Scent Bar VII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 12:13   #3361
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar VII

Cytat:
Napisane przez chooomik Pokaż wiadomość
Sprawa dziwnego maila się wyjaśniła, okazuje się, że do jednej z perfumerii internetowych byl wlam na serwer wczoraj sprawa jest właśnie zgłaszana na policje przez nich, cześć danych osobowych wyciekło w tym niestety moje... szit szit szit - idę i ja na policje złożyć zeznania.
niech mnie ktoś dobije...
Spokojnie. Złożysz zeznania i tyle. Nasze dane krążyły przez lata po świecie, do pierwszej lepszej książki tel. wystarczyło zajrzeć i nic się nie działo.

Swoją drogą to trzeba mieć tupet, żeby zrobić włam, a potem pisać do ludzi, że mają dziękować za wiadomość. Szczyt sk...stwa po prostu.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 12:59   #3362
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Musze sie z wami pozegnacJutro tzn dzisiaj o 6 rano jade juz do Niemiec,nie bedzie mnie 1,5tygodniaJade na urlop do rodzicielkiWracam w niedziele 22 lutego mam nadzieje ze sie stesknicieMam dylematJaki flaszki perfum z soba zabrac
Teziaku, baw się dobrze. I nie martw się jakie flaszki perfum zabrać, tylko jakie przywieźć

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Niemiecki.
To znaczy to mój pierwszy język. Do nastego roku życia klęłam i modliłam się niemal wyłącznie po niemiecku.
Od kilku lat w uśpieniu. A szkoda.

O! To jest określenie genialne! Dziad, ale honorowy. To i ja.

Dbaj o siebie Kaganku. Lekarzy trudno lubić, ale znosić należy...

Jestem narwana i nie lubię tego.
Co do języka, to masz rację -bardzo szkoda. Mógłby natem skorzystać też Ivo. Dzici przecież w tempie ekspresowym uczą się języków

Tych lekarzy to znosić muszę, chociażby dlatego, że z nimi pracuję. Niestety na samą myśl, że muszę iść do lekarza ja - robię się chora.

Co do narwania-też tak mam i chyba właśnie dlatego teraz cierpię. Diagnostyka zrobiona, a diagnozy brak, tzn prawie brak. Nie przemawia do mnie jakoś to, co mówi pani doktor Muszę wybrać się do apteki po lekarstwa. Mam nadzieję, że się po nich obudzę, bo i tak ostatnio ciągle jestem śpiąca

Cytat:
Napisane przez chooomik Pokaż wiadomość
Na żywca to ten kot by ze mnie duszę wydrapał za takie skubanie... pod narkozą oczywiście i to podwójną, dla bezpieczeństwa dodatkowo kocię leżało przytroczone do stołu koty to kurcze naprawdę mogły by służyć za broń masowego rażenia w razie potrzeby (np skubnąć delikwenta w jajko i wypuścić na wroga) , psy to pestka.
Ło matko

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

Właśnie nałożyłam sobie na twarz Lysanel Active - JAK TO BOLI I SZCZYPIE!!!!!!!!!!!!
A co to za cudo

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
widze ze zostałyscie dogłębnie poruszone moimi światłymi radami
jeszcze nigdy na wizazu moja wypowiedź nie została zacytowana tyle razy
Oczywiście były one celowo przejaskrawione i z oczkiem, kilka razy potem wypowiedziałam sie na ten temat na serio. teraz sie głupio czuję bo co chwile ktoś czyta co Polly powiedziała hehe,i bez dalszej czesci to wyglaa...no tak jak wygląda.
Ostatni raz w temacie- zauważam od dłuzszego czasu pewne zjawisko ( do przemyśleniaa dla twardych babek) że kobiety na tyle stwardniały i zhardziały, że przestały zauważać ze chłop też człowiek, a faceci w nowej rzeczywistości trochę są zdezorientowani i im odbija-starają sie pokazać ze jednak to oni są twardsi.
no dajcie czasem pożyć waszym facetom

powiem Ci jedno- dzisiaj był bardzo,bardzo zły dzień, coś sie działo serio, u mnie w robocie dom wariatów NIGDY nie widziałam czegoś takiego...nawet opisac sie nie da,tak że sie nie przejmuj-taki dzien lewy-
nie twoja wina
To prawie tak, jak u mnie dzisiaj w przychodni

Co do tego zhardzenia. Jak kobieta sama ciągnie od kilku lat dom, wychowuje dzieci, pracuje i usiłuje pomagać wszystkim dookoła to jaka ma być? Inaczej wszyscy by jej po głowie jeździli. Ja się nie proszę ani swojego chłopa, ani cudzych. Na mojego najwyżej czasami warczę, jak próbuje mnie "ustawiać " przez telefon. Wtedy mówię, że ma cztery litery zapakować w samolot i sam wszystko załatwić. W końcu w tym domu rządzę ja . zasada nr 1.

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Spokojnie. Złożysz zeznania i tyle. Nasze dane krążyły przez lata po świecie, do pierwszej lepszej książki tel. wystarczyło zajrzeć i nic się nie działo.

Swoją drogą to trzeba mieć tupet, żeby zrobić włam, a potem pisać do ludzi, że mają dziękować za wiadomość. Szczyt sk...stwa po prostu.
Dokładnie to samo pomyślałam.
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 13:10   #3363
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
A co to za cudo
- KLIK.

Stosuję go co dwa, trzy, dni, na noc i za pomysłem Taiwy - na krem odżywczy. Zostało mi koło połowy tubki, więc zamierzam zrobić sobie kurację, póki jeszcze nie ma wiosny. Buzia mnie dziś paskudnie swędzi i jest napięta, ale za to gładka jak pupa niemowlaka. Ratuję się kremem nawilżającym i wodą termalną.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 13:13   #3364
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
- KLIK.

Stosuję go co dwa, trzy, dni, na noc i za pomysłem Taiwy - na krem odżywczy. Zostało mi koło połowy tubki, więc zamierzam zrobić sobie kurację, póki jeszcze nie ma wiosny. Buzia mnie dziś paskudnie swędzi i jest napięta, ale za to gładka jak pupa niemowlaka. Ratuję się kremem nawilżającym i wodą termalną.
? Madziu, a dla takiej smarkatej co ma 15 wiosenek i pryszcze na buzi tyż może być ?
Stary 2009-02-11, 13:18   #3365
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
? Madziu, a dla takiej smarkatej co ma 15 wiosenek i pryszcze na buzi tyż może być ?
Hmm, wydaje mi się, że tak, ale naprawdę nie chciałabym tu robić za kwasowe guru Może niech się wypowiedzą fachowe "kwasowiczki" Kwasów chyba nie można stosować na ropne wypryski czy ranki. Ja odkryłam kwasy na studiach i to było zbawienie na moje blizny potrądzikowe. Stosowałam wtedy preparat z de Noyles (9% kwasów) ale już na zagojone niespodzianki.

Ten Lysanel to dla mnie naprawdę hardcore. Pierwszy raz zastosowałam go na gołą skórę i prawie płakałam Zmasakrował mi kąciki koło nosa Potem nakładałam go już na krem odżywczy, czy nawilżający, ale uczucie pieczenia i swędzenia jest za każdym razem. Tak jak napisałam - stosuję go dwa, trzy razy w tygodniu, bo codziennie używanie mogłoby się skończyć tragedią. A - i używam go tylko na czło, nos i brodę, ponieważ na policzkach mam popękane naczynka i ogólnie płytko unaczynioną skórę.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-02-11 o 13:21
Stary 2009-02-11, 13:24   #3366
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm, wydaje mi się, że tak, ale naprawdę nie chciałabym tu robić za kwasowe guru Może niech się wypowiedzą fachowe "kwasowiczki" Kwasów chyba nie można stosować na ropne wypryski czy ranki. Ja odkryłam kwasy na studiach i to było zbawienie na moje blizny potrądzikowe. Stosowałam wtedy preparat z de Noyles (9% kwasów) ale już na zagojone niespodzianki.

Ten Lysanel to dla mnie naprawdę hardcore. Pierwszy raz zastosowałam go na gołą skórę i prawie płakałam Zmasakrował mi kąciki koło nosa Potem nakładałam go już na krem odżywczy, czy nawilżający, ale uczucie pieczenia i swędzenia jest za każdym razem. Tak jak napisałam - stosuję go dwa, trzy razy w tygodniu, bo codziennie używanie mogłoby się skończyć tragedią. A - i używam go tylko na czło, nos i brodę, ponieważ na policzkach mam popękane naczynka i ogólnie płytko unaczynioną skórę.
To chyba faktycznie nie dla niej
Stary 2009-02-11, 13:27   #3367
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
To chyba faktycznie nie dla niej
Wiem, że jest coś łagodniejszego z Avene? LRP?
Zaraz sprawdzę.

Effaclar K, LRP.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-02-11 o 13:31
Stary 2009-02-11, 13:41   #3368
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Zaraz sprawdzę.

Effaclar K, LRP.
Idę poczytać Ona ma sporo wyprysków i innych wynalazków na twarzy
Stary 2009-02-11, 13:57   #3369
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Idę poczytać Ona ma sporo wyprysków i innych wynalazków na twarzy
Kagan, spróbuj kupić dla córy olejek z drzewa herbacianego. Kosztuje niewiele a czyni cuda. Wyżej pisałam o nim, ale w necie tez jest sporo informacji. Naprawdę warto
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 13:59   #3370
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Kagan, spróbuj kupić dla córy olejek z drzewa herbacianego. Kosztuje niewiele a czyni cuda. Wyżej pisałam o nim, ale w necie tez jest sporo informacji. Naprawdę warto
Edytko, napisz mi coś więcej o nim, jeżeli chodzi o twoje doświadczenia
Stary 2009-02-11, 14:08   #3371
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Edytko, napisz mi coś więcej o nim, jeżeli chodzi o twoje doświadczenia
Co do olejku - nie miałam takiego w czystej postaci, ale zauważyłam, że zawarty w preparatach punktowych na wypryski, powoduje błyskawiczne znikanie niespodzianek

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 14:10   #3372
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do olejku - nie miałam takiego w czystej postaci, ale zauważyłam, że zawarty w preparatach punktowych na wypryski, powoduje błyskawiczne znikanie niespodzianek
To dreptam do apteki
Stary 2009-02-11, 14:10   #3373
Contax
Zakorzenienie

Kagan poza Effeclarem K, dobry też jest Acne Derm Od razu kup dobry krem nawilżający do używania na przemian i coś łagodnego do mycia buzi, najlepiej bez SLS-a (dobra jest Ziaja z wapniem, biała butelka z niebieskimi literami i korkiem).

zerknij tu =>
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193361

Edytowane przez Contax
Czas edycji: 2009-02-11 o 14:13
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 14:41   #3374
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Kagan poza Effeclarem K, dobry też jest Acne Derm Od razu kup dobry krem nawilżający do używania na przemian i coś łagodnego do mycia buzi, najlepiej bez SLS-a (dobra jest Ziaja z wapniem, biała butelka z niebieskimi literami i korkiem).

zerknij tu =>
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193361
Kasiu, to nie dla mnie, tylko dla mojej córy. Nie wiem, czy ona te wszystkie specyfiki może stosować.

Kupiłam ten olejek z drzewa herbacianego, tylko niech mi ktoś napisze jak to stosować. Doczytałam, że do masażu i do kąpieli. A jak na buzię? Punktowo na noc bez rozcieńczenia, czy do mycia twarzy z dodatkiem wody?

Edyta pisała, że smarować nim twarz. Ale nie wiem, czy całą, czy punktowo tam gdzie wypryski/

Edytowane przez Kagan
Czas edycji: 2009-02-11 o 14:44
Stary 2009-02-11, 14:47   #3375
Contax
Zakorzenienie

Kagan, na pewno punktowo tu => http://www.wizaz.pl/forum/showthread...jek+herbaciany

Wszystkie specyfiki przeciwtrądzikowe mocno wysuszają skórę, dlatego reszta pielęgnacji powinna być łagodna. I wg mnie powinnaś zadziałać kompleksowo.

Edytowane przez Contax
Czas edycji: 2009-02-11 o 14:50
Stary 2009-02-11, 15:02   #3376
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan, na pewno punktowo tu => http://www.wizaz.pl/forum/showthread...jek+herbaciany

Wszystkie specyfiki przeciwtrądzikowe mocno wysuszają skórę, dlatego reszta pielęgnacji powinna być łagodna. I wg mnie powinnaś zadziałać kompleksowo.
Kasiu, na tej stronce są bardzo ciekawe rzeczy dziękuję Ci bardzo.
Stary 2009-02-11, 15:05   #3377
Contax
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu, na tej stronce są bardzo ciekawe rzeczy dziękuję Ci bardzo.

Jak coś jeszcze będziesz chciała to pytaj śmiało chętnie pomogę
Stary 2009-02-11, 15:15   #3378
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

Jak coś jeszcze będziesz chciała to pytaj śmiało chętnie pomogę
Wymyśliłam sobie tak: najpierw bedzie stosowała ZIAJA HLC MLECZKO Z WAPNIEM , później na twarz olejek ( niestety na większą część twarzy ) - taka kuracja na noc. A na dzień olejek wymieszany z kremem. Może tak być?
Stary 2009-02-11, 15:23   #3379
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu, to nie dla mnie, tylko dla mojej córy. Nie wiem, czy ona te wszystkie specyfiki może stosować.

Kupiłam ten olejek z drzewa herbacianego, tylko niech mi ktoś napisze jak to stosować. Doczytałam, że do masażu i do kąpieli. A jak na buzię? Punktowo na noc bez rozcieńczenia, czy do mycia twarzy z dodatkiem wody?

Edyta pisała, że smarować nim twarz. Ale nie wiem, czy całą, czy punktowo tam gdzie wypryski/

To ja się tak troszkę wtrące jako ''ekspert'' od walki z niespodziankami :

Można stosować jako tonik np : na 50 ml wody destylowanej dodać 20 - 30 kropli olejku, przed każdym użyciem wstrząsnąć porządnie i naljepiej na noc, bo zapach się długo utrzymuje i jest dość specyficzny.
Taki tonik może stać ok 2 tygodni w ciemnym, w miarę chłodnym miejscu.

Fajna też na jakieś ropne niespodzianki jest pasta cynkowa z olejkiem z drzewa cherbacianego.Ładnie podsusza i zdecydowaniw przyspiesza gojenie
Odrobinę pasty wymieszać z 1-2 kroplami olejku i punktowo na pryczcze na noc.

Nierozcieńczonego lepiej nie stosować, bo nie dość że zapach nieziemski to można podrażnić mocno skórę.

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2009-02-11 o 15:26
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:23   #3380
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Dowiedziałem się przed chwilą, że Gucio to zapach dla "dyplomaty po sześćdziesiątce"... I co ja teraz pocznę z moimi odlewkami?
Oooo nie! Moja młodsza sześć lat siostrzyczka niedawno chodziła po perfumeriach ze swym lubym w poszukiwaniu zapachu dla niego. Pożaliła mi się, że co wąchają to "babskie" i bez charakteru. Narysowałam jej mały przewodnik - Guciem się zachwyciła totalnie. Luby nie kupił, bo uznał, że skoro moja sis używa Białej Herbatki Bvl to on powinien pachnieć "do pary". I kupił... Herbatkę Czerwoną

A morał z tej przydługiej historii jest taki, że nawet dziewczęta jeszcze niepełnoletnie uważają ten zapach (Gucia) za na tyle kuszący, żeby widzieć go na swoim rówiesniku. Dyplomata po sześćdziesiątce, też pomysł...

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Humor do

Cytat:
Ten Lysanel to dla mnie naprawdę hardcore.
Będę musiała spróbować. Moja skóra lubi takie brutalne traktowanie

Cytat:
Zaraz sprawdzę.

Effaclar K, LRP.
Z Avene też jest fajny - Diacneal - na własnej skórze wypróbowałam i polecam - działa. Żel do mycia twarzy Cleanance tej firmy też jest dobry. Kosmetyki mineralne do makijażu - fantastycznie podziałały mi na cerę, trzeba poczekać około miesiąc-półtora, w pewnym momencie skóra ze mnie zeszła jak z węża, ale teraz jest pięknie. Zel i tonik Calma HLC, które polecała Contax też są dobre, z łagodnych specyfików do mycia mogę polecić jeszcze Lirene - Jedwabiście kremowy żel - jakoś tak się nazywa. Bez SLS o ile dobrze pamiętam.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:25   #3381
edytapa68
Zakorzenienie

No i wszystko juz zostało powiedziane na temat olejku Ze swej strony powiem tylko tyle,że po oczyszczaniu mechanicznym, czyli paluchami,twarzy zawsze kładłam klientce czysty olejek jako dezynfekcję przed maską algowa. Oczywiście chodzi o cery młode, problematyczne,łojotokowe .Nigdy nie stwierdziłam podrażnień,a wręcz przeciwnie, nie występowały tzw wtórne zakazenia,dośc częste przy trądziku.
Miałam nawet przypadek,ze dziewczyna, która miesiąc smarowała raz dziennie twarz,a miała paskudny trądzik krostkowo-grudkowy i zakrywała go tapetą, przyszła do mnie z kwiatami w podzięce za wyleczenie.A jaką mi reklamę robiła Teraz jest już żoną i matką i ma bardzo ładną cerę.Olejek sprowadzałam z Niemiec, bo w Polsce jeszcze nie było.
Ja bym już nie kombinowała z dodawaniem olejku do kremu, poniewaz zapach jest intensywny i moze zmulic jak się będzie cały czas czuć.Wystarczy po powrocie ze szkoły umyć twarz i, jeśli tradzik jest rozległy, nałozyć na cała twarz, a jak pojedyncze wykwity, stosowac punktowo. Wieczorem umyć twarz juz bez olejku. Jeśli skóra jest gruba, łojotokowa, z rozszerzonymi porami, mozna wieczorem przemyc zrobionym tonikiem. Po ustapieniu ostrych obiawów stosować jedynie tonik dla podtrzymania efektów kuracji
Polecam też krople z grejpfruta,aby oczyścić organizm od wewnątrz,picie drożdży i herbatki z bratka
Powodzenia
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:55   #3382
Kagan
Wtajemniczenie

Dziewczyny dzięki za wszystkie informacje Na pewno skorzystamy. Córka mi się napaliła na kurację, więc może efekty jakieś będą
Znalazłam jeszcze wątek dotyczący zaskórników. Dziewczyna podaje przepis na płyn do przemywania twarzy - petroleum d-5 plus olejek pichtowy. Planujemy wypróbować oba sposoby, oczywiście nie na raz
Stary 2009-02-11, 17:09   #3383
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny dzięki za wszystkie informacje Na pewno skorzystamy. Córka mi się napaliła na kurację, więc może efekty jakieś będą
Znalazłam jeszcze wątek dotyczący zaskórników. Dziewczyna podaje przepis na płyn do przemywania twarzy - petroleum d-5 plus olejek pichtowy. Planujemy wypróbować oba sposoby, oczywiście nie na raz
Nie ryzykuj lepiej z tym petroleum, może zapychać wrażliwe cery.
Dużo lepszy jest :

http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html

A wogóle jest tam sporo fajnych mieszanek dla cer problematycznych, przejżyj jeśli jeszcze nie widziałaś

I cały ciekawy wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186064

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2009-02-11 o 17:12
Stary 2009-02-11, 17:28   #3384
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Nie ryzykuj lepiej z tym petroleum, może zapychać wrażliwe cery.
Dużo lepszy jest :

http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html

A wogóle jest tam sporo fajnych mieszanek dla cer problematycznych, przejżyj jeśli jeszcze nie widziałaś

I cały ciekawy wątek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186064
Ona ma cerę nie tyle co wrażliwą, a łojotokową z dużą ilością różnego rodzaju zmian. Muszę dokładnie przestudiować podrzucone przez Ciebie oba linki
Stary 2009-02-11, 17:35   #3385
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ona ma cerę nie tyle co wrażliwą, a łojotokową z dużą ilością różnego rodzaju zmian. Muszę dokładnie przestudiować podrzucone przez Ciebie oba linki
W takim razie to by było świetne na początek

http://www.biochemiaurody.com/sklep/tonikbha.html

plus to

http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html i owocnej lektury
Stary 2009-02-11, 17:44   #3386
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
W takim razie to by było świetne na początek

http://www.biochemiaurody.com/sklep/tonikbha.html

plus to

http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html i owocnej lektury
Przy okazji przypomniałaś mi, że dawno nic nie zamawiałam z "biochemii" ogólnie A widzę, że mają np. fantastyczne hydrolaty

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 17:51   #3387
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Przy okazji przypomniałaś mi, że dawno nic nie zamawiałam z "biochemii" ogólnie A widzę, że mają np. fantastyczne hydrolaty
Hydrolat z róży damascena pachnie fantastycznie, a w wątku olejowym dziewczyny rozpływały się nad zapachem jaśminowego
Stała klientka biochemi z Ciebie
Stary 2009-02-11, 17:52   #3388
Zuziunia
BAN stały

A ja smęcę dzisiaj wszystkim po kolei, mój kumpel i kuzynka za pewne mają mnie dość...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 17:55   #3389
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Hydrolat z róży damascena pachnie fantastycznie, a w wątku olejowym dziewczyny rozpływały się nad zapachem jaśminowego
Stała klientka biochemi z Ciebie
Nawet mnie nie kuś tym hydrolatem z róży damasceńskiej

Z Biochemii jeszcze nic nie zamawiałam, zamawiałam z Mazideł i z EcoSpa

Frank Zappa

Stary 2009-02-11, 18:06   #3390
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet mnie nie kuś tym hydrolatem z róży damasceńskiej

Z Biochemii jeszcze nic nie zamawiałam, zamawiałam z Mazideł i z EcoSpa
Biochemia fajne ma gotowce
Różany hydrolat pięknie pachnie, lipowy zresztą też, ale za to kocanka... chociaż na naczynka świetna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości