździ się nim bardzo dobrze, nawet mnie.Butter, co do garderoby to pamiętam jak Ci pisałam, że my mamy całkiem sporą, a i tak jest jeszcze szafa w sypialni i taka malutka w przedpokoju na wirzchnie okrycia... no i jakos się mieścimy ![]() A Tobie czego będzie brakowało? Wieszaków, półek, miejsca na buty? Może TŻ coś wymyśli, obiecał ![]() Haniu, zdrówka dla Mężą w takim razie A Ty sie lepiej zażyj w domku jakieś winko grzane, profilaktycznie ![]() Edit: Aaaa dziewczyny, wiecie może, gdzie mogę dostać to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18777 ? Znalazłam resztkę z łazience mamy TŻ, uwielbiam ten zapach, na allegro nie ma, w drogeriach też już nie widziałam
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-03 o 11:20 |
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Profilaktycznie łykam rutioscorbin...wczoraj mnie lamalo w kosciach..dziś juz jest lepiej. Mam nadzieję ze mnie nie powali.
|
|
#2081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, wolę zapąłcić i wykorzystać przestrzeń jaką mam, jednak dwa poziomy można fajnie wykorzystać i łatwo schrzanić ![]() Mąż biedaczek, grypa go dopadła, Tabcin powinien go podnieść, kupiłaś też wersję na noc
|
||
|
|
|
#2082 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, ale Ty masz sporą garderobę...a ja nie...i do tego mało ustawną ![]() TŻ powiedział, że może zrzec się swojej powierzchni w szafie na rzecz moich ciuszków...kocha mnie chyba
|
|
|
|
|
#2084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś wymyślicie. Cytat:
A jeszcze z piętrem moje marzenie...Cytat:
Każdy samochód się psuje , a mi się ten peugeocik podoba Zobaczę jeszcze jak będę szukać na poważnie czyli ok.wakacji. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż naszą stara poczciwą Toyotkę chce zmienic na Peugeota 206 tylko jakiegoś w sportowej wersji. Mi sie ten pomysl zupelnie nie podoba. Nie lubię tych samochodów, poza tym tyle się mowi o tym ze Francuzy to bardzo zła obcja na polskie drogi...bo za delikatne.
Zresztą moj były mial Peugota 207..prosto z salonu. Non stop elektronika w nim siadał...ogolnie mam złe wspomnienia z tym autem .EDIT na to się tak napalił http://www.carsten-heinrichs.com/PUG...7102006207.jpg
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-03 o 12:01 |
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
Dorinko normalnie zazdraszcam tego dwupoziomowego mieszkanka przy pomocy architektów efekt będzie powalający
![]() Co do samochodów to moim ulubionym jest Volkswagen, uwielbiam nim jeździć, do tego parkowaniem nigdy nie miałam problemów bo ten model który miałam to akurat niezbyt duży. Haniu super dbasz o męża w chorobie Ja też czuję że coś mnie łapie.Diewczyny czy Wy też macie takie bylejakie samopoczucie? Nie wiem czy to przez pogode czy przez co ale nic mi się nie chce i wszystko mi wisi Nie cierpię takich dni
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#2090 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wyjdzie z chorbska.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-02-03 o 12:41 |
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz...mój mąż nie odpalajacy rano kompa i nie palący papierochow to na serio cięzki przypadek.Dzwoniłam do niego, leży bo "naćpal " się tabcinem ![]() ......................... .... Nie moge sie doczekac jutra..tak sie cieszę z tej torebki .
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2094 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dorinko, jestem pewna że cudo zrobicie z tego mieszkania
![]() Cytat:
Chociaż winko grzane ciut bardziej do mnie przemawia, i nie udawaj bo wiem że do Ciebie też ![]() O tabcinie już dziewczyny coś kiedyś pisały, że jest taki świetny i daje kopa do wyzdrowienia, będzie dobrze Cytat:
L_V, jestes bardzo silną i cierpliwą babką, w pracy masz już od dawna ciężką atmosferę, a to co się teraz wyrabia to naprawdę jakaś masakra. Może to faktycznie znak, że najwyższa pora zacząć się rozglądać za czymś innym. Jestem dziwnie spokojna, że znajdziesz świetną pracę, gdzie docenią Cię tak jak na to zasługujesz. Wiary w siebie Ci nie brak, TŻ wspiera, powysyłasz cv i zobaczysz gdzie Cię to zaprowadzi. Ja myślę, że bedzie bardzo dobrze, bo bardzo Ci się należy. Naprawdę? Dziękuję Ci przeokropnie, chyba polecę tam jutro, mam nadzieję że u mnie też będzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
To rozwiązanie tymczasowe już masz Oj kocha na pewno Mój ex skąpił mi dodatkowej szuflady na bieliznę, świnia to była Cytat:
do wakacji trochę czasu, zobaczymy czy mój w tym okresie nie będzie nic kombinował i czy ogólnie będzie się dobrze sprawował ![]() Cytat:
zazdraszczam ![]() Haniu, nie wiem czemu, ale do Was mi jakoś 206 nie pasuje Powinniście miec coś bardziej z jajem
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2009-02-03 o 13:27 |
||||||
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Znów Was zaniedbuję
Wiem jednak, że wyrozumiałe z Was istoty. W niedzielę przyjechał TŻ i do jutra jest u mnie. Z nim wszystko jest 100x lepsze... Jak wiadomo, złożyłam wypowiedzenie w pracy, nie żałuję nawet w jednym procencie swoich myśli. Czuję się szczęśliwa i wolna. Nie boję się o utrzymanie, wiem, że sobie poradzę do tego mam już z Sis dwa śluby do sfotografowania ![]() Wstępnie też na walentynkowy weekend wyjeżdżam z TŻ na narty/deskę do Słowacji. Wyjdzie nas to max 250zł na głowę i taaak się nie mogę doczekać )
|
#2097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..cholerka. No ja winko grzane z chęcią, ale wolę nie kusic męża, na tabcinie niewskazane![]() Dlatego go kupiłam bo dziewczyny polecaly. Maż wlaśnie napisał na gg ( w koncu doczłapał do kompa ) ze dziewczyny chyba chcą go zabic...bo to cholerstwo zwala z nóg, a nie na nie stawia .Mowilam mu wczoraj ze kupię tabcin bo polecałyście ![]() Cytat:
Cytat:
Generalnie auto ma być małe i zwinne...a nie rzucające sie w oczy. Dlatego peugeot
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-02-03 o 13:32 |
|||
|
|
|
#2098 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, no nie lubię i już...Wolę francuzy ![]() I niby bezawaryjne, a właśnie czytałam że całą serię nowych Toyot wprowadzili na rynrk wadliwych, także może i Toyota kiedyś to było coś, bo teraz ta nazwa za sobą nic nie niesie Cytat:
![]() Ale z samochodami, jak z ciuchami każdy ma swoje upodobania , jak mnie będzie stać na beznynę to kupię sobie terenowca=- moje marzenie |
|||
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ależ pozytywny post..tak trzymać Gratuluję pierwszych zlecień. A nart oczywiście zazdraszczam...i pytanie - dlaczego tak tanio????
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedziemy w 4osoby samochodem. Pewnie jakiś studencki pensjonacik
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

żywe kamienie są fajnie, może sobie sprawię
i Chciałabym passiflorę mieć i juncusa pokręconego
za to strelicja sie trzyma

Wiem spostrzegawcza jestem

Obrzydliwa bałaganiara