![]() |
#1411 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
mi się nasuwa tylko jedno. ale ja go nie znam i niekoniecznie musi to być prawdziwe, co napisze. poza tym jestem ukierunkowana w jedna strone, wiec moze przez to malo wiarygodna ![]() zainteresowany tematem, nie ma nic przeciwko rozmowom o ślubie, chętnie wpada do jubilera i kręci, jeśli chodzi o daty i terminy ![]() poza tym, sama piszesz, że powiedział że za przynajmniej pół roku!!! jak ja ci tego zazdroszczę!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczeta
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1413 | |||||
Rozeznanie
|
czesc Wszystkim - ja dopiero doczytuje 43 strone - co tu sie dzieje!!!!!!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez ![]() ![]() Cytat:
no i lece dalej nadrabiac......
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a barszcz kiszony kupuje się w butelce w sklepie, i dodaje do normalnego barszczu ![]() ![]() ![]() a chłodników nie lubię, fuuuuj, kiedyś jadłam chłodnik wiśniowy, kompot z makaronem, ble! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to samo, myślałam, że z 10stron, a tu raptem pff kilka postów ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie kapcie to kapcie. ciapy pierwszy raz słyszę. pantofle to wyjściowe takie na obcasie najlepiej. Cytat:
![]() a chłodnik to nie wiem do końca co to jest. Jak to co myślę to chłodnik wiśniowy, o którym piszesz to u mnie "wiśniowa" po prostu i nie lubię blee. Takie nie wiadomo co. Albo po prostu tak jak piszesz kompot z makaronem.
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to widzisz, skończy szkołę i bedzie! ![]() ale barszcz kiszony to tylko po to żeby dodać smaku do zwykłego.... ![]() chociaż nie no, czasem się u mnie mówi o barszczu kiszonym jako o zupie ![]() ale namotałam ![]() a chłodnik to ZIMNA zupa. dlatego mówię, że jak kompot z makaronem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję wszystkim za gratulacje ![]() ![]() ![]() kurde, jak ja bym chciała półmetek na studiach, ale nikt nie ma ochoty zorganizować i dupa. ja jestem dojeżdżająca, więc mam mniejsze możliwości ![]() dodam, że wczoraj oblewałam i spiłam się, ale tylko troszeczkę ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jeszcze odpoczywam a od jutra znowu kucie ![]() aaa, zupę z owoców mam na wigilii, te raz w roku mogę zjeść ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
the_sania - jeśli chodzi o Twojego lubego to mnie się wydaje, że on tak specjalnie Ci miesza i podaje sprzeczne informacje żebyś nie nastawiała się na konkretny termin, bo chce Cie miło zaskoczyć tym pierścionkiem. Dobrze zdaje sobie z tego sprawę ze często o tym myślisz i ze na to czekasz, więc już nie mówi ze naciskasz, bo widzi, jaką Ci to frajdę sprawia a przecież zależy mu na Twoim szczęściu, więc co Cię będzie strofował żebyś chodziła naburmuszona, woli patrzeć na Ciebie, kiedy masz uśmiech od ucha do ucha nawet, jeśli to oznacza słuchanie „ślubnych opowieści”, pewnie zobaczysz pierścionek jak tylko skończy szkołę albo nawet jeszcze wcześniej
![]() Dzień dobry wszystkim! ![]() Widzę, że dużo nie naskrobałyście i dobrze ![]() Ja znowu od samego rana mam nerwa ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o zupy to ja nie lubię chłodników lubię za to żurek, jarzynową (jak ja to mówię zupę śmieciową) no i oczywiście barszczyk czerwony a rosołek to tylko u babci mi smakuje ![]()
![]() |
#1419 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie już 2 dzień z rzedu obudził szef promocji na które chodze ![]() ![]() najfajniejszej gratuluję zdania ![]() luffka nie martw się!!! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dzisiaj
![]() ![]() uf... wczoraj nie miałam czasu dopiero w nocy i jak weszłam to konczyłam czytac jedna strone a juz kolejda dodatkowo sie robiła ![]() ![]() no i tak: prawka nie mam, bo jakos tak wyszło, a teraz nie potrzebuje, zawsze sobie mówi ze jak bede miała zamiar miec dzieci to dopiero sobie zrobie.. ![]() oczy to mam takie małe ![]() ![]() no i wczoraj miałąm taaaki zły dzień, miałam to zaliczenie o 10 (pisemne). No i wchodzimy już się rozsiedlismy, przychodzi facet i tuż przed podaniem nam pytań mówi że to jest ostatni termin i wiecej nie bedzie i najwyzej bedziemy mogli ten przedmiot powtarzac w nasteonym semestrze... Ok no ja sie uczyłam caaały dzien wiec wydawałao mi sie ze umiem. ![]() ![]() ![]() ![]() I wogole takie to niesprawiedliwe, żeby zaliczał nie za to co ma sie w głowie tylko za to ze chodzi sie na wykłady.... A a to przeciez sesja normalna jest, wiec przysługuje nam jeszcze jeden termin w poprawkowej, wiec jeszcze bedziemy do niego chodzic zeby nam ten termin zrobił, no ale z takimi sie nie wygra, nawet jak by ten termin zrobił, to jest szansa ze wtedy i tak nas udupi, bo poprostu tak mu sie podoba zebysmy w nastepnym semestrze do niego na te wiesniackie wykłady chodziły odrabiac...:/:/ Wrr... normalnie wkurza mnie zawsze jak jest taka niesprawiedliwosc...!! heh no to tyle co u mnie sie wczoraj najciekawszego działo:p a jeszcze dodam ze to bym osotatni przedmiot i bym miała komplet przedmiotów.. ps. a i gratuluje tym co zaliczyły wszsytko ![]() ![]() ![]()
![]() mój blog: zdrowy-tryb-życia mój fashion blog: Life By Mada Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv ![]() Edytowane przez .Mada. Czas edycji: 2009-02-05 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Jak ja się cieszę, że miałam normalnych wykładowców tylko obawiam się, na jakich trafie przy następnym kierunku, bo to, co tutaj piszecie to przegięcie
.Mada. nie martw się, niestety tacy kretyni się zdarzają, mój brat przez takiego jednego ze studiów zrezygnował, bo z całego rocznika zdało 20 osób a reszta biegała, bo profesor powiedział, że się zgodzi na poprawkę jak się rektor zgodzi a rektor mówił, że się zgodzi jak się profesor zgodzi i tak w kółko. Dasz rade, przecież nie może was tak po prostu oblać, bo mu się tak podoba.
![]() |
#1422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale jeszcze bedziemy walczyc, juz w piatek ponownie idziemy do niego... tez mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale juz sie pogodziłam z tym ze bede musiała ten przedmiot powtarzac.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |||
Wtajemniczenie
|
fajnie by było
![]() Cytat:
![]() ![]() jaka Ty niekulturalna jesteś hihi ładnie to tak u chłopaka przesiadywać, hę? ![]() co to jest to coś na "J" z czym driny miałaś? Cytat:
ładnie mi napisałaś o tym, co ten mój TŻ może myśleć i planować, aż mi się miło zrobiło ![]() Cytat:
![]() ![]() co za cham ![]() i co teraz będzie?
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: Co do Ryanair to wiesz ja już przywykłam, jak się nie ma, co się lubi to się lubi, co się ma ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-05 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
ogolnie to nic, bo ja jestem na polibudzie i tu jest tak przynajmniej u mnie, że za kazdy przedmiot mamy pkt. Zeby przejsc na nastepny semestr to trzeba miec przynajmniej 15 pkt na 30.. Wiec tak nawet spoko.. No ja mam juz wszystko zaliczone oprócz tego przedmiotu który ma 3 pkt. to mam 27/30 wiec na nastepnym sem. juz jestem
![]() ![]() ![]() a a propo jeszcze sukienek slubnych tak ostatnio wtedy ogladałam i tyle sie napatrzyłam ![]() ![]() hehe chyba trzeba isc do pracy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pewnie LOT lata tam do Was, ale drogo, co?
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
jakos nie moge za Wami nadazyc,ciagle chce cos napisac,ale mam do nadrobienia tyle storn
![]() ja dzis mam ostatni egzamin,ale i u mnie zdarzaja sie takie rzeczy jak u Ciebie .mada. niestety i gdzie tu sprawiedliwosc??
#1429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pewnie sami bogacze
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
http://allegro.pl/show_item.php?item=544149217 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a leciałam lotem do Egiptu. Jedzenie dobre i samolot fajny. Zadbany i wygodny. No i maja drogo.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() o jaaaaaa to ten piękny !!
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
no to doczytałam!!!!
Luffka - nie martw sie Kochanie Dziewczynki zdajace/uczace sie - powodzenia!!! mnie jakies chorobsko bierze, ale ciesze sie bo wczoraj wieczorem zrobiłam rosół, brat dzis nastawi makaron i po pracy bedzie jak znalazł na rozgrzanie mam nadzieje ze brat nie przypali makaronu, czy cokolwiek innego, bo to pierwszy jego raz jest (ma ferie - niech sie uczy!!!) ![]() edit: - grape - ja kiedys leciałam LOT-em do irl i płaciłam 1300zł w obie strony - to było jakos w sezonie wyjazdów czyli czerwiec/lipiec a rezerwacja ze 2 tyg. wczesniej, moze wiec i Tobie uda sie jakos doleciec do pl p.s. sprawdz jeszcze british airways - oni tez maja w sumie rozne promocje
![]() ![]() ![]() Edytowane przez _agatka Czas edycji: 2009-02-05 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
Ja od rana marze - to sie nie moze skonczyc dobrze
![]() Dawno juz nie czulam takiej potrzeby uslyszenia deklaracji - moze byc bez pierscionka, byle tylko sie okreslil ![]() MARUDZE... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() prawidłowo, niech się uczy ![]() btw. masz fajny podpis ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sanrioo na pewno dobrze sprawdziłaś, bo bilety teraz są dość tanie, ale do tego, co jest podane jeszcze trzeba doliczyć opłatę paliwową, lotniskową i coś tam jeszcze, ale cena się od tego bardzo dużo nie zmienia, to są w końcu tanie linie lotnicze ![]() Biska Dzień dobry i od razu nas z grubej rury takimi pięknościami potraktowała, ładnie to tak? ![]() ![]() edit: _agatka wiem, że maja różne promocje, ale wiesz mnie za dwie osoby w obie strony wychodzi w przeliczeniu na zł to ok 800 zł, więc jest różnica, a mnie mały samolot nie przeszkadza byle by wystartował i wylądował tak jak się należy ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-05 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
no fajnie było
![]() a teraz idę robić wacławy ![]() mniaaaam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
wczoraj zdałam relacje mojemu TŻ'towi z naszej rozmowy o "wacusiach"
![]() ![]()
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/item540460295_pier...brylantem.html
czarny brylant....piekny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.