|
|
#2761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
aha to nieźle, a już skończylaś na czym jesteś/bylaś
|
|
|
#2762 |
|
Wtajemniczenie
|
WhiteCherry jak tam matma ? zdana ? Bo ja jutro zdaje
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero pierwszy roczek
![]() ale wygląda na to, że pierwsza sesja będzie zaliczona ![]() inżynieria środowiska. verzara - podchodzę do drugiego terminu ![]() na pierwszym brakowało mi do zaliczenia dosłownie ... punkta ![]() ale bardzo mało osób zdało ogółem, więc nie przejmuję się za bardzo
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2009-02-11 o 16:19 |
|
|
|
#2764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mój też do niedawna naywal sie Akademią Rolniczą
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na all mam problem ze znalezieniem jakichkolwiek;(
|
|
#2766 |
|
Raczkowanie
|
Miśka a ja się z Tobą nie zgodzę jeśli chodzi o opony. jest mega różnica między letnimi i zimowymi, te całoroczne są takie pół na pół. tydzień temu kupiliśmy auto, nowe z salonu, miało być na całorocznych ,ale że mój mąż zna się na samochodach wyczuł że cos jest nie tak, nie dało się normalnie jechać ( teraz o tych śniegach mówię ) , sprawdził, i to były letnie opony. one różnią się bieżnikiem i twardością. sama od 9 lat jeżdżę autem , mam teraz założone letnie ( znaczy niezmienione po lecie) i masakra. z dziećmi do samochodu nie wsiadam, ślisko, zero przyczepności.
Krokodylku, pisałaś o pączkach z Auchana, ja mam straszną awersję to takich marketowych wyrobów. boję sie takich " cudaków". mam swoja teorię, że te wszystkie kurczaki,kiełbaski i inne pyszności,są lekko po terminie lub na chwilę przed i dlatego wysmażane w głebokim oleju i sprzedawane. pączki, bułki ,tescowe chleby, sorry, ale nie przemawiają do mnie. może jestem walnięta, ale ja ostatnio wszędzie widzę " E" , ulepszacze, barwniki i inne cuda wianki . kiedyś raz na zawsze wyleczyłam się z takich rzeczy. chciałam kupic sobie sałatkę w takim barze w Carrefourze, podchodzę, patrzę a dziewczę za ladą wącha niektóre. odrzuciło mnie to na zawsze. Dominia, a ja slyszałam opinie że ludziom nie odpowiada ta Nowa nazwa Uniwersytet Przyrodniczy. zwłaszcza tym, którzy kończyli uczelnie ładnych pare lat temu.co studiujesz ????? |
|
|
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja te mam na balickiej Technologia Zywnosci Dziewczyny co myslicie o wypadzie po sesjido jakiegos klubu lub na piwko ?? Jest juz nas 3 Moze ktos jest jeszcze z okolic krakowa ![]() Zaraz jade do Zary zobaczyc czy są te rurki węzowe jeszcze . Ale tak mi sie nie chceee ;/ Mam nadzieje ze są bo sie wkurze !! |
|
|
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeju zeby to nadrobic trzeba tu spedzic duzo czasu.,
Siedze w szkole i sobie tak rozmyslam..bo po co sluchac.. i naszła mnie myśl na podcięcie koncowek..hmm.. a wiec hop po szkole do fryzjera i z moich 70 cm mam chyba z 60 ![]() zaje**iste mi to koncowki podcieła... sie wkurzylam..
|
#2769 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
hehe zartujezazdroszc ze wam tych prygotowan, mi sie nie chce nic szykowac, ogolnie jestem lekko zszokowana bo pierwszy raz w zyciu walentynki sa mi obojetne... ![]() Cytat:
![]() i tez jutro chyba ide po grzywke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj krokodylku... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() kupilam dzisiaj jeszcze jedna pare kozakow i torbe rozow-fioletowa poza tym tesciowa mi cisnienie podniosla ale nauczylam sie olewa mysli na ten temat.. |
|||||||||
|
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
No prosz t oja widze ze co chwilke za kupy teeez bm tak chciala heh
Ale własnie zaraz jade . Musze poczekc na tramwaj bom sie spóznila
|
|
|
|
#2771 |
|
Rozeznanie
|
Technologie Zywnosci,ja sie nie spotkalam szczerze mowiac z jakims niezadowoleniem z powodu zmiany nazwy,wedlug mnie brzmi lepeij szczegolnie ze np technologia zywnosci nie ma nic wspolnego z rolnictwem,to samo biotechnologia czy chociazby weterynaria,wiec ogolna nazwa U.Przyrodniczy bardziej pasuje do wiekszosci kierunkow.
|
|
|
|
#2772 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tam ta nazwa nie przeszkadza wogole . Niech sobie ludzie myslą co chcą
Na ktorym roku Technologii jestes ? |
|
|
|
#2773 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2774 |
|
BAN stały
|
ja zgrzeszylam dzisiaj paczusiem z czekolada i budyniem, ale mam dietetyczny obiad: tunczyka z ryzem i smietanka
|
|
|
|
#2775 | |||||
|
Rozeznanie
|
Czekoladko śliczne te kozaczki i tak tanio!
czemu u mnie nie ma takich przecen?![]() Cytat:
wielką kartkę+kolacja ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i kilka zdjęć : |
|||||
|
|
|
#2776 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pracowałam kiedyś tymczasowo w auchan i nie ma takiej opcji o jakiej piszesz, wszystko na dzień-dwa przed terminem jest przeceniane o 50-70%, tak że wszysciutko schodzi, a to co nie - idzie do zwrotów do firm. Powiem Ci coś gorszego - niemal we wszytskich firmach (we wszytskich w których pracował mój TŻ czy znajomi) te zwracane produkty są przepakowywane i od nowa wysyłane jako nówki I tak jest z chlebem, orzeszkami, czy nawet surówkami![]() Generalnie mogę sie założyć, ze grubo ponad połwoa tego co wszystkie jemy jest daaaaaleko poza terminem Hmmm ja juz sie przyzwyczaiłam do tej myśli![]() Czekolada - ale mój TZ nie miał ani jednego wypadku ze swojej winy, zawsze jakiś głupek nie wyrobił (zimą na zimowych oponach pewnie ![]() ) na zakrecie i przywalał w samochód mojego TŻ (i tak przez 3 lata pod rząd )Dopiero ten rok jest jakis podejrzanie dobry i nikt w nas nie walnął![]() Prince ładnie Ci w blondzie, ja na Twoim miejscu bym w nim została A wychodzicie gdzies dzisiaj z okazji ur. TŻ?
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-11 o 17:48 |
|
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek. mam wyrzuty sumienia, miałam przejść na dietę... i co.. w niedziele calzone, w poniedziałek wielkie ciacho ( koleżanka miała urodziny...)wczoraj sałatka owocwa ( była by wskazana ale bez śmietany i polewy którą dałam
) i jeszcze dzisiaj, bagietka z pizzeri i pieczywo czosnkowe, straszna jestem poporstu codziennie sobie obiecuje od jutra koniec i jest jeszcze gorzej czuje się dzisiaj źle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musze się jakoś bardziej zmotywować żeby przejść na diete, chciałabym zrzucić jakies 8 kg a to duuuuuuuuuużo. czekolada ale koozaczki za 29 zł! padłam, w ogóle obiecałam sobie, że będę chodzić na obcasach!!!!! Większość butów leży w szafie a mam kilka obcasików, nawet jedne takei czaderskie w panterkę z kokardą śliczne ale leżą bo maja obcas a mnei za chwilę bolą stópki PPrince chcesz się przefarbować? w blond włoskach Ci ładnie tak niewinnie ale w czarnych wygladałabyś z takim pazurem ![]()
|
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
hihi mam wspaniały humorek...
na wyprzedazach kupiłam 2 pary butków,na wiosne i jesień akurat jedne są brązowe i musze kupić do nich brązową torebunie,a drugie sa czarne.Obie na szpileczkach i takie piękne i wogule jestem meega zadowolona z nich,Sa takie orginalne i nietypowe jutro wam wkleje foty.i mam nowe spodnie i kupiłam pełno kosmetyków ,balsamików,żelików i maseczek .Nowy podkładzik jakis beztłuszczowy co sie ma długo trzymac i matowiec.Rzeczywiście,pos marowałam na ręku,umyłam dwa razy i dalej sie trzyma...kupiłam jeszcze radical do włosów,ale Miska ,on nic ci nie pomógł ?? hmm mam nadzieje ze cos mi pomoże jednak |
|
|
|
#2779 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor niesamowity.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem skąd biorą mi się takie porównania, ale...dokładnie tak samo ją odbieram. Widziałam niecały odcinek więc absolutnie nie znam jej nawet z tv, no, ale mam takie skojarzenie na podstawie zdjęć (i to mówi studentka psychologii...)Cytat:
![]() A Brigitte jest ładna, chyba najmniej poprawiana, ale kojarzy mi się z mamuśką, taką dobrą ciocią, pewnie przez to, że ma takie pełniejsze kształty. [QUOTE=cytrynowa88;1092483 6 No to super ! ja od wczoraj trenuje hehe dzisiaj male zakwasy ![]() Wczoraj 20 min skakanki, 30 min stepper, 30 min Tamilee Webb, ponad godzina basen = 60 dlugosci bylam z siebie dumna. Dzisiaj skakanka i tw albo stepper ![]() [/QUOTE] Ale musisz być nieźle wysportowana ![]() Cytat:
Zaraz wkleję ten przepis do wątku założonego przez Klatkę![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie zadzwonił do mnie TŻ i oznajmił, że jest obok Inglota, a ja ostatnio kłapałam stale o paletce i on chciał mi na poprawę nastroju taką kupić, ale...zorientował się, że to jakieś "numerki" są potrzebne, więc będziemy musieli kiedyś razem przyjechać Jaki on jest fantastycznie kochany ![]() Padaaaaaaaaam dzisiaj.
|
|
#2780 |
|
Wtajemniczenie
|
Maja ale masz wspanialego TŻ
Cytrynowa to maja kurtka to na pewno za ta cene to nie prawdziwa skora
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Super jest
![]() Tylko jak mu powiedziałam, żeby sam wybrał jakieś ładne, to powiedział, że woli żebym sobie sama wybrała
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
Miśka Gałganie nie kłóć się i tak mam racje, hehe
)Maja- Twój Facet to Skarb, już miałam wcześniej napisać że On strasznie Cie kocha i że dobry z niego " ludź ". i mimo że pisałaś, że wciąż powraca w myślach Ex, Obecny jest według mnie lepszy. poczciwy, kochany . a głęboko w środku pewnie boi się że nie dorównuje temtemu.wybacz jeśli jestem zbyt szczera. |
|
|
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrociłam dziewczynki z załatwiania na miescie.zimno w kolejkach sie wystałam ale warto było.A teraz szaleje na allegro zamawiajac odzywki i maseczki bo musze wrescie ta moja buzka cos zrobic
A jutro ide na zakupy i chce jakies spodnie i kurtke skorzana zyczcie mi powodzenia A teraz ide nadrabiac co napisałyście
|
|
|
|
#2784 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
brrrrr ale pogoda dzisiaj az strach z domu wychodzic... ale sie wygrzalam na solarium i od razu mi lepiej
![]() a tak pisalyscie o prawach jazdy to i ja sie wypowiem ze jestem pani kierowiec od 1.5 roku ale jezdze nie za bardzo bo mialam dluga przerwe po zdaniu prawka i nie jezdzilam, ostatnio jak musilam jechac to mi sie goraco zrobilo i nogi mialam jak z waty |
|
|
|
#2786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Święte słowa ![]() Kiedyś wybuduję pomnik mojego TŻ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zwłaszcza, że kwiatki dostaję często bez okazji i wtedy bardzo to doceniam i bardzo mnie one cieszą. Bo na urodziny itp , to takie oczywiste i właśnie..hmm... wymuszone.
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
witammm;D mniamm ale mam dobre serduszka zelki mnam ;D
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
Za kazdym razem, jak czytam wizaz, obiecuje sobie, ze kupie zelki, jak tylko wyjde z pracy. I zawsze jak wsiadam do samochodu to zapominam . Ehh... A taka mam ochote i tak lubie zelki
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej dziewczynki neiiwecie moze jak to jest ...mam mozliwosc debetu na karcie ..i czy moge z niego skorzystactylko placac nia czy moge tez wyplacic z bankomatu??
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jedno i drugie , ale lepeij nie robic debetu na karcie :P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

(to przez zdjęcia Czekoladki Gabrysi,boskie jest to dziecko)

czemu u mnie nie ma takich przecen?