American girls cz. VIII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-11, 16:16   #2761
imago84
Wtajemniczenie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
pytałam z ciekawości, myślałam że może z mojej uczelni .. : P
ja agh ; )

aha to nieźle, a już skończylaś na czym jesteś/bylaś
Stary 2009-02-11, 16:18   #2762
verzara
Wtajemniczenie

WhiteCherry jak tam matma ? zdana ? Bo ja jutro zdaje
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:18   #2763
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
aha to nieźle, a już skończylaś na czym jesteś/bylaś
ja dopiero pierwszy roczek
ale wygląda na to, że pierwsza sesja będzie zaliczona
inżynieria środowiska.

verzara - podchodzę do drugiego terminu
na pierwszym brakowało mi do zaliczenia dosłownie ... punkta
ale bardzo mało osób zdało ogółem, więc nie przejmuję się za bardzo

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2009-02-11 o 16:19
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:19   #2764
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Czekoladka to ja pozwole sobie dodać Cie do znajomych

Imago84 oo to jestes z mojej uczelni Jaki kierunek ??
Technika Rolnicza i Leśna, tam na Balickiej aż....

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Hehe ja jestem z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu ale wczesniej sie nazywal Akademia Rolnicza i ciesze sie ze zmienili nazwe bo ludzie odrazu myslalei ze jak Ak.Rolnicza to ucze sie jak bydlo na pastwisko wyprowadzac
mój też do niedawna naywal sie Akademią Rolniczą
Stary 2009-02-11, 16:25   #2765
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Kieys był w trolu ale teraz hmm nie sezon na nie troche . Ale na allegro naewno .
dzięki a na all mam problem ze znalezieniem jakichkolwiek;(
Stary 2009-02-11, 16:38   #2766
Anulkaa
Raczkowanie

Miśka a ja się z Tobą nie zgodzę jeśli chodzi o opony. jest mega różnica między letnimi i zimowymi, te całoroczne są takie pół na pół. tydzień temu kupiliśmy auto, nowe z salonu, miało być na całorocznych ,ale że mój mąż zna się na samochodach wyczuł że cos jest nie tak, nie dało się normalnie jechać ( teraz o tych śniegach mówię ) , sprawdził, i to były letnie opony. one różnią się bieżnikiem i twardością. sama od 9 lat jeżdżę autem , mam teraz założone letnie ( znaczy niezmienione po lecie) i masakra. z dziećmi do samochodu nie wsiadam, ślisko, zero przyczepności.

Krokodylku, pisałaś o pączkach z Auchana, ja mam straszną awersję to takich marketowych wyrobów. boję sie takich " cudaków". mam swoja teorię, że te wszystkie kurczaki,kiełbaski i inne pyszności,są lekko po terminie lub na chwilę przed i dlatego wysmażane w głebokim oleju i sprzedawane. pączki, bułki ,tescowe chleby, sorry, ale nie przemawiają do mnie. może jestem walnięta, ale ja ostatnio wszędzie widzę " E" , ulepszacze, barwniki i inne cuda wianki .
kiedyś raz na zawsze wyleczyłam się z takich rzeczy. chciałam kupic sobie sałatkę w takim barze w Carrefourze, podchodzę, patrzę a dziewczę za ladą wącha niektóre. odrzuciło mnie to na zawsze.

Dominia, a ja slyszałam opinie że ludziom nie odpowiada ta Nowa nazwa Uniwersytet Przyrodniczy. zwłaszcza tym, którzy kończyli uczelnie ładnych pare lat temu.co studiujesz ?????
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:39   #2767
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Technika Rolnicza i Leśna, tam na Balickiej aż....

mój też do niedawna naywal sie Akademią Rolniczą

Ja te mam na balickiej Technologia Zywnosci

Dziewczyny co myslicie o wypadzie po sesjido jakiegos klubu lub na piwko ?? Jest juz nas 3 Moze ktos jest jeszcze z okolic krakowa

Zaraz jade do Zary zobaczyc czy są te rurki węzowe jeszcze . Ale tak mi sie nie chceee ;/ Mam nadzieje ze są bo sie wkurze !!
Stary 2009-02-11, 16:48   #2768
justusia16
Wtajemniczenie

Jeju zeby to nadrobic trzeba tu spedzic duzo czasu.,

Siedze w szkole i sobie tak rozmyslam..bo po co sluchac..
i naszła mnie myśl na podcięcie koncowek..hmm..
a wiec hop po szkole do fryzjera i z moich 70 cm mam chyba z 60
zaje**iste mi to koncowki podcieła...
sie wkurzylam..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:53   #2769
Czekolada83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Oj, ja tez jem (choć nie powinnam), wczoraj moja siostra miała urodziny, więc objadłam się tortem, a dzis jego resztki wszamałam na sniadanie

A chciałabys dzidziusia teraz?

Ja stwierdziłam, ze jakas nienormalna jestem, bo zamiast załamywac sie ze nie mam pracy to czuję sie jak na wakacjach i mam za***isty humor.Jasne, szukam pracy, wczoraj też złożyłam podanie do pracy administracyjnej, ale jakos dobrze mi sie żyje (mimo że kasy czasem brak), no a chyba nie powinno i depresje powinnam mieć czy cóś...
hehe, ja tez mialam ogolnie dobry nastroj, nieraz jak chcialoam cos kupic i przychodzila mysl ze nie zarabiam lapalam dola, albo jak dni byly podobne do siebie ale ogolnie mialam podobny wakacyjny nastroj jak ty

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
z jednej strony nie,bo-nie mamy chaty swojej, pracy takiej pewnej(w sensie czy chce tu pracowac dluzej)pensji wysokiej żeby starczylo na wszystko...'
a z drugiej czasem chcę taki brzdąc to byłaby jakaś odskocznia od tego wszystkiego..taka mała istotka która Cię kocha bezgraniczną miłoscią,tylko dlatego ze jestes, ach(to przez zdjęcia Czekoladki Gabrysi,boskie jest to dziecko)
i bardzo dobrze robisz ze sie nie zalamujesz...zalamywaniem nic nie zdzialasz, tylko zgorzkniejesz szybko,jest jeszcze czas na to trzeba zycie brac garsciami

Cytat:
a tak a propos walentynek ja kupilam to i pewnie zostaniemy w domku bo ja mam do 20 wyklady, a T Ż pracuje do 16....także będzie kolacja prz swiecach a później..... lulu
extra!! opowiesz jak bylo??hehe zartuje
zazdroszc ze wam tych prygotowan, mi sie nie chce nic szykowac, ogolnie jestem lekko zszokowana bo pierwszy raz w zyciu walentynki sa mi obojetne...

Cytat:

dziś ide na cytologię, a wcześniej do fryzjera bo chyba robie grzywke sama nie wiem...
a wieczorkiem nakladam farbe na włosy - kupiłam Palette Deluxe Aksamitny Brąz w naturze dostałam śliczne serduszko kryształowe gratis oraz mogłam wziąść farbę za 1 grosz jeszcze jedna ale już nie było fajnych kolorow a jakieś fiolety czy czerwienie mnie nie interesują
ja farbuje wlosy tym kolorem, oczywiscie wychodza czarne
i tez jutro chyba ide po grzywke

Cytat:
Mi sie wydaje, ze jest najlepszy, ten różowy spray glisskur z jedwabiem.Włosy ładnie sie rozczesują, są głądkie i błyszczą w świetleMuszę go kupić w weekend
zgodze sie, namietnie stosuje

Cytat:
To gratuluję A za co dokładnie dyplom?

Mój TŻ całą zime jeździ na letnich oponach, z zawodu jest mechanikiem samochodowym i mówi, ze te opony zimowe są tylko dla ściemy, żeby warsztaty samochodowe zarobiły No i w sumie od lat jeżdzi na oponach całorocznych przez najwieksze sniegi i lodowiska i jest ok
moze dlatego mial tyle wypadkow hehe

Cytat:
SŁODKA to mało powiedziane
oj krokodylku...

Cytat:
ja tez chce Gabi zobaczyc! Ja zeby zaczac myslec o dziecku to sama bym najpierw chciala dorosnac ale w moim przypadku to bedzie dlugi okres bo narazie to im starsza tym glupsza
hehe biedna, nie jestes odosobniona na pewno

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
Ja jestem z TŻ w meeeeega kryzysie i nie widzieliśmy się juz ponad tydzień;/ więc pewnie walentynki tez spedze sama
co za kryzys, co sie stannelo?

Cytat:
Czekoladka to ja pozwole sobie dodać Cie do znajomych

Imago84 oo to jestes z mojej uczelni Jaki kierunek ??
prosze bardzo

kupilam dzisiaj jeszcze jedna pare kozakow i torbe rozow-fioletowa
poza tym tesciowa mi cisnienie podniosla ale nauczylam sie olewa mysli na ten temat..
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 16:59   #2770
verzara
Wtajemniczenie

No prosz t oja widze ze co chwilke za kupy teeez bm tak chciala heh Ale własnie zaraz jade . Musze poczekc na tramwaj bom sie spóznila
Stary 2009-02-11, 17:00   #2771
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Dominia, a ja slyszałam opinie że ludziom nie odpowiada ta Nowa nazwa Uniwersytet Przyrodniczy. zwłaszcza tym, którzy kończyli uczelnie ładnych pare lat temu.co studiujesz ?????
Technologie Zywnosci,ja sie nie spotkalam szczerze mowiac z jakims niezadowoleniem z powodu zmiany nazwy,wedlug mnie brzmi lepeij szczegolnie ze np technologia zywnosci nie ma nic wspolnego z rolnictwem,to samo biotechnologia czy chociazby weterynaria,wiec ogolna nazwa U.Przyrodniczy bardziej pasuje do wiekszosci kierunkow.
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 17:03   #2772
verzara
Wtajemniczenie

Mnie tam ta nazwa nie przeszkadza wogole . Niech sobie ludzie myslą co chcą

Na ktorym roku Technologii jestes ?
Stary 2009-02-11, 17:05   #2773
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Mnie tam ta nazwa nie przeszkadza wogole . Niech sobie ludzie myslą co chcą

Na ktorym roku Technologii jestes ?
Drugim
Stary 2009-02-11, 17:12   #2774
Czekolada83
BAN stały

ja zgrzeszylam dzisiaj paczusiem z czekolada i budyniem, ale mam dietetyczny obiad: tunczyka z ryzem i smietanka
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 17:15   #2775
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Czekoladko śliczne te kozaczki i tak tanio! czemu u mnie nie ma takich przecen?

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Nie lubię wątków "umarł znany aktor x"/ pobitą znaną gwiazdkę.... Kurde, codziennie ktoś umiera i jest bity a ludzie zapalają wirtualne znicze bo umarła piosenkarka, której nawet osobiście nie znali.... nie lubię takiego obnoszenia się z tragedią i zbiorowego żalenia się jak to nam jej szkoda...
ja też nie

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Dziewczyny co kupujecie tż na walentynki??
wielką kartkę+kolacja

Cytat:
Ja piję tylko półskłodkie, czy słodkie, jakoś nie mogę znieść wytrawnego czy półwytrawnego, widocznie mam zbyt mało wytrawny gust hehe
ooo czyli to co mam to pewnie pycha będzie

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Krokodylek - najwazniejsza jest siła podświadomości. Ja w to nie wierzylam, ale w czasie tegorocznej sesji to zastosowalam. Przed kazdym egzaminem powtarzalam sobie: "Jestem spokojna, wszystko umiem, są łatwe pytania, a egzaminator jest w dobrym humorze. " I zdałam wszystko bez wiekszych problemów. Przed sesją, odpowiadalam ustnie na wyzsza ocenę u doktorantki, która dlugo zastanawiala sie nad pytaniem dla mnie. Zaczelam wiec w myslach powtarzac sobie pytanie, jakie chce usłyszec - no i je dostalam A i pamietaj! Jak sobie coś wmawiasz, to w czasie teraźniejszym, i nigdy nie używaj słowa "nie", bo jak mowisz "Nie jestem zdenerwowana", to Twoja podswiadomośc czyta to jako "Jestem zdenerwowana". Po prostu nie zna słowa "nie"
czytałaś 'Sekret'?

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
a btw nie wiecie kiedy jest tłusty czwrtek?? bo któraś pisała że w ten czwratek, a podobno NIE a ja już się nastawiłam na pączki
dopiero 19 na 100% kalendarzyk cosmo mi mówi

Cytat:
Napisane przez Prince55 Pokaż wiadomość
i co najwazniejsze.. moj TZ ma dzis
urodziny.. nie kupilam nic specjalnego
i co tu wymyslic?! tak na szybka niespodziewanke?
może zabierz go gdzieś

i kilka zdjęć:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ei080421013.jpg (31,8 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg han-chae-young81021005.jpg (48,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hayden-panettiere.jpg (25,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Heidi_Montag080731006.jpg (76,9 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg liu-yuqi-81210005.jpg (63,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Marisa_Miller080629008.jpg (49,2 KB, 24 załadowań)
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 17:21   #2776
Miśka84
BAN stały

Cytat:
Miśka a ja się z Tobą nie zgodzę jeśli chodzi o opony. jest mega różnica między letnimi i zimowymi, te całoroczne są takie pół na pół. tydzień temu kupiliśmy auto, nowe z salonu, miało być na całorocznych ,ale że mój mąż zna się na samochodach wyczuł że cos jest nie tak, nie dało się normalnie jechać ( teraz o tych śniegach mówię ) , sprawdził, i to były letnie opony. one różnią się bieżnikiem i twardością. sama od 9 lat jeżdżę autem , mam teraz założone letnie ( znaczy niezmienione po lecie) i masakra. z dziećmi do samochodu nie wsiadam, ślisko, zero przyczepności.

Krokodylku, pisałaś o pączkach z Auchana, ja mam straszną awersję to takich marketowych wyrobów. boję sie takich " cudaków". mam swoja teorię, że te wszystkie kurczaki,kiełbaski i inne pyszności,są lekko po terminie lub na chwilę przed i dlatego wysmażane w głebokim oleju i sprzedawane. pączki, bułki ,tescowe chleby, sorry, ale nie przemawiają do mnie. może jestem walnięta, ale ja ostatnio wszędzie widzę " E" , ulepszacze, barwniki i inne cuda wianki .
kiedyś raz na zawsze wyleczyłam się z takich rzeczy. chciałam kupic sobie sałatkę w takim barze w Carrefourze, podchodzę, patrzę a dziewczę za ladą wącha niektóre. odrzuciło mnie to na zawsze.

No nie wiem, my nawet w trasę zimą jeżdzimy na letnich i nigdy nie było problemu Mój TŻ mieszka za miastem i tam zimą śniegi są nieziemskie, ale jeżdzi sie normalnie. No on w każdym razie stwierdził, ze nie ma zamiaru nigdy kupować specjalnie zimówek, bo to bez znaczenia. Jak jest lód tak czy tak sie po prostu leci i ślizga przy większej prędkości, a zimówki robią jedynie minimalną różnicę przy sporym śniegu, no ale w sumie na spory snieg np. jak sie jedzie w góry, to i tak trzeba mieć łańcuchy

Pracowałam kiedyś tymczasowo w auchan i nie ma takiej opcji o jakiej piszesz, wszystko na dzień-dwa przed terminem jest przeceniane o 50-70%, tak że wszysciutko schodzi, a to co nie - idzie do zwrotów do firm.
Powiem Ci coś gorszego - niemal we wszytskich firmach (we wszytskich w których pracował mój TŻ czy znajomi) te zwracane produkty są przepakowywane i od nowa wysyłane jako nówki I tak jest z chlebem, orzeszkami, czy nawet surówkami
Generalnie mogę sie założyć, ze grubo ponad połwoa tego co wszystkie jemy jest daaaaaleko poza terminem Hmmm ja juz sie przyzwyczaiłam do tej myśli

Czekolada - ale mój TZ nie miał ani jednego wypadku ze swojej winy, zawsze jakiś głupek nie wyrobił (zimą na zimowych oponach pewnie) na zakrecie i przywalał w samochód mojego TŻ(i tak przez 3 lata pod rząd)Dopiero ten rok jest jakis podejrzanie dobry i nikt w nas nie walnął

Prince ładnie Ci w blondzie, ja na Twoim miejscu bym w nim została A wychodzicie gdzies dzisiaj z okazji ur. TŻ?

Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-02-11 o 17:48
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 17:26   #2777
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Dzieńdoberek. mam wyrzuty sumienia, miałam przejść na dietę... i co.. w niedziele calzone, w poniedziałek wielkie ciacho ( koleżanka miała urodziny...)wczoraj sałatka owocwa ( była by wskazana ale bez śmietany i polewy którą dałam ) i jeszcze dzisiaj, bagietka z pizzeri i pieczywo czosnkowe, straszna jestem poporstu codziennie sobie obiecuje od jutra koniec i jest jeszcze gorzej
czuje się dzisiaj źle
Musze się jakoś bardziej zmotywować żeby przejść na diete, chciałabym zrzucić jakies 8 kg a to duuuuuuuuuużo.

czekolada ale koozaczki za 29 zł! padłam,
w ogóle obiecałam sobie, że będę chodzić na obcasach!!!!!
Większość butów leży w szafie a mam kilka obcasików, nawet jedne takei czaderskie w panterkę z kokardą śliczne ale leżą bo maja obcas a mnei za chwilę bolą stópkiP

Prince chcesz się przefarbować? w blond włoskach Ci ładnie tak niewinnie ale w czarnych wygladałabyś z takim pazurem
malaMigotkAaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 17:45   #2778
bangsa
Raczkowanie

hihi mam wspaniały humorek...
na wyprzedazach kupiłam 2 pary butków,na wiosne i jesień akurat
jedne są brązowe i musze kupić do nich brązową torebunie,a drugie sa czarne.Obie na szpileczkach i takie piękne i wogule jestem meega zadowolona z nich,Sa takie orginalne i nietypowe jutro wam wkleje foty.
i mam nowe spodnie i kupiłam pełno kosmetyków ,balsamików,żelików i maseczek .Nowy podkładzik jakis beztłuszczowy co sie ma długo trzymac i matowiec.Rzeczywiście,pos marowałam na ręku,umyłam dwa razy i dalej sie trzyma...
kupiłam jeszcze radical do włosów,ale Miska ,on nic ci nie pomógł ?? hmm mam nadzieje ze cos mi pomoże jednak
bangsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 17:52   #2779
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
nie pamietam nazwy.. zaden firmowy, zadne gino kazar czy aldo jedno z lampa drugie bez.
Piękne bucikiKolor niesamowity.
Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

Nie lubię wątków "umarł znany aktor x"/ pobitą znaną gwiazdkę.... Kurde, codziennie ktoś umiera i jest bity a ludzie zapalają wirtualne znicze bo umarła piosenkarka, której nawet osobiście nie znali.... nie lubię takiego obnoszenia się z tragedią i zbiorowego żalenia się jak to nam jej szkoda...
Też tak myślę.
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
tylko ja nigdy nie miałam nic nawet blondopodobnego na głowie, nigdy nie rozjaśniałam i ciągle to trochę kusi kieeedyś dawno temu farbowałam nawet na czarno
Ja nigdy nie miałam niczego innego na głowie i zawsze boję się eksperymentów. Wiem, że pewnie ładnie wyglądałabym w jasnym, karmelowym brązie albo z czekoladce z mahoniowym połyskiem albo z bardzo jasnych, bezowo-blond włosach, ale...boję się takich zmian.

Cytat:
Kendra rzeczywiscie pięknością nie jest. Hehe... nie wiem czemu, ale zawsze jak ją widze, to mi się z patologią kojarzy, wygląda mi na pijaczkę. Najladniejsza była Holly,chociaz wiem, ze miala kupę operacji plastycznych - ale efekt był swietny. Wyglądała jak porcealnowa laleczka.
Doskonale to ujęłaś Nie wiem skąd biorą mi się takie porównania, ale...dokładnie tak samo ją odbieram. Widziałam niecały odcinek więc absolutnie nie znam jej nawet z tv, no, ale mam takie skojarzenie na podstawie zdjęć (i to mówi studentka psychologii...)
Cytat:
latka lecą
Ja Holly najbardziej lubię. Jest taką damulką a ja lubie damulki, hehe. Kendra zachowywala się trochę jak dzieciak. Jak widzialam jej bałagan w pokoju, to za głowę sie łapałam.
Zresztą, mój TŻ mówił, ze z tej calej trójki najladniesza jest Brigitte - i chyba miał rację
Ja też lubię damulki
A Brigitte jest ładna, chyba najmniej poprawiana, ale kojarzy mi się z mamuśką, taką dobrą ciocią, pewnie przez to, że ma takie pełniejsze kształty.
[QUOTE=cytrynowa88;1092483 6

No to super ! ja od wczoraj trenuje hehe dzisiaj male zakwasy

Wczoraj 20 min skakanki, 30 min stepper, 30 min Tamilee Webb, ponad godzina basen = 60 dlugosci bylam z siebie dumna. Dzisiaj skakanka i tw albo stepper
[/QUOTE]
Ale musisz być nieźle wysportowana Zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez bangsa Pokaż wiadomość
Mają musze wypróbiwać też przepis na ciasteczka owsiankowe teraz robie sobie zawsze na jedzenie musli + maślnake + kakao i jest mniaami, wieco ne też mi posmakuja,akurat jako taka przekąska w ciągu dnia.
Zaraz wkleję ten przepis do wątku założonego przez Klatkę
Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
Maja zrobiłam Twoje ciasteczka - pychota!!!!!Wszyscy sie u mnie zajadają tym
Cieszę się, że wyszły smaczne
Cytat:
Teraz mam nową słodyczową miłość - batonik DOVE, mniam, wszytskie smaki - jak go jem, to czuje się jakbym opływała w luksusach. Pycha! tylko trochę drogi jak na batonika, bo cena wacha się od 2.5 - 3zł.
Ja też kocham batoniki DOVE
Cytat:
a tak a propos walentynekja kupilam toi pewnie zostaniemy w domku bo ja mam do 20 wyklady, a T Ż pracuje do 16....także będzie kolacja prz swiecach a później..... lulu
Śliczny komplet, słodki

Właśnie zadzwonił do mnie TŻ i oznajmił, że jest obok Inglota, a ja ostatnio kłapałam stale o paletce i on chciał mi na poprawę nastroju taką kupić, ale...zorientował się, że to jakieś "numerki" są potrzebne, więc będziemy musieli kiedyś razem przyjechać
Jaki on jest fantastycznie kochany

Padaaaaaaaaam dzisiaj.
Stary 2009-02-11, 17:56   #2780
justyss
Wtajemniczenie

Maja ale masz wspanialego TŻ

Cytrynowa to maja kurtka to na pewno za ta cene to nie prawdziwa skora

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:01   #2781
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość
Maja ale masz wspanialego TŻ
Super jest
Tylko jak mu powiedziałam, żeby sam wybrał jakieś ładne, to powiedział, że woli żebym sobie sama wybrała
Stary 2009-02-11, 18:02   #2782
Anulkaa
Raczkowanie

Miśka Gałganie nie kłóć się i tak mam racje, hehe )
Maja- Twój Facet to Skarb, już miałam wcześniej napisać że On strasznie Cie kocha i że dobry z niego " ludź ". i mimo że pisałaś, że wciąż powraca w myślach Ex, Obecny jest według mnie lepszy. poczciwy, kochany . a głęboko w środku pewnie boi się że nie dorównuje temtemu.wybacz jeśli jestem zbyt szczera.
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:05   #2783
milusiaam
Wtajemniczenie

Wrociłam dziewczynki z załatwiania na miescie.zimno w kolejkach sie wystałam ale warto było.A teraz szaleje na allegro zamawiajac odzywki i maseczki bo musze wrescie ta moja buzka cos zrobic bo mam takie krostki ze łaaa

A jutro ide na zakupy i chce jakies spodnie i kurtke skorzana zyczcie mi powodzenia

A teraz ide nadrabiac co napisałyście
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:09   #2784
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Super jest
Tylko jak mu powiedziałam, żeby sam wybrał jakieś ładne, to powiedział, że woli żebym sobie sama wybrała
ooojoj mnie takie rzeczy najbardziej rozczulaja nie jakies wymuszone kwiatki w walentynki
Stary 2009-02-11, 18:16   #2785
nanaaaaa87
Zadomowienie

brrrrr ale pogoda dzisiaj az strach z domu wychodzic... ale sie wygrzalam na solarium i od razu mi lepiej

a tak pisalyscie o prawach jazdy to i ja sie wypowiem ze jestem pani kierowiec od 1.5 roku ale jezdze nie za bardzo bo mialam dluga przerwe po zdaniu prawka i nie jezdzilam, ostatnio jak musilam jechac to mi sie goraco zrobilo i nogi mialam jak z waty ale ciesze sie ze juz mam zrobienie prawka za soba, teraz nawet jak kupie auto i bede chciala sie podszkolic to wykupie godziny ale egzaminu juz nie bede musiala zdawac naszczescie a nie wspominam tego milo....
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:20   #2786
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Miśka Gałganie nie kłóć się i tak mam racje, hehe )
Maja- Twój Facet to Skarb, już miałam wcześniej napisać że On strasznie Cie kocha i że dobry z niego " ludź ". i mimo że pisałaś, że wciąż powraca w myślach Ex, Obecny jest według mnie lepszy. poczciwy, kochany . a głęboko w środku pewnie boi się że nie dorównuje temtemu.wybacz jeśli jestem zbyt szczera.
Misia, Anulkaa ma rację moim zdaniem

Święte słowa Wszystko, każde zdanie, które napisalaś na temat mojego TŻ jest jak najbardziej trafne. Jedynie nie powracam do exa w myślach, tzn zdarzają mi się tylko bardzo, bardzo bardzo rzadkie incydenty. Ale to musi być jakiś mocny bodziec w stylu sen, konkretne wspomnienie. Teraz np. jak pisze o ex mam zupełnie neutralne nastawienie do niego, nie odczuwam fali gorąca etc

Kiedyś wybuduję pomnik mojego TŻ
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Wrociłam dziewczynki z załatwiania na miescie.zimno w kolejkach sie wystałam ale warto było.A teraz szaleje na allegro zamawiajac odzywki i maseczki bo musze wrescie ta moja buzka cos zrobic bo mam takie krostki ze łaaa
Ja mam taką suchą, bolącą i zaczerwienioną buzie. Pewnie dlatego, że rano nałożyłam tylko cienką warstwę pudru mineralnego, a na dworze było tak paskunie zimno i wietrznie i mroźnie
Cytat:
ooojoj mnie takie rzeczy najbardziej rozczulaja nie jakies wymuszone kwiatki w walentynki
Mnie też Zwłaszcza, że kwiatki dostaję często bez okazji i wtedy bardzo to doceniam i bardzo mnie one cieszą. Bo na urodziny itp , to takie oczywiste i właśnie..hmm... wymuszone.
Stary 2009-02-11, 18:28   #2787
unrepeatable
Zakorzenienie

witammm;D mniamm ale mam dobre serduszka zelki mnam ;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:40   #2788
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
witammm;D mniamm ale mam dobre serduszka zelki mnam ;D

Za kazdym razem, jak czytam wizaz, obiecuje sobie, ze kupie zelki, jak tylko wyjde z pracy. I zawsze jak wsiadam do samochodu to zapominam . Ehh... A taka mam ochote i tak lubie zelki

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:44   #2789
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
Za kazdym razem, jak czytam wizaz, obiecuje sobie, ze kupie zelki, jak tylko wyjde z pracy. I zawsze jak wsiadam do samochodu to zapominam . Ehh... A taka mam ochote i tak lubie zelki
ja tez uwielabbiaaammm moglabym caly zcas je jesc hahah

ej dziewczynki neiiwecie moze jak to jest ...mam mozliwosc debetu na karcie ..i czy moge z niego skorzystactylko placac nia czy moge tez wyplacic z bankomatu??

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 18:50   #2790
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
ja tez uwielabbiaaammm moglabym caly zcas je jesc hahah

ej dziewczynki neiiwecie moze jak to jest ...mam mozliwosc debetu na karcie ..i czy moge z niego skorzystactylko placac nia czy moge tez wyplacic z bankomatu??

i jedno i drugie , ale lepeij nie robic debetu na karcie :P

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości