American girls cz. VIII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-07, 11:57   #1651
milusiaam
Wtajemniczenie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Kulkaaga... chętnie baseballa przyjmę;-)

ja powiem tak- zostawiam wszystko w rękach Tżta z tymi walentynkami...jak nic fajnego nie zorganizuje to dam mu "delikatnie" do zrozumienia,że nie tego oczekiwałam...zresztą on wie,że mi na tym zależy i wie co go czeka jak wieczór nie bedzie udany;-)

ja mu tyle razy mówiłam: nie masz porównania bo nigdy przede mną nie miałeś na poważnie dziewczyny ale mógłbyś się lekko zdziwić bo ja mam na serio małe wymagania...jakbyś na jeden dzień trafił na inną dziewczynę to nie byłoby w sklepie "pożyczysz mi na tą sukienkę,oddam ci w środę tylko: skarbie, kup mi tą sukienkę" albo " kupisz na wieczór chipsy tylko byłoby: skarbie, gdzie mnie zabierasz wieczorem, mam nadzieję,że do jakiejś dobrej restauracji"...

może jakby Tż miał na jeden dzień taką panią wymagającą to by przejrzał na oczy;-)
Bardzo madre słowa...te swojego tż rozpiesciłam a nigdy tego nie chciałam bo on coraz wieej wymaga bola go plecy robie mu masaż mimo ze mnie boli nadgarstek,boli go gardło lece do apteki po lekki chocby w srodku nocy albo robie mu cherbatke co 5 minut .gotuje mu pieniedzmi zazwyczaj dzielimy sie na pol mimo ze on pracuje dobrze zarabia a ja nie.O tym zeby kupil mi cos bez okazji moge pomarzyc raz kupil mi zel do mycia buzi za 8 zł....nie chce mowic jakiew mi wyrzuty robil bo az wstyd.Czasem mam cohote rzucic to wszystkow piz du a pozniej mysle jak bardzo go kocham mimo tego jaki czasem dla mnie jest.
A własnie 5 min temu sie z nim poklociłam...

[quote=Chii1986;10864566
do teatru mogę iść sama, nie zamierzam go zmuszać.

A jeśli chodzi o walentynki to po prostu chciałam raz poczuć się wyjątkowo...zazwyczaj nie przeszkadza mi brak romantyzmu u Tżta- nie chciałabym,żeby był taki przesłodzony i ciągle mi prawił komplementy...ale wiadomo,że od czasu do czasu jak jest okazja to się tego potrzebuje;-)[/quote]
jakbys była blizej chetnie była bym twoja towarzyszka.Kiedys nienawidziłam chodzic do tetru ale od czzasu keidy poszlam na szztuke dla dorosłych (miałam jakies 16 lat ) "CHOROBA MŁODOSCI" to sie w teatrze zakochałam.I gdyby nei własnie ceny to chodzilabym znacznie czesciej.Miałam ten plus ze chodziłam do szkoly aktorskiej do liceum i mialam bilety do teatru po np 5 zł czasem 10.wiec chodziłam czesto.
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 12:02   #1652
milusiaam
Wtajemniczenie

A i kupilam sobie dzisiaj w szale zakupow torebke kolczki takie tam *******ki spinki opaski.chyba z 8 par majtek..chociaz podobno powinno sie miiec nie wiecej niz 10 sztuk bielizny ale ja zawsze w czasie @ nosze taka mmm jakby to powiedziec gorsza bielizne bo mi szkoda
rajstopki sobie kupilam i upatrzylam buciki fajne bo strasznie wygdone na platformie.
Dobra dziewczynki a teraz ide sie wykapac ogarnac pomalowac pazokcie bo na 18 ide do tescia na imnieniny.
Stary 2009-02-07, 12:03   #1653
tasiaaa
Rozeznanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b2a3060235.jpg (97,4 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cfa805effe.jpg (18,9 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 68d0f1830d.jpg (99,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47d2b66316.jpg (29,7 KB, 77 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f6da6fb850.jpg (16,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 61e5fe9abc.jpg (12,9 KB, 15 załadowań)

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 12:10   #1654
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
melduję się, że jestem .
wrzuciłam
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 12:10   #1655
tasiaaa
Rozeznanie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0058346e50.jpg (53,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9527a15636.jpg (42,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 908f7cee64.jpg (32,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b3ae727e77.jpg (14,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0e45970274.jpg (19,8 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 78ba0e9cc7.jpg (49,9 KB, 20 załadowań)

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 12:30   #1656
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
jakbym o sobie i moim Tżcie czytała
ja czytam książkę, on gra w football managera..
ja chcę do teatru, on się wykręca..chociaż to nie jest to co on myśli, teatr dla dorosłych jest wspaniały i jakby nie ceny biletów to bym codziennie mogła chodzić..
co do innych dziewczyn to też czasami chciałabym żeby trafił na jakąś inną co mu nie ugotuje, nie porozmawia, nie będzie milutka i której będzie musiał wszystko kupować..
uciekłby chyba..
aaa..i też lubię Czarodziejki z Księżyca
to jesteśmy podobne;-) czarodziejki górą

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
a to nie ona była ostatnio na pudelku? Taka gruba się zrobiła, ręce ma jak moich 5 lub więcej :/
tak..strasznie przytyła... podobno od hormonów, ona strasznie źle się czuje, płacze podczas koncertu, wspomina o swoim facecie itp,. ma jakieś załamanie...tak na pudelku wyczytałam...pewnie jej to nie pomaga,że w mediach wszyscy ją teraz grubasem nazywają:/

nie lubię jej ale mi jej szkoda.

milusiaam.... tak to jest z tymi facetami:/ trzeba się trzymać

ja byłam na zakupach i to co się dzieje w mieście u mnie to masakra...
ludzie chyba podostawali wypłaty bo w sklepach z ciuchami i w rossmannie nie idzie się przecisnąć, nic obejrzeć... ludzie czekają w kolejkach do przymierzalni...czekają na zewnątrz...

a to małe miasteczko i nigdy nie było tutaj takiego szału..chyba ludzie coraz bogatsi są bo kiedyś tak nie szaleli;-)

ja kupiłam sobie ekoskórkę czarną... w końcu się w sklepach pojawiły, wiosna idzie
blyszczyk, rajstopki, bokserki i walentynkę dla Tżta, sobie dwa staniki.... i swój limit na zakupy wyczerpałam:/ ;-)
Stary 2009-02-07, 12:37   #1657
vadi
*sportaddict*

Chii, pokaż skórę
mi też się marzy na wiosnę jakas krótka kurtka tego typu
Stary 2009-02-07, 12:42   #1658
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
ogólnie wczoraj sobie zapisałam linki z youtube to wszystkich transformacji Czarodziejek (tych z Czarodziejki z Księżyca) uwielbiam to od dziecka do dziś zaraz bede oglądać
ja w wakacje obejrzałam wszystkie odcinki i podłapałam kilka japońskich słówek

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
zamówiłam ze strony jaka ostatnio podała Miska ''pierwszy dobrze dorany biustonosz''
rozm. 60 d, nosik ktos tak, ma moze jakies foto??
Ja raz zamówiłam 3, ale każdy źle na mnie leżał, więc sprzedałam i nie ryzykuje na razie dalej

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
A i kupilam sobie dzisiaj w szale zakupow torebke kolczki takie tam *******ki spinki opaski.chyba z 8 par majtek..chociaz podobno powinno sie miiec nie wiecej niz 10 sztuk bielizny ale ja zawsze w czasie @ nosze taka mmm jakby to powiedziec gorsza bielizne bo mi szkoda
o to nie słyszałam o tym. ja chyba mam ze 30 par przeważnie koronkowe i satynowe szorty i stringi, ale też mam kilka bawełnianych na @ właśnie.

Kupiłam sobie płaszczyk na wiosnę za 35zł i sukienkę satynową za 5 uwielbiam wyprzedaże
Stary 2009-02-07, 12:47   #1659
SaMa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
wrzuciłam
widziałam
jakie ty masz piękne oczyska! cudowny kolor i wielkie jak moje . to po rozjaśnianiu? z czarnych ciężko ci będzie się schodzić, ale powiem ci, że na święta miałam takie jak ty teraz no a w chwili obecnej jestem już blondynką (w środę chyba wizyta u fryzjera, to je sobie rozjaśnię bardziej i może nadam im ładny kolor w końcu ).
SaMa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 12:51   #1660
Chii1986
Zakorzenienie

Tesiaczek ale tanio kupiłaś te ciuszki...zazdroszczę.

Vadi, aparat oddałam Tżtowi... kurteczka jest dopasowana, ze ściągaczami i stójką, podobna do tych z allegro ale moim zdaniem ładniejsza;-)

musiałam wziąć rozmiar L...chociaż zazwyczaj noszę s/m ale przy moim wzroście mam długie ręce i rękawy byłyby za krótkie.

Kupiłam oliwkę Hipp...zobaczymy czy poprawi stan mojej buzi

chyba kupię tusz Volume Clubbing... myślałam jeszcze nad False Lash Efect i Colume Collagene ale jednak chyba wezme Clubbing...
Colossal jest fajny ale potrzebuję czegoś nowego... ostatnio koleżanka mi się pytała czy mam swoje rzęsy czy pzedłużane (a one były tylko Colossalem wymalowane)...

ale im Colossal starszy tym gorzej maluje a mam go niecałe 2 miesiące:/ Max Factory potrafiły nawet rok malować bez zarzutu.

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-07 o 12:53
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:06   #1661
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
wrzuciłam

i ja jak zwykle nie zdazylam....
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:09   #1662
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Vadi, aparat oddałam Tżtowi... kurteczka jest dopasowana, ze ściągaczami i stójką, podobna do tych z allegro ale moim zdaniem ładniejsza;-)

Cytat:
chyba kupię tusz Volume Clubbing... myślałam jeszcze nad False Lash Efect i Colume Collagene ale jednak chyba wezme Clubbing...
Colossal jest fajny ale potrzebuję czegoś nowego... ostatnio koleżanka mi się pytała czy mam swoje rzęsy czy pzedłużane (a one były tylko Colossalem wymalowane)...
ja kocham 2000kcal i ostatnio (min na zdjęciu, które widziałyście) mam masterpiece max, który sobie chwalę - w załączniku
a colossal jakiej firmy jest?

Cytat:
Napisane przez SaMa Pokaż wiadomość
widziałam
jakie ty masz piękne oczyska! cudowny kolor i wielkie jak moje . to po rozjaśnianiu? z czarnych ciężko ci będzie się schodzić, ale powiem ci, że na święta miałam takie jak ty teraz no a w chwili obecnej jestem już blondynką (w środę chyba wizyta u fryzjera, to je sobie rozjaśnię bardziej i może nadam im ładny kolor w końcu ).
po 1. :dziękuję:
po 2. pokaż się koniecznie
po 3. mówisz o świętach BN, a nie Wielkanocy, prawda? mam nadzieję, że w urodziny (6.04 ) nie będę się już wstydziła tęczy na głowie

ps: właśnie się dowiedziałam, że ta babka, od manekina-lachona będzie miała w marcu napływ nowych ciuchów - cos mi się wydaje, ze będzie to ubogi miesiąc

Cytat:
i ja jak zwykle nie zdazylam....
wrzucam ostatni raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg oczy.jpg (43,1 KB, 135 załadowań)
Stary 2009-02-07, 13:11   #1663
201704051255
Konto usunięte

dzien dobry, a ja nie mam czasu nawte przejrzec co naprodukoałyście
ide pracować, może wieczorkiem zajrze na dłużej
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:18   #1664
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:

wrzucam ostatni raz

no no ale oczyyyy

ja te zchodzilam z czarnych do blond..ale zrobiłam to sama
Stary 2009-02-07, 13:19   #1665
verzara
Wtajemniczenie

Hej Ale dzis pogoda pieeeeeekna !!

Baby ale narzekacie na Tztow hehe . Ja w walentynki z moim sie nie widzę więc nie mamy problemu gdzie isc . Postanowilismy tez nie kupowac sobi prezentow tylko kase zostawic na wyjazd na narty jesli wogole wypali .
Moj Tz tez zawsze mowil ze sie nie zmieni itd . Mnie to wkurzalo bo probowalam go zmienic . Ale teraz z biegiem czasu widze ze moja praca sie oplaciła bo choc moze niewiele ale sie zmienił Co do prezentow to moj jest sknera ;p sam to przyznał ostatnio . Ja mu czasem robie prezenty a on nie :/ Na swieta nic nie dostałam . A on ode mnie tak ... Mi by było głupio . Nie moiac o tym ze zapomniał o moich urodzinach w tamtym roku .. I prezentu nawet spoznionego tez nie dostałam . Ale ostatnio tak po wakacjach to raz na jakis czas siie jakas rozyczka zdarzy . Chciałabym dostac od Tzta cos co bym miala przy sobie zawsze . Np cos z bizuterii
Ach te chłopy ciekawe czy oni tez tak narzekaja na nas
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:23   #1666
vadi
*sportaddict*

Cytat:
no no ale oczyyyy
dzięki, ale mi poprawiacie samoocenę

Cytat:
ja te zchodzilam z czarnych do blond..ale zrobiłam to sama
dekoloryzatorem?
mi też się kiedyś udało, farbowałam się samym zmywalnym castingiem, aż się wypłukał, ale to trwa strasznie długo :/

Verzara - ale on Ci nic nie daje ze skąpstwa??? Nawet w urodziny/święta??

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-07 o 13:24
Stary 2009-02-07, 13:24   #1667
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

znalazłam moją sukienkę na allegro i teraz żałuję, że wszystkich nie kupilam jakie były. Miałabym ładny zysk http://www.allegro.pl/item546284218_...na_r_s_36.html
ja mam złoto-czarną

A przypomnialo mi się, ze miałam wam napisać mój sen więc śniło mi się, że ...czytam wizaż i czekolada pisała, że jej tż gdzieś wybył, a ona szykuje przyjęcie i nie może odkęcić słoików jedną ręką. A reszty nie pamietam, bo miałam prótalną pobudkę przez mojego kota
Stary 2009-02-07, 13:25   #1668
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Hej Ale dzis pogoda pieeeeeekna !!

Baby ale narzekacie na Tztow hehe . Ja w walentynki z moim sie nie widzę więc nie mamy problemu gdzie isc . Postanowilismy tez nie kupowac sobi prezentow tylko kase zostawic na wyjazd na narty jesli wogole wypali .
Moj Tz tez zawsze mowil ze sie nie zmieni itd . Mnie to wkurzalo bo probowalam go zmienic . Ale teraz z biegiem czasu widze ze moja praca sie oplaciła bo choc moze niewiele ale sie zmienił Co do prezentow to moj jest sknera ;p sam to przyznał ostatnio . Ja mu czasem robie prezenty a on nie :/ Na swieta nic nie dostałam . A on ode mnie tak ... Mi by było głupio . Nie moiac o tym ze zapomniał o moich urodzinach w tamtym roku .. I prezentu nawet spoznionego tez nie dostałam . Ale ostatnio tak po wakacjach to raz na jakis czas siie jakas rozyczka zdarzy . Chciałabym dostac od Tzta cos co bym miala przy sobie zawsze . Np cos z bizuterii
Ach te chłopy ciekawe czy oni tez tak narzekaja na nas
Moj mowi ze pieniadze sa po to zeby je wydawac..
jak ja mowie ze nie mam pieniedzy i nie robimy sobie prezentow to i tak cos dostaje, kwiatow nie lubie, jak ma pieniadze to mi jakies ubranko kupuje nawet o nic nie prosze..
sknera nie jest...
ale np. mowie ze bym pochodziła na tance np. towarzyskie bo przydalo by sie umiec tanczyc nie tylko tak jak w klubie to on mowi idz sobie sama.. mowie mu ze nie umie tanczyc...to on mowi ze tanczy tak jak mu w duszy gra
ja chcem isc pobiegac ..to jemu sie nie chce..bo on trenuje pilke nozna...
i tak to jest z tymi facetami..
Stary 2009-02-07, 13:30   #1669
verzara
Wtajemniczenie

Vadi nie on poprostu nie ma zwyczaju takiego zeby mi dawac cos . U niego w rodzinie np nie robia sobie tak prezentow zaaadko . Nie ze mu kasy szkoda tylko jak to facet nie pomysli żeby zrobić dziewczynie prezent
Tylko ostatnio powiedzial jak cos mowilam ze mu kupie że wychodzi na sknere

Za to nieraz za zakupy mi placi np jak jest ze mna w Krk , albo chce mi kase dawać .

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-02-07 o 13:31
Stary 2009-02-07, 13:33   #1670
Chii1986
Zakorzenienie

Colossal z Maybelline.

No nie powiem, mój Tż też się zmienił dzieki mnie ... kiedyś jaranie, koledzy, siedzenie pod blokiem... na początku mi to nie przeszkadzało i siedziałam ja i 10 facetów;-) ale teraz jest inaczej, wyrosłam z tego...
latem też sie szlajamy, posiedzimy z Tżta kolegami ale jest już inaczej

ogólnie Tż teraz a Tż kiedyś to wielka różnica...ale wtedy ja miałam 18 lat on 20 to jeszcze mieliśmy głupoty w głowie...teraz jakoś spokojniejsi jesteśmy;-)

a jego kolegów bardzo lubię chociaż swoje za uszami mają ;-)

no pogoda jest cudna...mogłoby tak być już ciągle...prawie jak wiosna...ale ma przyjść ochłodzienie
Stary 2009-02-07, 13:34   #1671
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki, ale mi poprawiacie samoocenę

dekoloryzatorem?
mi też się kiedyś udało, farbowałam się samym zmywalnym castingiem, aż się wypłukał, ale to trwa strasznie długo :/

hmm...dekoloryzatorem..ro zjasniacze..bolało to moje wlosy.. w miedzy czasie tez robilam raz pasemka u fryzjera..i pozniej hop na jasniutki blond..
a teraz sa dosc zniszczone, ale nie zetne oj nie !!
Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
znalazłam moją sukienkę na allegro i teraz żałuję, że wszystkich nie kupilam jakie były. Miałabym ładny zysk http://www.allegro.pl/item546284218_...na_r_s_36.html
ja mam złoto-czarną

A przypomnialo mi się, ze miałam wam napisać mój sen więc śniło mi się, że ...czytam wizaż i czekolada pisała, że jej tż gdzieś wybył, a ona szykuje przyjęcie i nie może odkęcić słoików jedną ręką. A reszty nie pamietam, bo miałam prótalną pobudkę przez mojego kota
Sliczne sa te skienki, chcial bym taka fuksjowa, tylko gdzie ja bym ja wlozyla..

Ten wizaz to sekta naprawde..mi sie też dziś śnil, ze komuś tlumaczylam jak sie wielocytuje..a kieyds mi się Natural śniła hahaha..
Stary 2009-02-07, 13:35   #1672
vadi
*sportaddict*

A my wczoraj z Tż buszowaliśmy po youtube i puszczaliśmy sobie hity z dzieciństwa/wczesnej nastoletniości czyli coco jambo, macarenę, captain jack'a, mc hummera, vanilla ice itp. itp.... myślałam, że się posikam to były czasy
Stary 2009-02-07, 13:39   #1673
justusia16
Wtajemniczenie

Wy ostnio tak o tym popcornie ze tyle go zjadacie

Ja osobiście nie lubie popcornu ale.. dzisiaj u nas w clubie:

07 - sobota - NAJBARDZIEJ ZJADLIWA IMPREZA NA ŚWIECIE
- POPCORN PARTY -
to zaskakująca zabawa w kaskadzie spadającego z sufitu popcornu, wydmuchiwanego wprost na tańczących (i nie tylko).
Kukurydza jest prażona bez użycia oleju, co nie powoduje plamienia odzieży.
Pokaz wykonany jest z minimum 8 tysięcy litrów gotowego popcornu
- miksuje Dj Al i Dj Tommy,godz.21-06,wstęp 10zł.

Musze namówić tż i lecimy..hahahah
Stary 2009-02-07, 13:43   #1674
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Chii, pokaż skórę
mi też się marzy na wiosnę jakas krótka kurtka tego typu
ja tez marze

Cytat:

musiałam wziąć rozmiar L...chociaż zazwyczaj noszę s/m ale przy moim wzroście mam długie ręce i rękawy byłyby za krótkie.

.
a ile dałas i gdzie kupilas? ide dzisiaj po kurtke ...powiem tz ze albo kumi mi kurtke albo koniec z nami ciekawe jak zareaguje nie moglo by to sie zle skonczyc chociaz druga godzine sie do niego nie odzywam oprocz kilku słów ktore brzmiały nie ide do taty na imnieniny(jego taty) dopuki mnie nie przeprosi nie ustapie koniec z rozpieszczaniem tż bo sobie zaczyna za duzo pozwalac głupol jeden
Stary 2009-02-07, 13:48   #1675
daruniaa01
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
ja mam złoto-czarną

taka kupilas za 5zl?? czy 50?
vadi- fajny lachon z Ciebie
daruniaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:48   #1676
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez daruniaa01 Pokaż wiadomość
vadi- fajny lachon z Ciebie
dzięki

Ja tez chcę Was wszystkie zobaczyć <tupie nogą>
Stary 2009-02-07, 13:52   #1677
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Cześć dziewczyny..co wchodzę rano to wiem,że bede musiała co najmniej 5 stron nadrabiać

niedługo mi stuknie 6 tys. postów i to dzieki wam bo z was takie gaduły;-)

Ja wczoraj spotkałam się z Tżtem ale było średnio... siedzieliśmy w domu, mimo że to piątek...w zeszłym tygodniu też siedzieliśmy.

Oglądaliśmy film... niby komedia ale z serii tych głupawych o jaraniu i pozbawianiu lasek z akademika dziewictwa...Tż takie lubi, ja czasami też... ale wolałabym od czasu do czasu coś bardziej ciekawego a nie tylko lekkiego i głupawego obejrzeć.
a mozesz zdardzic tytul komedii?? mam ochote na coss lekkiego
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:54   #1678
Czekolada83
BAN stały

halo halo)
melduje sie uszczesliwona sloncem czekolada
u mnie 12 stopni!! poszlam w zakieciku dzisiaj na zakupki, tzn grzybku takim z krotkim rekawem (bo nic innego nie wchodzi mi na gips)

polecam pozytywny song na dzisiaj

PETER BJORN and JOHNY YOUNG tytul FOLKS, jest podkladem w reklamie ERY

ogladalam teledysk lil wayna czy jakos tak z samymi czekoladkami, jezus jakie one sliczne! tez bym chciala miec taka sniada apetyczna skorke!!

Edytowane przez Czekolada83
Czas edycji: 2009-02-07 o 13:56
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 13:56   #1679
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Colossal z Maybelline.

No nie powiem, mój Tż też się zmienił dzieki mnie ... kiedyś jaranie, koledzy, siedzenie pod blokiem... na początku mi to nie przeszkadzało i siedziałam ja i 10 facetów;-) ale teraz jest inaczej, wyrosłam z tego...
latem też sie szlajamy, posiedzimy z Tżta kolegami ale jest już inaczej

ogólnie Tż teraz a Tż kiedyś to wielka różnica...ale wtedy ja miałam 18 lat on 20 to jeszcze mieliśmy głupoty w głowie...teraz jakoś spokojniejsi jesteśmy;-)

a jego kolegów bardzo lubię chociaż swoje za uszami mają ;-)

no pogoda jest cudna...mogłoby tak być już ciągle...prawie jak wiosna...ale ma przyjść ochłodzienie

Jakbym czytala o sobie i Tz On tez wczesniej siedzial strasznie duzo z kolegami co mi przeszkadzalo i mnie troche wkurzało . Bo dla mnie czasu nie mal a dla nich zawsze sie znalazł . Ale teraz juz mniej . Tez lubi posiedziec z nimi ale nie wczasie kiedy my mamy sie widziec Tez widze zmiane . MAm nadizeje ze ud mi sie go jeszcze troszke wytresowac Chociaz nie chcialabym zeby był pantoflem i zeby calkiem sie zmenił bo w takim facecie sie zakochalam i te wszystkie wady i zalety mają swoj urok
Stary 2009-02-07, 13:58   #1680
justusia16
Wtajemniczenie

A tu uszczesliwona Czekoladko..cos secjlanie dla Ciebie
http://mlodaaa.wrzuta.pl/audio/zQ8ZT..._-_bombonierka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości