|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
![]() Oj ja nie cierpię tego tuszu , więc tak jak piszesz oceny są różne ![]() Teraz używam 2000kcalorie (znowu) i poszukałabym czegoś innego |
|
|
|
|
#2612 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie tusz jest świetny, bo daje taki spektakularny efekt, moje rzęsy ogólnie są długie, a w połączeniu z nim jest teatralnie ![]() ![]() Ja do l'oreala wróciłam po dłuższej przerwie, podczas której używałam tuszy lancoma. Uważam, że prawie, żadnej różnicy w jakości nie ma, a cena różni się dwukrotnie. Może ten, którego Dorinka używa Ci podpasuje.... A w tym co ja mam, demakijaż Cię denerwował czy coś jeszcze?? |
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
hahah..postaram się.
Mój "Typ" Wysoki, szczupły (zero brzuszka) , ciemna karnacja, króciutkie czarne włosy, wielkie brązowe oczy i figlarny styl bycia ![]() Przylatuje do Polskie zony sobie szukać ..oczywiście to tak pół żartem pół serio ..aczkolwiek nasze samotne koleżanki już ostrzą ząbki
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, więc wydawało mi się, że dalej są nijakie i strasznie cienkie .Muszę mieć tusz pogrubiający i wydłużający.Idealnego jeszcze nie znalazłam Może spróbuję ten Dorinki.Muszę sobie o nim poczytać. |
|
|
|
|
#2615 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, Haniu, niestety sytuacja pomiędzy nami, a moimi teściami jest bardzo dziwna..a głównie pomiędzy nami a moim teściem. Osobą, która chce utrzymywać ten kontakt jestem ja, a nie TŻ...on wolałby to olać, ale ja chcę, żeby on miał w miarę normalny kontakt z mamą i siostrą... Bo ojciec/teść został już spisany na straty... zarówno w oczach TŻ, jak i moich... Zachował się wobec nas okropnie i nie mamy zamiaru mu tego darować... Prawda jest taka, że zepsuł nam nasz plany na właściwie resztę wspólnego życia - a w dodatku nie widzi, że zrobił cokolwiek złego...!! Chyba Wam coś pisałam o tym ... w związku z tym właśnie tak napisałam...bo wiem, że TŻ nie byłoby przykro, jakby nasze kontakty z jego rodzicami padły trupem... Ale żal mi teściowej... dlatego znoszę tego paskudnego indyka... i tego paskudnego jeszcze bardziej niż indyk teścia ![]() Ale TŻ obiecał mamie, że powie jej, że możemy też czasem zjeść coś innego... ![]() Cytat:
Powodzenia ![]() Cytat:
![]() Na początku mojej diety, jak przychodziłam na obiad, to wszystko było z serem, śmietaną itp itd...więc nic nie jadłam... na deser zawsze proponowała mi lody...też odmawiałam... i tylko była gadka 'dziecko, Ty nic nie jesz'. Więc się wkurzyłam kiedyś i powiedziałam, że jem, nawet dużo, ale ona robi rzeczy, których ja nie mogę... Tak się chyba przejęła, że sie skupiła na jednej potrawie ![]() Cytat:
I z suszonymi pomidorami ![]() Cytat:
Hihihi...
|
|||||
|
|
|
#2616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gosiu z l'oreala jeszcze bardzo fajny jest telescopic, jednak ma specyficzną szczoteczkę. Ja jestem w trakcie poszukiwanie idealnego podkładu i tez jakos nic nie znalazłam. A testowałam już wiele... Może coś poradzicie do cery mieszanej? Dużego krycia nie potrzebuję, tylko takie wyrównanie kolorytu. |
|
|
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jesteś kochana narzeczoną...masz rację lepiej zeby TZ utrzymywał kontakt z mamą i siostrą..przeciez one Bogu ducha winne...a kiedyś mogłby zacząć żałowąć ze zerwał z nimi kontakt. Cytat:
..ale możemy, prawda?
|
|
#2618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak też spróbuję. Po drodze do domu kupiłam wszystkie składnik, więc powinno pójść sprawnie
|
|
#2619 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kurcze zainspirowałyście mnie tymi pieguskami bo ja straszny łasuch, w Walentynki ich nie zrobie bo będziemy się opychać na weselu ale może któregoś pięknego dnia jako wieelka niespodziewajka ![]() Dziś byłam u fryzjera i po raz pierwszy od podstawówki wycięłam grzywę. Po traumie x lat temu kiedy miałam dziwny krótki lok wywinięty do góry nie odważyłam się tego zrobić aż do dzisiaj. Jeszcze się nie pryzwyczaiłam do nowego looku ale wygląda to całkiem nieźle. I do tego w końcu wróciłam do blondu, wlosy wyszły właśnie tak jak lubię są śiwtliste ale nie szare. Tylko teraz muszę wzmocnić lekko makijaż bo dziś wygląda jakoś nijako przy tym kolorze
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ona nie ma zabardzo pojęcia o dietach, a wie, że indyk jest chudy, więc go robi.Pewnie ciężko jest gotować osobie na diecie (jak się nie wie co), a indyk się sprawdził-zjadłaś, więc gitara ![]() Cytat:
A jeśli chodzi o podkład, to ja specjalistą nie jestem.Nie nakładam go codziennie ![]() Jak wyglądam dobrze, to sobie daruje.kwestia przyzwyczajenia. Teraz mam : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12341 i osobiście odradzam.Nie jeste zły, ale za takie pieniądze spodziewałam się czegoś lepszego.Jak babka w Douglasie mnie nim malowała, to mi się podobał, ale jakiś taki zwykły jest ![]() EDIT:Niuniu a z jakiego koloru wróciłaś do blondu? Ważne, że jesteś zadowolona.Zmiany są potrzebne
Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-02-09 o 18:19 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką farbą robiłaś, czy baleyage? Jakimasz swój kolor jasny czy ciemny ? Bo u mnir ponoć problemem są odrosty ale ja tego pojąć nie mogę, bo co to za różnica
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
niuniuniau : pokaz nam fotkę, ciekawa jestem
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen, a Ty znowu się na blogu opuszczasz :P
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Mam napisany fragment, chcę dopisać jeszcze, żeby nie było tak mało
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wydzedł rudawy, ale dośc dobrze mi było w takiej tonacji więc nie kombinowałam. Zaczął się problem z odrostami więc coś zmieniamy, chciałam blond jasny blond więc moja fryjerka wymyśliła, że robi refleksy plus mieszanka farb tych co poprzednio tylko więcej jasnego doda i to był strzał w dziesiątkę. Włosy wyglądają naturalnie, słomkowo jakby lekko przypalone słońcem. Sama fryjerka się zachwycała kolorem który jej wyszedł ![]() Madlen niestety jestem zacofana technicznie i nie dorobiłam się aparatu. Robiłam zdjęcie komórką ale nie oddaje w ogóle koloru. Postaram się jutro lepiej to uchwycić i najwyżej skombinuje jakiś kabelek i wrzucę
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Przeżywam zauroczenie... |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi, swoim TŻtem?
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Naprodukowałyście się wczoraj i dziś okrutnie Jak ja mam Was nadrobić? Czasu brak!Muszę dziś trochę popracować, ale mi się nie chce za bardzo. W sobotę bal przebierańców, w piątek jedziemy z TŻ do wypożyczalni strojów ![]() Poemi, u mnie to jest na porządku dziennym Opowiadaj!
|
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
8 lat starszy ode mnie, gra w zespole na perkusji, jeździ na motocyklu, słucha dobrej muzyki, ogląda dobre filmy, ma nóż i wie jak się nim rzuca by leciał ostrzem do przodu i pracuje w sklepie z bronią (bosko, bosko!). Fascynuje mnie. Muszę się przekonać, że jest gorszy od TŻ-a.
Twój TŻ o tym wie? Co z tym robisz? Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-11 o 21:03 Powód: funkcja multicytowania się kłania, proszę nie pisać post pod postem, takie są zasady forum! |
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Wie. Często udaje, że tego nie widzi, lecz bacznie mnie obserwuje i potrafi zareagować w sytuacji podbramkowej.
Przeważnie w porę uświadamiam sobie, że kolejny facet nie odrasta T. do pięt, mimo tych fascynujących cech. Zdarzyło się, że przed popełnieniem ogromnego błędu uchronili mnie owi fascynujący faceci. Zdali sobie wcześniej ode mnie sprawę, że mogą mnie skrzywdzić, za co jestem im wdzięczna. Żeby uprzedzić komentarze, nie jestem z tego dumna, ale, jak już kiedyś pisałam, mam z tym problem. |
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie liczyłabym, że tak po prostu, po jednej rozmowie zmienisz zdanie No, chyba, że facet okaże się kretynem. Najgorsze są fascynacje na tle intelektualnym.
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Gdyby nie ta cholerna zazdrość ze strony TŻ-a to by wyglądało całkiem inaczej... |
|
|
|
|
#2636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak wy byscie sie czuly, gdyby to wam tz-et zakomunikowal, ze dzisiaj poznal fajna dziewczyne i musi sie z nia spotkac aby sprawdzic czy nie jest lepszy od was? a co jak sie okaze, ze ten koles jest lepszy od tz-ta? ps. wrocilam od fryzjerki bardzo zadowolona. raz mnie tylko pociagnela i jeszcze za to przepraszala. a fryzura taka jak chcialam |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Gdyby TŻ nie był taki zazdrosny to po prostu bym się z tym zakumplowała na legalu, ale teraz taka opcja nie ma szans.Dlatego mój TŻ się nie dowie. Jeśli się okaże, że jest lepszy to... Nic. W końcu kocham TŻ-a. Uważam, że wszystko jest kwestią podjęcia decyzji. Daj zdjęcie w nowej fryzurze
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam, nie usprawiedliwiam się. Ale co można zrobić, gdy się np. z taką osobą pracuje? Rzucić wszystko, żeby się ewakuować? Nigdy nie chciałam zranić T. i nienawidzę tego uczucia, gdy jest mi wszystko jedno, co z nami będzie, bo przecież w głębi tak nie myślę. Póki co jest bardzo dobrze, tego się trzymam. |
|
|
|
|
#2640 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie, że możecie ![]() Cytat:
mogę jeść wszystkie mięsa, jajka, ziemniaki, frytki, wszystkie warzywa... zupy..byleby nie były np. na śmietanie, czy sos bez śmietany...żadnego sera... Chyba nie aż tak ciężko coś wymyślić... Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

I jakoś mnie to nie martwi

, więc tak jak piszesz oceny są różne 

, więc wydawało mi się, że dalej są nijakie i strasznie cienkie .Muszę mieć tusz pogrubiający i wydłużający.Idealnego jeszcze nie znalazłam
i tego paskudnego jeszcze bardziej niż indyk teścia 

mogę jeść wszystkie mięsa, jajka, ziemniaki, frytki, wszystkie warzywa... zupy..byleby nie były np. na śmietanie, czy sos bez śmietany...żadnego sera... Chyba nie aż tak ciężko coś wymyślić...