|
|
#3271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3272 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak ja czytam ten podpis to mi sie wydaje ze mi w końcu jakiś łysol przy......
|
|
|
#3273 |
|
BAN stały
|
dziekuje za polecane strony ,mam jeszcze jedna prosbe poszukuje slodkich ,trwalych perfum o zapachu owocowym cos na podobe miss cherie diora ,moga byc np .malina ..mozecie mi cos polecic??
|
|
|
|
#3274 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Niestety jest tylko gorzej ![]() W skrzynce czekało na mnie wezwanie do zapłaty za składkę OC... Rozrusznik co prawda znalazłam dużo taniej (300 a nie 950 zł), naprawa się nie opłacała... Niestety facet do którego zawiozłam rozrusznik od razu stwierdził, że spalił się z powodu zepsutej stacyjki którą jak najszybciej muszę naprawić bo spalę kolejny.... no i kolejny problem... To się zgadza bo miałam przygody dziwne ze stacyjką. Czy muszę dodawać że w autoryzowanym serwisie na to nie wpadli? ![]() Ogłaszam bakructwo, baj baj, doszkalanie ![]() ![]() Hecate! Śnił mi się dziś ten Twój kolo ![]() Cytat:
Cytat:
nabierasz wprawy Ja dziś po pracy do kumpeli. Autobusem, z przesiadką.... zalać robala ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ech... są gorsze i lepsze dni Poukładacie sobie wszystko ![]() Cytat:
zgadzam sięCytat:
Lecę odebrać auto od partaczy i naciągaczy i zawieźć do mojego mechanika. Miłego dnia i wieczora
|
||||||
|
|
|
#3275 |
|
Rozeznanie
|
Polly_ musisz zrobić tak jak kiedyś śpiewał Liroj .. będziesz szukał dymu, przyjedziesz do Kielc...
|
|
|
|
#3276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3277 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w szoku jestem bo dla mnie to jeden z najbardziej malinowych zapachów. Coś nie teges z moim nosem....A Gucci II PF?
|
|
#3279 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
az sie boje pytac ![]() Sabbath - jestm w szoku... Powiem szczerze, ze nie spodziewalam sie czegos takiego przeczytac... Ale to chyba jak w zyciu - jak napisalas zreszta sama - partner raz zaskoczy raz zawiedzie. Zazdrosc - no coz, nie omija tez tez najblizszych, szkoda, ze tak reaguje. I nie dziwie Ci sie, ze nie masz ochoty bawic sie w manipulacje - jakos mi takie techniki do Ciebie nie pasuja. Ja tam owszem - manipuluje jak mi to ma przyniesc korzysc ale ja czesto w zyciu wybieram latwiejsze drogi, na skroty. A teraz z innej beczki - od kilku dni w robocie na explorerze nie dzialal mi wizaz. Powiedzialam szefowi Informatykow na co po kilku probach wzruszyl ramionami i rzekl 'to wina strony' Mowie 'no w domu mu chodzi bez problemow' Sama wyczyscilam pliki netowe, ciacha i poszlo. Szef informatykow na to nie wpadl...
|
|
|
|
#3281 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam nadrabiać Bar, nie zaglądałam tu kilka dni.Ogólnie brak mi sił i ochoty na cokolwiek.
Przepraszam za opóźnienie z zakładaniem wątku z fotkami flakonów, kodami itp. spisanie wszystkiego, obfocenie, powycinanie, posklejanie bo fotek w poście może być tylko 6. Cierpię na ogromny brak ochoty na cokolwiek, kilka razy zabieram się za przerabianie fotek, a tak strasznie nie mam siły nawet kliknąć na folder ze zdjęciami. Postaram się w ciągu kilku dni rozpocząć wątek, wkleić z 5 postów aby pokazać o co chodzi w wątku i mam nadzieję że rozrośnie się już sam. Przepraszam raz jeszcze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A nie będziesz może przejeżdzać przez Busko? Jeśli tak to zapraszam
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-02-10 o 15:54 |
||
|
|
|
#3283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Teraz doczytałam i jestem deczko w szoku...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faceci są dziwni. Cytat:
Ja co prawda ciągle buczę, że mój więcej pod samochodami niż pode mnę leży ale widzę, że ma to też zdecydowanie swoje (i to nie małe) plusy.
|
|||
|
|
|
#3284 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
raczej nie będę,ale sprawdziłam gdzie jest Busko- i ono jest zupełnie gdzie indziej niż myślałam
![]() Cytat:
|
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boze jakiego mam lenia, biegalam jak z piorkiem w tylku caly dzien a teraz mam ostanie 2 godziny i absolutnie protestuje. Dupe podniose tylko w wypadku naglej potrzeby fizjologicznej. Ciazylo wam kiedys 'nieodzywanie' sie z kims? Mam taka sytuacje i poki bylo tak, ze nie bylo albo sie z ta osoba nie widzialam to mi to zwisalo. Od pewnego dnia jednak, kiedy po ponad pol roku zamienilismy kilka zdan to mi ciazy. Ale nie mam sil sie odezwac. Zreszta co mam powiedziec 'no to dajesz kolego, stresc mi te 8 miesiecy' Zreszta - usmiecha sie do mnie, wystawia jezyk dla jaj (tak - ja 26 on 34), patrzy sie. Nie pomaga mi to. Jak to sie stalo ... ze jestesmy w punkcie wyjscia? |
|
|
|
|
#3286 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Po drugie jednak, tak jak napisała Aragonte - nie pochwalę czegoś, jeśli nie ma podstaw. W ludziach tyle jest rzeczy do chwalenia, takich uczciwie zasługujących na dobre słowo, że nie chcę się zniżać do bujania. ![]() Dlatego mam wrażenie, że go chwalę. Ale rzeczywiście nie wpatruję się w niego z podziwem... ![]() W kwestii braku równowagi możesz miec rację. To znaczy... chyba oboje mamy poczucie, że jest ona zachwiana, tylko każde sadzi, że w inną stronę. Muszę to poważnie przemyśleć próbując spojrzec na to z jego strony, jak radzisz. Dziękuję za dobrą radę. Cytat:
Mam za sztywny kark. ![]() Cytat:
![]() Ale jedną zaletę przeprowadzki mają - sa bardzo skutecznym bodźcem do tego, żeby nie trzymac niepotrzebnych szpargałów. Mam problem z trzymaniem śmieci w domu - wszystkiego żal mi wyrzucić. ![]() Cytat:
I pod tym, że pan K. ma minusa. Na szczęscie ma też wiele plusów. ![]() Pojęcia nie mam. Dumam nad tym od 2 dni i za każdym razem zapominam zapytać. Cytat:
![]() W praktyce to nie wygląda tak ostro, mamy wypracowany pełan układ, ale rzeczywiście kiedy podejrzewam, że coś ociera się o dyshonor włącza mi się czerwona kontrolka. A co do ostatniego zdania.... Ja staram się zrozumieć, dlaczego tak jest. Znam mamę mojego Królewny, która jest osoba całkowicie nastawiona na dawanie, bez własnych potrzeb, skrzętnie ukrywającą swoje marzenia, taka po prostu instytucja opiekuńczo - usługowa i to do tego sprawiająca wrażenie, że to dla niej szczyt marzeń. I myślę sobie, że taki wprasowany w psychikę model (w jego środowisku wszystkie kobiety takie role pełnią, z żoną jego starszego brata włącznie) sprawia, że on za naturalną uważa sytuację, kiedy więcej dostaje, niż daje. Nawet jesli się stara (a stara się) to sa to dla niego zachowania wyuczone. Kiedy jest zmęczony dochodzi do głosu głebsza warstwa świadomości i wówczas bywa trudno... Nie mówiąc już o tym, że to, co ja w takim układzie uważam za normalne i naturalne, w jego przekonaniu jest ustępstwem z jego strony i czymś w rodzaju zabrania mu naturalnych, świętych praw. Tak myślę. Cytat:
A co do różnic w cenie i niekompetencji serwisów licencjonowanych to niestety i ja nie mam dobrego zdania. Cytat:
).Zerknij może w ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=malinami Cytat:
Cytat:
To znaczy potrafię manipulować i nawet udawać umiarkowaną idiotkę, ale to wtedy, kiedy muszę coś załatwić z osobą obcą. Wśród ludzi, którzy mnie znają i są dla mnie w jakiś sposób ważni pilnuję pozycji. No normalnie samiec ze mnie charakterologiczny. ![]() Cytat:
I co szef informatyków na to, że Ci Wizaż nie działa? Może uznał, że nie powinien działać w pracy?
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-02-10 o 17:35 |
||||||||||
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz nie mam lunchu. heh. |
|
|
|
|
#3288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to jest jakiś gen. I widzę wokół, że nawet jeśli któryś nie ma tego mechanizmu (bo mama w domu nauczyła), to bardzo mało trzeba, kilka głupich błędów partnerki, trochę przesadnej dobroci z jej strony i zaraz mu się ten mechanizm włącza. Cytat:
My się jakoś łatwiej uginamy. Więcej robimy "dla nas". Jeśli oni muszą coś poświęcić, to zwykle jest to nie "dla nas", a "przeciw nim".
|
||
|
|
|
#3289 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
To ja tak z grubsza :Dziękuję
Cytat:
![]() Co do współpracownika, to mam nadzieję, że trafi kiedyś kosa na kamień i zobaczy jak to jest. A swoją drogą to on musi być wredna świnia ![]() Cytat:
Cytat:
doznałam letkiego szoku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że i na szkolenie jeszcze zostanie Cytat:
![]() Mam dość lekarzy ![]() Musiałam usunąć część Waszych emotek z postów, bo nie mogłam wkleić moich wypocin. |
|||||||||
|
|
|
#3290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę pochwalić, jeśli pochwała jest zasłużona, wiem,że tż lepiej niż ja gotuje, zna się na kompie i nie mam problemów,żeby docenić, ale robić z siebie mniej rozgarniętą niż jestem-nie da rady. Polly-te rady to jak żywcem wzięte z Pani Domu, albo innego Poradnika Domowego I chyba taka właśnie była intencja, taka z puszczonym oczkiem ![]() Cytat:
na przykład. Przecież to dobry początek rozmowy.
|
|
#3291 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie znoszę nadskakiwania. Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj śpiąca chodzę od rana, jakoś tak... Właśnie mam w piecu zapiekankę serową. |
|||
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co gorsza potwierdzają to psycho- i seksuolodzy. Jedyny warunek do spełnienia to: niedowartościowanie i kompleksy u faceta. |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście nie wszyscy są zakompleksieni i nie każdemu to podnosi ego.
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-10 o 18:40 |
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, że nie wszyscy są chodzącymi kompleksami, ale obawiam się, że każdy facet lepiej się czuje zarabiając więcej i umiejąc coś dobrze, lepiej od swojej kobiety. Pracuję z samymi chłopami i zauważyłam, że wszyscy jak jeden kochają opowiadać sobie różne potknięcia swoich kobiet, głupiutkie pytania, jakieś błędy różne itd. I chwalą się co który robi lepiej, na potęgę. A jak już któryś gotuje, to dopiero jest gadki...
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-02-10 o 18:43 |
|
|
|
|
#3295 |
|
BAN stały
|
Bardzo Wam wszystkim dziekuje
Kolor faktycznie po kilku dniach jest juz bardziej szatynkowy, bo zaczyna wychodzic mi blond. Tylko zastanawiam sie, czy mi sie to podoba, czy chce to jeszcze przyciemnic. Lampa w aparacie troche rozjasnila te wlosy, ale mniej wiecej tak to wyglada. Ja jestem bardzo zadowolona bo mam wrazenie, ze to podkreslilo mi twarz, a poza tym naprawde potrzebowalam takiej zmiany Katt, rysunek zrobila dla mnie siostrzyczka Landryna (mam jest takich dziel cala kolekcje ) Bardzo sie polubilysmy z ta mala. Swietne dziecko, takie szalone![]() Sabbath, doczytalam, ze jakis problem z Krolewna byl. W tej chwili sie nie bede wypowiadac, bo nie doczytalam wszystkiego wiec nie mam prawa tego robic. Poprosty Cie przytule Wiem, ze jestes silna, wiem tez, ze nie dasz mu zachowywac sie jak jakis terrorysta Odwiedzilam dzis po kilku lekcjach sejm, a teraz w ramach odpoczynku moze uda mi se nadrobic chociaz troszke
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to mój własny świetnie zna się na kompie, sprząta, prać też umie. Ja za to świetnie robię bałagan , umiem wbijać gwoździe, większość mebli też ja składałam. Oboje lubimy gotować. Tak więc równowaga jest. Może nie jest zgodna ze statystykami, ale jest
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę zazdroszczę. Mój klasycznie, zna się na samochodach, komputerach itp. sprawach. Gotuje tylko z dokładną instrukcją, pierze wszystko razem, najchętniej na 90. Meble składa z moim udziałem. Mam wrażenie, że jestem potrzebna do podziwiania jak mu to świetnie idzie. I do podawania różnych rzeczy, co mnie wkurza niesamowicie.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-02-10 o 19:05 |
|
|
|
|
#3298 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jedynym takim osobnikiem jest mój przyjaciel. Pewnie tez dlatego jest moim przyjacielem. |
|
|
|
|
#3299 |
|
Rozeznanie
|
Twarde babki wszystkie jesteście
i widzę coraz więcej wśród kobiet takiej postawy, zastanawiam się czy w perspektywie kilku pokoleń to coś zmieni w postawie mężczyzn, czy ten gen o którym pisze kropka jakoś chłopom zaniknie czy może wręcz odwrotnie, w ramach samczego buntu. ![]() Jeszcze odnośnie K. Sabbath i ogólnie ludzi - wzorce wyniesione z domu mają ogromne znaczenie A pozostając w temacie - skubałam dziś kotu jajka ![]() żeby nie było - praktykuję w lecznicy wet i mieliśmy dziś kiciora na kastracji. Moja pierwsza kastracja, zawsze byłam przekonana, że te okolice się goli raczej, a okazało się (co zresztą jest dość logiczne), że akurat tego obszaru się wygolić nie da - więc sierść się wyskubuje
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam dziś jazdy. Tak źle to chyba jeszcze nie było Pier... mi się wszystko, byłam chlernie rozkojarzona i zestresowana. Nie poznawałam dziś siebie - instruktor zresztą też - tzn. był totalnie zszokowany moim "uwstecznieniem". Nie, żebym jechała na rondzie pod prąd, ale dziś się. Normalnie dooooopaaaa![]() Jestem totalnie wykończona, śpiąca i zdegustowana sobą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

raz niedoczytalam i juz tak zostalo 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Poukładacie sobie wszystko
Baru pewnie nie nadrobie ale pokazuje Wam wreszcie moje wlosy

w szoku jestem bo dla mnie to jeden z najbardziej malinowych zapachów.

Nie powiem komplementu, jeśli nie będzie do niego żadnych podstaw, no way.