|
|
#1651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
A własnie 5 min temu sie z nim poklociłam... ![]() [quote=Chii1986;10864566 do teatru mogę iść sama, nie zamierzam go zmuszać. A jeśli chodzi o walentynki to po prostu chciałam raz poczuć się wyjątkowo...zazwyczaj nie przeszkadza mi brak romantyzmu u Tżta- nie chciałabym,żeby był taki przesłodzony i ciągle mi prawił komplementy...ale wiadomo,że od czasu do czasu jak jest okazja to się tego potrzebuje;-)[/quote] jakbys była blizej chetnie była bym twoja towarzyszka.Kiedys nienawidziłam chodzic do tetru ale od czzasu keidy poszlam na szztuke dla dorosłych (miałam jakies 16 lat ) "CHOROBA MŁODOSCI" to sie w teatrze zakochałam.I gdyby nei własnie ceny to chodzilabym znacznie czesciej.Miałam ten plus ze chodziłam do szkoly aktorskiej do liceum i mialam bilety do teatru po np 5 zł czasem 10.wiec chodziłam czesto. |
|
|
|
|
#1652 |
|
Wtajemniczenie
|
A i kupilam sobie dzisiaj w szale zakupow torebke kolczki takie tam *******ki spinki opaski.chyba z 8 par majtek
..chociaz podobno powinno sie miiec nie wiecej niz 10 sztuk bielizny ale ja zawsze w czasie @ nosze taka mmm jakby to powiedziec gorsza bielizne bo mi szkoda rajstopki sobie kupilam i upatrzylam buciki fajne bo strasznie wygdone na platformie. Dobra dziewczynki a teraz ide sie wykapac ogarnac pomalowac pazokcie bo na 18 ide do tescia na imnieniny. |
|
|
|
#1653 |
|
Rozeznanie
|
|
#1654 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Rozeznanie
|
|
#1656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie lubię jej ale mi jej szkoda. milusiaam.... tak to jest z tymi facetami:/ trzeba się trzymać ![]() ja byłam na zakupach i to co się dzieje w mieście u mnie to masakra... ludzie chyba podostawali wypłaty bo w sklepach z ciuchami i w rossmannie nie idzie się przecisnąć, nic obejrzeć... ludzie czekają w kolejkach do przymierzalni...czekają na zewnątrz... a to małe miasteczko i nigdy nie było tutaj takiego szału..chyba ludzie coraz bogatsi są bo kiedyś tak nie szaleli;-) ja kupiłam sobie ekoskórkę czarną... w końcu się w sklepach pojawiły, wiosna idzie ![]() blyszczyk, rajstopki, bokserki i walentynkę dla Tżta, sobie dwa staniki.... i swój limit na zakupy wyczerpałam:/ ;-)
|
|
#1657 |
|
*sportaddict*
|
Chii, pokaż skórę
mi też się marzy na wiosnę jakas krótka kurtka tego typu
|
|
|
|
#1658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podłapałam kilka japońskich słówek![]() Cytat:
Cytat:
przeważnie koronkowe i satynowe szorty i stringi, ale też mam kilka bawełnianych na @ właśnie.Kupiłam sobie płaszczyk na wiosnę za 35zł i sukienkę satynową za 5 uwielbiam wyprzedaże
|
|
#1659 |
|
Zadomowienie
|
widziałam
jakie ty masz piękne oczyska! cudowny kolor i wielkie jak moje . to po rozjaśnianiu? z czarnych ciężko ci będzie się schodzić, ale powiem ci, że na święta miałam takie jak ty teraz no a w chwili obecnej jestem już blondynką (w środę chyba wizyta u fryzjera, to je sobie rozjaśnię bardziej i może nadam im ładny kolor w końcu ).
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Tesiaczek ale tanio kupiłaś te ciuszki...zazdroszczę.
Vadi, aparat oddałam Tżtowi... kurteczka jest dopasowana, ze ściągaczami i stójką, podobna do tych z allegro ale moim zdaniem ładniejsza;-) musiałam wziąć rozmiar L...chociaż zazwyczaj noszę s/m ale przy moim wzroście mam długie ręce i rękawy byłyby za krótkie. Kupiłam oliwkę Hipp...zobaczymy czy poprawi stan mojej buzi ![]() chyba kupię tusz Volume Clubbing... myślałam jeszcze nad False Lash Efect i Colume Collagene ale jednak chyba wezme Clubbing... Colossal jest fajny ale potrzebuję czegoś nowego... ostatnio koleżanka mi się pytała czy mam swoje rzęsy czy pzedłużane (a one były tylko Colossalem wymalowane )... ale im Colossal starszy tym gorzej maluje a mam go niecałe 2 miesiące:/ Max Factory potrafiły nawet rok malować bez zarzutu.
31maj 2013 Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-07 o 12:53 |
|
|
|
#1661 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1662 | |||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
- w załącznikua colossal jakiej firmy jest? Cytat:
po 2. pokaż się koniecznie ![]() po 3. mówisz o świętach BN, a nie Wielkanocy, prawda? ) nie będę się już wstydziła tęczy na głowie ![]() ps: właśnie się dowiedziałam, że ta babka, od manekina-lachona będzie miała w marcu napływ nowych ciuchów - cos mi się wydaje, ze będzie to ubogi miesiąc wrzucam ostatni raz |
|||
|
|
|
#1663 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry, a ja nie mam czasu nawte przejrzec co naprodukoałyście
![]() ide pracować, może wieczorkiem zajrze na dłużej |
|
|
|
#1664 |
|
Wtajemniczenie
|
no no ale oczyyyy ![]() ja te zchodzilam z czarnych do blond..ale zrobiłam to sama
|
#1665 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ale dzis pogoda pieeeeeekna !! Baby ale narzekacie na Tztow hehe . Ja w walentynki z moim sie nie widzę więc nie mamy problemu gdzie isc . Postanowilismy tez nie kupowac sobi prezentow tylko kase zostawic na wyjazd na narty jesli wogole wypali .Moj Tz tez zawsze mowil ze sie nie zmieni itd . Mnie to wkurzalo bo probowalam go zmienic . Ale teraz z biegiem czasu widze ze moja praca sie oplaciła bo choc moze niewiele ale sie zmienił Co do prezentow to moj jest sknera ;p sam to przyznał ostatnio . Ja mu czasem robie prezenty a on nie :/ Na swieta nic nie dostałam . A on ode mnie tak ... Mi by było głupio . Nie moiac o tym ze zapomniał o moich urodzinach w tamtym roku .. I prezentu nawet spoznionego tez nie dostałam . Ale ostatnio tak po wakacjach to raz na jakis czas siie jakas rozyczka zdarzy . Chciałabym dostac od Tzta cos co bym miala przy sobie zawsze . Np cos z bizuterii Ach te chłopy ciekawe czy oni tez tak narzekaja na nas
|
|
|
|
#1666 |
|
*sportaddict*
|
dzięki, ale mi poprawiacie samoocenę
![]() dekoloryzatorem? mi też się kiedyś udało, farbowałam się samym zmywalnym castingiem, aż się wypłukał, ale to trwa strasznie długo :/ Verzara - ale on Ci nic nie daje ze skąpstwa??? Nawet w urodziny/święta??
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-07 o 13:24 |
|
|
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam moją sukienkę na allegro i teraz żałuję, że wszystkich nie kupilam jakie były. Miałabym ładny zysk
http://www.allegro.pl/item546284218_...na_r_s_36.htmlja mam złoto-czarną A przypomnialo mi się, ze miałam wam napisać mój sen więc śniło mi się, że ...czytam wizaż i czekolada pisała, że jej tż gdzieś wybył, a ona szykuje przyjęcie i nie może odkęcić słoików jedną ręką. A reszty nie pamietam, bo miałam prótalną pobudkę przez mojego kota
|
#1668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ja mowie ze nie mam pieniedzy i nie robimy sobie prezentow to i tak cos dostaje, kwiatow nie lubie, jak ma pieniadze to mi jakies ubranko kupuje nawet o nic nie prosze.. sknera nie jest... ale np. mowie ze bym pochodziła na tance np. towarzyskie bo przydalo by sie umiec tanczyc nie tylko tak jak w klubie to on mowi idz sobie sama.. mowie mu ze nie umie tanczyc...to on mowi ze tanczy tak jak mu w duszy gra ![]() ja chcem isc pobiegac ..to jemu sie nie chce..bo on trenuje pilke nozna... i tak to jest z tymi facetami..
|
|
#1669 |
|
Wtajemniczenie
|
Vadi nie on poprostu nie ma zwyczaju takiego zeby mi dawac cos . U niego w rodzinie np nie robia sobie tak prezentow zaaadko . Nie ze mu kasy szkoda tylko jak to facet nie pomysli żeby zrobić dziewczynie prezent
![]() Tylko ostatnio powiedzial jak cos mowilam ze mu kupie że wychodzi na sknere ![]() Za to nieraz za zakupy mi placi np jak jest ze mna w Krk , albo chce mi kase dawać . Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-07 o 13:31 |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Colossal z Maybelline.
No nie powiem, mój Tż też się zmienił dzieki mnie ... kiedyś jaranie, koledzy, siedzenie pod blokiem... na początku mi to nie przeszkadzało i siedziałam ja i 10 facetów;-) ale teraz jest inaczej, wyrosłam z tego... latem też sie szlajamy, posiedzimy z Tżta kolegami ale jest już inaczej ![]() ogólnie Tż teraz a Tż kiedyś to wielka różnica...ale wtedy ja miałam 18 lat on 20 to jeszcze mieliśmy głupoty w głowie...teraz jakoś spokojniejsi jesteśmy;-) a jego kolegów bardzo lubię chociaż swoje za uszami mają ;-) no pogoda jest cudna...mogłoby tak być już ciągle...prawie jak wiosna...ale ma przyjść ochłodzienie
|
#1671 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a teraz sa dosc zniszczone, ale nie zetne oj nie !! Cytat:
![]() Ten wizaz to sekta naprawde..mi sie też dziś śnil, ze komuś tlumaczylam jak sie wielocytuje..a kieyds mi się Natural śniła hahaha..
|
|
#1672 |
|
*sportaddict*
|
A my wczoraj z Tż buszowaliśmy po youtube i puszczaliśmy sobie hity z dzieciństwa/wczesnej nastoletniości
czyli coco jambo, macarenę, captain jack'a, mc hummera, vanilla ice itp. itp.... myślałam, że się posikam to były czasy |
|
|
|
#1673 |
|
Wtajemniczenie
|
Wy ostnio tak o tym popcornie ze tyle go zjadacie
![]() Ja osobiście nie lubie popcornu ale.. dzisiaj u nas w clubie: 07 - sobota - NAJBARDZIEJ ZJADLIWA IMPREZA NA ŚWIECIE - POPCORN PARTY - to zaskakująca zabawa w kaskadzie spadającego z sufitu popcornu, wydmuchiwanego wprost na tańczących (i nie tylko). Kukurydza jest prażona bez użycia oleju, co nie powoduje plamienia odzieży. Pokaz wykonany jest z minimum 8 tysięcy litrów gotowego popcornu - miksuje Dj Al i Dj Tommy,godz.21-06,wstęp 10zł. Musze namówić tż i lecimy..hahahah
|
#1674 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ide dzisiaj po kurtke ...powiem tz ze albo kumi mi kurtke albo koniec z nami ciekawe jak zareaguje nie moglo by to sie zle skonczyc chociaz druga godzine sie do niego nie odzywam oprocz kilku słów ktore brzmiały nie ide do taty na imnieniny(jego taty) dopuki mnie nie przeprosi nie ustapie koniec z rozpieszczaniem tż bo sobie zaczyna za duzo pozwalac głupol jeden |
||
|
|
|
#1675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() vadi- fajny lachon z Ciebie ![]()
|
|
|
|
|
#1676 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1677 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1678 |
|
BAN stały
|
halo halo
)melduje sie uszczesliwona sloncem czekolada ![]() u mnie 12 stopni!! poszlam w zakieciku dzisiaj na zakupki, tzn grzybku takim z krotkim rekawem (bo nic innego nie wchodzi mi na gips) polecam pozytywny song na dzisiaj PETER BJORN and JOHNY YOUNG tytul FOLKS, jest podkladem w reklamie ERY ogladalam teledysk lil wayna czy jakos tak z samymi czekoladkami, jezus jakie one sliczne! tez bym chciala miec taka sniada apetyczna skorke!! Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-02-07 o 13:56 |
|
|
|
#1679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbym czytala o sobie i Tz On tez wczesniej siedzial strasznie duzo z kolegami co mi przeszkadzalo i mnie troche wkurzało . Bo dla mnie czasu nie mal a dla nich zawsze sie znalazł . Ale teraz juz mniej . Tez lubi posiedziec z nimi ale nie wczasie kiedy my mamy sie widziec Tez widze zmiane . MAm nadizeje ze ud mi sie go jeszcze troszke wytresowac Chociaz nie chcialabym zeby był pantoflem i zeby calkiem sie zmenił bo w takim facecie sie zakochalam i te wszystkie wady i zalety mają swoj urok
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
A tu uszczesliwona Czekoladko..cos secjlanie dla Ciebie
![]() http://mlodaaa.wrzuta.pl/audio/zQ8ZT..._-_bombonierka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

..chociaz podobno powinno sie miiec nie wiecej niz 10 sztuk bielizny ale ja zawsze w czasie @ nosze taka mmm jakby to powiedziec gorsza bielizne bo mi szkoda

i czekolada pisała, że jej tż gdzieś wybył, a ona szykuje przyjęcie i nie może odkęcić słoików jedną ręką. A reszty nie pamietam, bo miałam prótalną pobudkę przez mojego kota![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)