|
|
#1351 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
bardzo fajne te torebki zwłaszcza mała biała i czarna pikowana
Cytat:
farbuje na brąz i chciałabym coś jaśniejszegoCytat:
![]() jeżeli oglądasz CSI LV tomam dla Ciebie info ale nie chce zapeszać.... bo pod koniec 8 serii niestety uśmiercają go .... :/:/ Cytat:
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-06 o 14:49 |
|||
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Krokodylek, bede trzymała oba kciuki i mój jamnik swoje też.. wiec na pewno zdasz, trzymaj się
p.s. czemu ktoś wymyślił takie piękne sukienki (polyvore) i czemu jak ich nie mogę mieć
|
#1353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I naprawde uszycie takiej sukienki wyniesie cie okolo 100 zł (tania krawcowa)
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękujęa teraz do zakuwania powrót...prawie skończyłam te papiery wypełniać do tej pory musze sporo materiału przerobic ![]() śliczna bombka ja kupiłam ostatnio coś takiego![]() druga jest boska
Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-06 o 12:20 |
|
|
|
|
#1355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i trzymam kciuki ![]() ![]() Ooo znalazłam cos w czym mogłabym isc
Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-06 o 12:23 |
|
|
|
|
#1356 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1357 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to z allegro???
|
|||
|
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
nanaaaaa dziekuję każdy kciuk sie liczy
![]() i naprawdę juz ide do nauki, ale chciałam tylko powiedzieć że wczoraj użyłam jedwabiu z waxa polskiego i wloski sa takie blyszczace ladne gladkie no ach ![]() czesiej bede go uzywac ![]() moze pozniej sie odezwe ![]()
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
zajmij sie tym moja droga bo ja nie mam czasu lece do pracy jak cos to bede wieczorem :P mam nadziej ze uda nam sie zebrac, jutro pracuje do 14 wiec po 14 mozemy sie umowic np nie wiem do galaksy? ok jak cos tobęde ok 22 i wtedy dogadamy szczegóły
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Miałam sprzatac i co gram na kurniku...
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
okej to napisze zaraz do dziwczyn wiadomosci ze jutro ok 14 pod galaxy dogadamy sie wiczorkiem jeszcze dokladnie, trzymaj sie i nie smutaj |
|
|
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
moge linka? bo cudna jest i ja mam ostatnio faze na taki kolor... a wlasnie jak on sie "fachowo" nazywa ? ja tez mialam sprzatac a tu sie okazuje ze jednak musze jechac na uczelnie po jakis glupi wpis do indeksu jejjj no a juz myslalam ze sobie poleniuchuje caly dzien |
|
|
|
#1363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item545593239_..._kobaltow.html prosze |
|
|
|
|
#1364 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sweterek cudowniasty. I te spodenki mi się potwornie podobają http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1233870112 Cytat:
i niestety mam zawsze skórki albo taką złażącą skórę pod podkładem Ostatnio piję hektolitry wody mineralnej i zielonej herbaty a susz mam na twarzy nadal.Cytat:
Mój ex miał coś takiego w sposobie poruszania się, że jak go pierwszy raz zobaczyłam to wiedziałam, że będę się z nim spotykać On mnie znał wcześniej, a ja go na oczy ani razu nie widziałam. Ale studiowaliśmy na jednej uczelni(ja na 1 roku, on na 5), i jakoś tak wyszło, że poprosił mnie mailowo o pomoc w jakiś badaniach i musiałam się z nim zobaczyć. Jak mi się wyłonił na korytarzu to od razu zrobiło mi się gorąco, wszystko przez te ruchy![]() Cytat:
![]() Jak zamachnę się moim szerokim biodrem to bansuje na lewo i prawo ![]() Klatko, jeśli tylko znajdziesz taką torbunie jak ta satynowa z kokardą to ja poproszę Chyba że majątek będzie kosztować![]() ![]() A wracając do Twojego złego nastroju, to każdy ma czasami taki gorszy dzień, że czuje się nic niewart, ale tak jak pisała Vadi, należy się kochac, rozpieszczać, robić sobie dobrze. I jak tylko nabierzemy sił, możemy od siebie zacząć więcej wymagać. Każdy z nas jest inny, co innego poprawia mu nastrój, co innego motywuje. Ja żle się czuję jak jestem zaniedbana, żeby nie popadać w błędne koło nie użalam się nad sobą, nie biadolę jaka jestem brzydka i zaniedbana, tylko zaczynam to zmieniać: włączam głośno ulubioną muzykę (mnie w euforię wprowadza You are mighty), biorę kąpiel, depilacja, ubieram seksowną bieliznę, patrzę w lustro, śpiewam you are mighty, i mam taki uśmiech na buzi i jestem taka szczęśliwa bez powodu ![]() Może i na Ciebie zadziała? Jeśli chcesz mogę przesłać Ci ten kawałek. Wg większości znanym mi osób to zupełnie zwykły, nawet beznadziejny utwór, ale we mnie wyzwala takie pokłady zmysłowości i seksu, że muszę się pilnować na ulicy żeby nie robić jakiś głupot ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczęściara ![]() Ja byłam dziś sama, ale też zjadłam w łóżku:P
|
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, ja też grywam na kurniku, ja ciupie w 1000 przeważnie, ale nie pogardze literakami i remikiem gin
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Też się na taką spódniczkę czaiłam. To nie jest czasem Vila z allegro bo podobnie wygląda?
|
#1367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja czaiłam się też na inna ale mi ja gwizdneli sprzed nosa
Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-06 o 13:14 |
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miałam kiedys takiego chlopa który tak nieziemsnko chodził poruszał przy tym mesko ramionami i slicznie sie usmiechał ![]() Cytat:
tysiac jest dla mnie czarna magia.Wiec zostaja literaki chnczyk domino i kalambury za to moja mama namietnie od kilku dni gra w warcaby |
||
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
ja się czaję na nią dawno ale nie mam siana;-)
patrzcie to http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=14056
|
#1370 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do siana, to miałam trochę zaskórników uzbieranych i pomyślałam że to będzie dobrze wydany pieniądz
Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-06 o 13:22 |
|
|
|
|
#1371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale gdyby miała naturalne to byloby cos a tak pff takie tam cyce krzywde sobie zrobila a mogła by byc taka piekna bez tych cyców... |
|
|
|
|
#1372 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzikeuje Ci milusiu a sukieneczka cudnaaa wiec jak pasuja Ci wymiarki to bierz bedziesz w niej slicznie wygladala ![]() chyba wydrukuje foto i zapytam krawcowej ile by wynioslo uszycie bo ja bym chciala taka dopasowana u gory a w kupnych zawsze mi cos odstaje albo sie brzydko uklada i i tak trzeba przerabiac ... |
|
|
|
|
#1374 |
|
Raczkowanie
|
ciuszki fajne
Edytowane przez .eva. Czas edycji: 2009-02-06 o 13:42 |
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w dodatku śnił mi się dziś całą noc dosłownie, i teraz nie mogę przestać myśleć o nim. No uczepił się moich myśli i nie chce się wynieść z mojej głowy!Głupia ja!
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-02-06 o 13:47 |
|
|
|
|
#1376 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurde ahaha sie usmiałam
![]() Jako ze jestem uzalezniona od internetu czytam sobie jak wybawic plame z łozka od pomadki...i szukam pomysłu.I znalazłam taki temat na jednym z forum "Jak szybko popsrzatac pokoj " a pozniej odpowiedz... Wepchnij wszystko do tapczanu ja tak zawsze robie przed impreza albo do szafy jesli masz w swoim pokoju.bo nie mozesz latac po całej chałupie i nosic swoich gratów bo starzy sie połapia ![]() hahah człowiek uczy sie przez cale zycie ![]() Maju a ja myslalam ze cos ze mna nie tak jak inny były ostatnio zagadał do mnie na nk ...ach...nie mogłam caly dzien przestac o nim myslec...mimo tego ze kocham mojego tż i dobrze mi z nim. Najgorsze jest jak nam sie sni ex albo jeszcze gorzej jak spotkamy go gdzies na ulicy... Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-06 o 13:47 |
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Ha jestemm ;D wiotam witam
Taakk spotykamy sie jutro na kawe koniecznie moje Szczecinianki )Jestem wlsansie po spotkaniu z B i S ..hnmnn
|
#1378 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na co mi to, a na co tamto. a przecież nie chodzę w tym, a to nie potrzebne, a co znowu zamówiłam. I też przecież wydaję swoją kasę! ale to się nie liczyCytat:
To ja też pochwalę się moją nową sukieneczką. Mam taką tylko fioletową
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
hmm wlasciwie to sama neiwiem....S doszla troche pozniej wiec maialm chwile ,zeby z nim pogadac itd..i rzeczywiscie nadal ejst ciachem i nadl mnie do niego ciagnie i na dodatek oboje potwierdzili ,ze nie sa juz ze soba...ale kurde mamm jakies przeczucie ,e cos jest nie tak...wiecie jak to zcasm jets ;/ pochodziolam z nim pogadalam i stweirdzilam ze musze wszytsko sobie w glowce przemyslec ;'D ha! musze sie zastanowic czy to tylko moja paranoja czy B naprawde cos kreci;D
btw S mnie przeprosila za wszytsko ahahahah to bylo najdziowniejsze;D
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Boję się, że mi zrobią jakieś chamskie grube jasne pasma, chociaż już raz mnie nie zawiedli 

nie mam pojęcia 

?

Jak zawsze afera o to samo, że za dużo kasy na kosmetyki i ciuchy wydaje. Ze kupuja kolejną odżywkę jak jescze nie skończyłam jednej, że po co mi kolejny krem skoro juz 2 stoją na półce, że do fryzjera za często chodze, że po co mi kolejna torebka albo spodnie, że przeginam i w ogóle. Mam już tego dość, nie biore od niej pieniędzy a ciągle pretensje ma o to