|
|
#1381 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
Tak w ogole witam wszystkie piekne panie.Klatka te slowa rowniez do ciebie Kazdy czasami ma taki dzien jak ty wczoraj,mam nadzieje ze dzisiaj juz wiesz ze jestes piekna,mloda i madra i ogolilas te nogi bo nie ma to jak sobie ogolic nogi zalozyc piekna bielizne,napic sie kawy i miec w dupie to ze nikt tego nie zobaczy,wazne ze ty sie lepiej czujesz!
|
|
|
|
|
#1382 |
|
Rozeznanie
|
Unrepeatable hmm aż się dziwię, że się zgodzili na wspólne spotkanie, tzn. on to jeszcze tak, ale że ona to cud jakiś..
no jeśli nie są razem i Cię przeprosiła to ok, ale czy nie poszło wszystko zbyt łatwo? poza tym masz przeczucia, może warto im zaufać? kobieca intuicja jest silna, więc zastanów się i rób wszystko bardzo roztropnie..
|
|
|
|
#1383 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
), zrób coś co lubisz, jak ja mam taki dzień wycofania się/załamania to zawsze zaszywam sie z ksiażka w ręce i następnego dnia jest już ok No, a nogi goli sie dla siebie , miło jest poczuc się taką zadbaną kobietką i warto poswiecić na to chocby pół godzinki dzienie A kebap wcale nie ma dużo kcalorii No i moze rozruszaj te zamulone współlokatorki, spij je![]() I najważniejsze - akceptuj siebie!!!!!!!!!! Ja w porónaniu do Ciebie wyglądam pewnie jak wieloryb, ale to nie znaczy, ze nie jestem atrakcyjna. Atakcyjnosć to bardziej kwestia psychiki, niż ciała. Wiec nie wkręcaj sobie głupot ![]() Cytat:
![]() Cytat:
? Mi nawet rozmaiwac by sie nie chciało na ten tematCytat:
Cytat:
heheps. A ile jesteś juz z obecnym TŻ ?Na zakupach kupiłam sobie w koncu elegancką, czarną koszulę z kokardą pod szyją ( w stradivariusie przecenili dziś wszystkei koszule i bluzki na 14,90Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-06 o 14:41 |
|||||
|
|
|
#1384 | ||||||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chii - przepiękne sukienki! ![]() Cytat:
ale nie ma ich w sprzedaży ![]() Cytat:
ja ostatnio się nawilżam, nawilżam, nawilżam, a i tak mam taką 'zmiętą', zmęczoną cerę ![]() Cytat:
jak ktoś chce, chętnie wyślę mp3 ![]() Tż nadrabia [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10850995] ![]() wiecie, że zagłuszacie moje poczucie przyzwoitości dot. wydawania? ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się spotykamy, to niestety nie kończy się tylko na myśleniu On zawsze mnie całuje, ja mu się nie opieram...Zresztą my jesteśmy w tak pogmatwanych relacjach, że szok. Tyle raz rozstawałam się przez to z obecnym TŻ, tyle kłótni to między nami stworzyło. Przez dłuuugi czas był spokój, i teraz o nim śniłam i nie mogę znów go wyrzucić z myśli. W dodatku włącza mi się dziś muzyka, która mi się jednoznacznie kojarzy z okresem, kiedy byłam z nim
|
|
#1387 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hm... a Twój obecny tak Ci to wybacza? Mój chyba by mnie zabił, a na pewno zabiłby exa. Szzczere mówiąc cieszę sie, ze nie miałam żadnego exa na poważnie, wiec nie mam za czym tęsknić czy o czym myśleć. Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-06 o 14:48 |
|
|
|
|
#1388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie w Tally nie było nic fajnego z przeceny. Była taki nawet fajny pasek z gumy na talię, ale ja wszystkie paski gumowe jakie mam musiałam skracać, a tamtego by się nie dało ładnie zwęzić. A w niektorych sklepach zbierali już rzeczy z wyprzedaży. Zamiast opuścić jeszcze, to wypchną je na kolejny sezon
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dlaczego rozstałaś się z ex, skoro taki macie sentyment do siebie
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ten ex...no tu właśnie chyba chodzi o to, że ja go poznałam jak się rozstałam z moim obecnym. Ex był fantastyczny: męski, mądry, wyglądał jak Juda Law, był taki niezależny, rozumiał mnie tak fantastycznie (jest seksuologiem i psychologiem), pozwalał płakać jeśli miałam ochotę. I pewnego razu doszłam do wniosku, że jednak boję się związać z kimś innym i chcę wrócić do obecnego TŻ. I jednocześnie stwierdziliśmy z ex, że potrzebna nam poważna rozmowa: on zadeklarował się z uczuciem, tym, że miał się przenosić do innego miasta bo miał tam pracę, ale zostanie, bo ja się nie przeniosę do innego miasta. A ja w tym samym czasie powiedziałam mu, że jednak nie. Ex stwierdził, że to z obaw, że może za wcześnie, że niedawno rozstałam się z obecnym TŻ... I za jakiś czas spróbowaliśmy znów. Było bosko. I znów spanikowałam. Wróciłam do obecnego TŻ. Pewnego razu się znów pokłóciliśmy o exa. Ja wyjechałam na staż, odwiedził mnie ex, bo był przejazdem..nie musze pisać jak to się skończyło. Ale...definitywnie stwierdziłam, że to juz koniec, że jest mi z nim dobrze jak jest przy mnie, ale nie tęsknię za nim, nie widzę go obok siebie za 10 lat... No i wróciłam do obecnego TŻ. Jest teraz cudnie, w końcu nie ma między nami zgrzytów, nie pamiętam kiedy coś było nie tak. Wiem, że chcę z nim być na pewno dłużej, mam plany, własnie z nim związane. Tylko to dzisiejsze jakieś zawirowanie umysłowe. Koszmar jakiś!!
|
|
#1393 |
|
*sportaddict*
|
Zgodnie z obietnicą wrzucam na 5 min do galerii zdjęcie po kolejnym rozjaśnianiu, chociaż wyszło trochę ciemne, ale zaraz lecę do pracy, więc nie mam kiedy robić następnych
na żywo są ton-dwa jaśniejsze ![]() więc jak ktoś chce mnie zobaczyć, to jedyna szansa
|
|
|
|
#1394 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Maja - masz baaaaaaardzo wyrozumiałego TŻ, chyba nawet za bardzo |
|
|
|
|
#1395 |
|
BAN stały
|
hello
![]() miska wlasne efekt eks leci na mtv ![]() maja tez mam takie jazdy na sposob poruszania, koles musi byc pewny siebie, troche bezczelny w sposobie bycia.. ale najbardziej topia mnie oczy, wystarczy ze TZ spojrzy na mnie jakos tak ja sie wpatrze w te lekko rozmyte bursztynowe oczy i juz jestem gotowa na wszystko tak samo w seksie, ma takie swoje spojrzenia ktore mnie powalaja totalnie!! zawsze mnie oczy podniecaly.. spojrzenie i w ogole, widac w nich wszystko.dzisiaj mi sie moj look udal, ladnie mi TZ wloski ulozyl, wczoraj 2 maseczki zrobilam dzisiaj samoopalacz i ludzie sie na mnie gapili na ulicy ah i w sukience wyszlam, KOCHAM SUKIENKI!!
|
|
|
|
#1396 |
|
Zadomowienie
|
Maju jak to tak, jestes z tz a calujesz sie z eks.. ale historia dziwna, sorry nie ogarniam.
Chyba w ogole jakas staroswiecka baba ze mnie..
|
#1397 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mamy sentyment. Nawet jak juz się rozstaliśmy, byliśmy w takich fajnych przyjacielskich relacjach, to było to coś więcej, sposób w jaki głaskał mnie po ręce jak się źle czułam, no...to było takie nieprzyjacielskie. Mamy taki swój sygnał nawet umowny, bo w pewnym czasie zaczęliśmy śmiać się z tego, że schodzimy się już tyle razy, średnio co 2 miesiące. Naszym afrodyzjakiem jest cytryna i czekolada, i kiedyś w żartach wymyśliliśmy, że jeśli będę chciała znów spróbować to wystarczy sms o treści "cytryna i czekolada". A nie jesteśmy ze sobą z tego względu, że ja go nie kocham. Pociąga mnie, jest fajnie, bo zwykle byliśmy ze sobą max 3 miesiące, a to mało żeby się kimś znudzić. Więc dlatego pewnie jest dla mnie taki pociągający. Cytat:
Masz takie ogromne oczy![]() Włosy mają bardzo naturalny kolor (ja nie lubię takich nienaturalnych odcieni), jeśli są troszeczkę jaśniejsze w rzeczywistości to jeszcze lepiej. Już prawie jak Giselle ![]() Cytat:
On wcale mi nie wybacza, nienawidzi tamtego mężczyzny. Mają tak samo na imię, z tym, że do exa zawsze zwracałam się w pełnej "dorosłej" formie, i nigdy nie zdrobniłam jego imienia. Z kolei do mojego TŻ zawsze zwracam się zdrobniale i nigdy nie używam pełnej formy. Ale jak mi się zdarzy powiedzieć to jest wtedy ogromna wojna....
|
|
#1398 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a chce fioletowy i ile dałas? Cytat:
![]() ooo bardzo fajnie.drug raz miałąs rozjasniane włosy czy ktory ? bo jaos mi to ucieklo ![]() MAJU teo sie nie spodziewałam.ale powiem ci tak sama wczesniej mowilas ze nie warto wracac do ex...takze pomysl jutro minie cała pamiec o byłym tz a twoj obecny tz zostanie...bedzie przynosił ci oliwke J&J i kubełek lodów I mowil ci ze cie kocha a ty tez jestes z nim szczsliwa...takze czarny mry zapominamy o byłych... |
|||
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() A jaką miałaś sukienkę? Cytat:
Ale i tak to zagmatwane.
|
|
#1400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
Czekolada ty to masz dobrze
facet wlosy ci uklada ![]() Unrepeatable chyba szybko piszesz na klawiaturze, bo czasami mam problem z odczytem tzn ze czesto zdarzaja ci sie literowkiMaju aha teraz juz rozumiem, rzeczywiscie historia zamieszana, tak jak napisala domininia latwo o nim nie zapomnisz.
by perfekcję osiągnąć kiedykolwiek Edytowane przez cytrynowa88 Czas edycji: 2009-02-06 o 15:24 |
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja myślałam że mam blokadę na nk ale mam słaby internet i dlatego czasem mi chodzi czasem nie, na szczęście z wizażem nie ma problemu ![]() aah te sytuacje z Tżetami ... wole sie nie zwierzać na wizażu zbytnio bo miedzy innymi TŻ zna mój nick, kiedys sie rozpisalam na jakims wątku o eks (nie pomogło nawet to że źle o nim pisalam ) była taaaka afera i wyrzuty że szok....
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi ale jesteś śliczna....jakie masz cudne oczy
już Cię widzę w tym białym sweterku.... ![]() Maja..wyglądasz jak aniołek a widzę,że w relacjach z facetami to niezły diabełek z ciebie;-) powiem Ci,że trochę Cie rozumiem tzn w tym sensie,że czasami z kimś jesteś a w głowie masz jeszcze eks. Ja zaczełam się spotykać z obecnym Tżtem w ramach lekarstwa żeby zapomnieć o tamtym..dlatego pewnie byłam taka "szalona"-seks na pierwszej randce i to w ciemno itp. wprawdzie tamto było definitywnie skończone i gdyby eks mnie błagał to nie wróciłabym ...ale fakt faktem rany były świeże i bolało np. gdy widziałam go z inną. Z perspektywy czasu wiem,że go nie kochałam,że to nawet nie był poważny związek- tylko taki szczeniacki. Ale nauczyłam się na tym związku wiele...i teraz jestem bardziej odpowiedzialna i bardziej siebie szanuję. mój Tż też zna wizaż i mój nick,czasami mu nawet pokazuję co piszę... ale wszystko co tu pisze to prawda i go nie urazi, nawet jak piszę,że czasami mam wątpliwości i boję się,że jesteśmy razem tylko z przyzwyczajenia... a potem uświadamiam sobie,że to coś wiecej. Tż mnie zna wiec raczej jakby to przeczytał to by nie było szoku;-) poza tym jego nie interesuje co ja tu piszę..kiedyś prosiłam żeby przeczytał jeden wątek to on stwierdził,że jest za długi bo mu się nie chce 3 stron czytać ;-)
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-06 o 15:38 |
|
|
|
#1405 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. Viii
jezuuu, ile wy piszecie
witam w nowej części.wróciłam ze szkoły, ten tydzień to był jeden wielki koszmar, dostałam jedynkę z polskiego (o co w sumie wcale nie trudno...) i spytała mnie dzisiaj z biologii, nic nie umiałam, dostałam trzy dzięki pomocy klasy... a teraz wcinam Kinder Bueno (od jutra dieta, obiecuję ![]() )
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pala z polaka no wiesz..jedna w ta jedna w tamta co za roznica;D ;D
|
|
#1407 |
|
Rozeznanie
|
Vadi masz śliczne oczy i usta
Maja uważaj żeby nie stracić Tża, którego kochasz i to z wzajemnością, dla kogoś ze wspomnień, do kogo masz sentyment.. Czekoladka super, że masz taki urodowy i olśniewający dzień, ja mój planuję na poniedziałek, wrócę po feriach do szkoły i wszystkim szczęki opadną(przynajmniej takie jest założenie) ehh..ciekawe czy jakby mi się coś stało to czy R robiłby mi maseczki itp..pfff..już to widzę, pewnie ograniczał by się do zamawiania pizzy..ahh musisz mieć kochanego Tżta![]() mój Tż też zna mój nick, ale by mu się nie chciało czytać tego wszystkiego.. Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2009-02-06 o 15:42 |
|
|
|
#1408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Vadi ma sliczne brwi i oczyska
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziewczyny rozwaliłam słupek na posesji gościa od którego wynajmujemy pomieszczenia w firmie, niby świadków nie ma, ale już włąsciciele oglądali i chyba wyjdzie najaw, że to ja, ale narazie się ukrywam
|
|
|
|
#1410 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
uhuhuh widzisz moze tez sie zaprzyjaznice buhahahaah |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Kazdy czasami ma taki dzien jak ty wczoraj,mam nadzieje ze dzisiaj juz wiesz ze jestes piekna,mloda i madra i ogolilas te nogi bo nie ma to jak sobie ogolic nogi zalozyc piekna bielizne,napic sie kawy i miec w dupie to ze nikt tego nie zobaczy,wazne ze ty sie lepiej czujesz!

No i te swpóllokatorki które dobijaja mnie , jak patrze na nie to wpadam w panike ,ze stane sie taka jak one wkońcu
, miło jest poczuc się taką zadbaną kobietką i warto poswiecić na to chocby pół godzinki dzienie
No i moze rozruszaj te zamulone współlokatorki, spij je
Jak zawsze afera o to samo, że za dużo kasy na kosmetyki i ciuchy wydaje. Ze kupuja kolejną odżywkę jak jescze nie skończyłam jednej, że po co mi kolejny krem skoro juz 2 stoją na półce, że do fryzjera za często chodze, że po co mi kolejna torebka albo spodnie, że przeginam i w ogóle. Mam już tego dość, nie biore od niej pieniędzy a ciągle pretensje ma o to
? Mi nawet rozmaiwac by sie nie chciało na ten temat