![]() |
#3001 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
no ba! nawet balwana zrobilismy!!!
![]() Cytat:
![]() w imieniu wlasnym i kolezanek wizazanek - wybaczam ![]() hello, dijechalam do prayc dzis ok, teraz deszcz na maxa pada i ze sniegu malo co zostalo.pOtem na niby przymrozic i moze gololedz byc.. ![]() dzis wczesniej z pracy wychodze bo mam na 4 pobranie sluzu do badania,no wiecie z szyjki macicy,zapomialam jak sie nazywa to badanie. milego dzionka!! ![]()
![]() |
#3002 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane
![]() U mnie z chrypką już lepiej, chyba powoli ją opanowałam ![]() Wczoraj piekliśmy z BTŻ muffinki. Co prawda kiedyś już robiłam z tego samego przepisu, ale wczoraj znów byłam zdumiona, że one takie pyszne są. Jeszcze mam kilka na dzisiaj, bo zrobiliśmy dużą blachę ![]() ![]() Ponadto mam trochę pracy w mojej organizacji i w sumie wszystko jest po staremu. no, może o tyle zmiana, że BTŻ mnie "podrywa" hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 | |||
Zakorzenienie
|
a gdzie się wena podziała ?
![]() ![]() ale czad ![]() byli na Fuertaventurze (wyspy Kanaryjskie) bajkowe miejsce ![]() Cytat:
![]() ![]() jedź ostrożnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z BTŻ-em widzę ze atmosfera się podgrzewa ![]() ![]() Ja od rana szukam noclegów w górach na przyszły tydzień ![]() ![]() No w każdym razie znalazłam nocleg i zarezerwowałam i mam nadzieję że będzie okej ![]() Jadę dziś do Katowic na stałe (nareszcie ![]() ![]() No i oczywiście czeka mnie nauka ![]() miłego dnia Laseczki ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-03 o 12:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3004 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wlasnie szamam lunch, w sumei nie powinnam miec lunchu bo wczesniej wychodze ale co mi tam,glodna jestem i pol h moge miec ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#3005 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wpadaj, mam jeszcze dwie ![]() Hm, z BTŻem sytuacja wygląda tak, że przepraszał mnie i błagał itd itp, ale się nie złamałam na jego piękne słowa. Widujemy się jednak, bo znamy sie na wylot, mozemy o wszystkim pogadać, a i zwyczajnie miło spędzamy czas... Na pewno to przyjaźń.. A a jak by miało coś wyjść z tego jeszcze, to wyjdzie. Ja w każdym razie z decyzją się nie spieszę... ![]() Widzę, że fajne ferie Ci się szykują ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zadomowienie
|
Brrrry
![]() Izuś-Super,że studniówka udana ,a i gratuluję nadejścia 'tych dni' ![]() Ewusia,Spaza-Choć to nietaktowne, przyznam się,że ciut wam zazdroszczę tych gór ![]() Yerba-Muffinki powiadasz ^^ Dawno nie jadłam i wypadałoby ich skosztować chociażby w jakiejś kafejce. Co do BTŻ, przyjęłaś prawidłową postawę ;] Będzie co ma być i nie ma co na siłę przyśpieszać U mnie 'jakoś ' leci. (jak zwykle ![]() Wczoraj z braku laku udałam się do dziekanatu co by wyjaśnić sprawę z legitką. Kobita odesłała mnie do rektoratu,aby uiścić wpłatę. No to poszłam ;P 10min na piechtę przez śliskie chodniki. W kolejce do kasy czekałam ok.20minut, głównie przez jakąś istotkę wykłócającą się o koszta wpłaty na semestr. Dziewczę mega antypatyczne, 'skrupulatne' i bardzo,aż za bardzo chude,właść. same kości, taka forma perfekcjonizmu zapewne ![]() Gdy nadeszła moja kolej, kasjerka poinformowała mnie,że wpłaty za ELS to piętro wyżej. ==' Tam owszem udalo mi się jej dokonać,ale mieli jakieś wąty,że ogłoszenia do gazety nie dałam. Pominąwszy ten drażliwy temat, wróciłam do dziekanatu,wręczając kwitek i poświadczenie z polizei, bezproblemowo wysłała zgłoszenie o duplikat , za tydzień mogę odebrać. Opuszczając ten przybytek nauki,ni stąd ni z owąd potknęłam się i spadłam z kilku stopni schodów oO Jakimś cudem oparłam się ręką i skończyło się na obiciu podudzia,acz gdyby nie to ![]() Dziś już spokojniej,wyspałam się do 11.30 , za oknem słońce więc humor lepszy. Wybyłam na krótki spacer i do jednego z centr handlowych ( ![]() W H&M'ie ciut zalamana,że na 3/4 tego co mi się podoba mnie nie stać,nabyłam nowe i w gruncie rzeczy potrzebne czarne,stretch'owe rurki. Fajnie,że ledwie mieszczę się w rozmiar 38 ![]() ,de facto waga znowuż wzrosła do 54,5; brzuch spasły niczym u ciężarnej,tyłek podobnie. ![]() Milusio. Zwłaszcza,że się nie obżeram,uważam z ilościami (może nie z jakością,ale ile ludzi je słodycze i kij im jest ![]() ![]() ;/ Zmarznięta zlądowałam w domu i jak zwykle zdycham z nud. Jutro z rana jeszcze po wpis do indeksu i wogóle czy zaliczyłam pewien exam. Ot proza życia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 |
Rozeznanie
|
Ja tylko wpadłam zyczyć Wam dobrej nocy bo padam na pyska i ide lulu
![]() Jutro postaram się znalezc troche czasu zeby poczytać co tu nabazgroliłyscie ![]() ![]() Dobranoc kociaki ![]() ![]()
![]() |
#3008 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja rodzinka poleca ![]() Cytat:
identycznie mam ![]() ![]() jedziemy do Poronina, w przyszłym tygodniu na 3 dni (10-12) Krótko, ale w sumie nie mamy więcej czasu ani funduszy ![]() teraz już pewnie zjedzone ![]() Cytat:
![]() ![]() ano ![]() Cytat:
ja to mam blisko więc u mnie to norma wypad w góry, ale Spaza to nieźle zaszalała ![]() Cytat:
dobrze że już załatwiłaś z tą legitką ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() coraz ciekawsze te nazwy dla nas wymyślasz ![]() U mnie wieczór naukowy trwa, oczywiście przerywany co chwila jakimiś "bardzo ważnymi sprawami" które wykonuję przy kompie ![]() ![]() Wklejam zdjęcie kiecki "niby że balowej" (ale słabo balowa jest tak naprawdę ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-02-04 o 01:41 Powód: ;] |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !!
Żyje ![]() Przepraszam, że nie pisze, ale czasu ostatnio nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewuś - chudzinko jedna - ślicznie wyglądasz !! ![]() ![]() cóż miłego dnia Laleczki ![]()
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
![]() Własnie wrocilam na Sląsk, na te pare dni, aby niby wypocząc, a się okazuje, ze bardziej sie tutaj stresuje niż w Gdańsku ;/ oczywiscie wszystko przez alkoholików, ale cóż... ![]() Wstałam już o 7 i zdazylam juz zjeśc sniadanie, umyc się i posprzątac co do mnie jest niepodobne! ![]() Prawdopodbnie jutro z dziewczynami śmigam na tańce i hulanki ![]() ![]() Przepraszam, że ze mnie taki gałgan, ze sie nie odzywam, ale i czasu mało i jakoś tak no.. ![]() Mięłgo dnia ![]()
#3011 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hello ja wlasnie dojechalam do prayc, minus 7.5 ![]() ![]() ![]() milego dnia aniolki ![]()
![]() |
#3012 |
Rozeznanie
|
Ewusiu, bardzo fajna sukienka, ślicznie wyglądasz. ^^
Właśnie wbiwszy na USOS odkryłam ocenę z prasowego - 4. ;D Teraz wytrwać muszę jeszcze dwa dni nauki, napisać egzamin i w piątek ferie zainauguruję imprezą. ^^ Pozdrowienia. ![]()
#3013 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale czy ktoś zauważył jak ja dawno na imprezie nie była? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie zamarznij tam na tym mrozie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() widzę że to jakaś tendencja ogólna z tymi egzaminami w piątek, ja też mam ![]() W ogóle to dziś rano się dowiedziałam ze jednak mój piątkowy egzamin będzie mieć część pisemną i ustną ![]() ![]() ![]() ![]() Idę do biblioteki zaraz, sporo mam dziś rzeczy do zrobienia. Miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Po pierwsze rozmiarówki w sklepach jakie są dobrze wiemy, a nawet gdyby takie nie były to rozmiar 38 jest bardzo dobrym rozmiarem ![]() Po drugie waga mowi sama za siebie - od kiedy 54kg to duzo, he? ![]() Po trzecie i ostatnie - niczym sie nie martw, wszystko jest w porzadku ![]() Cytat:
![]() Fajna bo w zaleznosci wlasnie od dodatkow moze roznie wygladac, bardzo cenię sobie takie rzeczy ![]() a figura...wiadomo ![]() Cytat:
![]() i dawaj no tu przedstudniowkowe foty! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no dobra, mamy złote serca ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzien dober ![]() Wczorajsze opijanie konca sesji udane choc okupione niewyspaniem ![]() ![]() Pofarbowalam wlosiska bo juz wypłowiałe takie byly no i uporzadkowalam grzywkę ![]() Poczytam chyba trochę, zaraz jakis obiadek, a wieczorem jadę do Spt na koncert ![]() Milego dnia, buuuuuuź ![]()
![]() |
#3015 |
Rozeznanie
|
Ech znowu napisałam taki duzy post i mi się skasowało;/
Madamme Ty nasza kochana imprezowiczko ![]() monochrome gratulacje 4! ![]() Nefre Ty gałganie!nagrabisz sobie! ![]() ![]() Tamuś pokazesz kreację? ![]() Marchewcia swietnie wyglądasz a jaka zgrabna noga-dwie nogi znaczy;P ![]() Schism nie schiz(m)uj sie tym 54 kg, to naprawde nie duzo ![]() ![]() ok lece się kąpciać, wypeelingować, nałozyć maseczkę na włosy i na twarz, zeby rano cudem byc cudem byc, cudem być tralalalalala ![]() ![]() Narazie okruszki ![]() ![]()
#3016 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hello laleczki! u mnie oki, caly dzien padal deszcz/snieg itp, po pracy pojechalam na zakupy i gotuje zupe meksykanska na piatek na przyjazd gosci. Gotuje dzis bo jutro bede w pracy pewnie po godzinach siedziala wiec nie ede miala czasu.. ![]() ![]() tymczasem napije sie szampanka kieliszek i ide sie kapac. buzia ![]()
![]() |
#3017 | |||||||||
Zakorzenienie
|
chętnie bym się czasami zamieniła na morze pod ręką
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dodatki zakupiłam dziś ![]() Cytat:
![]() no ale TŻ mnie uspokoił w miarę, więc chyba nie będzie bardzo źle ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
może zdjecie mnie trochę tu i ówdzie powiększyło ![]() ![]() mam nadzieję że się pochwalisz co przywiezie ![]() Cytat:
![]() ![]() Oto znów mamy godzinę 1 w nocy (czyli jak dla mnie akurat dzień się zaczyna i najwięcej energii mam ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze chyba coś porobię bo spać się nie wybieram, ale Wam już życzę dobrej nocki ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3018 | ||||||
Zakorzenienie
|
good morning
![]() troszke zabiegana jestem.. wiesz.. szkoła, matura, studniówka... TŻet ![]() ![]() Ale za tydzien bede miała 2 tygodnie oddechu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie dopiero po 100dniówce... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pokaże pewnie, ale po 100dniówce... Cytat:
Oj Ewuś Tyyyy to masz power ![]() ![]() a jakie te dodatki kupilas ? ![]() ![]() A mi wczorajszy dzień upłynął pod znakiem szkolno - TŻetowym, jak zawsze zreszta ![]() PO feriach biore się ostro za mature, ale narazie z lekkimi wyrzutami sumienia - fakt, ale żyje jeszcze bez myśli, że to już w TYM roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia !! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Przepraszam, ze tak wpadam i wypadam, ale sesja..i to na dodatek pierwsza w zyciu.. Tia, psychologia zdana, filizofia jutro(pisałam zerówke,ale nie zaliczylam,i dzisiaj chyba pojde obejrzec moja prace bo wydawalo mi sie ze dobrze napisałam..a bede sie uczyc z tych samych notatek na jutro ..chyba lepiej pojsc i zapytac go co tam bylo nmie tak jak msylicie? ) no i 18lutego poprawka jedna mnie czeka,chyba ze obniza próg punktowy,bo zdało 4 osób na 100 ![]() ![]() Tez sie wybieram na studniówke w lutym ![]() ![]() ![]()
#3020 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry,
ja wlasnie dotarlam do pracy wiec tylko sie przywitam a na lunchu was poczytam milego dnia ![]()
#3021 | ||||||||
Zadomowienie
|
ahoj
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dawaj, zamianka ![]() ![]() Cytat:
![]() a co, trzeba sobie sesję odbić ![]() Everything Is Made In China ![]() Cytat:
fajnie, ze masz juz kreacje skompletowana ![]() no dooooobra... ![]() Cytat:
![]() Ja swoja matrke wspominam bardzo milo choc wcale duzo nie kułam do niej ![]() Cytat:
tak czy inaczej - powodzenia ![]() Cytat:
![]() uuuuu gruuuubo... Ja po "lekturze" tudzież bliskim autobusowym spotkaniu 2 stopnia z kobieta maksymalnie zjarana przez solarke stwierdzilam, ze zaczynam hołdować bladosci. To znaczy balsamom brązującym i naturalnemu slncu w umiarkowanym zakresie co by nie straszyc bladzią :P Cytat:
![]() Wczorajszy wieczor zaliczam do udanych ![]() ![]() Pogoda pasudna, skutecznie zniechceca do wszelkiej aktywnosci... No,ale nic- zaraz wybywam i mam nadzieje zahaczyc o biblio - zobaczymy czy sie uda ;P Ścissssskam mocno, milego dzionka ![]()
![]() |
#3022 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam za słowo ![]() Cytat:
![]() ![]() a dodatki kupiłam w H&M, bo tylko tam jest pewność ze nie zawierają niklu, a ja jestem uczulona ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluję zdanej psychologii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie znam ale nazwa brzmi ciekawie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na szczęście nigdzie się nie wybieram. Zamierzam się uczyć jak najbardziej efektywnie a w przerwach szykować rzeczy na jutro żeby niczego nie zostawić na ostatnią chwilę i niczego nie zapomnieć ![]() miłego dnia ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Raczkowanie
|
Powiedziałabym, że wlasne mieszkanko i wlasny rower (w sumie to kolekcja rowerow) to podstawa
![]() ![]() ![]() Zawsze jak nie mam czasu to sie tu wszystkie aktywujecie ( no prawie wszystkie, ale i tak cieszy ilosc postów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
I bardzo ciężko jest mi się zebrać do wyjścia, zwłaszcza w taką pogodę jak dziś no, ale jak już się zmobilizuję to na ogół nie żałuję. ciezki ze mnie przypadek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale rozumiem, też uwielbiam rowerowanie choć oczywiście nie w takim stopniu jak Ty ![]() Cytat:
![]() witam ponownie ![]() dzień niezwykle owocny, w biblio udało mi się dorwać 5 sensownych książek więc wróciłam nieźle obładowana, a po drodze wpadła jeszcze spontaniczna kawuszka z dawno nie widzianą kumpelą ![]() ![]() ![]() nie wiem jeszcze co z wieczorem... szykuje sie mala imprezka,ale szczerze mowiac po 2dniach imprezowania nie do konca mam ochote...ale, zwazywszy na to co pisalam wczesniej odnosnie mojej aktywnosci - moze warto sie przemoc i ruszyc z domu zwlaszcza, ze jutro pracuje na wieczor i moge sie wyspac...? Pomyslimy... tymczasem idę szamać, buźka ![]()
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
nienawidze filozofii
![]() ![]()
#3026 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [ Cytat:
![]() ooo to super tez bym se poszła jeszcze raz na studniowke, jakbys dała rade to wklej zdjęcia kreacji-uwielbiam ogladac balowe kreacje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tamuś nie boj sie matury-to najlepszy okres w zyciu człowieka co ja gadam ![]() ![]() ok idę zrobic sobie jakis pyszny budyniek a potem do nauki hop ![]() Narazie pączusie ![]() ![]()
![]() |
#3027 |
Wtajemniczenie
|
hej laleczki,
ja dopiero usiadlam na pupie odkad wrocilam z pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TZt wszystko zalatwil ![]() ![]() ide sie kapac,moze sie wyluzuje w goracej wannie ![]() milege wieczorka ![]()
![]() |
#3028 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ja tylko tak przelotem ![]() ![]() jeszcze żyję, dziś drugi raz w życiu miałam snowboard na nogach ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jakoś poszło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też nie lubiłam, egzamin zdałam na marne 3 ![]() ano ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Padam i umieram ![]() ![]() Idę chyba zaraz do wanny i dopiero po kąpieli się pouczę jeszcze trochę ![]() ale od kompa juz idę więc miłych snów życzę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3mam kciukacze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to lecę, Dziewczyny, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.