Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-03, 10:18   #2071
sanetka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

no to fajnie sanetko, że nie jestem sama żywe kamienie są fajnie, może sobie sprawię i Chciałabym passiflorę mieć i juncusa pokręconego
mialam kiedys bananowca, kawe, cytryne i mandarynke ale padly. za to strelicja sie trzyma

ja bym chciala rosiczke, mimoze, drzewko bonsai mi sie marzy. i duzo innych

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 10:19   #2072
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Dorinko to Ty chyba pisałaś że interesuje Cię jaki jest najnowszy tusz MaxFactor 200Calories Dramatic look no i właśnie zauważyłam że używam go od jakichś dwóch tygodni Wiem spostrzegawcza jestem Dla mnie jest rewelacyjny, jako blondynka mam jasne rzęsy szczególnie na końcówkach a do tego są dośc cienkie, po pomalowaniu duużo gęściejsze i dłuższe, jeden z lepszych tuszy jakich używałam choć i tak najlepszy był z L'oreala 4xvolumissime
Tak ja ale Dramatic Look to stary tusz tamten inaczej się nazywa, więc to nie to W każdym razie kupiłam na razie Loreala z kolagenem i jestem bardzo zadowolona, pięknie oblepia moje długie rzęsiska i wreszcie je widać , bo są długie ale chude- ja na razie ideał mój

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Dziękuję za wszystkie miłe słowa.

Co do borostwora - ona jest otepiała, więc nie mysli logicznie i cięzko coś z nią zrobić, bo naprawde trydno przewidzieć jej zachowanie. Po wczorajszym zachowuje się jakgdyby nigdy nic się nie stłało.

Oczywiście, jak zajdzie potrzeba to poświadczymy z TZtem ze kobieta wypowiedziała jej umowe ustnie.

A co do pracy - dzisiaj mi juz wszystko wisi, wczoraj zatankowałam 2 tequille i 2 kieliszki wina i spałam jak niemowlę. Mam ogromne wsparcie od TZta, który mówi, zebym ich pieprz.**** i że moge się zwolnić i siedziec w domu i spokojnie coś szukać. No ale ja wolę najpierw coś znależc, a potem się zwalniac. Nie mam tlye odwagi zo Nema.
L_V dopiero doczytałam, współczuję Ci sytuacji w robocie, też kiedyś coś takiego przeżyłam, taką reorganizację, zresztą niejedną....Nic nie poradzisz, staraj się nie denerwowac tym bo to na nic....Ja wierzę, że Twoja pracowitść i solidnośc zostanie w końcu nagrodzona, bo inaczej to gdzie jest sprawiedliwość ????

L_V a jak sie skończyła akcja z tym robostworem wczoraj ? To można odmówić przeprowadzki tak po prostu ? Yhm, może i my tak zrobimy
My znaleźliśmy mieszkanie idealne, ale cena zaporowa, więc negocjujemy, chcieliśmy żeby dla zasady chociaz 100 zł. zeszli, zobaczymy....Tżet się uparł, że jeśli nie zejdą tej stówy to szukamy dalej, bo to przegięcie....

Wczoraj miałam spotkanie w mieszkaniu z projektantem i architektem , chyba jednak projekt jest konieczny, ale fajne pomysły mieli , jestem podgrzana ich wizjami, byle tylko cena była do akceptacji....dzisiaj dostanę kosztorys i jak zaakceptuję ich - to zrobią mi trzy projekty mieszkania i przystępujemy do pracy. Sami Ci architekci są zaskoczeni, że mieszkanie w kamienicy a ma taki potencjał, będą belki drewniane na suficie, strop jest po skosie, no pięknie tam może być

dzień dobry, się nagadałam
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 10:21   #2073
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
mialam kiedys bananowca, kawe, cytryne i mandarynke ale padly. za to strelicja sie trzyma

ja bym chciala rosiczke, mimoze, drzewko bonsai mi sie marzy. i duzo innych
Też miałam kawę i cytrynę...i skończyły tak, jak Twoje
Masz sterlicję doniczkową? Wow

Drzewko bonsai byłoby super, ale zajmowanie się tym, to masakra..drutowanie, przycinanie
Ja zamówiłam sobie na allegro nasiona kapturnicy, ale facet nas zrobił w balona i nie mam ich

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-02-03 o 10:28
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 10:27   #2074
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Też miałam kawę i cytrynę...i skończyły tak, jak Twoje
Masz sterlicję doniczkową? Wow

Drzewko bonsai byłoby super, ale zajmowanie się tym, to masakra..drugowanie, przycinanie
Ja zamówiłam sobie na allegro nasiona kapturnicy, ale facet nas zrobił w balona i nie mam ich
ano mam. ciekawe czy doczekam tego az zakwitnie w sumie juz dosc duza jest, tylko ostatnio cos niedomaga. tak jakby ciezaru wlasnych lisci nie wytrzymywala, i oklaple sa

kiedys zamowilam rosiczke i dzbanecznika. nawet cos wyroslo ale niestety nie wytrzymalo

Niuniuniau dobrze wiedziec. bo ja do tej pory nie wierzylam ale cholercia trudno nie wierzyc jesli samemu sie odczulo

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2009-02-03 o 10:28
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 10:31   #2075
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość

L_V dopiero doczytałam, współczuję Ci sytuacji w robocie, też kiedyś coś takiego przeżyłam, taką reorganizację, zresztą niejedną....Nic nie poradzisz, staraj się nie denerwowac tym bo to na nic....Ja wierzę, że Twoja pracowitść i solidnośc zostanie w końcu nagrodzona, bo inaczej to gdzie jest sprawiedliwość ????
Właśnie dlatego czuję sie skrzywdzona, bo ja pracowałam na 120%, a tu taka "nagroda".

Cytat:
L_V a jak sie skończyła akcja z tym robostworem wczoraj ? To można odmówić przeprowadzki tak po prostu ? Yhm, może i my tak zrobimy
Dorinko, w zasadzie nie skończyła się. Kobieta powiedział, ze gdyby co, to ona bierze nas na świadków, a borostwór ma się wyniesc do 28 lutego do północy. Z tymże nei woadomo czy sięzastosuje.

Niestety, z tego co wysczytałam wczoraj w necie, to nie można nikogo eksmitowac w okresie od 1 listopada do 31 marca.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 10:33   #2076
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dlatego czuję sie skrzywdzona, bo ja pracowałam na 120%, a tu taka "nagroda".

Dorinko, w zasadzie nie skończyła się. Kobieta powiedział, ze gdyby co, to ona bierze nas na świadków, a borostwór ma się wyniesc do 28 lutego do północy. Z tymże nei woadomo czy sięzastosuje.

Niestety, z tego co wysczytałam wczoraj w necie, to nie można nikogo eksmitowac w okresie od 1 listopada do 31 marca.

No właśnie dlatego to jest chamstwo do potęgi !!!

L_V dobrze wiedzieć, z tą eksmisją, jak nie znajdziemy nic to też się nie wyniesieny, a co ?
Stary 2009-02-03, 10:46   #2077
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

No właśnie dlatego to jest chamstwo do potęgi !!!

L_V dobrze wiedzieć, z tą eksmisją, jak nie znajdziemy nic to też się nie wyniesieny, a co ?
Widfizsz Dorinko, wy jesteście inny typem lokatorów. Normalnie, spokojni i ułożeni ludzie.

A brostwór mieszka, korzysta ze wszystkiego ale nie robi nic !!! Nie sprzata, nie kupuje chemii, nie wynosi smieci. Ja i TZT chodzimy i sprzatmy za nią, bo nie chcemy żyć w brudzie. jej jest z tym dobrze, my jej możemy naskoczyć na kant dzyndzla, a ona ma nas daleko i głęboko. I jeszcze nie chce się wyprowadzić.
Stary 2009-02-03, 11:00   #2078
hania811
Zakorzenienie

Cześć

L_V ależ miałas dzień.
Co do pracy ...no coż taka sprawiedliwośc na tym swiecie. Im człowiek bardziej uczciwy tym bardziej po dupie dostaje.

Borostwur to jakies przegięcie...alez ludzie tupet mają..szok.

Trzymaj sie ...i zacznij rozsylac CV..a nóz widelec znajdziesz coś lepszego.

Dorinko czuje ze bedziecie mieli prawdziwy wypas w nowym domku.

A z tym wynajmem to jakiś koszmar.

Mój biedny mąż jest bardzo chory..zakupilam mu wczoraj tabcin, pomarancze (na swiezy sok) ugotowałam kapusniaczek...zjadl, wypił co trzeba i padl o godz. 20. Mial drgawki, spal w dresie i pod dwoma pierzynkami tak mu bylo zimno
Ja tymczasem spalam w samych majtkach i pod kocykiem bo tak gorąco w sypialni było.
Spi do tej pory
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 11:16   #2079
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry wszystkim!

L_V, współczuję strasznie sytuacji, nie dość że w pracy chamstwo, to jeszcze po powrocie do domu użerasz sie z jakąś idiotką. Miejmy nadzieję, że borostwór nie będzie robił wielkich problemów, ma jeszcze prawie miesiąc na załatwianie sobie czegoś, może jej sie nie będzie po prostu chciało toczyć wojen z babką bo to przecież żenujące po prostu Obrzydliwa bałaganiara

Dobrze że TŻ stoi za Tobą murem

Jak już mówiłam, dla mnie to skur..syństwo że można kogoś tak potraktować w pracy... szczególnie jeśli ktoś poświęca się w 120%... Pozostaje przeglądać ogłoszenia, wierze że znajdziesz pracę marzeń, z dużo lepszą atmosferą niż w obecnej pracy

Anitko, posłuchałam kolędy i... wczułam się znowu w świąteczną atmosferę Pięknie

Niuniuniau: motywuję Cię do nauki

Gosiu, tak, mam peugeocika 206. Cóż, jest niby zasada żeby nie kupować samochodów na F ale w tym przypadku nawet się nie sprawdza. Wprawdzie wymienialiśmy ostatnio to tylną belkę, ale samochód ma juz przejechane 95 tys km, trudno wymagać od takiego auta żeby było jak nowe.
206 jest fajna, jak na taki mały samochód to wygodna, nawet TŻ nogi się mieszczą i zostaje mu dużo luzu, co jest sztuką po mieście jeździ się nim bardzo dobrze, nawet mnie.

Butter, co do garderoby to pamiętam jak Ci pisałam, że my mamy całkiem sporą, a i tak jest jeszcze szafa w sypialni i taka malutka w przedpokoju na wirzchnie okrycia... no i jakos się mieścimy
A Tobie czego będzie brakowało? Wieszaków, półek, miejsca na buty? Może TŻ coś wymyśli, obiecał

Haniu, zdrówka dla Mężą w takim razie A Ty sie lepiej zażyj w domku jakieś winko grzane, profilaktycznie

Edit:

Aaaa dziewczyny, wiecie może, gdzie mogę dostać to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18777 ?
Znalazłam resztkę z łazience mamy TŻ, uwielbiam ten zapach, na allegro nie ma, w drogeriach też już nie widziałam

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-02-03 o 11:20
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 11:21   #2080
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim!

Haniu, zdrówka dla Mężą w takim razie A Ty sie lepiej zażyj w domku jakieś winko grzane, profilaktycznie
Cześć.

Profilaktycznie łykam rutioscorbin...wczoraj mnie lamalo w kosciach..dziś juz jest lepiej. Mam nadzieję ze mnie nie powali.
Stary 2009-02-03, 11:23   #2081
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Widfizsz Dorinko, wy jesteście inny typem lokatorów. Normalnie, spokojni i ułożeni ludzie.

A brostwór mieszka, korzysta ze wszystkiego ale nie robi nic !!! Nie sprzata, nie kupuje chemii, nie wynosi smieci. Ja i TZT chodzimy i sprzatmy za nią, bo nie chcemy żyć w brudzie. jej jest z tym dobrze, my jej możemy naskoczyć na kant dzyndzla, a ona ma nas daleko i głęboko. I jeszcze nie chce się wyprowadzić.
No właśnie normalni, a widzisz normalni zawsze dostają w tyłek

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Cześć

L_V ależ miałas dzień.
Co do pracy ...no coż taka sprawiedliwośc na tym swiecie. Im człowiek bardziej uczciwy tym bardziej po dupie dostaje.

Trzymaj sie ...i zacznij rozsylac CV..a nóz widelec znajdziesz coś lepszego.

Dorinko czuje ze bedziecie mieli prawdziwy wypas w nowym domku.

A z tym wynajmem to jakiś koszmar.

Mój biedny mąż jest bardzo chory..zakupilam mu wczoraj tabcin, pomarancze (na swiezy sok) ugotowałam kapusniaczek...zjadl, wypił co trzeba i padl o godz. 20. Mial drgawki, spal w dresie i pod dwoma pierzynkami tak mu bylo zimno
Ja tymczasem spalam w samych majtkach i pod kocykiem bo tak gorąco w sypialni było.
Spi do tej pory
Powiem Ci Haniu, że od wczoraj ja też tak czuję, normalnie czuję może być tam kosmos , skoro architekci byli zachwyceni potancjałem to tym bardziej dodało mi to skrzydeł....Ciekawe ile sobie krzykną ? Ja już jestem w stanie im trochę zapłacić od wczoraj, wolę zapąłcić i wykorzystać przestrzeń jaką mam, jednak dwa poziomy można fajnie wykorzystać i łatwo schrzanić

Mąż biedaczek, grypa go dopadła, Tabcin powinien go podnieść, kupiłaś też wersję na noc
Stary 2009-02-03, 11:23   #2082
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
L_V, współczuję strasznie sytuacji, nie dość że w pracy chamstwo, to jeszcze po powrocie do domu użerasz sie z jakąś idiotką. Miejmy nadzieję, że borostwór nie będzie robił wielkich problemów, ma jeszcze prawie miesiąc na załatwianie sobie czegoś, może jej sie nie będzie po prostu chciało toczyć wojen z babką bo to przecież żenujące po prostu Obrzydliwa bałaganiara

Dobrze że TŻ stoi za Tobą murem

Jak już mówiłam, dla mnie to skur..syństwo że można kogoś tak potraktować w pracy... szczególnie jeśli ktoś poświęca się w 120%... Pozostaje przeglądać ogłoszenia, wierze że znajdziesz pracę marzeń, z dużo lepszą atmosferą niż w obecnej pracy
Dziękuję za takie miłę słowa. To mi dodaje ochoty do dizałania, bo obecnie jestem na etapie :wszystko mi wisi", a to neidobrze.

Cytat:
Aaaa dziewczyny, wiecie może, gdzie mogę dostać to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18777 ?
Znalazłam resztkę z łazience mamy TŻ, uwielbiam ten zapach, na allegro nie ma, w drogeriach też już nie widziałam
W Superpharmie widziałam.

Cytat:
Cześć

L_V ależ miałas dzień.

TO prawda, w dzisiejszych czasach jak się nei jest pyskatym, to zaraz CIę wydymają.
Stary 2009-02-03, 11:25   #2083
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Butter, co do garderoby to pamiętam jak Ci pisałam, że my mamy całkiem sporą, a i tak jest jeszcze szafa w sypialni i taka malutka w przedpokoju na wirzchnie okrycia... no i jakos się mieścimy
A Tobie czego będzie brakowało? Wieszaków, półek, miejsca na buty? Może TŻ coś wymyśli, obiecał
Cześć

No tak, ale Ty masz sporą garderobę...a ja nie...i do tego mało ustawną
TŻ powiedział, że może zrzec się swojej powierzchni w szafie na rzecz moich ciuszków...kocha mnie chyba
Stary 2009-02-03, 11:33   #2084
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż biedaczek, grypa go dopadła, Tabcin powinien go podnieść, kupiłaś też wersję na noc
Nie tylko normalny...czyli polecasz kupić ten na noc
Cytat:
Cześć

TŻ powiedział, że może zrzec się swojej powierzchni w szafie na rzecz moich ciuszków...kocha mnie chyba
Oj jak nic- BARDZO KOCHA.
Stary 2009-02-03, 11:37   #2085
Madlen__18
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 11:47   #2086
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Zrobiliśmy wczoraj garderobę...nic mi się tam nie zmieści
O kurczę
Coś wymyślicie.

Cytat:

Wczoraj miałam spotkanie w mieszkaniu z projektantem i architektem , chyba jednak projekt jest konieczny, ale fajne pomysły mieli , jestem podgrzana ich wizjami, byle tylko cena była do akceptacji....dzisiaj dostanę kosztorys i jak zaakceptuję ich - to zrobią mi trzy projekty mieszkania i przystępujemy do pracy. Sami Ci architekci są zaskoczeni, że mieszkanie w kamienicy a ma taki potencjał, będą belki drewniane na suficie, strop jest po skosie, no pięknie tam może być

dzień dobry, się nagadałam
Aż miło usłyszeć, że miszkanie ma potencjał
A jeszcze z piętrem moje marzenie...

Cytat:
Dzień dobry wszystkim!

Gosiu, tak, mam peugeocika 206. Cóż, jest niby zasada żeby nie kupować samochodów na F ale w tym przypadku nawet się nie sprawdza. Wprawdzie wymienialiśmy ostatnio to tylną belkę, ale samochód ma juz przejechane 95 tys km, trudno wymagać od takiego auta żeby było jak nowe.
206 jest fajna, jak na taki mały samochód to wygodna, nawet TŻ nogi się mieszczą i zostaje mu dużo luzu, co jest sztuką po mieście jeździ się nim bardzo dobrze, nawet mnie.
Dzięki
Każdy samochód się psuje , a mi się ten peugeocik podoba
Zobaczę jeszcze jak będę szukać na poważnie czyli ok.wakacji.

Cytat:
Cześć

kocha, kocha
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 11:54   #2087
hania811
Zakorzenienie

Mój mąż naszą stara poczciwą Toyotkę chce zmienic na Peugeota 206 tylko jakiegoś w sportowej wersji. Mi sie ten pomysl zupelnie nie podoba. Nie lubię tych samochodów, poza tym tyle się mowi o tym ze Francuzy to bardzo zła obcja na polskie drogi...bo za delikatne.
Zresztą moj były mial Peugota 207..prosto z salonu. Non stop elektronika w nim siadał...ogolnie mam złe wspomnienia z tym autem.
EDIT na to się tak napalił
http://www.carsten-heinrichs.com/PUG...7102006207.jpg

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-02-03 o 12:01
Stary 2009-02-03, 12:26   #2088
niuniuniau
Zadomowienie

Dorinko normalnie zazdraszcam tego dwupoziomowego mieszkanka przy pomocy architektów efekt będzie powalający

Co do samochodów to moim ulubionym jest Volkswagen, uwielbiam nim jeździć, do tego parkowaniem nigdy nie miałam problemów bo ten model który miałam to akurat niezbyt duży.

Haniu super dbasz o męża w chorobie Ja też czuję że coś mnie łapie.
Diewczyny czy Wy też macie takie bylejakie samopoczucie? Nie wiem czy to przez pogode czy przez co ale nic mi się nie chce i wszystko mi wisi Nie cierpię takich dni
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:31   #2089
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Diewczyny czy Wy też macie takie bylejakie samopoczucie? Nie wiem czy to przez pogode czy przez co ale nic mi się nie chce i wszystko mi wisi Nie cierpię takich dni
Gdyby nie to ze mąż taki chory mialabym swietny humor. Kurde martwię sie o niego bo nawet komputera dzis nie włączył....chyba bardzo z nim źle.
Stary 2009-02-03, 12:37   #2090
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Gdyby nie to ze mąż taki chory mialabym swietny humor. Kurde martwię sie o niego bo nawet komputera dzis nie włączył....chyba bardzo z nim źle.
Ja rozumiem,że się o męża martwisz/zamartwiasz ,ale nie przesadzaj przecież on nie umiera. Wyjdzie z chorbska.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-02-03 o 12:41
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:47   #2091
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ja rozumiem,że się o męża martwisz/zamartwiasz ,ale nie przesadzaj przecież on nie umiera. Wyjdzie z chorbska.
No nie umiera ale wiesz...mój mąż nie odpalajacy rano kompa i nie palący papierochow to na serio cięzki przypadek.
Dzwoniłam do niego, leży bo "naćpal " się tabcinem

......................... ....
Nie moge sie doczekac jutra..tak sie cieszę z tej torebki.
Stary 2009-02-03, 13:16   #2092
pollynema
Zadomowienie

Dzień dobry
Stary 2009-02-03, 13:20   #2093
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pollynema Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Cześć
Co tam ? jak tam?
Stary 2009-02-03, 13:23   #2094
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dorinko, jestem pewna że cudo zrobicie z tego mieszkania Dwupoziomowe, to już samo w sobie brzmi jak muzyka dla moich uszu

Cytat:
Cześć.

Profilaktycznie łykam rutioscorbin...wczoraj mnie lamalo w kosciach..dziś juz jest lepiej. Mam nadzieję ze mnie nie powali.
Rutinoscorbinowi jakoś faktycznie ufam że działa Chociaż winko grzane ciut bardziej do mnie przemawia, i nie udawaj bo wiem że do Ciebie też

O tabcinie już dziewczyny coś kiedyś pisały, że jest taki świetny i daje kopa do wyzdrowienia, będzie dobrze

Cytat:
Dziękuję za takie miłę słowa. To mi dodaje ochoty do dizałania, bo obecnie jestem na etapie :wszystko mi wisi", a to neidobrze.

L_V, jestes bardzo silną i cierpliwą babką, w pracy masz już od dawna ciężką atmosferę, a to co się teraz wyrabia to naprawdę jakaś masakra. Może to faktycznie znak, że najwyższa pora zacząć się rozglądać za czymś innym. Jestem dziwnie spokojna, że znajdziesz świetną pracę, gdzie docenią Cię tak jak na to zasługujesz. Wiary w siebie Ci nie brak, TŻ wspiera, powysyłasz cv i zobaczysz gdzie Cię to zaprowadzi. Ja myślę, że bedzie bardzo dobrze, bo bardzo Ci się należy.

Cytat:
W Superpharmie widziałam.
Naprawdę? Dziękuję Ci przeokropnie, chyba polecę tam jutro, mam nadzieję że u mnie też będzie

Cytat:
TO prawda, w dzisiejszych czasach jak się nei jest pyskatym, to zaraz CIę wydymają.
Smutna prawda .

Cytat:
Cześć

Wiesz co, nie tyle sporą, pomieszczenie jest malutkie, jakies 2m x 1,2m ale zabudowane pod sam sufit. Na jednej ścianie same wieszaki, jeden rząd na długie rzeczy, dwa na krótsze, na drugiej ścianie półki, koszyki, i takie hmm coś na buty. Mogę Ci wysłać zdjęcie jak wrócimy do siebie.
To rozwiązanie tymczasowe już masz Oj kocha na pewno Mój ex skąpił mi dodatkowej szuflady na bieliznę, świnia to była

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
O kurczę

Dzięki
Każdy samochód się psuje , a mi się ten peugeocik podoba
Zobaczę jeszcze jak będę szukać na poważnie czyli ok.wakacji.
Ok do wakacji trochę czasu, zobaczymy czy mój w tym okresie nie będzie nic kombinował i czy ogólnie będzie się dobrze sprawował

Cytat:
......................... ....
Nie moge sie doczekac jutra..tak sie cieszę z tej torebki.
zazdraszczam

Haniu, nie wiem czemu, ale do Was mi jakoś 206 nie pasuje Powinniście miec coś bardziej z jajem

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-02-03 o 13:27
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 13:25   #2095
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Cześc, co u Ciebie? Wypowiedzenenie złożone?
Stary 2009-02-03, 13:25   #2096
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Cześć
Co tam ? jak tam?
Znów Was zaniedbuję Wiem jednak, że wyrozumiałe z Was istoty.
W niedzielę przyjechał TŻ i do jutra jest u mnie. Z nim wszystko jest 100x lepsze...
Jak wiadomo, złożyłam wypowiedzenie w pracy, nie żałuję nawet w jednym procencie swoich myśli. Czuję się szczęśliwa i wolna. Nie boję się o utrzymanie, wiem, że sobie poradzę do tego mam już z Sis dwa śluby do sfotografowania

Wstępnie też na walentynkowy weekend wyjeżdżam z TŻ na narty/deskę do Słowacji. Wyjdzie nas to max 250zł na głowę i taaak się nie mogę doczekać )
Stary 2009-02-03, 13:30   #2097
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Rutinoscorbinowi jakoś faktycznie ufam że działa Chociaż winko grzane ciut bardziej do mnie przemawia, i nie udawaj bo wiem że do Ciebie też

O tabcinie już dziewczyny coś kiedyś pisały, że jest taki świetny i daje kopa do wyzdrowienia, będzie dobrze
Juz tak dobrze mnie znasz..cholerka. No ja winko grzane z chęcią, ale wolę nie kusic męża, na tabcinie niewskazane

Dlatego go kupiłam bo dziewczyny polecaly.
Maż wlaśnie napisał na gg ( w koncu doczłapał do kompa) ze dziewczyny chyba chcą go zabic...bo to cholerstwo zwala z nóg, a nie na nie stawia.

Mowilam mu wczoraj ze kupię tabcin bo polecałyście
Cytat:
L_V, jestes bardzo silną i cierpliwą babką, w pracy masz już od dawna ciężką atmosferę, a to co się teraz wyrabia to naprawdę jakaś masakra. Może to faktycznie znak, że najwyższa pora zacząć się rozglądać za czymś innym. Jestem dziwnie spokojna, że znajdziesz świetną pracę, gdzie docenią Cię tak jak na to zasługujesz. Wiary w siebie Ci nie brak, TŻ wspiera, powysyłasz cv i zobaczysz gdzie Cię to zaprowadzi. Ja myślę, że bedzie bardzo dobrze, bo bardzo Ci się należy.
Pięknie napisałaś

Cytat:
Haniu, nie wiem czemu, ale do Was mi jakoś 206 nie pasuje Powinniście miec coś bardziej z jajem
Mój mąż lubi male niepozorne autka, które pod maską maja silnik szybkiego wariata.
Generalnie auto ma być małe i zwinne...a nie rzucające sie w oczy. Dlatego peugeot

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-02-03 o 13:32
Stary 2009-02-03, 13:34   #2098
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tylko normalny...czyli polecasz kupić ten na noc

Oj jak nic- BARDZO KOCHA.
Polecam, bo to jest hardcore- wstanie rano już zdrowy

Cytat:
Mój mąż naszą stara poczciwą Toyotkę chce zmienic na Peugeota 206 tylko jakiegoś w sportowej wersji. Mi sie ten pomysl zupelnie nie podoba. Nie lubię tych samochodów, poza tym tyle się mowi o tym ze Francuzy to bardzo zła obcja na polskie drogi...bo za delikatne.
Zresztą moj były mial Peugota 207..prosto z salonu. Non stop elektronika w nim siadał...ogolnie mam złe wspomnienia z tym autem.
EDIT na to się tak napalił
http://www.carsten-heinrichs.com/PUG...7102006207.jpg
Cóż...ja mam inne zdanie, tzn. jak Twój mąż, ale ja niecierpię marki Toyota, wiem wiem niby takie porządne a dla mnie kupa plastiku , no nie lubię i już...Wolę francuzy ale na mnie nie patrz bo ja jestem popaprana samochodowo
I niby bezawaryjne, a właśnie czytałam że całą serię nowych Toyot wprowadzili na rynrk wadliwych, także może i Toyota kiedyś to było coś, bo teraz ta nazwa za sobą nic nie niesie

Cytat:
Dorinko normalnie zazdraszcam tego dwupoziomowego mieszkanka przy pomocy architektów efekt będzie powalający

Co do samochodów to moim ulubionym jest Volkswagen, uwielbiam nim jeździć, do tego parkowaniem nigdy nie miałam problemów bo ten model który miałam to akurat niezbyt duży.

I volkswagenów też nie lubię, zwłaszcza Golfów, ale to dlatego że same karki nimi jeździły, wiecie o co chodzi, teraz się to zmieniło trochę....ale i tak mnie śmieszy, że w Niemczech to samochód dla ludu, często emerytów a u nas mieć Golfa to był dopiero lans

Ale z samochodami, jak z ciuchami każdy ma swoje upodobania , jak mnie będzie stać na beznynę to kupię sobie terenowca=- moje marzenie
Stary 2009-02-03, 13:37   #2099
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Znów Was zaniedbuję Wiem jednak, że wyrozumiałe z Was istoty.
W niedzielę przyjechał TŻ i do jutra jest u mnie. Z nim wszystko jest 100x lepsze...
Jak wiadomo, złożyłam wypowiedzenie w pracy, nie żałuję nawet w jednym procencie swoich myśli. Czuję się szczęśliwa i wolna. Nie boję się o utrzymanie, wiem, że sobie poradzę do tego mam już z Sis dwa śluby do sfotografowania

Wstępnie też na walentynkowy weekend wyjeżdżam z TŻ na narty/deskę do Słowacji. Wyjdzie nas to max 250zł na głowę i taaak się nie mogę doczekać )
Skoro jest u Ciebie TZ masz wybaczone
Ależ pozytywny post..tak trzymać.

Gratuluję pierwszych zlecień.

A nart oczywiście zazdraszczam...i pytanie - dlaczego tak tanio????
Stary 2009-02-03, 13:41   #2100
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Skoro jest u Ciebie TZ masz wybaczone
Ależ pozytywny post..tak trzymać.

Gratuluję pierwszych zlecień.

A nart oczywiście zazdraszczam...i pytanie - dlaczego tak tanio????
W sumie nie wiem sama, TŻ zajmował się organizacją i jego kolega Jedziemy w 4osoby samochodem. Pewnie jakiś studencki pensjonacik

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości