Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-07, 19:25   #3781
poiglot91
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

no mi tez sie zawiesza..
tz na mnie wqrzony bo laptop ma 5 miesiecy tyle kasy za niego dal i mowi ze to ja go zepsulam.. od siedzenia na wizazu:P yhy
no ale nie wazne

agusia to ty takie nieszczescie jak i ja

a ja spluczke rozwalilam w kibelku..
i musze teraz zlazic na sam dol do wspolnej lazienki a ona czesto zajeta to czasem i godzine sie mecze z precherzem;(
dzieki agusia ze mi doradzilas ja sie napalilam strasznie na brazik..

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-02-07 o 19:27
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 19:37   #3782
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poiglot wlasnie zaczynam sie lapac ze taka ofiara ze mnie sie robi
kochana nie ma za co ja mysle ze ten brazik bedzie super ale jakis jasny cieply kolorek kiedy sie farbujesz? no i koniecznie sie pochwal jak juz sie zamienisz w brunetke z tym siusianiem to wspolczuje, ja bez kibelka umarlabym chyba....
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 19:41   #3783
poiglot91
Zakorzenienie

no ja to dopiero po porodzie pewnie.. tak zeby sie ''odswiezyc'' i lepiej poczuc
i sie pochwale od razu hehe

Agusia no wlasnie mi tez ciezko nie chce mi sie tak schodzic.. na dol hehe
ale jak trzeba to trzeba..
w sumie to mooja wina bo to ja rozwalilam ta spluczke

no ja chce taki sredni braz.. czarny napewno ni bo bedzie mi paskudnie..
ja porpostu mam juz dosc tego rozjasniania.. meczace to jest..
a farbe to sobie sama moge nakladac na odrosty i bedzie super wygladac.. a z balejagem juz tego nie zrobuie

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-02-07 o 19:42
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 19:47   #3784
Mell_xx
Wtajemniczenie

Esti body przesliczne a jaka okazyjna cena
Sama poszłabym kupic bo bodziakow mam malo ale tutaj nie ma tego sklepu.

Gabriella wozek ekstra , me najbardziej pasuje bolder wlasnie tylko ze chcialam z fotelikiem od razu a to bedzie koszt ok 2000zl Ten kolor z nowej kolekcjo super -chociaz juz wiem ze u mnie odpada róż, poszukam na allegro nowych wzorow chociaz oczy naciesze...

Pimach No to troszke denerwujące ze jeszcze przeprowadzka przed nami bo sił pewnie bedzie coraz mniej -ale damy rade, wolniej ale sie uda

Byłam u połoznej tutaj -perwszy raz i Pakusia miałas racje, tutaj tak jak w Irlandii na badaniach nie rzeba byc na czczo.

W koncu ktos porozmawial ze mna i wytłumaczyl pewne rzeczy bo moj lekarz w Polsce nie byl taki chetny do udzielania odpowiedzi, trzeba go bylo strasznie ciagnac za jezyk! w ciagu półtora miesiaca przytyłam 2 i pol kilo i nie bylo to łatwe, musialam sie starac bo to kilogramy ktore przytylam w calej ciazy do tej pory, kilogramy weszly tylko w brzuszek bo ogolnie jestem szczupla.

Ostatnio nawet chlopak w sklepie mnie zaczepil haha co mnie bardzo zdziwilo i mojego TZ bo bylam w kurtce co prawda krotkiej a on zauwazyl ze jestem w ciazy bo milo sie usmiechnal i mowil ze "widzi ze jestem w ciazy a jemu wczoraj urodzil sie synek" Haha Jakos fajnie mi sie zrobilo z powodu ze to juz widac ale pewnie jak bylabym w płaszczu to nikt by nie zauwazyl.
Stary 2009-02-07, 19:48   #3785
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Esti a chlopiece jakies ladne ciuszki byly?? sliczne te bodziakidobrze ze z malutka wszystko ok

Rozaliotka jak sie czujesz?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 19:55   #3786
Aguśkaa83
Zakorzenienie

poiglot a no jak po porodzie to dobrze, ale i tak prosze nie zapomniec sie pochwalic
Mell_xx tak ....cieszy to jak ludzie widza juz brzusio
SZYMONEK

Stary 2009-02-07, 20:01   #3787
poiglot91
Zakorzenienie

pewnie

ja juz lece zaraz przyjdzie tz
buziaczki dziewczyny dla was i malenstw
Stary 2009-02-07, 20:08   #3788
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
cześć brzuszki
Byłam dzisiaj w szpitalu i znowu na KTG tyle że tym razem leżałam godzinę a nie 2,5 no i jutro znowu muszę jechać....ehhh ciekawe czy na tym się skończy bo dzisiaj lekarka mi powiedziała że mnie tak szybko nie puszczą
ale czuję się w miarę ok tylko kolano mam porządnie zbite i rękę....a brzuch wczoraj mnie pobolewał ale dzisiaj jest ok

po szpitalu pojechaliśmy do Auchanu i zrobiliśmy zakupy..... słuchajcie..za 50 zł kupiłam 28 szt body w różnych rozmiarach (do roczku) z krótkim i długim rękawem
ad. 1 najwazniejsze, ze juz czujecie sie z maluszkiem dobrze
ad. 2 ale zes sie obkupila

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
malutka dopisalam sobie jeszcze te wkladki laktacyjne, dzieki

Wklejam zdjatko, dzis rano mi sie nudzilo wiec zrobilam sobie sesje, gdy tż byl w pracy :P
ad. 1 a prosze bardzo
ad. 2 ulala

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
sprawa jest rozwiązana będzie najnowszy (kolekcji 2009) bolder szary w różowe kwadraciki (bo A. twierdzi, że ten w kwiaty jakiś taki hipisowski ) ...
ino trza go jeszcze tylko kupić , ale w sklepie jednym zwanym hurtownią jest za 1500 zł, więc nie będę sie bawić w allegro tylko kupie na miejscu bo i z reklamacją jak coś itp. łatwiej
ps. oczywiście cztery koła
gratuluje wyboru w koncu doszliscie do konsensusu

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
ja juz lece zaraz przyjdzie tz
buziaczki dziewczyny dla was i malenstw

odwzajemniamy
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 20:15   #3789
Aguśkaa83
Zakorzenienie

ja tez uciekam, pa kochane
SZYMONEK

Stary 2009-02-07, 20:30   #3790
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć brzuszki
Byłam dzisiaj w szpitalu i znowu na KTG tyle że tym razem leżałam godzinę a nie 2,5 no i jutro znowu muszę jechać....ehhh ciekawe czy na tym się skończy bo dzisiaj lekarka mi powiedziała że mnie tak szybko nie puszczą
ale czuję się w miarę ok tylko kolano mam porządnie zbite i rękę....a brzuch wczoraj mnie pobolewał ale dzisiaj jest ok

po szpitalu pojechaliśmy do Auchanu i zrobiliśmy zakupy..... słuchajcie..za 50 zł kupiłam 28 szt body w różnych rozmiarach (do roczku) z krótkim i długim rękawem
Dobrze że z malutką ok... Ale uważaj na siebie.
A bodziaki śliczne i jakie tanie...
Cytat:
Ja dzis zrobilam pomidorowa i racuszki (racuchy robilam pierwszy raz) i musze powiedziec ze tż-towi smakowaly no i dzidziusiowi w brzuszku tez

Wklejam zdjatko, dzis rano mi sie nudzilo wiec zrobilam sobie sesje, gdy tż byl w pracy :P
Ja racuszków jeszcze nie robiłam, a nawet nie wiem czy TŻ lubi....?!

Ale za to mój mały szalał dzisiaj po kisielu z tartym jabłuszkiem

Brzusio śliczny

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość

sprawa jest rozwiązana będzie najnowszy (kolekcji 2009) bolder szary w różowe kwadraciki (bo A. twierdzi, że ten w kwiaty jakiś taki hipisowski ) ...
ino trza go jeszcze tylko kupić , ale w sklepie jednym zwanym hurtownią jest za 1500 zł, więc nie będę sie bawić w allegro tylko kupie na miejscu bo i z reklamacją jak coś itp. łatwiej
ps. oczywiście cztery koła
Fajny wózek Ja tez bym wybrała 4 koła.

Ale co do koloru się z Twoim TŻ nie zgodzę... Kwiaty mnie urzekły.. A że hipisowskie... no cóż, "trzeba mieć fantazję dziadku"

Cytat:
Napisane przez pimach Pokaż wiadomość

A ja nie czuję dziś malego i martwię się. Na dodatek mój gin jest na urlopie... I co ja zrobię?
Nic się nie martw... , mój miał 3 dni "przestoju". Też się martwiłam. Ale po 3 dniach się "rozochocił" i kopie

A mnie coś "łapie" Mam zatkany nos i tak się czuję słabsza. Trochę mnie głowa rozbolała, ale się położyłam i przeszło.

Jutro mija 7 rocznica z moim TŻ, pewnie wybierzemy się na jakąś kolację i do kina
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 20:39   #3791
esti1984
Wtajemniczenie

pimach oczywiście że dla córci wszystko.... tylko że te badanie nie zbyt wiarygodne bo tak normalnie to KTG robią od 30 tc bo dziecko jest na tyle duże że można bez problemu zlokalizować gdzie jest serduszko. A moja Nikola non stop ucieka i zapis jest zbyt krótki żeby cokolwiek powiedzieć a i tak muszę jeździć... poza tym leżę tam nieruchomo od 1-2,5 godzin i cała drętwieję wczoraj to chciało mi się płakać z bólu wiesz o co mi chodzi? żeby było pewne że te badania coś dają... to ok ale i tak nie wiele mogą po nim powiedzieć

Aguśka nie mam pojęcia ile czasu miałabym jeszcze chodzićmyślała m że dzisiaj byłam ostatni raz. Ale znam dziewczyny co np ostatnie 2 miesiące ciąży chodziły codziennie
usg mi robili w dzień upadku...później już nie
A Ty też uważaj na brzusio

poiglot u mnie też problemy z laptopem ale to przez Julkę bo go zwaliła
a co kolorku to mi się wydaje że Tobie właśnie fajnie by było w karmelu - coś w tych odcieniach właśnie ze względu na karnacje mi też bardzo podoba się ten kolor ale mam za jasną cerę do niego

a ja Wam pokaże swoje włoski w poniedziałek specjalnie zrobię fotkę
mam trochę inaczej

Mell bardzo okazyjna cena. Były dwie ceny i dwa kosze za 3,80-, i za 2,00-,
Fajnie że ktoś rzetelnie odpowiedział na Twoje pytania i rozwiał wątpliwości a co do sytuacji w sklepie to faktycznie miłe

blondynka pewnie że dla chłopców też były cała masa po 2 zł z długim rękawem i po 3,80 zł z krótkim chociaż znalazły się też z krótkim za 2 zł
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 20:49   #3792
pakusia86
Zakorzenienie

esti1984 no wspolczuje ze cie tak mecza... zwlaszcza ze nic konkretnego nie powiedza ale wszystko bedzie napewno dobrze... w sumie lepiej chodzic i miec spokojne sumienie ze sie jednak bylo.... odpoczywaj i sciskaj te swoje coreczki ta w brzuszku to nie za mocno

czekam na fotki wloskow

bodziaki cudne ja to mam problem bo nie moge znalesc zadnych fajnych bodziakow z dlugim rekawem :/ widzialam w tesco i penny's ale cale biale a w mothercare byly ale typowo chlopiece... a ja chcialabym tez inny kolor niz biel albo niebieski

Mell no to fajnie ze podobnie jak u nas przynajmniej nie trzeba sie katowac
ja sie najezdze do szpitala ... bylam w tamtym tygodniu i za tydzien znowu... ehhhhh... kolejki strasznie duze bo to szpital w centrum Dublina wiec kobiet w ciazy od groma ostatnio mialam numerek 41 a przyszlam o 13:30 ... przyjmuja od 14 wiec wysiedziec sie troszke trzeba... ale tak samo jak u ciebie nie trzeba ich ciagnac za jezyk, nie robia laski ze ci na cos odpowiedza ... jak chcodzilam tu do polskiej przychodni to wiadmo 100 pytan na minute a gosc juz oczami przewracal i widac bylo ze nie chce gadac... a w szpitalu sami gadaja
pielegniarki nawet jak przechodza korytarzem to sie zatrzymia, spytaja ktory tydzien ... poglaszcza po brzuszku pousmiechaja sie nawet te kolejki takie nie straszne jak ma sie fajna opieke

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 21:07   #3793
esti1984
Wtajemniczenie

pakusia a nie ma koło Was Auchanu? albo carfoura? bo tam też są podobno tanie. Ja widziałam kolorowe w smyku i c&a ale po 12 zł za sztukę i to też były wyprzedaże

mam prośbę - któraś z Was kupowała fajne staniki na allegro za grosze (chyba po 12 zł) wydaje mi się że to była Fionka ale nie jestem pewna....proszę o linka lub o nick sprzedającego
Stary 2009-02-07, 21:11   #3794
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
pakusia a nie ma koło Was Auchanu? albo carfoura? bo tam też są podobno tanie. Ja widziałam kolorowe w smyku i c&a ale po 12 zł za sztukę i to też były wyprzedaże

mam prośbę - któraś z Was kupowała fajne staniki na allegro za grosze (chyba po 12 zł) wydaje mi się że to była Fionka ale nie jestem pewna....proszę o linka lub o nick sprzedającego
no wlasnie nnie ma ja sie tu nie spotakalam z takimi sklepami... sa typowo odzierzowe ale firmowe a nie dam za body 15 euro za jedna pare... jak bym pracowala to spoko, ale z jednej pensji nie bede szalec w markowych sklepach zostaje tesco, czasem cos w lidlu moze byc, primark albo mothercare... ceny sa przystepne i ladne ciuszki tylko malo unisex

Stary 2009-02-07, 21:18   #3795
esti1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
no wlasnie nnie ma ja sie tu nie spotakalam z takimi sklepami... sa typowo odzierzowe ale firmowe a nie dam za body 15 euro za jedna pare... jak bym pracowala to spoko, ale z jednej pensji nie bede szalec w markowych sklepach zostaje tesco, czasem cos w lidlu moze byc, primark albo mothercare... ceny sa przystepne i ladne ciuszki tylko malo unisex
sorki pakusia zapomniałam że Ty nie jesteś w PL
Stary 2009-02-07, 21:48   #3796
esti1984
Wtajemniczenie

Cytat:
prośba nieaktualna znalazłam posta Fionki
Stary 2009-02-07, 22:09   #3797
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Małgosia:) Pokaż wiadomość
"trzeba mieć fantazję dziadku"

Nic się nie martw... , mój miał 3 dni "przestoju". Też się martwiłam. Ale po 3 dniach się "rozochocił" i kopie

Jutro mija 7 rocznica z moim TŻ, pewnie wybierzemy się na jakąś kolację i do kina
ad. 1
ad. 2 mojemu szkrabowi tez sie zdarzaja okresy ciszy, znaczy sie wiadomo, ze tak z kilka razy smyrnie jakby chcial a nie chcial
ad. 3 no to wszystkiego najlepszego

Cytat:
ja sie najezdze do szpitala ... bylam w tamtym tygodniu i za tydzien znowu... ehhhhh... kolejki strasznie duze bo to szpital w centrum Dublina wiec kobiet w ciazy od groma ostatnio mialam numerek 41 a przyszlam o 13:30 ... przyjmuja od 14 wiec wysiedziec sie troszke trzeba... ale tak samo jak u ciebie nie trzeba ich ciagnac za jezyk, nie robia laski ze ci na cos odpowiedza ... jak chcodzilam tu do polskiej przychodni to wiadmo 100 pytan na minute a gosc juz oczami przewracal i widac bylo ze nie chce gadac... a w szpitalu sami gadaja
pielegniarki nawet jak przechodza korytarzem to sie zatrzymia, spytaja ktory tydzien ... poglaszcza po brzuszku pousmiechaja sie nawet te kolejki takie nie straszne jak ma sie fajna opieke

bo to zawsze milo i fajnie jest jak ktos obcy zainteresuje sie Toba i odpowie na wszelkie watpliwosci
A tam u Ciebie nie ma moze Tesco, bo dzisiaj jak bylismy na zakupach to byly takie fajne body kolorowe z motywem Disneya
Stary 2009-02-07, 22:18   #3798
manolita
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Fajnie ,że dajecie namiary na ładne i dobre gatunkowo ciuszki w baaaardzo fajnych cenach
Jutro zacieagnę chłopaków do marketów W gazetce Selgrosa widziałąm komplety 8 częściowe : body, kaftanik, koszulka, pajacyk, półśpiochy, czapka, rękawiczki, śliniak za trzydzieści kilka złotych. Wyglądały ładnie.
Jeśli chodzi o wyprzedaże w Smyaku, to już nie raz się nacięłam, ale jakoś za każdym razem o tym zapominam.
Na stojakach są tabliczki z napisem WYPRZEDAŻ lub 50% ale dotyczy to tylko ciuszków , które mają pomarańczowe metki, tylko, ze 90% rzeczy na tych półkach nie ma takich metek chore i nieuczciwe. PIH miałby do czego się przyczepić.

Dziewczyny UWAŻAJCIE na siebie, Esti dobrze ,że Twoja nieszczęsna przygoda skończyła się dobrze
Aguśka , ty też kochana uważaj zdjecie śliczne, podoba mi się ujęcie .

Marika miło przeczytać, ze z Twoją Mamą już dobrze, jest pewnie dumna , ze ma taką córkę jak TY, która jest gotowa zawsze pmóc

Małgosiu, zdrowiej i wszystkiego dobrego, oby kolejne lata były jeszcze szczęśliwsze

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 22:53   #3799
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

bo to zawsze milo i fajnie jest jak ktos obcy zainteresuje sie Toba i odpowie na wszelkie watpliwosci
A tam u Ciebie nie ma moze Tesco, bo dzisiaj jak bylismy na zakupach to byly takie fajne body kolorowe z motywem Disneya
jest moj tz pracuje w tesco wiec codziennie w nim jest nie widzialam u nas takich bodow ale jak jest cos nowego to zawsze tz mowi ze musimy na zakupy jachac

Stary 2009-02-08, 10:54   #3800
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Czesc mamuski
Dzis pogoda nie najlepsza, zaplanowalismy sobie na dzis z tż-tem spacer...my to zawsze mamy szczescie, u mnie leje od nocy wlasciwie.....
Ale za to slyszalam rano ptaszki jak pieknie cwierkaly, uwielbiam je...mieszkam w bloku ale zawsez jak wiosna jest tuz tuz, to tak pieknie spiewaja z samego rana
dziekuje za opinie co do brzuszka jestem z niego coraz bardziej dumna, podobnie na pewno jak Wy
SZYMONEK

Stary 2009-02-08, 11:39   #3801
malutka_24
Wtajemniczenie

A co tu taka cisza

Cytat:
jest moj tz pracuje w tesco wiec codziennie w nim jest nie widzialam u nas takich bodow ale jak jest cos nowego to zawsze tz mowi ze musimy na zakupy jachac
no to niech czasami sie tam przejdzie po dziale dziececym

Cytat:
jestem z niego coraz bardziej dumna, podobnie na pewno jak Wy
no ja tez jestem coraz bardziej dumna z brzusia bo na poczatku to nie bylo ruchow ani duzego brzusia, a teraz maluchy bas kopia i juz nie da sie ukryc, ze jestesmy w ciazy

Ja zmykam do lazienki, bo sniadanko zjedzone, a dzisiaj tesciowa zaprasza nas na miasto na obiadek, wiec trza sie ogarnac z jakims sensem potem moze wpadniemy do centrum handlowego
Stary 2009-02-08, 14:32   #3802
poiglot91
Zakorzenienie

WITAM

pakusia
nie wiem jak tam u ciebie w Irlandi ale u mnie to praktycznie wszedzie firmowe ciuszki ostatnio weszlam do sklepu gdzie pisalo ze 80% obnizko
a tam same rzeczy od D&G Versage itp.. a jak zobaczylam ceny to mi szczena opadla..
:O i to ma byc 80 % obnizki? jak ja bym na siebie tyle nie wydala:O
Ogolnie strasznie drogie sa tu ciuszki dla dzieci ale ja ostatnio za 3 funty kupilam 3 pary bodziakow w mothercare i sa swietne
moj maluszek ma pare bodow firmowych ale to dostalam.. nazeczona wujka pracuje w sklepie i ma zapewno jakies obnizki a ze ona chce miec dzidziusia bardzo a starac chca sie dopiero za rok to wszystko idzie dla mnie hehe

esterko wszystkiego najlepszego dla was z okazji rocznicy..

A MOJ TZ wczoraj sformatowal laptopa i zalozyl mi oddzielny profil.. i jestem ''ograniczona'' zablokowal mi wchodzenie do co poniektorych stron i sciagania plikow.. bo ja jestem ''psuja''..
takie konta robi sie dla dzieci...
hehe nie no ja to poprostu nie moghe
Stary 2009-02-08, 14:38   #3803
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
WITAM

pakusia
nie wiem jak tam u ciebie w Irlandi ale u mnie to praktycznie wszedzie firmowe ciuszki ostatnio weszlam do sklepu gdzie pisalo ze 80% obnizko
a tam same rzeczy od D&G Versage itp.. a jak zobaczylam ceny to mi szczena opadla..
:O i to ma byc 80 % obnizki? jak ja bym na siebie tyle nie wydala:O
Ogolnie strasznie drogie sa tu ciuszki dla dzieci ale ja ostatnio za 3 funty kupilam 3 pary bodziakow w mothercare i sa swietne
moj maluszek ma pare bodow firmowych ale to dostalam.. nazeczona wujka pracuje w sklepie i ma zapewno jakies obnizki a ze ona chce miec dzidziusia bardzo a starac chca sie dopiero za rok to wszystko idzie dla mnie hehe

esterko wszystkiego najlepszego dla was z okazji rocznicy..

A MOJ TZ wczoraj sformatowal laptopa i zalozyl mi oddzielny profil.. i jestem ''ograniczona'' zablokowal mi wchodzenie do co poniektorych stron i sciagania plikow.. bo ja jestem ''psuja''..
takie konta robi sie dla dzieci...
hehe nie no ja to poprostu nie moghe
no wiem wlasnie... ceny sa tu masakryczne.... ja to nie wchodze juz do takich sklepow bo masakra, rzeczy ladne ale ceny kosmiczne lubie mathercare... ladne rzeczy i przystepne ceny

z laptopem to masz teraz fajnie... ja bym swojemu nie dala zeby mi ograniczyl

Stary 2009-02-08, 14:48   #3804
poiglot91
Zakorzenienie

a ja dalam.. :P
bo nie chce znowu wlazic w jakies strony i obciazyc kompa wirusami..
teraz jak cos sie stanie.. to bedzie na niego a nie na mnie
rozumiesz?
a mi to tylko potrzebny wizaz, youtube , nasza klasa skype i gadu i jestem szczesliwa hehe
Stary 2009-02-08, 15:22   #3805
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dalam.. :P
bo nie chce znowu wlazic w jakies strony i obciazyc kompa wirusami..
teraz jak cos sie stanie.. to bedzie na niego a nie na mnie
rozumiesz?
a mi to tylko potrzebny wizaz, youtube , nasza klasa skype i gadu i jestem szczesliwa hehe
no w sumie rozumiem z tym ze u mnie jest inaczej... to ja zawsze naprawiam komputer bo moj tz nie ma nigdy nerwow siedziec i go formatowac
a ja ze w domu najstarsza i najbardziej wtajemniczona w informatyke bylam to domowy ja musialam naprawiac

ja zawsze psuje i zawsze naprawiam

kupilam sobie dzis pileczke i wlasnie sobie skacze na niej
fajna sprawa...

Stary 2009-02-08, 15:24   #3806
poiglot91
Zakorzenienie

w to tak w ramach cwiczen? ja tez musze zaczac cos robic bo sie kurde boje..
Pakusia po czym poznalas ze masz infekcje? mi sie chyba znowu wkreca.. albo to od bielizny bo mam koronkowe.. i mnie drazni strasznie ta koronka i pewno od tego;/

kurde ja chce do ginekologa.. no;/ musze powiedziec ze chce sie zapisac i koniec powiem ze podejrzewam infekcje i maja mi pomoc a nie;/
Stary 2009-02-08, 15:25   #3807
esti1984
Wtajemniczenie

witam przy kawce

Aguśka gratuluję rocznicy

poiglot
to nie ja mam rocznicę tylko Aguśka
najważniejsze że masz dostęp do najpotrzebniejszych stronek

i zgadzam się że promocja - promocji nie równa

w smyku są faktycznie różne przekręty...trzeba uważać. Ale czasami super można trafić...Julce kupowałam spodenki za 8 zł a koszulki w styczniu za 20-25 zł które wcześniej kosztowały 49 zł

byliśmy w szpitalu i badanie miałam o 12.50 a rano zjadłam tylko śniadanie o 8.00 nic poza tym. Pomyślałam że łatwiej będzie zlokalizować Nikolę i faktycznie leżałam tylko 30 min i piękny zapis wyszedł wszystko jest ok
a na badaniu uśmiałam się że ho ho
położna zaprowadziła mnie do gabinetu z którego wychodziła dziewczyna (blondynka) i położyła mnie...zostałam sama w gabinecie...za chwile wchodzi lekarz patrzy na mnie...uśmiecha się szeroko i mówi że bez okularów wyglądam inaczej a ja "słucham"?????? a On: "zdecydowanie lepiej bez okularów" a ja że "nie noszę okularów" heheh a On zawołał położną i mówi " podmieniłaś mi pacjentki" ????? a Ona "tak" bo tamta już mogła iść a lekarz : "ups pomyliłem pacjentki" hahaha uśmiałam się strasznie z niego w ogóle taki śmieszny lekarz - młody i zabawny
Stary 2009-02-08, 15:30   #3808
poiglot91
Zakorzenienie

hehehe no to ladnie

ale dobrze ze z twoja mala wsyztsko okej

ale strzelilam gafe.. z ta rocznica
wybaczcie
Agusiu pomylilam sie hehe
to wam zycze wszystkiego najlepszego..
Stary 2009-02-08, 15:33   #3809
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:

esti
szukam tego linka i nie moge znaleść mozesz wkleić

super że wszystko z malutką dobrze ale co stres przeszłaś ufff........
a body z Auchana cudne

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-08, 15:35   #3810
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
w to tak w ramach cwiczen? ja tez musze zaczac cos robic bo sie kurde boje..
Pakusia po czym poznalas ze masz infekcje? mi sie chyba znowu wkreca.. albo to od bielizny bo mam koronkowe.. i mnie drazni strasznie ta koronka i pewno od tego;/

kurde ja chce do ginekologa.. no;/ musze powiedziec ze chce sie zapisac i koniec powiem ze podejrzewam infekcje i maja mi pomoc a nie;/
mnie strasznie bolala kosc "cipna" ... tak ze nawet jak lezalam to nie dalam rady ruszyc nawet noga... strasznie mnie kulo... nie moglam sie ruszyc ani nic...

nic sobie nie wkrecaj a jak ci cos boli to lec do szpitala... oni ci wszystko sprawdza... w szczegolnych wypadkach nawet badania ginekologiczne robia

Cytat:
witam przy kawce

Aguśka gratuluję rocznicy

poiglot
to nie ja mam rocznicę tylko Aguśka
najważniejsze że masz dostęp do najpotrzebniejszych stronek

i zgadzam się że promocja - promocji nie równa

w smyku są faktycznie różne przekręty...trzeba uważać. Ale czasami super można trafić...Julce kupowałam spodenki za 8 zł a koszulki w styczniu za 20-25 zł które wcześniej kosztowały 49 zł

byliśmy w szpitalu i badanie miałam o 12.50 a rano zjadłam tylko śniadanie o 8.00 nic poza tym. Pomyślałam że łatwiej będzie zlokalizować Nikolę i faktycznie leżałam tylko 30 min i piękny zapis wyszedł wszystko jest ok
a na badaniu uśmiałam się że ho ho
położna zaprowadziła mnie do gabinetu z którego wychodziła dziewczyna (blondynka) i położyła mnie...zostałam sama w gabinecie...za chwile wchodzi lekarz patrzy na mnie...uśmiecha się szeroko i mówi że bez okularów wyglądam inaczej a ja "słucham"?????? a On: "zdecydowanie lepiej bez okularów" a ja że "nie noszę okularów" heheh a On zawołał położną i mówi " podmieniłaś mi pacjentki" ????? a Ona "tak" bo tamta już mogła iść a lekarz : "ups pomyliłem pacjentki" hahaha uśmiałam się strasznie z niego w ogóle taki śmieszny lekarz - młody i zabawny
strasznie sie ciesze ze wszystko okej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości