|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tak zaszyja ci cala pipke ![]() Cytat:
![]() ![]() mnie to przeraza strasznie bo nie chce miec wielkiej pipy jak krowa ![]() jakies 2 lata temu jak sie tak codziennie po kilka razy pyrkalismy to moj tz po 3 tygodniach powiedzial ze jestem niezle wyruchana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzieki kochana ... zapisuje na kartce i daje mojemu tz SUPER ZLECENIE do wykonania ![]()
![]() |
#4172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tz cwiczy a ja sie nudze ![]() mam nadzieje ze ci bedzie smakowalo ![]()
![]() |
#4173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a coz on tak cwiczy?? na tobie niech pocwiczy ![]()
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ![]() ![]() ![]() podnosi jakies ciezarki :P Jutro do lekarza szkoda ze nie bede miala juz usg ![]()
![]() |
#4175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zawsze mozna isc na izbe przyjec i powiedziec ze cie cos tam kluje ![]() ![]()
![]() |
#4176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam zeby cos sciemnic.. ale moze lepiej zosgawie to na pozniej? bo wiadomo ze do roziwazania jeszcze troche czasu.. a pewnie potem bede chciala zobaczyc jeszcze bardziej ehehe
![]() |
#4177 | ||||
Wtajemniczenie
|
No my juz po kapaniu. Teraz raczymy sie herbatka z cytrynka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 na szczescie te bole juz przeszly, ale jezeli teraz ta rehabilitacja mialaby zaszkodzic maluszkowi to ja moge pocierpiec do porodu ![]() ad. 3 kropla w morzu potrzeb Cytat:
![]() wzajemnie ![]() Do juterka mamuski ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co racja to racja ![]() pozniej bedzie nam sie chcialo bardziej widziec ... ja mam wizyte 16 i mam nadzieje ze mi zrobia usg.... w co watpie....
![]() |
#4179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasniee.. ![]() ![]() ![]() malutka mam nadzieje ze bedziecie mnie kryc ![]()
![]() |
#4180 |
BAN stały
|
witajcie
![]() ![]() OJ ale dzis duzo postow powstalo ![]() ![]() ![]() musze zaczac czytac...pokolei...heheh: ) U mnie dobrze co raz lepije sie czuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
![]() ![]() Marika, X-lander XV też jest fajny bo to przednie kółko jest podwójne więc i stabilne. No ale z tego co widzę piankowe, na żywo tego modelu nie widziałam. Na tej stronce są akurat same spacerówki ale normalnie kupujesz w komplecie. Cenowo za całość wychodzi koło 2000,przynajmniej u mnie, każdy model nieco różni się ceną ale z tego co widziałam niewiele. Boszenka, fajnie że juz wracasz ![]() Poiglot, ja nigdy nie zakładam rękawiczek do sprzątania ![]() ![]() Aguśka, ja ostatnio codziennie krówki wcinam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pakusia, głową ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Śpiochy wstawać z łóżek !!!
![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie bójcie się pipka wróci do swojego poprzedniego stanu,a moze nawet bedzie lepiej ... Na szczęście to są mięśnie, które można ćwiczyć , tak jak teraz wykonujecie ćwiczenia Kegla, tak samo póżniej i będzie dobrze. Rana szybko się zagoi i seksik będzie cudowny , zobaczycie. No, już - nie bać mi się tu więcej !!!! Witaj Gosikk_s Edytowane przez manolita Czas edycji: 2009-02-11 o 06:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Te body to mnie tez interesuje boooskie jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja rada niech TZ posprzata nastepnym razem zwlaszcza tym Domestosem Cytat:
![]() Co do rozciagnietej Fredki to wroci do normy mnie bardziej przeraza nietrzymanie moczu bo mimo cwiczen zdarza sie to i wcale nie jest przyjemne Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2009-02-11 o 06:35 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Manolita, witaj
![]() ![]() Kathi, to jak ja mogłam zaszkodzić dziecku sprzątając bez rękawiczek? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
gosikk_s nie panikuj slonce po prostu ogolnie trabi sie ze sa zwiazki w srodkach czystosci ktore moga zaszkodzic dziecku ale sprzatajac bez rekawiczek musialabys sobie wylac np Domestos na rece i to nie ma 100% gwarancji ze to przeniknie do krwi jesli szybko zmyjesz , czesciej opary bardziej szkodza
Moja znajoma jest chemiczka i uslyszalam ze najbezpieczniej jest mysc wszystko plynem do naczyc ewentualnie woda z octem jablokowym zwlaszcza w ciazy bo ta dezynfekuje i w tym przypadku ja nie uzywam nic innego Na 100% nie jest stwierdzone w jakim stopniu i w jakim procencie szkodza zwiazki chemiczne zawarte w srodkach czystosci ale lepiej dmuchac na zimne i jednak albo rekawiczki , albo srodki lagodne Tu krotki artykulik potwierdzajacy co pisze https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_be...ykul,1759.html Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2009-02-11 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez gosikk_s Czas edycji: 2009-02-11 o 07:25 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj Tż wczoraj wpadl na pomysl pomalowania pokoju ![]() ![]() ![]() ![]() Mam isc na glukoze ale jednak na 75 g doczytalam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
Bedzie dobrze
![]() Moj zaplanowal malowanie przedpokoi bo biale wiec juz uswiechtane ale plan mamy taki ze on bedzie malowal i wypierze dywan a ja bede u mamy cala niedziele sie byczyc ![]() No i czekam na mame mamy taki wiartr ze strach z dzieckiem wyjsc wiec musze mame zatrudnic na dwie godzinki zeby na te szczepienie jeschac ech a jutro ma nie byc lepiej a ja zaplanowalam do szpitala jechac sie meldowac do wyprawki , chyba plany strzela w lep , poczekam do nastepnego tygodnia moze sie uspokoi ta wstretna pogoda |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja jestem happy mój TŻ miał wrócić dopiero w połowie kwietnia ale troszke się u niego skomplikowało nie ważne i wraca wczesniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się cieszę tym bardziej że od 2 dni mój synek strasznie teskni ciagle mówi brakuje mi taty ,tesknie za tatą itd ![]() ![]() ![]() ![]() ale dzis zabieram go na miasto i do teściów troszke sie rozerwie mimo że pogoda do bani pada jakis snieg z deszczem ![]() a ja skocze do sklepów z dziecinnymi rzeczami ![]() ![]() poiglot mam nadzieje ze wszystko okey ![]() Miłego dnia kochne
#4190 |
Zakorzenienie
|
Blondynka, wspólczuję tych 75 g brrr. Wciśnij całą cytrynę i wymieszaj, potem wypij duszkiem. Ja tak zrobiłam
![]() Kathi, hehe mój mąż odkąd mieszkamy razem ze 2 razy ODKURZYŁ... i to tak że nie było widać żadnej róznicy. Zresztą nawet tym był urażony bo przecież w jego rodzinie to kobiety sprzatają...Miałam zamiar go zmuszać ale teraz jak jestem w ciąży i siedzę w domu to mama przychodzi i sprzątamy razem. No i nie mam za bardzo ochoty gonić go w soboty, tym bardziej że poza odkurzeniem po łebkach i tak by pewnie nic nie zrobił... Bercia, to świetnie że mąż wraca wcześniej, ten miesiąc szybko zleci ![]() Edytowane przez gosikk_s Czas edycji: 2009-02-11 o 07:41 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Zakorzenienie
|
Bercia to suuuper wiesci
![]() LAski 75g nie jest taki ohydne ![]() ![]() Blondi bedzie dobrze my przezylysmy przezyjesz i ty Gosikk_s hihi to nic nie poradze u mnie maz byl tez z tych co sadzil ze kobeta od sprzatania i gotowania a maz od innych spraw ![]() ![]() Podobnie po porodzie moj maz gotowal ja robilam reszte a przy dziecku robil wszystko lacznie ze zmiana kupsk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nic mi się nie chce.... ![]() Za 1,5 godziny lecę pozajmować sie moją 9 miesięczną chrześnicą.., więc bede miała czas się zmęczyć. U nas pgoda taka że strach... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
Czasami mam wrażenie , ze wszyetkie mamy jednego - tego smaego - TŻ
![]() U mnie też pogoda nie za fajna, pada deszcze ze śniegiem, nie chce mi się wychodzić z domu, poza tym od wczoraj bolą mnie kości- wiecie jakie ![]() Do porodu zostało mi 12 Tygodni - Boże jak ten czas szybko leci !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Zakorzenienie
|
Gosikk_s sama nie wiem jak zapytalam laske to oczy postawila i powiedziala ze pierwsze slyszy o takich eksperymentach hihi co kraj to obyczaj
![]() Meza mi nie zazdrosc on potrafi za skore zalezc i to porzadnie ![]() Z mezem usiadz teraz i wyraznie powiedz stary zrobiles dziecko i na tym twoja rola sie nie konczy hihihi kupy kapanko noszenie na rekach to tez Twoj biznes i juz ![]() ![]() U mnie poskutkowalo i powiem Ci jesli chodzi o opieke nad synkiem jak byl malusi to byl wspanialy Nawet pierwsza kupe w szpitalu to on przebieral ( polozna mu kazala ) bo ja po CC lezalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny wreszcie mam internet, bede powoli nadrabiala zaleglosci. Jeszcze nie mam zrobionego wlasnego kompa wiec siedze na kompie TŻta ale wieczorem powinien byc w calosci;]
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis wybieram sie poogladac rzeczy, moze cos kupie. chce wejsc do C&A, podobno maja fajne kocyki, ciekawe po ile ![]() musze isc: szybkie zakupy, herbatka u mamy i do pracy (wszystko po drodze) papa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
Pogoda paskudna ale wyjśc trzeba. Znowu wyruszamy z mamą oglądać akcesoria dla maluchów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Wtajemniczenie
|
hej mamusie
![]() ale naskrobałyście ![]() ![]() cały dzień wczoraj byliśmy u teściowej i pojechaliśmy z TZ-tem i z nią oglądać wózki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.