American girls cz. VIII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-09, 12:37   #2041
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84
Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Obejrzałam teledysk dody jak zwykle do bólu przewidywalny- Doda jako wielka gwiazda i reporterzy a potem wygina się w bieliźnie jak na każdym teledysku i zbliżenie na jej płaski tyłek...powtórka z rozrywki

no i że niby użala się nad sobą,że ciężkie jest życie gwiazdy...i na toaletce ma wszystkie swoje nagrody poustawiane i wstycha jak jest jej z tym źle

mnie jakiś nie zachwyciła, ciuszki ma fajne ale wiadomo...w końcu ją stać
oj biedna tak mi jej żal.....
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:38   #2042
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a własnie ten film wydaje mi się średni, wolałąbym go raczej obejrzeć w domu, najlepiej bez TŻ, żeby zaraz nie zaczął mi mówić że też skończę z gigantycznym kredytem przez zakupy

ale może tą moją kumpelę zabrać do kina, co?? jak myślicie? albo właśnie na wyznania zakupocholiczki albo o tych pannach młodych, nie pamietam jaki to tytuł był
ja wlanie sciagam wyznania zakuoholiczk, poznej sciagne slubne wojny no i tego batona

Ja myśle ze z tym kinem to fajna rzecz z okazji imienin

Ale widziałam w mojej szkole ostatnio dziewczyne podobna do Ciebie masakra
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:43   #2043
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b
Konto usunięte

przeczytałam jakieś 15 stron, które ostatnio naprodukowałyście
całkiem wnikliwie

najbardziej zainteresowała mnie złota myśl milusi

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
A i kupilam sobie dzisiaj w szale zakupow torebke kolczki takie tam *******ki spinki opaski.chyba z 8 par majtek..chociaz podobno powinno sie miiec nie wiecej niz 10 sztuk bielizny [...]
nie bierz tego do siebie, proszę, ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie zapytać: skąd taka bzdura?

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

ja kocham 2000kcal i ostatnio (min na zdjęciu, które widziałyście) mam masterpiece max, który sobie chwalę - w załączniku
[...]
oczy masz prześliczne ale tusz mnie jakoś nie przekonuje. takie motylenogi się porobiły.

Cytat:
Napisane przez chitty Pokaż wiadomość
[...]
i czy wy też czujecie wiosnę od wczoraj? bo byłam na spacerze z bratem i teraz mam otwarte okno i czuję wiosnę
niestety nie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
[...]

Dziewczyny, nigdy nie nosiłam gorsetow, a co myslicie o takich goresetach z body? Wyszczuplają trochę figurę - boczki? (ale chodzi mi o takie sexy) Coś takiego jak w załaczniku
jeśli mają wyszczuplać, to pewnie chcesz je nosić pod coś obcisłego - a jeśli tak, to będą się odznaczać wiązania, itd. poza tym - to nie do końca jest dla mnie sexy;- ) chociaż to zależy od definicji dla mnie sexy są rzeczy, które ładnie wyglądają... i które się fajnie zdejmuje jakoś nie wyobrażam sobie wyplątywać się z takiego body przed TŻ

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
.
- co do tej miłości:

kiedy masz 6 lat i serce bije ci szybciej, kiedy widzisz Michasia grającego w piłkę - to jest miłość.

kiedy masz 14 lat i wzdychasz do plakatu Justina Timberlake'a, to jest miłość. młodzieńcza, naiwna, bezsensowna, idiotyczna - ale najprawdziwsza na świecie.

kiedy masz 16 i kochasz się w nauczycielu fizyki, i marzysz o tym, żeby uprawiać z nim dziki seks na jego biurku - to jest miłość. trująca, żenująca, po jakimś czasie absurdalna - ale miłość.

miłość jest wtedy, kiedy jesteś z nim od wielu lat i widzisz, że rośnie mu brzuch, kiedy je na kolację cebulę i już wtedy wiesz, że z seksu nici - a mimo to, patrząc na niego, myślisz sobie: kocham go.

miłość jest wtedy, kiedy kochasz. jeśli patrzysz na niego i myślisz sobie: kocham go - to jest miłość. nie wyobrażam sobie innej definicji.

dodam jeszcze tylko, że od miłości do związku długa droga. można kogoś kochać cholernie mocno, kochać jak japie*rdole, kochać do szaleństwa, na zabój - ale nigdy nie mieć szansy stworzyć z nim związku.
3a032fcd5bcbee239629acde3cc1a01c42f8ddce_607622724de4b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 12:44   #2044
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
ja wlanie sciagam wyznania zakuoholiczk, poznej sciagne slubne wojny no i tego batona

serio?? zrób jej fotkę to zobaczę jestem strasznie ciekawa jak wygląda ktoś do mnie podobny
tylko że ona ma imieniny 13 i tak się zastanawiam kiedy ją zabrać, bo w weekend może obchodzić walentynki - zresztą pewnie ja też będę świętować

edit: wrzuć na chwilę fotkę wczorajszego makijażu, bo nie załapałam się

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-09 o 12:48
Stary 2009-02-09, 12:48   #2045
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Akszeinga Pokaż wiadomość
Czekolada83 to u micelach:

Rynek kosmetyków do oczyszczania cery od jakiegoś czasu zawojowały płyny micelarne. Choć wyglądają dość niepozornie, są wyjątkowo skuteczne i uniwersalne. Zastępują każdy inny środek do usuwania makijażu: mleczko, żel, piankę, tonik i wodę. Czym są tajemnicze micele? To malutkie kuleczki, które składają się z cząstek hydrofilowych (wodnych) i lipofilowych (tłuszczowych). W zetknięciu ze skórą cząsteczki, które lubią tłuszcz, łączą się z sebum, resztkami makijażu, a te drugie z kurzem i innymi zanieczyszczeniami. W ten sposób cera jest perfekcyjnie oczyszczona. Płyny micelarne nie tylko znakomicie oczyszczają, ale spełniają również funkcję pielęgnacyjną. Szczelna struktura cząstek umożliwia transport do skóry witamin, minerałów i składników roślinnych. Dzięki temu skóra po zabiegu nie jest ściągnięta. Użycie płynu micelarnego jest znacznie prostsze niż każdego innego preparatu oczyszczającego. Wystarczy rozprowadzić płyn wacikiem, a po chwili wszystkie zanieczyszczenia zostaną przez niego wchłonięte. Kosmetyk nadaje się do każdej skóry, a szczególnie do cery wrażliwej, ze względu na minimalną ilość konserwantów, barwników i zapachów. Bazę płynu stanowią często wody ze źródeł termalnych.
Z opisu wyglada na to ze te kuleczki są zbuowane tak sao jak mydło

A tak wogole to Czesc
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 13:01   #2046
LadyAnne
Raczkowanie

[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;10893123]- co do tej miłości:

kiedy masz 6 lat i serce bije ci szybciej, kiedy widzisz Michasia grającego w piłkę - to jest miłość.

kiedy masz 14 lat i wzdychasz do plakatu Justina Timberlake'a, to jest miłość. młodzieńcza, naiwna, bezsensowna, idiotyczna - ale najprawdziwsza na świecie.

kiedy masz 16 i kochasz się w nauczycielu fizyki, i marzysz o tym, żeby uprawiać z nim dziki seks na jego biurku - to jest miłość. trująca, żenująca, po jakimś czasie absurdalna - ale miłość.

miłość jest wtedy, kiedy jesteś z nim od wielu lat i widzisz, że rośnie mu brzuch, kiedy je na kolację cebulę i już wtedy wiesz, że z seksu nici - a mimo to, patrząc na niego, myślisz sobie: kocham go.

miłość jest wtedy, kiedy kochasz. jeśli patrzysz na niego i myślisz sobie: kocham go - to jest miłość. nie wyobrażam sobie innej definicji.

dodam jeszcze tylko, że od miłości do związku długa droga. można kogoś kochać cholernie mocno, kochać jak japie*rdole, kochać do szaleństwa, na zabój - ale nigdy nie mieć szansy stworzyć z nim związku.[/QUOTE]

Sama wymyslilas ta definicje?(mam na mysli te historie 6 lat,14, itp).Bardzo ciekawe
LadyAnne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 13:11   #2047
verzara
Wtajemniczenie

To mi sie strasznie spodobało hehe . Wyobraziłam sobie mojego Tz z wielkim brzuchem hehe

Ja tez czasem zastanawiam czy naprawde kocham tz czy to nie przyzwyczajenie .. Ale z dugiej strony nie wyobrazam sobie byc z kims innym . Miłsc to nie motyle w brzuchu i wszysto co na poczatku związku . Lecz przywiązanie , poczucie bezpieczenstwa itd .
Stary 2009-02-09, 13:15   #2048
icebaby21
Raczkowanie

- co do tej miłości:

dodam jeszcze tylko, że od miłości do związku długa droga. można kogoś kochać cholernie mocno, kochać jak japie*rdole, kochać do szaleństwa, na zabój - ale nigdy nie mieć szansy stworzyć z nim związku.[/quote]

cudownie to ujęłaś
Stary 2009-02-09, 13:26   #2049
imago84
Wtajemniczenie

icebaby21 definicja twojej miłości bardzo mi się spodobała, zwlaszcza wyszczególniony brzuszek

zakupiłam kiedys gorsecik w SH z firmy VILA za 12 zl nie jest bardzo usztywniony
ale w wakacje skompletowalam go z białymi rurkami i idąc ulicą zdarzyło mi sie ze zaaczepiły mnie dziewczyny i mówily ze bardzo im sie podoba ta bluzeczka( czyt. gorset) lubie gorsety mimo ze wielkich piersi nie mam ... ai tak to fajno wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo0010.jpg (51,4 KB, 57 załadowań)

Edytowane przez imago84
Czas edycji: 2009-02-09 o 13:30
imago84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 13:30   #2050
vadi
*sportaddict*

Ja też się czasami zastanawiam, skąd wiadomo, że się kocha.
Wg mnie chodzi o poczucie niekompletności bez tej osoby.

Z Tż się żremy, kłócimy, co jakiś czas ściany drżą, czasami mamy się dość ale jego nieobecność jest nie do zniesienia, a kiedy wiem, że jest obok, wszystko wraca na swoje miejsce i jest po prostu dobrze.

PS: Imago - bardzo fajny gorset

PS2: fajny sweter?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg różowy.jpg (34,6 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg różowy2.jpg (44,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg różowy3.jpg (49,5 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-09 o 13:36
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 13:43   #2051
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:

Z Tż się żremy, kłócimy, co jakiś czas ściany drżą, czasami mamy się dość ale jego nieobecność jest nie do zniesienia, a kiedy wiem, że jest obok, wszystko wraca na swoje miejsce i jest po prostu dobrze.

Fajny Gdzie kupilas? Ja ostatnio poluje na cos podobnego - delikatny, w kolorze zblizonym do rozu
Stary 2009-02-09, 13:46   #2052
bangsa
Raczkowanie

vadi śliczny zwiewny i romantyczny taki,podoba mi sie.
tez poluje na taki sweterek,ale żeby był własnie taki lekki.
wie ktoś gdzie cos takiego znajde podobnego ?
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 13:53   #2053
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Fajny
Widze go z jakimś szarym topem
Stary 2009-02-09, 13:56   #2054
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
Fajny Gdzie kupilas? Ja ostatnio poluje na cos podobnego - delikatny, w kolorze zblizonym do rozu
Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
vadi śliczny zwiewny i romantyczny taki,podoba mi sie.
tez poluje na taki sweterek,ale żeby był własnie taki lekki.
wie ktoś gdzie cos takiego znajde podobnego ?
dziękuję
kupiłam na all (jakżeby inaczej ) ale jest z Vero Mody

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Fajny
Widze go z jakimś szarym topem
dokładnie, albo z białą bokserką w wersji light
Stary 2009-02-09, 13:58   #2055
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość

skąd ściagasz? daj link na priv

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
icebaby21 definicja twojej miłości bardzo mi się spodobała, zwlaszcza wyszczególniony brzuszek

zakupiłam kiedys gorsecik w SH z firmy VILA za 12 zl nie jest bardzo usztywniony
ale w wakacje skompletowalam go z białymi rurkami i idąc ulicą zdarzyło mi sie ze zaaczepiły mnie dziewczyny i mówily ze bardzo im sie podoba ta bluzeczka( czyt. gorset) lubie gorsety mimo ze wielkich piersi nie mam ... ai tak to fajno wygląda

bajka tez chce taki

Cytat:

:P vadi moja wyrocznio ma jak zwykle pytanie . Chcialabym rozpocząć jakąs oczysciająca diete co bys poradziła? chciałaby, rozpoczać porzadna diete ,zdrowy tryb zycia, i od czego zaczac?

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 13:59   #2056
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

świetny! biała bokserka pod spodem i jami jami
Stary 2009-02-09, 14:00   #2057
icebaby21
Raczkowanie

To nie moja definicja, to mal_a_gosia tak pięknie to napisała, ja tylko cytowałam ale coś mi ucięło cytat i wkleiło się jako zwykły tekst
Stary 2009-02-09, 14:01   #2058
vadi
*sportaddict*

Pij dużo zielonej herbaty, to się oczyścisz (mi aż na początku wyskakiwały syfy ) i staraj się jeść jak najmniej przetworzone i doprawione jedzenie, bez alko, bez cukru, konserwantów itp., za to dużo owocow, warzyw, zielonej herbaty i wody - to dobrze oczyszcza

żadnych głodówek bo będę zabijać

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
świetny! biała bokserka pod spodem i jami jami
taką samą mam wizję

w ogóle to robie w szafie remanent i zamieniam mocne kolory na beże/jasne róże/kremy itp., sama jestem ciekawa, co mi z tego wyjdze

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-09 o 14:02
Stary 2009-02-09, 14:03   #2059
icebaby21
Raczkowanie

Cytat:
Pij dużo zielonej herbaty, to się oczyścisz (mi aż na początku wyskakiwały syfy ) i staraj się jeść jak najmniej przetworzone i doprawione jedzenie, bez alko, bez cukru, konserwantów itp., za to dużo owocow, warzyw, zielonej herbaty i wody - to dobrze oczyszcza

żadnych głodówek bo będę zabijać
To od zielonej herbaty pryszcze sie robia na poczatku?!:O Kuurcze a ja pije od 2 tygodni wlasnie i jestem w szoku co mnie tak obsypałoNic innego niż zawsze nie jem, innych kosmetykow tez nie uzywam a tu krostka za krostkaAle to moze sie oczyszczam w takim razie
Stary 2009-02-09, 14:06   #2060
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
To od zielonej herbaty pryszcze sie robia na poczatku?!:O Kuurcze a ja pije od 2 tygodni wlasnie i jestem w szoku co mnie tak obsypałoNic innego niż zawsze nie jem, innych kosmetykow tez nie uzywam a tu krostka za krostkaAle to moze sie oczyszczam w takim razie
dokładnie, organizm się oczyszcza. radzę też zainwestować w dobry dezodorant, bo jak skóra zaczyna wydalać toksyny, to pot może się stać okropnym śmierdziuchem (oczywiście to wszystko mija )
Stary 2009-02-09, 14:06   #2061
bangsa
Raczkowanie

oo tez mam tak po zielonej herbacie,a sie zastanawiałam od czego to...i nie działał nawet mój niezawodny sudocrem.
ale skoro oczyszcza,to niech oczyszcza.Pije na cere macierzanke i bratek jeszcze ,moze cos mi pomoze
ale słonko piękne,zabieram psa i lece do parczku
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 14:07   #2062
imago84
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/item545061453_para...owosc_s_m.html

fajna bluzeczka ale drogo

ja upolowałam coś takiego, oczywiście SH też ma z tyłu kokardkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo1.jpg (60,5 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez imago84
Czas edycji: 2009-02-09 o 14:13
imago84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 14:10   #2063
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
dokładnie, organizm się oczyszcza. radzę też zainwestować w dobry dezodorant, bo jak skóra zaczyna wydalać toksyny, to pot może się stać okropnym śmierdziuchem (oczywiście to wszystko mija )
Vadi widze dobrze znasz sie na dietkach Tez sie zastanawiam ostatnio nad jakas, tylko TZ mi nie pozwala Mowi ze mi dieta nie potrzebna jest ale ja wiem swoje Waze teraz 61 kg przy 170, a pare miesiecy temu wazylam 58 kg i to jest moje marzenie, zeby powrocic do tej wagi.
Stary 2009-02-09, 14:10   #2064
vadi
*sportaddict*

bardzo fajna, ta kokardka na plecach też jest urocza

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
Vadi widze dobrze znasz sie na dietkach Tez sie zastanawiam ostatnio nad jakas, tylko TZ mi nie pozwala Mowi ze mi dieta nie potrzebna jest ale ja wiem swoje Waze teraz 61 kg przy 170, a pare miesiecy temu wazylam 58 kg i to jest moje marzenie, zeby powrocic do tej wagi.
waga nic mi nie mówi żebym wiedziała, czy masz za dużo tłuszczu będę potrzebowala Twojego zdjęcia i paru wymiarów

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-09 o 14:11
Stary 2009-02-09, 14:17   #2065
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Witam

Ale pogoda noralnie jakby wiosna była ! Dzis Tz wpadl do nie własciwie po mnie . Załapał sie na rodzinny obiad u mnei heh . Pote pojechalismy sobie nad wode d otakiego osrodka pochodzic . Potem kosciół do niego do domu . A jeszcze pote na ałe conieco w aucie ( ehh niewygodnie byłooo ) I na kebaba
Szkoda ze jutro wraca do Krk Ale moze wroce na wekend o domku znowu iaął sie uczyc matmy ;/ Zaraz lece cos zrobic bo nie zda egzaminu :/
Oj, Ty grzesznico Tak po kosciele? Nieładnie
Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
na tvn style leci trinny i susana i seksbomby dzisiaj ida pod mlotek
Dobry był ten odcinek, no nie? W sumie trochę o nas, jak z tandetnej laski zrobic Ag

W koncu słeneczko swieci, juz wiosne czuję i idę zaraz na spacerek z TŻ za miasto
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 14:18   #2066
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:

Mam tak samo . Takie poczucie niekompletnosci . Szczegolnie ze jestesmy teraz w zwiazku na odleglosc i moje zycie wyglada tak ze codziennie mysle . Byle do wekendu bo zobacze sie z Tz i ciagle czekam n weken Myslalam ze tylko j sie czasem zastanawiam czy naprawde kocha Tz czy to moze przyzwyczajenie ale jak widac jest to chyba normalne . W sumie za łatwo by było jakby kazdy wiedzial na 100% ze ta osoba to ta jedyna . Ale musielibysy znac naszą pzyszlosc . Nie wiadomo jak bedzie w przyszlosci , nie wiadomo czy my sie nie zmienimy lub Tz . Mozliwe tez ze poznamy osobe ktora naprawde bedzie tą jedyną o ktorej teraz nie wiemy . Zycie nie jest kolorowe niestety .
I wiecie co my z Tz obywoje mamy tak ze boimy sie troszke gdy mowimy ze sie kochamy . To dlatego ze wlasnie nie znamy przyszlosci a jestesmy opowiedzialni za swoje słowa i nie rzucamy ich na wiart i zalezy nam na uczuciach drugiej osoby .

Lece robic frytki . Mam dzis w sobie tyle energii ze zaraz wybuchne heh .

Zdałam najgorszy egzamin z sesji !!!!!!

W sum na 3 ale wazne ze zdałam . Boze jak ja sie cieszeeee !
Stary 2009-02-09, 14:20   #2067
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Oj, Ty grzesznico Tak po kosciele? Nieładnie

Dobry był ten odcinek, no nie? W sumie trochę o nas, jak z tandetnej laski zrobic Ag

W koncu słeneczko swieci, juz wiosne czuję i idę zaraz na spacerek z TŻ za miasto

Hehe no co zrobic jak nie mamy innego miejsca ;p Ale normalnie wsyzstko mnie dzis boli bo auto małe
wiem wiem grzesznica ze mnie ale co zrobic
Stary 2009-02-09, 14:22   #2068
LadyAnne
Raczkowanie

Cytat:
bardzo fajna, ta kokardka na plecach też jest urocza

waga nic mi nie mówi żebym wiedziała, czy masz za dużo tłuszczu będę potrzebowala Twojego zdjęcia i paru wymiarów
Wczoraj zamieszczalam fotki figury, ale to wakacyjne wiec wtedy jeszcze mialam wage idealna Obawiam sie ze moj TZ ma racje - troche przesadzam Bo w zasadzie tluszczu jako takiego nie mam.Jedyny plus przytycia z 58 na 61 to to, ze piersi troszke sie wieksze zrobily, ale minimalnie.Piersi w ogole mam za male ;(

Dodalam jeszcze raz do galerii, musze poszukac fotki jakies z obecnej wagi Jak chcesz to rzuc okiem na moj profil.
Stary 2009-02-09, 14:24   #2069
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
Obejrzałam teledysk dody jak zwykle do bólu przewidywalny- Doda jako wielka gwiazda i reporterzy a potem wygina się w bieliźnie jak na każdym teledysku i zbliżenie na jej płaski tyłek...powtórka z rozrywki

no i że niby użala się nad sobą,że ciężkie jest życie gwiazdy...i na toaletce ma wszystkie swoje nagrody poustawiane i wstycha jak jest jej z tym źle

mnie jakiś nie zachwyciła, ciuszki ma fajne ale wiadomo...w końcu ją stać
zgadzam sie,tekst jak zwykle dno i wodorosty
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-09, 14:29   #2070
Miśka84
BAN stały

Cytat:
nie umiem odpowiedzieć na to pytanie... ja sama nie mogę na sto procent powiedzieć czy kocham,bede to wiedziała dopiero przed śmiercią gdy bedę mogła na to spojrzeć z perspektywy czasu. Zresztą to zależy jak się pojmuje słowo miłość.

Moim zdaniem prawdziła miłość to miłość matki do dziecka bo jest bezwarunkowa, miłość między partnerami to przyzwyczajenie,przywiąza nie plus kontakt fizyczny i dogadywanie się...taka miłość bezwarunowa nie jest bo zazwyczaj gdy partner źle cię traktuje, oszukuje to odchodzisz ...to po prostu dawanie i branie chociaż niezbyt romantycznie to brzmi.

Ludzie nadużywają słowa miłość mówiąc "kocham go bo po prostu czuję,że to jest to"...a moim zdaniem to najzwyczajniej poczucie przywiązania i chęć bliskości, ok możemy to nazywać miłością...ale nie jest to miłość pomimo wszystko, dla mnie taka miłość byłaby może idealna ale wręcz chora- partner bije cię,oszukuje a ty jesteś z nim bo go kochasz, pomimo wszystko

Nie wierzę w teorię przeznaczenia i dwóch połówek.
Po prostu spotkałaś Tżta i jest ci z nim dobrze ale gdybyś go nie spotkała byłabyś z kimś innym i to on byłby dla ciebie tym jedynym.
Ludzie spotykają się i albo są razem albo się rozchodzą i są z kimś innym... nie wierzę w to,że jest jeden mężczyzna na ziemi nam przeznaczony.

Też miewam czasem wątpliwości bo po prostu moim zdaniem coś takiego jak miłość czyli uczucie bezwarunkowe nie istnieje (nie licząc miłości rodzica do dziecka) "kochamy" zawsze bo czegoś potrzebujemy- bliskości,zrozumienia,wsp arcia itp.

Taka bezwarunkowa, idealna miłość jest tylko w książkach... normalny, zdrowy związek musi opierać się na korzyściach dla obu stron i nie ma w tym nic złego.
Wiadomo,że zakochanie to reakcje chemiczne ("miłość" mija po ok 2-3 latach bo tyle czasu potrzebuje samica by zajść w ciążę i wychować dziecko a potem partner nie jest jej potrzebny- to z biologicznego punktu widzenia)
a co po tych 2-3 latach, zaczynamy dostrzegać wady partnera i jesteśmy z nim albo nie- trzyma nas przy nim poczucie bliskości, przywiązanie,wspomnienia. .. można to nazywać miłością jak ktoś chce, w naszej kulturze się tak przyjęło chociaż ja bym osobiście tak tego nie nazywała.

może to nieromantyczna wizja miłości ale nie przeszkadza by być szczęśliwym z drugim człowiekiem.

Moim zdaniem lepiej,że masz wątpliwości co jakiś czas i zastanawiasz się nad związkiem niż gdybyś po prostu mówiła "kocham cię" bez zastanowienia się nad tym...
każdemu mogą się zdarzyć chwile zwątpienia...
Kompletnie nie zgodzę sie z tym co piszesz.

Ja akurat - moze romantycznie - ale wierzę w teorie dwóch połowek, znałam przed TŻ wielu chłopaków, ale to nigdy nawet w przyblizeniu nie było "to" czyli miłość, a na pewno nie żadne przyzwyczajenie itp, bez sensu moim zdaniem jeste takie racjonalizowanie miłości i sprowadzania jej do jakiejs reakcji chemicznej, bo to "coś " duzo więcej nad czym od wieków głowia sie filozofowie, i czego na pewno nie da rady wyjaśnic żadne krótkie definicje.
Z tym, ze miłosć kończy sie po 2-3 latach się też nie zgodzę, bo ja od 1 dnia widziałam u TŻ jego wady i po 3 latach wcale nie przeżyłam szoku "ojeju, mój ksiażę ma wady", bo znałam je od początku.
I kocham TZ tak samo jak te 5 lat temu. A czemu wiem, ze kocham? Bo jestem szczęśliwa. Jasne - każdy człowiek ma problemy, czy chiwle wątpliwości/załamania, ale ogólnie jestem naprawde szcześliwa i dlatego wiem, ze to "to". I jestem pewna, że z nikim innym to nie mogłoby byc "to"...
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości