Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-03, 08:49   #3001
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
I co, porzucaliście się śnieżkami ?
no ba! nawet balwana zrobilismy!!!

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Rodzinka wróciła oczywiście opowieściom nie było końca ale teraz poszli już spać zmęczeni podróżą, a jutro od rana znowu ploty a jacy opaleni
a gzdie byli ? ale zazdroszcze...zwlaszcza jak na dworze armageddon...

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry .

Nie mam weny do pisania, wybaczcie.
w imieniu wlasnym i kolezanek wizazanek - wybaczam

hello,

dijechalam do prayc dzis ok, teraz deszcz na maxa pada i ze sniegu malo co zostalo.pOtem na niby przymrozic i moze gololedz byc.. geeeez cos ie dzieje z ta pogada..

dzis wczesniej z pracy wychodze bo mam na 4 pobranie sluzu do badania,no wiecie z szyjki macicy,zapomialam jak sie nazywa to badanie.

milego dzionka!!
Stary 2009-02-03, 10:57   #3002
yerba
Raczkowanie

Hej Kochane

U mnie z chrypką już lepiej, chyba powoli ją opanowałam

Wczoraj piekliśmy z BTŻ muffinki. Co prawda kiedyś już robiłam z tego samego przepisu, ale wczoraj znów byłam zdumiona, że one takie pyszne są. Jeszcze mam kilka na dzisiaj, bo zrobiliśmy dużą blachę

Ponadto mam trochę pracy w mojej organizacji i w sumie wszystko jest po staremu. no, może o tyle zmiana, że BTŻ mnie "podrywa" hihi .
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 11:30   #3003
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość

Nie mam weny do pisania, wybaczcie.
a gdzie się wena podziała ? wybaczamy

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
ale czad

Cytat:
a gzdie byli ? ale zazdroszcze...zwlaszcza jak na dworze armageddon...
byli na Fuertaventurze (wyspy Kanaryjskie) bajkowe miejsce

Cytat:

dijechalam do prayc dzis ok, teraz deszcz na maxa pada i ze sniegu malo co zostalo.pOtem na niby przymrozic i moze gololedz byc.. geeeez cos ie dzieje z ta pogada..
zima, zima, zima my też niedawno to przechodziliśmy więc teraz Wasza kolej
jedź ostrożnie
Cytat:
dzis wczesniej z pracy wychodze bo mam na 4 pobranie sluzu do badania,no wiecie z szyjki macicy,zapomialam jak sie nazywa to badanie.
cytologia?

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość

Wczoraj piekliśmy z BTŻ muffinki. Co prawda kiedyś już robiłam z tego samego przepisu, ale wczoraj znów byłam zdumiona, że one takie pyszne są. Jeszcze mam kilka na dzisiaj, bo zrobiliśmy dużą blachę

Ponadto mam trochę pracy w mojej organizacji i w sumie wszystko jest po staremu. no, może o tyle zmiana, że BTŻ mnie "podrywa" hihi .
chętnie bym wpadła na muffinkę
a z BTŻ-em widzę ze atmosfera się podgrzewa ale wyglądasz na zadowoloną więc tak trzymać

Ja od rana szukam noclegów w górach na przyszły tydzień oczywiście jak to ja, zabrałam się za organizację i nagle się okazało że wszystko na mojej głowie (sama się prosiłam, jakaś dziwna jestem, zamiast na gotowe przychodzić to ja się zawsze w głównego organizatora bawię ).
No w każdym razie znalazłam nocleg i zarezerwowałam i mam nadzieję że będzie okej

Jadę dziś do Katowic na stałe (nareszcie nie żebym nie lubiła rodzinnego domu, ale jak już kiedyś pisałam własne to własne )
No i oczywiście czeka mnie nauka

miłego dnia Laseczki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-02-03 o 12:16
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 12:10   #3004
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
a gzdie byli ? ale zazdroszcze...zwlaszcza jak na dworze armageddon...[/uote]
byli na Fuertaventurze (wyspy Kanaryjskie) bajkowe miejsce no nie! a ja wlasnie nad ta wyspa sie zastanawialam na wakacje w tym roku
cytologia?jasne,ze cytologia! ale mi wstyd...
Ja od rana szukam noclegów w górach na przyszły tydzień oczywiście jak to ja, zabrałam się za organizację i nagle się okazało że wszystko na mojej głowie (sama się prosiłam, jakaś dziwna jestem, zamiast na gotowe przychodzić to ja się zawsze w głównego organizatora bawię ).u mnie zawsze to samo,ja bukuje bilety,hotele,auto,kupuje przewodniki,organizuje wycieczki fakultatywne... a potem mi sie dostaje jak sie komus nie podoba
No w każdym razie znalazłam nocleg i zarezerwowałam i mam nadzieję że będzie okej super!gdzie i kiedy?

Jadę dziś do Katowic na stałe (nareszcie nie żebym nie lubiła rodzinnego domu, ale jak już kiedyś pisałam własne to własne ) zgadzam sie w 100%
No i oczywiście czeka mnie nauka
miłego dnia Laseczki
hello!

ja wlasnie szamam lunch, w sumei nie powinnam miec lunchu bo wczesniej wychodze ale co mi tam,glodna jestem i pol h moge miec potem mam zebranie a potem na cytologie smigam.

milego popoludnia
Stary 2009-02-03, 15:35   #3005
yerba
Raczkowanie

Cytat:
chętnie bym wpadła na muffinkę
a z BTŻ-em widzę ze atmosfera się podgrzewa ale wyglądasz na zadowoloną więc tak trzymać

wpadaj, mam jeszcze dwie

Hm, z BTŻem sytuacja wygląda tak, że przepraszał mnie i błagał itd itp, ale się nie złamałam na jego piękne słowa. Widujemy się jednak, bo znamy sie na wylot, mozemy o wszystkim pogadać, a i zwyczajnie miło spędzamy czas... Na pewno to przyjaźń.. A a jak by miało coś wyjść z tego jeszcze, to wyjdzie. Ja w każdym razie z decyzją się nie spieszę...

Widzę, że fajne ferie Ci się szykują .
Stary 2009-02-03, 16:29   #3006
schism_
Zadomowienie

Brrrry

Izuś-Super,że studniówka udana ,a i gratuluję nadejścia 'tych dni'
Ewusia,Spaza-Choć to nietaktowne, przyznam się,że ciut wam zazdroszczę tych gór
Yerba-Muffinki powiadasz ^^ Dawno nie jadłam i wypadałoby ich skosztować chociażby w jakiejś kafejce.
Co do BTŻ, przyjęłaś prawidłową postawę ;] Będzie co ma być i nie ma co na siłę przyśpieszać

U mnie 'jakoś ' leci. (jak zwykle )
Wczoraj z braku laku udałam się do dziekanatu co by wyjaśnić sprawę z legitką. Kobita odesłała mnie do rektoratu,aby uiścić wpłatę. No to poszłam ;P
10min na piechtę przez śliskie chodniki.
W kolejce do kasy czekałam ok.20minut, głównie przez jakąś istotkę wykłócającą się o koszta wpłaty na semestr. Dziewczę mega antypatyczne, 'skrupulatne' i bardzo,aż za bardzo chude,właść. same kości,
taka forma perfekcjonizmu zapewne
Gdy nadeszła moja kolej, kasjerka poinformowała mnie,że wpłaty za ELS to piętro wyżej.
=='
Tam owszem udalo mi się jej dokonać,ale mieli jakieś wąty,że ogłoszenia do gazety nie dałam.
Pominąwszy ten drażliwy temat, wróciłam do dziekanatu,wręczając kwitek i poświadczenie z polizei,
bezproblemowo wysłała zgłoszenie o duplikat ,
za tydzień mogę odebrać.
Opuszczając ten przybytek nauki,ni stąd ni z owąd potknęłam się i spadłam z kilku stopni schodów oO
Jakimś cudem oparłam się ręką i skończyło się na obiciu podudzia,acz gdyby nie to

Dziś już spokojniej,wyspałam się do 11.30 , za oknem słońce więc humor lepszy.
Wybyłam na krótki spacer i do jednego z centr handlowych ( )
W H&M'ie ciut zalamana,że na 3/4 tego co mi się podoba mnie nie stać,nabyłam nowe i w gruncie rzeczy potrzebne czarne,stretch'owe rurki.
Fajnie,że ledwie mieszczę się w rozmiar 38 (i nie tylko tam)
,de facto waga znowuż wzrosła do 54,5; brzuch spasły niczym u ciężarnej,tyłek podobnie.
Milusio.
Zwłaszcza,że się nie obżeram,uważam z ilościami (może nie z jakością,ale ile ludzi je słodycze i kij im jest ),mam dużo ruchu ,a tu proszę
;/

Zmarznięta zlądowałam w domu i jak zwykle zdycham z nud.
Jutro z rana jeszcze po wpis do indeksu i wogóle czy zaliczyłam pewien exam.
Ot proza życia.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 22:56   #3007
Tarantulek
Rozeznanie

Ja tylko wpadłam zyczyć Wam dobrej nocy bo padam na pyska i ide lulu
Jutro postaram się znalezc troche czasu zeby poczytać co tu nabazgroliłyscie

Dobranoc kociaki

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 23:14   #3008
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
no nie! a ja wlasnie nad ta wyspa sie zastanawialam na wakacje w tym roku

moja rodzinka poleca
Cytat:
u mnie zawsze to samo,ja bukuje bilety,hotele,auto,kupuje przewodniki,organizuje wycieczki fakultatywne... a potem mi sie dostaje jak sie komus nie podoba

identycznie mam jakoś wolę liczyć na siebie w takich kwestiach
Cytat:
super!gdzie i kiedy?
jedziemy do Poronina, w przyszłym tygodniu na 3 dni (10-12) Krótko, ale w sumie nie mamy więcej czasu ani funduszy

Cytat:
wpadaj, mam jeszcze dwie
teraz już pewnie zjedzone
Cytat:
Hm, z BTŻem sytuacja wygląda tak, że przepraszał mnie i błagał itd itp, ale się nie złamałam na jego piękne słowa. Widujemy się jednak, bo znamy sie na wylot, mozemy o wszystkim pogadać, a i zwyczajnie miło spędzamy czas... Na pewno to przyjaźń.. A a jak by miało coś wyjść z tego jeszcze, to wyjdzie. Ja w każdym razie z decyzją się nie spieszę...
bardzo dobrze co ma być to będzie
Cytat:
Widzę, że fajne ferie Ci się szykują .
ano

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Ewusia,Spaza-Choć to nietaktowne, przyznam się,że ciut wam zazdroszczę tych gór

ja to mam blisko więc u mnie to norma wypad w góry, ale Spaza to nieźle zaszalała

Cytat:

Tam owszem udalo mi się jej dokonać,ale mieli jakieś wąty,że ogłoszenia do gazety nie dałam.
Pominąwszy ten drażliwy temat, wróciłam do dziekanatu,wręczając kwitek i poświadczenie z polizei,
bezproblemowo wysłała zgłoszenie o duplikat ,
za tydzień mogę odebrać.
Opuszczając ten przybytek nauki,ni stąd ni z owąd potknęłam się i spadłam z kilku stopni schodów oO
Jakimś cudem oparłam się ręką i skończyło się na obiciu podudzia,acz gdyby nie to

dobrze że już załatwiłaś z tą legitką no i ze nic się nie stało podczas twardego lądowania

Cytat:

Wybyłam na krótki spacer i do jednego z centr handlowych ( )
W H&M'ie ciut zalamana,że na 3/4 tego co mi się podoba mnie nie stać,nabyłam nowe i w gruncie rzeczy potrzebne czarne,stretch'owe rurki.
,de facto waga znowuż wzrosła do 54,5; brzuch spasły niczym u ciężarnej,tyłek podobnie.
Milusio.
a ile Ty masz wzrostu Kochana? bo mnie się nie wydaje 54 kilo jakąś dramatyczną wagą, wręcz przeciwnie

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

Dobranoc kociaki
coraz ciekawsze te nazwy dla nas wymyślasz

U mnie wieczór naukowy trwa, oczywiście przerywany co chwila jakimiś "bardzo ważnymi sprawami" które wykonuję przy kompie jestem już w mieszkanku, zakupy robione więc z głodu nie umrę i jest git (gdybym tylko się uczyć nie musiała jeszcze )

Wklejam zdjęcie kiecki "niby że balowej" (ale słabo balowa jest tak naprawdę ) Bez głowy bo minę mam okropną, mokre włosy i w ogóle Jeszcze nie wiem czy będę miała te buty czy może uda mi się jakieś inne upolować.. no i jakaś biżu by się przydała ale nie mam koncepcji (a zostały mi 2 dni )

dobranoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka.jpg (34,2 KB, 45 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-02-04 o 01:41 Powód: ;]
Stary 2009-02-04, 06:38   #3009
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry !!
Żyje

Przepraszam, że nie pisze, ale czasu ostatnio nie mam za to ppodczytuje, choć tez bez większej regularnosci... Może uda mi się jutro, a może dzis dokładnie poczytać co u Was... u mnie ogólnie wszystko ok, z TŻetem, w szkole iiiiii w ogóle bez narzekań nawet kupiłam sobie dodatki na 100dniówke Jeszcze podwiązka i bielizna i ponczochy iii można balować, a to tylko lekko ponad tydzień czas leciii.. leciiiiii...

Ewuś - chudzinko jedna - ślicznie wyglądasz !!

cóż miłego dnia Laleczki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:06   #3010
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

ile nowych twarzy!

Własnie wrocilam na Sląsk, na te pare dni, aby niby wypocząc, a się okazuje, ze bardziej sie tutaj stresuje niż w Gdańsku ;/ oczywiscie wszystko przez alkoholików, ale cóż...
Wstałam już o 7 i zdazylam juz zjeśc sniadanie, umyc się i posprzątac co do mnie jest niepodobne! Za chwilę uciekam jakies zakupy zrobić, bo widze, ze lodówka pusta a ja na takie coś patrzeć nie mogę ;/

Prawdopodbnie jutro z dziewczynami śmigam na tańce i hulanki (tzw. wiejska potancowa, oh yeah! )

Przepraszam, że ze mnie taki gałgan, ze sie nie odzywam, ale i czasu mało i jakoś tak no.. Wybaczycie? ^^

Mięłgo dnia

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 08:44   #3011
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

jedziemy do Poronina, w przyszłym tygodniu na 3 dni (10-12) Krótko, ale w sumie nie mamy więcej czasu ani funduszy super!
Wklejam zdjęcie kiecki "niby że balowej" (ale słabo balowa jest tak naprawdę ) Bez głowy bo minę mam okropną, mokre włosy i w ogóle Jeszcze nie wiem czy będę miała te buty czy może uda mi się jakieś inne upolować.. no i jakaś biżu by się przydała ale nie mam koncepcji (a zostały mi 2 dni )

dobranoc
Ewus swietna kiecka!! super wygladasz,naprawde. Zazdroszcze takiej figury...

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Przepraszam, że nie pisze, ale czasu ostatnio nie mam za to ppodczytuje, choć tez bez większej regularnosci... Może uda mi się jutro, a może dzis dokładnie poczytać co u Was... u mnie ogólnie wszystko ok, z TŻetem, w szkole iiiiii w ogóle bez narzekań nawet kupiłam sobie dodatki na 100dniówke Jeszcze podwiązka i bielizna i ponczochy iii można balować, a to tylko lekko ponad tydzień czas leciii.. leciiiiii...

cóż miłego dnia Laleczki
wpada i znika, jak przeciag ciesze sie,ze u ciebie wszystko w porzadku

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Prawdopodbnie jutro z dziewczynami śmigam na tańce i hulanki (tzw. wiejska potancowa, oh yeah! )
kolejna imprezowiczka! No co sie porbilo! musimy zalozyc podwatek ''Plotkowy dla imprezowiczek''

hello
ja wlasnie dojechalam do prayc, minus 7.5 !! ziiiimno... ale piekne slonce..chociaz tyle. Wczoraj bylam na zakupach jedzeniowych i przygowtowuje sie powoli na przyjazd tescia juz pojutrze staresuje sie troche tymi rozmowami w sobote ale mam nadzieje,ze jakos wszystko sie uda.

milego dnia aniolki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 10:07   #3012
monochrome
Rozeznanie

Ewusiu, bardzo fajna sukienka, ślicznie wyglądasz. ^^

Właśnie wbiwszy na USOS odkryłam ocenę z prasowego - 4. ;D
Teraz wytrwać muszę jeszcze dwa dni nauki, napisać egzamin i w piątek ferie zainauguruję imprezą. ^^

Pozdrowienia.
Stary 2009-02-04, 10:49   #3013
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

studniówka, jak fajnie a kiedy zobaczymy fotkę sukienki?

Cytat:
Ewuś - chudzinko jedna - ślicznie wyglądasz !!
dziękuję
Cytat:

Własnie wrocilam na Sląsk, na te pare dni, aby niby wypocząc, a się okazuje, ze bardziej sie tutaj stresuje niż w Gdańsku ;/ oczywiscie wszystko przez alkoholików, ale cóż...

Cytat:
ale fajnie baw się dobrze
Cytat:
Przepraszam, że ze mnie taki gałgan, ze sie nie odzywam, ale i czasu mało i jakoś tak no.. Wybaczycie? ^^
osobiście wybaczam ale zaglądaj częściej

Cytat:
Ewus swietna kiecka!! super wygladasz,naprawde. Zazdroszcze takiej figury...
dziękuję Kochana a co do figury to nie mogę narzekać, ale ma to swoje plusy i minusy (jak to powiedziała moja mama "ale jesteś chudzina i deseczka" )

Cytat:
kolejna imprezowiczka! No co sie porbilo! musimy zalozyc podwatek ''Plotkowy dla imprezowiczek''

ale czy ktoś zauważył jak ja dawno na imprezie nie była?

Cytat:
ja wlasnie dojechalam do prayc, minus 7.5 !! ziiiimno... ale piekne slonce..chociaz tyle. Wczoraj bylam na zakupach jedzeniowych i przygowtowuje sie powoli na przyjazd tescia juz pojutrze staresuje sie troche tymi rozmowami w sobote ale mam nadzieje,ze jakos wszystko sie uda.
na pewno będzie fajnie jak teściu przyjedzie
nie zamarznij tam na tym mrozie

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość

Cytat:
Teraz wytrwać muszę jeszcze dwa dni nauki, napisać egzamin i w piątek ferie zainauguruję imprezą. ^^
gratulacje
widzę że to jakaś tendencja ogólna z tymi egzaminami w piątek, ja też mam

W ogóle to dziś rano się dowiedziałam ze jednak mój piątkowy egzamin będzie mieć część pisemną i ustną co oznacza że będzie trwał wiele godzin a ja wieczorem mam ten bal i jeszcze muszę do Gliwic dojechać.. nie wiem jak ja się zdążę wyszykować sesja ma 10 dni a akurat w ten dzień muszę mieć egzamin

Idę do biblioteki zaraz, sporo mam dziś rzeczy do zrobienia.

Miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-02-04, 15:10   #3014
madame_apple
Zadomowienie

Hej
Cytat:
czad
Cytat:
no łaaaadnie
Cytat:
Ja od rana szukam noclegów w górach na przyszły tydzień oczywiście jak to ja, zabrałam się za organizację i nagle się okazało że wszystko na mojej głowie (sama się prosiłam, jakaś dziwna jestem, zamiast na gotowe przychodzić to ja się zawsze w głównego organizatora bawię ).
No w każdym razie znalazłam nocleg i zarezerwowałam i mam nadzieję że będzie okej
zazdroszczę...jaka szkoda, że nie mam gór pod ręką...
Cytat:
Jadę dziś do Katowic na stałe (nareszcie nie żebym nie lubiła rodzinnego domu, ale jak już kiedyś pisałam własne to własne )
zazdroszczę znów... wlasne mieszkanko mmmm...ale nie w tym roku, poki co moim priorytetem jest autko
Cytat:

Milusio.
Zwłaszcza,że się nie obżeram,uważam z ilościami (może nie z jakością,ale ile ludzi je słodycze i kij im jest ),mam dużo ruchu ,a tu proszę
;/
ojjjj kochana...
Po pierwsze rozmiarówki w sklepach jakie są dobrze wiemy, a nawet gdyby takie nie były to rozmiar 38 jest bardzo dobrym rozmiarem
Po drugie waga mowi sama za siebie - od kiedy 54kg to duzo, he?
Po trzecie i ostatnie - niczym sie nie martw, wszystko jest w porzadku
Cytat:

oooooo superancka kieca, ograj ja dodatkami i bedzie mega
Fajna bo w zaleznosci wlasnie od dodatkow moze roznie wygladac, bardzo cenię sobie takie rzeczy
a figura...wiadomo
Cytat:
ciesze sie, ze wszystko u Ciebie ok
i dawaj no tu przedstudniowkowe foty!
Cytat:

Cytat:
dobrej zabawy!
Cytat:
...
no dobra, mamy złote serca
Cytat:
hello
fajnie, ze tesc przyjedza, u Ciebie ostatnio wciaz sie cos dzieje ;D
Cytat:

Pozdrowienia.
gratuluje zdanego egzamu, a w piatek bede trzymac kciukasy
Cytat:
W ogóle to dziś rano się dowiedziałam ze jednak mój piątkowy egzamin będzie mieć część pisemną i ustną co oznacza że będzie trwał wiele godzin a ja wieczorem mam ten bal i jeszcze muszę do Gliwic dojechać.. nie wiem jak ja się zdążę wyszykować sesja ma 10 dni a akurat w ten dzień muszę mieć egzamin
ychhhh slabo faktycznie, nie lubie takich dni w mega pędzie, na "hop-siup"...ale coz, trzeba przezyc - przynajmniej pierwsza polowa szybko minie, a i w sumie dobrze,ze impreza tego samego dnia, to sobie odreagujesz uczelniane stresy

Dzien dober
Wczorajsze opijanie konca sesji udane choc okupione niewyspaniem Do domu wrocilam po 3, a na 10 bylam umowiona do fryzjera. Obudzilam sie o 9.30 i hopsaaaaaa, dobrze, ze nie zaspalam
Pofarbowalam wlosiska bo juz wypłowiałe takie byly no i uporzadkowalam grzywkę
Poczytam chyba trochę, zaraz jakis obiadek, a wieczorem jadę do Spt na koncert

Milego dnia, buuuuuuź

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 18:32   #3015
Tarantulek
Rozeznanie

Ech znowu napisałam taki duzy post i mi się skasowało;/

Madamme Ty nasza kochana imprezowiczko a jaki kolorek sobie zrobiłas?

monochrome gratulacje 4!

Nefre Ty gałganie!nagrabisz sobie! ale tak powaznie baw się dobrze na tych hulankach a pijakami się nie przejmuj

Tamuś pokazesz kreację?

Marchewcia swietnie wyglądasz a jaka zgrabna noga-dwie nogi znaczy;P

Schism nie schiz(m)uj sie tym 54 kg, to naprawde nie duzo

ok lece się kąpciać, wypeelingować, nałozyć maseczkę na włosy i na twarz, zeby rano cudem byc cudem byc, cudem być tralalalalala

Narazie okruszki

To ja Mercy!
Stary 2009-02-04, 19:12   #3016
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

dziękuję Kochana a co do figury to nie mogę narzekać, no bys tylko sprobowala!

ale ma to swoje plusy i minusy (jak to powiedziała moja mama "ale jesteś chudzina i deseczka" ) chcialabym byc taka szczupla jak ty,nawet jesli mialabym byc deseczkazreszta na zdjeciu widac nie-deseczke
ale czy ktoś zauważył jak ja dawno na imprezie nie była? hmmmm w sumie to i fakt
na pewno będzie fajnie jak teściu przyjedzie
tesc tesciem ale przywiezie mi mnostow rzeczy z polski od rodzicow

Idę do biblioteki zaraz, sporo mam dziś rzeczy do zrobienia.

Miłego dnia
kurde, niefortunnie z tym egazmem ale jakos dasz rade, w sumie innego wyjscia nie ma

Cytat:
Po drugie waga mowi sama za siebie - od kiedy 54kg to duzo, he?no wlasnie,ja sie pytam to samo bo ja 55 waze!!!
fajnie, ze tesc przyjedza, u Ciebie ostatnio wciaz sie cos dzieje ;D
no fajnie!lubie jak cos sie dzieje
Wczorajsze opijanie konca sesji udane choc okupione niewyspaniem nooooo zuch dziewczynka Do domu wrocilam po 3, a na 10 bylam umowiona do fryzjera. Obudzilam sie o 9.30 i hopsaaaaaa, dobrze, ze nie zaspalam
Pofarbowalam wlosiska bo juz wypłowiałe takie byly no i uporzadkowalam grzywkę ciesze sie,ze jestes zadowolona!
Cytat:
Ech znowu napisałam taki duzy post i mi się skasowało;/buuuuuuuu,znam to uczucie

ok lece się kąpciać, wypeelingować, nałozyć maseczkę na włosy i na twarz, zeby rano cudem byc cudem byc, cudem być tralalalalala

Narazie okruszki
bedziesz cudem poprosze o fotke tego cuda jutro

hello laleczki!

u mnie oki, caly dzien padal deszcz/snieg itp, po pracy pojechalam na zakupy i gotuje zupe meksykanska na piatek na przyjazd gosci. Gotuje dzis bo jutro bede w pracy pewnie po godzinach siedziala wiec nie ede miala czasu.. odkurzylam,posprzata lam,moga wpadac juz

tymczasem napije sie szampanka kieliszek i ide sie kapac.

buzia
Stary 2009-02-05, 00:13   #3017
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

zazdroszczę...jaka szkoda, że nie mam gór pod ręką...
chętnie bym się czasami zamieniła na morze pod ręką
Cytat:
zazdroszczę znów... wlasne mieszkanko mmmm...ale nie w tym roku, poki co moim priorytetem jest autko
własne autko i własne mieszkanko to podstawa

Cytat:

oooooo superancka kieca, ograj ja dodatkami i bedzie mega
Fajna bo w zaleznosci wlasnie od dodatkow moze roznie wygladac, bardzo cenię sobie takie rzeczy
a figura...wiadomo
dziękuję
dodatki zakupiłam dziś

Cytat:

ychhhh slabo faktycznie, nie lubie takich dni w mega pędzie, na "hop-siup"...ale coz, trzeba przezyc - przynajmniej pierwsza polowa szybko minie, a i w sumie dobrze,ze impreza tego samego dnia, to sobie odreagujesz uczelniane stresy
mam tylko nadzieję ze przez te stresy nie padnę po godzinie
no ale TŻ mnie uspokoił w miarę, więc chyba nie będzie bardzo źle najwyżej włosów nie zrobię tak jakbym chciała, ale myślę że to przeboleję

Cytat:
Wczorajsze opijanie konca sesji udane choc okupione niewyspaniem Do domu wrocilam po 3, a na 10 bylam umowiona do fryzjera. Obudzilam sie o 9.30 i hopsaaaaaa, dobrze, ze nie zaspalam
impreza, fryzjer... same radości
Cytat:
jaki koncert?

Cytat:

Marchewcia swietnie wyglądasz a jaka zgrabna noga-dwie nogi znaczy;P
no całe szczęście ze dwie

Cytat:
no proszę jaki salon piękności a to z jakiejś okazji?

Cytat:
chcialabym byc taka szczupla jak ty,nawet jesli mialabym byc deseczkazreszta na zdjeciu widac nie-deseczke

może zdjecie mnie trochę tu i ówdzie powiększyło ale taka trochę deseczka jestem
Cytat:
tesc tesciem ale przywiezie mi mnostow rzeczy z polski od rodzicow
mam nadzieję że się pochwalisz co przywiezie
Cytat:
kurde, niefortunnie z tym egazmem ale jakos dasz rade, w sumie innego wyjscia nie ma
może i dobrze ze nie mam wyjscia, bo bym pewnie marudziła i w końcu nigdzie nie poszła a tak to już wszystko zarezerwowane więc idę i zamierzam sie wybawić

Oto znów mamy godzinę 1 w nocy (czyli jak dla mnie akurat dzień się zaczyna i najwięcej energii mam ) Dzień spędziłam naukowo częściowo w domu częściowo w bibliotece z przerwą na wypad do centrum w celu zakupienia dodatków do sukienki (kupiłam bransoletkę, kolczyki i buty czyli już, albo raczej dopiero mam wszystko )

Jeszcze chyba coś porobię bo spać się nie wybieram, ale Wam już życzę dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-02-05, 06:31   #3018
tamonita
Zakorzenienie

good morning

Cytat:
wpada i znika, jak przeciag ciesze sie,ze u ciebie wszystko w porzadku
troszke zabiegana jestem.. wiesz.. szkoła, matura, studniówka... TŻet
Ale za tydzien bede miała 2 tygodnie oddechu

Cytat:
hello
Ale macie mrozik Napewno wszystko się uda !!!

Cytat:
Gratuluuuje !

Cytat:
studniówka, jak fajnie a kiedy zobaczymy fotkę sukienki?
Pewnie dopiero po 100dniówce...

Cytat:
Nie no.. przegięcie Mam nadzieje, że jakoś czasowo i nie tylko dasz sobie rade.. zreszta ja jestem tego peeeewna

Cytat:
ciesze sie, ze wszystko u Ciebie ok
i dawaj no tu przedstudniowkowe foty!
Pewnie jednak będą POstudniówkowe...

Cytat:
Oj Ty śpioszku - imprezowiczu dooobrze masz A na jaki kolorek się farbnęłaś ?

Cytat:
Tamuś pokazesz kreację?
Pokaże pewnie, ale po 100dniówce...

Cytat:
Oto znów mamy godzinę 1 w nocy (czyli jak dla mnie akurat dzień się zaczyna i najwięcej energii mam ) Dzień spędziłam naukowo częściowo w domu częściowo w bibliotece z przerwą na wypad do centrum w celu zakupienia dodatków do sukienki (kupiłam bransoletkę, kolczyki i buty czyli już, albo raczej dopiero mam wszystko )

Oj Ewuś Tyyyy to masz power Co patrze na Twoje pposty to 00.00-1 ; 1-2..
a jakie te dodatki kupilas ? sztuczna biżuteria ? jaki rodzaj ?

A mi wczorajszy dzień upłynął pod znakiem szkolno - TŻetowym, jak zawsze zreszta
PO feriach biore się ostro za mature, ale narazie z lekkimi wyrzutami sumienia - fakt, ale żyje jeszcze bez myśli, że to już w TYM roku Pociesza mnie to, że nie tylko ja tak mam Dziś z TŻetem jedziemy do Torunia na.. lekkie zakupy, kawe i pozałatwiać sprawy już się nie moge doczekać

Miłego dnia !!
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 07:25   #3019
orzeszek01
Zakorzenienie

Dzien Dobry Laseczki

Przepraszam, ze tak wpadam i wypadam, ale sesja..i to na dodatek pierwsza w zyciu..
Tia, psychologia zdana, filizofia jutro(pisałam zerówke,ale nie zaliczylam,i dzisiaj chyba pojde obejrzec moja prace bo wydawalo mi sie ze dobrze napisałam..a bede sie uczyc z tych samych notatek na jutro ..chyba lepiej pojsc i zapytac go co tam bylo nmie tak jak msylicie? ) no i 18lutego poprawka jedna mnie czeka,chyba ze obniza próg punktowy,bo zdało 4 osób na 100 w co szczerze watpie, no ale nadzieja nigdy nie umiera

Tez sie wybieram na studniówke w lutym z TZ.Suikienke juz mam, czarna obszyta cekinami z rózowym paskiem w talii Dlatego akcja solaryjna trwa w najlepsze
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 08:46   #3020
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry,

ja wlasnie dotarlam do pracy wiec tylko sie przywitam a na lunchu was poczytam

milego dnia
Stary 2009-02-05, 09:23   #3021
madame_apple
Zadomowienie

ahoj
Cytat:
Madamme Ty nasza kochana imprezowiczko a jaki kolorek sobie zrobiłas?
Cytat:
A na jaki kolorek się farbnęłaś ?
nazywa się bodajże czekoladowy kasztan (), a przekładając to na język codzienny - ciemny brązik
Cytat:
mmmm a z jakiej to okazji chcesz być takim cuuudem?
Cytat:
chętnie bym się czasami zamieniła na morze pod ręką
dawaj, zamianka
Cytat:

Cytat:
mam tylko nadzieję ze przez te stresy nie padnę po godzinie
no ale TŻ mnie uspokoił w miarę, więc chyba nie będzie bardzo źle najwyżej włosów nie zrobię tak jakbym chciała, ale myślę że to przeboleję
tez mysle, ze przebolejesz, bedzie doooobrze
Cytat:
impreza, fryzjer... same radości
a co, trzeba sobie sesję odbić
Cytat:
jaki koncert?
Everything Is Made In China
Cytat:
u mnie tez szczyt energetyczny przypada srednio na 1 w nocy :P
fajnie, ze masz juz kreacje skompletowana
Cytat:
no dooooobra...
Cytat:
A mi wczorajszy dzień upłynął pod znakiem szkolno - TŻetowym, jak zawsze zreszta
PO feriach biore się ostro za mature, ale narazie z lekkimi wyrzutami sumienia - fakt, ale żyje jeszcze bez myśli, że to już w TYM roku Pociesza mnie to, że nie tylko ja tak mam Dziś z TŻetem jedziemy do Torunia na.. lekkie zakupy, kawe i pozałatwiać sprawy już się nie moge doczekać
matura dla ludzi, trzeba sie troche postresowac dla tradycji, ale na pewno pojdzie gladko
Ja swoja matrke wspominam bardzo milo choc wcale duzo nie kułam do niej
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Tia, psychologia zdana, filizofia jutro(pisałam zerówke,ale nie zaliczylam,i dzisiaj chyba pojde obejrzec moja prace bo wydawalo mi sie ze dobrze napisałam..a bede sie uczyc z tych samych notatek na jutro ..chyba lepiej pojsc i zapytac go co tam bylo nmie tak jak msylicie? ) no i 18lutego poprawka jedna mnie czeka,chyba ze obniza próg punktowy,bo zdało 4 osób na 100 w co szczerze watpie, no ale nadzieja nigdy nie umiera
uuuu to niezly egzam ze zdawalnoscia 4%... a prawo uczelniane nie mowi, ze w takim wypadku egzam nalezy anulowac? Przewaznie przy tak malej zdawalnosci sie unieważnia...
tak czy inaczej - powodzenia
Cytat:
Tez sie wybieram na studniówke w lutym z TZ.Suikienke juz mam, czarna obszyta cekinami z rózowym paskiem w talii
dawaj fotę
Cytat:
Dlatego akcja solaryjna trwa w najlepsze
uuuuu gruuuubo...
Ja po "lekturze" tudzież bliskim autobusowym spotkaniu 2 stopnia z kobieta maksymalnie zjarana przez solarke stwierdzilam, ze zaczynam hołdować bladosci. To znaczy balsamom brązującym i naturalnemu slncu w umiarkowanym zakresie co by nie straszyc bladzią :P
Cytat:
dzien dobry,

milego dnia
witaj kochana, Tobie rowniez milego

Wczorajszy wieczor zaliczam do udanych Jednak kiedy sie czesciej wychodzi i przebywa z ludzmi to nastroj zdecydowanie sie polepsza
Pogoda pasudna, skutecznie zniechceca do wszelkiej aktywnosci... No,ale nic- zaraz wybywam i mam nadzieje zahaczyc o biblio - zobaczymy czy sie uda ;P

Ścissssskam mocno, milego dzionka

Stary 2009-02-05, 11:00   #3022
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

troszke zabiegana jestem.. wiesz.. szkoła, matra, studniówka... TŻet
Ale za tydzien bede miała 2 tygodnie oddechu
no to wtedy już Ci nie odpuścimy nie meldowania się

Cytat:

Nie no.. przegięcie Mam nadzieje, że jakoś czasowo i nie tylko dasz sobie rade.. zreszta ja jestem tego peeeewna
będę się starała

Cytat:

trzymam za słowo

Cytat:

Oj Ewuś Tyyyy to masz power Co patrze na Twoje pposty to 00.00-1 ; 1-2..
a jakie te dodatki kupilas ? sztuczna biżuteria ? jaki rodzaj ?
bo ja jestem sową w nocy buszuję a rano śpię
a dodatki kupiłam w H&M, bo tylko tam jest pewność ze nie zawierają niklu, a ja jestem uczulona Bransoletka jest gruba, w kolorze srebra, a kolczyki czarno-srebrne średnie kółka

Cytat:
jeszcze będziesz z uśmiechem wspominać maturę no i jest prostsza niż pierwsza lepsza sesja na studiach

Cytat:

Przepraszam, ze tak wpadam i wypadam, ale sesja..i to na dodatek pierwsza w zyciu..
Jeśli macie taką możliwość to faktycznie idź obejrzyj tą prace
gratuluję zdanej psychologii
Cytat:
Tez sie wybieram na studniówke w lutym z TZ.Suikienke juz mam, czarna obszyta cekinami z rózowym paskiem w talii Dlatego akcja solaryjna trwa w najlepsze
pochwal sie sukienką

Cytat:

milego dnia
miłego dnia Agolku

Cytat:

dawaj, zamianka

Cytat:
Everything Is Made In China
nie znam ale nazwa brzmi ciekawie

Cytat:
u mnie tez szczyt energetyczny przypada srednio na 1 w nocy :P
fajnie, ze masz juz kreacje skompletowana
to tak jak u mnie ale trudne jest życie jak się nie ejst rannym ptaszkiem

Cytat:

Wczorajszy wieczor zaliczam do udanych Jednak kiedy sie czesciej wychodzi i przebywa z ludzmi to nastroj zdecydowanie sie polepsza
ano ja nie lubię siedzieć w domu, a ostatnio mi się to zdecydiowanie za często zdarza

Cytat:
Pogoda pasudna, skutecznie zniechceca do wszelkiej aktywnosci... No,ale nic- zaraz wybywam i mam nadzieje zahaczyc o biblio - zobaczymy czy sie uda ;P
u mnie też okropna pogoda mgła jakaś, bez sensu...

Na szczęście nigdzie się nie wybieram. Zamierzam się uczyć jak najbardziej efektywnie a w przerwach szykować rzeczy na jutro żeby niczego nie zostawić na ostatnią chwilę i niczego nie zapomnieć

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-02-05, 11:21   #3023
yerba
Raczkowanie

Cytat:

Powiedziałabym, że wlasne mieszkanko i wlasny rower (w sumie to kolekcja rowerow) to podstawa , ale teraz mam w planie jakis motor/skuter . Chociaż pewnie jak siebie znam, zamiast na kupno motoru to wydam kase na jakas wyprawe w wakacje (rowerową ofkors....)

Zawsze jak nie mam czasu to sie tu wszystkie aktywujecie ( no prawie wszystkie, ale i tak cieszy ilosc postów ) i nie nadazam nadrabiac zaleglosci...
Stary 2009-02-05, 15:59   #3024
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
ano ja nie lubię siedzieć w domu, a ostatnio mi się to zdecydiowanie za często zdarza
u mnie to jest jeszcze inny mechanizm, głupi strasznie: lubię siedzieć w domu i nie musieć nigdze wychodzić, ale po paru godzinach siedzenia zaczynam żałować, że jednak nie wybyłam...
I bardzo ciężko jest mi się zebrać do wyjścia, zwłaszcza w taką pogodę jak dziś no, ale jak już się zmobilizuję to na ogół nie żałuję.
ciezki ze mnie przypadek
Cytat:
Na szczęście nigdzie się nie wybieram. Zamierzam się uczyć jak najbardziej efektywnie a w przerwach szykować rzeczy na jutro żeby niczego nie zostawić na ostatnią chwilę i niczego nie zapomnieć
POwodzenia i w nauce, i w szykowaniu
Cytat:
Powiedziałabym, że wlasne mieszkanko i wlasny rower (w sumie to kolekcja rowerow) to podstawa , ale teraz mam w planie jakis motor/skuter . Chociaż pewnie jak siebie znam, zamiast na kupno motoru to wydam kase na jakas wyprawe w wakacje (rowerową ofkors....)
hehe, maniaczka
ale rozumiem, też uwielbiam rowerowanie choć oczywiście nie w takim stopniu jak Ty
Cytat:
Zawsze jak nie mam czasu to sie tu wszystkie aktywujecie ( no prawie wszystkie, ale i tak cieszy ilosc postów ) i nie nadazam nadrabiac zaleglosci...
nadrabiaj, ale jużżżżż

witam ponownie
dzień niezwykle owocny, w biblio udało mi się dorwać 5 sensownych książek więc wróciłam nieźle obładowana, a po drodze wpadła jeszcze spontaniczna kawuszka z dawno nie widzianą kumpelą Ploty dobrze mi zrobiły i w radosnym nastroju zlądowałam w mieszkaniu Zaraz obiadek na rozgrzanie

nie wiem jeszcze co z wieczorem... szykuje sie mala imprezka,ale szczerze mowiac po 2dniach imprezowania nie do konca mam ochote...ale, zwazywszy na to co pisalam wczesniej odnosnie mojej aktywnosci - moze warto sie przemoc i ruszyc z domu zwlaszcza, ze jutro pracuje na wieczor i moge sie wyspac...?
Pomyslimy...

tymczasem idę szamać, buźka

Stary 2009-02-05, 16:11   #3025
orzeszek01
Zakorzenienie

nienawidze filozofii jak jej jutro nie zdam to normalnie
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 16:26   #3026
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
bedziesz cudem poprosze o fotke tego cuda jutro

hihihi, moze kiedys wstawie jakąs, ale teraz nawet nie mam jak dac zdjec do kompa

hello laleczki!

u mnie oki, caly dzien padal deszcz/snieg itp, po pracy pojechalam na zakupy i gotuje zupe meksykanska na piatek na przyjazd gosci. Gotuje dzis bo jutro bede w pracy pewnie po godzinach siedziala wiec nie ede miala czasu.. odkurzylam,posprzatalam,m oga wpadac juz

tymczasem napije sie szampanka kieliszek i ide sie kapac.
a u nas w Polce wiosna dziś-przynajmniej u mniesłoneczko, tylko wietrzyk taki zimny

Cytat:

no proszę jaki salon piękności a to z jakiejś okazji?
nie tak dla siebie

może zdjecie mnie trochę tu i ówdzie powiększyło ale taka trochę deseczka jestem
[/COLOR]

ja tez deseczka jestem, tylko pupa mi sie powieksza a te bąki nic a nic

może i dobrze ze nie mam wyjscia, bo bym pewnie marudziła i w końcu nigdzie nie poszła a tak to już wszystko zarezerwowane więc idę i zamierzam sie wybawić

no pewnie ze tak, baw się dobrze

Jeszcze chyba coś porobię bo spać się nie wybieram, ale Wam już życzę dobrej nocki :
co za nocny Marek, ja o tej porze juz smacznie spię

[

Cytat:
Dzien Dobry Laseczki

Tez sie wybieram na studniówke w lutym z TZ.Suikienke juz mam, czarna obszyta cekinami z rózowym paskiem w talii: Dlatego akcja solaryjna trwa w najlepsze
gratuluję psychologi zdanej
ooo to super tez bym se poszła jeszcze raz na studniowke, jakbys dała rade to wklej zdjęcia kreacji-uwielbiam ogladac balowe kreacje

Cytat:
ahoj

nazywa się bodajże czekoladowy kasztan, a przekładając to na język codzienny - ciemny brązik

ooo to ja mam takki na głowie -podoba mi się ten kolorek

Pogoda pasudna, skutecznie zniechceca do wszelkiej aktywnosci... No,ale nic- zaraz wybywam i mam nadzieje zahaczyc o biblio - zobaczymy czy sie uda

Ścissssskam mocno, milego dzionka
oj tak, to prawda ze jak sie przebywa z ludzmi to jakos tak sie z dystansem do wszystkiego podchodzi a jak sie w domu siedzi to kota i depresji mozna dostac;P

Cytat:
n
owocnej nauki!
Cytat:

ooo ja tez bym chciaa skuterka

Cytat:

witam ponownie
dzień niezwykle owocny, w biblio udało mi się dorwać 5 sensownych książek więc wróciłam nieźle obładowana, a po drodze wpadła jeszcze spontaniczna kawuszka z dawno nie widzianą kumpelą Ploty dobrze mi zrobiły i w radosnym nastroju zlądowałam w mieszkaniu Zaraz obiadek na rozgrzanie

nie wiem jeszcze co z wieczorem... szykuje sie mala imprezka,ale szczerze mowiac po 2dniach imprezowania nie do konca mam ochote...ale, zwazywszy na to co pisalam wczesniej odnosnie mojej aktywnosci - moze warto sie przemoc i ruszyc z domu zwlaszcza, ze jutro pracuje na wieczor i moge sie wyspac...?
Pomyslimy...

tymczasem idę szamać, buźka
hehe i tak sie załoze ze pojdziesz

Tamuś nie boj sie matury-to najlepszy okres w zyciu człowieka
co ja gadam

ok idę zrobic sobie jakis pyszny budyniek a potem do nauki hop

Narazie pączusie

To ja Mercy!
Stary 2009-02-05, 19:14   #3027
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hej laleczki,

ja dopiero usiadlam na pupie odkad wrocilam z pracy pomylam podlogi,posprzatalam na blysk wszystko i jestem gotowa na gosci. Wscieklam sie przy okazji jak osa bo moj tesc pojechal do moich rodzicow i stwierdzil,ze nie wezmie dla mnie gazet bo nie ma miejsca!!! myslalam,ze mnie krew zalejejest ich 2,maja 40 kilo bagazu do luku o 20 podrecznego i moga mi wziasc kilku gazet?nawrzeszc zalam na TZta ze ma zadzwonic do swojego ojca i to zalatwic bo jak nie to ja nie pojde w sobote na zadne rozmowy i niech sobie tlumacza wszystko sami

TZt wszystko zalatwil oczywscie cala jazda byla grubo przesadzona ale sorry... ja biore urlop zeby gosci odebrac,robie zarcie, bede robic za tlumacza a oni mi robia focha z glupimi gazetami

ide sie kapac,moze sie wyluzuje w goracej wannie

milege wieczorka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 21:14   #3028
Spaza
Zakorzenienie

hello
ja tylko tak przelotem dojechałyśmy (8h przez cała polske)
jeszcze żyję, dziś drugi raz w życiu miałam snowboard na nogach nie jest jeszcze do końca dobrze, ale już lepiej

pozdrawiam
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 22:08   #3029
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
rower też fajna sprawa, ale to trzeba nie być takim leniem jak ja

Cytat:
musisz siąść pewnego razu, z herbatką, jak do książki i poczytać

Cytat:
u mnie to jest jeszcze inny mechanizm, głupi strasznie: lubię siedzieć w domu i nie musieć nigdze wychodzić, ale po paru godzinach siedzenia zaczynam żałować, że jednak nie wybyłam...
I bardzo ciężko jest mi się zebrać do wyjścia, zwłaszcza w taką pogodę jak dziś no, ale jak już się zmobilizuję to na ogół nie żałuję.
ciezki ze mnie przypadek
ze mnie też ciężki i podobne mam syndromy do Ciebie
Cytat:
POwodzenia i w nauce, i w szykowaniu
jakoś poszło

Cytat:

witam ponownie
nie ma to jak owocny dzionek

Cytat:

ja też nie lubiłam, egzamin zdałam na marne 3

Cytat:

co za nocny Marek, ja o tej porze juz smacznie spię
ano chociaż wolałabym nie być noznym markiem tylko porannym skowronkiem

Cytat:
hej laleczki,

ja dopiero usiadlam na pupie odkad wrocilam z pracy pomylam podlogi,posprzatalam na blysk wszystko i jestem gotowa na gosci. Wscieklam sie przy okazji jak osa bo moj tesc pojechal do moich rodzicow i stwierdzil,ze nie wezmie dla mnie gazet bo nie ma miejsca!!! myslalam,ze mnie krew zalejejest ich 2,maja 40 kilo bagazu do luku o 20 podrecznego i moga mi wziasc kilku gazet?nawrzeszc zalam na TZta ze ma zadzwonic do swojego ojca i to zalatwic bo jak nie to ja nie pojde w sobote na zadne rozmowy i niech sobie tlumacza wszystko sami

TZt wszystko zalatwil oczywscie cala jazda byla grubo przesadzona ale sorry... ja biore urlop zeby gosci odebrac,robie zarcie, bede robic za tlumacza a oni mi robia focha z glupimi gazetami
dobrze że się sprawa wyjaśniła ja też bym się wkurzyła na Twoim miejscu... jednak przysługa za przysługę byłaby na miejscu, zwłaszcza ze Ty wymagałaś nieporównywalnie mniej

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
hello
ja tylko tak przelotem dojechałyśmy (8h przez cała polske)
jeszcze żyję, dziś drugi raz w życiu miałam snowboard na nogach nie jest jeszcze do końca dobrze, ale już lepiej
to do końca pobytu już zawodową snowboardzistką będziesz

Padam i umieram nie chce mi się już uczyć... straciłam mnóstwo energii na pakowanie się na jutro, to było trudniejsze niż przypuszczałam
Idę chyba zaraz do wanny i dopiero po kąpieli się pouczę jeszcze trochę

ale od kompa juz idę więc miłych snów życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-02-05, 23:06   #3030
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
ciezki ze mnie przypadek
mam identycznie widać obie jesteśmy trudne

Cytat:

3mam kciukacze

Cytat:

Padam i umieram nie chce mi się już uczyć... straciłam mnóstwo energii na pakowanie się na jutro, to było trudniejsze niż przypuszczałam
Idę chyba zaraz do wanny i dopiero po kąpieli się pouczę jeszcze trochę

ale od kompa juz idę więc miłych snów życzę
ja też powinnam się uczyć, ale właśnie wróciłam z 'imprezy', na ktora taaaak mi się nie chciało iść (mialam straszneo doła i ogólnie okropny dzień), ale w koncu wyrwalam sie z domu, wybawilam się ze starymi kumplami i ogólnie czuję się 100x lepiej a impreza własciwie trwala 1,5h potem wyszłam z kolegami na rynek, skakałam na jednej nodze wokol Adasia i doradzałam jednemu z nich w sprawach sercowych az dziwnie sie czulam, bo on ma mega niskie poczucie wlasnej wartosci - tak jak ja - ale tym razem to ja musialam kogos pocieszac i komus radzic a nie na odwrot poczułam się SILNA

no to lecę, Dziewczyny, dobranoc !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości