Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 23:12   #901
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
ale ja zawsze miałam okres jak w zegarku i jak się zaczął to cały czas było krwawienie.Poczekam do jutra.Ale powiem wam,że nigdy tak kiepsko się nie czułam.A najgorsze jest to,że nie ma żadnej reakcjii ze strony TŻ ta.Zero współczucia,nawet krzyczy na mnie z byle powoduATOMUFKA za wcześnie na test bo chyba 5 dniowej ciązy nie wykryje
testy wykrywaja 6-dniowa ciaze, ale pod warunkiem, ze minelo 14 dni od stosunku "tego" stosunku
Stary 2009-02-05, 23:12   #902
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kochana ja sie założe, że to nie ciąża w dużej mierze może się to dziac, te plamienia i ten ból, poniewaz wiesz, że 5 dni temu było tak ostro...I teraz się doszukujesz ciązy ja jak zaczełam stosowac, ze tak powiem metody naturalne, to tez miałam takie obawy.
A Tz niedobry mój obecny Tz to zawsze o mnie dba w takich chwilach, choc eks taki nie był
to pewnie moja psychika zatrzymała @ bo ja bardzo chcę dziecka-pewnie za bardzotrzeba wrzucić na luz

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 23:14   #903
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Izka moge Cie pocieszyć..ja często tak mam tzn zaczyna mi się @ i nagle cisza i przez dwa dni czasem nie ma nic, dopiero na 3eci dzień się rozkręca na dobre.
ja tez tak mialam wiec luzik

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
strippi bardzo ci wspolczuje , wiem, ze jest ci ciezkoi ze kochadsz venta nad zycie, ale jezeli mialo by sie wam cos stac, to moze faktycznie posluchac trenerki, vento ma uraz z przeszlosci, znecali sie nad nim ludzie, mjoze jak podchodzisz do boksu to on sie boi, przypomina mu sie przeszlosc i ludzie, ktorzy chcieli go skrzywdzic...

wierze, ze podejmiesz dobra decyzje, tymbardziej, ze wieesz w jakie rece trafi
nie smutaj sie
: wiem ze to jest sluszna decyzja
to moj 1 kon i ja nie mam takiego doswiadczenia w hodowli
moze jakby to byl moj ktorys z kolei to bym go zatrzymala
ale to 1 moj kon i niestety nie znam sie az tak
do tego wiedza ksiazkowa nie wystarczy

w sobote bede na nim jezdzic

pewnie bedzie rodeo

ale i tak sie ciesze i nie moge sie doczekac kiedy na niego wsiade

Cytat:
strippi Kochana ja nie wiem co Ci mam doradzic staram sie zrozumiec Twoj ból, choc nigdy nie byłam w takiej sytuacji i nigdy nie czułam żalu z powodu jakiekogolwiek zwierzęcia, gdy mi odszedł, czy gdy musiałam się go pozbyc, bo nigdy nie miałam nawet pieska
nie płacz juz
dzieki kochana
to tak jakby stracic przyjaciela
juz na zawsze

w koncu to byl moj upargniony kon
moj wlasny
nikogo wiecej tylko moj

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2009-02-06 o 17:22
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 23:15   #904
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dzięki za pocieszenie idę spać bo do pracy jutro.Pa

W końcu się doczekałam
Stary 2009-02-05, 23:23   #905
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...41495d51e.html

moja wymarzona sukienka - ta w środku
Bardzo ładna suknia

Wszystkim Agatkom życze duzo zdrowka i spelnienia marzen i zeby wasze sluby byly takie jakie sobie wymarzylyscie uff zdazylam przed 24tą hehe

A my juz jestesmy po wizycie w kielcach, tz na rozmowie siedzial ponad godzine glupie pytania mu zadawali no i sie nie udalo....trudno... wazne ze narazie i tak ma prace, gorzej jakby byl bezrobotny...
W Kielcach fajnie dziewczyny macie, bylismy w echo pochodzilam po sklepach, kupilismy pare kosmetykow, a ja sobie upatrzylam swietna spodnice ale nie bylo juz mojego rozmiaru a potem objedlismy sie w kfc....

Wrocilam do domku patrze a tu moje kolczyki slubne przyszly są boskie, sliczne i przecudowne po prostu hehe jutro zrobie zdjecia to zobaczycie

Pani z salonu dzisiaj wyslala mi smsa jaka jest ostateczna cena za suknie, i wyszlo 2290 zl, takze nie jest zle Juz nie moge sie doczekac soboty jak ją zobacze juz uszyta na moją miare
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 23:31   #906
moni1211
Przyczajenie

Emilia211, jeśli to druga od lewej to śliczna. Miałam przyjemność ja mierzyć. Cudeńko.

Dziewczyny, ale zasuwacie, ledwo nadążam z czytaniem.
moni1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 23:53   #907
cc_chanel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dominda Pokaż wiadomość
Pewnie pomyslicie ze glodnemu chleb na mysli czy takie tam ale jak przeczytałam ze włoch i wpycha do buzi to zupełnie o czym innym pomyslalam
też tak pomyślałam ale to dlatego, że Tż'ta nie ma przy mnie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no wlasnie strasznie mnie to boli
a co niektorzy traktuja mnie jak straszna osobe
bo kupilam konia i chce sprzedac
obrazaja mnie w komentarzach
lub na gadu gadu
dla mnie to jest jak wyrwanie kawalka serca
kiedy podjelam decyzje o sprzedazy plakalam jakby ktos umarl

Srippi
nie żyjesz dla innych tylko dla siebie. Nie pozbywasz się swojego czworonoznego przyjaciela bo masx taki kaprys . Musisz się z nim pożegnać bo jest nieobliczalny i nie możesz być go pewna (a chyba o to chodzi w posiadaniu jakiego kolwiek czworonoga - obopólne zaufanie) Przestan zadręczać się wyrzutami innych i tak już jest Ci ciężko. Mówisz ,że kon lubi swoją przyszła właścicielkę więc otrzyj łezki i ciesz się szczęsciem swojego pupila. Wiem, że to banalne ale przeczytaj to kilka razy a będziesz wiedzieć o co mi dokładnie chodzi. Buźka w czółko i nie smutaj się

Cytat:
ale ja zawsze miałam okres jak w zegarku i jak się zaczął to cały czas było krwawienie.Poczekam do jutra.Ale powiem wam,że nigdy tak kiepsko się nie czułam.A najgorsze jest to,że nie ma żadnej reakcjii ze strony TŻ ta.Zero współczucia,nawet krzyczy na mnie z byle powoduATOMUFKA za wcześnie na test bo chyba 5 dniowej ciązy nie wykryje
iza240 spokojnie nie myśl o tym za bardzo. poczekaj kilka dni albo na @ albo na bobo w każdym razie życzę Ci żebyć przetrwała kilka następnych dni

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Bardzo ładna suknia

Wszystkim Agatkom życze duzo zdrowka i spelnienia marzen i zeby wasze sluby byly takie jakie sobie wymarzylyscie uff zdazylam przed 24tą hehe

A my juz jestesmy po wizycie w kielcach, tz na rozmowie siedzial ponad godzine glupie pytania mu zadawali no i sie nie udalo....trudno... wazne ze narazie i tak ma prace, gorzej jakby byl bezrobotny...
W Kielcach fajnie dziewczyny macie, bylismy w echo pochodzilam po sklepach, kupilismy pare kosmetykow, a ja sobie upatrzylam swietna spodnice ale nie bylo juz mojego rozmiaru a potem objedlismy sie w kfc....

Wrocilam do domku patrze a tu moje kolczyki slubne przyszly są boskie, sliczne i przecudowne po prostu hehe jutro zrobie zdjecia to zobaczycie

Pani z salonu dzisiaj wyslala mi smsa jaka jest ostateczna cena za suknie, i wyszlo 2290 zl, takze nie jest zle Juz nie moge sie doczekac soboty jak ją zobacze juz uszyta na moją miare
poooookaż kolczyki :P

popscene
brawo piękny albumik
Stary 2009-02-05, 23:59   #908
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
to pewnie moja psychika zatrzymała @ bo ja bardzo chcę dziecka-pewnie za bardzotrzeba wrzucić na luz

rozumiem Cie, ja od 1,5 roku juz marze o dzidzi...i były nawet staranka (2x razy takie pełne)ale nei wyszlo...a teraz ślub w październiku wiec trzeba poczekać

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 07:37   #909
azzis
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja po ślubie poproszę TŻ'ta żeby mi zrobił dziecko Już go o tym poinformowałam - nawet nie protestował

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 07:52   #910
kliwia
Zakorzenienie

domiks tak żle mi mi życzysz? lekasrza rzexnika hę?
To nie był żaden włoch Polak w dodatku mój miejscowy

Mój Tż zaczął mówić przez sen
Dziś znów cośkrzyczał, ale niestety nie zapamiętałąm co :ee:

Dziś mam śpiący dzień, normlanie usypiam na siedząćo. Muszę wypić kawę.

Aha, no i ząb który robiłam u mamy tego fajnego stomatologa [ząb który był w rozkładzie w zasadzie] jak mi dzisiaj zareagował na masło z kanapki
Myslałam ze wyjde z siebie
A najgorsze, ze weekend i jade na uczelnie - wiec w razie co, bede chodzic z bólem.

iza ja nic nie chce mówić, ale z drugiej strony taki eobjawy moga sygnalizować zagniezdzenie sie jajeczka
Ale zazwyczaj takie objawy wywwolane sa przez nasz umysl niestety.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:24   #911
celi25
Rozeznanie

Cześć - dziewczyny trzymajcie kciuki. Za 6 min zaczynają kroić mojego TŻ

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:30   #912
azzis
Zakorzenienie

celi25 trzymam kciuki

P.S. Czyżbyś poznała się z TŻ przez internet?

Stary 2009-02-06, 08:32   #913
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
co sie stalo ? wszystko bedzie oki, trzymamy kciuki, nie martw sie

Kliwia - przy takim przystojniaku mozna pozbyc sie dentofobii powodzenia na zaliczeniach, ja w niedziele bede miec starcie z systemem ochrony prawnej Unii Europejskiej - w zeszlym roku w 1 terminie na 150 os zdalo 19 wiec bedzie ciekawie, tez trzymajcie kciukasy
Iza - ja mysle, ze bardzo chcesz tego dziecka i to Twoj umysl plata figle Twojemu organizmowi, tak jak mowisz sama - wrzuc na luz
Stripi - zycze podjecia jak najsluszniejszej decyzji a co tam u malej?

Cos ostatnio Daysy nam sie nie udziela i zgadnij MS juz nie widzialam od hohoho! caluski dla Was dziewczynki

P.S.
Paznokcie - raczej naturalne, choc nie sa za specjalne to i tak wole je niz jakies plastiki sztuczne ahh, sama nie wiem.
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 08:33   #914
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
celi25 trzymam kciuki

P.S. Czyżbyś poznała się z TŻ przez internet?
Dzięki - strasznie się boję żeby mu krzywdy nie zrobili. Ma operację na kręgosłup
Tak przez internet Był najbardziej wkurzającym facetem na czacie

Stary 2009-02-06, 08:42   #915
azzis
Zakorzenienie

To tak jak ja ze swoim
Internetowe pary

Stary 2009-02-06, 08:42   #916
kliwia
Zakorzenienie

celi25 no to tryzmamy kciukasy, a dlaczego go kroją?

No to fajnie ze jest więcej internetowych par
Teraz to się jakieś powszechniejsze stało, jak ja poznałam Tż pzrez neta, i sie zaczelismy spotykac, baaa nawet sie wyprowadzilam do niego 200km od domu. To nie mówiolo sie tak duzo i glosno o takich zwiazkach

maggie a dokladnie!!
przy takim dentyscie to naprawde nic nie boli.
Na nastepna wizyte zaloze wiekszy dekolt i podmaluje sie bo teraz poszlam nieumalowana w razie gdyby mnie mocno bolalo i mialabym plakac
Stary 2009-02-06, 08:49   #917
celi25
Rozeznanie

kliwia azzis nie wiedziałam, że jest nas więcej internetowych - nas początkowo dzieliło 200 km ,bo byłam w Poznaniu ale teraz już 1,5 roku mieszkamy razem Najfajniejsze jest to, że mój brat też swoją żonę poznał przez neta - to taka nasza rodzinna tradycja

Stary 2009-02-06, 08:49   #918
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
To tak jak ja ze swoim
Internetowe pary
Też jesteśmy internetową parą

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:02   #919
azzis
Zakorzenienie

Oooo, internautki wyszły z ukrycia

Zaraz się okaże, że 90% to internetowe pary

Stary 2009-02-06, 09:15   #920
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
kasiaher mysle ze masz dobre podejscie - takie sprawy trzeba załatwiac od razu i ustalac reguły choc to łatwe nie jest. Zeby potem tego rodzice twojego tz nie wykorzystywali. Zreszta maja tupet ze robia cos takiego szok .
Mój TŻ nie ma ojca , jest tylko mamuśka, która traktuje go jak swojego męża -dosłownie

Cytat:
Napisane przez kotekMamrotek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! nadrobiłam na raty! za duzo dziś tych tematów i nie wiem na który sie wypowiedzieć a tak wogóle to wszystkiego Naj Agatki!
byłam wczoraj u kwiaciarki i ustaliłam że na pewno będę miała bordową wiązankę z małych gozdzików lub gerberków z dodatkiem czegoś perłowego co by pasowało do mojej sukienusi wymysliłysmy jeszcze z kwiaciarką żeby kościól tez ozdobić na bordowo-perłowo, juz nawet mamy pewienzarys co do wszystkiego jak ma to wyglądać. tylko mam problem...mam ślub na 16 a co w przypadku jakby ktoś miała na 14? jak to wyglada z ozdobieniem kościoła? można się dogadac z para młodą z godziny 14 prawda ale co bedzie jak oni nie będa chcieli mieć dodatków bordowych... słabo wtedy co? jakie wy macie pomysły na ozdobienie sali jeżeli ktos ma wcześnie lub póżniej?

hhhmmmmm niekt mi nie odpowiedział co do moich dodatków do sukienki...czyzby nie było pomysłów ?dziewczyny? wy nie macie pomysłów?

wczoraj podpisałam umowe o sukienkę, będę miała ją w marcu ale zastanawiam się co do welonu bo chyba go wcale nie chce, przynajmniej w wersji z tiulu a Panie z salonu powiedzialy że tylko takie są tiulowe...sciemniały nie? zebym tylko kupiła.?
bywają welony nie z tiulu?
Są rózne welony nie tylko z tiulu, chciały ci wcisnąć kit. Ja zamówiłam przez internet dzisiaj będę go miała , i jak kiedys pisałam za welon zapłaciłam 40zł za nowiutki a baba w salonie powiedziała mi 360zł.
Ej koleżźanko slubujesz tego samego dnia co ja, jak ty już będziesz przyjmować życzenia ja bede dopiero szła do ołtarza.

celi25 trzymam bardzo mocno kciuki. będzie dobrze.
strippi podejmiesz właściową decyzję. Nie smutaj się

Niestety rozmowa wczoraj nie była przyjemna z TŻ, zawiódł mnie w tej kwestii. Powiedziałam mu że skoro takie ma podejście to ja się jeszcze zastanowie nad naszym małżeństwem, nie mam zamiaru dzielić się nim z jego matką. On ma być miom mężem i tylko moim , mi ma pomagać, mnie wspierać i liczyc sie z moim zdaniem i zemną iść na kompromisy a nie z matką swoją. To ja bedę mu gotować prasowac i prać , ja bede przy nim kiedy będzie smutny i kiedy będzie miał problemy ja bede wspierać , to ja bede się cieszyć jego szczęściem , i smiac sie razem z nim, ja mu urodzę dzieci i z nim będę wychowywać i w końcu MY bedziemy razem tworzyć kochającą rodzinę . A nie ON Ja i jego matka. Ja się na to nie pisze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-02-06 o 09:23 Powód: dopisek
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:17   #921
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć wszystkim

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:29   #922
Maggie1983
Zakorzenienie

amazynt, Sloneczko_, spray, kotka85, WIKA26, Malikaa, mika_am, MAGiALENA, pluszaczek007, kasiaher, Maggie1983, soofka, kotekMamrotek

Dziewczynki - RÓWNIUTKO ZA 4 MIESIACE BĘDZIEMY UROCZYŚCIE MÓWIĆ TAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKK

Ja o tej porze chyba bede siedziec na fotelu u fryzjera

boze to juz tak niedlugo
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:39   #923
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
amazynt, Sloneczko_, spray, kotka85, WIKA26, Malikaa, mika_am, MAGiALENA, pluszaczek007, kasiaher, Maggie1983, soofka, kotekMamrotek

Dziewczynki - RÓWNIUTKO ZA 4 MIESIACE BĘDZIEMY UROCZYŚCIE MÓWIĆ TAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKK

Ja o tej porze chyba bede siedziec na fotelu u fryzjera

boze to juz tak niedlugo

jak wszystko pójdzie dobrze to ja za 4 miesiące i siedem i pół godziny będę stac w kościele no i pewnie tez bede siedziec u fryzjera o tej godzine

Nie wiem jak sie moja sytuacja wyjaśni ale TŻ powiedzial mi wczoraj duzo przykrych słów i nie wiem co mam na ten temat mysleć.
No i znowu wszystko przez jego matkę
Ona zacznie sie dochodzic z TŻ a potem od słowa do słowa ja z nim, z tym że ona juz się nie odzywa a ja z TZ ciche lub głosne dni
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:41   #924
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:45   #925
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher no wlasnie bylam ciekawa co Tz powiedzial

maggie a co ma powiedzieć angelikaw ona wychodzi za mąż JUTRO
Stary 2009-02-06, 09:47   #926
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki - strasznie się boję żeby mu krzywdy nie zrobili. Ma operację na kręgosłup
Tak przez internet Był najbardziej wkurzającym facetem na czacie
Celi25 będzie dobrze , ale wiem jaki to stres bo moja mam miała dwie operacje na kręgosłup

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Niestety rozmowa wczoraj nie była przyjemna z TŻ, zawiódł mnie w tej kwestii...
MY bedziemy razem tworzyć kochającą rodzinę . A nie ON Ja i jego matka. Ja się na to nie pisze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasiaher a jak przyjęli teściowie sprawę pieniędzy? Wiedzą już że mają sami zapłacić za swoich?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:49   #927
azzis
Zakorzenienie

kasiaher przykro mi, że nie możecie z TŻ dojść do porozumienia
Może jak sobie wszystko jeszcze raz przemyśli, to przyzna Ci rację.

Stary 2009-02-06, 09:51   #928
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
ojej to ja mocno trzymam kciukinie poszłam dziś do pracy...........czuje się fatalnie

W końcu się doczekałam
Stary 2009-02-06, 09:54   #929
AgatkaL
Wtajemniczenie

Widzę, że niektóre z Was maja problemy z TŻ-tami i mają wątpliwości...
Ja niestety też...nawet ostatnio o tym powiedziałam TŻ, że się zastanawiam, czy chcę tego ślubu...Ostatnio TŻ tak mnie wkurza, że ręce opadają...a dziś rano to już przegiął.
Zamiast się cieszyć ślubem, to tylko się denerwuję.
Ach....te chłopy !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-06, 09:58   #930
kliwia
Zakorzenienie

J tez sie czasamiz astanwiam, głównie wtedy jak sie pokłócimy, a że kłóćimy sie o błahe sprawy to moje zastanawianei się przemij abardzo szybko.
Czetgo i wam życzę.

Napisałam we wtorek maila do sklepu buty-slubne.net Nie dostalam odpowiedzi to napisalam jeszcze raz, zuwazylam ze na stronie jest inny mail podany, niz ten z ktorego konsultantka sprzedazy pisze, wiec wyslalam ponownie. Od razu odpiwala ze w poniedzialek będą butki.
3tygodnie będzie jak je dostane :długaśnie lekko dobrze ze do slubu jeszcze 7 miesiecy

iza tpo sie poloz i odpoczywaj. ciepła herbatka, moze ciepla butelke pod koldre sobie wez. mi przy mocnych bolach ciepelko przy brzuchu i plecach bardzo pomaga.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości